Популярни публикации

Общо показвания

вторник, ноември 29, 2005

МОЕТО ПИСМО АПЕЛ СРЕЩУ ПСИХОТРОННИТЕ ПАЛАЧИ

МОИТЕ ПАЛАЧИ СЕ ДЪРЖАТ С НАС КАТО ИСТИНСКИ ДЯВОЛИ, НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ, ИЗЯДОХА МИ ГРАМАТИКАТА. ПОЛОЖЕНИЕТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОШО. ТУКА НЯМА ХОРА, А САМО ИЗРОДИ, КОИТО СЕ ЧУДАТ, КАК ДА НИ ПРАВАТ НЕВЕРОЯТНИ НОМЕРА И БАВНО ДА НИ УБИВАТ. ЕХ, САМО ДА МОЖЕ ДА ДОЙДЕШ ДА ВИДИШ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ С КАКВИ ПСИХОТРОННИ АПАРАТУРИ СА СЕ ЗАРЕДИЛИ ЗАД ПРОЗОРЦИТЕ, ТОЧНО СРЕЩУ МОИТЕ И РАБОТАТ ДЕНОНОЩНО И ДАЖЕ НЕ СИ ПРАВАТ ЗОР И ДА ГО КРИЯТ. А КАТО ИЗЛЕЗА НА БАЛКОНА, НАПРАВО СЕ РАЗВИХРЯТ, УРАГАН В ЧАША ВОДА. ТЕЗИ ИЗРОДИ НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ, ТЕ СА НАД ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАКОНА. НЯМАТ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ. ЧУВСТВАТ СЕ И СЕ ДЪРЖАТ КАТО НЕНАКАЗУЕМИ И СА ТАКИВА ВСЪЩНОСТ. НО СЕ ЛЪЖАТ, РАЗБИРА СЕ, ЩЕ ИМ ДОЙДЕ И НА ТЯХ ВРЕМЕТО ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ. ИМА ГОСПОД И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГИ ТРЕСЕ И ТЯХ ТРЕСКА И ТО КАКВА ?

ДА НЕ ТИ РАЗПРАВАМ КАКВО СТАВА, КОГАТО ИЗЛЕЗА ПО ГРАДА НА ПАЗАР, КОЕТО Е НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ПЪТ НА СЕДМИЦА. СТРАХОТЕН ЦИРК И ДОРИ НЕ НАМИРАТ ЗА НУЖНО ДА СИ СМЕНЯТ ТЪПИТЕ МЕТОДИ И ОЩЕ ПО-ТЪПИТЕ АГЕНТИ. ДЪРЖАТ МНОГО ДА ГИ ВИЖДАМ И ДАЖЕ ДА ГИ ЧУВАМ. ОТДИХ НЯМА И ЗА МИНУТА. НЕ СА ПРОПУСНАЛИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ И ДА МЕ СНИМАТ. ДЪЛГО ВРЕМЕ НЕ ЗНАЕХ ТОЧНО ЗАЩО, СЕГА ЗНАМ, НО Е МНОГО ДЪЛГА ТЕМАТА. САДИСТИТЕ СА СИ ВИНАГИ САДИСТИ И ДЪРЖАТ ДА СА ВИНАГИ ТАКИВА И ПО ВСЕКО ВРЕМЕ. ТАКАВА ИМ ПРИРОДАТА. ДА НЕ ТИ РАЗПРАВЯМ ЗА СВИРЕНЕТО В УШИТЕ И ЧИПОВЕТЕ.^ ОТ МЕН ЗАПОМНИ, НИЩО ЧЕ НЕ МИ ВЯРВАШ. ТЕЗИ ХОРА СА ИСТИНСКИ САДИСТИ И МНОГО ПРЕКАЛЕНО МНОГО ХОРА ИМА, КОИТО РАБОТАТ С ПРЕНОСИМИ ПСИХОТРОННИ АПАРАТУРИ И ОБЛЪЧВАТ МНОГО ХОРА, БЕЗ ВЪОБЩЕ ТЕ ДА ГО ПОДОЗИРАТ. БИХ ТИ ДАЛА ЕДИН СЪВЕТ, ДОРИ ДА ТИ ЗВУЧИ МНОГО ПАРАНОЯЧНО, ДОБРЕ ЕЭДА СЕ ОГЛЕДАШ И ПОНАБЛЮДАВАШ, КАКВО СТАВА ОКОЛО ТЕБ. ВИДИШ ЛИ РЕДОВНО СВЕТЛИНЕН ИЗТОЧНИК, МАЛКО ПО-СИЛЕН И С ПО-ОСОБЕНА СВЕТЛИНА ОКОЛОВРЪСТ, ТРЕБВА ДА СИ СИГУРЕН, ЧЕ ТЕ ОБЛЪЧВАТ. МОЖЕ ДА ГО ПРАВЯТ НЕ САМО ОТ ПОКРИВИ И ПРОЗОРЦИ, НО И ОТ АВТОМОБИЛИ. С ТЕЗИ ПРЕНОСИМИ АПАРАТУРИ ОБЛЪЧВАТ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА, КОИТО СА ПОД ПСИХОТРОНЕН КОНТРОЛ. НО ИМАТ И МНОГО МОЩНИ ПСИХОТРОННИ ГЕНЕРАТОРИ ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ НАД ЕДНО ЦЯЛО ГРАДЧЕ И МЕСТНОСТ С ДОСТА ГОЛЯМ ДИАПАЗОН. ТУК ИМА МНОГО И СЪМ СИГУРНА ПО ЛОГИЧЕН ПЪТ, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ И ПРИ ТЕБ, ТРЯБВА ДА ИМА. НАЙ-ВАЖНО Е МИСЛЯ В ТАЗИ РАБОТА, ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА СА ПО ЦЕЛ СВЯТ И СА ДИРИЖИРАНИ ГЕНЕРАЛНО, ОТ ЕДИН ЦЕНТЪР. ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ТЕЗИ ГЕНЕРАТОРИ ХОРАТА ГИ ПРЕВРАЩАТ МАСОВО В МЕКОТЕЛИ, НЕСПОСОБНИ ДА МИСЛЯТ САМОСТОЯТЕЛНО И ОЩЕ ПО-МАЛКО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ. ТЕ СТАВАТ МНОГО ПОДАТЛИВИ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ, КОИТО СЛЕДВАТ. ЗАБЕЛЕЗАХ, ЧЕ ДВА-ТРИ ДНИ ПРЕДИ ДА СЕ СЛУЧИ ВАЖНО СЪБИТИЕ ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ, ПУСКАТ ГЕНЕРАТОРИТЕ С ПЪЛНА ПАРА. ИМАХ НЕУДОВОЛСТВИЕТО ДА ГИ ЗАСЕЧА И ВЕЧЕ ЗНАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПО ТЯХ, КОГА ИМА ДА СТАВА НЯКОЯ ГОЛЯМА ГАЛИМАЦИЯ. ВСЕ ПАК ПОДСИГУРЯВАТ ОВЧЕТО ОТНОШЕНИЕ НА МАСИТЕ КЪМ ВСЯКО ВАЖНО СЪБИТИЕ. МНОГО ХОРА СА ЗАМЕСЕНИ В ТАЗИ РАБОТА, НО ОЧЕВИДНО СА ТОЛКОВА ДЪЛБОКО ЗАЗОМБИРАНИ, ЧЕ НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА, ЧЕ ТОВА ЗАСЯГА И ТЯХ САМИТЕ И ТЯХНИТЕ ФАМИЛИИ. ТЕ ПРОСТО НЯМАТ НИКАКВИ ЧУВСТВА И ОТГОВОРНОСТ, ИСТИНСКИ МАРИОНЕТКИ. С ТЕХНИТЕ ЕЛЕКТРОННИ ДЯВОЛСКИ НОМЕРА МОГАТ ДА НАКАРАТ ВСЕКИ ДА НАПРАВИ И ВЯРВА, ТЕ КАКВОТО ИСКАТ, ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА. ТОТАЛНА МАНИПУЛАЦИОННА СИСТЕМА КАТО ПАЯЖИНА ОБВИВА СВЕТОВНОТО ПРОСТРАНСТВО И НИКОЙ НЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ. НАПРОТИВ, ВКЛЮЧВАТ СЕ В ТАЗИ ИГРА СПОРЕД ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО, НО РАЗБИРА СЕ ТАКА РЕЖАТ И КЛОНА, НА КОЙТО СЕДЯТ. МАЛКО СА ХОРАТА, ЕДЕНИЦИ, КОИТО НЕ СЕ ПОДДАВАТ И НАЙ-ВЕЧЕ ТЕЗИ, НО Е ТРУДНО. ДРОГИТЕ, ПСИХТРОПНИТЕ ВЕЩЕСТВА, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ИQ КОИТО СЛАГАТ В ХРАНАТА ЧРЕЗ "ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ", ТЕХНИ ПИОНКИ, ДОВАРШВАТ РАБОТАТА.

А, когато нямаш добри или никакви приятели като мен, влизат направо в апартамента и ти ги слагат в храната и пиенето, даже минералната вода, парфюмерията, плюс други субстанции, с които мажат навсекаде, където могат. /дръжките на вратите, дрехите и даже обувките и излизат едни плюски, не ти е работа/. Да не говорим, че след като не мога да направя три крачки сама, ако влеза да пия кафе, взимат мерки в кафето да има от техните дроги, аламинут, едва ли не пред очите ми. За ресторант, да не говориме. Там направо се развихрят. Дори не си прават зор да се крият, по скоро обратното, държат да ги вида и да ги чуя. Очевидно нищо не рискуват. На всички очите и устата са зашити. Освен това мъртви души. Кръгът се затваря напълно, без проблем. Аз съм пътувала много със самолет и винаги правеха така, че да съм сама на седалка, дори и самолета да е фрашкан с народ. Само няколко пъти, точно мисля пет бях с човек до мене, с точно определена цел и действия, които не закъсняваха, повече от очевидни. Много дълга тема. Стюардесите са много добри проводници на тези садисти и слагат от дрогите в питието ти, без да им мигне окото. Вярвай ми всичко, за което ти пиша е вярно, просто защото съм го проверила поне по сто пъти, а освен това те искаха, да го знам и да съм сигурна, не знам точно още, защо. Може би, за да се страхувам и да ме тероризират по-успешно. В началото мислех, че са номера от мъжа ми и той иска само да ме сплаши. Но с времето стана ясно, че е замесен в тази работа директно, но и че нещата са много по-сериозни и не идват само от него и в последна сметка открих цялата истина. Много страници прочетох,много нещо, целият си живот прехвърлих, ден по ден и с тяхна помощ даже, всичко си дойде ма мястото.

  MINDE CONTROL VICTIME !!!

И аз съм расла в комунистическа държава и съм рационалист и не вярвам лесно, а само при неоспорими доказателства. Око да види и ръка да пипне !!! Сега за себе си ги имам доказателствата !!! Залагам си глават под това, което пиша. Освен това цялата работа е само продължение от България. Българските тайни служби и някои учени и някои лаборатории с богословията на комунистическото правителство са продали много хора, за да им станат лабораторни мишки на тия садисти. Още в комунистическо време западните лаборатории са работели ръка за ръка с комунистическите, снабдители на хора за изследователско живо месо. Разделението на комунисти и империялисти е било и е повече от фалшиво и само за наивниците. Всички разлики и различия са били само за заблуда на непосветените и заблудени народи. Всички, които са откривали тази полишнелна почти тайна и не са били съгласни, са ги ликвидирали.
Не искам дори да мисля, колко само в България е имало, има и ще има убити хора, без никoй да подозира това, освен техните палачи, помагачи и поръчители. Междувременно открих че винаги действуват с помоща на троянски коне, специално внедрени в най-близкото обкржение и най-близките роднини. Пиша ти тези работи и като напълно сазнавам, че това може да ми коства живота, но не ми пука вече от никoй и нищо. Тези гадове, ученици на доктор Менгеле, преминаха всички граници на приличие. Не ме е страх и ти ги казвам тези неща, защото хората трябва да осазнаят, в какви садистични ръце са попаднали и че тепърва ще става по-зле и един ден ще си покажат истинското лице, но тогава няма да могат да направат нищо, за спасението си. Практически положението е много по-лощо, отколкото ние го описваме по форумите.
Най-страшнотот е, че много хора знаят за тези дяволски дейности, дори помагат, но не могат да го осъзнаят, да осъзнаят огромната опасност, както за самите тях, така и за човечеството като цяло. Мисла си, че само една жертва, истинска като мене е в състояние да го осазнае наистина. И аз преди не го осъзнавах, макар, че знаех доста неща и всичко е било, доста ясно пред очите ми.
И си давам сега сметка, че и на другите им е трудно да го осъзнаят, макар и те самите да са жертви. Милиони хора дори не пододзират, че съдбата им е в ръцете на тези садисти.
Аз не напразно те предупреждавах за някои неща, защото по всичко личи, че ти си една тяхна жертва, особено предпочитана или както аз казвам жертва от близък план. Има много, които са вързани на дълго въже, а ние сме вързани на много късото въже и не можеме много да мърдаме.
Хора, които са склонни да им помагат и да им бъдат пионки ги връзват на дългото въже и даже толерират, докато могат да ги използуват. Непримиримите хора със свободен дух, по природа, винаги ячко ги връзват, тероризират и преследват до последното им дихание. Това е положението. Със настаняването на американските бази ще изградят по цялата страна психотронни генератори, които да облъчват, цяла България и цялите Балкани. Не, че сега не го прават, но с по-леката психотронна артилерия и преносимата, което им е недостатъчно за бъдещите цели. Разбира се, това е само една от целите на тези бази, но най-дяволската, може би. Така, че правителството допускайки да влезат тези бази в България става пряк убиец на народа си, при това убийство, бавно, мъчително, както го обичат всички садисти, каквито и са си,добре се доказали с времето си. Данко Надежда Джамбазова

P.S. Много хора, които ще четат тези редове, знаят че казвам истината, но по една или друга причина между, които най-вече личното им участие в подобни манипулации, ще ги накара да си замълчат или да кажат, че не е верно и ред други глупости. Предварително им отговарям, че ако днес аз и другите милиони жертгви на психологически контрол страдаме нечовешки и сме изолирани от света и хората, от нормалният живот, утре вие всички, които им помагате ще бъдете като нас.

ВСИЧКИ ЩЕ СЕ НАМЕРИМ В ЕДИН ОГРОМЕН СВЕТОВЕН КОНЦЕНТРАЦИОННЕН ЛАГЕР, НЕ ЗА ЖИВОТ, А САМО ЗА МЪЧЕНИЯ. АКО ГЛЕДАТЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ, АКО НЕ ВИЖДАТЕ ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ НОСЪТ СИ И АКО НЕ МИСЛИТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ МЪЛЧИТЕ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ИМ ПОМАГАТЕ И ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЗНАЧИ МЪКИ НА МЪКИТЕ. НО ТОГАВА ЩЕ СТЕ СИ ГИ И ЗАСАЛУЖИЛИ САМИ. ТОВА Е ! КОЙТО ИСКА ДА ЧУЕ ЩЕ ЧУЕ, КОЙТО ИСКА ДА ВИДИ ЩЕ ВИДИ !!! А КОЙТО НЕ ИСКА, ЩЕ РАЗБЕРЕ И БЕЗ ДА ИСКА, КАТО МУ СЛОЖАТ ВИЛКАТА НА ВРАТА, БЕЗ ПРАВО ВЪОБЩЕ ДА МЪРДА. МНОГО МИНА, МАЛКО ОСТАНА !!! ПИСМО НА ЕДНА ЖЕРТВА НА ПСИХОТРОНЕН КОНТРОЛ.

ДАНКО Изпращач Публикуван: 2005/11/30 0:33 Обновен: 2005/11/30 0:33

ПРОДЪЛЖЕНИЕ Само тези, които им помагат и се техни преклонени до земи слуги и лакеи им дават някакви възможности за изява, но разабира се, винаги под контрол и както те го искат и са, така да се каже, на свободен режим. Всичко останало го тероризират по-възможно най-нечовешкия начин, къде с методи, къде с психотронни апаратури и генератори, къде с болести и домашни инциденти, като токов удар, избухване на газовата инсталация, падания, катастрофи и много други тънки номера.

ФАШИСТИТЕ, КАКТО И КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЕ СА СИ ОТИВАЛИ И ОЩЕ ПО-МАЛКО ТЕХНИТЕ МЕТОДИ ОТ КОНЦЕНТРАЦИОННИТЕ ЛАГЕРИ ЗА УБИВАНЕ И ТЕРОРИЗИРАНЕ, КАКТО И ЗА ПСИХОВЪЗДЕЙСТГВИЕ НАД МАСИТЕ. ДАЖЕ ОЩЕ ПО-ЛОШО. ТЕХНИТЕ САДИСТИЧНИ МЕТОДИ СТАВАТ ВСЕ ПО-СЪВЪРШЕННИ И ПО-СЪВЪРШЕННИ С ПОМОЩА НА НАЙ-ДАРОВИТИТЕ ПСИХОЛОЗИ-МЪЧИТЕЛИ ПО СВЕТА И НАЙ-ТАЛАНТЛИВИТЕ УЧЕНИ В ОБЛАСТТА НА НАНОТЕХНОЛОГИИТЕ, ПСИХОТРОНИКАТА И РОБОТРОНИКАТА.

ДОКТОР МЕНГЕЛЕ ВЕЧЕ МОЖЕ РЯПА ДА ЯДЕ, НЕГОВИТЕ УЧЕНИЦИ СТАНАХА СТО ПЪТИ ПО ИЗРОДИ И ОТ НЕГО И ОТ САДИСТИТЕ НАЙ-САДИСТИЧНИТЕ. ДОРИ И ТЕХНИЯ БОГ - САТАНАТА МОЖЕ ДА ИМ ЗАВИДИ. ТИЯ ГАДИНИ ИЗМЪЧВАТ И УБИВАТ ВСЕКИ ДЕН ХИЛЯДИ ХОРА СРЕДНО, ОТКОЛКОТО ТЕХНИЯТ ВЕЛИК УЧИТЕЛ Е УСПЯЛ ЗА ЦЕЛИЯ СИ САТАНИНСКИ ЖИВОТ. ТЕНДЕНЦИЯТА с ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ НАРАСТВА С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН И НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ И ОЩЕ ПО-МАЛКО ХОРАТА, КОИТО СА ИНФОРМИРАНИ ОТ ПЪРВА РЪКА.

КОЛКОТО ДО ЖЕРТВИТЕ, ТЕ ВИНАГИ СА БЛОКИРАНИ И ИЗОЛИРАНИ, ПЪК И НИКОЙ НЕ ГИ СЛУША ИЛИ ПРОСТО НЕ ИСКАТ ДА ИМ ВЯРВАТ.ЗАТОВА СЕ ИСКА КУРАЖ И ПОНЕ МАЛКО СЪВЕСТ И МОРАЛ. А, КЪДЕ СЕГА ТАКИВА ХОРА, НЯМА ГИ, ИЗТРЕБИХА ГИ, ЗА ДА НЕ ИМ ПРЕЧАТ В САТАНИНСКАТА РАБОТА. НА ВСИЧКИ ИМ Е ПО-УДОБНО ТАКА ДНЕС, НО УТРЕ ВСИЧКИ ЩЕ ПОЧНАТ ДА ГИ ШАМАРОСВАТ, НО ЩЕ БЪДЕ КЪСНО, МНОГО КЪСНО.

УСПЯХА ДА ПРЕВЪРНАТ НАРОДИТЕ ПО СВЕТА В ЕДНА НАИСТИНА БЕЗПОДОБНА, В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, СИВА МАСА, НО БЕЗ СИВО ВЕЩЕСТВО У ГЛАВАТА. ТО БИВА, БИВА БЕЗКРУПУЛНИ СЪЩЕСТВА, ТО БИВА НЕРАЗУМНИ ТВАРИ, НО ТАКОВА НЕЩО СВЕТЪТ НЕ Е ВИЖДАЛ, ОЧЕВИДНО ДО СЕГА. А ТОВА, КОЕТО ИМ ГОТВЯТ НА ТИЯ МИТИЛЯВИ ОВЦЕ В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ Е ОЩЕ ПО-НЕВИЖДАНО И НЕЧУВАНО. ТОГАВА ЩЕ ВИДЯТ, НАИСТИНА КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ. ОЧЕВИДНО, ДОКАТО НЕ ИМ СЛОЖАТ ВИЛКАТА ДИРЕКТНО И ОТКРИТО НА ВРАТА, РОБСКИТЕ ДУШИ ИЛИ ПО-СКОРО, ТИЯ МЪРТВИ ДУШИ, НЯМА ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ. ДОРИ, КОГАТО ИМ НАВИРАШ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ, НЕ ИСКАТ, НИ ДА Я ВИДАТ, НИ ДА Я ЧУВАТ.

 ОЧЕВИДНО ИМ Е ДОБРЕ ДА СИ ЖИВЕЯТ КАТО РОБИ, ЗАЩОТО ИЗГЛЕЖДА ТАКАВА СИ ИМ Е ПРИРОДАТА - РОБСКА. ВИЖ ГИ КАК САМО РЕАГИРАТ ОТВРАТИТЕЛНО, ВМЕСТО ДА СЕ СЪЮЗЯВАТ И ДА СЕ СПАСЯВАТ, СЕ ОСТАВАТ ДА ГИ ВОДАТ ЗА НОСОВЕТЕ КАТО ДОБИТЪК ПРАВО КЪМ КЛАНИЦИТЕ И НЕ САМО, БЕЗ ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ, АМИ НАПРАВО С ТЕХНОТО СЪГЛАСИЕ... Е, ТЕ НА ТОВА СЕ ВИКА ВИСША МАНИПУЛАЦИЯ, ДА ЛЪЖЕШ НЯКОЙ, ДА ГО КРАДЕШ, ДА ГО ТЕРОРИЗИРАШ, ДА ГО УБИВАШ ВСЕКИ ДЕН БАВНО И ТОЙ ДА ТИ ВИКА, ДАЙ ОЩЕ И ОЩЕ, И ОЩЕ. БАНДА МАЗОХИСТИ !!! КОЛКОТО ПО ГИ ТЕРОРИЗИРАТ, ТЕ КАТО ЧЕ ЛИ СЕ КЕФАТ. Е,ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ЦАРСТВОТО НА ЛУДИТЕ И ТЕ КАТО ВСИЧКИ ЛУДИ СА СЕ РАЗАВИЛНЯЛИ ДО КРАЙНА СТЕПЕН. ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ, СИ МИСЛЯ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЧЕ Е ТОЧНО ТУК. ТЕ НЕМАТ НИКАКВА МЯРКА ВЕЧЕ И ТОЧНО ТОВА ЩЕ ИМ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА.

НА ЕДНА КРАЧКА ОТ ВЕЛИКАТА ИМ ПОБЕДА, МОЖЕ И ДА ЗАГУБЯТ ВСИЧКО,ТЕЗИ САТАНИ. ТОВА, ЧЕ ВЕЧЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО ПОБЕДИТЕЛИ, ПРЕДИ НАПЪЛНО ДА СА ПОБЕДИЛИ, ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ЩЕ ГИ ВЪРНЕ ТАМ, ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ - В АДА !!! ПРОКЛЕТИ ДА СА, ВО ВЕКИ ВЕКОВ, ТЕЗИ САТАНИ И ВСИЧКИТЕ ИМ ПОМАГАЧИ, СЛУГИНАРИ, ПОМИЯРИ И СЛАГАЧИ !!! ПРОКЛЕТИ !!! ДАНКО НАДЕЖА ДЖАМБАЗОВА

понеделник, ноември 28, 2005

Законите на гората се настаниха в държавата !!!

Вълци стръвно вият,
кръв искат да пият,
меса народни да ръфат,
царе на гората да станат

Гарвани зловещо грачат
делата на вълчата глутница
възхваляват до небесата,
калвът подхвърлени мизерните огризки.

Смразяващ вой в гората,
грачене грозно се чува във висините
предсмъртни вопли
се разнасят от низините

Вълци вият !
Гарвани грачат !
Хора умират !
Всички разбират,
зима жестока
сковава земята,
смразява сърцата,
трябва да се оцелява.

Вълците и гарваните не са лоши и те са твари божии,
такава им е природата
те друго не знаят, за да просъществуват.
Хората са тези, които трябва да се преборят и докажат,
че са силни,
че са разумни,
че са евалюирали,
че са над законите на гората,
че са над свирепата животинска природа.

Не са хората тези, които трябва да се връщат към животинският си нагон, за да оцелеят.
Напротив, точно сега е моментът, да се издигнат
на още по-високо стъпало от еволюцията си, побеждавайки нагона за оцеляване.

Нека всички излезем от дужнглата, в която наблъскаха човечеството, за да го превърнат в глутница от оскотели животни, готови на всичко, за да останат живи.

БЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА С ТУРСКА ОТСЕНКА

Българска политика с турско-американска отсенка

ТУРСКИ МАРШ В ЧЕСТ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА

ХАЙДЕ,
БЪЛГАРСКИТЕ ПРОДЖАНИ ЮНАЦИ
ОТНОВО ВДИГАТ БЕЛИТЕ БАЙРАЦИ

ТАКА Е,
КОГАТО БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ,
ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПРАВЯТ
НА ТУРСКИ ГЮВЕНДИИ,
И ТУРСКИ МЪЖКИ ЧАФРАНТИИ
ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПРАВЯТ
НА БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ

МАЛЕЕ, ГОЛЕМ БАРДАК СТАНА ТОВА
В БЪЛГАРСКОТО КОНАК, ЛЕЛЕЕЕ МАЛЕЕЕ!!!
ЧАТ, ПАТ С НЯКОЯ ИСТИНСКА,
БАШ УРУСПИЯ,
ДОБРЕ ПОЗНАТА НА ПУБЛИКАТА,
МА ВАЖНОТО Е ЦЯЛО ВРЕМЕ
КЬОР ФИШЕК ДА СЕ ПУСКА,
ЗА ЗАБЛУДА НА НАРОДА

МА ВАЖНОТО Е МУЗУВЕРЛЪКА ДА СТАВА
НА БАШ СУЛТАНА ОТ АМЕРИКА
С БЛАГО ДА МУ СЕ УГАЖДА
ЗА СМЕТКА НА РАЯТА ОТ БАЛКАНА

А, КОГАТО ЕДИН НАРОД
ЗАПОЧНАТ ДА ГО ТРЕТИРАТ,
ОТ ЕДНА СТРАНА, КАТО РАЯ
И ОТ ДРУГА КАТО ГОЯ,
СТАВА МНОГО ДЕБЕЛА РАБОТА

НИЩО НОВО !!!
БАРДАКЪТ СИ Е ВИНАГИ НА МЯСТО
И ОБИТАТЕЛИТЕ МУ СЪЩО.
САМО ДЕБИЛИ, МОГАТ ДА ОЧАКВАТ
НЕЩО НОВО НА ХОРИЗОНТА
СЪС СТАРИТЕ КЛОУНИ, НА СЪЩАТА СЦЕНА
НООО С НОВИ ДЕКОРИ.

ЗАПЯХА В БАРДАКА
СТАРАТА ПЕСЕН В ЗАХЛАС
И НА НОВ ГЛАС
НАРОДЪТ ГИ ЗЯПА В УСТАТА
И ЛАПА, ЛИ ЛАПА, ЛАПААА
ПОПАРАТА, СГОТВЕНА,
КЪДЕ ОТ ТУРСКА УРУСПИЯ,
КЪДЕ ОТ БЪЛГАРСКА ГЮВЕНДИЯ,
КЪДЕ ОТ ЕВРЕЙСКА БАР ДАМА
НА ФОНА НА ЦИГАНСКАТА ЧАЛГА
И ОМАЙНАТА ЦАРСКА КОРОНА,
ЧУЧНАТА НА ЕДНА ПРАЗНА КРАТУНА

ИМАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ ЕДИН ЛАФ, КАК БЕШЕ ?
"НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ КУРВИ, НЕ ВЪРВОЙ"

НО ВЪПРОСЪТ Е : КОЙ ?
КОЙ ОТНОВО ГИ ИЗБРА,
И ИСКА НОВИ ДЕЛА
НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА
С НОРМАЛНОТО, Я.

НАЛИ ТАКА ?
ТОЧНО ТАМ Е ВЪПРОСЪТ, Я !!! ???

Е, НЯМА СЕГА ДА НАВЛИЗАМ
В ТВОРЧЕСТВОТО НА ШЕКСПИР,
НО ОЧЕВИДНО ТОЙ Е ЗНАЕЛ, УМНИКЪТ,
ЧЕ КОГАТО РАБОТАТА ОПРЕ ДО ТУК:

"ДА БЪДА ИЛИ ДА НЕ БЪДА, ТОВА Е ВЪПРОСЪТ," Я
ТОВА Е И ПРЕДВЕСТНИК НА ТРАГЕДИЯ,
ГОЛЯМА И НАЦИОНАЛНА.

НООО, КОЛКО МУ Е,
ПО-СКОРО БИХМЕ СЕ УЧУДИЛИ,
АКО СЕ ПОЛУЧИ КОМЕДИЯ.
МАКАР ЧЕ, БЪЛГАРСКИТЕ ТРАГЕДИИ,
ОБИКНОВЕНО СЕ ИГРАЯТ
ОТ ГОЛЕМИ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ
МАРИОНЕТКИ - КОМИЦИ, КЛОУНИ И СТАРЛЕТКИ
СЕ СТИГА ВИНАГИ
ПРЕЗ СМЕХА И БЕЗГРИЖИЕТО НА НАРОДА,
ДО ПЪЛНА МЕЛОДРАМА, НАПРАВО СМЕРТЕЛНА..

ЗАБЕЛЕЖКА: Извинявам се за циничните епитети и прилагателни,
но не намирам по подходящи, дори в речници, за българските държавници.
Но в последна сметка, не е важно думите, а смисълът който се крие В ТЯХ.

НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА
ДАНКО

неделя, ноември 27, 2005

И ЗА ЛЕВСКИ И ЗА ИНДЖЕ ДОЙДОХА ВРЕМЕНА

НОВОТО ИГО !!!

ЕНИЧАРИ, МАМО,
БАШИБУЗУЦИ И ДЕРИБЕИ
ОТНОВО ДОЙДОХА
ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ,
ВИЛНЕЯТ, ТОРМОЗЯТ И ТРЕПАТ НАРОДА

КЪДЕ СИ ИНДЖЕ ВОЙВОДА, КЪДЕ СИ ?
ЗАЩО ТЕ НЯМА МАМА ?
ЗАБЛУДИЛ ЛИ СИ СЕ И ТИ НЯКЪДЕ ПО ПЪТЯ ?
ПРОДАЛ ЛИ СИ СИ И ТИ ЗАВИНАГИ ДУШАТА ?

КЪДЕ СИ ИНДЖЕ ВОЙВОДО ?
КЪДЕ СИ МАМА, ДА СПАСИШ НАРОДА
ОТ РАЗВИЛНЕЛИ ЕНИЧАРИ,
БАШИБУЗУЦИ И ДЕРИБЕИ,
ЗАХАПАЛИ ЗДРАВО КОМАТА НА ВЛАСТТА,
ИСКАТ ДА ИЗПЛЮСКАТ ЦЯЛАТА НИ ЗЕМЯ

ЕЛА ИНДЖЕ, МАМА, ЕЛА
СТЪПИ НА РОДНА ЗЕМЯ,
ПА СЕ РАЗВЪРТИ С ГОЛЕМАТА САБЯ ФРЕНГИЯ,
ПА СЛОЖИ РЕД В ТАЗИ ПОРОБЕНА СТРАНА,
ОСВОБОДИ Я ОТ ТЕЖКА РОБИЯ

КЪДЕ СИ ИНДЖЕ, МАМА, КЪДЕ СИ ?

НЯМА ГО ИНДЖЕ, НЯМА ГООО !!!
ОСИРОТЯЛА Е НАШАТА ЗЕМЯ,
НЯМА ВЕЧЕ ГЕРОИ,
НЯМА БОРЦИ ЗА СВОБОДА
ВСИЧКИ СТАНАХА СЛУГИ НА ДЯВОЛА



НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА
ДАНКО

Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 8:33 pm

КЪДЕ СТЕ ДЕЦА НА ЛЕВСКИ ?



И ЛЕВСКИ МОЖЕШЕ ДА СИ ИЗЖИВЕЕ ЖИВОТЕЦЪТ
КРОТКО И ТИХО КАТО ИГУМЕН В МАНАСТИРА,
И ДА ИЗПОВЯДВА БУЛКИТЕ В НЕДЕЛЯ,
И НЯМАШЕ ДА ОСТАВИ НИКАКВА СЛЕДА
В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ДАЖЕ И НА СВЕТА.

ДНЕС, ДОШЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО,
ВСЕКИ ДА РЕШИ,
КОЙ ПЪТ ДА ВЗЕМЕ,
ТОЗИ, КОЙТО ВОДИ КЪМ ЧЕРНОТО ИГО,
И ЖИВОТЪТ НА РОБА
ИЛИ БОРБА ЗА СВОБОДАТА,
ЗА ЗЕМЯТА И ЗА НАРОДА.

ГЕРОИТЕ ВИНАГИ УМИРАТ
В ОГЪНЯ НА БОРБАТА,
С ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА
И ВЪЗВИСЕНА ДУША,
СВОЛАЧИТЕ ИЗДЪХВАТ В СВОИТЕ ЛЕГЛА
СЪС СТРАХ В РОБСКАТА СИ ДУША.

ИМА ТАКИВА МОМЕНТИ В ИСТОРИЯТА,
КОГАТО ВСИЧКИ СА ИЗПРАВЕНИ
ПРЕД ТАЗИ ДИЛЕМА
ДНЕС ОТ НЕЙНОТО РЕШАВАНЕ
ЗАВИСИ ПРОСЪЩЕСТВУВАНЕТО
НА НАШАТА ПЛАНЕТА И
НЕ САМО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ.

ДЯКОНЪТ СРЕЩНА
ПО ПЪТЯ КЪМ СВОБОДАТА,
ДЯВОЛЪТ.

ДЯВОЛЪТ УБИ ЖЕСТОКО ДЯКОНЪТ
ИМЕТО НА ЛЕВСКИ ОСТАНА,
ПРЕВЪРНА СЕ, В СВЕТИНЯ
ДЯВОЛЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА БЕЗЧИНСТВА ПО ЗЕМЯТА,
ДА УБИВА ИСТИНСКИТЕ БОРЦИ ЗА СВОБОДА
ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ

ДЯВОЛЪТ ХВЪРЛЯ ВСЕ ПО-СИЛНО
ЧЕРНАТА СИ СЯНКА НАД ЗЕМЯТА
УГАСЯ СВЕТЛИНКАТА,
ЕДВА МЪЖДУКАЩА
ВЕЧЕ В ДУШИТЕ НА ХОРАТА

ВРЕМЕ Е ХОРА,
ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ СЯНКАТА НА ДЯВОЛА,
АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ЗАГАСНЕ
НАПЪЛНО СВЕТЛИНКА
ВЪВ ВАШАТА ДУШАТА,
АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ПРОПАДНЕТЕ
НА ДОЛНАТА ЗЕМЯ, В АДА,
НА ЧИЯТО ВРАТА, ЯСНО ПИШЕ

"НАДЕЖДА ТУКА, ВСЯКА ОСТАВЕТЕ..."

ДРУГ ПЪТИЩА НЯМА !!!

ИЛИ ПО ПЪТЯ,
ЗАВЕЩАН НИ ОТ ЛЕВСКИ,
ПРАВО КЪМ РАЯ,
ИЛИ ПО ПЪТЯ,
ОЧЕРТАН ОТ ДЯВОЛА,
ПРАВО КЪМ АДА

РАЯТ, ИЛИ АДА !!!
ТОВА Е ВЪПРОСЪТ !!!

ОЩЕ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ДНЕС,
УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО ВЕЧЕ

НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА
ДАНКО

Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 2:27 am

_________________http://enkade.blogspot.com/


Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 2:58 pm


БЪЛХИТЕ,
КОЛКОТО И КРЪВ ДА ПИЯТ,
КОЛКОТО И ДА СА МНОГОБРОЙНИ,
КОЛКОТО И ДА СЕ ФЪЧКАТ,
ВИНАГИ СИ ОСТАВАТ
МАЛКИ И НИЩОЖНИ.
ТОЧНО КАТО МАРИОНЕТКИТЕ.
И ТЕ СЕ ВЗЕМАТ ЗА МНОГО ВАЖНИ,
САМО ЗАЩОТО КУКЛОВОДИТЕ ИМ СА ВЛАСТНИЦИ,
НО РАЗБИРА СЕ СИ ОСТАВАТ ВИНАГИ
САМО ЕДНИ НИЩОЖНИ КУКЛИЧКИ
ДЪРПАНИ НА ВЪРВИЧКИ.

КАКВО ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ИМА,
ЗА КАКВИ СЕ МИСЛЯТ И
ЗА КАКВИ СЕ ВЗЕМАТ,
ВАЖНОТО Е, ЧЕ СА МАРИОНЕТКИ
И ВИНАГИ ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНАТ,

БАБА МЕЦА И БЪЛХИТЕ

ИЗПРАВИ СЕ БАБА МЕЦА НА ДВА КРАКА
РАЗСТЪРСИ СИ ХУБАВО КОЗИНАТА
ДРЕБНИТЕ ЧЕРНИ БЪЛХИ
ИЗПОПАДАХА ГОРКИТЕ В КАЛТА
ОТПУСНА СИ БАБА МЕЦА
ПРЕДНИТЕ ЛАПИ
И ОТ БЪЛХИТЕ НИЩО НЕ ОСТАНА

ДАНКО
НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА
_________________http://enkade.blogspot.com/




събота, ноември 26, 2005

ЖАЛНА НИ МАЙКА

  2 Следваща ДАНКО Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 4:21 pm Майка ми Рада Николова Хаджийска по мъж Джамбазка е родена във Враца на 06.06.1919 година и е потомствена врачанка, майка на три деца. Умира на 14 февруари 1985 година от кръвоизлив в мозъка. Двадесет години вече, мила майчице, те няма вече. Твоето дете сълзи лее и от сърцето му кръв капе !!!
МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО ИЗГОРЯ В ОГЪНЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИСТЕРИЯ
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО ОТГЛЕДА ТРИ ДЕЦА С ГОЛИ РЪЦЕ, НО С ГОЛЯМО И ОТВОРЕНО СЪРЦЕ.
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО ВИНАГИ НА ЖИВОТА СЕ УСМИХВАШЕ, ВСИЧКИ И ВСИЧКО ОБИЧАШЕ.
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО НИКОЙ НЕ РАЗБРА И УГАСНА КАТО ТЛЕЕЩА ВОЩЕНИЦА, САМ САМА НА СВЕТА.
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО СЕ ПРЕВЪРНА В ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА НА ВЛАСТТА
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО ЕДИН БЯЛ ДЕН НЕ ВИДЯ НА ТАЗ ПРОКЛЕТА ЗЕМЯ МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО БЕШЕ ВЪПЛЪЩЕНИЕ НА КУАРАЖА И САМОЖЕРТВАТА
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО САМО УРОДЛИВИ ЛЮДЕ СРЕЩНА ПО ПЪТЯ, ПРОДАЖНИ, ТЪМНИ ДУШИ, КОИТО НЕ ПОНАСЯХА СВЕТЛИНАТА Й.
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО БЕШЕ ПОПАДНАЛА ДИРЕКТНО В АДА, ТАЗИ СВЕТЛА И БЛАГОРОДНА ДУШИЦА.
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО ПРЕЗ ОГЪНЯ МИНА БОСА, БОСЕНИЧКА, В НЕГО ИЗГОРЯ, НО ЗНАМ, БЕЗСМЪРТНА И Е ДУШАТА.
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО НИКОГА ЛОША ДУМА НЕ КАЗА ЗА ХОРАТА И СВЕТА, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ВОДИ ГЕРОИЧНА БОРБА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА СВОИТЕ ДЕЦА ДА ГИ ОПАЗИ ОТ ТЕЖКИТЕ УДАРИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЕНИЧАРИ
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО НИКОЙ НЕ ЗАБРАВИ С ВЕЧНАТА СИ ОМАЙНА УСМИВКА НА УСТА.
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО ОЛИЦЕТВОРЯВАШЕ ЖЕРТВОГОТОВНОСТТА И ЛЮБОВТА, БЕЗУСЛОВНА И ИСТИНСКА
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ, ЖАДНИ ЗА КРЪВ, СТРЪВНО ОБИКАЛЯХА И ЗЪБИ ТРАКАХА ДО СМЪРТТА Й, КОЯТО ПРЕДИЗВИКАХА. 
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, НА КОЯТО, ЦЯЛОТО МИНАЛО, НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ ФАЛШИФИЦИРАХА
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО ВЕЧЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ Я НЯМА ДА НАПОМНЯ НА НАС ЖИВИТЕ,
КАКВО ЗНАЧИ ДА ОБИЧАШ ИСТИНСКИ ВСИЧКИ ХОРА, КАКВО ЗНАЧИ САМОЖЕРТВА, КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ ПРОСТО ЕДНА ДОБРА ДУША, ИЗПЪЛНЕНА САМО С ДОБРИ ЧУВСТВА И ЖЕЛАНИЯ,
КАКВО ЗНАЧИ ДА ИМАШ ЗЛАТНО СЪРЦЕ, ПОБИРАЩО ВСИЧКИ МЪКИ ПО СВЕТА МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО НЕ ЗНАЕ, ЧЕ МНОГО МАЛКО ОСТАНАХА ХОРА, КАТО НЕЯ ПО СВЕТА СЕГА.
 МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, КОЯТО УМРЯ НА ПРАЗНИКА НА ЛЮБОВТА, ЗАЩОТО БЕШЕ НЕЙНОТО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ, ЛИШЕНА ОТ ВСЯКАКВИ ЗЛИНА И ЛОШОТИЯ МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА, БЪЛГАРСКА МАЙКА МЪЧЕНИЦА, МАЙКА СВЕТИНЯ
 МИЛА МАЙЧИЦЕ, ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ТИ ПАМЕТ!!!
 ПОЧИВАЙ В МИР ДОРИ И НА ОНЗИ СВЯТ ТВОЙТА ЧИСТА НЕВИННА ДУШИЦА ГРЕЕ КАТО СВЕТЛА ЗВЕЗДИЦА !!!
 ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ МАЙКИ ПО СВЕТА, КОИТО ИМАТ ЧИСТИ РЪЦЕ, СЪРЦЕ И ДУША!!!
 ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МАЙКИ, МЪЧЕНИЦИ, ИЗГОРЕЛИ В ОГНЬОВЕТЕ НА ДЯВОЛА, БУШУВАЩИ ПО ЗЕМЯТА.
 ПАЗЕТЕ ГИ, ОСТАНАХА МАЛКО ПО СВЕТА!!!
 МИЛА МАЙЧИЦЕ, БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА ТАМ В РАЯ. ТУК НА ЗЕМЯТА БЕШЕ НАШЕТО СЛЪНЧИЦЕ, СЕГА НА НЕБЕТО СИ НАШАТА ВЕЧЕРНИЦА, ДА НИ ОСВЕТЯВА ПЪТЯ В НОЩА. НИЕ ЖИВИТЕ, С УМЪРТВЕНИ ДУШИ, ОСТАВАМЕ ТУК В АДА, КОЙТО ЦАРИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ, АДЪТ ПОДКЛАЖДАН ОТ САТАНАТА, КОЙТО ТИ ВЗЕ ЖИВОТА !!! ОТ БЕБИ, ТВОЕТО НАЙ-МАЛКО ДЕТЕ НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗКА ДАНКО Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 4:55 pm

МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ,
 ЕЛА ВИЖ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА ТВОИТЕ ВРАГОВЕ, ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ ТЕ МАЛТРЕТИРАХА, ТЕРОРИЗИРАХА, МАНИПУЛИРАХА, ЗОМБИРАХА, ИНКВИЗИРАХА, РАЗБИХА ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ, НАКРАЯ ОТРОВИХА И ЗАРОВИХА СА СЕ РАЗВИХРИЛИ И МЪЧАТ НАРОДА С РАЗМАХА НА САТАНАТА.
 МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ВСИЧКИТЕ ТИ ВРАГОВЕ, ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ВРАГОВЕТЕ НА СВЕТА, СЪЩАТА СЪДБА ГИ СТИГА ТЕ ДОРИ НЕ ГО РАЗБИРАТ ТОВА, ТЕЗИ МЪРТВИ ДУШИ, ПРЕВЪРНАТИ В ПАЛАЧИ, БЕЗДУШНИ ЕНИЧАРИ
 МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ТВОЙТА НЕЩАСТНА СЪДБА, ОТКРАЙ, ДОКРАЙ МАНИПУЛИРАНА, СТАНА И СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ, БАВНО ЗАВЪРТАТ НОЖА В СЪРЦЕТО НА ТАЗИ СВЕЩЕННА ЗЕМЯ БАВНО ИЗЧЕЗВА ОТ ЛИЦЕТО НА СВЕТА, ПОТЪПКАНА, УНИЖЕНА И ОСКЪРБЕНА, ЛИШЕНА ОТ ЖИВЕЦА НА МЛАДАТА ВЪЛНА, РЪКОВОДЕНА И БУТАНА ОТ СЛУГИТЕ НА РЕПТИЛИТЕ И САТАНАТА КЪМ МРАЧНИТЕ ДВЕРИ НА АДА И СМЪРТТА
  МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ТРАГИЧНАТА СЪДБА НА БЪЛГАРИЯ СТАВА И СЪДБАТА НА СВЕТА.
РЕПТИЛЯЦИТЕ УБИВАТ НЕЙНИТЕ ЧЕДА, УНИЩОЖАВАТ НЕЙНАТА МАЙКА-ПРИРОДА, ВСИЧКИ СЛАГАТ НА КОЛЕНА, ПОДЧИНЯВАТ ГИ НА СВОЯ ВЛАСТЕЛИН - САТАНАТА, ДАЖЕ БЕЗ СЪПРОТИВА
 МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ОТИДЕ СИ ТИ, БЕЗ ДА РАЗБЕРЕШ,
КОЙ ТИ ЖИВОТЕЦЪТ РАЗБИ,
КОЙ ТИ ДЕЦАТА ПРЕВЪРНА, В БЕЗДУШНИ ЖЕРТВЕНИ ТЕЛЦИ,
КОЙ НА МЪРТВЕШКИ ОДЪР САМ, САМА ТАМ ЗАХВЪРЛИ И БЕЗ ЖАЛОСТ УБИ, КАТО РИТУАЛНА ЖЕРТВА НА ВЛАСТУВАЩИТЕ РЕПТИЛИ
 МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ЕЛА ДА ВИДИШ КАКВО СТАВА ПО НАШАТА ЗЕМЯ И ПО СВЕТА, УБИВАТ ВСЯКА СВОБОДНА ДУША, ВОДАТ ЛЮТА ПСИХОТРОННА ВОЙНА ДА УНИЩОЖАТ ХОРАТА, ДА ОСТАНАТ САМО КИБОРГИТЕ ДА ИМ ВЪРШАТ ЧЕРНАТА РАБОТА
 МАМО МИЛА МАЙЧИЦЕ, ЕЛА ДА ВИДИШ КАКВО СТАВА С МЕН И МОИТЕ ДЕЦА, СТАНАХМЕ ОПИТНИ МИШКИ НА СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ ЗА ИЗПРОБВАНЕ НА САТАНИНСКИТЕ ПСИХОТРОННИ ОРЪЖИЯ, ВЛЕЗОХМЕ В ЧЕРНАТА ЛИСТА НА ТОП СЕКРЕТ ДЕФАНСА НА ТАЗИ ПРОКЛЕТА ДЪРЖАВА ТОТАЛНО ЗОМБИРАНАТА, ШВЕЙЦАРИЯ МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ЕЛА ДА ВИДИШ САМО ЗОМБИ И КИБОРГИ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО УЛИЦАТА, БЕЗДУШНИ СЪЩЕСТВА, ГОТОВИ НА ВСИЧКО ПОД ПОДАДЕНА КОМАНДА ОТ ВЛАСТЕЛИНИТЕ НА СВЕТА, ИСТИНСКИ ИЗКУСТВЕНИ СЪЩЕСТВА, МАРИОНЕТКИ, ДЪРПАНИ НА КОНЦИ, ЛИШЕНИ ОТ ДУШИ
 МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ЕЛА ДА ВИДИШ КОЛКО ПРАЗЕН Е ОТ СЪДЪРЖАНИЕ СВЕТА, КОЛКО ХОРАТА СА ЗОМБИРАНИ, ЛУТАТ СЕ КАТО МИТИЛЯВИ ОВЦЕ В КОШАРАТА, ИЗГУБИЛИ ПОСОКАТА И ИНСТИНКТА СИ ЗА ОПАСНОСТТА НАДВИСНАЛА НАД СВЕТА, ОСТАВАТ СЕ ДА ГИ ПРЕВРЪЩАТ В РОБОТЧЕТА, НИЩОЖЕСТВА, ЛИШЕНИ ОТ ЕМОЦИИ И ЧУВСТВА
 МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, НЕЩАСТИЯТА БЪЛВАТ ОТ ВСЯКА СТРАНА, ДАЖЕ ПРИРОДАТА СЕ РАЗБУНТУВА, НО НЕ И ЧОВЕКЪТ, НЕЙНАТА РОЖБА,
ЧОВЕКЪТ ПРЕВЪРНАТ В БЕЗВОЛЕВА И БЕЗГРЪБНАЧНА ДВУКРАКА ДРИПА
 МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ЕЛА ДА ВИДИШ, КАК ЕДНА СТРАШНА, НЕВИДИМА МЪГЛА ОБВИВА С ОТРОВНОТО СИ ДИХАНИЕ ЦЕЛАТА ОБРУЛЕНА И ИЗМЪЧЕНА ЗЕМЯ
ПОМАГАТ С ПСИХОТРОННИТЕ СИ ОРЪЖИЯ БАВНО ИЛИ БЪРЗО ДА УМИРАТ ХОРАТА И ТЕХНИТЕ НЕВННИ ДЕЦА ТЕЗИ, КОИТО ОСТАВАТ, ПРОДАЛИ СВОЯТА ДУША, ЖИВЕЯТ В ПЪЛНА ИЛЮЗИЯ, ИСТИНСКА СИАНС ФИКЦИЯ, ПОДВЛАСТНИ НА ЧЕРНА МАГИЯ
  МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ЕЛА ДА ЧУЕШ КАК СТЕНЕ ЗЕМЯТА ПОД ТЕЖКИЯ БОТУШ НА ВЛАСТЕЛИНА, КАК ПЛАЧЕ НЕБЕТО ОПАСАНО ОТ ПАЯЖИНА ПОД ЛЪЧИТЕ, НЕ НА СЛЪНЦЕТО, А НА ГИГАНТСКИТЕ ЧИНИИ, АНТЕНИТЕ С РАЗРУШИТЕЛНИТЕ ИМПУЛСИ, ИЗОБРЕТЕНИ ОТ НАУЧНИТЕ СЛУГИ ЗА САТАНИНСКИ ЦЕЛИ
 МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ЕЛА ДА ВИДИШ КАК ЛУДИТЕ ВЗЕМАТ ВЛАСТТА НАД СВЕТА, ОБСЕБЕНИ ОТ МАНИИТЕ ЗА ВЛАСТ, СЛАВА И ПАРИ, ПОДПОМОГНАТИ ОТ КОРУМПИРАНИ ПИОНКИ, ДЪЛБОКО ЗАЗОМБИРАНИ, НА САТАНИНСКИ ВЪЛНИ КУРДИСАНИ, ОМАГЬОСАНИ И ОМАГЬОСВАЩИ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА ПО СВЕТА
 МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ЕЛА ДА ВИДИШ САМО, КАК КАТО ЛАНСКИЯ СНЯГ СЕ ТОПИ ДОВЕРИЕТО МЕЖДУ ХОРАТА, ЛЮБОВТА, МОРАЛА И ЧЕСТТА,
КАК ГИ ПРОГРАМИРАТ НА ДЯВОЛСКА ЧЕСТОТА,
БЕЛЕЖАТ ГИ С ЕЛЕКТРОННИ ЧИПОВЕ, КАКТО Е НАПИСАНО В БИБЛИЯТА СЪС СИМВОЛЪТ НА ТРИТЕ ШЕСТАКА И НЕГОВИТЕ ИЗОБРЕТАТЕЛИ, ВЕЧЕ ОТКРИТО ГОСПОДСТВАТ НАД СВЕТА,
ПРОМЕНЯТ ПИСАНИТЕ И НЕПИСАНИ ЗАКОНИ НА ХОРАТА, НА ПРИРОДАТА И НА СВЕТА
ПОДЧИНЯВАТ ГИ НА ЗАКОНИТЕ НА САТАНТА,
ПОКРИВАТ ГИ С ЧЕРНА МАГИЧЕСКА ПЕЛЕРИНА,
УБИВАТ ВСИЧКО ЧОВЕШКО И ХУМАННО У ЧОВЕКА, ЧИЯТО СЪЩНОСТ СЕ СТОПЯВА И ИЗПЕПЕЛЯВА БЕЗВЪЗВРАТНО.


 МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ЕЛА ДА ВИДИШ КАКВО ЗНАЧИ
ДА ЖИВЕЕШ В ЕРАТА НА КИБОРГИТЕ,
ДА ПИЕШ И ДИШАШ МИЯЗМИТЕ И ОТРОВИТЕ,
ДА СЕ ОПИВАШ ОТ ЗЛИНИТЕ НАД ДРУГИТЕ, ДА ТРЕПЕРИШ ОТ ВЛАСТТА НА ВЛАСТЕЛИНИТЕ,
ДА СЕ ВЛАЧИШ НА КОЛЕНА ПРЕД СЛУГИТЕ И ПИОНКИТЕ,
ДА ПОПИЕШ ЕГОИЗМА НА КОНСУМАТОРА,
ДА ПРИКРИВАШ УБИЙЦИТЕ И КРИМИНАЛИТЕ,
ДА ПОДДЪРЖАШ САТАНИНСКАТА РАБОТА НА ИЗСЛЕДОВАТЕЛЯ,
ДА ПРОДАВАШ БЛИЖНИЯ СИ ЗА РИТУЛНА ЖЕРТВА НА САТАНАТА
ДА СТАНЕШ РОБИНЯ НА ДЯВОЛСКИ ЗАКОНИ И ИЗОБРЕТЕНИЯ МАМО.


МИЛА МАЙЧИЦЕ, ТИ ГО ЗНАЕШ ВСИЧКО ТОВА,
ТИ БЕШЕ ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ ЖЕРТВИ НА ГОЛЯМАТА САТАНИНСКА ЧЕРНА МАГИЯ МАМО, МИЛА МАЙЧИЦЕ, ТИ ИЗБЯГА В РАЯ, НИЕ ОСТАВАМЕ В АДА!!! Данко Пуснато на: Сря Май 04, 2005 8:28 pm


 МИЛА МИ МАЙЧИЦЕ, ЕЛА ДА ВИДИШ КАК ВСИЧКО ЖИВО СЕ КЛАНЯ НА САТАНАТА И НЕХАЕ ЗА БЛАГОТО НА БЛИЖНИЯ, ИСТИНСКИ ЧЕДА НА ДЯВОЛА ДАНКО Пуснато на: Вто Май 17, 2005 7:50 pm


 СТАНИ, МАЛЕ, СТАНИ, ДА ВИДИШ КАКВИ ЕНИЧАРИ ВИЛНЕЯТ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ КАТО СЛЕД ВАРВАРИТЕ, СЛЕД ТЯХ ТРЕВА НЕ НИКНЕ НЯМА ВЕЧЕ ИСТИНСКИ ДЕЦА, А ДРОГИРАНИ СЪЩЕСТВА НЯМА ВЕЧЕ ИСТИНСКИ ХОРА, А ЗОМБИРАНИ МЪРТВИ ДУШИ, ИЗПЪЛНЯВАЩИ ЗАПОВЕДИ ПО ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРОГРАМИ ЗА ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ПОГРОМИ, ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ГЕНОСИД НАД ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
 ДАНКО Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 7:47 pm danko анонимен 19.09.2004 16:39




БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТ !!!
 Аз съм комунист Аз съм червена напаст и велик оптимист Унищожавам и унижавам, тероризирам и доктринирам, строя, за да разбивам, икономисвам народна пара, за да мога всичко да окрада, раздавам милостиня, развивам корупция, предлагам решения, за да ви надена куп прегрешения, за да ви държа в страх и подчинения Аз съм комунист !!! Аз съм голем хитрец нали съм си истински психотронен боец, като манипулатор съм спец, зомбирам и манипулирам, завоалирам и конспирирам, криминализирам и приватизирам, авоарите добре организирам, шпионирам и прикривам. Нали знаете? Властта иска голяма пара ! Аз съм комунист !!! Аз съм истински крадец, балкански маладец Аз съм лъжец, правителствен младенец Цицам и подбивам цялата държава в името на комунистическата слава


 ДАНКО Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 7:36 pm



РОЗА


 ПОСАДИХА МЕ КАТО РОЗА В ЕДНА СУРОВА И НЕПЛОДОРОДНА ЗЕМЯ ИЗРАСНАХ КАТО БОДЛИВА ШИПКА БОДА С ШИПОВЕТЕ СИ НАЛЯВО И НАДЯСНО, ПРИПОМНЯМ НА ХОРАТА ДА НАПРАВЯТ ЗЕМЯТА ПО-ДОБРА ДА СЕ НАПЪЛНИ САМО С РОЗИ ТЯ НО ХАРАТА НЕ ЧУВАТ И НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЯТ, СВИКНАХА С БОДИЛИТЕ И ДИВАТАТА ТРЕВА НЯМА ВЕЧЕ НИТО РОЗИ, НИТО МАРГАРИТИ САМО ПОВЕХНАЛИ ТРЕВОЛЯЦИ, БУРЕНЯЦИ И ТРЪНЯЦИ, ПОДУХВАНИ ОТ ВЯТЪРА В ПЕПЕЛЯКА ЗЕМЯТА СЪВСЕМ ИЗСЪХВА, НЕБЕТО ГОРКО СЕ РАЗПЛАКВА, ЧОВЕКЪТ СЕ ЗАДЪХВА, ЖИВОТЪТ СЕ ИЗПЛЪЗВА ПОЛЕКА ЛЕКА, ОТ ТАЗИ НЕЩАСТНА ПЛАНЕТА
 ДАНКО Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 2:59 pm 29 юни 2005


 МАЙКАТА ПРИРОДА


 ЗАБЪРЗАНО  ПАДА В ПОЛЕТО НОЩА,
ПОЯВИ СЕ В НЕБОСВОДА ВЕЧЕРНИЦАТА,
БАВНО ИЗПЛУВА КРЪГЪТ НА ЛУНАТА,
НЕЯСНО БЛЕДНЕЕ ОЧЕРТАНИЕТО НА БАЛКАНА,
ТОПЪЛ ВЯТЪР ПРИШУМЯ В ГОРАТА,
ЗАПЯВАТ ЛИСТАТА.
 ИЗВЕДНЪЖ, СЯКАШ ЖИВОТЪТ СЕ СПРЯ ЗА МИНУТА
ДА СЕ НАСЛАДИ НА ТАЗИ ВЕЧНА КАРТИНА,
ДА ПОПИЕ ЗАВИНАГИ ХУБОСТТА НА ПРИРОДАТА,
ДА СЕ ПОЛЮБУВА НА ИГРИВОСТТА НА ВЯТЪРА,
ДА ПОСЛУША ПЕСЕНТА НА ГОРАТА
ДА УСЕТИ ДЪХЪТ НА ЦВЕТЯТА И КРАСОТАТА
 ИЗВЕДНЪЖ СВЕТКАВИЦА СЯКАШ ПРОРЯЗА КАТО С БРЪСНАЧ НЕБЕСАТА
 ГРЪМ РАЗТЪРСИ ПОЛЕТО И ПЛАНИНАТА,
ДЪЖД ЖИВОТВОРЕН КАТО ИЗ ВЕДРО СЕ ЗАИЗЛИВА
НАПОИ ЗАСЪХНАЛАТА И ЗАЖЪДНЯЛА ЗЕМЯ
 НОЩА И ДЪЖДЪТ БАВНО ОТМИНАВАТ,
УТРИННА ЗАРЯ ОБЛИВА ЗЕМЯТА
ТРЕВАТА ЗАБЛЕСТЯВА С БРИЛЯНТИТЕ НА ДЪГАТА,
ПТИЦИТЕ ЗАПЯВАТ СВОЙТЕ ЧУДНИ ПЕСНИ,
ПЕСНИТЕ НА МАЙКАТА ПРИРОДА
ДЕН ГРЕЕЕ !!!
 ПРИРОДАТА !!! ПАЗЕТЕ Я !!! ОБИЧАЙТЕ Я !!!
БЕЗ НЕЯ ЖИВОТЪТ ЩЕ СЕКНЕ НА НАШАТА ПЛАНЕТА
 ПРОРИДАТА !!! ТЯ Е НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС , СВИДНАТА МАЙЧИЦА,
ГОТОВА ДА НИ РАЖДА И ОТГЛЕЖДА, ДОКАТО Е ЖИВА
УМРЕ ЛИ ТЯ, ВСИЧКО УМИРА !!!
 ПРИРОДАТА !!! ПАЗЕТЕ Я !!! ОБИЧАЙТЕ Я !!!
 ДАНКО Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 3:18 pm ДАНКО Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 8:11 pm





Червен Крали Марко




 Бозал Крали Марко цели 65-ет години от гърдите на българската майка земя, но не млякото, а направо кръвта. Станал голяма сила, па хванал боздугана, отишъл на хармана, па завикал с изпъчена снага Аз съм най-силния сега, с моите еничари ще ви подчиня ще ви сложа на колена ще правя с вас каквото поискам сега Гледала го неговата майчица, нямала вече ни силица, ни душица, всичко отдала на Крали Марка, па си мъдро рекла, макар и сломена Ех, Марко, Марко, Маркооо, силен си мама, силен, но си с празна глава, само със сила, боздугани и еничари, нищо не става. Ще вилнееш още някоя година и ще ти видат сметката и на теб и на целата ти пасмина. Язък само, че напразно съм ти дала толкоз голяма сила! Язък за изгубените времена! Язък за страданията на хорицата! Язък за изгубените илюзии! Язък за тази лъжовна дъндания! Язък за мен горката! Ех, какви времена, какви нрави настанаха ! Само силата и властта се зачитат на тази земя Вярвам ще дойдат други времена. Хората отново ще станат Човеци и ще се изпълнят с любовта, както Господ го иска Вярвайте го народе и вие, вярвайте !!!
 ДАНКО Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 8:46 pm



ШИПКА ЛИ СЪМ ИЛИ РОЗА ??? ДЖАМБАЗОВА ДАНКО Пуснато на: Сря Авг 31, 2005 9:12 pm

СТАНИ МАЙНО ЛЕ, СТАНИ, ТА ВИЖ КАКВО СТАВА С ДЕЦАТА НА ЛЕВСКИ И БОТЕВА СЪБРАНИ ВЪВ ВЪЛЧА ГЛУТНИЦА, ОСВИРЕПЕЛИ РЪФАТ ЕДИН ДРУГ ГОЛИТЕ СИ МЕСА, ЖАДНИ ЗА КРЪВ, СМУЧАТ ПОСЛЕДНИТЕ СИЛИЦИ НА НАРОДА, ГЛАДНИ ЗА ПАРИ И СЛАВА, ПРОДАВАТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НЕМА ГО ВЕЧЕ ЧОВЕКЪТ С ГЛАВНАТА БУКВА САМО ХОРА ОТ ВЪЛЧА ПОРОДА, ВИЯТ И ПРЕЗ ДЕНЯ И ПРЕЗ НОЩА, НЕМАТ НАСИТА
 СТАНИ МАЙНО ЛЕ, СТАНИ, ДА ЧУЕШ САМО, КАК ВЪЛЦИ ВИЯТ ДО ЗАБРАВА, ДА ВИДИШ САМО КАК ВСИЧКО ДОБРО И ХУБАВО СЕ СТОПЯВА ПО ТВОЯТА ЧУДНО КРАСИВА ЗЕМЯ
 СТАНИ МАЙНО ЛЕ, СТАНИ КЪРВАВИ СЪЛЗИ С НАС РОНИ, НИЕ, ЖЕРТВИТЕ НА ХОРАТА-ВЪЛЦИ
 СТАНИ МАЙНО ЛЕ, СТАНИ, ПОМОГНИ НИ, НА НАС, НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ, ЗАЩОТО ГОСПОД НИ ЗАБРАВИ ДАНКО Пуснато на: Чет Сеп 22, 2005 6:56 pm


 ХУМОРИСТИЧНА И НЕ СЪВСЕМ, ПЕСЕНЧИЦА ЗА ВРАЦА


  ВРАЦА БЕШЕ КИТНО ГРАДЧЕ С ВЕЛИЧЕСТВЕНАТА ПАНОРАМА НА БАЛКАНА С ПРАШНИТЕ УЛИЦИ ЛЕТОСКА, С ЛИПСАТА НА ВОДА, С ЛОЗЯТА В ПОЛЯТА, С ТЕФЕРИЧИТЕ И МАШАЛИТЕ ПО ГРОЗДОБЕРА.
 ПАРТИЗАНИТЕ СЛЕЗНАХА ОТ БАЛКАНА, КОМУНЯГИТЕ ВЗЕХА ВЛАСТТА, СЕФЕРИНОВ ГОЛЯМ ТАРТОР СТАНА, ВРАЧАНСКИ БЕЛ МИСКЕТ СЕ РАЗЛИВА, НА ВСЯКА КОМУНИСТИЧЕСКА КЬОР-СОФРА,
СЕЛЯНДУРИТЕ ЗАПЪПЛИХА БАВНО КЪМ ГРАДА, НАЙ-БОЯДЖИИТЕ И НАЙ-ПРОДАЖНИТЕ, ЗАЕХА РЪКОВОДНИТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО МЕСТА
 ТАКА СТАНА И ПО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ЕСТЕСТВЕНО, КОГАТО ЧЕРВЕН ДЖУРУЛЯК ПОЧНЕ ДА ТЕ УПРАВЛЯВА, СЕ СТИГА ДО РАЗБИВАНЕ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА


ПОСТРОИХА ХИМКОМБИНАТА, ОТРОВИХА ВЪЗДУХА И ВОДАТА , ДРЕСИРАХА, КОРУМПИРАХА, ИНКВИЗИРАХА ЕДИН НЕ ОСТАНА НА СУШИНА.
МНОГО ВРАЧАНИ СЕ ИЗСЕЛИХА У СОФИЯТА, МНОГО СЕЛЯЦИ ЗАВЛАДЕХА ГРАДЕЦА ТОЙ ЗАПОЧНА БЪРЗО ДА СЕ РАЗРАСТВА НА ШИРИНА ЗА СМЕТКА НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА, ДОСТОЙНСТВОТО И ЧЕСТНОСТТА
  КОМУНИЗМЪТ ВЗЕ, ЧЕ ПАДНА ВОТ ТЕБЯ, КАКВА ИЗНЕНАДА, ВСИЧКИ ОТРИЧАХА, НЕЕЕ, ВЕЛИКИЯТ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ, ЩЕ ЦАРУВА, ВО ВЕКИ ВЕКОВ, НА ТАЗИ ЗЕМЯ. ДА, АМА, НЕ !!!
 КОМУНИЗМЪТ ПАДНА, ГРАДОТ СЕ РАЗПАДНА, ДЕГРАДАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА И СТИГНА ДО ВСЯКА ПАЛАНКА. КАК ЛИ ЩЕ СВЪРШИ ВСИЧКО ТОВА ?
КОМУНИЗМЪТ ОТПАДНА, ОСТАНА ПРОДУКТЪТ НА ИДЕОЛОГИЯТА, КОМУНИСТИТЕ, ПРАВЕНИ С ЕДНА МАТРИЦА, СЕГА ДЪРЖАТ ОЩЕ ПО-ЗДРАВО ВЛАСТТА, ПОД КОМАНДИТЕ НА СВОЯ СЪЗДАТЕЛ, СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ.


КАК ЛИ ЩЕ СВЪРШИ ВСИЧКО ТОВА ? СЛЕД ВСИЧКИТЕ МЪЧЕНИЯ, ПРЕЗ КОИТО МИНА И ПРЕМИНАВА НАРОДА, БЕЗ ДА СЕ БУНТУВА?
 ТАМ Е ДИЛЕМАТА Я!!!
 ДАНКО НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА ПОТОМСТВЕНА ВРАЧАНКА Пуснато на: Пет Окт 14, 2005 5:23 pm


 СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ, ЗАД КОЯТО СЕДИ СВЕТОВНАТА ОЛИГАРХИЯ ДЕЙСТВАТ ОБИКНОВЕНО С МНОГО КЛАСИЧЕСКИ МЕТОДИ, ДОКАЗАЛИ ЕФЕКТИВНОСТТА СИ ВЪРХУ ТЪЛПАТА ОТ ВЕКОВЕ.
РАЗРАСТВАТ ФАЛШИВ И ДОБРЕ КАЛКУЛИРАН И ДИРИЖИРАН ОТ ТЯХ ТЕРОРИЗЪМ. ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ КЪДЕ ЧЕРНИ, КЪДЕ БEЛИ , ОТ ВСЯКАКЪВ РОД, РАСА И ВИД, СА САМО ЕДНА ПОДРОБНОСТ, БЕЗ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ОСНОВНИТЕ ИМ ЦЕЛИ, ЗА ДА НАСТАНЯТ ПОСТЕПЕННО, А НАПОСЛЕДЪК МНОГО ЗАБЪРЗАНО, ИСТИНСКА СВЕТОВНА ДИКТАТУРА.
 СТРАХЪТ И НЕСИГУРНОСТТА, ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ТЕХНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ СЪЗДАВАТ КЛИМАТ И ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ОСЪЩЕСТВЯТ ЛЕЛЕЯНАТА СИ МЕЧТА, ПОД ПРЕТЕКСТ СИГУРНОСТТА НА МАСИТЕ, КОНТРОЛ НАД СВЕТА ИЛИ НАЛАГАНЕ НА СВЕТОВНА ДИКТАТУРА.
 НОМЕРЪТ ОТ КЛАСИКАТА: АКЦИЯ, РЕАКЦИЯ И РЕШЕНИЕ СИ ОСТАВА АКТУАЛЕН ВИНАГИ, ОЧЕВИДНО ГЕНИАЛЕН. ИЛИ КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН, НИЕ ВИ ФЪРЛЯМЕ ЧЕСТИЧКО ВЪВ ВЪЗДУХА, ВИЕ ТЪЛПАТА СЕ СТРАХУВАТЕ И РЕАГИРАТЕ, КАТО ИСКАТЕ СИГУРНОСТ И НИЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ, КАТО ЗАСИЛВАМЕ МЕРКИТЕ ЗА СИГУРНОСТ, КОИТО В КРАЙНА СМЕТКА СЕ ЯВЯВАТ КАТО ПОЛИЦЕЙСКА ДИКТАТУРА И ПЪЛНА ЛИПСА НА СВОБОДА. НО ИЗЛИЗА НАКРАЯ, ЧЕ ТЪЛПАТА СИ Е ВИНОВНА, ЗАЩОТО САМА СИ Я ПОИСКА ТАЗИ ОТВРАТИТЕЛНА ДИКТАТУРА И НАД ТЯЛОТО И НАД ДУХА НА ХОРАТА.
ГОРЕ ДОЛУ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, КАЗАНО С ПРОСТИ ДУМИ И ПО НАЙ- ПРОСТИЯ НАЧИН, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОТ НЕ ПО-МАЛКО ПРОСТАТА ТЪЛПА.
 А, КОЙ БЕШЕ КАЗАЛ, КОЙТО Е ГОТОВ ДА ПОЖЕРТВА СВОБОДАТА СИ В ИМЕТО НА СИГУРНОСТТА, НЕ ЗАСЛУЖАВА И ДВЕТЕ ?
 ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО И ВИЖТЕ, ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРЯТ И ВЗИМАТ, УЖ МЕРКИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ИМА "ТЕРОРИСТИЧНИ" АКТОВЕ И ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПЕДОФИЛИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПЕДЕРАСТИЯ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ДРОГА И ДРОГИРАНИ И Т.Н. И Т.Н. ТЕ НЕ САМО ИМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА НАМАЛЯТ ТЕЗИ ЯВЛЕНИЯ, НО НАПРОТИВ, ДА ГИ УВЕЛИЧАТ, ДО ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛИТЕ СИ. ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПРОСТО, ЧЕ ЧОВЕК ДА СЕ ЧУДИ, ДА ПЛАЧЕ ЛИ ИЛИ ДА СЕ СМЕЕ, КОЛКО ЛЕСНО МАНИПУЛИРАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО, ВЕЧЕ ПРЕВЪРНАТО В ЕДНО СТАДО ОТ ОВЦЕ. КОГАТО НЯМА ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ, ИМА ФАЛШИВИ ТРЕВОГИ, ВАЖНОТО Е ТЪЛПАТА ДА БЪДЕ ДЪРЖАНА В СТРАХ И ПСИХОЗА С ВСИЧКИ СРЕДСТВА, ФАЛШИВИ ИЛИ ИСТИНСКИ. ЛОГИЧЕСКИ, НЕ Е ТРУДНО ЧОВЕК ДА ПРЕДВИДИ, БЕЗ ДА БЪДЕ НИ ШЕРЛОК ХОЛМС, НИ НОСТРАДАМУС, А САМО ЗДРАВОМИСЛЕЩ, С НЕПРОМИТ МОЗЪК, ЧЕ В БЛИЗКО ВРЕМЕ, ПАК ЩЕ ТУРНАТ МАЛКО ПО-СИЛНИ БОМБИЦИ, Я В РИМ, Я В ПАРИЖ, ЗА ДА ИМА ПО-ГОЛЯМ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ЕФЕКТ И СВЕТОВНА РЕАКЦИЯ, ЧЕ ДЕ СИ ПРОБУТАТ НОМЕРАТА ОТ ПОСЛЕДНАТА ФАЗА ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.


ЕДНИ ОТ НОМЕРЦАТА ИМ, УЖАСНО ПЕРВЕРЗНИ СА, БИОМЕТРИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ЧИПОВЕТЕ ЗА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ОТ ТЪЛПАТА, СЛЕД ПРЕДВИДЕНАТА ФИНАНСОВА КРИЗА И НАЛАГАНЕТО НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ПАРИ.
АТОМНА КАТАСТРОФИЧКА, СЛУЧАЙНО, НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ КАТО ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА ИМ, КАКТО И ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ТЕХНИЯ ВЕРЕН ХААРП ИЛИ БИОЛОГИЧНА ДИВЕРСИЯ.
 МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ОПИТАТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРИОМИ, ЗА ПОСТИГАНЕ НА САТАНИНСКИТЕ СИ ЦЕЛИ. ВСЕКИ ТРЯБВА ПОНЕ ДА ОСЪЗНАЕ ТАЗИ РЕАЛНОСТ И ДА НЕ СЕ ПОДДАВА НА ДЯВОЛСКИТЕ ИМ НОМЕРА И ДА НЕ ИМ ВЯРВА, АКО НЕ МОЖЕ ДРУГО ДА НАПРАВИ. И ТОВА НЯМА ДА Е МАЛКО, КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, КОЛКО ОВЦЕ СЕ НАВЪДИХА И КРОТКО БЛЕЯТ И ВЯРВАТ НА ВСИЧКАТА ТАЗИ ПЛЯВА. КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН, ТЕ НИ ПОДГОТВЯТ НА ВСИЧКИ И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ЧИПОВЕ У ГЛАВЕТО, ЦЕДКИ У ДУПЕТО, ЧЕНГЕ НА ВСЕКО КЮШЕ, ВИДЕО КАМЕРА У ВСЕКО КЪЩЕ, РОБОТИЗИРАНЕ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ. НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ МИСЛЕНЕ. САТЕЛИТЪТ ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАШЕТО РОБОТИЗИРАНО РОБСКО ЩАСТИЕ . Е, АКО ВИ ХАРЕСВА, ТРАЙТЕ СИ ОЩЕ И ГЛЕДАЙТЕ КАК ОТ ТЪПИ ОВЦИ, ЩЕ ВИ ПРЕВЪРНАТ В КИБЕРНИЗИРАНИ УПРАВЛЯЕМИ НИЩОЖЕСТВА. НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА ДАНКО МАЙКА: РАДА НИКОЛОВА /ХАДЖИЙСКА/ ДЖАМБАЗКА БАЩА: КИРИЛ АТАНАСОВ ДЖАМБАЗК8И И ДВАМАТА ЖЕРТВИ НА СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ, КАКТО И ЦЯЛАТА НИ ФАМИЛИЯ ДАНКО Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 3:38 pm АДЪТ И РАЯТ, ДВЕ СТРАНИ НА МЕДАЛА ПРЕМИНАВАМ СЕГА ПРЕЗ АДА САМО УЖАСИИ СРЕЩАМ ПО ПЪТЯ, ДЯВОЛИ ХОРО ОКОЛО МЕН ЗАВЪРТАТ, ПОДСКАЧАТ И СЕ ХИЛЯТ, ПЕСНИ ЛЪЖОВНИ МИ ПЕЯТ ИСКАТ КАТО ТЯХ ДА СТАНА, ИЗЧАДИЕ НА ДЯВОЛА ТАМ В ДЪНОТО ВИЖДАМ СВЕТЛИНА ТЯ СТАВА ВСЕ ПО-ЯРКА, ВСЕ ПО-ОСЕЗАЕМА ГОСПОДИ, ДАЙ МИ СИЛИ ДА ПРЕКОСЯ ОГНЬОВЕТЕ НА АДА, ДА ДОСТИГНА СВЕТЛИНАТА, СВЕТЛИНАТА НА ИСТИНАТА САМО ТЯ МОЖЕ ДА УБИЕ САТАНАТА, ГОСПОДАРЯТ НА АДА ДРЪЖ СЕ ! МИ ОТГОВАРЯ ГОСПОДА ТИ СИ БЪЛГАРКА, БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ СА ЗНАЕЛИ, КАК ДА ВЪРВЯТ ПО ЖИВА ЖАРАВА, БЕЗ ДА СИ ИЗГОРЯТ НИ КРАКАТА, НИ ДУШАТА. ДРЪЖ СЕ!!! ВЪРВИ СМЕЛО КЪМ СВЕТАЛИНАТА ! НЕМАЙ СТРАХ ОТ НИЩО ! СВОБОДНИЯ ДУХ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ, ДОРИ И САТАНАТА. ПРОДЪЛЖАВАМ ПЪТЯТ ПРЕЗ АДА, ВЪГЛЕНИТЕ МИ ПАРЯТ КРАКАТА, НЯМА ДА ДАМ, ДА МИ ИЗГОРЯТ ДУШАТА, САМО С НЕЯ МОГА ДА СТИГНА ДО СВЕТЛИНАТА, СВЕТЛИНАТА НА ИСТИНАТА И ПОБЕДЯ САТАНАТА


 /ДАНКО/ НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА
Забележка: Сбиват текстовете непрекъснато, макар че ги поправям, така че ще трябва да четете сгъстено, но дано поне осъзнато.      

сряда, ноември 23, 2005

НАРОДЕ !!!

НАРОДЕ,

БЪРБАРОНИ И БЪРБАРОНКИ
СИПАТ САМО ДОРДОНКИ
НАРОДЪТ ГИ ЯДЕ,
НО НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ
ОМРЪЗНА МУ ВЕЧЕ
ДА ГО ТРЕТИРАТ
КАТО ОВЧО ПЛЕМЕ.

ТАКА Е НАРОДЕ !
ОТВЪН ПОМОЩ
НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ
НЕВЪЗМОЖНО Е,
ЧАКАЙТЕ САМО ЗАРОБВАНЕ,
ДЪНОТО ВЕЧЕ УДАРИХМЕ

НАРОДЕ,
КАКВО ОЩЕ ЧАКАТЕ ?
НЕ МИСЛЕТЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ,
ПО-ДОБРО НЯМА ДА СТАНЕ
ИМА САМО ЕДНО РЕШЕНИЕ,
ВСЕНАРОДНО СЪЕДИНЕНИЕ,
ТРЯБВА ОТПОР ДА СЕ ДАДЕ
НА ВЪТРЕШНИТЕ ВРАГОВЕ,
МАХНЕТЕ ГИ ОТ ВИСОКИТЕ ВЪРХОВЕ !
НАКАЗАНИЕ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ !

НАРОДЕ,
ЗА ВЛАСТ И ПАРИ НЕ МИСЛЕТЕ,
САМО ЗА ВСЕНАРОДНО ДОБРУВАНЕ
НЕ МИСЛИТЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ,
ПО-ЛОШО ЩЕ СТАНЕ
ТАКА И ТАКА ЩЕ СЕ МРЕ,
ПОНЕ ДА СЕ ОПИТАМЕ
ДА СЕ ПРЕБОРИМЕ
СРЕЩУ НАРОДНИТЕ ВРАГОВЕ
И МАРИОНЕТКИТЕ,
ПРОВОДНИЦИ НА ЗЛИНИТЕ


НАРОДЕ,
ХОРА,
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ !
СИЛИ НАМЕРЕТЕ
БОРБАТА ЗАПОЧНЕТЕ
ЗА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНЯ , ПОМИСЛЕТЕ,
БЪДЕЩЕ ОСИГУРЕТЕ НА ДЕЦАТА СИ
И ПРИМЕР ИМ ДАЙТЕ

НАРОДЕ,
АКО ЛИ НЕ,
ЛОШИ, МНОГО ЛОШИ ДНИ
ВИ ЧАКАТ В БЪДЕЩЕ
ПОГОЛОВНО ИЗТРЕБВАНЕ,
ИЗТРИВАНЕТО НИ ОТ КАРТИТЕ НА ЗЕМНОТО КЪЛБЕ

НАРОДЕ,
ТЕЗИ, КОИТО ДНЕС ПРЕДАВАТ БЪЛГАРИТЕ,
ПЪРВИ ЩЕ ИЗГОРАТ НА КЛАДИТЕ
ТОВА НЯМА ДА ПРОМЕНИ
ИСТОРИЧЕСКИТЕ ХОДОВЕ,
ПРЕДВИДЕНИ ОТ ВЛАСТЕЛИНИТЕ
ТЕ НЕ ОБИЧАТ ДА ОСТАВАТ
СЛЕД СЕБЕ СИ СЛЕДИ И КАЛТАЦИТЕ,
ИЗПОЛЗВАНИ В КОНСПИРАЦИИТЕ,
МАНИПУЛИРАНИ И МАНИПУЛИРАЩИ,
НЕ СА ОТ НИКОГО ОБИЧАНИ

НАРОДЕ,
НЯМА КОЙ ДА ТЕ СПАСИ
РЪЦЕТЕ СИ ПОДАЙТЕ ,
С ОЧИ ВПЕРЕНИ КЪМ СВОЕТО БЪДЕЩЕ,
С ЛЮБОВ В СЪРЦЕТО КЪМ БЛИЖНИТЕ,
ЗАЕДНО ДА СЕ СПАСИМЕ

НАРОДЕ,
ПОСЛЕДНИЙ ЧАС НАСТАНАЛ Е,
С ЩУРМ СЪДБАТА СИ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ,
ИЗВОЮВАЙТЕ СВОБОДАТА
НА ВСЯКА МАЙКА И ВСЯКО ДЕТЕ,
ЧУЖДИТЕ НАБЕЗИ СПРЕТЕ,
ПРЕДАТЕЛСТВОТО ОТРЕЖЕТЕ,
ТРУДНОСТИТЕ СА ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ

НАРОДЕ,
БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ ОТНОВО ВЪЗРОДЕТЕ,
ПОКАЖЕТЕ НА ЗАБРАВИЛИТЕ,
КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ БЪЛГАРИН,
КАКВО ЗНАЧИ БЪЛГАРСКА МАЙКА ЮНАШКА,
КАКВО ЗНАЧИ ЧОВЕК,
ОТГЛЕДАН НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ
ЧОВЕКЪТ С ГЛАВНА БУКВА,
С ДУХ СВОБОДЕН,
С ЛЮБОВ ПРЕПЪЛНЕН
ЗАЩИТНИК НА СВОЯТА ДРЕВНА ЗЕМЯ

НАРОДЕ,
ГОСПОД С ВАС, ЩЕ БЪДЕ !
АКО МУ ВЯРВАТЕ !
АКО СИ ВЯРВАТЕ !
АКО ГО ПОМОЛИТЕ !
АКО ГО ИСКАТЕ !
АКО СМЕЛОСТ ИМАТЕ !

ДАНКО
НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА