Популярни публикации

Общо показвания

четвъртък, февруари 15, 2007

Понеже ни бяха малко червените вълци да ни ръфат месата, пуснаха им на помощ и сивите турски вълци, та съвсем ни разпердушиниха. Да не говорим  за белите вълци, които командват всички останали и те стръвно обикалят, и отнасят всеки ден по някое парче от българската земя или затриват цели фамилии. За единаците вълци с милиардите на Илюминатите, там пък съвсем дебела е работата, имат ни страшен зъб и го  показват  съвсем открито, подложени на вече открит геносид. Междувременно превърнаха народа в стадо от овце, ошашавено от страх и какви ли не изстъпления върху него, плюс  фрагмантации, зомбации и манипулации.
Айде овце, ставайте защото тези глутници от различни вълците нема да ви простат, а ще ми опростат, нали виждате как си точат зъбите и ви кльопат един по един, че и на групички, че и на дузини. Много време спахте, да не кажа векове и май на самнобули се превърнахте, объркахте реалността, живеете в илюзиии и сънища. Стига спахте, стига дремахте, стига робувахте, време е, ако искате да не изчезнете от лицето на земята.
Айде овце, превърнати всички в лабораторни експериментални мишки на секретните лаборатории на Елита с усилената работа на тяхната любима Световна Конспирация. За никой няма да има прошка, дори и за техните верни продажни мишоци, които продадоха род, народ и Родина.
Утре ще бъде късно и този път за всички и продажниците, и жертвите, и продажниците-жертви едновременно, всички заедно  са в кюпа !!! И всички ще са си го заслужили, едните за продажността си, другите за пасивността си. Роб е състояние на духа и роб става само този, който се съгласява и продава на робство духът си. Събудете се български духове, крайно време е, няма по-силни от нашите, да им покажеме що е българин, роден от българска майка юнашка, що е сила на духа. Ако се събудим, ще успеем. Господ ще е с нас, за да се възродим и от мишоци отново да станем лютите и непобедимите,  по сила и по дух български лъвове. Данко 15.02.2007

Няма коментари:

Публикуване на коментар