Популярни публикации

Общо показвания

събота, май 19, 2007

МАЛКО ИЗВОДИ И МНОГО МЪКИ !!!


Най-важният извод от безкрайната редица от контрол и тормоз от всякакъв род и вид, за когото си залагам главата, е, че всички практически са под контрол, видим или невидим.
Следващият извод е не по-малко важен е, че хората дори когато инстинктивно или просто според явните доказатерлства го виждат и чувствуват този контрол, нямат сили да си го признаят и най-вече да го осъзнаят. Да знаеш само не е никак достатъчно, макар и да е по-добре от незнанието.
Това е доста човешка реакция, защото човек избягва да осъзнае нещо, което има голямо вероятност да го убие или да го направи още по силен, което е за предпочитане.
Аз също съм обикновен човек и макар и да знаех и винаги да съм го знаела дори само инстинктивно, правех всичко възможно да не го осъзнавам, но точно тези които осъществяваха контрола направиха всичко възможно това да стане за мен повече от очевидно. И когато това стана, аз наистина бях на прага да ме ликвидира това.

Да, ама, не !!!

Номерът не стана. Но в последствие разбрах, че не е била само това целта, но за сега предпочитам да не говоря за това.

Следващото важно нещо, според мен е, че прекалено много хора са замесени, но по един пираамидален начин в този контрол, така че да не могат да осъзнаят, колко важна е тяхната дейност и колко дяволска е в същото време.

Не по-малко важно е, че се стараят с всички средства да раздвоят мозъците на хората още от най-ранна възраст, даже преднатална и бебешка. Това се постига чрез предизвикване на много сили болки, които няма да убият детето, но изключително силната болка нарушава завинаги цялостта на дейносттта на мозъка му. Един вид изкуствено предизвикана шизофренично състояние, което бива много успешно използвано в последствие от контрольорите.
Малцина са индивидите, които биха могли да надмогнат това си състояние повече или по-малко, за да не се поддадат на тоталния контрол и съответното програмиране и зомбиране.
И точно тези малцина са под особено силен контрол, макар и да има и други причини.

Иначе всички останали много лесно ги контролират, като са създали схеми според, които хората и един друг да се контролират, като по-този начин само един професионален "контрольор" може да си върши работата доста успешно върху една много голяма група от жертвички, като бива подпомаган дори от самите жертви. Тази схема е направо гениална и чрез нея, например, успяха да превърнат цялата българска нация в шизофренична, зомбирана и програмирана.
Това естествено се касае и за останалите народи, защото този процес е в световен мащаб.
Ако това може малко да ви поуспокои, но не би трябвало, швейцарския народ е пострадал в това отношение доста повече и това че замъгляват неговото нерадостно умствено и душевно състояние с много пари и фалшив лукс, не променя с нищо фактическтото състояние на нещата.

Да не говориме, че психотропните вещества ги пъхат в питиетата на поразия в ресторанти, кафенета, дискотеки, даже самолети за да поддържат нивото на енфантилизация и ошашавяне на масите, особено на младежите. После се чудат хората защо гледат всички с влажни кравешки неадекватни погледи, макар и да не се дрогират. Ако вие не се дрогирате, тайните служби имат тази задача да го правят, много професионално, но отново и единствено с ваша помощ по съответните места. Не го правете не ги слушайте и не изпълнявайте техните заповеди, ако си обичате децата, ако обичате хората, а не само кучетата и котките, ако искате да допринесете за спасението на човечеството.

Впрочем и в България започнаха с много пари пъхнати едва ли не в ръцете на някои хора или съответните възможности да си ги правят, да създават същата схема, която съществува на Запад.

За по-старичките, сигурно много ясно си спомнят, че по комунистическо време всяка реч или защита на научен докторат илви каквото и да е било друга обществено начинание, задължително трябваше да бъдат упоменати БКП-то и КПСС-а, за да разчитате да стигнете въобще до трибуната.
Никой не смееше официално да каже нещо срещу любимата партия и страх всички ги тресеше.

На Запада пък всички страхотен страх ги тресе от Илюминатите и никой не смее официално да говори за психотронния контрол и всичко свързано около него като програмирането, зомбирането и всичко останало, особено, ако се касае за конкретни случаи.

Естествено, за да се отпуска напрежението, точно баш майсторите организират телевизионни дебати по телевизията, на които говорят винаги като за нещо отвлечено, изключително добре контролирано и обикновеннно никога не се дават конкретни случаи и примери.

Докато се говори само така теоретично и няма живи примери, те знаят че много малко хора ще схванат и най-вече осъзнаят, колко страшна е реалността в тази връзка. Всъщност то не може и да бъде по-лошо.

Това се касае и за всички ситове и автори на книги за дейността им. Всички са под контрол,

Това се касае и за всички ситове и автори на книги за дейността им. Всички са под контрол, в противен случай, техните творения никога няма да видят бял свят. Рядко позволяват издънки, но бързо си поправят всички грешки.

Смея да заявя, че аз не се поддавам на техния контрол, макар и да е засилен до максимум, което ги кара да ме подлагат на абсолютна изолация и инквизиция чрез психотронните генератори.
Изключват ме от всички форуми, защото аз пиша директно и без заобиколки и с конкретни примери от моя собствен живот, което най-много не им харесва.

Единственото е, че изпращат отвреме навреме подставени лица да ме инсултират, като явно забравят, че не може да ме обиди никое зомбирано, програмирано и управляемо двукрако същество, което не принадлежи на моята раса и, което си е продало душата на Сатаната.

Страхувам се, че и тук ще стане същото, както и във всички останали форуми, но няма значение, така или иначе, хората които искат да излезат от този омагьосан кръг, преди всичко заради самите себе си, ще намерят начин да се информират в дълбочина и да се просветлят.
За останалите нищо не може да се направи вече.


Но, ако въпреки добрата информираност, която има някой човек по тези въпроси, той продължи да им служи и да бъде част от техния смертелна машинерия, па макар и като най-малката и нищожна пружинка, всичко ще е напразно.

Познавам твърде много хора, добре информирани, дори ангажирани да говорят и пишат срещу психо-контрола над народните масите, както и срещу тези, които го командват, организират и осъществяват, самите те продължават да бъдат част от тях.

Аз лично намирам, че точно тези хора са най-опасни и най-виновни и че на тях никой и нищо повече не може да помогне.

Дори съм писала на такива хора и никой не посмя дори да ми отговори. Винаги пълно мълчание и изолация ме заобикалят, ако това ви говори нещо.

Според мен, макар че хич не обичам да бъде носител на лоши новини защото съм слънчева природа и се усмихвам дори, когато е направо смертелно положението и това ми е единственото оръжие, заявявам ви съвсем отговорно и както обичам често да се изразявам, залагам си главата, положението е много страшно, по-страшно и от най-голямите песимисти, на които ще попаднете, търсейки информация за цялата тази галимация.

Иска се необичайно голяма смелост на духа, за да се даде сметка човек, че съдбините на човечеството и на всеки един от нас, са изцяло в ръцете за по-кратко казано и както аз обичам да се изразявам, в ръцете на Сатаната.

За голямо съжаление споменаването на Сатаната, когато говориме за Илюминатите, се оказва не само символично, а съвсем точно и съвсем не теоретично и за още по-голямо съжаление за ритуалните му жертви.

Препоръчвам ви един автор като Дейвид Айк, като достатъчно добър автор, който би могъл доста да ви помогне в илюминацията на духът ви, както и на този адрес, макар и всичко да е под контрол.

Ако не знаете английски, ползвайте автоматичните преводачи по интернет, които са достатъчно добри, за да разберете най-важното.


http://www.davidicke.com/icke/headlines.php

Тука се намира един сайт на един канадец Ненки, който е много информиран, много ерудиран по тези въпроси и непрекъснато коментира световните събития истинската гледна точка и ви го препоръчвам горещо, ако искате да виждате реалността в пълния й сатанински блясък.

Въпреки това, искам да ви го дам като пример на човек, който не е в състояние да им откаже, когато им потрябва.

Той изнася лекции по цял свят и наистина е много добър, но когато дойде в Швейцария и аз му предложих да върже лекциите си с конкретен пример от тази страна и ме представи като жертва на психотрониката на швейцарските тайни служби, настъпи пълна тишина. Ни слухо, ни духо.

И в неговите лекции няма конкретни примери, освен в политиката, където никой не смее да пипа и всичко е теоретично представено и по този начин, хората не го връзват със себе си, или казано по-друг начин - нищо, никакъв практичен резултат за никой.
Да не може да им се отрече, Илюминатите са царе на народната психология и въртят народите на пръстите си. Това, разбира се не значи, че народите, ако искат не могат да ги победят, стига да го искат при това много лесно, като откажат да им бъдат марионетки и маши, за собственото си унищожение. Няма нужда дасе борите срещу тях, просто отказвайте само да им сътрудничите и толкоз.
Много е просто, но е най-ефиктсно, обаче и изключително трудно за всички, толкова зомбирани и програмирани.

Въпреки това, четете го, излизайте от заблудите, докато не са ни напълно духом унищожили. Колкото до нас българите те искат и физическото ни унищожение да стане колкото се може по-бързо, защото като изключително силно духовна раса, им бъркаме страшно в плановете за тотално слагане ръка над човечеството. Има и други причини, но много дълго ще стане.

http://www.conspiration.cc/


НАЙ-ДОБРАТА МАНИПУЛАЦИЯ И БИХ КАЗАЛА ОЩЕ КОНСПИРАЦИЯ, СА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГИ ЧУВСТВУВАТЕ И ДОРИ НЕ ПОДОЗИРАТЕ, ЧЕ ВИ ДИРИЖИРАТ СЪДБИНИГТЕ !!!

И БОГА МИ, ТЕ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ, КАК ДА ГО ПРАВЯТ, НО АКО БЯХА САМИ, НЕ БИХА МОГЛИ ДА ГО ОСЪЩЕСТВЯВАТ БЕЗ, ПОМОЩТА НА СОБСТВЕНИТЕ ИМ ЖЕРТВИ.

ТАКА ЧЕ, НА НИКАКВА ЦЕНА НЕ ИМ ПОМАГАЙТЕ, ДОРИ ДА Е НАЙ-МИНИМАЛНАТА КРАЧКА, ЗАЩОТО ТАКА СЕ ВКЛЮЧВАТЕ, НЕ САМО ФИЗИЧЕСКИ, НО И ДУХОМ ВЕЧЕ, В РАЗРУШИТЕЛНАТА МАШИНА, ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И НА СВЕТА.


В заключение само пак бих повторила, ако нямате сила да се борите и да видите с целия им блясък сатанинските им действия, поне не им помагайте, колкото и да се страхувате. Те на това разчитат и затова всяват страх всеки ден по хиляди начини у хората.
Не се страхувайте, така и така ще ви унищожат ако не физически поне духовно, поне не им помагайте и мислете и за тези, които идват след вас, пък и е голям грях да сте в съюз със Сатаната.

Кой разбрал, разбрал, кой не, толкова по зле.
Danko каза...
Копирам този месаж, отправен до мен един вид като предупреждение, за да говоря общи лафове, като тях всичките без последствия и да не давам пример с мен, или който и да било.
To: isis@infomaniak.ch Sent: Wednesday, July 25, 2007 6:45 PMSubject: foruma форума Danko!
Ne bih iskal da syzdavam vpechatlenie, che sym illuminat i predpriemam niakakyv natisk sreshtu teb, poroden ot "tvyrde specialnoto" sydyrzhanie na tvoite postove vyv Foruma. Struva mi se obache, che e umestno da spestish ogromnite tekstove na obiasniavaniya kak te se bili namesvali v tvoia zhivot i kak te bili izolirali, zashtoto ti kazvash istini, pri tova - zhivi istini ot sobstveniia ti zhivot; struva mi se, che za vsichki nas shte byde mnogo po-cenno da ostavish svoyata lichnost nyakyde nastrana i da se zaemesh sys samata informaciya, na koyato si stanala svidetel i koyato vizhdam, che pritezhavash. V nikakyv sluchaj ne si ot slabite potrebiteli na Foruma i tova si lichi vednaga ot puskaniya ot teb text. Kazhi ni kakvoto imash da kazvash!, vmesto da ni zanimavash s lichniia si zhivot. Otnovo napomniam, che ne e bezmisleno da premahnesh vsichki vryzki, fotografii i blogove, s koito v momenta si svyrzana chrez lincovete v nashiya Forum i koito biha mogli da nasochat po niakakyv nachin kym tvoyata lichnost ili blizkite ti; sajtyt ni ne e bezopasen i ne mozhem da poemem nikakva otgovornost za nachina, po kojto mogat da bydat izpolzvani postavianite ot teb prepratki, Danko!

Няма коментари:

Публикуване на коментар