Популярни публикации

Общо показвания

сряда, май 16, 2007

МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ И МНОГО ИСТИНИ


ЗА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ, БИХА МОГЛИ ДА НАМЕРЯТ МНОГО ИНФОРМАЦИЯ И МНЕНИЯ ОТ МЕН ПОД ПСЕВДОНИМА ДАНКО ПО КОНКРЕТНИ ВЪПРОСИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ И МЕЖДУНАРОДНИ СЪБИТИЯ В АРХИВА НА СЛЕДНИЯ АДРЕС:

http://forum.vratza.com/login.php?redirect=viewtopic.php&p=0&start=0&sid=38e08892ac0bc4f5d5addecf9af89130

ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ, НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА ВЛИЗАМ В ТАЗИ СТРАНИЦА, КОЯТО СЕ ЯВЯВАШЕ ТВЪРДЕ УДОБНА ЗА МЕН, ЗА ДА КОМЕНТИРАМ ОТ МОЯ ГЛЕДНА ТОЧКА СЪБИТИЯТА НА ДЕНЯ В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА, ПОДСИЛВАЙКИ МНЕНИЯТА МИ С, ТАКА ДА СЕ КАЖЕ, ВИЗУАЛНО С КАРТИНКИ.

В ТОЗИ БЛОГ НЕ МИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ИЗПОЛЗВАМ ТАКА ДА СЕ КАЖЕ ВИЗУАЛНИТЕ КАРТИНКИ ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ДУМИТЕ, КАКВАТО ВЪЗМОЖНОСТ ИМАХ В ТАЗИ СТРАНИЦА, ОТ КОЯТО БЯХ БАННАТА ЧРЕЗ СЪОТВЕТНАТА ВИСША МАНИПУЛАЦИЯ НА МОИТЕ "ПРИЯТЕЛИ", КОИТО МИ ДИШАТ ВЪВ ВРЪТА 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО.
УВЕРЯВАМ ВИ, ВИНАТА НЕ Е В МЕН, А САМО В ТОВА, ЧЕ НЕ СЪМ ОТ ТЯХНАТА НИЗСША ПОМИЯРСКА РАСА.
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВИРУСЪТ НА ЗОМБАЖА РАБОТИ С ПЪЛНА СИЛА И БИВА ИЗПОЛЗВАН МНОГО УСПЕШНО В СЪОТВЕТНИТЕ МОМЕНТИ ВЪРХУ СЪОТВЕТНИТЕ ИНДИВИДИ. КАКВО ДА СЕ ПРАВИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ ТЕ ВИНАГИ СА МНОГО СИЛНИ И СИ ЗАДЕЙСТВАТ ПРОГРАМКИТЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ.

НО ТОВА НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО !!!

В СЛУЧАЯ ВЕЧЕ ИНДИВИДА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, А ИДЕИТЕ, КОИТО НОСИ И ДАЛИ ТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРИЕТИ ОТ ДРУГИТЕ И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА РЕАГИРАТ АДЕКВАТНО СПОРЕД НЕРАДОСТНАТА РЕАЛНОСТ.

НО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ, ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА ВИДЯТ, ЩЕ ВИДЯТ, ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА ЧУЯТ ЩЕ ЧУЯТ, А ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ ТАКИВА ЖЕЛАНИЯ, НИЩО НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ.

НАЙ-ЖАЛКОТО Е, ЧЕ ИМА МНОГО ХОРА, КОИТО СА ТОЛКОВА ДЪЛБОКО ЗАЗОМБИРАНИ, ЧЕ, ОСТАВАТ В ПЛЕН НА ПРОГРАМИТЕ, ПО КОИТО СА ЗОМБИРАНИ И ПРАКТИЧЕСКИ СЕ ЯВЯВАТ ПО ЛОШИ ДОРИ И ОТ СВОИТЕ ПРОГРАМАТОРИ, СЛЕД КАТО ИМ ЗАДЕЙСТВАТ ТЕЗИ ПРОГРАМКИ.

САМО ВОЛЯТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНА, ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА ИМАМЕ И ВОЛЯ ДА НАДСКОЧИМЕ КАТО ЛЪВОВЕ ТРАПЪТ НА КАПАНА НА ПРОГРАМАЦИЯТА, ЗА ДА ПРЕОДОЛЕЕМЕ ЗОМБАЦИЯТА, НА КОЯТО ВСИЧКИ СМЕ ПОДЛОЖЕНИ И НЕ СЕ ОСТАВЯМЕ ДА НИ ВЛИЯЯТ МАНИПУЛАЦИИТЕ, ЯСНО ДА ВИЖДАМЕ УЖАСЯВАЩАТА РЕАЛНОСТ, КОЯТО НИ ЗАОБИКАЛЯ И ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ОТВОРИМЕ ОЧИТЕ И НА ДРУГИТЕ.

В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ МОР НИ ЧАКА ВСИЧКИТЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ, ОСОБЕНО НИЕ БЪЛГАРИТЕ, НА КОИТО СА НИ ХВЪРЛИЛИ ОКОТО, ПРОСТО ЗАЩОТО СМЕ СПЕЦИАЛНА РАСА И ДОРИ САМО ЗАТОВА БЪРКАМЕ В ПЛАНОВЕТЕ НА ИЛЮМИНАТИТЕ.

В ТЯХНИТЕ ПЛАНОВЕ СА ПРЕДВИДИЛИ ТОТАЛЕН ГЕНОСИД НАД БЪЛГАРСКАТА РАСА, НЕЗАВИСИМО КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ ПО СВЕТА И ДАЛИ СТЕ ИМ ВЕРНИ СЛУГИ ИЛИ ПРОСТО САМО ЖЕРТВИ, КАТО МЕН,НАПРИМЕР.
РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ВИ ВИДЯТ СМЕТКАТА И НА ВАС И ВАШАТА ФАМИЛИЯ.

КОЙТО ПОМАГА НА ТЕЗИ ИЗРОДИ, ПОМАГА И ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ИЗТРЕБВАНЕ И КОРЕНА СИ, ДО КРАК.

КОЙТО ПОМАГА НА ТЕЗИ ПАЛАЧИ, ДА БЪДЕ ПРОКЛЕТ ВО ВЕКИ ВЕКОВ КАТО ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

ЗАБЛУДАТА НЕ Е ВЕЧЕ ИЗВИНЕНИЕ, ЗАЩОТО ДНЕС СМЕ ЗАЛЯТИ С ИНФОРМАЦИЯ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ И ТЕЗИ УБИЙЦИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ИМАТ НАГЛОСТТА, ДОРИ ДА ИЗНАСЯТ ИСТИНАТА С НАЙ-ГОЛЯМАТА ВЪЗМОЖНА НАГЛОСТ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ НЕ Е ЧУЛ И НЕ Е ВИДЯЛ.

КОЙТО ИСКА ЩЕ ЧУЕ, КОЙТО ИСКА ЩЕ ВИДИ, СЛЕП ДОРИ ДА Е !!!

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ПРЕД АПОКАЛИПСИСА НА ЗАБЛУДАТА И ТОТАЛНОТО ДУХОВНО РОБСТВО И ОТ НЕГО ЗАВИСИ, ДАЛИ ДА ГО ПРИЕМЕ.

РОБ СТАВА САМО ТОЗИ, КОЙТО ГО ИСКА И Е ГОТОВ ДА ГО ПРИЕМЕ !!!

СТИГА РОБСТВО, СТИГА МАНИПУЛАЦИИИ, СТИГА ПСИХОТРОННИ ОБРАБОТКИ НА ПСИХИКАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. СТИГА СТЕ СИ ПРОДАВАЛИ ДУШИТЕ НА САТАНАТА, НИЩО ДОБРО ОТ ТОВА НЯМА ДА ВИДИТЕ, ОСВЕН ДА ВРИТЕ В ОГЪНЯ НА АДА.

СТИГА !!!

Няма коментари: