Популярни публикации

Общо показвания

петък, юли 13, 2007

ДИСКУСИЯ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЧУДОВИЩА !!!???ТРЯБВАШЕ ДА ОТГОВОРЯ ВЪВ ФОРУМА НА
http://www.xnetbg.com/www/site/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=40,
НО ПАК МЕ КРЪЦНАХА ЛИНИЯТА, ЗАТОВА ПУСКАМ ОТГОВОРА ТУК И ПО КЪСНО, АКО ВЪОБЩЕ ТОЗИ ПЪТ МЕ ДОПУСНАТ ДО ТАМ, ЩЕ ПРИЛОЖА И ВЪПРОСИТЕ ПО ДИСКУСИЯТА, ЗА ДА СТАНЕ ПО-ЯСЕН И ОТГОВОРЪТ МИ.
Е, ЯВНО НЕЩО СЪВСЕМ НЕ ИМ Е ХАРЕСАЛО В МОЯ ОТГОВОР, ЩОМ НЕ ГО ДОПУСКАТ.

ДА, БЕ, ДА, СИГУРНО ЗАЩОТО САМО ГЛУПОСТИ ГОВОРЯ !!!

ОСТАВАМ НА ВАС ДА РЕШИТЕ, КОИТО СЛУЧАЙНО ПОПАДНЕТЕ ТУКА И ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО ПИША, КАТО СИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТОВА СЪВСЕМ НЕ СЕ ХАРЕСВА НА МАТРИЧАРИТЕ И МНОГО ЗАПОЧВА ДА ГИ СТЯГА ЧЕПИКА, КОГАТО СЕ ЗАХВАНА С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, КОЕТО Е НАПРАВО РЯДКОСТ, ДА НЕ КАЖА ХИЧ ...
МНОГО ИНТЕРЕСНО ЗАЩО, ХЪМ, ХЪМ, ХЪМ ???

КОЙТО ИСКА ЩЕ РАЗБЕРЕ, КОЙТО ИСКА ЩЕ ВИДИ, КОЙТО ИСКА ЩЕ ЧУЕ, КОЙТО ТЪРСИ ЩЕ РОВИ ВСЕ ПО НАДЪЛБОКО, А НА КОЙТО МУ Е УДОБНО ДА СИ ЖИВЕЕ В ТЪМАТА И ЗДРАЧА НА ЗАБЛУДИТЕ И ПРОГРАМАЦИЯТА, ТАМ ЩЕ СИ ОСТАНЕ.


ОТГОВОРЪТ В ДИСКУСИЯТА ТУК НА ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ СТРАНИЦИ:

http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=870.30


Значи и при извънземните се разиграва същия принцип на разцепление, което всъщност си е съвсем логично и по тази логика трябва да търсиме тогава, кой пък тях ги цепи и противопоставя и каква му е целта. Но се страхувам, че тука вече ще го зациклиме яката.
Щом има разцепление и на извънземните, значи има и над тях някой, който има сметка от това

Един езотерик би казал, че Господ ги подрежда така нещата, за да предизвика еволюция, като подлага човечеството на безброй изпитания. Но на мен лично ми е много трудно да я възприема тази еволюция като резултат от борбите за надмощие от най-ниското ниво до най-високото, а по-скоро за деградация и от логически последващото разпадане.

;D Еее, явно има нещо много гнило в тази работа и в глобален космически мащаб, но явно още ни е рано да го схванем и да го почувствуваме, но сигурно и това ще стане.

За сега виждам само много ясно и всеки ден, как изключително умело превръщат хората още от люлка от много човешки и добри същества в пълни садисти и еничари, един вид плодове на една цивилизация и на всичките й научно-технически постижения и този процес се засилва с изключително голяма сила, паралелно с всичките й изключителни постижения.
Или казано с две думи, постиженията на цивилизацията във всички области на живота се използуват ударно срещу човека и което е още по-страшно той го възприема като нормално, вследствие на модификацията на която е подложен още от люлката. Реагира само на думи и заповеди по програмките на Матрицата, но не на собственото си съзнание и човещина .
Повече от очевидно е, че това няма да доведе до нищо добро и по всичцко личи, че този момент приближава, ;D дори и без календарите на маите.

А, може би експериментът е, дали подчиненото на Матрицата и нейните закони човечеството ще намери сила да надхвърли програмацията и си извоюва свободата, като се пребори с нея и нейните закони и това да е неговия скок едно стъпало по нагоре в еволюцията.

Аз лично съм склонна на този вариант и бих се съсредоточила върху него, отколкото да се разсейвам да търся поредните извънземни и техните помагачи на земята и да се боря да излеза от програмацията.
Като се има предвид, че ТЕ - всичките вкупом правят всичко възможно това да не стане за повечето хора, не е чудно, че ни заливат с информация, която допълнително да намали тези желания за излизане от Матрицата и да се чувствуваме безсилни пред толкова много сблъсъци на интереси, експерименти и прочее.

Не е лошо да се инфорнмира човек за всичко, даже вече е задължително, за да е наясно, но след това би трябвало да има сила да се абстрахира, концентрира и се опита да надмогне всичките им опити първо на лично ниво и после около себе си да разчиства пътя от цялата тая пасмина, която ни е нападнала. В противен случай само преживяне на огромни количества информация ще е един вид преливане от пусто в празно, докато те действуват усилено и в последна сметка целият експеримент ще свърши с унищожението на човечеството.

Или както често казвам фолклорно, борбъта му е майката и няма как да я избегнем, дори и безкрайно добре да сме информирани, това с нищо не помага, ако не осъзнаеме, че само тя - борбата за надхвърляне програмите на Матрицата ще ни спаси от нея и матричарите...

;D Ще трябва да си поиграеме всички на прескочи кобила, щом Матрицата ни наскача, ние ще трябва да я прескачаме и даже високо надскачаме, а не да и превиваме гръб.
Ако всеки го направи, тя няма да има с какво да се храни и по този начин главното 8) оръжие на извънземните ще отпадне, пък после ще му мислиме как да ги прецакаме, ;D ако не се прецакат сами. Затова се иска обаче пълно осъзнаване, че всеки човек е много важен в тази борба и че от него зависи изхода, което ще доведе до едно лавинообразно спускане и увикожевие на Матрицата. И обратното, ако всеки си мисли, о аз съм никой от мен нищо не зависи и кротко и тайничко си се подчинява на нейните закони, защото никой не вижда какви ги дроби, просто нищо няма да стане и цялото човечество ще си плаща за тези си грехове.
Съзнанието със сигурност ни е дадено, за да го използуваме, а не да го потулваме и да се правиме, че го няма и със сигурност ще има лоши последствия за всички.

Аз все пак си мисля, че по-важно е да знаем и да се съобразяваме с този, който ни е вдъхнал съзнанието и духът, а не този, който ни е направил черупката, която е временно убежище.
А може би, просто ТЕ и тук си правят опити с принципът да има разделение между тялото и духът и гледат сеир, кой ще победи, тленното тяло или безсмъртието на душата.

Не може да се каже, че съм езотерик, но от тях едно нещо съм разбрала, че когато един принцип е застъпен някъде, той се проявява на всички нива, така че това разделение и противопоставяне явно е застъпено навсякъде и номерът е да реши човек, коя страна да вземе и за коя да се бори и пребори.
Духовното или материалното ???

Това е въпросът от Космоса та до плазмодия ???

http://xnetbg.com/new/blogs/alienhorus/?p=4

Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата любов е тази, да победиш егото си и да обичаш безрезервно, най-голямата смелост е, да казваш истината, какво и това да ти струва.

Danko
http://enkade.blogspot.com/

:-*

1 коментар:

Анонимен каза...

http://www.politolozi.com/index.php?option=com_smf
Тук в този форум никой няма да ви цензурира или трие. Форумът е съставен от бивши форумци от Хнет.
Добре дошла