Популярни публикации

Общо показвания

четвъртък, октомври 11, 2007

КРАВИ, МАТРИЦИ И МИСЛИ !!!???

Крави снимаме, но за вълци, за балъци и за матричари - мъртвите души, ще си поговориме.

Кравите само мучът, рибите само мълчът, матричарите само манипулирът, а голямите рибоци, опитвайки се да станат хвъркати, набират скорост да се издигнат с отскок нагоре и да изхвръкнат от бокала на матрицата.

Да се превърнеш сам от риба цаца в птица и да изхвърчиш нагоре към небесата, вместо да се вкисваш в бокала на матрицата, ето това аз наричам истинска еволюция на човека. Това е раждането на феникса от пепелта и така трябва да бъде за вечни времена.

А рибата цаца защото й е по-лесно да не се напиня се обрича на - инволюцията.

Всеки си има право да избира. Да хвърчиш във въздуха или да се върдаляш в тинята.

Роб само доброволно се става и особено за българина, който равен по света няма.

Е, те тука ще ме обвинят в шовенизъм.

Да, ама, не !!!

Ние българите сме били винаги манипулирани, за да не осъзнаваме колко велика и светла /бела-бълг/ и чиста /бълг-арии/ слънчева раса сме, деца на слънцето. И точно затова винаги сме били, откакто свят светува, благородно блакосклонни към враговете ни, защото е трудно на благородния и със светъл дух човек да допусне, че и другите не са като него, и затова винаги сме били в тази връзка много наивни и враговете са ни разигравали, възползувайки се от това. Но стига толкова вече, време е на всички да осъзнаеме, че сме БЪЛГ-АРИИ и да покажеме на какво сме способни и че сме единствени.

Не може да не дойде ден, когато и на нашата улица нашето голямо слънце, българското, ОТНОВО да изгрее.
Много мина, малко остана, през изпитания ни прекара Господа, точно защото сме му любимците и най-обичните първородни деца, за да се научиме, още и още, и да евалюираме, още и още, за да сме винаги най-добрите.

Това не е шовенизъм, това е факт и констатация и те ще станат очевидни, в най-скоро време за света.

ДРЪЖТЕ СЕ БЪЛГ-АРИИ, ОТВОРЕТЕ СИ СЪЗНАНИЕТО, ДУШАТА И СЪРЦАТА, НАМЕРЕТЕ ДЪЛБОКО В ТЯХ ВАШИТЕ ЗАКОДИРАНИ, БЕЗКРАЙНИ ЗНАНИЯ И ГОЛЯМАТА ИСТИНАТА, КОЯТО БЛЕЩУКА У ВСЕКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.
НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, НИЕ ОТНОВО ПАК ЩЕ СЕ ПОЯВИМЕ С ПЪЛНИЯ СИ БЛЯСЪК НА СВЕТЛИНАТА И ОРЕОЛ НА ГЛАВАТА, С КОИТО СМЕ РОДЕНИ И ЩЕ ПОБЕДИМЕ МРАКЪТ, КОЙТО ОБХВАЩА СВЕТА, ЗАЩОТО СМЕ ПЪРВОРОДНИТЕ ДЕЦА НА ДЕДО ГОСПОДА НА ТАЗИ ЗЕМЯ И СМЕ СЪЗДАДЕНИ ЗАТОВА, ДА ВОДИМЕ НАПРЕД СВЕТА.

КОГАТО МРАКЪТ ИЗЦЯЛО ОБГЪРНЕ ЗЕМЯТА, ДА ИЗГРЕЕ С ПЪЛНИЯ СИ БЛЯСЪК СВЕТЛИНАТА.ТАКЪВ Е ВЕЧНИЯТ ДУЕЛ МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО, МЕЖДУ СВЕТЛИНАТА И МРАКА.

Дълго, твърде дълго вилня мракът със своите зли сили по земята, много жертви взе, много души погуби, други закупи и започна да се разтила навсякъде и вече нищо се невиди. Време е, отново да дойдат децата на светлината и отново да грейне земята, на щастие и радост само да се радват всички.

ТОВА Е НАШАТА ЗАДАЧА, С КОЯТО СМЕ СЕ ПОЯВИЛИ, НИЕ БЪЛГ-АРИИТЕ НА ЗЕМЯТА. СТРАДАНИЯТА НИ СЕ ПРАЩАТ НЕ, ЗА ДА НИ ПОГУБЯТ, А, ЗА ДА ЕВАЛЮИРАМЕ, изскачвайки все по-високо нагоре по стълбицата И ОЩЕ ПО-СИЛНО ДА осветлим И РАЗСЕЕМЕ ВСИЧКИ ТЪМНИ И ЗЛИ СИЛИ, ОБХВАНАЛИ В СМЪРТНА СХВАТКА ЗЕМЯТА.

И НЕКА ДА ПРЕБЪДЕ СВЕТЛИНАТА И НЕЙНИТЕ ДЕЦА И ДА СЕ ОТТЕГЛИ МРАКА И НЕГОВАТА ЗЛА СИЛА ОТ ЗЕМЯТА И ОТ СЪРЦАТА И ДУШИТЕ НА ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА.

Не е важно какви сте отвън: черни, бели, жълти или червени, важно е отвътре светлината да ви огрява душата и да са ви винаги топли сърцата.

Да, но Дяволът точно обратното иска, на него да си продадете душата и на камък да ви станат сърцата.

Не на Дявола и Да на Светлината !!!




Матричарите, лакеите на Матрицата са с остри зъби, имат хищна природа и тя е съвсем естествена за тях и те самите не я намират никак лоша. За тях това е просто въпрос и начин на съществувание в джунгалата.Такава им е програмацията, да разкъсват всичко живо, което им се появи на пътя, ако искат да оцелеят и нищо повече. Чиста проба вълча природа.

Колкото Кумчо Вълчо в гората се запитва и се тръшка, че е хишник, толкова и матричарите. Но трябва и да се знае, че вълците само лупарата ги оправя, въпреки че, когато са малко са необходимо зло в природата. Няма нищо случайно появило се на земята и си има своето точно значение и поведение. Нооо, когато глутниците вълци станат повече от хората, тогава вече се нарушава равновесието и без лупарата няма да може да се справиме и ще бъдеме всичките до крак изядени.

Всъщност, би трябвало да се извиня на вълците, че имам нахалството да ги сравнявам с далеч по-страшните хишници - матричарите, но какво да правиш и аз имам слабости. И аз се поддавам и вярвам на така разпространената лоша слава на вълците, въпреки че добре знам, колко са фалшиви, пък и да не говориме, че те са четирикраки, а нашите хора са уж двукраки, но далеч по-жестоки.

Ех, какво да правя вълчета, лоша ви е славата, исках да съм само по-образна, но иначе знам, че сте далеч по-хуманни от двукраките вълци. Убивате за да се нахраните и толкоз, което не може да се каже за прототипа, за който говоря.

Знам и още как, колко славата може да е фалшификат първа класа, направо пълна инсинуация, също като моята.

Знам също, че докато хората не се научат да мислят с главите си и сами не започнат да решават какво да виждат, да мислят и да чувствуват, все така ще бъдат лъгани и манипулирани и най-вече зомбирани и превръщани на талази в мъртви души.

Ако преди години един по един ги манипулираха и ги превръщаха в бълъци, плуващи единствено в матрицата, то сега вече минаха на едро с манипулациите и започнаха да ги ловят в големите мрежи като риба цаца с тонове и да ги пускат в бокала на Матрицата напълно модифицирани.

Абе, няма ала бала в тая централа, започнаха наедро да работят матричарите и въдиците за ловене поотделно на балъците, станаха демоде работа.Та нали научния прогрес е впрегнат изцяло в тая сатаниска работа, колкото се може повече и по-бързо, наеднъж, да модифицират хората в двукраки управляеми нищожества, изцяло подчинени на законите на Матрицата.

Въдици използват само за едри рибоци, като мен самата, които не искат да влизат в някакви си малки бокали и да плуват с разни там от дребни по дребни, риби цаци.

А едрите рибоци стават нещо все по-малко и малко, да не говориме, че искат да ги избият всичките, че нещо се явяват доста голяма пречка за матричарите и нарушават спокойствието на рибите цаци в бокала, като предизвикват много вълни в него, като цопат яростно с опашките и не искат да ги навират в тази тясна дупка, наречена - Матрица.


На тях им трябват само роботизирани двукраки роби - зомбмирани, модифицирани, префабрикувани, програмирани и с мозъци лакирани.

Да поясня, все пак на цаците.

Мили ми дребни цаци и цаценца,

Лакираният мозък е много полезно нещо за матричарите, защото този който го има, каквото и да чуе и да види, нищо не може лака да пробие и да му влезе в чутурата и да му засегне съзнанието. Въобще непробивиема зона става мозъка и така подсигуряват добрата работа на програмата, с която се задвижва робота-риба цаца. Роботите предназначени за роби на баш господарите нямат нужда от такива излишни човешки качества като съзнание, така че лакирането на мозъците си има пълното оправдание.

Правиха струваха и си ги направиха и одурдисаха роботчетата. Страхотнооо и успяха, други аз не виждам и много ми се иска да се лъжа, ама много.

Ако има такива да ми свирнат да си попляскаме с опашките на воля и да си хвъркаме в небесата за ужас на цацата, която се страхува вечно най-вече от вълни, цунами и полети.

Да се страхуват, то точно и това им е наказанието и точно страхът ги прави робите. Който се страхува, роб си остава.
Господ само на смелите небесния път отваря и ги извисява, на страхливците пътят само надолу им осигурява към безната, на гости в ада при Сатаната.

Сметката си направете и сами пътя си изберете. Този нагоре - за безстрашните - ви осигурява безсмъртието на душата, а онзи - надолу - ви осигурява, во веки веков, проклятията и компанията на Сатаната.

Време разделно е и пътищата много явно се разделиха и кръстопътят ясно се очерта и всеки своя път трябва да избере, единствено по своята воля.

Апокалипсисът чука страховито на вратата и ни подсказва пътят нагоре да вземем към възвисяването на душата, но сякаш никой, като че ли не чува.

Сигурно защото вече отдавна са си продали душата на Дявола и си ги тегли към ада ??? !!!


Такива ми ти работи, дами и господа, време разделно настана и никой не трябва на ваше място да вземе решение, кой път да вземете.
Само страх немайте, защото от робството никога няма да се отървете и избора си смело направете, така и така няма вече какво да губите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар