Популярни публикации

Общо показвания

четвъртък, декември 27, 2007

2008 !!! ???




Ха, ха, ха успяла съм да разсмея Никича, че да му върви на смях, цялата година. Амииин !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3739.0.html

Лелеee, малеee, а аз горкичката Пепеляшка си загубих сатенените обущенца, тичайки нагоре по еволюционната стълбица, коньот на каляската ми уйдя в ряката, принцът нещо изплашен отлетя с ракета директно в Космоса да търси извънземните от неидентифицираните летящи обекти, без дори да ме види. Аз съм си винаги самичка, моля се и си посипвам с пепел главата. Пепеляшкина му работа.

Лелеее, малеее, ако се върне принцът с армия от Сивите и като се омешат с двукраките сиви свирепи вълци, които вилнеят из земята, апокалипсис няма да ни трябва.

Макар че, това може вече и да е станало, ако вярваме на някои, които са по-чак по въпроса. Няма да чакаме много, за да се убедиме всички. Всичко вече се върти на бързи обороти.

Шило в торба не седи, та и Сивите може да почнат да изкачат от дупките, като сивите плъхове. Та нали все пак сме в годината на Мишоците ?

Ха, ха, ха ... Проблемът е, че ни взимат нас за мишки - всички, но както и да е, ще видим накрая, кои са котараците и кои мишките. Според мен, обаче ще се окаже, че всички са в капана, в който вече няма да има никакво сиренце и за никой. Отвън ще остане само дедо Боже и ще гледа сеира.

Това е положението я ги дебнем ....


Нищо, нищо, майтап да става бе Уили, при тая изолация и терор, трябва да си намираме поводи за смешки, важното е на помиярите да се не даваме !!!

Баш манипулаторите пробутват дебели лъжи, като ги поръсват с няколко зрънца истина, а ние покрай майтапа пробутваме много истина. Който иска ще я намери сгушена между безбройните кълбета от манипулации, но нетърпелива да бъда открита.

http://www.conspiration.cc/


http://www.incapabledesetaire.com/edito3/aaaccuse.htm

За тези, които знаят френски, могат да прочетат тук във вид на профети, всъщност точно как седят нещата. Всеки, който още сърце носи ще схване за какво става дума. На другите, никой вече не може да помогне, значи за абима са готови.

Не искам да се правя на Касандра, предпочитам да съм Пепеляшка или даже хубавата Елена,само на приказки деее,но се страхувам, че ако бързо човечеството не се осъзнае, ще падне голямото върдаляне, преди всичко да се оправи и отново любовта на земята да настане.

6 коментара:

  1. Здравей Надежда
    Да ти изпращам мейли няма смисъл - не ги получаваш. Отвори си мейл на www.hotmail.bg - там също имам акаунт - karutzar@hotmail.bg - Сервера е хамаракански, но интерфейса е на БГ.
    Нали знаеш - по щампите ще ги познаем - мутрите - ограбвачи на нашето съзнание. Пожелавам ти всичко най-аналогово през новата 2008 година (прочети последният ми пост в блога ми)
    Привет

    ОтговорИзтриване
  2. Каруцарю,

    За тъпунгерите е ясно, но нещо се изплъзва моментът, защо, кой и как, или защо съвокупно българския народ се оставя да го водят за носа от твърде дълги времена точно тъпунери н очевидно грешна посока ?

    Мисля, че жертвите на тъпунгерите би трябвало по-скоро да обсъждат, защо те самите се оставят в ръцете им, а не, колко тъпи са тъпунгерите, забравайки, че те са, като че ли по-голями в случая тъпунгери, щом се оставят да ги мачкат така лесно другите тъпунгери.

    Тафтологията ми както винаги е нарочна.

    За съжаление не мога да ти отговоря директно във форума на Чолаков, защото той там не ме допуска, но иначе се оплаква, че него не го допускат в много страници и форуми. Когато жертвата стане като своите палачи и използува нейните методи, тя вече няма, кой знае колко право да се оплаква от тях, защото не се вече много различава.

    В тая игра не може да има размиване на границата, или си жертва или си палач. Започнеш ли да играеш и двете роли, просто нямаш право да мрънкаш и да се мислиш даже за жертва. Финито, ставаш играч в лагера на врага, дори и да не го осъзнаваш. Теорията явно е едно, а практиката е друго, но тя определя точно и ясно, кой си, а приказките са само ала-бала на пазара.

    Привет
    Надежда

    П.П. Проверявах в твоята страница, дали не си ми отговорил на коментарите в Тъпунгерите и видях, че си записал страницата на Чолаков и Ценов, та ги попрочетох и видях във форума на Чолаков и видях, че си писал там, та ми се прииска да се намеся. Не ми харесва, когато само има констатации и когато се избягва тънкия лед и ясното очертаване на границите и правилните въпроси.

    Та моя въпрос е пък към тебе :

    ЗАЩО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТОЛКОВА ДЪЛГО СЕ ОСТАВЯ ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАН ОТ ТЪПУНГЕРИТЕ И ВОДЕН ДИРЕКТРНО КЪМ ТОТАЛЕН УПАДЪК И КЪМ ДЪНОТО НА ПРОПАСТТА, ЗАЩОТО ТОЙ Е ВЕЧЕ В НЕЯ ?
    ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА НАРОДО ДА УДУМВА ТЪПУНГЕРИТЕ, КОГАТО ВЕЧЕ И НА УЛИЧНИТЕ ПОМИЯРИ Е ЯСНО КАКВИ СА, А НЕ СЕ ЗАНИМАВА ДА ВИДИ СЕБЕ СИ И ОТ ТАМ ДА ПОЧНЕ СЪОТВЕТНО, ДА СИ ПОПРАВЯ ГРЕШКИТЕ И ДА СПРЕ ДА СЕ ОСТАВЯ ДА ГО ВОДЯТ ЗА НОСА КАТО ДОБИЧЕ КЪМ КЛАНИЦИТЕ ?

    Една от причините е изпускане на парата, нещо като винтил добре контролиран, пак от същите и добре обмислен и пуснат от баш майсторите.

    За мен това също е и отклоняване на вниманието на народа от собствените му слабости, грешки и тъпунгерски изпълнения..
    Поправянето на света започва от това първо да поправиш себе си. Не можеш да поправиш никой друг, камо ли света, ако първо не станеш ти самия такъв, какъвто искаш да бъдат другите и света като едно цяло.

    Не прави това, което не искаш да ти направят на теб, това би трябвало да бъде водеща линия в народното съзнание и да започне да оправя себе си, защото е ясно, че тъпунгерите не биха могли да направят една крачка напред в своите сатанински изпълнения, ако не им позволяват хората, народа, в своето мнозинство.
    Значи вината е двузначна и докато се търси само едната вина, другата ще си остане и нещата ще си вървят все в същата посока. Не може тъпунгер да обвинява друг в тупунгирияи вахкания, а по-скоро би трябвало да направи всичко възможно да не продължава да бъде чисто и просто тъпунгер и чак тогава може вече да се изправи срещу всички останали тъпунгери.

    А, тези, които дърпат конците на тъпунгерите и техните жертвички, които са не по-малко тъпандури с потури, знаят много добре това и тази конфигурация на взаимна вина, която с много усилия са създали, ги устройва прекрасно. Получава се преливане от пусто в празно, докато те си изпълняват крайните цели на сатанинските занимания.

    Да се гледат с подробности и се занимават само с едно дърво и дига голяма пара с тупана от жертвите на тъпунгерите с потурите, а да не се виждат поне очертанията на цялата гората, си е повече от ограниченост и тъпотия, просто си в играта. В играта на Сатаната, без значение колко си интелигентен, колко си умен, колко си информиран, колко си знаеш. Кел файда, като нямаш снъзнанието за цялостта на нещата ?

    Е, те тва е, каза каквото ми тежешеше на душата, барем си е само моя, ако не друго, което не може да се каже за много други, които само правят имитации, като част от голямата фалшификация на Човешката комедия.

    http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?board=4.0

    http://karutzar.blogspot.com/search/label/%D0%9C%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B0%D0%B4

    ОтговорИзтриване
  3. ТЪПУНГЕРИ БИЯТ ТЪПАНИ, ЗАГЛУШАВАТ ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ У СВОИТЕ ЖЕРТВИ, НЕКА ДА ИМ ОТГОВОРИМ С ВЪЛШЕБНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГАЙДИ.

    Каруцарю,
    Ти чувал ли си, че сатаните най ги е страх от звуците на българските гайди ? ОМ-овете на будистите не са за нас работа, нашате собствени чисто български духовни връзки с космическите сили и Господа, както и свещенната ни музика и хора са много по-силни от омовете на будистите. Не виждам защо трябва да търсим спасение с чужди езотерични средства, направени от чужди народи, след като си имаме нашето, което е и най-силно и спасително, особено пък за нас българите.

    СПАСЕНИЕТО СИ Е ВЪТРЕ В НАС.

    Аз по скоро исках помощ на ниво технологично по-скоро, като допълнително средство за надмогване на сатанинските сили на матричарите.



    KRUZARU,

    Пак съм аз от швайнерското котило.

    Искам само да ти кажа,за будисткото ОМ.
    Абе, човече, ти шегуваш ли се и ли си верваш ?

    Как ги виждаш тия от мойто котило да се разбегат като са професионални еничари за психотронен контрол, курдисани до скъсване, пълни скотове, които си имат чатал при това на вратовете от техните господари и за тях самите няма мърдане, дори и да го искат, освен това и получават твърде добри заплати на платени убийци с уж нонлеталните си оръжия.

    Иначе минават за много добри и благовидни граждани, а са си чиста проба платени убийци, като много пъти прибягват и до директни убийства, не само по бавната система. Ти наистина ли го мислиш това или пък мене ме мислиш за балък. Аз по принцип и природа съм много наивна, но не съм балък от бокала на Матрицата.Може да ми натискат да оставам в бокала, но балък не ставам, те там е номера.

    Тия двукраки змеьове, макар и с чатали на вратовете, хапят яко като ги натиснат с чаталите и за тях няма мърдане и никога повече и нищо не ще може да ги направи отново хора. За тях не върви ОООМ,а само БУМ, БУМ, БУУУМ до стената и от упор у главата на дълги редици и с откоси.

    Тука не се касае нито за хора, нито за животни, а за роботизирани неидентифицирани изродени същности, модифицирани и създадени само с една цел да унищожават и измъчват, като имат пълното самочувствие на ненаказуемост, каквото и да правят и тотална власт и, че са над закона, но практически са изцяло подвластни с чатало на врато.

    Тази тема съм я развила доста нашироко в моя блог, ако имаш търпение може да я прочетеш, за да разбереш интимната ми мисъл. Тези изчадия са щамповани още от рождение и са курдисани да щамповат и всички останали, ако трябва да се изразя в твой стил.

    Лелеее, аз пък ако ги защампа какво щуро щрапонясване ще стане, не искам да ти казвам. Ще ги отщамповам за нула време и всичко ще им изфиряса и щампата и боята.

    Аз някъде развивах нещо подобно преди, но използувах други изрази като замбата на матриците за правене например на копчета или други еднакви предмети, за да ги изкарват всички еднаквички, въобще смисълът е еднакъв. Но, кел файда, като сме го схванали, след като не можеме нищо да направиме и никой не си дава зор да осъзнае положението. Всички си предпочитат да си живеят в пълния фалш на матрицата и даже като че ли им е приятно да ги щапонясват, зомбасват, зомбират, фрагментират, програмират и прочее.

    И така последно по темата:

    Е, това е, казах каквото мислех по въпроса и точно както го мислех.Нема ала, бала.


    Привет Надежда

    enkade.blogspot.com

    П.П. Опитах се и този месаж да го оставя като коментар в твоя блог, но не го приема. На съда е ясно, да влезе убития, не искат да се вижда това, което ти пиша.

    KARUZARU,

    Чук, чук, чук, пак съм аз !!!

    Дай нишан човече, къде да намеря нещо за Йов от Библията по интернет на български или на френски.

    Аз не съм почитател на Библията и за първи път я отворих има няколко години ми я подариха едни както по-късно се оказа специални хора и по нареждане на щуката. Не можа да ми предизвика интереса, въпреки че по принцип съм изключително голям четец на книги. За съжаление аз съм се настроила да се махам от тука и много багаж е вече опакован и тя е някъде в мазето в кашони и затова търся по Интернета. Все пак съм много любопитна какво имаш в предвид.
    Би ли могъл да го кажеш с две изречение, най-важното, естествено ?
    По принцип обаче, номерут не е у Библията при всички случаи, защото аз съм проверила сто пъти за какво става дума и че ми мажат дрехите само не знам точно с каква отрова. То и малко хора ги знаят тия отрови, които ги творят само в топ секретните лаборатории на Моссад и ги изпробват първо на такива като мене нещастници, жертви на гад-ините и моше-нниците, които искат да ни унищожат нас българите преди останалите.
    Ти май ме взимаш за балама, ако мислиш, че не мога да разнища техните междудругото доста елементарни номера, иначе наглостта и арогантността им е безмерна, особено пък с тяхната надута ненаказуемост и самочувствие, че са над закона. Отврат и гнилоч страшна, цяло време ми се повръща.

    За този чифут Елифас Леви също не намерих по Интернет абсолютно нищо и на него ми се ще да му хвърля едно око. Аз се движа по инстинкт и винаги усещам, кое е добро за мен, дори и когато не разбирам материята и механиката на дадено нещо. Просто чувствам добро ли е или не, и това в много случаи ми е достатъчно.

    Е, те това е положението, не успях да се възползувам от препоръките ти,но държа да го направя, каквато съм си любознателна.

    Ох, извинявай, отпецнах се доста, това е от самотата, а днес съм кисела като лемооон.Изтриха ми хубавия месаж до теб и едно голямо експозе в моя си блог и още съм бясна.Фърлям вече къчове, при това скорпионски, леле мале, бегай.

    Приятна новогодишна нощ, весела и добре полята.

    Привет
    Надежда



    П.П. Двес направих безброй опити да ти пусна и този месаж като коментар на последното ти писание, но не би, не иска да приеме моите умнотии, да не говориме, че ми се изтри най-дългия месаж, пак там на коментариите.
    Ето защо го пускам тук.

    Чао
    NADEJDA


    3 commentairesFermer cette fenêtre Passer au formulaire de commentaire
    Анонимен a dit...
    Здравей Каруцарю,

    С голям кеф прочетох последното ти изложение.

    Човече, я кажи нещо само на мен, как може да се блокирват вълните на психотронните генератори,
    защото знам, че само ние българите можеме да измислим нещо по въпроса за да не ни стигат, поне с пълна силна. Това вслучай, че имаш някоя идея или някой друг, който би прочел това послание.
    Освен това дай и една идея как как да накарам копелетата да не ми влизат в апартамента, когато ме няма. Никакви аларми не помагат, винаги когато се върна ги намирам изключени от действие. Става въпрос за нещо много просто, което дори и да не ги спре, да се разбере, че са били вътре. Тия Гад-ини и Моше-нници от нищо не се притесняват, но все пак знам, че не им приятно, когато направя така, че разбирам че са влизали още на вратата.По принцип аз винаги разбирам, защото намирам някои липси, всичко наблъскано с незнам какви отрови в хладилника и козметиката в банята, а дрехите ми изпомазани, което предизвиква страшни червени обриви по кожата.
    Представи си само, имам си на етажа един еничар гад-ина от гнездото на осите с името Барби, въобще много весело, не е за описване, барабар с името. Дори аз не съм в състояние изцяло да предам ужасите, които стават тука.Нещо ме задържа, сигурно все пак успяват да ме настройват по-малко на друга вълна.
    Но така или иначе на никой не му пука, но ако имаш някоя идейка по моите въпроси, ще ти бъда много благодарна, нещо съм блокирала по въпроса, макар че обикновенно ми бъка главата от всякакви идеи, но когато е за мен лично, не чак толкова.

    Е,това е за сега.
    Много поздрави и приятни празници.

    Надежда
    http://enkade.blogspot.com/

    Събота, 2007, Декември 29 22:04


    karutzar a dit...
    Здравей
    За обривите - прочети от библията книгата на Йов - вътре в едно изречение се "крие" разрешението. Проблема от пси генераторите е сложен - защита има, но не може да се опише с думи, а с понятия. Елифас Леви има инфо за проблема, но той трябва да се чете "под лупа" защото често казва обратното на това, което трябва да се направи. От написаното от теб разбирам, че при теб си е пълно шоу. Посрещай всичко с усмивка и насмешка и ще видиш резултата върху околните. До колкото разбирам теб се опитват да те направят "хибриден синтезатор" - полуаналогов - полудигитален. Нещо от сорта Nord Lead Synth, който е много добър по моя преценка, но си остава заразен от дигиталното. Другото, което ми идва наум в твоя случай е да си купиш аналогова стереосистема (все-още се продават, но цената им е скъпичка), да си запишеш на CD от нета будиската мантра Ом и да си я пускаш непрекъснато - повярвай ми - твоите Барбита ще избягат далеч като хлебарки от Raid.
    За Чоли не си права, пък и аз никога не пиша в Всеки Ден (или какви още дни бяха?). По въпроса за моите имитатори-тъпанзурчета© съм писал по-надолу в блога си.
    Привет

    Неделя, 2007, Декември 30 10:39


    Анонимен a dit...
    Здравей Кар-у-царю,

    Написах ти много дълъг отговор, но ми го изтриха. От няколко дена ми блокирват всичко, дори и писането.
    Благодаря ти за съветите, но все пак да ти кажа, че какво ме впечатли, както съм си и свикнала директно да говоря. Правиш добър анализ, но в него не личи нищо, абсолютно нищо като съчувствие или какъвто и да е дори лек намек на възмущение или каквото и да е човешко отношение. Може би не се изразявам точно, но мисля, че ти разбираш какво искам да каже. Мисля, че би трябвало да си направиш и едно анализче и на теб самия.Не го казвам с цел да те настроя лошо или да те обидя, просто ме безпокои и толкоз, нищо повече, освен добър помисъл за теб.

    Колкото до Чолаков, той няма грешка, но както и друг път съм го казвала той е прекалено много, точно поради това е подложен на психо-контрол и въздействия особено мощно.Много естествено, че това е оказало не малко изменения върху персонажа му.Просто няма начин, но го държат все още жив, защото искат да успеят да го смачкат напълно, защото върху жертви като нас се учат, как да смачкват хората и ги подчиняват изцяло на сатаните.Колкото повече им се противопоставяш, толкова повече им ставаш интересен и толкова повече упражняват контрол върху теб. За плазмодиите, не си правят такъв труд, просто си ги оставят да си лазят в краката им, но кротко без да лазат по нагоре.

    Все пак бих искала да знам мнението ти, защо според теб искат да ме направят полудигитална системка и каква им е крайната цел на заниманието.Защо не изцяло, а полу, или им е ясно че от мен дига-мига не става.

    Страшно съжалявам че ми изтриха предния месаж,бях ти написала нещо много интересно, но нямам вече силми много съм ядосана да го повтарям.

    Е, това е и не се сърди, аз държа много да кажа това което мисля, защото имам алергия от фалшификати и фалшиви хора, та държа да не съм и аз такава.

    Привет
    Надежда

    Неделя, 2007, Декември 30 18:18


    За синтезаторите и реалностите

    Знаете ли какво означава музикален синтезатор? Онези с клавиатура и много копчета по тях.
    А знаете ли на какъв принцип работят? Не, че е задължително да знаете... Но ако сте любопитни или любознателни можете да научите това като прочетете инфото по-долу.

    Източник на звук не само при синтезаторите, а и при всичко е осцилатора (OSCILLATE англ. - клатя се, люлея се, трептя). При струнните инструменти това са струните. При синтезаторите това си е осцилатора - източника на звук. Следват форми и филтри за да се постигне нужния звук. Първите синтезатори са били аналогови. При тях всичко - започвайки от осцилаторите до филтрите е било механично и материално.

    Били са (и до днес) скъпи в парично изражение. И как няма да бъдат - всеки синтезатор е бил уникален - неповторим. Защото било невъзможно да се направят две еднакви, абсолютно еднакви части от тях. А щом не може да има два еднакви осцилатора (които да звучат еднакво), то и не може да има два еднакви синтезатора. С други думи - уникалност. Като при хората. И не е било възможно да се произведат в достатъчно количество за да задоволят търсенето им - трябвало да се чака (или да се произведат, или да се спечелят парите за покупката) - но не знам дали 9 месеца както си е при ХОРата.

    Така и не успях да настрой два аналогови синтезатора да звучат по един и същи начин. Беше невъзможно. Не можеха да се "щампират".
    Докато с "проблема" не се заеха едни с рязани мозъци ли беше, чорчета ли беше - не си спомням. Но разрешиха проблема със "щампирането". Направиха дигитални (цифрови) синтезатори. И не само тях... (Но това е друга тема)
    При дигиталните синтезатори осцилатора не е механичен (електричен), а е чип. На чипа се записва вълновата форма и оттам се обработва от филтри и форми. Как става това - биха попитали по-любознателните. Ами много лесно.

    Да предположим, че ни трябва вълнова форма на концертно пиано. Слагаме пред пианото микрофон, него го "мушкаме" в РС, "удряме" диалетански няколко клавиша за проба (най-успешно е Котешкия марш), в РСто записваме вълновата форма (ама не в МР3 защото този кодекс (а не кодек както се изразяват тъпандурите©) "реже" ниските и високи честоти) и я "лашкаме" в чип. Този чип го слагаме в РС (с доста поорязани възможности), РСто в кутия с клавиши - и сме готови. Дигиталния синтезатор е готов. Аааа, да не забравя надписа - слагаме Ямаха (може и Осака - има ли значение - те всички звучат еднакво) - и сме "Кой сега е №1?". Щампата е готова.

    Това, че всички дигитални синтезатори звучат еднакво не го знаят само мангалите от Шекер махала, но не съм много сигурен дали не го знаят. Щот са убразовани вече - може и да го знаят. И как няма да звучат еднакво - начи чиповете им са едни и същи.
    В момент на прозрение разбрах дълбокоумната препоръка на Негово Малоумно Нищожество Мадридското Недоразумение ДА СИ СМЕНИМ ЧИПОВЕТЕ. Щото сме били на аналогови осцилатори и сме звучали различно и уникално. Щампа трябвало да има. Щампа във всичко. От религиите до съкровените лични чувства. И не се наричало глобализация, а щамполизация©. С чип.

    Щото като си имаш чип всичко ти е уредено. И няма значение дали си от Кришна, Мормон (с еднакви черни костюми и запотени чела), Йеховист (със Стражева кула в ръка), или - да не ги изброявам всичките - всички те са продукт на Щамполизацията©. Като споменах кришнатите се сетих виц на темата - как е Весела Коледа по кришнатски:
    Merry Christmas, Merry Christmas
    Merry, Merry, Christmas, Christmas

    Щамполизацията© е голяма работа. Започнала е преди доста време във Вавилон (Вавилонския Талмуд), Йерусалем, преселила се е във Ватикана (с малко разклонение в Константинопол), Британия, по-късно в САЩ чрез Пекин сега е в целия свят. Чипове има много - не се блъскайте - Щамполизацията© няма да ви подмине. Няма да останете валат (без ръка). Щамполизацията© е замислена за Голям Шлем (термини от бриджа), но дали ще стигне до жус лично аз се съмнявам. Заради фактора аналогови осцилатори. Те съществуват. Колкото и да не им се иска на щамполизаторите©. А те си мислят, че са почукали на Небесната Порта и са хванали за рязания пенис йЕхова.

    Алоуу, рязаните тъпандури© - йЕхова има клитор - щото е в женски род вашето демонче. Би трябвало да знаете, че жените и банкоматите дават на този, който има. А вие вашето сте го изрязали. И нямате какво да дадете. Щото хартиените пари не стават за ядене. Чиповете също...

    А за мутрите - ограбвачи на вашата реалност - По щампите ще ги познаете. И по чиповете...

    envoyé par karutzar à 09:48 le 29 déc. 2007

    ОтговорИзтриване
  4. zZDRAVEY RUMENE,

    MNOGO MILO DA CHETECH S VNIMANIE MOITE PISANIA.

    Prav si za protivorechiata, koito chuvstvouvasch, no na latiniza da picha mi e mor golem. Ako iskasch ostavi komentar v bloga mi i tam moge da ti otgovariam na kiriliza.
    Eono samo trebva da znaesch, as sam si gospodar i sam po sredata na dvete barikadi. Ot vreme na vreme samo gi ironiziram kato im kazvam naprimer NADKAILUMINADKA, koeto ne e mnogo dalech ot istinata che sam iluminirana, no ne sas svetlinata na Satanata.
    Mnogo me zaradva tova che si se razmislil i az sam go provokirala, napravo go priemem kato podarak zA NOVATA GODINA. Trebva mnogo vnimatzelno da chetesch i vinagi da se vigdasch ti kade si v tazi konfigurazia i nema nachin da ne razberesch golemoto i vagnoto.

    PRIATNO I VESELO PREKARVANE NA PRAZNIZITE I DA TE OSVETLI GOLEMATA ISTINA.

    Izvini me, no trebva da prigotviam veche masat sa vecherata praznichna. Pischi mi obezateln na bloga kato comentar i taka e po sigurno da go polucha.
    Ima edna programa za decodirane, pointersuvay se, da si instalirasch, no i kililiza po prinzip e dobre da imasch.Uspeh^.

    Az poluchavam e-maili na kiriliza i pischa na kiriliza, nema problem^

    Privet i vsichko dobro.

    Nadejda


    ----- Original Message -----
    From: Rumen Pandeli
    To: isis@infomaniak.ch
    Sent: Monday, December 31, 2007 6:43 PM
    Subject: koja e Nadejda?


    Zdraveite,ne znam dali 6te se polu4i napisanoto na Kiriliza i za tova pi6a na latiniza!Ako re6ite da mi otgovorite mi pi6ete na Latiniza,4e v yahoo-to mi,polu4en e-mail na Kiriliza go vijdam samo kato ieroglifi.4eta napisanoto ot Nadejda...spiral sym s dni da 4eta,misli sym i pak sym prodylgaval da 4eta...imam v glavata si kyp vyprosi i symnenija ...na momenti sym se 4udel ot koja strana na "barikadata" se namira Nadejda,ponege na momenti Nadegda pi6e za "tjah" ot na6ata strana na barikadata, a v edin sledva6t moment Nadegda pi6e za "vie",toest nas,no mai ot drugata strana na barikadata...symnenija...iskam da go razbera...Ina4e 4eta s mnogo vnimanie napisanoto,na momenti ulavjam i ...da go kagem ozloblenie v napisanoto kym tezi,koito "di6at vyv vrata" na Nadegda...imam 4uvstvoto 4e i s kakva dobrota i liubov da se otnasjame kym blignite si v edna takava situazija mai trjabva da se hvane "tojagata"...no nali to4no tova ne trjabva da se pravi...e da ama po drug na4in ne moge da se opravjat ne6tata s na6eto byde6te,dokolkoto go imame...obyrkano mi e i ISKAM DA ZNAM KOI SME I KAKVO E ZEMJATA,za6to e zjalata borba okolo Zemjata i horata,za6to prosto ne is4ezva i na6ata zivilizazija,kakto vsi4ki koito sa is4ezvali predi nas...moge bi tija,4iito laboratoren opit sme,ne go pozvoljavat?A tova ne e samo edna zivilizazija,mai sa pove4e ot 2-3...prili4ame na tjah...kato tjah sme...vyrvim po mnogo gre6en pyt na degradazija...mai spored mene edinstvenija na4in e da se namesjat ,da prekratjat psihotronnata obrabotka i s osvobodeno syznanie ve4e,nie horata da "otvorim o4i" i da vidim sveta takyv kakyvto e i da vidim "vytre6noto sydyrganie" na horata okolo nas... obyrkano mi e..
    Kazvam se Rumen,ot 2000 godina do mesez septevri,taja godina,rabotih i givjah v Milano...dosta mi mina pres glavata,mnogo razpravii imah s rabotodateli tam...nakraja mi pisna i se vyrnah pak v BG.Nakraja imah i use6taneto 4e ne6to lo6o 6te stava v svetoven ma6tab,svyrzano s petrola i iskah da sym si u doma.I taka popadnah na tezi stranizi i razbrah za6to i koe e ne6toto koeto me kara da se use6tam neudovletvoren i nedovolen ot givota koito giveem...s nai-goljamata mrysotija-PARITE!
    s pozdrav i v o4akvane na otgovor Rumen
    31.12.2007

    ZDRAVEY RUMENE OTNOVO,

    Napravih vecherata s mnogo izmenenie, kakto vinagi ponege tezi, koito mi dischat vo vrato sa mi razvalili mesoto i se zadovolihme sas salata samo i bulgarska nadeniza i pargeni kartofi. Ta v TAZI VRazka da ti obiasnia edin moment. Mnogo pati sa mi razvaliali hranata v hladilnika naprimer kato mesoto, koeto nema kak da go otrovat go minavat s radioactivvnite pistoletcheta i to se razvalia alaminut. Samo che ne sa posnali i teparva sche rasbirat kakvo znachi vrachanska prevashodna raca. Hapnahme si so moiat sin extra i bez pragolki, nablegnahme na champanskoto i gotovo.
    Enicharite ne prpopuskat da ni trovat givota no si imat rabota s istinski BULG-ARII i nema ala-bala dage si poigrah horze BRALA MOMA KAPINI po Internet bg. folklor television, ich da ti ne puka^.

    PAZI SI DUHA, IMASCH LI DUCH NEMA STRASCHNO, IMASCH VSICHKO NA SVETA I RESCHETKI ZA SVOBODEN DUH NEMA.KAKVOTO I DA STAVA, DUHA TI NA VISOTA DA BADE NE SE POBOIAVAY STRAH OT NISCHO DA NEMASCH I DA VIDISCH KOLKO DOBRE CHE SE CHUVSTVUVASCH.

    NIE BULGARITE SME OT SPEZIALNA KAL PRAVENI I ZATOVA SME GONENI ISKAT DA NI IZTREBAT. TREBVA DA IMASCH SASNANIETO, CHE SI BULGARIN I NIKOY S TEBE NE MOGE DA SE MERI BADI GORD I GO DOKAZVAY VSEKI DEN I DAVBAY PRIMER NA DRUGITE, DOKATO VSICHKI ILI POVECHETO SE OSASNAIAT KAKVA VELIKA NAZIA SME I CHE MOGE DA SPASIME SVETA OT NABEZITA NA EDNA BANDA OT REPTILI, KOITO TERORIZIRAT SVETA I ISKAT IZZELO DA GO PODCHINIAT, ROBOTIZIRAT I VSICHKI ROBI DA IM STANAT.
    ROB SAMO DOBROVOLNO SE STAVA I AS NEMA NIKOGA DA STANA. PREDAVAY PO VERIGATA I NIE TREBVA DA NAPRAVIM VERIGNA REAKZIA I MALKO PO MALKO DA NAKARAME DA RAZBERAT HORATA, CHE SAMO S PARI I BEZ DUH, PRODADEN ZA PARI, NE MOGE DA SE GIVEE I TAKA SAMO STAVAT PODCHINENI NA ZLITE SILI.

    AZ TI KAZAH VECHE, CHE SAM PO SREDATA NA DVETE BARIKADI I OT DVETE STRANI ME BIAT, ZASCHTOTO I DVETE SA NA SATANA PODCHINENI, A AZ ISKAM DA SAM SVOBODNA I RISKUVAM DA SAM PO SREDATA I VSICHKI DA SA SRESCHTU MEN. NEMA PROBLEM, EKSCHANITE GI OBICHAM, VAGNOTO E DA SAM SVOBODNA I DA NE SLUGUVAM NA NIKOGO. NEMA PO DOBRO OT SVOBODATA I DA NE TE E STRAH I AZ TOVA IMAM I MI E MNOGO DOBRE, NAPRAVO SAM GORDA. ISKAM SAMO I DRUGITE DA GO RAZBERAT I AKO IM HARESA SVOBODATA I DA NE SLUGUVAT NA SATANATA, DA ME POSLEDVAT. NA MEN MI STIGA TAZI NAGRADA - SVOBODATA NA DUHA I DA GO RAZBERAT I DRUGITE ISTINSKI BULGARI I DA SI IZVOUVAT SVOBODATA..

    TOVA E DRAGI MI RUMENE, VO MNOGO KRATZE, NO MISLA, CHE TI RAZBIRASCH ZA KAKVO IDE RECH.

    OH, IZPRISCHIH SE DA PISCHA NA LATINIZA, NO TOVA MI E PODARAKA ZA TEB, SPEZIALEN ZA NOVATA 2008 GODINA, PERSONALIZIRAN I S LUBOV.

    KOLKOTO ZA SILOVITE METODI, TE SA SAMO ZA TEZI DVUKRAKI SKOTOVE I ENICHARI, KOITO VECHE NE BIHA MOGLI DA STANAT OTNOVO CHOVEZI S KAKVATO I LUBOV DA SA OBGARNATI. VERVAY MI, PRAVILA SAM OPITI, NE STAVA OT ZOMBIRAN SKOT VECHE CHOVEK. NO PO PRINZIP SAM NAY-PASIVNIA I KROTAK CHOVEK NA SVETA I MUHA ME E STRAH DA UBIA, NO KATO IDEOLOG I GOLEMA USTA, NEAM GRESCHKA, OSOBENO KATO ME IZNERVAT MNOGO PALACHITE MI. SKORPION KATO SE RAZBESNEE PO-DOBRE BEGAY DALECHE.

    E, STIGA TI TOLKOVA PRIZIVI ZA NOVOGODISCHNATA VECHER.

    I az chakam otgovora ti na bloga mi kato komentar ili e-mail.
    I na men mi e interesno kak priemat horata tova, koeto pischa.
    Izuchavam moite palachi mnogo vnimatelno, no s udovolstvie bih iskala da vida kolko hora imat afinitet kam tova, koeto pischa. Za sagalenie te sa mnogo malko, no nachaloto e vinagi mnogo trudno. Taka e hubavite raboti sa sladki, kogato se borime ze teh i si zaslugavat borbata i to kak. Tova e velika borba i za tova sme se rodili bulgari i tova ni e misiata na tozi svet.Vervay go i tova schte ti dade smisal na givota, inache praznotata schte te zavladee, kakvito i uspehi, pari i kariera da postignesch.

    Ot svoboden duh po-skapo i dobro nema !!!
    Ne trebva da si preskochime misiata, che Gospod sche ni nakage mnogo.

    Nadejda
    (Danko)

    П.П.

    РУМЕНЕ,РУМЕН ДА СИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА,

    Аз не знам точно как, знам само, че трябва да бъдат блокирани сатаниските сили, в противен случай нищо няма да се получи и те ще успеят да си изпълнят пъклените планове за унищожаването всичко човешко у човека и превръщането му в робска роботизирана изпълнителна валяк машина, която ще мачка всичко човешко,евентуално оцеляло, до което се докосне.

    Естествено е да има много противоречия, просто защото аз не съм Господ, а обикновен човек, който търси усилено изхода в тъмнината и малкото светлина, която е в мен я разпръсвам около мен, за да може и дрвугите да осветлява, нищо повече.Това е моята любов към другите, приятели или неприятели. Аз оръжие не мога да държа и използвам изрази като до стената и с куршум у главата и прочее са по-скоро символични, което означава по-скоро, че по някакъв начин злите сили трябва да бъдат блокирани. Но това не трябва да става по начини, които са използувани до сега, защото както всички знаеме от историята, жертвите стават палачи, точно като тези, срещу които са се борили и по този начин отново се влиза в кръга на злите сили.
    Всъщност блокирването може да стане с промяната в съзнанието, но не силово, а по собствено убеждение.
    Страхувам се, че дедо БОже ще ни изпрати Апокалипсиса, за да осъзнаят изведнъж много хора, нуждата да се завърнат отново в лоното на човешкото чрез съзнанието и се прости със сатанинските сили, които просто сами ще отстъпят, нямащи вече подражатели и поддръжници.
    Аз лично не виждам друг изход. Не виждам друг начин да се осъзнаят хора едновременно, при положение, че сатанинските сили държат под контрол всички.
    Убийците, криминалите, терористите, революционерите, слугинажа, еничарите и вся осталная сволач са все техни хора или под техен контрол и не виждам как може да стане номера, при тази ситуация.
    Засега, не пускайте злите черни сили да ви омайват и оставете място на светлината и човештината, колкото повече може и не оставяйте да се размива границата между доброто и лошото, защото тогава със сигурност ще се озовете без да се усетите при сатаните. Не допускайте никога компромиси в тази насока, каквото и да ви коства това, нещо което ще е повече от спасение, вашето собствено спасение, спасението на човека във вас.

    Предостатъчно са вече сатаниските изчадия, които щъкат по земята макар и на два крака.

    В ПРОТИВОРЕЧИЯТА СЕ РАЖДА ИСТИНАТА, АЗ ПРОСТО ИСКАМ ДА Я НАПИПАМ, ДОКОЛКО УСПЯВАМ, ТОВА ВЕЧЕ Е ДРУГА РАБОТА.
    НЯМА ДА Е ЛОШО И ВИЕ ДА ОПИТАТЕ, ЩЕ ВИ БЪДЕ ОТ ПОЛЗА, ВМЕСТО НА САТАНИТЕ ДА СЛУГУВАТЕ.

    КОЛКОТО И МАЛКО СВЕТЛИНА ДА УЛОВИТЕ В ТЪРСЕНЕТО, ПО-
    ДОБРЕ ЩЕ Е, ОТКОЛКОТО ДА СИ ОСТАНЕТЕ В ТЪМНАТА СЯНКА НА САТАНИТЕ.ТЯ, СЯНКАТА, ВИ ДАВА ИЗМАМНОТО ЧУВСТВО НА СИГУРНОСТ, СИЛА,ВЛАСТ И НЕНАКАЗУЕМОСТ НА ДЕЙСТВИЯТА ВИ ПРОДИКТУВАНИ ОТ САТАНИТЕ, НО НЕ Е НУЖНО ДА ВИ МИНЕ ЖИВОТА И ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СТЕ СГРЕШИЛИ В ИЗБОРА ОТ ВСЯКО ПОЛОЖЕНИЕ.

    Не е важно на мен да ми вярвате, по-важно е да имате желание да откриете истината и сами да се уверите в нея.

    Който търси намира !!!

    Привет Надежда

    ОтговорИзтриване
  5. http://enkade.blogspot.com/

    ЗДРАВЕЙ ГУАРА, ГЕРОЯТ ОТ УРАНОВИТЕ МИНИ В БУХОВО,

    Аз мога да потвърдя нещо много малко, от това което описвате, но все пак, не смятам да мълча.
    Някъде през 1054-55 година за една година трябваше да живееме в с.Бухово,напускайки Враца, докато ни стане апартамента готов в София. Аз съм била някъде на седем години. Един ден излязохме с майка ми, брат ми и сестра ми в балкана да береме шипки и никой от селото не ни предупреди,случайно, че стрелят на месо. Попаднахме точно в такава зона и войникът почна да стреля, но малко встрани от нас, обаче и започна да вика бързо да се махаме, защото е видял, че сме деца, но ще ни застреля, ако не изчезнеме веднага. Явно извадихме късмет, защото повече от очевидно е, че ако беше някой кон с капаци, нямаше и окото да му мигне да ни стрелне на место и никой нямаше да му търси сметка, особено пък по това време. В това село се случиха и още много лоши неща и явно дългите ръце на КГБ там действуваха без проблеми. Опитаха се по време на лов пак в балкана да отровят баща ми, по всяка вероятност с обеднен уран, но той излезе курав мъж и оцеля, но трудно без дори като вас да е бил миньор.
    Така че, отравянията с обеднени радиоактивни вещества не започват от аферата Литвиненко и много от участниците в подобни сатанински истории го знаят много добре това, но мълчът като затапени, защото искат единствено себе си да предпазят, за сметка на нещастието на един цял народ.
    Аз много по-късно, съвсем случайно разбрах от първоизточници, че в Бухово е имало лаборатории и тяхната дейност е била много ужасна, също и за цивилното население, което си е нямало и хабер какво се прави там не само за миньорите като вас, които са били обречени на сигурна смърт.
    В тази връзка докторите също са били включени в някои програми и са вързани нещата изцяло и тяхната дейност е много демонячна.
    Аз също пострадах в болницата на Бухово, но в сравнение с вашите мъки, просто ме е срам да пиша, макар че хората все пак трябва да разберат, че могат да ти съсиптят живота и по много по-рафиниран начин и последствията също много ужасни, макар и не толкова явно ужасни, като вашите.
    Все пак искам да упомена, че ми направиха операция на сливиците без грам упойка и беше ужасно, но много по-късно разбрах, че това е било с цел, от силните болки при операцията на живо, в организмът се задействуват рефлекси за самосъхранение,които водят до разфасоване на мозъка на отделни парцели, които след това биват надлежно програмирани. Но и аз като вас излязох жилава врачанска превъзходна и нещо не им се отдаде съвсем номера с курдисването и програмацията, но преследването продължава и до ден днешен и в чужбина. Ако има още живи от това време в тази болница, сигурно си спомнят за мене, аз ги направих направо луди, вдигнах болницата на крак и петима бабаит доктори не можеха да ме удържът на стола. Въобще бяха щури изпълнение от четири часа, бясна борба, а аз бях 15-ет кила с мокри дрехи, но по дух никой не може да се мери. Беше гоямо шоу, но после лежах 20 дена ни жива, ни умрела от борбъта със сатанистите с белите престилки.Така или иначе таквоа врачанско чудо не беа виждали и сигурно не са виждали до днеска.
    Впрочем, то тази дейност за фрагмантация на хората още в най-ранна детска възраст и съответното им програмиране е дело не само на КГБ лабораториите, но и на топ-секретните западни лаборатории, които обикновенно за закопчани с лабораториите на голямите фармацевтични концерни и според моите лични открития, българския народ отдавна е бил продаден на същите тези лаборатории от комуноидите, за да го изпулзуват като експериментални бели лабораторни мишки.
    Голямият проблем е, че повечето хора са минали този етап, за който аз говоря, без дори да го подозират и са им фрагментирали и програмирани мозъците и техните програми рано или късно според обстоятелствата биват пуснати в действие.

    Ето това бих искала да добавя към вашето описание, което е страховито, но се съмнявам, че ще има голям ефект у повечето хора, които са поизгубили голяма част от своята човещина, точно вследствие дейността на топсекретните лаборатории върху тях.

    Бих искала само да ви кажа, че в мое лице имате един човек, който има пълното съзнание за това, което ви се е случило и ви съчувствувам с цялото си сърце и душа. Вие сте от авангарда, който получи най-тежките удари от комуноидните двукраки изроди, които продължават да мъчат и унищожават народа, но за огрномно съжаление той продължава да се спотайва и мъчи да се спасява поеденично, което го води право към тоталното му унищожение.

    Приветствувам ви от сърце за куража да изложите тези събития.
    Господ ви е запазил, защото сте чиста душа и сте си останали такъв до сега и винаги ще е с вас.

    http://enkade.blogspot.com/

    Вижте тук, попрочетете в моя блог, аз надълго и нашироко развивам тези теми и правя каквото мога, за да се осъзнае народа, макар и да съм далече от род и родина, но винаги измъчвана и преследвана, без да имам никаква вина. Просто не им харесва на душманите упоритата ми врачанска природа и това, че не искам да им следвам програмите, за които са похабили толкова много усилия, хора и пари.
    И продължават с пълна сила да ми тровят жиевота ежедневно, ежечасно и ежеминутно.

    Приятно четене и мисля, че това ще ви е приятно, като знаете, че има хора, макар и малко, които много добре знаят за какво става дума, макар и да не са преживели вашите ужаси.
    Още един път ви поздравявам за написаното и ви желая напук, добро здраве и да доживеете да видите гнидите напълно смачкани и народа освободен от тяхното черно изродско иго. Господ си знае работата и ви пази и ще ви пази, защото само на него му трябвате, тъй като сте много малко истинските хора.Той най-любимите си чада подлага на най-страшни изпитания.

    Привет.

    NADEJDA KIRILOVA DJAMBAZOVA

    http://enkade.blogspot.com/



    Pozdrav za drugarya St.Colakov-SverigeАвтор: ryapa Добавен на: 2008-01-14

    След окупацията на България през1944 СССР не само наложи кървав терор с името „социализъм“, но и се домогваше до всичко, което представлява интерес за него. Тоест ограбваше ни. За влаковите композиции с плодове, зеленчуци, консерви, месо, яйца и какви ли не стоки знаем всички. Но малцина знаят, че СССР ограби и хиляди тона уранова руда от България. Става дума за една колосална кражба, защото уранът винаги е бил скъпа стратегическа суровина. За 45 години от страната ни е изнесено огромно количество уран.
    Кражбата бе „платена“ с едно от най-големите престъпления на комунистическия режим – убийството на няколко хиляди българи, облъчени смъртоносно за трите години в мините. Всички хора, които познавах от зловещия лагер, са отдавна мъртви. Аз бях осъден на15 години затвор като куриер на горянски отряд. Куриозно е, но това ме спаси от смъртта.
    През 1944 заработи урановата мина в с. Бухово. По това време мината в Яхимов, Чехия, вече бе изчерпана. От сибирските лагери СССР изпрати 80 минни инженери и миньори за разработване на мината, придружени от „специалисти“ от КГБ. По-късно те бяха върнати в Сибир и на тяхно място бяха изпратени български миньори от трудови войски. Тогава там служеха само „неблагонадеждни“
    – децата на „народните врагове“. Като ги изпращаше в радиоактивната мина Бухово, където ги чакаше рано или късно неминуема смърт, ЦК на БКП постигаше две цели – избиваше потенциалните си противници и ги използваше за доставка на уран за бомбите на „големия брат“.
    За обслужване на мина Бухово имаше щаб в с. Яна. През 1952, когато попаднах там, в мината влизаха рудниците „Бухово“, „Борче“, „Сеславци“, „Девети септември“ и филиали в Стара планина, в Родопите над Наречен и др. Всеки рудник имаше разклонени галерии, които образуваха гигантска паяжина с площ от хиляди квадратни километра, в които кипеше денонощен труд. Една огромна подземна промишленост.
    В урановите рудници се работеше на три смени. Често войниците миньори попадаха на богати жили или гърнета с находища уран концентрат. Рудата се товареше на ръка и камиони, покрити с брезент и неподлежащи на проверка, я караха към пристанищата. Оттам – с кораби към СССР. След като бе построен мостът при Русе, се използваха и двата пътя. Много влакови композици тръгнаха нататък. Нали СССР трябваше да прави хиляди атомни бомби.
    Службата в Трудови войски беше 3 години. Предостатъчно време за смъртоносното заразяване. Сигурно днес съм единственият жив свидетел
    на робския труд. Ние нямахме защитни облекла. В рудника имаше само войници, офицери, много руски минни инженери и „технически“ лица от КГБ, чието единствено занимание беше да ни следят. Цивилните миньори са дошли много по-късно. Рудник „Сеславци“ обхващаше огромен район с широчина от 2 до 8 км и дължина до 40 км. Всяка галерия имаше номер и два изхода – единият до лагера, а вторият, наричан БИС, бе далеч с километри. Живеехме във военен лагер в бараки. Там имаше и тухлени сгради за администрацията, ремонтни бази, стругарски работилници, матричари, автомонтьори. Спомагателните работници бяха 800 души, а войниците миньори повече от 1500. Работеше се зверски, по стахановски и работата не спираше дори за секунда. Работехме на три смени, непрекъснато. На забоя четири компресорни пистолета буреха (пробиваха) дупки в скалата. Вдигаше се невероятен шум, видимост почти нямаше, гъст слой прах покриваше всичко. Тогава нямаше мокро пробиване. Вдишваш само прах. Работехме, опрени ребро до ребро, пистолетът тресе цялото тяло, а всеки допълнително тресе съседа си. Отзад, на два-три метра зад пробивчиците, стоят с готови резервни пистолети други четирима, готови, ако се счупи бургия или компресор, в същата секунда да започнат работа. След като дупките са готови, слага се експлозив и след взрива веднага започва товарене. Бързо, по-бързо. Неописуема бързина. Зверска, жестока работа, навсякъде прах и само прах. Ако някоя вагонетка скъса маркуч, тича дежурният шлосер и трябва веднага да съедини двете парчета. Вагонетките летят непрекъснато и изкарват рудата. Ако бяхме обикновени миньори, неминуемо щяхме да хванем силикозна болест. Но прахта е примесена с радиокативни частици, които влизат в дробовете и облъчват до края на дните.
    В лагера за руснаците имаше специални жилища укрития.
    В тях никой българин нямаше право да влиза. Спомням си някои от имената на руските началници – Мамонтов, Снегарьов, Пузанов. За най-дребно провинение заповядваха всички да работим още 2 часа след края на смяната. Макар да бяхме хиляди, работници не достигаха. Ако рудата е концентрат, тя се товареше и се изпращаше веднага към корабите. Стандартната руда се насочваше към обогатителната фабрика. Когато миньорите стигнеха до нова уранова ядка, руснаците напускаха с коли мигновено, като мишки потъващ кораб. Прибираха се в своите къщи с оловни прегради против радиацията, оловото спира гама-лъчите. Оттам ни наблюдаваха и издаваха команди. В рудника имаше 70 дозиметристи, които ходеха с малки сандъци на шията си. Измерваха нивото на радиацията с уреди, насочени към даден предмет или въздуха. Всеки руснак водеше като ловджийско куче пред себе си по един дозиметрист. Руснаците не влизаха никога в мините. Те имаха телефонни слушалки, слагаха ги на входа на мината и ни говореха оттам. После вземаха слушалката, включваха я в стълб с телефонен кабел и докладваха.
    Всички използвани термини бяха руски. Вместо галерия казвахме „щолна“, канцелария беше „бухалтерия“, войник – „солдат“. Нашите началници командваха така- „Солдат Иванов, два шага вперьод.“ Работехме 7 дни в седмицата, почивка бе спането. Свиждане имаше само някой новобранец, другите не смееха да канят близките си. КПП-то беше на 10 км от лагера. По пътя хвърчаха непрекъснато камиони, но никой войник нямаше право да се вози с тях. Всеки пропуск за влизане или излизане от зоната се издаваше от руснаци, влизаше се само с руски документ. Данните се съобщаваха на КПП-то по телефон, ако има несъответствие в цифрите, човекът не се пуска. Ние бяхме затворници.
    Целият рудник бе много строго охраняван от Вътрешни войски, стреляха на месо без предупреждение. Убиха двама трудоваци, защото беряха лешници. Прочетоха заповед на военния министър Петър Панчевски за награждаване на убийците, Застреляха един козар, влязъл в зоната. Зоната не беше оградена, нямаше табели. Той не е знаел къде отива. Козите пасяха около тялото му. Потресаваща гледка.
    Скоро ме арестуваха като куриер на горянски отряд с ръководители Петър Пейчев, Борислав Йорданов и Благой Златански. Това беше втората ми присъда, първата излежах като 17-годишен в централния затвор, където създадохме нелегална организация. Бях подведен по ал. 70, чл. 1, който предвижда смърт. Но въпреки зверските мъчения тримата ръководители – бяха ги осакатали от побоища – поеха вината върху себе си. Екзекутираха ги. Разминах се „само“ с 15 години. Първо бях в софийския затвор, там осъденият от т. нар. народен съд Ото Мандел ме настани в дърводелната. Но за кратко, преместиха ме в наказателното. В затворническата ДС беше най-страшно. Там доразследваха кой от кого е бил вербуван и пр. Нямаше подслушвателни устройства тогава и доносници стояха постоянно пред килията или пък провокатори подлъгваха да кажеш нещо против властта. Там убиваха за две неправилни думи. Хора починаха от побоища при разпити. В килията ми имаше човек, който бе убит така. Като вярващ беше съден по пасторските процеси. Донесоха го от разпит стенещ, едва дишаше. Шепнеше нещо и не след дълго почина. Сигурно е имал вътрешен кръвоизлив.
    Беше опасно и да стоиш до прозорците. Стреляха със снайпер на месо и улучваха точно този, който се бе изпуснал да каже нещо. Бяха професионални убийци.
    След това ме прехвърлиха в сталинския затвор – тогава Варна се казваше Сталин.
    Вкараха ме в единочка за един месец
    Беше зима, а аз само с една риза върху голия цимент. Бях обречен. Спаси ме един „кофте“ – криминален, видял ме заспал на пода. Подхвърли ми 4 налъма и една дреха, пълна с въшки. Те ми спасиха живота. На този човек не му знам и името.
    След една година ме пратиха в Белене. Там пак по чудо се разминах със смъртта. Един ден през 1955 се връщахме от работа и вместо да ни броят, вътре както сме строени по петорки, този път ни спряха пред портала. Към нас се приближи началникът на II обект Петър Гогов. Ние бяхме застанали на тясната пътечка и той трябваше да нагази отстрани в калта с лачените си ботуши. Това го вбеси. Държеше в ръце една тояга и внезапно замахна с нея. Аз бях тогава крайно вдясно и той улучи мен. На тоягата имало закован пирон, който ми направи огромна рана на ръката. Имаше разкъсана артерия, кръвта ми изтичаше. Внесоха ме през вратата, двама души седнаха на ръката ми и д-р Никола Грозев ме оперира на място, без упойка. Ако не беше го направил, днес нямаше да съм жив. Той спаси много хора, хиляди. А беше лагерист като нас, работеше на обектите. В Белене имаше само двама доктори на 8000 души.
    Днес на надгробните надписи на войниците трудоваци често се среща- починал на 22, 24, 25 години. Помня Борис Стефанов – здраво селско момче. Баща му загубил крака си на фронта и Борис започнал на12 годишна възраст да оре. След 9.IХ.1944 ги обявили за кулаци и така Борис попада в лагера на урановата смърт. Когато ме арестуваха, Борис отишъл при батальонния ни командир, бивш царски офицер, с молбата да ме защити. И той свидетелства на процеса в моя полза, каза, че съм дисциплиниран и полезен работник.
    Когато през 1960 излязох от затвора, Борис дойде вкъщи. Не го познах отначало. 30-годишен, той бе старец с бели коси, смазан, немощен, като излязъл от гигантска мелница. Смъртта го душеше. След уволнението живял на чист въздух, хранил се с мед и мляко, но нищо не помогнало. След време дойде баща му да ме покани на панихида за 40 дни от смъртта. Косата ми настръхна. Той, инвалидът, беше здрав, с черна коса, синът му изглеждаше преди няколко месеца много по-стар от него.
    Всичките ми приятели от мина Бухово починаха млади.
    През 1964 получих покана да се явя в ИСУЛ на преглед, викаха всички войници миньори. Не се явих.
    Когато уранът бе изваден и откаран в СССР, руснаците предадоха мината на България и тогава бе създадена фирмата „Редки метали„. За нея оставиха остатъците от находищата.
    Колко са жертвите на този български Чернобил? Аз мисля, че са хиляди. А колко е цената на изнесената суровина? Може би милиарди долари. Но какво е тя в сравнение с един-единствен човешки живот?
    Това са въпроси, които ще останат без отговор. Но не трябва да се мълчи нито ден за чудовищните престъпления на „реалния комунизъм“.

    http://standartnews.com/forums/index.php?action=1&topic=3

    ОтговорИзтриване
  6. Искам само да допълня нещо за историята от Бухово. Моят баща не успяха да го убият тогава, но след това до неговата смърт през декември 1982 година го мъчиха по най-перверзния начин възможен, като го оставиха без работа до края на дните си, изцяло изхвърлен от обществото и естествено с методите на манипулацията, го изкарваха него виновен за всичко. Както си е и в техните много стриктни схеми, му бяха създали една легенда, която беше всичко друго, но не и истина. Във Враца той си остана за всички комунист, защото наистина е бил приет в любимата партия и много бързо изключен, защото беше много честен и откровен до болка човек, което беше и неговата присъда. Практически всичко около него и естествено около нас беше абсолютно фалшифицирано и нямаше нищо истинско, просто станахме продукти на висшата манипулация на низсшите по съвест ченгета, но с висши постове и лампази.
    Покрай него и нас, децата му и внуците му, ни включиха в програмите, та до ден днешен, ни бъзикат както си искат и то не е случайно, естествено.
    Едно е ясно, че с нашия ген, от нас продажници и подлоги не става и това ни обрича на техните безкрайни контрол и манипулации.
    За огромно съжаление ще трябва да ви кажа, че това се касае, горе долу, за цялото българско население, но в различни схеми и по различни начини разигравани манипулации, кои трагични, кои доста симпатични дори, но винаги контролирани. Колкото за резултатите от тази дейност, която продължава в особено голями тежки размери днес, всички сега им се наслаждавате, защото никой не смееше да се опъне и опъваше и опъва под каишите на чингасарите.
    Ами продължавайте да опъвате и да ви опъват, но това ще доведе всички до пълното изчезване на българската нация, което е и крайната цел на заниманието.
    Най-перверзното в цялата тази работа е, че това ще стане с помоща на самия народ, който изпълнявайки така безроботно заповедите на чингасарите и поддавайки се така лесно на манипулациите и контрола сам се самоунищожава.
    Докато народът все още е курдисан на програмата, не е важно как съм аз, важното е Пешо да е зле, нещата ще стават от зле по-зле и просто България ще изчезне, барабар с цялото и истинско българско население.
    Каква радост за баш манипулаторите, които толкова усилия полагат това да стане ?
    Въпросът е на живот и смърт, но явно народът, въпреки огромните нещастия, които го сполитат упорства и не иска да осъзнае, че е подложен на ужасяващ геносид и нещата са на живот и смърт.
    Е, това е, дами господа, положението, затваряйте си очите, колкото искате, но реалността рано или късно ще ви застигне, колкото и да сте станали симпатични на властта в която и да е страна по света, като й се влачите като плазмодии в краката.
    Дерзайте и вашия ред ще дойде и както съм констатирала, в много случаи, плазмодиите става по-често жертви на господарите си от жертвите, които биват ликвидирани, чак като им свърши, точка по точка програмата, докато палачите ги тепат по всяко време, стига това да се яви удобно за баш майсторите-манипулатори.
    Така че, предатели на род и родина, станали палачи и гниди, вашето спасение дори така не е много сигурно. Дамоклевият меч е винаги над главите ви, докато нас, вашите жертви, ще ни оставят живи, точно толкова, колкото ни е предвидено в програмите.

    Така или иначе, Дедо Боже също ще си каже думата и ще ви отдаде заслуженото, няма значение на този или онзи свят.

    Така или иначе за нищо на света не искам да съм на вашето място като палач и ролята ми на жертва е направо прекрасна пред тази перспектива, да ставам палач на невинни хора.

    Така или иначе само в ролята на жертва, човек научава и разбира много неща за същността на живота и само като жертва може да направи още една стъпка нагоре по еволюционната стълбица.

    Колкото до палачите, само едно ги чака, топло местенце в ада.

    Всеки е свободен да си избира, но не съвсем, като се има предвид, че на всички са ви фрагментирали мозъците и са ви програмирали, което означава автоматически, че не сте господари нито на действията си, нито на чувствата си и още по-малко на съдбата си.
    Иска се много кураж и съзнание, за да надмогнете програмата.
    Дерзайте и действайте в това е спасението.Всичко може, стига да го искате и програамите на парчета да накъсате, а въженцата с които са ви вързали, кръц, кръц, кръц кръцнете с голямите ножици и свободни хора да станете, защото от това по-добро няма и не може да има. Вие сте част от народа и ако сте свободни и цял народ ще стане свободен.

    Надежда

    ОтговорИзтриване