Популярни публикации

Общо показвания

сряда, февруари 21, 2007

ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЗАБЛУДИТЕ !!!

http://www.leetdreams.com/danko/

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ ФЕВРУАРСКА НА ЛЕТО 2007-ма

Слънце грее, зюмбюли цъфтят на балкона, мракът в душите на швайнерите, непокътнат остава. Слънцето може да грее за всички, но не във всички може да прониква и духът им да просветлява. Там, където дух няма, винаги черна дупка си остава !!!

вторник, февруари 20, 2007

Малко снежец в топлия, но мрачен фувруарски ден 17на 2007 лето

НАД ЕЗЕРОТО "ЛЕМАН" ТЕГНЕ МЪГЛЯВИНА !!! ТАМ, КЪДЕТО НЯМА ДУШИ, СЕ СТЕЛАТ САМО МЪГЛИ, УСПЯВАТ ДА ПРИКРИВАТ ВСЕ ОЩЕ ТОТАЛНАТА ДЕГРАДАЦИЯ !!! НООО, ДОКОГА ЛИ ???

петък, февруари 16, 2007

ТИГРИЦИ НА КАРТИНКА

ЛЪВОВЕ ВЕЧЕ НЯМА, ЧАТ ПАТ НЯКОЯ ТИГРИЦА ЗЪБИ ПОКАЗВА, НО НЕ ЗАХАПВА, САМО РЪМЖИ И НИКОЙ НЕ ЧУВА В ДЖУНГЛАТА, КЪДЕТО ВСИЧКО СЕ РАЗЛАГА. И ТАРЗАН ИЗЧЕЗНА, САМО УСЛУЖЛИВИ МАЙМУНКИ СЕ ФЕЙКАТ НАГОРЕ НАДОЛУ С ЛИЯНИТЕ. ПЪЛЕН МРАК ВЛАДЕЕ В ДЖУНГЛАТА, КЪДЕТО ВЕЧЕ ЦАР Е СТАНАЛ ДЯВОЛА !!!

четвъртък, февруари 15, 2007

Понеже ни бяха малко червените вълци да ни ръфат месата, пуснаха им на помощ и сивите турски вълци, та съвсем ни разпердушиниха. Да не говорим  за белите вълци, които командват всички останали и те стръвно обикалят, и отнасят всеки ден по някое парче от българската земя или затриват цели фамилии. За единаците вълци с милиардите на Илюминатите, там пък съвсем дебела е работата, имат ни страшен зъб и го  показват  съвсем открито, подложени на вече открит геносид. Междувременно превърнаха народа в стадо от овце, ошашавено от страх и какви ли не изстъпления върху него, плюс  фрагмантации, зомбации и манипулации.
Айде овце, ставайте защото тези глутници от различни вълците нема да ви простат, а ще ми опростат, нали виждате как си точат зъбите и ви кльопат един по един, че и на групички, че и на дузини. Много време спахте, да не кажа векове и май на самнобули се превърнахте, объркахте реалността, живеете в илюзиии и сънища. Стига спахте, стига дремахте, стига робувахте, време е, ако искате да не изчезнете от лицето на земята.
Айде овце, превърнати всички в лабораторни експериментални мишки на секретните лаборатории на Елита с усилената работа на тяхната любима Световна Конспирация. За никой няма да има прошка, дори и за техните верни продажни мишоци, които продадоха род, народ и Родина.
Утре ще бъде късно и този път за всички и продажниците, и жертвите, и продажниците-жертви едновременно, всички заедно  са в кюпа !!! И всички ще са си го заслужили, едните за продажността си, другите за пасивността си. Роб е състояние на духа и роб става само този, който се съгласява и продава на робство духът си. Събудете се български духове, крайно време е, няма по-силни от нашите, да им покажеме що е българин, роден от българска майка юнашка, що е сила на духа. Ако се събудим, ще успеем. Господ ще е с нас, за да се възродим и от мишоци отново да станем лютите и непобедимите,  по сила и по дух български лъвове. Данко 15.02.2007