Популярни публикации

Общо показвания

неделя, октомври 07, 2007

ПАК СЕ РАЗХОЖДАМЕ ПО СЕЛАТА, ЧЕ ДА ОПОЗНАЕМЕ СТРАНАТА


http://www.xnetbg.com/www/site/index.php?option=com_content&task=view&id=471&Itemid=1

ТУКА ЧЕТЕТЕ И НЕ СЕ МНОГО ДИВЕТЕ, ЗАЩОТО Е ИСТИНА !!!





ПОЛЮБУВАЙТЕ СЕ НА УМЕНИЕТО НА ФОТО-ШОП СПЕЦИАЛИСТИТЕ НА ШВАЙНЕРСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИЧКИ, КОИТО НИКОГА НЕ ПРОПУСКАТ ДА МИ "РАЗКРАСЯТ" СНИМКИТЕ И КАТО ИСТИНСКИ МАНЯЦИ, КАКВИТО СА СИ, ВИНАГИ СЕ УЛИВАТ, ТА ЛИЧИ ОТ КИЛОМЕТЪР, ДОРИ ЗА ХОРА, КОИТО НЯМАТ ХАБЕР, ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА.
КАТО ЧЕ ЛИ СА ИСКАЛИ ДА МЕ ИЗКАРАТ ТОЗИ ПЪТ МУТРА, КАТО ТЯХ САМИТЕ, С ЯКО ВРАТЛЕ.
НО КАКВО ДА КАЖА ПОВЕЧЕ ?

ЕДНО СЪМ НАУЧИЛА ОТ ТЕХНИЯ ОТКРОВЕН ТЕРОРИЗЪМ ВЪРХУ МОЯТА ПЕРСОНА 24-ри ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО, ЧЕ ОТ РОБОТИЗИРАН И УПРАВЛЯЕМ МАНЯК НИЩО НЕ СТАВА, ОСВЕН САДИСТИЧЕН ПАЛАЧ, НИИИЩО ПОВЕЧЕ.
НАЙ-МАЛКОТО, АРГУМЕНТИ И АПЕЛИ ЗА МОРАЛ, СЪВЕСТ И ПРОЧЕЕЕ ОСНОВНИ ЧОВЕШКИ КАЧЕСТВА МОГАТ ДА ГИ НАКАРАТ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ В АБСОЛЮТНИТЕ ИЗСТЪПЛЕНИЯ НА СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ. ДРЪПНАТ ЛИ ИМ ФИСЕЛИТЕ, СПИРАНЕ НЕМА, ФЪРЧЪТ КАТО РАКТЕТИ, С ПОДПАЛЕНИ ПОД ЗАДНИЦИТЕ ИМ ФИТИЛИ.

Е, ЩЕ КАЖЕ НЯКОЙ, ГОЛЯМА РАБОТА. ВЕРНО Е, НО ТОВА Е ОЩЕ ЕДНА КАПКА КЪМ ВИРЪТ, В КОЙТО ИСКАТ ДА МЕ УДАВЯТ.НАЛИ СИ ЗНАЕТЕ НАШАТА ПРЕКРАСНА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА: "Капка, по капка вир става" и от мен перифразирано "Капката скала пробива, без да спира". Така де, постоянството пробива скалата, а не силата на капчицата.

Та и матричарите работят точно на този принцип, всеки ден нон- стоп, капчица, по капчица, докато ти направат дупчица, от която да ти изфиряса животеца.

ТО НАПРИМЕР НЕ Е ГОЛЯМА РАБОТА И ДА МИ КЪСАТ ВСИЧКИ ЧОРАПОГАШНИЦИ, КОИТО ЗАПОЧВАМ ДА СЪБИРАМ, МЕЖДУДРУГОТО, ЧЕ ДА ГИ РАЗДАВАМ ОТ БАЛКОНА, КОГАТО ПОЧНАТ ДА ГИ ЛИНЧУВАТ, ЗА ДА ГИ БЕСЯТ С ТЯХ ПО СТЪЛБОВЕТЕ.

АПЕЛ ДО ВСИЧКИ ЖЕНИ: Събирайте чорапогашници да ги раздаваме, когато му дойде времето, та нали и ние трябва да помагаме да си отидат злите сили от измъчената ни земя и си спасим децата.

Е, да не е голяма работа, че ми слагат отрови не само в питиетата, храната, козметиката, но и напоследък по дрехите и обувките и предзвикват страхотни зачервявания сърбежи и плюски по кожата на краката.

Последните постижения на топ-секретните лаборатории /официалното съобщение, което си бях записала от бг.нюза е изтрито от моите записки, след като се опитах да го пусна със съответния коментар в блога, но не ми дадоха линия няколко дни и аз се отказах. Но не са забравили да го изтрият, което поне потвърждава важността на моите лични открития и тълкувания.

Та в това съобщение пишеше, че са започнали да произвеждат микроскопични сферички, които се пълнят с витамини и се добавят към различни кремове и когато попаднат по кожата се разтварят и съответно я подхранват. Да, ама дяволите както винаги правят от това откритие, нож с две остриета. Пълнят сферичките с отрова и на кой мислите ги пробутват, на горките експеризментални лабораторни мишки като мене ? Е, не мога да ви кажа каква им е отровата и какъв ще е ефектът точно, но може и един ден да чуете. Нещата обаче, отиват много по-далече защото слагат, освен сферичките с "витаминките" и миниатюрни метални пласатинки, които се забиват в кожата и мисля, че играят ролята на чипове. Нямам някакви конкретни информации по въпроса, освен че чиповете са станали толкова мзиниатюрни, че могат да ви ги вкарат с инжекция при преливане на кръв и ли при най-обикновенно ваксиниране срещу нещо си. Излишно е, мисля, да ви обяснявам, че ролята на миниатюрните чипчета не е в никакъв случай за доброто на жертвата.
Това е много нова работица и ще ми трябва малко време да проуча нещата, но няма да пропусна да ви уведомя.

Тук искам да ви обърна внимание, да не оставяте в никакъв случай да ви ваксинират децата, освен ако не искате да си имате роботизирани роби в къщата. Няма да е за чудене де, видяла съм прекалено много родители, които манипулират собствените си деца и ги превръщат в марионетки със собствените си ръце,като им разфасоват мозъците чрез силни болки и ги програмират после парче по парче, под вещите указания на матричарите.
Файнска работа, лесно и много ефикасно по този начин, успяха да шизофренират цялото човечество и съответно зомбират по този начин.
Работата в това отношение от много отдавнашна и страшно е загрубяла.

А опитите им върху експерименталните едри бели и дебели мишки като мен самата, им позволяват от ден на ден, да си усъвършенствуват методите за контрол и роботизация на хората и да ги превърнат окончателно в двукраки модифицирани хуманоиди, създадени с една едничка цел, да станат роботизирани роби.

НЕЩО НЕЯСНО ИЛИ ДА ВИ ГО ИЗРИСУВАМ НА КАРТИНКА ?

Сега само убират уражая матричарите от добре свършената работа.
Навасякъде само скачат зомбета по клончетата, вряскат и кряскат само това, което им е вкарано у програмираните главета.

Та да си продължа мисълта, след новите отклонения.

Е, не е голяма работа, че ми сменят обувки и дрехи с по-голями размери, изчезват ми чисто и просто, дрехи и бижута, хей така, никой ни чул, ни видял, как става тая работа. И всичко това, с една истински сатаниска методичност и постоянство без да ми оставят един ден дъх да си поема, всеки ден по някой удар, плюс постоянните облъчвания и връзката с компютъра, които бавно ме убиват.

И на тези хора им се плаща да тероризират хора при това извън закона и да мислят ден и нощ, как да направят живота на невинната си жертва по-гаден и с какво да го тероризират всеки божи ден, без изключение.
Но знаете ли, кое може да е по-лошо от това, поне за мен ?

Това че никой не е много учуден, никой не е много, да не кажа хич, възмутен, никой не е започнал да се тръшка и мае и да дигне пара, да направи нещо, което да покаже истинска нетърпимост към подобни вече изключително много разпространени практики. Нищо подобно не се случа и на никой не му пука, което е много лош признак, преди всичко за тях самите. Сякаш всичко си е съвсем нормално и част от живота. Какъв ужас само !

Е, не е голяма работа, че даже ми пробутват да плащам фактури за вода, ток и парно на собствените ми еничари, които ме облъчват денонощно с ниските честоти и разни други вълни и вълнички, заврели се като плъхове под моя апартамент и на етажа. Винаги дубъл играят, като едно време мицифайките, единия може да чете, други да пиша, та и тия същата проба нещастници.
Е, не е голяма работа, че плащам двоен данък и всякакъв сорт фалшиви фактури.

Е, известно е, че при ментал контрола, едно от основните правила е, жертвата да бъда сложена в положение на тотална финансова зависимост и да няма никаква свобода на действие, но както винаги швайнерите, като баш и най-маняците, се уливат във всяко едно отношение и садистичната им природа си казва думата. Тия маняци нямат въобще спирка и сетка.

Аз писах един апел към тяхните висши шефове Илюминатите, че ако продължават да използуват такива ултра маняци за своите работи, няма дълго да издържат там на връо и ще ги сурнат, защото много преиграват тяхните слугинари. Така, така, така, тъкмо ще има да падне едно голямо суринясване от връо, та чак до дъното с голям трясък и пушилка. Лелеее ще бъде грандиозно пропадане, директно на гости в пъклото при Дявола и во веки веков.
Во веки, во веки, во веки, ще звучи после ехото с години.

Преиграването на слугинарите на Илюминатите ще сурне и тях в пропастта, защо хората ще усетят и вече са започнали, че са заобиколени само от мъртви души, които ги инквизират, тероризират и убиват със сатанинска методичност и изведнъж ще осъзнаят, че вече няма какво да губят. Тогава ще дойде моментът на безумната смелост и не искам да съм на вашето място, ще ви бесят, където им падне и ще ви линчуват по площадите и ще си влезете в историята на най-садистичните и гадни инквизитори на човечеството.

Е, не е голяма работа, че карат собствения ми адвокат да ме отрупва с фактури, абсолютно необосновани и с арогантността на зомби, на което са му задвижили програмата и знаещо, че е поддържано от тези, които са над закона и хич не му пука, че е сложен да защитава хората и законите да се спазват.
Дори има арогантността да ми каже, че сумите, които са в хиляди се подразбирали от само себе си и нямало нужда да ми се отчита.
Да, в магазина за един франк ти дават касова бележка с най-малките подробности, но тоя откровен крадец за хиляди франкове, които съвсем откровенно ми окраде, с неговата там колежка от същата банда айдуци, не можел да ми каже за какво ги иска тези пари.
А, неговата секретарка ми пробутваше с най-гадната арогантност, която можете да си представите, кафе с психотропни вещества.
Когато започнах да отказвам специалните им кафета с явно неудоволствие ме канеше преди аудиансите на съда по делото ми за развод, в близкото кафене, в което се извършваше същата процедура на поднасяне на кафе с психотропни вещества.

Ето това е капиталистическата демокрация, превърната в тотална ДЕМОНО-КРАДЦИ-Я, в която законите са само с една едничка цел, да прикриват демонячните действия на демоно-крадците и за да могат да си правят удоволствиетоо да се чучнат най-отгоре върху законите и да се чувствуват над законите и де се правят на велики, тия гадни нещастници.

Е, не е голяма работа, че дори и адвокати масово са включени в ментал контрола на населението и хич не им пука, че извършват криминални престъпления срещу своите клиенти и на всичкото отгоре получават дебели хонорари за това, че не ги защитават и ги тровят със собствените си ръце.

Е, не е голяма работа, че при всяко пътуване ми взимат в пъти повече, от билетите, та до хотелите, за да ми ходят по нервите и си избият разходите за моя сметка, че да ми ходят по петите, че да дават на стюардесите да ми пробутват психотроптни вещества в самолетите или, в която и да е ресторант или кафене, които за щастие посещавам повече от рядко, за което и те са причината.

Е, те знаят много добре, че всички, които се опитат да ги денонсират като мен рискуват много да ги изкарат ненормалници и паранояци и колкото техните абсурдни илегални действия върху жертвата са по-гадни, невъзможни и отвратителни, толкова по-малко те рискуват някой да повярва.

Жертвите като мен, особено българите, стават толкова много вече и много народ започва наистина да се информира за сатанинските дейности на всички тайни служби по света в унисон и синхрон с топ секретните лаборатории и фармацевтичните концерни, които водят биологична война срещу човечеството, както и военните, които стискат здраво нон-леталните оръжия и ги използуват на широка нога.
Да не говориме, че всички хора, кой повече, кой по-малко е бил включен в някоя манипулацийка в помощ на полицийката, къде от страх, къде от интерес, къде просто от желание да навреди на Пешо, на принципа, не е важно дали аз съм добре важно е Пешо да е зле.

Ако питате мен и ми вярвате, абсолютно всички са подложени на ментал контрол и напоследък направо масиран, методичен и технологичен, още поне от 50-етте години, според моите собствени проучвания.

Тълпите винаги и от време оно са били манипулирани, управлявани и бутани в точно определена и искана посока, в изгода винаги на манипулаторите, но в последните години с помоща на технологиите, нещата вече отидоха твърде далече и положението не само на човека, но и дори на природата стават неудържимо лоши. Наситеният вече разтвор ще стане експлозивен, но си мисля, че точно това е целта на заниманието, че да се доизбиеме взаимно и да си спестят малко усилия, те да ни изтребат всички.

Въпреки това, обаче, няма никакви признаци на осъзнаване на масите, че това е самоубийството на човечеството, което е много лош признак, който показва, че сатанистите с помоща на безбройните си слуги са успяли да отидат твърде далече в зомбажа над горките хора, които вече въобще не са господари на волята си и още по-лошо дори, на мислите си и чувствата си.

Настъпи царството на парцалените кукли, вързани на фисели, които изгубиха напълно чувството за реалност, потопени в пълни илюзии, разиграват всякакъв род водевили, театро, оперети, съпунки и грандиозни спектакли, само и само да не се допуска хората да реализират истинското положение на нещата и да осъзнаят трагичността, в която се намират и най-вече от къде идва тя.
Те просто искат да им внушат, че животът е такъв и не може да бъде променен и трябва така да си остане.

Е, да ама не ???!!!


Няма да остане, защото има един там горе Дедо Боже, който вече губи търпение и ще започне да раздава своето правосъдие и да покаже, че той е този, който последен решава какво да бъде и тези, които са го забравили в действията си нищо, че му се молят фалшиво, да му мислят.
Ще дойде този ден, когато живите ще се молят да станат мъртвите и да заемат техните места, както е казано в далечните времена.

Та да си продължа мисълта след отклоненията.

Е, не е голяма работа, че ти блокират живота на всички нива и по всички линии, като междувременно те изолират от света, така както само те могат да го правят, с всичките си дяволски умения на манипулацията и създаването на абсолютно фалшив образ на жертвата.

Е, не е голяма работа, че много хора знаят, че говоря истината от "А" до "Я", защото те самите участвуват дейно в такива набези и си получават трийсетте сребърника за целта, но дори не са в състояние да влезат в положението на жертвите, да бъдат съпричастни към техните мъки или да се помъчат да не бъдат използувани като проводници и подводници на тези изроди, които стават все повече и повече и човечеството вече се задъхва от тяхните еничарски набези.

Е, не е голяма работа, че където и да отида, каквото и да правя, някой от изродите ми диша във врата и даже от време на време имат наглостта да ме заговарят и да ми пробутат поредния капан или да ми поизпразнат джоба или да си получа поредната доза облъчвания.
Тука точно това, което казвам, моите еничари много добре знаят за какво иде реч, но искам само да им каже, че с последните ви два номера ми бяхте ясни, както винаги, но влезах в капана защото исках 1000 процента да се убедя в нещо, както си ми е навика.
Копелдаци на дявола, просто исках да се убедя, че подвижните установки от другата страна на езерото за облъчване на брега, наистина са там с тази цел и че обхвата им е наистина много голям -минимум 15 км и, че не им представлява трудност от това разстояние да ме целят без проблем.

Е, същото се касае и за установките ви по високите хълмове на града. Нещастници, та в тези градове, които облъчвате поеденични жертви като мен или цялото население в определени моменти, живеете и вие и вашите семейства и роднини, и приятели, пред които се правите на свети води ненапити, а в същото време сте си прави убийци, заслужаващи не само смърт и затвор, но и линч от целия народ.

Е, и да не забравя прожекторите по всичкти стадиони, с които греете и без това промитите мозъци на запалянковците, пък и на тия в близките местенца, пък даже и можете много точно да ги насочвате.

За вас хората не са вече нищо, освен поредната мишена за целене и убиване, кога директно, кога индиректно, но винаги си оставате явни или неявни убийци и нищо повече. Чиста проба палачи сте, прикрити под хиляди маски и с много протежета.

Ще дойде ден, когато маските ще паднат и цял свят ще ви види истинските лица и ще се молите земята да се отвори под краката ви, за да ви погълне.
Не се притеснявайте, палачи на дявола, той за благодарност само това ви е предвидил, вечно да горите в ада и да му правите компания, во веки веков.
И от мен, проклети бъдете, во веки веков, мъчители на човечеството.

Е, сега вече с пълна увереност ще мога да говоря за това и да раздувам, на какво сте способни вие, платените гадни убийци на хиляди, на милиони хора, които се движите между нас, невинните жертви, с вашата привична наглост на ненаказуемия и над закона поръчков марионетен убиец.

Тука много се лъжете, че няма да бъдете наказани, то самият факт, че вършите подобна сатанинска работа е вече сам по себе си, страшно наказание. Сатаниската ви подмолна дейност ви осигурява, во веки веков, проклятията на вашите жертви. Но рано или късно Дедо Боже си казва и той, благословен да е,своята тежка дума.При него не вървът фалшивите ви досиета, фалцовите ви номера, манипулациите, лъжите и чупките в кръста на плазмодичната ви природица.

Колкото за килимарите, не че не съм писала и не съм знаела деее, че сте главаните правачи-матричари на крадци, терористи, убийци, и какви ли не други маши за вашите мръсни работици сатанински, но една проверчица от време на време за сигурност, не е никога излишна.

Да, де, да, вие сте велики, имате всичките власти и пари, разигравате екшъни, но няма да е винаги така, ще ви дойде и на вас края, натам вървят нещата, от мен да го помните.
Прекалено дълго ви оставиха и ви бутат да се развихряте по света.
Ще фърчи и от вас, и дреп, и перушина, и ще заизлиза въздухът под налягане от празните ви глави със страхотни свистения.

Да, бе, да, знаеме вече, че вие сте основните двигатели на злините по света. Е, нема що, гордейте се, копилета на Дявола, че покривате земята само с гадостите си и гнидите си.
Вие сте като паразитите, въшките например, докопате се до жертвата и се напиете с кръв до пукване и се дуете ли дуете и започвате да си въобръзявате, че като сте се издули с кръвта на един лъв сте станали лъвове.

Е, да, ама, не !!!

Няма такова нещо въшки, пръкнали се от гниди !!!
Въшки винаги си оставате и ще останете, дори и на всички лъвове кръвта да изпиете, колкото и да се дуете паразити гадни и колкото и власт и пари да имате, за да изпивате кръвчицата на народите.
Колкото власт и пари да имате маняци скапани, няма да успеете да промените природните и космически закони.

Гниди сте се родили и като въшки ще загинете стъпкани и анатемосани.

И тук пък за всички останали, които биха прочели този блог, искам да каже в тази връзка, че съм влизала в безброй капани на еничарите, защото реших, че така и така не мога да се отърва от тях, тогава поне и аз да ги изуча, що за плазмодии са тия маниакални гадини.


Освен това, исках да съм преди всичко за самата мен, абсолютно сигурна, че твърденията ми са верни, но това изискваше да влизам в немалко поставени ми капанчета за мишки, за да ги изуча отвътре. Отвън само, не е нъзможно. Така че, ако искате вярвайте, ако искате не, това си е ваш проблем, но аз съм проверявала всичко по хиляда пъти и съм имала време и смелост да се набутвам в шамарите и капаните, за да разбера издъно, каква е работата.

Моята любознателност е безкрайна и ми помага в моите проучвания, но и в същото време беше не малко експлоатирана от моите мъчители.
Но какво да се прави, истината иска жертви и саможертви, не се дава наготово на никого.

ИСТИНАТА ВИНАГИ СТРУВА МНОГО СКЪПО НА ВСЕКИ, ЗА ДА Я ИМА, НО ВЕДНЪЖ ИМАТЕ ЛИ Я, ТЯ СТАВА БЕЗЦЕННА И ЩЕ БЛЕСТИ КАТО КРАЛСКА КОРОНА И ПОСТИГАНЕ ЦЕЛТА НА РАЖДАНЕТО ВИ И НА ЖИВОТА ВИ.

Е, много добре знам, че за еничарите ми, това че аз знам, е без каквото и да е значение, така или иначе аз съм извън закона, без вина виновен, а те са над закона и никой не може и няма да посмее дори да иска, да ми помогне. Всички голям страх ги тресе от президента на конфедерацията, та до портиера.

Но за оперативните зомбита е важно да си изпълнят мисията, за която са изпратени и хич не им пука знам ли, не знам ли, или каквото и да е било друго. Мъртвите души имат това предимство, че просто не им пука, ни за мен, ни за теб, ни за вас, ни дори за тях самите, особено когато им дръпнат конците. За тях, човекът е просто една мишена и нищо повече.

Е, не е голяма работа, че всички се правят на ебани гяволи и си затварят очите и още по-лошо, всички стават проводници на тези еничари и злите сили вече обхващат всички и вас, и децата ви, и даже природата с фауната и флората.

Всичко вече на тази земя се насища с тази смрад, която завладява света и ни задушава, и ни модифицира, и ни превръща в най-обикновени марионетки, вързани с тяхните конци.

Е, не е голяма работа, че всички се преструват, че не виждат, не чуват или не разбират.

Е, не е голяма работа, че ако попаднеш в болница, в дяволски докторски или сестрински ръце за най-елементарен преглед, става една много дебела работа и ти инжектират без много да му мислят, не само психотропни, но и радиоактивни вещества. Да не говорим, че уж за един полит в носната ми кухина ме подлагат на пълен скенер на мозъка, естествено илегално, но в легалните им болница от доктор убиец, след което естествено си вързаха компютъра с моето височайше мозъче и вот тебя, станах 100 процента експериментална бяла мишка.

Не, че на някой му пука, но проблемът е, че всички това ви чака.

Та такива ми ти работи, дами и господа, нищо, че не ми вярвате, натам всичките вървите с бодра крачка и никой не иска да спре по пътя и да се запецне и да каже, е па аз не искам и няма да ви ставам проводник на сатаниската програма и действия.
Може и да има такива, но за голямо мое съжаление такива не съм срещнала за близо вече 60-ет годинки.И като няма кой друг, реших, че явно аз ще трябва да свърша тая работа.


Нали така, все някой трябва да го направи ?
На пътя ми все пионки са разхвърляли и са ги манипулирали точно като такива, мънички, нищожни и въобразявайки си, че са много важни.

Пфуй да му се невиди, поне веднъж да ми бяха пробутали цар или царица, защото ми писна от помияри и долнопробни пионки и пиончици с микроскопични мозъци, при това фрагментирани и съответно програмирани, че да изиграеме на ниво една партия.

Е, не е голяма работа, че успяват да задвижат програмата на зомбираният ти до козирката съпруг, превърнат в абсолютна маниакална марионетка, да ти сипва във винцето арсеник по много малко, но всеки ден, че да умираш от болки в стомаха, докато хвърлиш топа и набърза ръка те зароват и никой не разбере, че са те убили, защото не се засича в кръвта, и ако не се търси специално, а те не търсат специално, в специалните случаи. Нали се сещате фатката ?


Моите апели за помощ само предизвикват тотално оглушаване на всички.

Е, не е голяма работа като заразяват на милиони хора с какви ли не болести, които ги тормозят с години, докато ги отнесе смъртта.
Е и това е убийство и по писаните и по неписаните закони, макар и индиректно и като последствие.
Като се има в предвид, че военните държат биологичните и нон-леталните оръжия и първо те изпробват всички новооткрития и ги превръщат в нож с две остриета, както и, че убийците с белите престилки във всички страни са вързани с военните и отбраната на съответната страна и даже си имат чинове, сами си вадете изводите, на кого служат медиците.

Та това е най-силния коз на тези маняци, които упражняват геносид над цялото човечество и в частност особено засилен геносид над българския народ, който се явява със своя древен произход, пречка в пъклените им планове за завладяване и подчиняване на човечеството.
Биологичната война е тяхната дясна ръка и те разчитат много на нея, за намаляването на човечеството до стриктен минимум, за да могат по-лесно и здраво да го държат в ръцете си. Всяко откритие в областта на медицината се превръща веднага в нож с двете остриета и го използуват съвсем съзнателно и целенасочено срещу човека.

В моите си лични проучвания съм разкрила прекалено много убийства и директни и индиректни, връщайки колелото на историята на заден ход и това много ми помогна да схвана и разкрия принципите и схемите, по които работят копилчетата на дявола и най-вече тяхните матричари и баш майсторите зидари с облещеното око на връо на пирамидата.

Оказва се, че те работят по много прости схеми и принципи и те направо се оказват гениални, щом толкова векове разиграват човечеството и си го въртят на пръста си и го убиват както си искат и когато си искат с милиони, точно като днеска.

Това че случайно и вие не ги виждате, схващате и осъзнавате техните методи и манипулации не е защото не можете, а защото просто не го искате, защото нямате смелост да видите истината, а истинате все пак е единственото нещо, за което си заслужава да се родите, да живеете и да умрете.
Искам да ви кажа, че когато някой ви лъже, колкото и добър лъжец да е може в един момент да го разберете и да не се оставяте повече да ви лъготи. Но, когато вие сами се лъжете и самозалъгвате, както е сега с повечето хора, положението е много трагично, защото те никога няма да могат да излязат от този омагьосан кръг на лъжата, в който сами се затварят и даже заключват, като хвърлят ключът в реката.

В тази връзка си мисля, колко ли милиони хора по земята са умрели от "естествена" смърт без да са били търсени специално, специални отрови и колко ли умират в момента и ще умрат от последните открития на биолозите и разните там други, изобратетели и откриватели на Дявола, прави убийци, които предизвикват масирани инфаркчета, инсулти, разриви на сърцето и какво ли още не, без да остава никакви следи, дори и да си направят за очи труда да търсят, от какво е умряла жертвичката. Явно ще пада голямо мреке, на талази, на талази, както е се е развихрила биологичната война на тихите фронтове.

А и матричарите, еничарите и башибузука нещо много нервен стана и започва шубето да го гони, което означава, че ще усилят сатанинските си действията, убийците му, с убийци.

Добре де, но и тях накрая ще ги изпотрепят, но иди го кажи на една мъртва душа, курдисана на дяволска вълна. Тя едно си знае, да си изпълни, с така типичното за зомбите, страховито настървение и после доволно да се отпусне от добре извършената сатанинска оперативна задачка и евентуално да си получи трийсетте сребърника, за да пораздуе малко, като си въобразява, че живее.

Да, ама, не !!!

От мъртва душа и чеп за зеле не става.
Сааакън, ще порази зельето, за зимъска, когато снегът запръска.
Е, тука отклонението явно показва, че гладна кокошка просо сънува, та и аз, съм се зажалила за хубаво българско кисело зелье.

Е, тогава няма да е и голяма работа, когато утре всички ви сурнат на дъното на пропастта и ще си бъде напълно заслужена награда.

Та такива ми работи дами и господа, хич не ви пука, но утре със сигурност животът ще ви пропука, ще се пропука и всичко живо ще изпука.

Времето на поеденичното спасение отдавна отмина, но явно никой не го реализира, което значи, че слугите на дявола са успяли напълно да ви отделят от реалността и ближете захарните петлета през стъклата и блееете ли, блееете, блееете.

Блейте, овце блейте,блейте, глутниците на вълците са вече в кошарите и ви давят една по една, докато не остане ни една.
Ни еднааа, ни еднааа, ни еднааа, отговоря ехото на овцете в кошарата.

Дааа, Дяволът превзел вече планината, дори и на ехото заповядва.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ:

Ясно е, че светът е в ръцете на абсолютни маняци и откаченяци, които искат да си играят игричката на велики котараци с малките мишлета, които са затворили в невидимите капани на МАТРИЦАТА.

Е, верно е, нищо не е голяма работа, всичко е долнопробна помиярска работа на манипулирани и послушнички роби, които са си продали душиците на дявола и са си доволни в своето падение, мъртвите им душици, ако не друго, поне не ги затормозяват с разни човешки изисквания, чувствуват се прекрасно даже, затворени в своите първосигнални системи и за тях единственото удоволствие е, да си поддържат фабриката за лайна в добро състояние, че да може да консумират безспир, да паразитират над другите и за благодарност да ги тероризират, инквизират и убиват, безнаказано, докато се пукнат от дуене, пуяците му, с пуяци.



МОЖЕ ДА СЪМ САМ, САМА В БОРБАТА СРЕЩУ ЗЛИНАТА ТУКА НА ЗЕМЯТА, НО СЪРЦЕТО И ДУШАТА МИ СА ВИНАГИ ВЪРЗАНИ С ДЕДО БОЖЕ, ГОРЕ ДЕТО Е В НЕБЕСАТА.

П.П. Извинявам се за накъсания текст, но пиша, като си изливам душата и така както го чувствувам в момента и предпочитам да не го коригирам, за да спазя автентичността и спонтанността.
Така или иначе за мен не е важно да бъде прочетен от хора, които държат на формата и правописа по нормите на Матрицата,което ще си е за тях губене на време, а от ТЕЗИ, които държат да вникнат в съдържанието и намерат в него поне част от истината.

Аз не съм поръчков писач, като толкова милиони манипулатор-писачи, в чиито писание всичко е обмислено до запетайката и има точно определена цел, която винаги е манипулативна и лъжовна, естествено винаги базирайки се на истината, за да хване декиша.

Аз не мога да пиша насила и по поръчка, дори и да искам, и ви го поднасям така както го чувствувам в момента и едно е сигурно, че е от сърце и душа, макар и понякога нескопосно по форма.

Ех, поне сърце и душа имам, най-голямото и рядко богатство днес на света.

Освен това имам пълното съзнание с какви сатани си имам рабмота и знам много добре, както винаги е ставало до сега, че щом започна да пиша директно срещу тях, а не като тяхните подставени писатели и прочеее поръчкови ембесили общи приказки срещу там някъде, неизвестен в пространството враг, те удвояват своите набези срещу мен и в дози смертелни. Психо-генераторът се завърта на високи обороти, ушите ми запищяват неистово, главата се пука и усилията да ми пробутат тяхните психотропни отрови стават неудържими и так дале. Но аз се чувствувам длъжна да информирам хората и най-вече всички българи, които са любимите жертви на световните инквизитори, за да могат да осъзнаят, че вече няма какво да губят, освен СТРАХЪТ И ОКОВИТЕ, да се изправят смело пред реалността на своите палачи, да заговори в тях омертата и да направят избора:

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !!!

Но, така или иначе всички ще са принудени да застанат пред тази реалност в близките години и колкото по-рано по-добре, докато не са ни избили, нас българите, всичките.
А, на тези българи, които работят за сатанинските световни палачи и срещу собствения си народ и на тях, и особено на тях, също няма да им се размине.

Но така или иначе, който иска ще чете, който иска ще разбере, който иска ще чуе, който иска истината ще търси и прозре, а който не го иска, нищо няма да му помогне.

Приятно четене.

П.П.
И ги нарекли Бели-ари, носителите на светлина или още Господ-ари, Хората на Бога!

11.10.2007

Аууу, колко трогателно и днес не сте ме забравили и толкова ме "обичкате". Въй, каква обич какво нещо, денем и нощем ме мислите.
Еее, кой е като мене, върхът ?
Леле мале, още малко и ще седна на връо на пирамидата, както е тръгнало. Дал ще ме издържи ? Амчи аз затова почнах да отслабвам, да се не срутиняса пирамидата случайно, като я обяздя като бяло конче вихрогонче и го пришпоря в пустинята, и вятърът ми разввеее косата.
Ех, те това е свободата, духът ти да се реее и в най-невъзможните места по Земята и даже в Космоса.

Ех, малко майтап не вреди, дори на вас проклети зомбар-сатанисти.

Току що получих честитка за почти 4000 франка да плащам, абсолютно незаконно, както винаги и отново ме слагат извън закона, когато си искат и както си искат. И при тях и при мен закон няма, играеме си на котка с мишка, но мишлето съм аз, затворено при това в психотронно смертелно капанче. Мърданье нема, ни налево, ни надесно, пълно обкръжение от ултра-модерна психотронна техника и ултра зомбирани сатанински лакеи, програмирани, модифицирани и ужасно дисциплинирани.
Фашистите ряпа да ядът, а Менгеле сигурно се обръща в гроба и им завижда страшно на постиженията в областта, в която така обичаше да работи горкия и не успя явно на постигне върховете на човешкото падение с инквизиционните методи, упражнявани върху жертвите. Неговите последователи напредват с бързи и бодри крачки и са го задминали отдавна по всички показатели.

ДОСТОЙНИ СИНОВЕ, ОХ ПАРДОН, КОПЕЛЕТА НА ДЯВОЛА !!!

Демоно-крадци-ята в действие да видите какво е и да се запознаете и най-вече осъзнаете, защото тя става все по демонячна, ядна и яростна, колкото повече й се клатат краката.
Ма то клатенето ви тепърва започва, ще има даже и голямо брулене, и ще изпопадате всички от клоньете, по които са ви чучнали там вие парцалени куклета, вързани на длъги въженца.
Кръц фисела и бум на земята от височината, колко по-високо е клонья, на който са ви чучнали, по-тежко ще е падението и падането. Лелеее, голям екшън ще да стане.

Леле малеее, след сатанинска сбирка и отчети сте решили да ми излееете цяла кофа студена вода и с капки да не си играете.

Ама моля ви ти се, все пак не забравяйте, че всеки ден ме убивате с вашите облъчвания и нискочестотни трикове и дзвънтенето в ушите и че сте истински поръчкови убийци, което е много повече от капки или кофи със студена водица. Е, явно на садистите винаги им е малко.

Все пак да ви напомня, че подръжката на държавата във вашите убийства бавни и садистични, както и неограничената власт,
която имате няма въобще да ви помогнат да си прикриете пред дедо Боже. Той вижда всичко и си ви води на отчет, в черното тефтерче.

Но преди това един ден ще ви залюскат цели океани от недоволството и яростта на народите, нямащи вече нищо за губене, осъзнали, че се намират във вашите сатанински ръце и няма друго спасение.
Иде време разделно и ще раздели хората само на две единствени групи: смърт или свобода и ще фърчът изфирясалите ви нищожни главета.

ЩЕ ДОЙДЕ ТОЗИ ДЕН И ТОЙ Е БЛИЗО !!!

А и вашите господари, МЕЖДУВРЕМЕННО, виждат всичко и си го водят и те на тефтерче, деее и като ви се изхабат конците от много дърпане, ви хвърлят на лъвовете. Така че, не се престаравайте много и в двата случая сте загубени. Баш господарите ви, ви нямат много доверие и имат право де, нали всичко виждат и знаят, та на маняци много не се доверяват.

Но то така си е било от веки веков бе, нещастници, който си продаде душата на дявола, бял ден не вижда и в ада, во веки веков, си остава да се препича.

Но вие не четете ли поне малко нещо от историята, Данте или Гьоте, например, или го карате единствено на сатаниско-садистични изтъпления ? За мъртвите души верно е, спасение няма, но никога не е късно, да намалите ефекта, че да си извоювате по-малко ужасно място в ада.

Нали знаете има там един номер ? Кажи на някой, че може да направи каквото си иска, както си иска и никой няма да го закача, протежиран изцяло, над закона поставен и тогава му гледай сеира и истинската му природа изскача. Та и вашата работа такава,
само дяволски изстъпления извират от вас и нищо друго.

Ама моля ви се, там моделираните палачи и матричари, на мене ми е абсолютно ясно, че сте над закона и можете всичко и с вашия башибузук сте способни на най-голямите криминални изстъпления.
Та нали за това точно иде реч и пиша навсякъде, че сте над законите и сте убийци и на хора, които поставяте извън закона.

НО те хората го знаят бе, не притесняйтес, остава само да го осъзнаят и това ще стане, не бойте се и тогава дупе да ви е яко.

Но аз въобще не се съмнявам във вашите способности и знам как нападате с цяла армия един човек и хич не се свените, но какво ли пък може и да ви попречи. Няма кой да ви смени чиповете, настроени само и винаги на сатанински вълни.

Аз по-горе много точно обяснявам, че адвокатите са много ваши хора и престъпват законите повече, от когото и да е било друг, след вас, разбира се, и под вашите вещи наставления, но вие очевидно искате да го докажете и на всички останали.

Ма много сте бързи бе, когато трябва да ударите жертвите си бе ?
И нинджите ще ви завидят на бързината даже.

Вие май въобще не спите, дори и когато не сте на вахта и се чудите от кой ръкав да извадите Фокус, мокус барбарокус някоя незаконнородена дяволия, при това много скупо струваща. Ами дяволчета-копилдачета на дявола като вас, създадени извън закона и действайщи изцяло извън закона, пълни самодоволни ембесили, палачи, знаещи, че са ненаказуеми и поддържани от държавата и сложени над закона, за да правят сатанинската ДЕМОНО-КРАДЦИ-Я явно се чувствувате много удобно и спокойно във вашите празни черупки, но докога ли ?

Рано или късно ще ви застигнат страданията и проклятията на вашите жертви и тогава горко и тежко ви, от мен да го запомните.

Как ли се чувствува едно двуного, па макар и мъртва душа използувано като палач, след като цялото му съществуване се върти в омагьосания кръг, какъв номер и инквизиционни методи и манипулации да измисли и приложи,като задвижи цялата законова машинерия, за да удари жертвата си и винаги в гръб и под кръста ?

ДУМАТА ЗАКОН ЗВУЧИ ТАКА ПЕРВЕРЗНО И СМЕШНО, КОГАТО Е ВЪРЗАНА С ВАС, САМО РОГИТЕ Й ЛИПСВАТ, че да ви стане лика прилика.

Как ли се чувствува двуного хуманоидно модифицирано същество, КАТО ВАС, затворник на първосигналната си система, когато си дава отчетите за всичките си криминални и изцяло илегални изстъпления и престъпления над жертвите си ?

Трябва да е много страшна и гадна работата на такъв палач, дори и за една мъртва душа, колкото и да е префасонирана само за тази работа и превърната в роботизиран робот за мръсната работа ? Дори само като го пиша и ми се гади и повръща от такива гадини като вас и вашите гадории.

Когато се сетя за тези презряни мъртви души с окървъвени и мръсни ръце, ми олеква, колкото и да са тежки съдбите на жертвите като мен и за нищо на света не бих искала да си сменим местата.

И, ето тук точно е разликата между човекът и мъртвата душа и тази разлика е безгранична и с нищо не може да бъде запълнена, нито променена.

И, ето защо умъртвяват душите на толкова много хора по света, с изключителните постижения напоследък на науката в тази облласт, за да могат много виртуозно след това, да ги превърнат в палачи, облечени в цялата власт на закона, за да могат да слагат своите прототипи - хората с души, извън закона и си играят с тях на игричката - армията от голямите и многобройни дяволски черни котки си играе с малките бели експериментални мишлета на извратени и садистични игрички.

Та такива ми ти работи, значи, направо щях да бъда страшно учудена, ако не бяхте ми погодили поредния извънзаконов номер и удар. Е, аз ви похвалих, че уж капка по капка и лъжичка по лъжичка от горчивите сиропи и вие хоп веднага се уляхте и луп, цела кофа ми изляхте.
Ма нищо де, то си е съвсем "нормално" за откаченяци и маняци като вас, подобна отмъстителна реакция на комплексирани маняци.

Та би било цяло чудо да не процедирате като илегални роботизирани роботи, та нали затова са ви създали, парче по парче, винт по винт и програмка по програмка, курдисани на дяволски честоти. Та нали сте създадени с тази цел, иначе ще ви пратят на гарбича, за старо железо ?

АЗ НЕ СЪМ КАТО ВАС, МЪРТВИ ДУШИЦИ, В ЧИИТО ВЕНИ ПОМИЯ ТЕЧЕ И С ЦЯЛОТО МОРЕ ДА МЕ ЗАЛЕЕЕТЕ ЧИСТАТА МИ БЪЛГАРСКА КРЪВ С ОРЕНДАТА НА ВОДА НЯМА ДА СТАНЕ, ВИНАГИ ЩЕ ПРЕБЪДЕ И ВО ВЕКИ ВЕКОВ.

Е, знам, знам и много народ го знае, че можете левкимия на всеки да предизвикате и много народ сте разболели и убили от какви ли не болести, но тука иде реч за друго, което не сте способни, ни да усетите, ни да разберете, ни да промените.

ИМА ОГЪН, КОЙТО НЕ ГАСНЕ И ДОРИ И САТАНАТА ГО НЕ МОЖЕ.
ВПРОЧЕМ, ТОЙ САМО АДСКИ ОГЪН ЗНАЕ ДА ПАЛИ ДЕЕЕ И ВИ ЧАКА, С НЕТЪРПЕНИЕ.

Виж иначе му намерихте цаката и започнахте с генетичното дяволско инженерство да размивате гените и кръвта, но това е за нашите поколения, но не и за нас, които вече сме се родили с омертата.
То и затова винаги планирахте женитбите на тези хора като мен, с разни помияри, за да стане размивката и все така с планировки за всяко следващо поколение, докато докрай я размиете кръвчицата и стане помиярска, точно като вашата.

Да, верно е, сатанински гениално е, това което правите и после какво, мислите ли го, какво ще даде това ?
Всички с размита вид помия кръвчица и с размити мозъци, колко забавно ще си живеят поколенията ?

Гледайте вас самите и не питайте ?
Садистични сатанисчета си правят номерца и се надпреварнват един друг, кой е по-силен и по-садист, вместо да си живеят животеца.
Аууу, колко забавно, ама само за сатанисти и садисти ?

Откровенно казано, се съмнявам, че ще се стигне до там и божието наказание, колкото и много да се позабави, ще ви застигне преди това.

ВИЕ ДА МУ МИСЛИТЕ ? БОЖЕ, АЗ ПАК ЗАБРАВИХ, ЧЕ НЯМА С КАКВО ДА МИСЛИТЕ, НО СЕ ПОДЛЪГВАМ, ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ деее, ПОНЕЖЕ ВИ ГЛЕДАМ, ЧЕ СТЕ ДВУКРАКИ И ВИ БЪРКАМ С ХОРАТА.

ВО ВЕКИ ЩЕ СЕ ЗАТРИЕТЕ И СЛЕД ВАС ЩЕ СЕ НОСЯТ ПРОКЛЯТИЯТА НА ЖЕРТВИТЕ ВИ, ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА, орисани завинаги.

ШВАЙНЕРСКАТА ИНКВИЗИЦИЯ ЩЕ ЗАМЕСТИ С ДОСТОЙНОСТВО, като ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО-ЖЕСТОКА В ИСТОРИЯТА, ИСПАНСКАТА ИНКВИЗИЦИЯ.

ЩЕ ПИШАТ ЗА НЕЯ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ, ЧЕ УПРАЖНЯВАНА ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМИ МАНЯЦИ В ПОСЛЕДНА СМЕТКА ПОТЪНАЛА И СЕ УДАВИЛА В КРЪВТА НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ЖЕРТВИ.

ВПРОЧЕМ, ВАШИЯТ КРАЙ СЪЩО Е ПРОГРАМИРАН И ОТ ВАШИТЕ СОБСТВЕНИ ГОСПОДАРИ. ТА НИМА МИСЛИТЕ, ЧЕ СЛУЧАЙНО, ДОПУСКАТ ВСИЧКИТЕ ВИ МИЗЕРИИ И ЛАЙНЯНИ ГАЩИ ДА ГИ ИЗКАРВАТ НА ПОКАЗ, ЗА СЕГА САМО СХЕМАТИЧНО, НО УТРЕ ПОЕДЕНИЧНО, ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ, ТАКА КАКТО ВАС СА ВИ ПРАВИЛИ ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ И ЩЕ ВИ ХВЪРЛЯТ ПРАВО В УСТАТА НА ЛЪВОВЕТЕ, ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ, КЪС ПО КЪС, ЧЕ ДА СА ЗАДОВОЛЕНИ ВСИЧКИ И ТЕ ПАК ДА ИЗЛЕЗАТ ЧИСТИ И УБЕРАТ КАЙМАКА ОТ ВАШАТА САТАНИСКА РАБОТА.
НАЛИ ВСЕ НЯКОЙ И НЯКОГА ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗПЕРЕ ТИЯ ЛАЙНАРСКИ ГАЩИ, В ПРИРОДАТА ПРАЗНО НЯМА И ТЕ НАИСТИНА ЩЕ БЪДАТ ИЗПРАНИ, НО ОТ ВАС САМИТЕ, А НЕ ОТ ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ.
ТО СИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО. НЯКОИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗРИНЕ АВГИЕВИТЕ ОБОРИ.

ГОСПОДАР СЕ НЕ СТАВА СЛУЧАЙНО, ЛАКЕЙ СЪЩО !!!???

Лелеее, то ще падне голямо пранье щото много лайна и много гащи са се събрале, то ще е смрад, то ще е чудо невиждано и нечувано.
Е, те тогава ще замърсите тотално океана.

АБЕ ИЛЮМИНАТИТЕ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА, АМА ВИЕ СТЕ СИ ПЪЛНИ ПОМИЯРИ.
ТОВА ЧЕ ГО ПРАВЯТ С ВАШИТЕ РЪЦЕ НЕ ПРОМЕНЯ НИЩО, НАЛИ ИМ ПОЗНАВАТЕ ТАКА ДОБРЕ ТЕХНИЯТ ПРИНЦИП, ДА НАКАРАШ ЖЕРТВАТА САМА ДА СЕ ПРЕЦАКА И ТОЗИ ПРИНЦИП ГО СПАЗВАТ И С ВАС САМИТЕ.
АМА ЧЕ, АХМАЦИ !!!
ТО ОТ ВАС ПО-МАНИПУЛИРАНИ НЯМА, ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ !

Вие сте си най-обикновенни вулгарни убийци, банда башибузук, облечена от властелините във неограничена власт, за да може да им вършите както си трябва сатанинската работата, която са ви поръчали и нищо повече. Вие не сте влаастелините, вие сте техните долнобробни пионки и никога няма да станете властелини. Властта не е достатъчно условие за да ви трансформира пък и от помияри, така или иначе нищо не става, както и да ги въртиш и сучеш, все помияр си остава, най-много от гнида на въшка да се превърне и толкоз.

УЖ ИМАТЕ ТАМ ЦЕЛИ БАНДИ ИЗВЕТРЕЛИ ОТ ФРОЙДИЗМА ПСИХОЛОЗИ И НЕ ЗНАМ КАКВИ ДРУГИ ТЪПИГЬОЗИ, А НЕ МОЖЕ ДА АНАЛИЗИРАТЕ ТОЛКОВА СЕМПЛА И ЧИСТА СМЕТКА, КОЯТО СА ВИ ПОДГОТВИЛИ БАШ МАЙСТОРИТЕ, ДЕТО ВИ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ.
ЩЕ ИМА ГОЛЯМО КРЪЦКАНЕ НА КОНЦИ, ДА ЗНАЕТЕ ОТ ТИЯ С ГОЛЕМОТО ОКО И С ГОЛЕМИТЕ НОЖИЦИ И ПЕРГЕЛИ !!!

КРЪЦ, КРЪЦ, КРЪЦ, ЕДИН ПО ЕДИН, ТА ДО ЕДИН, както вие го правите всеки ден. Еее, така е, бумерангът винаги се завръща там от където е тръгнал със стократна сила.
ТАКА Е ТО С ГОСПОДАРИТЕ, ЕЛИМИНИРАТ СИ ЛАКЕИТЕ, ЗА ДА ОСТАВАТ ВИНАГИ НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА.

НЕМА АЛА БАЛА В ПИРАМИДАЛНАТА ЦЕНТРАЛА.

АМИ КОЙ ДРУГ МОЖЕ ДА ИМ ИЗКУПВА ГРЕХОВЕТЕ, ОСВЕН ВИЕ САМИТЕ, ТЕХНИТЕ ЛАКЕИ ?

ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ СА ВИ ЧУЧНАЛИ ПО ВИСОКИТЕ МЕСТА И СА ВИ ДАЛИ ПРЪТОВЕТЕ НА ВЛАСТТА, ЗА ДА СИ РАЗИГРАВАТЕ КОНЬЯ ЗА СВОЯ СМЕТКА ИЛИ ЗАЩОТО МНОГО ВИ ОБИЧАТ, ИЛИ ВИ СМЯТАТ ЗА ХОРА, СЛУЧАЙНО ?
ОТ МАШИ ЗА МРЪСНИ РАБОТИ, ХОРА НЕ СТАВА И ТЕ ЗАТОВА ВИ ИЗПОЛЗВАТ САМО КАТО ТАКИВА.

ВЯРВАЙТЕ МИ, МОЛЯ ВИ ТИ СЕ, НАЛИ ЗНАЕТЕ АЗ СЪМ НАДКА-ИЛЮМИНАДКА, ХА, ХА, ХА !!!

МАЙТАП НЯМА, ТОЛКО ЗОР, ДЕТО ВИ ДАВАТ НЕ Е ХЕЙ ТАКА, ЗА НИЩО РАБОТА.

ЗАЩО ЛИ СИ ХАБЯ ПРИКАЗКИТЕ С ТОВА ТЕЧЕНИЕ, ДЕТО ВИ СТАВА У ГЛАВИТЕ, ВСИЧКО ВЛИЗА И АЛАМИНУТ СЪС СВИСТЕНЕ ИЗХФЪРЧАВА И ИЗФУЧАВА.
ПРИ ВАС ДЕЙСТВАТ САМО БУТОНЧЕТАТА ПО ПРОГРАМКАТА.

Е, НО ЧУВСТВУВАМ, ЧЕ ПОНЕ ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ СА ДОВОЛНИ, ТЕ ТОЧНО ТОВА ИСКАХА И ТОЛКОВА ТРУД ПОЛОЖИХА НА ТАЗИ ВЪЛНА ДА ВКЛЮЧА.

Е, стига ви за днеска, че много течението стана силно и ще вземе да ви простинат празните главета. То не, че ви служат за нещо, след като си имате бутончета и действувате само по програмки де, но все пак си ги носите за заблуда, че имате нещо общо с хората, иначе няма да може да си пробутвате номерата, да тероризирате и убивате истинските хора.

И всички да успееете да убиете, както се стремите, нищо няма да стане, вие ще сте следващите, пирамидата ще се сурне в пепеляка и финито ла комедия човешка.

Имало едно време ...

Справки: Данте Алигиери, а може и Оруел

П.П. Ето нещо, което много ми хареса и те са превърнали в основен принцип в убийството на човешкото у човека, на човечеството като цяло, на неговата история и въобще днешната цивилизация:

Цитирам О'Брайан : "Преди да го убием, ние го правим един от нас." Бих казал: "Правейки го един от нас, ние го убиваме."

Както винаги колкото по-просто, толкова по-гениално !!!

И малко перифразиране от мен, което рядко си позволявам, но добре се връзва с контекста.
Фалшифицират всичко башибузуците и еничарите, които някои наричат много в унисон с всичките им там фалшификати, Биг Брадър /нито са големи, а направо низша форма помияри, нито са брадъри, а чиста проба врагове на човека и всичко човешко у него,по-скоро литъл помияри, натоварени с сатанински задачи. Подменят човека и го превръщат в самодвижещ двукрак роб-робот, превръщат го в мъртва душа, зомбирана и програмирана, подменят и пренаписват историята ежечасно и всичко това на фона на фалшифициране на всичко останало във дейността на днешния, условно вече казано, човек и така те са на всеки километър, от тук до края на света, докато изчезне и историята, и човека, и земята. Крайната цел на заниманието ще бъде изпълнена.

Очевидно, ходенето на два крака и някои физически външни прилики днес не е достатъчно условие, за да се наречеш човек.
Явно, Човешкото съзнание е основното положение, което прави от двукраките - ЧОВЕК и съответно като му го отнемеш, го превръщаш в едно двукрако нищо, самодвищещо се ремарке, за пренасяне на товарите на биг-брадърите.

ТОВА Е ОСНОВНОТО, ЧЕ РОБ СЕ СТАВА ДОБРОВОЛНО, КАТО СЕ ОТКАЖЕШ ОТ НАЙ-ЦЕННОТО - СЪЗНАНИЕТО, ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕШ КРИВО ЛЯВО ЖИВОТЧЕТО, КОЕТО ТИ Е ДАДЕНО НА ЗЕМЯТА И СЕ ОТКАЖЕШ ОТ ВЕЧНОСТТА НА ДУШАТА.

Плувайте сега балъци в бокала на матрицата в мътната вода и тинята, която така ви понася на калните продажни душици, плувайте, докато можете и изпълняваъйте пъклените си планове.
Да, ама, калта гледам става все повече и повече и ще стане повече от водата и тогава ще се затръшкате като риби на сухо и Дяволът дори, вашият господар, няма да може да ви помогне. А, дедо Боже ще ви гледа отгоре и ще се радва на справедливостта, която раздава на вас, дяволски изчадия.

ВО ВЕКИ ВЕКОВ ДА СТЕ ПРОКЛЕТИ, ПРОКЛЕТИ И ПАК ПРОКЛЕТИ !!!

вторник, октомври 02, 2007

МАЛКИ ЧЕТИВА ЗА ГОЛЯМИ РАБОТИ !!!

Автор Съобщение
Danko
стара пушка
Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 10:50 pm
--------------------------------------------------------------------------------
Дяволът на всички досиетата ни държи в картотеката, а съдбините в ръцете си.

Интернетът и телефонните разговори са му последната грижа,
тъй като отдавна си ги записва чрез своите слуги, плъзнали по всички земи като паяци и покриват света със своята мрежа.

Всичко е под контрол и то твърде отдавна и всичко си върви по програмката на Дявола за налагането на световната диктатура.

Има само едно нещо, което наистина не е под контрол и това е дяволските мании у главата на Дявола, както и на неговите слуги, за величие и тоталното властване над света.
И точно там се явява баш проблема на света, който като че ли,
хич не му пука и не взима никакви мерки да спре лудата дяволска надпревара за тотално покоряване и унищоажаване на човешката раса...

Че хората по света вече са зомбирани, зомбирани са,
че са манипулирани, манипулирани са,
че са модифицирани, модифицирани са,
че са деградирали, деградирали са,
че са подложени на геносид, подложени са
нооо, няма дори и наченки за протипоставяне, осъзнаване и започване на борба срещу Дявола и неговата свита, която почти е пред прага на последната фаза

НАСТАНЯВАНЕТО НА СВЕТОВНАТА ДЯВОЛСКА ДИКТАТУРА !!!


Спинкайте си всички сладко, всички ще си носиме чипчета на челата с трите шестака - марката на Дявола, дяволски рогца на главата като антенки за връзка със сателита и опашчици с топузчета, за да сме на мода.

Прекрасното бъдеще на био-роботите ви очаква, сигурно е, не се притеснявайте, спинкайте си още сладичко, докато една сутрин се събудите с всичките атрибути на киборгите в световния концентрационен лагер, без огради, нооо, ха, ха, ха пазен от сателитите и с мисли спускани директно с чиповете.

Въй, модерна работа, те ти свръх цивилизация, те ти ултра модерна диктатура, те ти двукрака био-машинерия, те ти роботизация на свръх робите на труда, те ти края на човешката цивилизация, те ти началото на ерата на киборгите.

Те това е програмката и от вас, всички хора по света, зависи, дали ще бъде изпълнена или ще я спрете, преди да е напълно осъществена.

Време нема, утре ще бъде късно вече.

Киборгите не знаят какво е това свобода и нормална човешка раса.

Така че, сега е момента за контриране на Дявола.



И защо да не почнем от България, върху нашата свещенна земя, да започне свещенната борба за спасяването на човешката раса ?
Това е положението в най-кратце формата.

Данко
Кой управлява Света!?
« -: Април 28, 2006, 05:12:18 pm »
--------------------------------------------------------------------------------
Предаване на кандското радио 'Коуст ту коуст' (Coast to Coast)!

В предаването се говори за съществуването на скрит глобален елит, който все пове4е затяга обръ4а си около 4ове4еството. Този елит цели да поеме управлението върху вси4ки наций по света.
Предаването още обсъжда как тази елитна група е разработила разли4ни средства за манипулация. Техните методи за манипулация включват - употреба на устройства, излъ4ващи електромагнитни 4естоти (като тези изпозвани от мобилни телефони и от американската иследователска програма за активноста на високите 4естоти (HAARP) - http://www.crystalinks.com/haarp.html ). Други методи вкю4вали употреба на съставки като Аспартам и Флорид, които увреждали Нервната Система (4рез ограни4аване на функцийте на мозъка).

Освен централизация на управлението, тази елитна група още целяла да имплантира микро4ипове в 4овешките тела, и по този на4ин да превърне населението в био-роботи. Други планове включвали унищожаването на супер сили, като САЩ, което ве4е е запо4нало да се слу4ва.

Глобалният елит цели да постигне свойте цели 4рез предизвикване на Световен Конфликт.

След евентуална, Световна Война, Елита ще излезе с предложението (и намерението) за Централно Световно Правителство!

В предаване също се говори и за това 4е 4ове4еството е на прага на незапомнена заплаха! Предаването призовава вси4ки, които имат информация по тази тема, да я разпространяват на пове4е и пове4е хора.
"По4ти вси4ки правителства по света са под4инени или зависими от този Световен Елит, и за това не би било лошо да спрем да им се доверяваме!"

Линкът е - http://www.davidicke.com/content/view/550/61/

Активен

--------------------------------------------------------------------------------
Внимание! Европейски Съюз!

http://www.davidicke.com/
Безграничен и Свободен _________________
http://enkade.blogspot.com/
Danko
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 3:02 am
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.propagandamatrix.com/articles/june2006/290606kidnaptorture.htm
http://www.opposingdigits.com/openeyes/
http://www.xnetbg.com/special/matrixsecrets/

ИЛЮМИНАТИТЕ ИЛИ ДЯВОЛЪТ, КАКТО ИСКАЙТЕ ГИ НАРЕЧЕТЕ, НО ОСЪЗНАЙТЕ, ЧЕ НИ ВЛАДЕЯТ ВЕЧЕ ФИЗИЧЕСКИ, ДУХОВНО, ДАЖЕ МИСЛОВНО И НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО НИВО.

КОЙТО ЗНАЕ МОЖЕ И ДА ГО ОСЪЗНАЕ И С КОЛЕКТИВНОТО НИ СЪЗНАНИЕ, НАЙ-НАКРАЯ ОТ ТЯХ ДА СЕ ОТЪРВЕМЕ !!!

 ДАНКО


http://www.propagandamatrix.com/articles/june2006/290606kidnaptorture.htm


http://www.opposingdigits.com/openeyes/


http://www.xnetbg.com/special/matrixsecrets/




ИЛЮМИНАТИТЕ ИЛИ ДЯВОЛЪТ, КАКТО ИСКАЙТЕ ГИ НАРЕЧЕТЕ, НО ОСЪЗНАЙТЕ, ЧЕ НИ ВЛАДЕЯТ ВЕЧЕ ФИЗИЧЕСКИ, ДУХОВНО, ДАЖЕ МИСЛОВНО И НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО НИВО.


КОЙТО ЗНАЕ МОЖЕ И ДА ГО ОСЪЗНАЕ И С КОЛЕКТИВНОТО НИ СЪЗНАНИЕ, НАЙ-НАКРАЯ ОТ ТЯХ ДА СЕ ОТЪРВЕМЕ !!!


НА ДАНКО


http://www.propagandamatrix.com/articles/june2006/290606kidnaptorture.htm


http://www.opposingdigits.com/openeyes/


http://www.xnetbg.com/special/matrixsecrets/




ИЛЮМИНАТИТЕ ИЛИ ДЯВОЛЪТ, КАКТО ИСКАЙТЕ ГИ НАРЕЧЕТЕ, НО ОСЪЗНАЙТЕ, ЧЕ НИ ВЛАДЕЯТ ВЕЧЕ ФИЗИЧЕСКИ, ДУХОВНО, ДАЖЕ МИСЛОВНО И НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО НИВО.


КОЙТО ЗНАЕ МОЖЕ И ДА ГО ОСЪЗНАЕ И С КОЛЕКТИВНОТО НИ СЪЗНАНИЕ, НАЙ-НАКРАЯ ОТ ТЯХ ДА СЕ ОТЪРВЕМЕ !!!


НА ДАНКО

ЗА ДА ИМА ЕВОЛЮЦИЯ Е НУЖНА РЕВОЛЮЦИЯ, НО В СЪЗНАНИЕТО И НАЙ-ВЕЧЕ В ПОДСЪЗНАНИЕТО !!!

ДЕПРОГРАМАЦИЯТА ОЧЕВИДНО ВЕЧЕ СЕ НАЛАГА !!!


http://www.xnetbg.com/special/matrixsecrets/

ЕТО ТУК Е ГОЛЯМАТА ИСТИНА, ЧЕТЕТЕ И СЕ ДИВЕТЕ, НО НАЙ-ВАЖНОТО, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ !!!

ОЧЕВИДНО, ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ НЕ Е ЗА ВСИЧКИ.
ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА СЕ БАЗНАДЕЖНО УДАВИЛИ В МАТРИЦАТА, НЯМА СПАСЕНИЕ.

http://www.xnetbg.com/special/matrixsecrets/


АКО ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ СТРАНИЦИ И ОСОБЕНО ВСИЧКИ ТРУДОВЕ НА ДЕЙВИД АЙК, МОЖЕ И ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО ПИША НЕПРЕКЪСНАТО ЗА ИЛЮМИНАТИТЕ И ГИ ОЛИЦЕТВОРЯВАМ С ДЯВОЛА.

ДААА, ФАНТАСТИКАТА ОТДАВНА Е СТАНАЛА РЕАЛНОСТ, А РЕАЛНОСТТА ФАНТАСТИКА !!! ???

МАТРИЦАТА, МАТРИЦАТА ТРЯБВА ДА СЧУПИМ, ПРОГРАМИТЕ ДА СМЕНИМ, ЗА ДА СЕ ИЗЯВИМ С ПЪЛНАТА СИ СИЛА КАТО ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА И ЗАЖИВЕЕМ В ПЪЛНА СВОБОДА, ДА СЕ ПОТОПИМ В БЕЗКРАЯ НА ЛЮБОВТА И МИРЪТ ЗАЦАРУВА НА ЗЕМЯТА.

ВРЕМЕ НИ Е, ВСИЧКИ НИЕ ХОРАТА, ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЧЕРУПКИТЕ, КЪДЕТО СА НИ ЗАТВОРИЛИ В ИЛЮЗИИТЕ С БЕЗБРОЙНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ И ОТКРИЕМ ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА ЧОВЕКА И НЕГОВИТЕ БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

ВРЕМЕ Е ДА СТАНЕМ ОТНОВО ЧАСТ ОТ ЦЯЛОТО, А НЕ СВОБОДНИ ЕЛЕКТРОНИ, ОТКЪСНАТИ ОТ ЕДИНСТВОТО, БЛУЖДАЕЩИ В ПРОСТРАНСТВОТО САМО ПО СИЛАТА НА МАНИПУЛАЦИЯТА.


ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗСКОЧИМ ОТ МАТРИЦАТА И СЕ СЛЕЕМ В ЕДИНСТВО С ОКЕАНА, ОТ КОЙТО ЧАСТ СМЕ, ЗА ДА ИМАМЕ ОТНОВО НЕГОВАТА СИЛА И БЕЗКРАЙ ВЪЗМОЖНОСТИ.

ВРЕМЕ Е, ОТНОВО ДА НАМЕРИМ ЕДИНСТВОТО И БЕЗКРАЙНОСТТА НА ЛЮБОВТА !!!???


на Данко

http://www.xnetbg.com/special/matrixsecrets/



_________________
http://enkade.blogspot.com/

Стига са ни правили на плужеци, овци, кученца, къде помияри, къде вълча порода или най-обикновенни пилци-бройлери, стига.

Ние сме хора, Човеци и трябва да си останем такива, с нашата безкрайна сила и безкрайна любов, стига да го осъзнаеме това и спрем дяволската програмация на Илюминатите над човешката раса.

отворете си сърцата всички само за любовта и излезте от Матрицата.


на Данко

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 2:48 pm

--------------------------------------------------------------------------------


Понякога символиката е по-силна от идеологията и даже реалността !!!

Дяволът и неговите слуги, най-добре знаят това.




Слугите на Дявола са подготвили вече човечеството почти изцяло, с ултра манипулациите си и психо-контролът върху народните маси, използвайки всички ултра постижения /повечето добре скрити от публиката/ на психотрониката и нанотехнологиите за последната фаза.

Фазата, в която ще се настани Новата ултра фашизирана диктатура, в която ще има само болници и затвори, а останалите извън тях, ще се стараят един друг и те в тях да се набутат като овце в кошара.


А, съвсем крайната цел на това занимание ще бъде, благодарение на този, практически, откровен геносид максимално намаляване на населението на земята, превръщането му в био-роботи с надлежното му генетично модифициране.

Звучи много фантастично и като че ли за далечното бъдеще се отнася , но не е така.

Човечеството е вече навлезло в тази фаза.

Синдромът на жабата , очевидно е валиден за всички.

Когато, една жаба попадне в котлето с нормална вода, тя си цамбурка в нея, без да се притеснява.

Когато под котлето запалят малък огън, който много бавно подгрява водата, тя не се усеща, че тази вода рано или късно ще заври с ключ и тя съответно ще се свари.
Бавното затопляне на водата приспива нейният инстинкт за самосъхранение и тя не изскача от котлето и продължава си плува спокойно.
Когато, обаче, водата стане наистина много топла тя вече не е в състояние да изскочи от котлето, макар и да иска вече и се сварява.

На този принцип третират и цялото човечество, което бива постепенно подгрявано и то не забелязва съвсем опасноснтта, въпреки някои макар и редки предупреждения, че опасността е голяма и водата се загравя заплашително бързо.

Според мен самата, и това си е чисто мое мнение, човечеството вече няма сили да излезе от вече твърде топлата вода, която всеки момент ще заври с ключ, както се казва по български.
Ключ, който ще заключи всички врати и изходи за отърваването на човечеството.

Защо мисля така ?

Много просто.

Цялото Интернетно пространство, медиите, даже литературата са наситени вече с невероятно много информация за състоянието на човечеството и ултра професионалните и технологически начини, по които го обработват и бавно го затоплят, фигуративно казано.

Водата вече ври и кипи и нищооо!!!

И какво ? Нищоооо, та нищооо !!!

Никакви адекватни реакции и наистина желание за изскачане от котлето, което е на път да завира здраво.

А, за истинско изскачане от него, дори и дума не може да става.

Очевидно от топлата вода на всички са омекнали мускулите
и най-паче мозъците и нищо не се получава с въпроса за отскок в свободното пространство извън котлето и огъня, поддържан от Дявола и неговата свита...

Единственото, което се е възбудило в по-голяма степен у хората,
е тяхната хипокризия, при това, до крайни предели.
Всички останалио човешко е напълно подтиснато, даже сякаш умъртвено и дори неговият инстинкт за самосъхранение и неговата интуиция.

Всички се самозъглъват с цялата си е невероятно силно развита вече хипокризия, че водата няма повече да се подгрява и спасението е, да се остане в котлето на топличко.

И макар, да виждат, че под котлето огънят продължава да гори и става все по-силен, напълно нелогично, те продължават да смятат, че няма опасност и че трябва да продължат да си седят на топличко в котлето.

Каква ли пък логика може пък да има у една варена глава ?

Ето, точно на това се казва, невъзможността вече на жабата да излезе от котлето.
Огънят гори с пълна сила вече, водата е на път да заври,
но човечеството си седи в котлето, станало съвсем
неадекватно и размекнато от горещината, си мисли,че е на плажа и
че ще се размине от само себе си.

Да, ама, не !!!


То, е сложено в котлето, за да уври в неговата вряща вода,
и няма кой да го извади от там, освен то самото, с последни сили
да изскочи от него.



Дяволът загрява бавно, но методично огънят и потрива
вече доволно ръце, като вижда как започва да се вари жабока
и изгубил и последните си сили, не може да изскочи от котела...

Дааа, Дяволът и неговите слуги, много се кефат с бавната инквизиция, а страхът и ужасът на жабоците ги зарежда с ужасно много енергия...

Такава им е природата, това им е храната, за да оцелеят.

Колкото по се мятат жабоците във врялата вода, толкова Дяволът и неговите слуги ще стават все по-силни, по-страшни и по-неумолими.

Еле пък, ако някое пъргаво жабче, на което не му е напълно заврел мозъка и намери сили да изскочи тогава от котлето, ще го забодат като муха на стена с тризъбеца на Дявола.

Късно ще бъде чадо, късно.

Сега изтичат последните минути на човечеството да започне масово да излиза от котела, защото утре ще бъде късно, много късно.

И да искате нема да имате силата, а едениците все пак успели , казах ви вече, ще ги хвърлят обратно, но направо в огъня.
За по-сигурно.

Нема ала, бала със слугите на Дявола, та нима вече не го виждате.

Ами как да го виждате като сте си затворили не само очите, но и душата, и сърцето, и устата и ръцете, въобще всичко и на всичкото отгоре си мислитие, че ще се спасите по този начин и при това, поеденично.

Нема бацеее, нема.

Всички сме в котлето и който още не го е разбрал,
значи нема и да го разбере повече, мозъкът му напълно е заврел.

В котолето спасителните пояси не играят никаква роля.
А, тези, на които им се привижда котлето като вана в банята, ще им се разфърчи в скоро време пенята.

А, колкото до слугите на Дявола, дърварете де, които зареждат огъня с дърва и го правят все по-силно да гори, най-накрая и тях ще ги цопнат в котела в най-врящата вода, след всички други.


Защо ли ?

Ами, много просто, няма да имат нужда от тях вече.


Забележка:
Четете тук, какво мислят и други по този въпрос и които ме вдъхновиха днес да напиша, номерът с жабока в свой стил.

Но, не е важно това, кой и как, по-важно е всички да разберете,
че в котлето вече врите.

http://www.conspiration.cc/conferences/texte_conf_novembre_2006.html
Този сит е на френски.




на Данко

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 7:02 pm

--------------------------------------------------------------------------------
ИНТЕРЕСНИ ИНФОРМАЦИИ ПЪЛНИ С МАНИПУЛАЦИИ,
НО ТОЧНО МЕЖДУ ТЯХ СЕ МЪДРИ ИСТИНАТА, ПОВЕЧЕ
ОТ ОЧЕВИДНА И ОЧЕВАДНА, КОЙ ВЪРТИ ШАЙБАТА НА ЛЪЖАТА
И КАКВА Е ЦЕЛТА НА ЦЯЛАТА ТАЗИ ГАЛИМАЦИЯ.

НООО, ШИЛО В ТОРБА НЕ СЕДИ И СКОРО ЩЕ НИ БОДНЕ ВСИЧКИТЕ !!!
ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЯМО БОЦКАНЕ И ПОДСКАЧАНЕ !!!

ЩЕ ИМА ДА ГЛЕДАМЕ В СКОРО ВРЕМЕ УЛТРА ИЗПЪЛНЕНИЯ
НА БАШ САТАНИСТИТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕТО НА СВРЪХ
ФАШИЗИРАНА НОВА СВЕТОВНА ДИКТАТУРА.

ЗА СЕГА, КАТО ГЛЕДАМ, ПО МЕСТА СА ИЗГРАДЕНИ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ КЛЕТКИ НА ГЕСТАПАТА ВЪВ ВСЯКА СТРАНА,
СЪС СЪОТВЕТНАТА МЕЖДУКЛЕТЪЧНА ВРЪЗКААА, ДИРИЖИРАНИ ЧРЕЗ НЕЯ БАШ ОТ ВЕЛИКИТЕ МАЙСТОРИ НА ДЯВОЛА.

ОСТАВА САМО СИГНАЛЪТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОЛЕМИЯТ БУМ-БУМ, ДА НАВЛЕЧАТ ЧЕРНАТА УНИФОРМА, ДА ЗАСВИРЯТ ХИМНИТЕ НА ПОБЕДАТА И ДА ОБЯВЯТ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ.

Е, разбира се, в началото претекстът ще е много лицеприличен и в името на спасението на всички хора пред някое голямо зло /БУМ-БУМ, вероятно атомно/ сполетело цялата земя.

Да, амааа, това зло ще е сътворено от тях самите,
за да ИМАТ ПОВОД да предложат услужливо на света, уж спасението.

Нооо, това спасение бързо ще го обърнат в една ужасяваща дяволска диктатура.


ЕДИН ВИД ХРВЪРЛЯНЕ НА СРЕКМЕТО, КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО
СА СЕ ПОСТАРАЛИ ДА СЪБЕРАТ БАЛЪЦИТЕ НА ЕДНО МЕСТО
И НИКОЙ ДА НЕ СЕ ИЗПЛЪЗНЕ ОТ НЕГО.


Хъм, хъм, те дори не го крият, че са си взели поука от старите грешки и този път ще го направят без грешка.

Жив да се излезе от световния коноцентрационен ЛАГЕР за никого не е предвидено, дори и за най-верните слуги и надзиратели...

ПОГОЛОВНА КИБЕНТИЧИНА ДИКТАТУРА, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА НИКОГО.

Да не говорим, че повече от половин век, плюс предишните разработки, работят усилено върху всички видове технологии, магии, оракули, ритуали, психо-контроли и прочее атрибути на тези сатанисти, за да сложат ръка окончателно на хората по цялата земя.

Ръка, дяволска и страшна, която този път няма да се разтвори, стисне ли човечеството за врата.

Човечеството, обаче, с късата си памет, забравило много бързо милионите и милиони жертви, къде директно от войните, къде от глад и ужасии , потънало до шия в миязмите на собствената си деградация, напълно нехае за своето собствено бъдеще.

Всеки се надява да си преживее живота криво ляво при настоящето положение и хич не му пука в истинския смисъл на думата, а не само на приказки, за бъдещето не само на своите деца, но и на планетата.

Старите и новите гестаповци накуп, са готови за щурма и всеки момент ще си изиграят последния фалцов номер, за да затворят вратите на световния концлагер и турнат мандалото.


И после ще почне едно вайкане, викове чак до небесата,
как така стана, как не чухме и не видяхме и прочее фалшиви излияния и оправдания, но напълно безчувствени към милионите жертви, които ще се върдалят отново в краката на оцелелите.

Днес е повече от очевидно какво ни се гласи на всички, но просто никой не иска да го види.

Е, тогава ще го почувствате и още как, ще ви сфират ушите, ще ви блъскат главите със заповеди и робски мисли, директно от сателитите чрез чиповете и ще ви мърдат като пионки, когато искат както си искат и както им изпадне и както им изнася.
По същият начин и ще ви елиминират с евтаназията или още по бързо с ултра сонът, пуснат докрай в главите ви с чипа.

И какво от това ?

На никой не му пука !!!
Човечеството стана напълно енфантилно.

Захласнати в зрелищата, понаситени от остатъците къшеи хлебец, подхвърлени им като на помияри, хипнотизирнани и дрогирани,
къде от дроги и отровни лекарства, къде от поголовната зомбацията, психо-контрала, магията и прочее дяволски методи, всички живеят в пълна илюзия.

Отвреме на време реалността ги застига, но за кратко време,
след което отново изпадат в хипнотичните си сънища и си въобразяват, че това е живота, че такъв е живота и прочее простотии и умират от страх да се събудята, да си отворят очите, да видят и погледнат врагът в очите и отпочнат борбата за спасението на света, всеки на своето малко местенце.


Нищооо, всички слабости се плащат на този свят, скъпо и прескъпо.

А, бъзльовците най-много.

Голем сеир ще пада, като започнат да ги пудпукват от всички страни.

Мълчете си, кротувайте си, спинкайте си, правете се на ни чули, ни видяли и чакайте да ви се срути небето на главите-.

Е, със сигурност вече, няма да чаката дълго.

Небето ще ви се срути на главите, а земята ще ви избяга изпод краката и ще отлетите директно към ада...



Дяволът със старите и новите слуги бодро напредва по пътя към окончателната победа над жителите на планетата, предвкусвайки вече победата.






на Данко


http://www.nobeliefs.com/nazis.htm


http://quantumfuture.net/fr/hitler_fr.htm

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=514



Откриха Библия, редактирана от Адолф Хитлер. Това съобщават няколко британски и германски вестника. Фюрерът е редактирал не само съдържанието, но и заповедите.

Оказва се, че през 1940 г. Хитлер е отпечатал над 100 000 екземпляра от собственото си "Свещено писание". Дълго време обаче нищо не се знаеше за "Библията на Хитлер". Вярващи са изгорили почти целия тираж. Няколко екземпляра все пак са били открити от учени в германски църкви – още в края на 80-те години, пише "Известия". Тогава обаче те са били скрити от обществеността. "През 1939 г. Хитлер събрал група теолози, които е трябвало да пренапишат Новия завет и да докажат, че Исус не е бил евреин", разказва за "заповедите на фюрера" и за други особености на "Библията на Хитлер" специалистът по религиозна история на Третия райх Ханс Йогбас. Бил е създаден дори Институт по изследване и ликвидиране на еврейското влияние върху германската църква. Именно този институт издава през 1940 г. книгата "Германците с Бога" – преразказ на Новия завет според версията на Хитлер. Предполагало се е, че това произведение ще стане настолна книга за германците заедно с "Майн кампф", "библията на националсоциализма". Теолозите на Райха са изключили от молитвите всички думи с еврейски корен като например "алилуя" и "месия". А името "Ерусалим" са променили на "вечния град на Бога". Разпятието на Исус Христос е било представено като резултат от борбата с евреите. Като доказателство германските богослови издават труд на 250 страници. "Исус наистина се е родил в Назарет, но той е бил ариец, а не евреин", твърдят тогава учените. Хитлер редактирал дори 10-те Божи заповеди, увеличавайки ги на 12 и изключвайки от тях остарелите, според него, като "Не убивай" и "Не кради".

Заповедите на Хитлер са били следните:
1. Уважавай своя фюрер и Бога.
2. Пази кръвта си чиста, а честта – праведна.
3. Бъди готов да се пожертваш в името на другите.
4. Пази своята собственост.
5. Довери се на Господа с цялото си сърце.
6. Съхрани своето наследство и се постарай да го умножиш.
7. Бъди кротък пред Бога.
8. Помни: чувствата не лъжат.
9. Твоят живот и твоето тяло са свещени.
10. Помагай и прощавай.
11. Почитай майка си и баща си. Бъди добър пример за децата си.
12. В живота са важни честността и преданността

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 4:48 pm

--------------------------------------------------------------------------------
ИНТЕРЕСНА интформация във форума на ДВИЖЕНИЕ "ВОЙНИТЕ НА ТАНГРА С МИШИТЕ ОПАШКИ"

Доц. Емил Минев: Пирамидите са слънчеви електроцентрали

Не съм психо, просто прилагам древни тайни в модерни условия
Люба Кулезич
Визитка

Емил Минев е роден през 1952 г. във Враца. Завършил е инженерна физика във Факултета по физика на СУ "Св. Климент Охридски". Има специализации в Русия, свързани с военната индустрия. Работил е в обединението"Металхим" и към БАН. Автор на 29 патентовани изобретения. Доцент, доктор на техническите науки. Съосновател на фондация "Слънчева енергетика".
Снимка: Иван Негревски

Миналата седмица БТА съобщи, че по ваш проект за слънчева централа ще се строи завод за производство на гориво от отпадъци в Шумен. Вие мечтател ли сте, изобретател или и двете?

Аз стоя на земята, вгледан в Космоса. Защото цялата енергия идва оттам. Ние сме деца на Слънцето. Не можем да гледаме само в краката си. Всяка секунда Слънцето ни дава енергия за 700 млн. евро по цени на "Топлофикация".

Ей така ни ги дарява, а ние не ги използваме. Когато учех във Физическия факултет, се заинтересувах не само професионално, но и като хоби от спътникова метеорология, геофизика, астрофизика. После започнах да работя към Военнопромишления комплекс. Създавахме изделия, свързани с полупроводниковата електроника, с лазерите.
Бил съм в лабораторията на Басов, един от създателите на лазерите. Установихме, че микрои макро светът са свързани и трябва да се гледа комплексно.

За съжаление, повечето хубави идеи първо минават във военни ръце. Там преседяват може би около половин век, за да могат да излязат и да започнат да носят полза на хората.


Тогава ли ви хрумна, че Слънцето може да бъде източник на енергия по начин, различен от вече познатите?

Някъде през 1969-70 г. по настояване на колеги от Техническия университет /тогава ВМЕИ/ се създаде комбинат за нови енергийни източници.
Мой братовчед беше директор в Разград на завода, който правеше първите водни колектори КВТ-4.

От средата на 70-те и нататък те се прилагаха главно по черноморските бази хотели в Златни пясъци, в Приморско, един кухненски блок в Бургас. Казвам го, защото братовчедът по-късно се включи в разработките.

А на мен като на млад специалист в "Металхим", който беше към ВПК, ми възложиха към всеки военен завод да се създаде помощно стопанство ­оранжерия, животновъден комплекс и т.н. , за да се изхранва населението. Там вкарахме най-новите технологии, включително използването на слънчевата енергетика.

Мобилизирах всички възможни контакти с хората, които са се занимавали със слънце в България, т.нар. "слънчари", в системата на Варшавския договор и на СИВ.
Събрахме се доста хора и започнахме да разработваме нов тип системи за свръхконцентрация на слънчевата радиация.

Разработиха се френеловите лещи оптични елементи, които концентрират минимум 2000 пъти слънчевата радиация. При специална изработка пределът е 40 000 пъти. Но идеите за нов начин на използване на слънчевата енергия са колективни. Преоткрихме дори древни тайни.

Какви например?

Че слънчевата енергетика в този вид чрез френелови лещи е била ползвана преди 7-8000 години.
Френеловите лещи събират лъчите в точка или в линия в зависимост от конструкцията. Като техен създател е познат Огюст Френел през 1790 г. за първите морски фарове. Но тогава, във времената на Наполеон, те са били тежки по 30 тона и от стъкло.
А нашите лупи са от пластмаса, леки и в зависимост от технологията могат да имат големи габарити.

Но и тук има предистория.

По времето на Хитлер през 1937 г. изпращат една експедиция в Хималаите и откриват древнисъоръжения, които са били направени с подобни лещи. По време на Аншлуса започват да работят в Бохемия, в подземни заводи по този проблем. Но не им стига времето и руснаците ги пленяват.

Всъщност много преди това целият древен свят е познавал лещите. Пирамидите, например, са соларни метеотрони.
Те не са гробници, а слънчеви електроцентрали, които чрез микровълново лъчение подгряват огромен вертикален поток.

Той се вдига нагоре, на голяма височина се кондензира влага и започва да вали. Има артефакти, които доказват това.

При пирамидите лещите, пренасочващи слънчевите лъчи към земята, са били качени на аеростати.

В Библията Господ лети точно на такава чудесия ­дирижабъл. Изобщо, всяко ново нещо е добре забравеното старо.
Но ние успяхме да го доведем до необходимото технологично ниво, за да може лесно и евтино да се произвежда енергия.
Макар до 1997 г. да работехме в условията на секретност и затъмнение.

Бихте ли предали с няколко думи смисъла на изобретението?


Разработихме цял комплекс, който включва свръхконцентрацията на слънчевата радиация от височина; промяна на климатичните данни на даден регион и съответно получаването на най-важните продукти за хората: енергия във вид на електричество, високопотенциална топлина за най-различни цели и за отопление, и за охлаждане, и за промишлени цели, и за битови нужди; хибридизиране на съществуващите топлоелектрически и атомни централи в слънчеви.
За да работят през деня на слънце, а през нощта и на авариен режим с конвенционалното си гориво. Така да променим живота на хората.

Каква е разликата между вашата колективна идея за използване на слънчевата енергия, разработена в тайната на военнопромишления комплекс и другите известни технологии?

Разликата е, че ние не зависим от климатичните условия. Фотоволтиците, които се използват по света, имат КПД от 5 до 12% . Има и доста скъпи с над 12 евро разходи за ват получена електроенергия.
Фотоволтикът приема слънчевата радиация и я преобразува в електричество. В нашата соларна система цената заедно с фотоволтиците излиза от 5 до 7 евро на ват.

Но защо хората от Военнопромишления комплекс не използваха вашата соларна система, за да я приложат на практика?

Военните имат много голямо спиращо въздействие, но не от българска страна, а от страна на руснаците.
Чак когато у нас системата на "Металхим" се разпадна, когато ликвидираха Института за оптически и лазерни технологии, заработихме извън секретността.

Военните спираха развитието на нашите идеи. Имахме проект за слънчева централа на Белмекен. Но за него стана известно чак след като руснаците разсекретиха някои от военните си технологии.
Някъде в края на 1996 г. излязоха в няколко списания снимки на техните термоплани. Оттам нататък и нашите работи можеха да тръгнат. Можехме да патентоваме тук и в чужбина част от разработките за наши различни соларни системи и да започнем да работим с цивилните.

Какво е цивилното им приложение?

В слънчевата енергетика за апартамент от 100 кв.м трябва да има огряна от слънцето площ около 40 кв.м, за да се получат 12 киловата мощност с нашата система. От тях 2.53 киловата са за електричество, което излиза много евтино около 2 ст. за киловатчас. Останалото е топлинна енергия да напълни бойлера и радиаторите с вряла вода, да се използва за охлаждане чрез климатик на базата на литиев бромид.

Нашата соларна система е с по-специална конструкция. В нея френеловите лещи играят основна роля. Предвидили сме термоакумулиране за през нощта. Има режим и за аварийни условия буря, сняг и т.н. Нашите системи са със защитни капаци, за да не се повреди оптиката при градушка. Броят на модулите осигурява за потребностите на едно семейство около 8000 работни часа на година.
Слънцето ни дава 2200-2700 работни часа в чисто наземните варианти само за пряко слънчево огряване. Засега цената на една такава система за апартамент от 100 кв.м е някъде към 8000 евро.

Не е малко, но срокът за експлоатация е повече от 50 години. И със сегашния тренд за увеличаване на цените на тока и на парното вложенията могат да се върнат за 5-6 години.

Защо никой не грабна вашата технология, особено в София при тази криза с "Топлофикация"?

Тя се грабна от чужбина. Германците от фонд "АТС" ще я прилагат за производство на изкуствени горива от отпадъци.
Литър висококачествена синтетична нафта ще струва около 20 ст., а бензинът излиза около 40 ст. През октомври такъв завод за производство на синтетични горива ще започне да се гради в Шумен. Инвестицията е от 52 млн. евро. 51% ще покрие немският фонд, нашият дял от 32 % са технологиите и инженерната част, 10% са на общината в Шумен. В напреднала фаза е същият проект за Перник, после за Мездра, Ямбол и Силистра.

България има капацитет да произвежда петрол, колкото Кувейт. Защото притежава големи количества биомаса от производството на различни земеделски култури, от други растителни остатъци, от оборския тор и пр. Можем да дадем около 60 млн. тона на година биомаса. Това е нещо невероятно.

Ние газим в злато, а не го забелязваме.
Но много неща у нас не са разбираеми.

А някой някога да ви е наричал фантазьор?

О, наричали са ме Леонардо да Винчи и Циолковски, но в кавички. Казват, тоя ще прави балони и ще сваля слънцето. Но БАН и други структури, които останаха полудържавни, са като торба със змии.

При това положение защо не емигрирахте на Запад или в Щатите, където можеха да ви оценят?

Защо да емигрирам в Щатите?
Тази страна всеки момент ще загине. Американците имат много тежък проблем, който се нарича Йелоустоун в Скалистите планини, в щата Уайоминг.
Периодично този вулкан избухва и унищожава всичко. И става страшно. Вулканът се активизира на 600 000 години и вече му е дошло времето. Някъде 2010-2013 г. ги чака огромна катастрофа. Зоната на поражения ще бъде 3600 км.
Пепел и прах с температура около 400 градуса, които се движат със скоростта на звука, ще покрият огромни територии. При предишното изригване Тексас е бил покрит с 18 м пепел. Това ще унищожи Америка.

А България ще остане нещо като оазис.

И тогава ли вашите идеи за слънчевата енергетика ще бъдат разбрани тук?

Не знам. Но човек трябва някак си да се спасява.
Защото след такива катастрофи следва ледников период. И ако няма как да размразим полярните зони, ще ни бъде зле.
Затова слънчевите системи трябва да се разработят и то в България.

Вие чувствате ли се неразбран гений?

Не, просто знам, че много истини не се казват.

Например, представете си как са подредени планетите в Слънчевата система: мястото на Слънцето, на Меркурий, на Земята. Тези планети са местени в дълбока древност.
И Земята е поставена в най-добрите условия за развитие на човечеството.

Ама кой ги е местил тези планети?!

Имало е кой. Не съм привърженик на уфонафтиката. Нито съм от онези, дето ги наричат психо. Обаче, вижте Луната. Тя е използвана като инструмент за местене.
Има снимки на лунни зони, които показват, че на Луната е стопявано.

Представете си, слагат едно огромно огледало, насочват се лъчи към повърхността, стопяват се определени зони и тя става като реактивен двигател. И по този начин се движи където си иска, насочва и намества планетите на определени орбити.

Това, което наричаме богове, всъщност са много добре развита цивилизация, която си е оставила децата тук. Но по ред причини много от тези деца не са разумни.



http://www.monitor.bg/
22 Август 2006

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 5:28 pm

--------------------------------------------------------------------------------
КОПИЕ:



OÙ LA CONSPIRATION N'EST PAS UNE THÉORIE !
http://www.conspiration.cc/


КЪДЕТО КОНСПИРАЦИЯТА НЕ Е ЕДНА ТЕОРИЯ !

ТОВА Е МОТОТО НА ТОЗИ СИТ:

ЗАГОВОР СРЕЩУ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ...

ИСТИНАТА ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ ЗЛИНАТА !

"АЗ НЯМАМ НИКАКЪВ ПРИЧИНИ ДА ВЯРВАМ, ЧЕ ТОЗИ КОЙТО МИ ОТНЕМЕ МОИТЕ СВОБОДИ, НЯМА ДА МИ ОТНЕМЕ, ЕДИН ПЪТ ВЗЕЛ ВЛАСТТА, ВСИЧКО ОСТАНАЛО" Джон Лок

"За да триумфира злото има нужда само от едно единствено нещо ...хората на доброто да не правят нищо."


Le site de Nenki
COMPLOT CONTRE LA CIVILISATION...
LA VÉRITÉ NOUS AFFRANCHIRA DU MAL !


Je n'ai aucune raison de croire que celui qui m'enlèverait mes libertés, ne m'enlèverait pas, une fois en son pouvoir, tout le reste." John Locke


"Pour triompher, le mal n'a besoin que d'une seule chose...
que les gens de bien ne fassent rien!"



ДОКАТО ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ЧУДИ И СЕ МАЕ,
ДЕ ЩЕ МУ ИЗЛЕЗЕ КРАЯ, ДЯВОЛЪТ ВИЛНЕЕ, ЛИ ВИЛНЕЕ !

С ЧУДЕНЕ И МАЕНЕ ДЯВОЛ НЕ СЕ ПРЕБОРВА !!!

ХОРА, ОСЪЗНАВАЙТЕ СЕ И ГРАБВАЙТЕ МЕТЛИТЕ
И ДА ИЗМЕТЕМ ДЯВОЛЪТ И НЕГОВАТА СВИТА,
БАРАБАР С БАШИБУЗУКА И ЕНИЧАРИТЕ.

ВРЕМЕ НЯМА, УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО !!!



И сам войнът е воин,
дори само с метла и
клавиатурата в ръка
да чатка като със снайпер
срещу Дявола и
неговата милионна армия


Въй, въй, пак нагазихме у лука на Лукавия,
пак ще ми пуска с пълна сила високите честоти
и ще ми свирят ушите на поразия.

И защо не, като няма закони в швайнерската държава
и още по-малко свобода за нейните граждсани...

Когато хората си съгласяват, че аз може да нямам свобода,
и да бъда изложена на пълна психотронна инквизиция, ежечасно
и ежедневно от години, те просто сами се обричат на моята съдба.

Това, което днес е за мен, утре ще бъде за всички вас, които гледате безучастно и даже помагате на инквизиторите.

ТОЛКОВА Е ПРОСТО И ЛОГИЧНО !!!

ДРУГИ ПЪТИЩА НЯМА И ДЯВОЛЪТ ДОБРЕ СИ Е НАПРАВИЛ СМЕТКАТА, КАТО ИЗПОЛЗВА ИЗДЪНО СЛАБОСТТИТЕ НА ХОРАТА !!!


на Данко

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Пет Сеп 22, 2006 12:08 am

--------------------------------------------------------------------------------
http://www.vsekiden.com/news.php

КОМЕНТАР
Друго лице, единствено число

Георги Коритаров



"...безличие, безразличие, безвремие. 3 букви "б",..."
- казва лумпена Коритаров в своята поръчкова статия.



+ безгръбначие-коритарско,
безпомощност, безпринципност,
безморалност, безсъвестност,
будалкане, бла,бла, байганьовщина и т.н. и т.н.

Чиста проба българщина, типична за българина, когато допусне всичките политически бълхи да му влезат във вече импотентните потури.
Драпе се до кръв, но не се сеща как да ги прогони, докато му изпият кръвчицата.

Май чафка му е изпилa плюс това мозъка, щом не може да се справи с едни никакви бълхари, макар и да са много
и вечно гладни за власт и пари кръвопийци.

Тъй де, кога друг път ще им падне такова яко пиене на кръв от омаломощените напълно българи...

Дааа, ами то и това беше заниманието, наречено комунизъм, да деградира и напълно обезличи и омаломощи цялата българска нация и сега вече с дружно комуняжко-империалистическо ура,
да го сложат в нокаут с последващо геносидно изтребление.
Въпреки че, геносида и той паралелно доста отдавна е подхванат се упражнява вече доста масирано и почти нескрито.

В тази връзка, няма никакво значение вече,
кой ще изберат за президент от представените кандидатури.
Всички са от един отбор юнаци-бълхари, добре дресирани да изпият докрай кръвчицата на българите.

Крайно време е талантливият и пълне с фантазия българин да измисли спрейче срещу бълхите, защото се развъждат и напинят на талази, докато българите стават все по-малко и малко.

Интересно, все пак, какво ще смучат после бълхите, като затрият българите ?

Тук оставам Чолаков да ви го каже на чист неподправен български.

Но къде у една бълха, толкоз акъл, че да се замисли по този въпрос ?

Тя знае само да смуче и да се надуе и дуе като се напълни с кръв до следващата енфазия в широките български потури.

Дааа, ама като всички паразити и те ще измрат накрая, като им свърши папото, по закона божи.

Ха, де иди го разправяй на една бълха, макар и надута, с мозък голям колкото микронна точица.


Великото царство се превърна в кралството на бълхарите.

Короната липсва, шкембета има, насита нема !!!

Дааа, от стари още времена знае българинът, че бълхите и бълхарите са напас божия и е крайно време да се научи как де се справи с нея.

Иначе, чисто и просто ще му изпият докрай кръвчицата.
Такава им природата, те друго не знаят и затова на всичкото отгоре са дресирани.



Дяволът размножава, отглежда и дресира в своите научни лаборатории безброй бълхари и ги пуска по земята да пият кръвчицата на всички народи.

на Данко


П.П. Гледали ли сте един филм на Чарли Чаплин със състезание на дресирани бълхи ?

Принципът е абсолютно същият, както с бълхите така и с дресьорите.

Дааа, каквото горе, такова и долу, каквото долу, такова и горе.

Работат цялото човечество по едни и същи прнинципи,
но кой ли го е еня за принципите в това безпринципно време ?

Дааа, ама точно тези, които ви разрушават принципите,
ги спазват много стриктно, защото знаят, че само с тях могат да постигнат своята, така лелеяна победа над човешката раса.

Опалааа, пак си дойдохме на любимата темата и се започва якото газене на лука у градината на Лукавия.

Пак ще има енфазия в къщата ми от разни дребни и много насъскани дресирани бълхички, душат и щъкат навсякъде...

Е, дааа няма кой да ги спре, дресьорите командват парада
и закон не ги хваща.

За сега, пък после, като им свърши дресираната играта, ще почне едно спреьосване срещу бълхите, та чудо ще стане.
Ще почернее земята.



И сам войнът е войн,
дори нагазил в море от бълхи,
щъкащи на всички страни,
впиващи се, опиянени и настървени,
надути като балони от кръвта на бедните жертви,
искат да царстват на земята,
забравили, че са само дресирани нищожни бълхици,
използвани от своите дресьори, да разиграват играта.

Точка, точка, тире, звездичка, точка, точка, звездичка, тире точка

Що е то ?

Бълхи с пагони и лампази !!!

Лелеее, малеее Морз, ако види какво пиша от отвъдното ще има да се чуди и мае...., па може и да нарисува една картина с много бълхи и бълхари, отрупани със звездички.

Toile avec des puces, des etoiles еt des galons sur le globe.

Аууу, страхотна картинка ще стане, а пък Чарли ще има да се смее,
ли смеее, да си подфърля земното кълбе, да тъпче бълхичките и си пее рефренчето спрей, спрей, спрей.

Той приживе много ги чаткаше тези работи и затова
го гонеха и му въртеха мръсни номера, разните му америко-англо-швайнерски бълхарчета.


. на Данко

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 6:31 pm

--------------------------------------------------------------------------------
Битката не би трябвало да бъде за разцепване и обвинения срещу съществуващите, като се правят нови фракции и партии, а да се намери кураж и начини за обединение на всички тези, които не принадлежат на така, до болка познати стари, неподлежащи на никакви промени и обновления.
Те трябва да бъдат изолирани и от само себе си да отбаднат от социалния живот.

Всеки, който тръгне да прави политика, за да стане лидер и се прави на важен пред себе си и обществото, е най-добре нищо да не прави.

Външните сили, които не ни мислят нищо добро, точно това искат разцепление и не само на политическо ниво, но и до последното семейство и група в страната, за да си подсигурят разпадането на нашата държава.

Ако не е ясно на някой, който иска да прави политика, кой враг и сила седят срещу него и държавата и няма точна стратегия и не е в състояние да забрави собствената си кариера и живот, ще направи повече бели, отколкото да седи и сеир да гледа.

Даже, ако гледа сеира с широко отворени очи и душа и разбере точно къде са грешките и кой се възползва от тях, даже ще бъде повече от полза за народа си. Поне ще знае от къде идат злините.
Така или иначе, ако не знаеш от къде се зараждат те, каквото и да правиш никога няма да успееш защото те ще продължават да се раждат.

На лъжлива и хлъзгава база не може да се построи нищо стабилно и добро, освен някоя временна политическа кариера, последвана от още повече злини за народа.


Данко

Човек, ако иска да направи нещо наистина добро за народа си и срещу злините, които са го връхлетели, би трябвало първо да е напълно наясно от кой извор извират, за да го запуши, иначе ще пълни само с вода пробита каца и второ трябва да е наясно със самия себе си, дали е достатъчно съзнателен и всеотдаен, за да поеме тази огромна отговорност и извърви докрай трънливия път на един истински политик, решил за сметка дори на собствения си живот да спаси нацията си и държавата си.
В противен случай всичко ще е залудо и поредната фойерверка, която бързо ще изгори в деградацията, която е обхванала тотално държава и нация.

Или както се казва, поправките почнете първо от самите себе си, в противен случай само ще покажете, че сте поредната корумпирана марионетка, която си придава важности правейки политика докато и скъсат конците.

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 10:38 pm

--------------------------------------------------------------------------------
По повод изказването на Цар Симеон, че България требвало да стане като Швейцария на Балканите, бих му отговорила така и не само на него, а на цялата му свита.



България я гони бедността,

но тя може да я преживее

и нема да е за първи път това.


Швейцария я гони мизерията,

мизерията на духа,

което е началото на края

на тази зомбирана страна


Не завиждайте на швейцарците

и те са в беда, от която нема избавление,

те тънат вече в тъма,

за която скоро ще разберат

както те самите така и света.

,
Швейцария с кървави пари живее

и кървави сълзи лее,

с живите си мъртъвци более


Царството на парите тотално я владее

тя няма с какво наистина да се гордее

на кръста разпъната тлее,

докато напълно изпепелее

и вятърът и последната прашинка от нея отвее.



В България има още светлинички на духа

които трепкат и осветляват нощта,

през която преминава нашата страна.

Да победим бедността и мизерията,

да възтържествува силата на духа

на българският дух,

преминал не веднъж през бедността

и даже през мизерията на духа,

успял да се съхрани и отново да се възроди от пепелта

и заблести с нова, още по-голема сила

О, вярвайте го това !!!


Трудностите ни са дадени, за преодоляване

и се възкачим на по-горното стъпало

нагоре към върха.


Не се страхувайтеь

бедността е само изпитание на духаь

а мизерията на духа е краят и смъртта


България ще пребъде и ще надживее

и мизерниците и врага,

които искат да ни унищожат

веднъж и за винаги сега


България ще ги надживее

макар и преминавайки през ада

да знаете това


Смело гледайте нагоре към светлината,

отворете си сърцето и душата, само за добротата,

вярвайте само в истината, а не в лъжата,

отърсете се от доктрините

и илюзиите за парите и света,

а свободата и силата на духа ще ни донесат

истинската, голямата победа на духа

Запомнете от мен

Данко ви го казва това,

със сърце, пламтящо в ръка



А, Кобургът Симеон, юдейският пион

иска да ви превърне в мъртвешки легион,

в марионетки за сечене на пари

и безметежни кибернитизирани изпълнители


Не мерси!!!

Върви си при швейцарските зомби,

на тех им е лесно да живеят без души

с болните си промити мозъци,

като се къпят в кървави пари,

плащайки кървави данъци.

BON VOYAGE !!!

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 2:50 pm

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.pr-bg.com/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=121&func=view&catid=10&id=19#19
prbg
Senior Boarder Posts: 10


Да знаеш кога да се откажеш от журналистиката... - 2006/09/26 23:17
--------------------------------------------------------------------------------
Американски и канадски учени установиха, че журналистиката е една от най-опасните професии. Причина за това е огромното нервно напрежение, което съсипва човека. По-страшни от нея са само миньорите и полицаите. Третото място заедно се поема от строители и журналисти. Защо това е така? Защо колеги на 40 години ходят като сомнамбули, а други изпадат в мания за величие, мислейки си че разбират всичко и всичко от тях зависи? Защо трудно можеш да намериш по-страстен пушач и по-голям консуматор на алкохол от журналист от кариерата? И защо един мой добър познат твърди, че "човек трябва да знае кога да се откаже от журналистиката"? Надявам се да намерим отговори на всички тези въпроси... Не непременно тук и в този форум. Но един ден да намерим...
--------------------------------------------------------------------------------

::отговор:: ::цитат::

Danko
Fresh Boarder Posts: 4


Отговор:Да знаеш кога да се откажеш от журналистиката... - 2006/09/29 18:23
--------------------------------------------------------------------------------
Журналистите сомнамбули са разбрали, че са маши и марионетки на политическите сили, но нямат сила да се откажат от играта.

Журналистите с мания за величие отдавна са си загубили така да се каже душата и са готови на всички трикове и номера в своята роля на марионетка върху театралната сцена на журналистиката, за да предизвикат бурни овации както от публиката в галерията, така и от тази в ложите.
Или с две думи казано те са готови на всичко само и само да задоволят своите мании за величие.
--------------------------------------------------------------------------------

::отговор:: ::цитат:: ::редакция::

Danko
Fresh Boarder Posts: 4


Отговор:Да знаеш кога да се откажеш от журналистиката... - 2006/09/29 18:49
--------------------------------------------------------------------------------
Продължавам си мисълта от по-горният месаж.

Човек трябва да се откаже от журналистиката и от каквато и да е друга дейност по принцип, в момента, когато разбере, че е само един инструмент в ръцете на някой друг и целите на тази инструментализация са много нездрави,тъмни и нечисти, за свое добро и за това на обществото.

Не случайно се казва, че когато един народ, като нашия например, стигне до много задънена улица, в последна сметка, той самия си е виновен, защото повечето хора, които го съставят не са имали съзнанието да поемат лична отговорност и се откажат смело от всичко онова, което допринася за ориентацията към задънената улица.

Номерът, че винаги другите са виновни, без всеки да види самият той, какво е направил и не започне промяната за добро от самия себе си, е най-перверзният и с много лоши последствия в последна сметка за всички.

Всеки е част от цялото и цялото е част от нас.

Който иска да промени цялото, ще трябва да промени себе си.
Направили го всеки или по-голямата част от хората, автоматически цялото ще се промени, без дори да има голями революции и прочее промени, които са били винаги в ръцете на тези, които дърпат конците не само на журналистите.

Разбира се най-простите неща са най-трудни за асимилиране и разбиране.
Няма нищо сложно в живота от само себе си, цялата сложнотия и лошотия идва от нас самите и нашите слабости и ефемерни амбиции за огромни постижения, за сметка на другите.

Обикновено това става винаги на принципа "Кон за кокошка".

Каквито и амбициозни хоризонти да завладеете и световни овации да предизвикате, ако това става за сметка на вашата истинска същност, на вашето духовно здраве и щастие и в ущърб на другите, в последна сметка ще се окаже, че всичко е било напразно, ако случайно не умрете потопен напълно в маниакалните си илюзии.


еnkade.blogspot.com
--------------------------------------------------------------------------------

За Дяволът журналистът е най-бързият изразител и проводник на неговите идеи и най-вече манипулации, едновременно, върху много хора.





на Данко

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 5:08 pm

--------------------------------------------------------------------------------
През последните исторически времена едни викаха:

Ура, ура, ура за Родину за Сталину и за партию, пионки на тези, които дирижират всички.

Други

Хайл, за алтаферини Хитлеру. също пионка на тези, които дирижират всички.

А, сега дойде време да викат всички заедно открито съюзени:

Чип-чип урааа за Дяволо, като пълзят угодно и му полагат отново в краката хиляди ритуални жертви ежедневно.

Очаква се в скоро време, завъртането на играта така, че пак да има Голямата война и пак милиони жертви по бойните полета под вече напълно откритото ракъводство на Дявола и неговата свита.

Очаква се, дааа, ама никой не го е еня за това. Всички безгрижно продължават да си живеят, сякаш въобще това не ги засяга.

Не се притеснявайте, дами и господа, ще ви засегне и то как, директно и от първа величина ?

Така ще ви засегне, че направо ще ви отнесе като вихър,
но този път, горе-долу всички.

И като се има предвид, колко много празни кратуни има вече,
ще се получи едно страшно смертелно въздушно течение.

Ще има да фърчат какви ли не там дяволски слуги, яничари и ятагани, зелени башибузушки патаклами и всичко останало, което се изпречи на пътя.

Всеки си получава, каквото си заслужава !!!

Човечеството като цяло - също !!!

Принципите са за всички, но тъй като Човечеството ги изгуби някъде по пътя на своя възход към небитието, просто не се съобразява с тях, просто забрави, че има такива и кара направо
надолу без принципи, като си въобразява че това е еволюцията.

Просто се объркало по пътя и вместо еволюция, преживява пълна глобална деградация под вещото ръководство на Дявола.


Файнска работа

Да накараш цялото човечество да работи само срещу себе си до пълната му разруха, си е наистина една много голяма, ужасно Дяволска работа.


Спете, спете и мълчете миличките ми рибенца
кротко там в бокала, но утреее, ще има да плащат всички
и водата, в която плувате ще стане наситено червена.




на Данко

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 5:46 pm

--------------------------------------------------------------------------------
В тази връзка, едно стихотворенийце за потвърждение !!!


Куклите

КУКЛИ И КУКЛЕНЦА,
ДЪРПАНИ НА ВЪЖЕНЦА
ВЪЖЕНЦАТА КРЪЦНЕТЕ,
ОТНОВО ХОРА СТАНЕТЕ.

КУКЛЕНИЯТ ДОМ РАЗРУШЕТЕ,
КУКЛОВОДИТЕ ОТСТРАНЕТЕ,
НОВ ПЪТ ИЗБЕРЕТЕ,
ТОЗИ НА РЕВОЛЮЦИЯТА НА СЪЗНАНИЕТО
ТОЗИ НА ДОСТОЙНСТВОТО И НА ЧЕСТТА,
ТОЗИ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ, ВОДЕНИ ОТ ЛЮБОВТА



ДРУГА НАГРАДА НЯМА,
СВОБОДНИ ХОРА
В СВОБОДНА ДЪРЖАВА,
ВЕЧНА ТОГАВА ЩЕ Е ВАШАТА ДУША
ДАЛЕЧ ОТ СЛАВА ЕФЕМЕРНА
ДАЛЕЧ ОТ МАНИИ НА ВЕЛИЧИЯ,
НЕЩАСТИЯ СЕЕЩИ САМО ПО СВЕТА

на Данко

http://forum.vratza.com/viewforum.php?f=34

_________________
http://enkade.blogspot.com/


--------------------------------------------------------------------------------

::отговор:: ::цитат:: ::редакция::

meristz
Fresh Boarder Posts: 2


Отговор:Да знаеш кога да се откажеш от журналистиката... - 2006/09/29 20:48
--------------------------------------------------------------------------------
Ето една подкрепа към всичко казано от вас в рими, писани в мигове на тъга от фалша, в който живеем:

Пиянството на един народ

Колко е жалко да бъдеш цар без царство!
Колко е трудно да бъдеш народ на цар без царство!
Колко е страшно за този народ на цар без царство,
смазан е от мъката на своето пиянство!

Вие сте първите, които ме накарахте да пиша за неща, които отдавна са само в главата ми.
Поздравления!
--------------------------------------------------------------------------------

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 10:25 pm

--------------------------------------------------------------------------------
prbg
Senior Boarder Posts: 11


Отговор:Да знаеш кога да се откажеш от журналистиката... - 2006/09/29 23:54
--------------------------------------------------------------------------------
Не сме народ

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

П.Р.Славейков
1875 г.


Най-трагичната част от това стихотворение е годината на написването му. Тя показва, че от тогава нищо не се е променило... Малко се отклонихме от темата за журналистиката, но този поетичен диалог обещава интересна дискусия.
--------------------------------------------------------------------------------

::отговор:: ::цитат::

Danko
Junior Boarder Posts: 8


Отговор:Да знаеш кога да се откажеш от журналистиката... - 2006/09/30 02:00
--------------------------------------------------------------------------------
Времето се е променило от тогава, но към по-лошо, за голямо съжаление.

Имало е, имаше и има все още страшни сили, отвън и отвътре в страната, които са работили, работеха и работят усилено, за окончателната разруха на народната психология и дори генетичното му модифициране.

Този процес вече, дори премина в един откровен геносид над българската нация.

За съжаление, междувременно, нацията благодарение на психологично-иделогичната обработка, на която беше подложена, повече от половин век, стана още по-неадекватна и нихилистично-фаталистично настроена, което беше и целта на заниманието.

По всяка вероятност, е дошло времето да нанесат последния и съкрушителен удар за изчезването на българската нация и държава.

С всичкото ми уважение към Славейков, аз не съм напълно съгласна с него, защото той не търси причината за това състояние на психологията на народа.

А, точно там е разковничето на нещата.

И аз съм голям критикар, но все пак винаги търся причините за положението, което критикувам, за да бъда точна в преценките и ситуациите и най-вече справедлива.

Всеки може да критикува, но не всеки може в дълбочина да разбира точно, защо така става.

Българският народ е бил винаги и е подложен на много тежки изпитания през последните векове, при това твърде усърдно и успешно направлявани с цел, ЗАРОБВАНЕТО МУ, обедняването му, оскотяването му, озлобяването му, което си е нормално развитие на нещата, при това положение.

Но като духовност, огромен природен потенциял и заложби, няма други като българите, това също трябва да е ясно.
За съжаление точно тези му качества го правят по-уязвим пред законите на джунглата, в която са го вкарали.

Ако би могло да стане някакво чудо и излезе от тази джунгла,
той би се възродил за часове, с пълния си духовен блясък и природите му дарби ще изкочат веднага най -отгоре с пълната
си сила.

Нещо, което не виждам толкова за другите нации, особено за тези, които имах удоволствието да познавам.

Българският ген има много силен заряд и точно в него се целят и искат да унищожат.

И точно поради тези му изключително голями качества,
той е като трън в очите на някой тъмни сили,
които просто искат да си направят удоволствието,
отново хубаво да го намачкат и унижат, след което,
да го унищожат.

За съжаление, точно тук, липсва съзнанието затова у повечето българи и особено у тези, от които зависи, в по-голяма или в по-малка степен, съдбата на България.

Или с две думи казано спасението е в осъзнаването,
кои са истинските вътрешни и външни врагове,
какво искат и да започнем нашето спасение.

Нямо просто, кой друг да го направи.

Съдбата ни подлага на изпитания, за да се научим отново да се борим и сами да си изковаваме съдбата. Все неща, които сме позабравили през последните шест века и ще трябва много бързо вече да си припомним, ако искаме да оцелеем.

Аз просто се опитвам да бъда в добра хармония с реалността на нещата, за да имам истината винаги пред себе си и максимум справедливост.

Поради тази причина много пъти си позволявам страхотна критика, но в същото време никога не забравям, защо и как се е стигнало до това положение, не за извинение, а просто, за да се вникне по-добре в същността не нещата.

Аз не съм нито националистка, нито анти каквото и да е било, а просто се старая издъно да вникна в процесите и нещата, като съм убедена, че само така може да се стигне до истинското и дълбоко осъзнаване, което вече а почти постигната победа.

Всеки, който отрича едно, за да наложи нещо друго вече е в пълна грешка.

Отрицанието до нищо добро не води, точно както този абсурд да се бориш за мир, като водиш кървави войни и даваш нобелова награда.

Историята бъка от такива абсурдутии.

Или като логичен извод, бих си позволила да кажа да не се отрича нищо, достатъчно е осъзнаването на всичко, което става и се започне промяната от нас самите.

Това е моето становище по този въпрос.


Дяволът първо ви разрушава съзнанието и ви купува душата, за да ви сложи бързо в джоба си.



на Данко

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 3:13 pm

--------------------------------------------------------------------------------
obshtestvo.net

ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ В БЪЛГАРИЯ МРАЗЯТ МАФИЯТА, НО Я ИЗПОЛЗВАТ ЗА СПОНСОР НА ПАРТИЙНИ И ЧАСТНИ ТРЕЗОРИ
IX 28, 2006 on 9:07 pm | В Актуално |


ИНТЕРВЮ С ПИСАТЕЛЯ ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ




Точно такива като Петър Христозов са истинските врагове не само на България, но и на света.

Този езуит продължава саботажната си работа почти в сянка,
както явно го е правил винаги, откакто са го пуснали от ордена, добре курдисан за тази работа.

Този ерудит-езуит прави много повече бели и върху много повече хора, едновременно, отколкото тези, които донася.

Забележете само как изнася фактите, като винаги изводът му е, че нищо не може да се направи и че виновниците никой не ги наказва и прочее.

Той затова е курдисан и е учил по класическите методи да ви манипулира и внушава практически, което е и целта на книгите му, че злото никой не е в състоияние да го спре.

Един вид нагнетяване на примиренчество, фатализъм и нихилизъм, които така и така са вече обзели напълно българина.

Иначе, по принцип, той ви казва пълната истина и това кара хората да му имат доверие, но всъщност неговите цели са чисто и просто манипулация на цялата популация.

Неговата книга е нещо като куршум, с който иска да убие поне пет заека, нещо типично за дейността на тези, които го командват този слуга в сянка на голямото братство Илюминатите от клона на езуитите.

Та другият заек на този куршум е дискредитирането на България пред цял свят, по един много познат манипулативен начин. Начин по който, винаги излиза така, сякащ в никоя друга страна по света, няма корупция, криминалност и прочее деградация на обществото.

Един тип манипулация много специфична, която успява да фоуксира цялата светлина като с лупа върху лице, група или страна, докато запуши и изгори накрая.

Този тип манипулация, например, всеки един от вас е преживял, особено видна, когато се касае за един единствен човек.
Неговите негативни качества, част от които при това са напълно измислени, но добре внушени в околните, изглаждат точно при него, най-страшни и лоши и сякаш само той е единственият носител на тях. Сякаш няма други хора като него и той е най-негативния човек на земята в този момент, който очевидно напълно обслужва неговите врагове.

В такива случаи, винаги точно истинските лоши и негативни хора, първи се хвърлятг със сила върху падналата жертва и най-ожесточено я нападат, за да не стигнат до тях.

Този принцип е напълно валиден когато се касае не само за един човек, но и за цяла нация както е тук случая, при това с прикритието на добрите намерения.

Българският народ добре е синтезирал тази истина за прожекцията на собствените ни негативни качества върху другите, която правят хората в следната поговорка:

"Крадъцет пръв вика-дръжте крадеца."

Ако този така наречен писател ми каже, че слънцето грее, обезателно ще изляза и добре погледна, дали наистина това е така.

Той е получил орденът "Стара планина" от такива като него,
които манипулират българския народ и правят всичко възможно за неговото изчезване, минавайки през всички етапи на униженията, оскърбленията, експлоатацията и мъченията.

Тези хора едно, говорят друго вършат и трето мътят в голямата сянка, поддържани, награждавани и ръководени от баш майсторите зидари.


Този доктор по био-физика от Лион, където са съсредоточени едни от най-страшните лаборатории за масовия и персоналния психо-контрол на хиляди хора, би могъл да ни каже много страшни тайни в тази връзка.

Да, ама няма да ви каже нищо от тази афера на световната инквизиционна научно-еничерска армия, която държи под психо- контрол Европа и даже света.


Дяволът е винаги добър към своите верни слуги езуити.


на Данко

_________________
http://enkade.blogspot.com/




Danko
стара пушка



Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388



Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 10:47 pm

--------------------------------------------------------------------------------
obshtestvo.net

Айсберг
IX 28, 2006 on 9:29 pm | В Айсберг |


Добре, че ни натискат от Европа да се разправяме с родните престъпни групировки. Кунева заяви в Брюксел, че те са три, но не каза кои. Петков пък загадъчно добави, че в момента в България няма групировки с мащабите на бившата СИК и ВИС. Скъпи, читатели! Ако някой знае кои групировки ще чистят нека го напише във форума. И ако мисли, че СИК и ВИС или техни производни ги няма, нека също напише. Барем стигнем до някаква истина.





Данко

За какво разправяне с групоривките говорите като всички малко или много са вързани с тях, директно или индиректно ?

Тези, които са ги създали с цел деградиране на нашето общество, сега искат да ги премахнат, но по начин, по който само на тях им изнася, но е в пълен ущърб на народа и удобен за налагането на ДЕМОНОКРАЦИЯТА.
И те са между вътрешните и външните врагове на България.

Пък и може да сте чували, ЧЕ ИМА ЕДНИ ТАКИВА ЛОШИ ЧИЧКОВЦИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И У НАС, КОИТО СЪДАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ, ПОСЛЕ ЧАКАТ ТЪРПЕЛИВО И УСЛУЖЛИВО,
КАТО НИ ГЛЕДАТ С УДОВОЛСТВИЕ СЕИРА И МЪКИТЕ, КАКВА ЩЕ БЪДЕ РЕАКЦИЯТА НА ТЪЛПАТА И ПРЕДЛАГАТ С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ РАЗРЕШАВАНЕТО МУ, НО ОТ ТЯХ САМИТЕ И ПО НАЧИН, КОЙТО САМО ТЯХ УСТРОЙВА, А НА НАРОДА МУ ИЗДЪРПВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЧЕРГАТА ИЗПОД КРАКАТА.

Точно както направиха с тероризмът и за да решат проблемът, уж за сигурността на хората, вече им отнемат постепенно всички дори елементарните демократични права и им налагат само демонократичните, или практически да нямат никаква интимност и най-елементарни свободи в живота.

Цялата тази дъндания е само предисловие за налагането на нова световна диктатура, като се използва деградивната машина за разпадането на обществата.
За съжаление, когато се касае за разпадане и корупция, ние нещо все по първите места висиме.

Ако намерите първо тези, които са създали тези групоировки, автоматически ще предизвикате и тяхното разпадане.

Но ако тези групировки биват само разрушени, то те ще се появят в друга форма и вид, докато техните създатели са живи и невредими.

Така че, докато си играете на жмичка с реалността, със или без силови групировки и разни други шмекировки, ще ви млатат като мачета у диреци.

ВСЪЩНОСТ ТО ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА ГОЛЯМОТО МЛАТЕНЕ.

ДОСЕГА БЕШЕ САМО ПОДГОТВИТЕЛНИЯТ ПЕИРОД ЗА ТРАСИРАНЕ НА ПЪТЯ КЪМ НОВАТА СВЕТОВНА ДИКТАТУРА.

ИЗВОДЪТ Е:

Изворът на злото затапете, ако искате от неговата отровна вода да не пиете.

Нещо неясно или да ви го нарисувам на картинка ?

Впрочем скоро ще ви го изрисуват и ще го видите всички,
но и ще го почувствувате по най-гадния начин, разбире се за тези, които оцелеят в цявата тази галимация.

Когато ви предлагат помощ и решение Дяволът, запретнете ръкави и сами си решете проблемите, ако не искате да ги умножите и в тях да се удавите.

Само сиренето в капана е безплатно на първо време !!!
Нооо, вече като го налапате в капана, може и да ви струва живота или в най-добрия случай, да платите цената на диамант с големината на сиренцето.

Изборът си е винаги ваш, както и съзнанието.

LIBRE ARBITRE СЕ ПОЛАГА НА ВСИЧКИ, НО НЕ ВСИЧКИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ НЕГО, ЗАЩОТО ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ И ТОЛКОВА ПО ЗЛЕ ЗА ВСИЧКИТЕ.

на Данко

_________________
http://enkade.blogspot.com/