Популярни публикации

Общо показвания

вторник, октомври 30, 2007

ФОТО СЕСИЙКА ЗА НАСТРОЕНИЕ. ЗИМА НАСТЪПВА МРАЧНА, СТУДЕНА И БЕЗКРАЙНА !!!






...гарвани грачат грозно зловещо, зимата пее своята зла песен, вятърът вее тръни в полето.

Гарваните стават все повече и отвсякъде се чува само зловещото им грачене, зимата става все по-смразяваща и безкрайна и вятърът само тръни сее по пътя ни на всяка кръчка.

Народът на Левски все още притеснява Гарваните !!!
Те не искат да отлетът, докато го има.
Само пустош, пепел и руини ги привлича.

МАЛКО СПОМЕНИ ОТ ТОПЛОТО ЛЯТОТО !!!
Никой няма да ви даде истината поднесена на тепсия. Дори това да стане, ако не сте узрели междувременно в процеса на търсенето, вие няма да я оцените и ще я захвърлите като ненужна дрипа

Истината е примесена с хиляди лъжи и манипулации в лабиринта и трябва сами да се лутате и да оставите преди всичко инстинктът и дълбоко закодираните ви знания да ви водят към изхода, като се опитате да хванете началото на червената нишка и полека лека да я навивате на едно голямо кълбо - кълбото на истината.
Само тя, Истината ще ви направи свободни.
Само Истината ще ви открие светлите хоризонти и изведе на спасителния бряг далеч от мрачните лабиринти на Матрицата.
Умът и интелектът са неща много второстепнни в лабиринта на Матрицата и по-скоро й служат, за да ви манипулират тотално и курдисват на сатанински програми.
Не случайно днес науката и прогреса са подчинени изцяло на Сатаните и те водят човечеството право към изчезването на цивилизацията.
Това съвсем не означава, че те са нещо лошо сами по себе си.
Това означава, чисто и просто, че те са се оставили да бъдат подчинени на злите сили, като са ги отделили изкуствено от човешката същност и духовност и са превърнати по-скоро в рутинно студено оръжие, лишено от дух и човечност, обърнато вече изцяло срещу човека.
При това положение крайният резултат на това занимание е повече от очевиден.

Днес много хора го знаят, но това нищо не променя, след като не го осъзнават и продължават да са част от оръжието.
Явно на Матрицата хич не й пука и ги оставя да си дрънкат за изпускане на парата,като знае, че друго не са способни да направят.
Цялото пространство вече се залива с недоволство и дрънкане колко е лошо и прочеее, но никой нищо не прави да се откопчи от зъбите на матрицата и престане да й бъде слуга.
И това си е своего рода манипулация от голям мащаб, която оставя грешното впечатление, че нещо се прави, но това съвсем не е така, щом няма осъзнаване и всичко си продължава по инерция единствено по законите на Матрицата.
Няма полза да говориш едно и да продължаваш да правиш точно обратното и те го знаят и не се притесняват.
Още една илюзия прибавена към всички останали, така грижливо създавани и подхранвани.

СТРАХЪТ ОСНОВНИЯ БИЧ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА СТАДОТО, ТАКА МЕТОДИЧНО ПОДДЪРЖАН НА ВСИЧКИ НИВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА ДНЕС Е ОСНОВНАТА ПРЕЧКА НА ОСЪЗНАВАНЕТО И ИЗЛИЗАНЕТО ОТ ИЛЮЗИИТЕ.
СПРЕТЕ ДА СЕ СТРАХУВАТЕ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ ОТНОВО НА МЯСТОТО.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА БУНТЪТ НА МРАВКИТЕ. МОЖЕ ДА СМЕ МРАВКИ, НО СМЕ МИЛИАРДИ И ЩЕ ГИ ПОБЕДИМЕ, НИЩО ЧЕ СМЕ МАЛКИ, СТИГА ДА СМЕ ОСЪЗНАТИ И ЕДИННИ.

Такива ми ти работи дами и господа, свърши златното времето на поеденичното спасение. Дойде време за духовно извисение, обединение на избраните и отхвърляне на веригите.

петък, октомври 26, 2007

ПАК НА ВИСОКО, ЧЕ СЕ ВИЖДА НАШИРОКО. ГЛЕДАМ, ГЛЕДАМ, ГЛЕДАМ НЕМА ЖИВА ДУША !!! ЦАРСТВОТО НА МЪРТВИ ДУШИ НАСТАНАЛО !!!




Тук ще намерите много добро описание на ОРЕНДАТА:

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1210&st=15

Друга информация по въпроса не съм срещала на български и го препоръчвам на всички българи, за да ви запали божествената искра в душите, ако не сте ги продали вече на сатаните.

Ще потърся информация и на други езици, но се съмнявам, че ще намеря нещо па-добро, като се има предвид, че Орендата се е позагубила при другите, ако въобще някога са я имали деее.
Така или иначе по-важното е да я преоткриете в себе си и да черпите директно от извора, отколкото да търсите описания и информация. Тази работа не става с описания и съвършенни технически изпълнения и всичко е на съвършенно друго ниво, което е недостижимо за други, дори и да се гениални, вундеркини и прочее умняци.

Имам си един лаф открай време за хора без Оренда.
Имат ялов вид, ялов поглед и приказките им ялови, т.е. лишени изцяло от дух и изключително неприятно като усещане, за което те нямат и понятие.

Това разбира се може да се почувствува само от хора, в чиято кръв се вихри Орендата и духът им е в пълната си сила, непокътнат от външните сили.
Независимо от това, колко яловците са красиви физически, колко умни приказки приказват и с какъв обработен школуван глас и тембър, колко знания са натрупали и завоювали високи научни поприща, колко са социално високопоставени, тяхната яловост просто удря със сила.
Е и Оренда, който я има, на свой ред доста ячко шибва и шокирва,тези които я нямат.
Направо огин ги гори.

Държа да отметна тук, че в чужбина все още не съм имала удоволствието да срещна човек с Оренда, дори със съвсем позагаснала искрица и с една истински богата душевност.
Колкото са по-богати на пари толкова са по-мизерни и бедни духовно, макар че е пресилено въобще да се говори за духовност. Тя просто не съществува във никаква форма, освен в опити за имитацията й.

Царството на мъртвите души е завладело вече човечеството.
Нема го Гогол да напише нещо по въпроса.

Глеааам, глеааам,глеааам нема нищо и си викам, тука има нещооо и то много гнилооо !!!

Е, па нема, га нема, нема и нема !!!

Изглежда, че на Европа и цивилизацията й е ялова, на ялови основи построена и от ялови хора крадена и развита.
Всъщност и в момента има такъв силен момент на имитиране на истинските с божествената искра хора, от разни ялови двукраки. Всеки ден този процес го виждам по всички фронтове, особено на интелектуално-артистичния е просто очебиен.

Направо ми взимат акъла, с какво настървение го правят и във всички сфери на живота. Но имитацията си е имитация, особено, когато се прави без душа, само с цел да се докаже, че и те могат
и прочее простотии.
По-интересното е, че и задоволството им е също ялово и бързоотлитащо, което съответно ги бута към все нови и нови фалшификат действия и затова и насита нямат на нищо.

Обърнете просто внимание, че изведнъж се навъдиха безброй имитатори на всичко и на всички. Темата е много дълга за разработване, но който разбере за какво иде реч и се поогледа по-внимателно, бързо ще намери фалшификатите, с които сме обградени отвсякъде и бързо ще види, че те са от един и същи род и вид,и все ялови.
Много я обичам пусто тази чисто българска дума ялов, която така точно изразява празнотата у хората без Орендата и от дете като меч я размахвам.Оказва се, че е имало защо.

Само човек с Огнената Орендата в кръвта си може да почувствува със сила страшна, колко могат да бъдат думите, лишени от божествения заряд, колко празни и мъртви погледи могат да имат две хубави очи,колко безизразно може да бъде едно красиво лице, колко студено и лишено от съдържание и чар може да бъде едно изваяно тяло.

Ето, такива ми ти работи дами и господа за днеска.

Тук за Европата е писано интересни нещица, като потвърждение на това,което съм писала по-надолу, че когато ние сме правели държави,календари,писменност и култура, те са фъркали по лияни.
Не ние трябва да отидеме при тях в Европа, а те трябва да дойдат при нас, ако искат да станат истински човеци.

Така де, ако искат Божествената комедия да продължава.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1517&st=0&#entry22459

Тук има и информация на български за психотронните оръжия, която е доста остаряла, защото сега западняците действат с изключително прецизни нов вид ПСИХОТРОННИ оръжия, далеч по-съвършенни и с портативни установки, които са нацвъкали навсякъде и вече напълно са излезли от конспирацията, действат направо без да му мислят много, под пълната защита на държавите, към които принадлежат съответно и са над закона. Никой не смее гък да им каже и още по-лошо, помагат им всячески, защо всички на практика са под въздействието на нон-леталните оръжия и не са в състояние нито да се отбраняват, нито да откажат съдействие на професионалните убийци от този бранш. Положението е много натопорчено и нещата отиват много на зле.

Клакьорите непрекъснато внушават на масите, че няма Световна конспирация и в това отношение вече са прави, защото вече всичко се прави открито и нямат нужда да се натегат и да въртът конспирация. Това естествено говори, че имат почти тотален успех в действията си за психовъздействие над масите.
Само отвреме навреме провеждат тестове, за да видят температурата и доколко те продължават да са в транссъстояние.
Занимават се в близък план и с повече целенасочени действия на психотронните си оръжия и чиста проба психо-манипулативен терор само към хора, които проявяват особено голяма устойчивост и не се поддават толкова лесно, както повечето хора и им правят животът един пълен ад. Справки моя милост.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1521

За тези, които се справят с френски и английски или имат време да си превеждат информациите с автоматичните преводачи има страхотна информация по въпроса, както и разбор на актуалните събитията от тази гледна точка, ето тук:

CONSPIRATION.CC

Време е човечеството да проумее, че го психясват от всички страни и с всички средства на психотронните оръжия, плюс манипулациите, плюс биологичната война, която водят световните топ секретни лаборатории срещу него и които са разпръснати по всички точки на планетата.

Колкото до убийствата, които се извършват по този начин, по-бързи или по-бавни, те са в хиляди и милиони пъти повече, отколкото въобще човек може да си представи, дори само в България и повече от половин век.

Един от най-виртуозните им начини всичко да си остава скрито покрито е, да намесват много хора в тези салта морталета чрез хиляди начини и манипулации, за да си траят после и да не смеят ни да гъкнат, ни да шукнат, за да не операт те пешкира, защото междувременно им става ясно, че си имат работа с истински сатани, срещу които никой не смее да се възпротиви, за да си запазят кожицата. Но най-главното е, че повечето просто изпадат в зомбирано състояние, което ги прави абсолютните послушни пионки.

Малцината, които проявяват някакво упорство и не се поддават на масовите процедури за въздействие и промивки на мозъка, ги третират вече поеденично и става много напечено за тях и в повечето случаи със смертелен изход.

Интересното е също, че дори и особено податливите на въздействие хора, които стават тяхни абсолютни слуги, също често загазват много, просто защото живота им се движи по програми, в които е предвиден техния край, без значение тяхното угодничество.
Така че, изходът не е в страхът от тях и в това да им станете послушнички плазмодични пионки.


СЪДБИНИТЕ НА ХОРАТА СА В РЪЦЕТЕ НА САТАНИ, КОИТО СА РЕШИЛИ ДА ПРЕВЪРНАТ ХОРАТА, ТЕЗИ КОИТО ОЦЕЛЕЯТ, РАЗБИРА СЕ МЕЖДУВРЕМЕННО, В ПОСЛУШНИ РОБОТИЗИРАНИ РОБИ И НИЩО ПОВЕЧЕ. ЗА ТАЗИ ЦЕЛ, СА РЕШИЛИ ДА НАМАЛЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДО МИНИМУМ, ЗА ДА МОЖЕ ПО-ЛЕСНТО ДА ГО ДЪРЖАТ В САТАНИНСКИТЕ СИ ЛАПИ.

Това е положението, кой разбрал, разбрал, кой не в пълна заблуда ще си умре и по всяка вероятност от някое от тяхните безбройни въздействия върху всички. Естествено да не забравяме, че те дори и природата отравят, като по този начин подсичат клона, на който всички подскачат угодливо. Този клон в близките времена ще се скърши и всички ще изпопадат от него като гнили деградирали напълно круши, колкото и да се вкопчили в него, ако не са ги обрулили преди това.

ДА ОСЪЗНАЕТЕ ТАЗИ РЕАЛНОСТ И ДА НЕ СТАВАТЕ ПРОВОДНИЦИ НА ТЕЗИ СИЛИ МУ Е МАЙКАТА, ИНАЧЕ МОР НИ ЧАКА ВСИЧКИ.
АКО ТОВА СТАНЕ С МНОГО ХОРА ИЗВЕДНЪЖ ЩЕ СТАНЕ КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ ПО ВЕРИГАТА ИМ, КОЕТО МОЖЕ ДА СПАСИ И НАС, И ВАС, И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО.

ДРУГ ПЪТ ПРОСТО НЯМА !

ТОВА Е, КАЗАХ !!!

ЗАБЕЛЕЖКА:

Повторенията ползувам както на думи, така и на знаци, единствено и само по мое усмотрение, просто защото така го чувствувам и нямам никакви други манипулативни намерения, освен да накарам хората да се замислят над това, което пиша.

Не се движете по схеми, а отприщете дълбоките знания,които са във вас, интуицията и чувствата и те ще ви бъдат най-добрия ориентир за истината. Това единствено важи за българите, за другите и да искат, едва ли ще има голям успех, но никога не е късно да опитат.

СЪЗНАНИЕТО И ЛЮБОВТА ЩЕ СПАСЯТ СВЕТА.
АКО ПРЕСТАНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ И ДА СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ СЛУГИТЕ НА САТАНИТЕ, МОЖЕ И ДА СЕ СПАСИТЕ.

http://www.davidicke.com/content/view/9618/48/


Пътищата на Българите

http://frognews.bg/Frog/index.php?option=c...3057&Itemid=128

http://forum.all.bg/printthread.php/Cat/0/Board/history/main/362233/type/thread

http://7rilskiezera.com/data/Znachenieto_na_BG.pdf

http://www.fenomenibg.com/modules/news/




--------------------------------------------------------------------------------
АДЪТ И РАЯТ, ДВЕ СТРАНИ НА МЕДАЛА

ПРЕМИНАВАМ СЕГА ПРЕЗ АДА
САМО УЖАСИИ СРЕЩАМ ПО ПЪТЯ
ДЯВОЛИ ХОРО
ОКОЛО МЕН ЗАВЪРТАТ,
ПОДСКАЧАТ И СЕ ХИЛЯТ
ПЕСНИ ЛЪЖОВНИ МИ ПЕЯТ
ИСКАТ КАТО ТЯХ ДА СТАНА
ИЗЧАДИЕ НА ДЯВОЛА

ТАМ В ДЪНОТО ВИЖДАМ СВЕТЛИНА
ТЯ СТАВА ВСЕ ПО-ЯРКА,
ВСЕ ПО ОСЕЗАЕМА

ГОСПОДИ, ДАЙ МИ СИЛИ
ДА ПРЕКОСЯ ОГНЬОВЕТЕ НА АДА,
ДА ДОСТИГНА СВЕТЛИНАТА
СВЕТЛИНАТА НА ИСТИНАТА
САМО ТЯ МОЖЕ ДА УБИЕ САТАНАТА,
ГОСПОДАРЯТ НА АДА

ДРЪЖЕ СЕ, МИ ОТГОВАРЯ ГОСПОДА
ТИ СИ БЪЛГАРКА,
БЪЛГАРИТЕ МОИТЕ ДЕЦА,
ВИНАГИ СА ЗНАЕЛИ,
ДА ВЪРВЯТ ПО ЖИВА ЖАРАВА,
БЕЗ ДА СИ ИЗГОРЯТ
НИ КРАКАТА,
НИ ДУШАТА.

ДРЪЖ СЕ!!!
ВЪРВИ СМЕЛО КЪМ СВЕТАЛИНАТА,
НЕМАЙ СТРАХ ОТ НИЩО
СВОБОДЕН ДУХ НЕ СЕ ПОБЕЖДАВА,
ДОРИ И ОТ САТАНАТА.


ПРОДЪЛЖАВАМ ПЪТЯТ ПРЕЗ АДА,
ВЪГЛЕНИТЕ МИ ПАРЯТ КРАКАТА,
НЯМА ДА ДАМ ДА МИ ИЗГОРЯТ ДУШАТА
САМО С НЕЯ МОГА ДА СТИГНА
ДО СВЕТЛИНАТА
СВЕТЛИНАТА НА ИСТИНАТА
И ПОБЕДЯ САТАНАТА


ДАНКО
НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА


Част от едно мое писъмце за моите приятели еничари.

Та да си довърша мислите по отношение на моите, нашите и вашите манипулатори
и инкдизитори.
За тях аз съм една мравка, а те са все едно слонове с цялата тяхна абсолютна
власт над всички държавни институции и прочее помиярски съставки на
обществото и щом тая орда от башибузук и еничари е самодоволна и много
горда, че може да ме играе както си иска, значи слоновете са с мозъци на
мравки, а аз мравката, с мозък на слон, щом не им се давам на тези копелета
на дявола.
Искам да кажа, че те цяло време повтарят схемата от сорта, един слон дига пара и се бие в гърдите, че стъпил на една мравка и е размазал. Въобще голям смях в залата, но тъй като от тях по-голями зомби няма, само такива ненормални неща може и да се очаква.
От тяхната, по-лоша психологическа характеристичка няма и няма да има по земята.Те искат да докажат с всички средства и на всяка цена, колко са велики и коилко могат да газят мравките, като имат всичката сила и власт в ръцете си, макар и в главите само маниакални мегаломании и два бутона с два конеца.Последното нещо, което може да мине като течение поне в празните им глави е, да не го правят.
Въпросът не е че, те могат всичко след като имат пълните възможности, сила, власт, тотална свобода на действие и ненаказуемост на дяволските им изпълнения, дадени им с цел тотално и повсеместно тъпчене и разрушения срещу човечеството.
Въпросът е, да не го правят, въпреки това, за да се покажат като човеци. Ето там е въпросът при тях и те не са способни дори да си го зададът.

Опитвам се да ви давам пример, защото ако е въпросът,най-много усилия са положили да ме зомбират мен и въпреки това не им се давам, но за съжаление всички си живеете с разни илюзии, но скоро ще има насилствена раздяла с тях и ще трябва да гледате истината в очите. Ако не можете да се опълчите и се борите, поне не им ставайте проводници, че ще плащате много, ако не на този свят, на другия.
Умната по тъча, че "благодарността" на сатанистите към техните слуги е много страшна.

Еее, па нема да се предаваме и това е, аз врачанска превъзходна ли съм или лукова глава ?
Во веки веков да са проклети всички гадини, които ми ходят неотклонно след трътката ... ха, ха, ха !!!
Малий златна да бех трътка, немаше толкова да ме пазят.
Па знае ли човек, трябва да е платинена тогава?

Ох, майтап да става, бе Уили - рече Алф
и отпраши към незнайна планета.

И все пак няма нищо случайно на този свят !

Има нещо много гнило, но и неподозирано важно на тихия фронт.
Да, ама няма да ви го кажа, не е дошъл момента, нито сте узрели за истината, макар че тя прозира навсякъде, но вие просто не искате да я видите.
Еее, иска се дупе ячко и кураж, платинена трътка, за да се изплъзнеш от хищните зъби на Матрицата.