Популярни публикации

Общо показвания

петък, декември 07, 2007

ОТ ЗОНАТА НА ЗДРАЧА !!! ???



Полегнала е Тодора на чардака, ох пардон, Надуца на дивана и се чуди и се мае, де ще му излезе края с еничари от две страни плътно обградена. Въртът, сучат, мажат и замазват с разни отрови всичко, до което успеят да се докопат и хич не им пука.
Тъй де, съзнание и съвест немат, че да им тежи у главите пълни само с бутони и вървички, а сърцата им - на каменни буци станали. Да ме извинят камъните, които имат повече душа, съзнание и памет от тия двукраки вкаменясали гниди.

/Не пропускат, например, да мажат даже и бравите на вратите не само в апартамента ми, но и на колата. Като пипнеш бравата с голи ръце и се пипнеш после някъде по лицето и гледай да видиш какво става, направо дупки отваря.
Е, браво от мен, много сте спец, няма що, от мен по-голяма реклама няма да получите. Върхът сте и на глупостта, и на сатанинските изпълнения.

На кой ли му пък пука ?
Закони за еничарите нема, по-скоро обратното, законите са за тяхното протежиране, за да се чувствуват важни и неприкосновенни в своята илегална и нечовешка палачовска и палячовска дейност, да се чувствуват илюзорно нависоко и над закона.
Кой е като тях ?
Абе всичко си е пунт и пластика, та нали трябва да си въобразяват, че са голяма работа, за да си вършат добре дяволската работа. Всичко и при тях, най-вече, си е висша форма на манипулация, психоконтрол и мутация, точно както и при тяхните жертви, даже далеч в по-тежка форма. Е и как иначе, като трябва да изпълняват най-черната дяволска работа ? Съответно и психо-обработката над тях е по-голяма и тотална./
/Хайде, стига им толкова за днеска, че ще вземат много да се дуят с въздух, каквито са си пуеци, не заслужават толкова думи. Пък току виж и се ядосат и ще омажат целия блок с отрова, даже ще запускат по-често самолетите с шемтрайлите да отроват въздуха и ще нацвъкат навсякъде облъчвателите с портативните установки по всички прозорци, балкони и хълмове, плюс постоянните. Те си знаят там, какви гадости вършат, особено когато започна да пиша тук за сатанинските им изпълнения по-конкретничко.
А това, че вие не вярвате или се правите, че не вярвате, си е ваш проблем, като повярвате, ще е малко късничко за отстъпление.
Те си знаят там какви гадотии правят и рано или късно, и на тяхните празни глави ще се изспят./

И сега да си продължа с чуденето, въпреки отклонението с башибузуците.

Чудя се и се мая, колко много светлина ще трябва, струяща от много светли хора, за да измести изцяло тъмнината с нейните двукраки тъмни субекти, мутант-двукраките обитатели.

Чудя се и се мая, като гледам, че няма и помен от светлинните хора вече и даже тези, които ги имаше тук-таме, изчезнаха поеденично. Къде се появи светлинен човек и засветка, него го светнат тъмничарите по бързата процедура.

Нещо от сорта:
Бухалът казал на светулката
- пречиш ми, защото ми светиш в тъмнината и не мога да си ловя жертвичките.

Не случайно бухълът е един от символите на Илюминатите.
Те претендират само, че са осветлени /илюминирани/, но явно само отвънка, а отвътре чернилка страшна ги е обхванала. Не случайно и наблягат на черните дрехи, които символират същността им.

Чуди се и се мае, откъде да вземе толкова много светлина, за да облее всички хора и да отстъпи, во веки веков, тъмнината, така трайно и изцяло настанила се на земята, не оставяща полагаемото се място на светлината. То е ясно, едното не може без другото, но по-равно.
Нали знаете, трябва да има равновесие между двете и то изцяло е нарушено ?
Човечеството изцяло е изблъскано и наблъскано в зоната на здрача.
Проблясъци и светкавици не се допускат в главите на хората, защото са предвестници на бури, а те не са желателни от нашите приятели на тъмните сили.Те са си присвоили изцяло правата над всичко и при това тотално контролирано.

С чудене нищо не става, съзнанието му е майката, само то може светлина да разпръсква и тъмнината да отблъсква.
Съзнанието само по себе си е вече една трайна светлина, която никой не може да угаси, дори и дяволските тъмни сили.

И ако трябва да го кажа по най-кратия, ясен и точен начин, човечеството е в ръцете на една шепа откаченяк-маняци, които си играят с него като му подлагат на всяка крачка капани, като ролята на котките е винаги от тях заета.
Как беше там песенчицата ? ... аз си имам мишенце, то си гризе сиренце, а отвънка котката  ...

Я, да видиме сега какво пише тука Ненки по повод един видео-анализ на един психоаналитик Джъстин Франк.

http://www.conspiration.cc/

Буш бил социопат. Той показва пълно отсъствие на виновност и съзнание към това, което прави и надутост към хората.

Това добре и всички го знаеме вече и го виждаме навсякъде.
Психолози, психо-аналитици, психиатри и прочее фройдиска паплач, обаче междувремено, участват в съставянето на програмите за постигането на тези ефекти върху психиката, които са описани по-горе, по възможност, при това, върху всички хора на планетата.

Няма да се учудя, ако този психо-анализатор-катил-изатор не е участвувал лично в личните психо-програмки за психоктонтролът на Буш. А като се има предвид, че в тази фамилия специален психоконтрол се упражнява, най-малко още от дедо му и вече съвсем пък не случайно по наследство, едва ли не, се предава президентската титла, работата съвсем става ясна и натупорчена. Ако прочетете историята на тази фамилия, може и да ви просветне напълно, от тази гледна точка, естествено.

Имаше един такъв психо-анализ от един български специалист от сорта, за Първанов и Първия на Атака - Сидеров. Ако ги намеря, някъде съм ги записала, ще ги пусна тук за сравнение и яснота, на това което искам да ви кажа. И този анализ беше прекалено точен за съответните лица, също жертви на психо-мутацията и контрола, за да ги превърнат в удобни политически марионетки за водевили и съпунки, въобразяващи се, че нещо от тях зависи.

Тука държа да отворя още една скоба и да питам.
Какво е пък положението в главите на всичките тези психолози и прочее подраздели там, да не ги изброявам, че свет ми се завива, специалисти по психотронен контрол и прочее учена паплач без никакво съзнание и морал, след като участвуват в такива програми за психоконтрол над милиони хора ?
Какво е пък тяхното тотално видоизменяне и превръщането им практически в двукраки управляеми мутанти, които нямат нищо общо с човека, даже не и с маймуните ?

Нещо средно между двете, накичени и лустросани с науката и нейните постижения и превърната от тях в чиста отрова за цялата планета. Науката и политиката се труфат с награди и се тупат по гърдите като истински маймуняци за развитието на цивилизацията, но не отчитат, че възходящата линия е в обратната посока, само надолу към дверите на ада. Всичко, което би могло да ги спре, им е изчистено от главите.

Вместо да се фейкат по лияни, фърчът с мерцедеси, вместо да им дават дресьорите бананчета за награда, им дават скъпи играчки, медали, известност и пълната илюзия, че имат наистина някаква власт над хората и събитията.

Е, да ама, неее !!!

Власт имат единствено кукловодите или по точно матричарите на Матрицата, която е захапала здраво човечеството и явно няма никакво намерение да го пуска. Човечеството пък, от своя страна, много не се натиска да се отърве, напротив само се навира у шамарите.
И като гледам, си се чувствува добре в безсъзнателното си аморфно състояние на тотално гниене и деградиране. Бе то е хубаво да ти е добре така, но проблемът е, че след деградирането идва несъществуването или по-точно, разпадът.

/Някъде по-долу, бях развила темата за диаманта, че само чистата кристална структура е вечна, а амофната е обречена на разпад и за нищо не става повече.
Не случайно е доказано, че мозъкът на душевно болните е в аморфно състояние и още по не случайно матричарите правят всичко възможно по изкуствен начин да въздействуват върху мозъците на хората, за да се превръщат в аморфна сива маса/

Не една и две цивилизации са изчезвали по тези начини.

И Ненки и Франк "случайно" са изпуснали да доразвият темата, което е по-важното, та реших аз да го направя.
Няма как, все някой трябва да го направи, никой на мен поне не ми заповядва, нищо че са с директна вързка с мозъчните ми вълни.

Аз врачанска превъзходна ли съм или лукова глава, не се предавам ?

Та да си дойдем пак на думата, много се отклонявам.

Добре за Буш е ясно и той прави много бели на световната сцена, защото и положението му е такова и това също не е случайно, защото точно затова са го чучнали там на връо по заповед на оцъкленото око на връо на пирамидата.
Светът него гледа, но себе си не вижда, че е като него и там е проблемът, я !!!
Проблемът е и, че всички надолу по стълбицата на пирамидата са като него, та чак до най-доле в основата.
Колкото слизаме постепенно надолу по стълбите и стълбетата на пирамидата и гледаме внимателно, ще видиме, че всички тези все по-дребни шефчета и шефченца, гниди и гниденца, слуги и слугиненца, лакеи и лекенца, издребняват все повече и повече и всички са от сорта на големия шизофрен най-отгоре, сиреч Буш, в последна сметка.

Този принцип при всички е спазен. Това, че са по-низсши и с малки сфери на влияние не ги прави по-малко вредни за обещството, защото са безброй много и тровейки всичко наоколо в своя малък микроклимат и микросфера, в последна сметка отравят целия климат и цялото общество със своя социопатизъм и липса на каквито й да са морални задръжки, съзнание и чувство за виновност. Техните влияния просто се наслагват и се получава една огромна цялост от грандомани и маняци, които се вземат страшно насериозно.
Всички познаваме и виждаме всеки ден, искаме, не искаме по всички ефири и даже у дома или в приятелската ни среда подобни мутант-екземпляри, бивши човешки същества.

Получава се търсения нарочно ефект, при който качеството на отделните капчици, от които е съставен океана, определя и качеството на водата му, като цяло. Вече е видно за всички, че за този социален океан от соцеопати, дори вече не може да се говори за качество, тип и вид.
Това си е една аморфна маса изцяло деградирала и водата на океана отдавна не е дори мръсна вода, а чиста проба черен калищак - гъст, лепкащ и непроходим. Океанът отдавна се е превърнал в едно отвратително гадно смърдящо блато, в което всяко нещо, попаднало в него не може да плува, бързо потъва и започва да се разлага. Естествено, само лайната плуват весело и доволно на повърхността, те нямат нужда да потъват, защото са си така или иначе разложени. Лайно да си днеска на тая земя, че да те кичат с награди, медали, звезди, пагони, генералски галони, царски корони и какви ли не други измишльотини за лайнари.

Нещо неясно или да ви го нарисувам на картинка ?

Е, преди винаги придружавах писанията си за яснота с картинки /смайлис/, но сега въртът сучат моите манипулатори, не ми дават да си инсталирам такива, а тези, които бяха вече на линия в интернета ги изпокриха и страниците затвориха. Този номер никак не им харесва да има и образ мисълта, защото много се запомня, а те не искат точно това, да не почне да им просветва на хората в главата.
В същото време, обаче, за своите сатанински цели използват точно този принцип на внушение чрез мисъл и образ. Достатъчно е да гладете само телевизията и рекламите им, за да ви стане ясно за какво иде реч.
Да, но това е запазена марка и принцип само за тях и само в услуга на тъмнините им сили.
Урунгелите му с урунгели, тъпунгерите му с тъпунгери, тъпоъгълниците му тъпоъгълници.

Вметка към един блогер, който също се оказа от другата страна на монетата, макар и да разбира добре канавата и да я бродира както си трябва. /Каруцарю, така те пращам поздрави !!!???/

Много хора, като четат такива неща казват, че и те мислят така, но очевидно това не е достатъчно, защото знанието трябва да е осветлено и от съзнанието и в гърдите да тупкат сърца, а не да тракат метални сметачни машинки. В противен случай все едно нищо не знаете и въобще няма никаква полза такава информация и знания.
Та нима мислите, че е случайно, че сега са нафраскали интернета и библиотеките само с истини по въпросите, които развивам тука ?
И какво от това ?
Те не се страхуват, защото са успяли да уловят съзнанието на хората и те най-добре от всички знаят, че нищо не рискуват, след като знаете всичко за тях, но нямате съзнание и продължавате да бъдете проводници на дяволските сили.

Или казано езотерично, само съзнанието може да промени качеството на капката, която представлявате вие самите в океана и тези осъзнати капки трябва да са безброй много, за да успеят да променят и качеството на океана.
Не е нужно да правите революции, които биват, така или иначе, винаги оглавявани накрая от същите вампири и нищо не се получава в последна сметка. Револцията, затова винаги изяжда своите деца, защото само ги използува.
Пък да не говориме, че благодарение на психо-контрола, на който всички сме подложени, никой няма кураж да се възпротиви дори виртуално, камо ли с революции и действия. Аз поне такива не съм срещнала, поне за шейсет години живот и естествено при това положение, не вярвам да има такива.
Дано да се лъжа, ще съм страшно щастлива.

Достатъчно е, да осъзнете истината за силите, които владеят човечеството и да не наливате вода в мелницата им, защото тя и вас ще смели в последна сметка.
Мелницата на Матрицата много не подбира и всичко наред меля, особено, когато си изиграете ролята, която ви е отредила.

Не е нужно да ви мине целия живот в заблуда и накрая да разберете, че  всичко е било напразни напъни, стъпване по чужди глави с илюзията, че ставате така по-високи и значими, за да стигнете в последна сметка до нищото.
Нали знаете, когато се прави нещо, без душа и съзнание, това са ялови движения само, които не дават никакви плодове и сами по себе си нямат никакво значение, в последна сметка.
Един вид преливане от пусто в празно или Сизиф и камъка. Някои си мислят, че като правят само такива ялови движения в една истинска яростна атмосфера на работохолизъм и тотална заетост, с какво ли не, ще надмогнат празнотата, която напук все повече отвътре ги изпълва.
Или казано езотерично, ако не можете да правите добро, по-добре ще е и за вас, и за света, нищо да не правите.

Да, ама, не !!!

Я, попитайте мъдрецът в гората, който нищо не прави, колко му е добре и всичко знае за света, макар и никога да не е излизал от нейните предели. Да, но знае принципите на живота и има съзнанието, как се прилагат и до какви резултати се стига.

Ах, в тази връзка установих нещо. Прекалено много хора съм видяла, които колкото повече пътуват неистово по света, толкова повече им се свива мозъка и по-ограничено го виждат в пространството, макар и да претендират точно обратното.
Или с две думи казано, когато нещо се прави без дух и съзнание, си е тотално ялова работа, не дава никакви плодове вътре, във вас самите, а само ялова суха информация.

Е, така е, когато успеят да ви скопят душите, всичко ялово от вас излиза.

Иначе този номер с пътуванията, става само за парлама да претендирате и парадирате, че много свят сте видели и пропътували, много парета сте изхарчили и сте станали безкрайно надути пуяци.
Същият принцип е застъпен и при всички останали дейности, естествено, като например да си ялов шеф на една група ялови чиновници и так дале и так дале. Ще ви оставя тук фантазията да ви работи. Не е хубаво всичко наготово да получавате, фантазията си развихрете и сами се вижте, какво ви е мястото в тази конфигурация и гледайте да не се ужасите много, макар че си е направо за ужас. Но по-добре сега, отколкото в близкото бъдеще, когато всички ще изпаднат в паника, когато всички ще осъзнаят на бърза ръка в дъното на пропастта, че е много късно за спасяване и излазване на повърхността.
Сега е момента за осъзнаване, докато всичко тотално не се е срутило под нашите крака.

Всеки един от нас е капка от океана и е отговорен за неговото състояние и поведение. Ако той се превърне в едно огромно цунами и помете изцяло човечеството, всеки един ще има дял във вината, точно толкова, колкото е имал дял и допринесъл за неговото качество като частичка от цялото.
Това го казвам само виртуално, защото в кално блато вълна трудно може да се образува, то само поглъща и разлага погълнатото. Нарочното деградиране на обществото, затова не е и случайна работа. Това е крайната цел на заниманието, всички да се деградират и като следствие, всички на дъното да се скапат.
След няколко милиярда години разложените дървеняци ще станат на въглища, а те пък след още няколко милиарда, някои избрани парчета ще евалюират и качествено ще се модифицират и ще се превърнат в диаманти, чисти като сълза, с прекрасна кристална структура и трайни като вечността, разпръскващи само светлина -одухотворената, благородната, божествената светлина.

Трай коньо за зелена трева.

Е, така е, еволюцията е нещо много бавно, явно.
Дал ще има планета дотогава ?

Продължаваме, след новото дълго отклонение, мисълта за осъзнаванията.

Какво има толкова сложно в това да се разбере и осъзнае, акъл не ми го побира ?

Е, явно както казвам често, най-простите кулинарни рецепти са най-трудни да ги догодиш добре и най-простите истини са най-трудни за разбиране и най-вече дълбоко осмисляне.

Но няма нищо невъзможно, стига да го искате. Всъщност, както е тръгнало на всички земята да пропада под краката, съзнанието ще ви проблесне, дори и да не го искате, стига да оцелеете случайно в цялата галимация, която ни се подготвя много грижливо от матричарите на Матрицата.

Le psychanalyste Justin A. Frank : « Bush est un sociopathe. Il démontre une complète absence de culpabilité et de conscience envers ce qu’il fait, ou d’empathie envers les gens. » Anglais. L'administration Bush : des criminels notoires qui se parjurent devant le Congrès. (Vidéo de 6 min.)

БАШ МАТРИЧАРИТЕ КРИЯТ ОТ НАС ВСИЧКИ, ЧЕ ВЛАСТ ИМАМЕ НИЕ ВСИЧКИ, ЧЕ ОТ НАС ВСИЧКО ЗАВИСИ, ЧЕ БЕЗКРАЙНИ СА ЧОВЕШКИТЕ НИ ВЪЗМОЖНОСТИ.
МОДИФИЦИРАТ НИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ И ГЕНЕТИЧЕСКИ, ПРЕВРЪЩАТ НИ  В ДВУКРАКИ МУТАНТИ, С ПОЛОВИН РАБОТЕЩИ МОЗЪЦИ, САМО И САМО ДА НЕ ОСЪЗНАЕМ, КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ ИСТИНСКИ ЧОВЕК, ДА СИ ГОСПОД-ДАР, В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА, НА СЪДБАТА СИ И НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ, КОЯТО НАСЕЛЯВАМЕ ОТ ВЕЧНИ ВРЕМЕНА.

Това е положението, дами и господа, кой разбрал, разбрал, кой не, толкова по-зле, всички на едно място ще се озовеме, но не всички там ще останеме !!!???
Диамантчетата пак ще наизкачат от дълбините, за да осветят  земята и разпръснат тъмнината.

В зоната на здрача, няма никакви признаци на просветляване, тъмата става все по-черна и непрогледна, лепкава и страшна.

Chemtrails: des taux élevés de baryum ont été retracés dans les échantillons suite aux pulvérisations. Comme nous vous le disions, l'expérimentation bat son cours

Castro, collabo et franc-maçon. Cuba l'hôte du Symposium International de la Franc-Maconnerie sur la demande express de Fidèle Castro. Le protégé ou candidat manchourien de Kroutchev n'a pas de retenue à admettre son allégeance à cette fraternité et que les héros de l'indépendence cubaine tel que Jose Marti, Ignacio Agramonte et Antonio Maceo étaient reliés à la maconnerie. Simon Bolivar, Garibaldi et d'autres 'libérateurs' de peuple étaient francs-macons. Comme vous pouvez le voir, il n'y a pas de conspiration et toute l'Histoire est le fruit du hasard et conséquence de sa propre évolution naturelle. Tout lien avec une personne connue est accidentel, coïncident ou circonstantiel.

http://www.conspiration.cc/

Най-важното е, че тия там от връо с оцъкленото око от връо на пирамидата, са от двете страни на барикадите и при тези, които са курдисали да работят за тях, и при тези, които също са курндисали да работят срещу тях. При това положение вече им е лесно да си поръчват събитията и всички игри по света, като ги разиграват по своя воля чрез пионките от двете страни на барикадите, които са нафрашкали и съответно курдисали, за да докарат изхода от всяка партия-игра, точно както те са предвидили и искат. Евентуалните грешки междувременно и шкарта, които се допускат винаги са за сметка на пионките, които, естествено, за тях са без никакво значение, дори когато са много удобни и с голями възможности. Те имат на разположение толкова много, че никога не се кахарят за тях, пък и честата подмяна е по-удобна за пробутване на манипулациите и конспирациите. Та нали всичко трябва да изглежда като естествено развитие на събитията и съдбините на хората.

Е, да, ама, не !!! Всичко е под контрол и това не е за страх, а за осъзнаване на истинското положение на нещата и само тогава може да се тръгне в правилната посока за премахване на контрола.
Няма как иначе, хем да се правиме, че го няма проблема, хем да искаме да се отървем от него.
Човечеството или трябва да осъзнае цялата истина за тези, които движат съдбините на човечеството, което само по себе си вече, ще е началото на едно мощно противопоставяне, или ще трябва да продължи да живее под игото им, докато го изтребат и разбият тотално планетата.

Дори малкото от тези, които го осъзнават, но нищо не правят, дори с мълчанието си или жалното си овчо брецане им помагат, като създават грешната илюзия, че нещо се прави срещу контрола.
И това се оказва част от играта, от тяхната игра.
Не може да съзнаваш принципите на манипулациите и кои са тези, които ги провеждат от една страна и от друга да си изцяло вписан в тяхната сфера. Това чисто и просто си явява пак част от тяхната игра и те с нищо не рискуват да бъдат дори поклатени от техните мяста.
Напротив, по всичко личи, че това напълно ги устройва за създаване на илюзията у всички, че има някакво просветление и действие срещу пирамидата.
Е, да, ама нема, просто нема, все още всички са вързани на дълги конци и си брецат, но прекалено много контролирано.

Ако има, такива, които са кръцнали конците наистина, те са в пълна забрава и изолация и полека лека по финната процедура ги ликвидират без много шум и трясък, на което са големи спецове, моите "приятеле".

А ето тук може да видите една милимунда от дейността им, например в България:

http://iankov.blogspot.com/2007/07/blog-post_4237.html

Зелените чудовища навсякъде по света щтрапкат тихо със зелени чорапчета и убиват де що има още случайно артисали свестни и истински хора и ги превръщат в двукраки мутант-чудовища като тях самите.
Де що минат на блато става и жабурняк го покрива, да ги прикрива.

Не понасят дори мисълта, че всички не са като тях - двукраки зелени чудовища, скрити добре зад маската на науката и постиженията в психотрониката и целия изобщо технически прогрес, да убиват, манипулират, деградират, зомбират, програмират, без дори окото да им мига. Превърнали се в истински сатани, подлагат човечеството на съвсем открита вече инквизиция и няма кой да ги спре. Всички като тях станаха, мутанти и намират вече инквизицията и убийствата, уж в името на науката и прогреса, за напълно естествено развитие на живота.

Да, но това е развитие в обратната посока, като всичко останало, което става под тяхната диктовка. Обънали са света нагоре с краката и няма нищо, което да е както трябва, всичко е фалшификат марка.

Ако искате да разберете истината просто обърнете знака. Всички минуси са обърнали на плюсове и обратното. Фалшифицирали са всичко, дори стигнаха и до фалшифициране на живота издъно с генетиката.

Да, но така както вървят нещата, живот просто няма да има, а една освирепяла, самоизбиваща се тълпа от двукраки същества, готова на всичко, само и само да оцелеее, като стъпва на главата на другия или просто го убива, фалшифицирайки и видоизменяйки всичко, до което се докосва.

Хъм, хъм, хъм, много интересно започва да става, колкото повече се развива цивилизацията, толкова повече се разпространява най-свирепата канибалска диващина.

А, вие от кои сте, имате ли кураж да се запитате, кои сте и каква е вашата роля в тази конфигурация ?
Огледайте се в огледалото на другите и вижте, дали случайно зад гърба ви не наднича Сатаната и не ви шушне примамливо, какви да бъдат вашите действия. Веднъж послушате ли го, няма да ви остави, на него ще заприличате, единствено на него слуга ще станете и с човекът във вас ще се простите.

Изборът си е ваш, но и за вас ще са последствията.
Важното е, да имате съзнанието, кой път предпочитате и какво ви чака там .... накрая, изходът в дъното със светлината или тенебрите долу на ада.