Популярни публикации

Общо показвания

четвъртък, декември 27, 2007

2008 !!! ???




Ха, ха, ха успяла съм да разсмея Никича, че да му върви на смях, цялата година. Амииин !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3739.0.html

Лелеee, малеee, а аз горкичката Пепеляшка си загубих сатенените обущенца, тичайки нагоре по еволюционната стълбица, коньот на каляската ми уйдя в ряката, принцът нещо изплашен отлетя с ракета директно в Космоса да търси извънземните от неидентифицираните летящи обекти, без дори да ме види. Аз съм си винаги самичка, моля се и си посипвам с пепел главата. Пепеляшкина му работа.

Лелеее, малеее, ако се върне принцът с армия от Сивите и като се омешат с двукраките сиви свирепи вълци, които вилнеят из земята, апокалипсис няма да ни трябва.

Макар че, това може вече и да е станало, ако вярваме на някои, които са по-чак по въпроса. Няма да чакаме много, за да се убедиме всички. Всичко вече се върти на бързи обороти.

Шило в торба не седи, та и Сивите може да почнат да изкачат от дупките, като сивите плъхове. Та нали все пак сме в годината на Мишоците ?

Ха, ха, ха ... Проблемът е, че ни взимат нас за мишки - всички, но както и да е, ще видим накрая, кои са котараците и кои мишките. Според мен, обаче ще се окаже, че всички са в капана, в който вече няма да има никакво сиренце и за никой. Отвън ще остане само дедо Боже и ще гледа сеира.

Това е положението я ги дебнем ....


Нищо, нищо, майтап да става бе Уили, при тая изолация и терор, трябва да си намираме поводи за смешки, важното е на помиярите да се не даваме !!!

Баш манипулаторите пробутват дебели лъжи, като ги поръсват с няколко зрънца истина, а ние покрай майтапа пробутваме много истина. Който иска ще я намери сгушена между безбройните кълбета от манипулации, но нетърпелива да бъда открита.

http://www.conspiration.cc/


http://www.incapabledesetaire.com/edito3/aaaccuse.htm

За тези, които знаят френски, могат да прочетат тук във вид на профети, всъщност точно как седят нещата. Всеки, който още сърце носи ще схване за какво става дума. На другите, никой вече не може да помогне, значи за абима са готови.

Не искам да се правя на Касандра, предпочитам да съм Пепеляшка или даже хубавата Елена,само на приказки деее,но се страхувам, че ако бързо човечеството не се осъзнае, ще падне голямото върдаляне, преди всичко да се оправи и отново любовта на земята да настане.

сряда, декември 26, 2007

ПРАЗНУВАМЕ САМОТНИ !!!


Разпръсват ни по света, за да ни прекъснат корена, да сме дървета без корени, да сме брулени и събаряни от бури.

Дърветата родени в България умират винаги прави, дори и без корени, духът господен винаги в тях млад, чист и цял остава.

Хубавааа си моя горооо, миришеш на млааадост ...


Самотата има едно голямо предимство, имаш време да преоткриеш необятните простори в теб самия, стига да ги има и да не са се свили в една шепа мизерия.

http://www.sarakt.org/

http://sarakt.boinaslava.net/

Манипулативните механизми са нафрашкани навсякъде по света и по всички местенца и даже като бомби със закъснител у нас самите.
В последните години тези механизми са пуснати да работят вече на високи обороти, влезли сме в последната фаза, за да се постигне последната цел на заниманието -
подчиняването на света от една шепа властолюбци, които се мислят за по всесилни от Господа.

Ако не можем да спрем голямия механизъм, поне да изключим нашите лични, ако искаме да се спасим от роботизираното робство, което много умело ни се подготвя. Вече сме отдавна в капана, но затвори ли се и щракне ли, излизане няма да има.

Това е, дами и господа, не че казвам нови неща, но проблемът е, че никой не реагира и не кръцва кабелчето, с което са го вързали за голямата верига.

Хайде, грабвайте ножиците и кръц, кръц, кръц, иначе лошо, много лошо ни пише.
Няма нужда от революция, просто се изключете от веригата и толкоз, ако го направят много хора, просто ще й изгърмът от само себе си бушоните и ще настане мирно време.

АЙДЕ НАРОДЕ ЮРОШ НА КРЪЦ-КРЪЦ БОНБОНИТЕ, КРЪЦКАЙТЕ КОЛКО МОЖЕТЕ, КРЪЦ, КРЪЦ, КРЪЦ, СИДЖИМКИТЕ, ЯМ, ЯМ, ЯМ, ДОКАТО ЕДНА МАРИОНЕТКА НЕ ОСТАНЕ НА СЦЕНАТА, ДА ГИ ВИДИМЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ БЕЗ НАС КОНТРОЛИРАНИТЕ.

Дошло е смутно време, когато е крайно време да разбереме, че само революцията в главите и сърцата може да донесе трайни и качествени промени, и мир на земята.

БЪЛГ-АРИИ, ГОСПОД-АРИИ, АКО ИСКАТЕ ДА ПРЕБЪДЕТЕ, НАМЕРЕТЕ
СИЛАТА, ТЯ Е ВЪВ ВАС САМИТЕ, ОТВЪН НИЩО НЯМА,САМО ОСВИРИПЕЛИ СИВИ ВЪЛЦИ ЩЪКАТ НАВСЯКЪДЕ И ВИЯТ СВИРЕПО, ДЕБНАТ СВОИТЕ ЖЕРТВИ.

Модифицират ви, моделират ви като пластелинени човечета в различни цветове, но въпреки това, някак си все еднаквички и самодоволнички, но и много бездушнички.

На всеки все пак остава избора да си открие тази истина и да си реши сам, какво да прави, пластелинено човече ли да си остане и да продължават да го моделират според конюктурата или да се изправи на два крака като Човек с главно "Ч" и да се противопостави на модификациите, които вече се засилват неимоверно и не ви оставят нищо човешко.
Еле пък като започнат и чипирането, съвсем ще загрубее играта и пластелинените човечета ще станат роботизирани роби от най-нов тип, крайното постижение на нашата технологична циливилизация.
Всичко ще има, много наука, много технология,но едно ще липсва - човешкото. Като ги потупаш по рамото само металически шум ще се чува и студени бионично-металически очи ще ви гледат с огромно учудване, че действате извън нормите на програмите.