Популярни публикации

Общо показвания

неделя, април 27, 2008

ПРОЛЕТНА ИМПРЕСИЯ ОТ МОНТРЬО И ЕЗЕРОТО ЗА ВСИЧКИ, ХВЪРЛИЛИ ЕДНО ОКО В БЛОГЧЕТО !!!


Малко макове и поздрави от Montreux (canton Vaud, Suisse, където съм хваната в капан и "живея", без право да работя, за да служа за експериментална лабораторна БЕЛА българска мишка на топ-секретните швайнерски лаборатории за психотронен контрол и въздействие.
ЧЕРНИТЕ мишки и поганци също не ги подминават, нооо разликата е, че те си въобразяват да са част от Елита и имат някаква власт над събитията и над останалите мишлета.

Ех, ако не беше така, нямаше и да има нужда от манипулация.

Един път завинаги ще трябва, ние българите, да си намерим историята, да си върнем истинския образ, дух и величие, после всичко ще си дойде само на мястото.

След хилядолетия, отново последните ще станат първи, както е било в началото.

Това е за нас БЪЛГ-АРИИТЕ, а европейците ако искат пак може да скачат по клоните, ако им харесва, вече са готови луксозни примати на цивилизацията.

За всички истински българи, Тангра друго е предвидила и то трябва да се осъществи.Да не я разочароваме, защото страшен е гневът Божи.

Българин да се наричаш, може да е радост, може и да е гордост,
но преди всичко, в българинът е закодиран гласът Божи.

Време е този глас, от български гърла да се излеее, всички да ги чуят, всички да се поучат и от него черните зли сили да се отдръпнат !!!

Време е да възкръсне духът български, гласът Божи да ни навести
и всички заедно да викнеме, колко глас ни държи от върховете на Балкана, да ни чуят по цялата земя, да дойдат светлите сили и огреят цялата земя !!!

Ето тук една малка сламчица.
Има много информация по Интернет, както и в разни книжки за истинската история българска и не търсете много доказателства, а по-скоро гледайте къде, как и защо върви манипулацията, защо ги стиска толкова чипика повечето историци и не пускат истината.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=924&st=0

Последен извод: Унищожават ни историята, ограбват и унищоват живота ни и днес мислят, че са стигнали крайната фаза, с геносида да ни изтрият окончателно от лицето на земята, заедно с камъните и историята.

Нека да им покажем, че нещо са сгрешили изчисленията с геометрията и пергелчетата.

Божийте закони са НЕПРОМЕНИМИ И НЕПРЕДВИДИМИ !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар