Популярни публикации

Общо показвания

неделя, април 27, 2008

МНОГО БЯЛA МИШКА, БЯЛА, НООО ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА С ШИП НА ВЪРХА НА ОПАШКАТА !!! БОДЕ, АПЕЕЕ И ЦФЪРКА, НИКОЙ НЕ ЧУВА, ОТ ПРОМИВКИ ОГЛУШАЛИ ВСИЧКИ !

http://www.leetdreams.com/danko/?p=45#comment-2




Макове от Монтрьо за моите читатели !!!
Почитатели нямам и никога през живота си не съм имала, избили са ги още през Втората световна война, или по-скоро през Първата, много преди да съм се пръкнала на тази земя !!!
Експериментът на живот в пълна изолация и денонощен психотронен терор продължава !!!

http://www.leetdreams.com/danko/?p=45#comment-2

http://www.allempires.net/forum_posts.asp?TID=23747&PID=443988

http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=1898&edition_id=18&format=html

"... Българите са се наричали пеласги (бляскави, синове на Бал, Слънцето), бали (велики, божествени, бели, светли, бляскави), белги, балти, балхи, бактрийци, балгари, болгари, българи..."

Сигурно, затова всички българи ни третират като бели експериментални мишки, но каквото и да правят копилетата на сатаната, никога няма като нас да станат - сияйно бяли, слънчеви и одухотворени.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1910&st=0&#entry28379

Сигурно сте забелязали, че днес преуспелите слуги на сатаната се обличат в черно от главата да петите. Само не си мислете, че това е случайно, напротив, означава принадлежност към злите сили по символичен начин.
Бих апелирала към всички истински "бяли" българи символично да им отговорим, като се обличаме в бяло. Поне затова не е нужно кураж и противопоставяне, което толкова ви липсва на всички, макар и да виждате съвсем ясно, че по този начин нещата отвиват от зле, на по-зле и геносида си върви с всичка сила. Геносидът никой няма да подмине, ако продължаваме да се държим като прекършени и повалени от бури и ветрове класове.
Нека на черното се противопоставим с бяло, бяло и блестящо като истински българи.
Макар че сиянието никога не идва отвън и от блестящите дрехи, а отвътре от душата ви, ако не сте я почернили, като сте я продали за няколко гроша на Сатаната, символично може да подсилим принадлежността ни към светлината.

Хайде народеее, лето е вече, обличайте белите доспехи и символичен отпор да дадеме на злите черни сили.
Представяте ли си изведнъж в един голям град като София и навсякъде в страната да започнат повечето хора да се обличат в бяло, как ще им се изкриват самодоволните безкрупулни усмивки на угоените черноризци.
Злите сили са набрали голяма скорост и сила и владеят света и българите искат до крак да унищожат.
Нека всички да опитаме в бяло да се облечем и душите ни да засияят като едничко, но несравнимо символично противодействие.
Ние единствени в света, ще можем да ги пребориме само на духовно ниво, защото това ни е силата, след като сме си загубили моща на държавата.
Със символична хитрина да превземем Пирамидата !!!

Не е толкова наивно, колкото на пръв поглед изглежда. Вижте ги те самите колко много залагат на символите.

"... И с тез сили малки, и с тез средства смешни,
и с тез глави руси, и с тез пръсти нежни,
и с тоз възторг луди, и с тоз дребен стан
искаха да И с тез сили малки, и с тез средства смешни,
и с тез глави руси, и с тез пръсти нежни,
и с тоз възторг луди, и с тоз дребен стан
искаха да бутнат страшний великан!

И в няколко дена тайно и полека
народът порасте на няколко века!
бутнат страшний великан!

И в няколко дена тайно и полека
народът порасте на няколко века! "

http://slovo.bg/showwork.php3?AuID=14&WorkID=913&Level=2

Те биха се радвали да се хванем за оръжията и за гушите, защото имайки цялата власт, сила, технология, оръжие, военните и полицейските сили, ще ни изтребат за нула време и ще ни изкарат нас виновни накрая, както им е табиета. Междувременно ни насъскват един срещу други и да се унищожаваме бавно и сигурно сами, нооо под тяхното сатанинско ръководство. Огледайте се и добре размислете, вижте се и вие самите от тази гледна точка.

Те правят, струват и манипулират, като искат да ни скарат с комшулука и малцинствата, за да има прецедент и мотиви за отваряне на военни действия върху шахматната дъска, където те са царете и на белите и на черните фигури.
Очевидно на това низсше ниво, нищо не ще можеме да направиме, след като сме лишени от каквито и да е материални и силови възможности за противопоставяне със сила.
Да го удариме на символика на първа ръка и ще видите, че ще има реакция и страх от тяхна страна. Пасивното недоволство може да се окаже най-доброто противопоставяне срещу игото.

Те не са толкова силни, но нашия страх е голям и е крайно време с нещо да им се противопоставиме, макар и символично.
Символиката за тях е много важна, за нас също трябва да е така и да предизвикаме дуела на бялото срещу черното.
Ако го направят много хора изведнъж, ще видите сами, че ще има голям ефект и страх в очите им за първи път.
За такива битки те не са подготвени и са слаби на духовно ниво, бездуховните двукраки, създадени да бъдат оръдия на злите сили и само черното им приляга в унисон с изгорелите им черни душици.

Където българин е минал белград е създал !
Хайде да върнем историята отначало и да почнем от нулата, на чисто и бяло.

В бяло се облечете, главата дигнете, сърцето си отворете,
душата си оставете като слънце да засияе
и от нищо страх нямайте, покажете,че не могат да ви имат повече.
И нека да сме повече и повече, и чернилката да оттече.
Никой не може духът ви да вземе.
За свободен дух вериги и затвор няма.
Който за тях е вързан, да кръцне сиджимките и сам ще види, свободата ще го събуди и възроди, ще си отдъхне с облекчение от бремето на веригите и пиянството на народа.

Колкото по-малко материално имате, толкова по-добре, няма да има какво да ви вземат и за какво да се страхувате повече.

Борбата е безмилостно жестока, но Бог ще ни помогне, защото той чака да направиме сами нещо за своето спасение, пък и нали знаете, той само на смелите помага и в кошара не вкарва.

Символът, идеята и духовната сила са нашите единствени оръжия !!!

И нека бялите одежди да са ни непробиваемите доспехи, идеята - върхът на сабята и духът - волята за светлината, огряваща земята, за да се оттегли тъмнината.
Там, където всички други губят, ние може само да спечелиме.
Трябва да се бориме с това, което имаме и от други помощ да не чакаме, просто защото такава няма да получиме, а само черно предателство, както винаги е било.

Нека да отворим духовния фронт на белите срещу черните сили, така и така избор нямаме.

Утре ще бъде късно !!!

Забележка: И някой, ако не му харесва пеласги или каквато и да е историческа неточност или събитие, да не се хваща за тях, защото това в последна сметка няма никакво значение и само би ви ограничило в пространството и би намалило погледът ви над него и въобще хоризонта. Това не е от най-същественото значение, какво точно е ставало, по важното е да се събуди българското ви съзнание, истинската българска кръв да забушува във вашите вени и задържите идеята за мисията на българите.

Не се вторачвайте в подробностите, дръжте главната нишка,

че за световните властелини се явяваме пречка,

че са ни подложили на тотален геносид, в която и точка на планетата да се намираме,

че искат да ни модифицират генетично междувременно, за да са сигурни че в бъдеще няма да има генетично оцелели случайно българи,

че трябва да осъзнаеме тези истини и направим нещо за своето спасение.

Изпадането в подробности води само към разводняване и отклоняване от пътя ни за спасение.

Искат да ни унищожат и ние трябва да направим всичко възможно да се спасим, избягвайки всички вълчи капани на демагозите и тяхната демокрация и прочее измишльотини.

Едничка идеята за спасение и нейната цялост, трябва да ни води, без никакви отклонения.

Групички, партии и всякакви други разделения и накъсвания на единната сила на идеята, имат едничката цел, да се омаломощи и се разбие на милиони късчета, т.е. пълен крах. До сега така е било винаги, време е да се поучим от грешките и по нови пътища тръгнеме към сигурно спасение.


http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4324.msg75416#new

За триединството и равновесието:

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=1625.msg69994#new

Бяла мишка бяла, нооо и бял скорпион му е зодията за равновесие, свикнал в пустинята на екстремни условия, не се дава на опърпани помияри с подвити опашки, с промити мозъци и виещи хиени, в кръг нетърпеливо за поредната плячка кръжащи.

Може и като орел да лети, ако се наложи. А, според китайската астрология - див глиган, свикнал да се ориентира в гората и живее там с разните му дзверове, кои от кои по-голями и хищни.

Hi, hi, hi, dans le cochon tout est bon !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3739.0.html

ht/www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3739.msg70305.html#new

Пълно със зомбирани мишки и поганци, накачурили се на каруци, с пълзене и прибежки, въобразявайки си, че са царе, като дърпат нечии юзди и имат камшик в ръце.

Нищо подобно - най-долнопробни примати, използувани за пионки в шахматната игра на Илюминати, натъпкали им празните глави с илюзии, че имат някакви власти. И палачът има сатър в ръката, качулка на главата и властта да инквизира жертвата, но до тук му стигат правата и властта.

Нема що, голямо постижение !!! То, кажи речи само такива щъкат днес по земята. Номерът е, да не си от тях, от тълпата видьотени палачи. Това, че са обезпечени и ненаказуеми тяхните действия, докато имат от тях нужда, не ги прави други. Качулката на главата не важи пред дедо Боже и няма да ги предпази.

Да знаеш все още нищо не значи, нито светлина, нито свобода, нито сила на духа.
Знанието днес, подчинено на зли сили и лишено от етика, морал и съзнание, води директно човечеството към глобален затвор, което е и целта на заниманието.

Естествено, всички многознайковци, които парадират с многобройните си знания, медали, награди, известност и прочеее четки, не са нищо друго, освен жалки слугинар-примати.
Толкова по-зле, че имат известни капацитети и даже правят открития, щом не могат да открият себе си и истинската роля, която играят в сатанинската игра. Такъв научен прогрес дава дотолкова светлина, доколкото да привличе, фигуративно казано и не съвсем, тъмните сили още повече, защото само те се възползуват от такъв антихуманен прогрес. Нощни пеперуди привлечени от светлина, с същности на какавиди, размножаващи злите сили.

Те държат човечеството в ръцете си, именно благодарение на постиженията на цивилизацията и огромните знания, които имат като база и ги прилагат преди всичко за своите крайни цели на тотален контрол.

Те, не са много, но имат безброй орди от еничари и башибуци, които се вземат за много важни и с огромното удоволствие на неосъзнати примати, изпълняват и най-гадните и смертелни заповеди.

Те не могат така лесно да се разпореждат със света, ако ги нямаше сервилните лакеи, с напълно промити мозъци - егоцентрици, макар и много знаещи, безприкословно, изпълняващи всякакви заповеди, загубили човешката си природа, ах колко парадоксално, за да се чувствуват хора. Хора, но от хорото на Сатаната, служители на Ада.

29.04.2008

Тук може да прочетете поемата за Данко от Максим Горки и да се видите, ако ви стиска.

И аз случайно попаднах на нея преди минути, а отдавна я търсех, защото я бях чела в училищните години.
Още тогава бях потресена от тази поема и първото име, което ми дойде на ум, като псевдоним в първия форум, беше точно на Данко.
Саможертвата му ми се видя съвсем естествена в екстремната ситуация, но ме потресе по-скоро отношението на останалите към него и чудовищна неблагодарност.

Всъщност цял живот ме втриса от такива, те са навсякъде, но като Данко всеотдаен и саможертвен, не срещнах никъде.

Взех му името като псневдоним, поне да не забравят хората, че в любовта е спасението на хората. За съжаление той ги е спасил, но неговия пример не ги е отвътре променил.
Той е успял да им освети пътя на спасението, с любящото си сърце, но не и черните им души.
Просто са използували светлината от сърцето на Данко, за да си спасят живота, но не, за да си озарят душата и така са станали още по-черни, по-неблагодарни, по-мъртви отпреди, макар и оцелели.

Нооо, легендата за Данко е останалa во веки.

Днес, тя е повече от актуална.

Днес глутници от черни душици поглъщат озверени всяка светлинка, мислейки единствено за своето спасение, убивайки после източника.
А, когато се изчерпи светлината, какво ще поглъщат тогава, тя е на свършване вече?
Нищооо !!!
Ще се изгуби окончателно равновесието между черното и бялото и ще се получи една огромна космическа черна дупка, която ще погълне всичко.

Каквото горе, такова и долу.

Не може да си мислите, че черните дупки в Космоса не могат да се образуват и на Земята, след като са се образували, естествено, първо във толкова много черни душици. Почерняла е земята вече, малкото светлинки биват поглъщани и погубвани от чернилката, вместо да има между черното и бялото равновесие и се получи третото и триединството.

Принципите са едни и същи и застъпени във цялата Вселена и са представени на всички нива и във всички тела.

В мен трябва да е останала една искрица от неговото сърце и не и давам никога да угасне и никой да я тъпче. Невъзможно трудно е, но може, ако не искаш чернилката господар да ти стане.

Всеки от нас може Данко да е, от сърцето си факел да направи и запали, българските души да освети, да ги поведе и от гората на заблудата да ги изведе.

Лесно е да си от тълпата и да те влачат силни, но черни течения.
Ние всички сме родени, за да направиме неимоверни усилия, да се пребориме със сатанинските течения, да си озарим душата и излеземе на спасителния бряг, който не се римува с материален благодат и живот на мъртва душа.

Дошло е време, символиката реалност да стане, иначе няма спасение.

Не гледайте на трудностите като наказание, а като изпитание на съдбата, която ви провокира, за да тръгнете нагоре към светлината, колкото и трудно да е изкачването на стръмнината, а не надолу да се пързаляте с лекота, към дверите на ада, накъдето ви мамят копилетата на Сатаната.

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3965.msg69883.html#new
Ах, колко интересно !

http://xnetbg.com/new/blogs/alienhorus/?p=4#comments

Не е толкова важно какво четете, а как, не е важно какво гледате, а от кой ъгъл го правите, не е важно какво слушате, а какво душата ви чува, ако не е мъртва !!!???

В тази връзка, пак да кажа, че днес не се страхуват да ви дават да четете, да гледате и да слушате всичко за сатанинските им изпълнения, без притеснения, защото мъртвите души поглъщат всичко и даже стават много вещи в знанията, но нищо не излъчват, остават си мъртви черни, многознаещи кутии, единствено, слущещи за зидария на зидарите.
Мини черни космически дупки на земята, поглъщащи все повече и повече последните искрици светлина на земята, докато една не остане, нииищо повече.
/Напоследък и в Космоса "случайно", започнаха да се появяват все по- голями черни дупки./ Космически синхрон.

Поглъщане, копиране с черно индиго и наслагване до плътно черно !

Черни кутии, използувани за тухли от масоните за изграждане на черни вавилонски кули, обитавани единствено от дяволи, докато вихърът на черната дупка, която сами създават ги отнесе в нищото.

Казал е българският народ:

От много гяволък, сам се затри.

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php

Всеки един от нас, щом е дошъл на земята е важен и има своята роля и мисия, която трябва да се осъзнае и изпълнява, без да чака друг да му я дава и да го насочва.
Търсете я в себе си, тя е там и чака да бъде открита и събудена.
Всичко извън вас, е сила, която иска да ви обезличи, да погълне алчно божията светлина, която излъчвате и откъсне от ролята, за която на този свят сте дошли.
За течението в главите да не говориме, от едното ухо влиза и моментално от другото излиза и нищо не остава посредата, у главата.

Номерът е да се преборите с теченията като плувате срещу тях, единствено тогава ще оправдаете идването си на този свят.

Теченията просто водят надолу, а вие сте родени да евалюирате и отивате нагоре, нагоре, нагоре.

Има само едно "долу" - пъклото и чернилката. "Горе" е с много стълбици, коя от коя по интересна, изкачването е трудно, но ви приближава с всяка крачка към светлината и се откриват небивали хоризонти с височината.

Вярно, да изкачиш Еверест е по-лесно, но да надмогнеш себе си, безсмъртно и далеч по-високо от него.

Ако не излъчвате лъчистата светлина, ще имате жалък живот на черна , паразитираща мъртва душа, вкопчила се със зъби и нокти в материалното съществувание, вечно неудовлетворена, лишена от божието одухотворение, мъртва, та мъртва, черна и сатанинска.

ЖИВОТА СИ ДАЙТЕ, ДУШАТА СИ НЕ ДАВАЙТЕ, ТЯ Е ВАШЕТО БЕЗСМЪРТИЕ И ЕДИНСТВЕНОТО БОГАТСТВО !!!

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ В ТАЗИ БОРБА, ОСВЕН ВИЕ САМИТЕ, НЕ СЛАГАЙТЕ НИКОЙ МЕЖДУ ВАС И ДЕДО БОЖЕ !!!

САМО ДИРЕКТНАТА ВРЪЗКА, Е ГАРАНЦИЯ ДА НЕ ВИ ОТКЛОНЯТ ОТ ПЪТЯ.

ТАКАВА Е РОЛЯТА НА САТАНИТЕ, ДА НИ КРЪЦНАТ ВРЪЗКИТЕ С КОСМИЧЕСКИТЕ СИЛИ, ЗА ДА НИ УПРАВЯЛВАТ ЕДИНСТВЕНО ПО ДЯВОЛСКИТЕ ЗАКОНИ.

Религии, секти, доктрини, системи и какво ли още не, дори всички изобретения на цивилзацията, за да ни отдалечат от същността човешка.

АЗ ВИКАМ НИЕ ДА НАПРАВИМЕ ОБРАТНОТО, ДА КРЪЦНЕМЕ ВРЪЗКИТЕ НИ СЪС САТАНИТЕ И ДА ВЪЗОБНОВИМ ДИРЕКТНИТЕ НИ ВРЪЗКИ С ДЕДО БОЖЕ, КОЙТО ТОЧНО ТОВА ОТ НАС ЧАКА, МНОГО ДЪЛГО ВЕЧЕ И ЯВНО ГУБИ ТЪРПЕНИЕ.

ТОВА Е НАШЕТО СПАСЕНИЕ !!!

КРЪЦ, КРЪЦ, КРЪЦ НА СИДЖИМКИТЕ, ЕДИН ПО ЕДИН, ТА ДО ЕДИН И ОТНОВО САМО СВЕТЛИНА ДА НИ ОБЛИВА И ДА СЕ ОТДРЪПНЕ ЧЕРНИЛКАТА.

Нали, всички сте виждали, когато сутрин в ранни зори слънцето започва да облива земята със своите благодатни лъчи, как полека, лека тъмнината отстъпва на светлината, без напрежение и насилие и като божия милувка ни осветява душите и сърцата ?

Това е естествен процес, който трябва да го последваме с дълбока вяра и съзнание.

Започнат ли полека лека да ни грейват душите и заизлъчват безброй лъчи на любовта, тъмата сама ще се оттегли, също полека, лека в своите тенебри.

Да станем отново, ние всички истински българи, излъчватели на лъчистата светлина, нека да огреее света, да се оттегли сатанинската тъма и настане Деня.

ДЕН ДА ГРЕЕЕ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА НА НАШАТА ЗЕМЯ !!!

И БЕЗ НОЩА НЕ МОЖЕ, НО ДА Е САМО ЗА ПОЧИВКА.

Това е, дами и господа, червената нишка за всички хванати в капана бели и черни експериментални мишки.

И не забравайте, всички, без изключение, сме такива. Ако не се чувствувате като такива, значи сте генетично модифицирани по природа или от люлката и нямате нужда от повече обработка. Включили са ви директно зидането на зидарията от зидарите като черни работници.

Отдавна не ни гледа само отвисоко, оцъкленото око, най-горе на пирамидата, а направо ни слагат всички под електронни микроскопи.
Следващият етап си го знаете. Чипизация, че да няма грешки в тази галимация и за удобство на експериментатора от масонската гилдия, която тухла по тухла изгражда затвора на човечеството, наречен Нов световен ред.

Какво ли ще решат най-накрая, според резултатите от експериментите, тези, които са създали за свое удобство като оръдие, масонската гилдия и всичките й там безброй сатанински разклонения, преди дедо Боже да си каже тежката дума ?

ТАМ Е ВЪПРОСЪТ !!!

КОИ СА ТЕ И КАКВО ОЧАКВАТ ПО-СКОРО ОТ МАСИТЕ ?

ЗА ТЯХНИТЕ ОРЪДИЯ - МАСОНИТЕ, Е ЯСНО, ТЕ ПРАВЯТ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ОТ ТЯХ СЕ ИСКА - ДА СТРОЯТ ДУХОВНИ И ИСТИНСКИ ЗАТВОРИ ЗА МИЛИОНИ.

ПО ВАЖНО И ИНТЕРЕСНО Е ВЕЧЕ, НИЕ - ТЯХНИТЕ ЖЕРТВИ, КАКВО ДА НАПРАВИМЕ ?

ТОВА Е ВЪПРОСЪТ, ДА БЪДЕМЕ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕМЕ ?

L'Union Européenne ou le nouveau Soviet. En effet la ressemblance de la création de ces deux systèmes se ressemblent étrangement. L'Union Amériaine va bientôt suivre sur le même model.

Европейският съюз или новият СССР. Наистина приликата в създаването не тези две системи, много странно, е голяма.

Скоро Американския съюз ще го последва, по същия модел.

http://www.conspiration.cc/

И тук вече черно на бяло и в прав текст. Това е много показателен пример на типичната им и ненадмината арогантност, да го казват в очите на цялото човечество, без да им трепне окото.

Къде сте видели вълк от овце да се страхува ?

http://www.vsekiden.com/?p=29132

Няма нищо странно, просто старите опитности вече се прилагат на по-голямо, направо глобално ниво, след което ще обединят европейския и американския и ще ни въдворят на бърза ръка Новия световен ред, че всичко да ни е наред с трите шестака на челата, както си се полага на всички затворници.

Къде сте видели затворник без номер и ах, недей, номерът е раиран, вместо дрехите ? Ето това постигна цивилизацията, за толкоз хилядолетия, затвор и код - вместо номер за всеки. Нищо повече.
Те това е, циливилизацията им !!!

/Пак леко отклонение. В тази връзка ми хрумва идеята, че не случайно дрехите на затворниците са били винаги раирани, очевидно като символ на решетките, зад които се намират и да не го забравят, докато в затвора се намират. Леле, мале, иде повсеместна мода на раетата !!! Строй се, равнис, преброй се !!! Думата "не" изхвърлена от употребляване за чипираните./

Чипчетата ще ви служат за пранги и у главата, и на краката.
Може и да са микроскопични изобретения на нанотехнологията,
но от тях, ще ви тежи живота, сякаш влачите топузи на краката, като каторжниците, отпреди няколко века. Нооо, при всички случаи, тогава каторжниците са имали малко свобода, поне са можели да мислят свободно, което не се предвижда с чипизацията.

Само мисли, спускани от сателити и най-паче напълно уеднаквени за робски души приспособени, ще се роят и фейкат из празните главета на биороботчетата.

ЧИП, ЧИП, ЧИП, УРААА, ДА ЖИВЕЕ РЕДА, АЦ ДВА, АЦ ДВА, АЦ ДВА И ПАК УРААА !!!

Няма мърдане, няма ала, бала в илюминтската централа.

Всичко си върви по програмките на Илюминатите, спуснати от тяхните господари.
Така ще ни светнат по илюминатски, че чак ще изгаснем като хора, всички.

Като гледам, как нагнетяват виртуалното пространство с извънземни истории, остава само да инсценират една извънземна енвазия срещу планетата и хоп, ще обяват световното правителство, което на книга вече е готово и опаланка, опря вилката на всички върху вратлета. Колкото и да шавате, няма да има отърваване !!!

Естествено за вашата сигурност, ох мамооо, и то каква. По-сигурен от тоя затвор, който ни подготвят, никога не е имало по света.

Толкова труд през хилядолетията, за да накарат да вярва цялото човечество, че робството е свобода и свободата робство.

Вярно, голями ненормалници са тия гадини !!!

Да бяха питали българите, щяхме да им го спретнеме много по-бързо, за нула време този номер, за година-две.

А, те какво изолирали ни още в началото, преди векове и съсипаха цялото човечество, за такова просто нещо.

Е, пак са ни използували де, например да манипулират света с компютърче /Джон Атанасов/ и какво ли още не, /листът е дълъг, но не много известен за нашите откриватели/, но ни държат настрани, шубе ги е, знаят ни силата, повече от нас самите.

Абе аз като ви казвам, че всичко наопаки са обърнали, вие не ми вярвате ?

Та да се върнем пак на темата за извънземните след девиацията.

Сиваците сигурно ги пазят в подземията на Невада, за пълния ефект от масовката на световната сцена, която ни подготвят много усилно.
Вече ни затрупаха с тонове строго-секретни, ултра-секретни и не знам кви други документации, филмчета, операции, интервюта и какво ли не фалшификации.

"Случайно" минаха от тотална секретност, уж към пълно разкриване на тайните с извънземните. Тази планирана маневра е повече от ясна.

Очевидно, върви по план психо-подготовката на овцете по планетата, за да повярват лесно, като му дойде времето, в извънземното нашествие, космическия враг и сами поискат, ох, леле, мале, спасение.

Да, бе, да, но най-интересното, изглежда, няма да са извънземните, а това, което са ни приготвили после, като последствие. Вече писах за номера на китайката.

Всъщност, те са много лесни за догаждане, защото използуват едни и същи методи, принципи и схеми.
Ох, много ми е интересно, как ще изиграят тая пиеска, ще има щур екшън на небосвода, сигурно със много спешъл звукови ефекти и гигантски халограми.

Много съм доволна, днес 12 май 2008 намерих тази информацийка, след като съм написала горното.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4349.msg75830#new

МНОГО ИНТЕРЕСНО, СЛЕД СКАТО ОЩЕ НЕ СА НАМЕРИЛИ РАЗУМЕН СВЯТ НА ЗЕМЯТА, ТЕ ТЪРСЯТ ТАКЪВ В НЕБЕСАТА !

ВСЕКИ ОПИТ ДА СЕ ПОЯВИ РАЗУМ НА ЗЕМЯТА, БИВА ПОТУШАВАН ОЩЕ В ЗАРОДИШ, НО ИНАЧЕ ГОЛЯМО ТЪРСЕНЕ МУ УДРЯТ НА ТАКЪВ В КОСМОСА. АХ, КОЛКО ТИПИЧНО !!!

http://www.disclosureproject.org/cosmicdeception.htm
« Последна редакция: Вчера в 09:17:01 pm от Peacekeeper »

Когато човек изучи и схване принципите на манипулацията, не е чак толкова трудно да догади, какви ще са им следващите изпълнения и без да си професор.

Е, остава все още открит въпроса, защо са го пуснали на терена.

За сега мога да кажа, че те пак спазват един от принципите си, да пускат паралелно истината и лъжата, с което правят тест над човечеството, до каква степен вече е напълно овчясало и каква ще му е реакцията, за да решат, назрело ли е времето, да си изиграят номерцата. Сигурно има и още нещо, но не съм мислила още, току що го прочетох и ще има какво да допълня в следващитте дни.

Иначе, от овцете все едно и също блеене се чува, когато нещо интересно става, нищо ново като реакция. Пълна скръб. Рупат си кротко плявата и блеят жално с умилни овчи погледи, долбоко зазомбирани. Никакви изненади, ама никакви, че и по-зле става, спреха и да блеят, само се чува, как рупат и ближат сол.

Е, ще рупат, докато има кво, после, обачеее, лелеее малеее, не искам и да мисля.

Ах, за толкова века напредък и развитие на цивилизацията, те докъде опрехме, овцете да вярват на вълците.

Тууу, язък за толкова труд, войни, скърби, нещастия, изтребления и кърви да стигнеме до нивото на овче съществуване, вследствие експериментите върху хората, вземайки ги за най-вулгарни бяли мишки, за да ги програмират в двукраки овци, предназначени за остригване, доене, за месце и нищо повече.

Илюминатите кажат - ааа и цялото овчясало човечество веднага в хор отговаря, беее и се тресеее от шубеее, та знае ли сеее.

Нема неее, хванало ги голямото шубеее.

Искате ли едно примерче ? Веднъга, въпреки че всеки един ден от живота ви, е един пример в тази насока ! Всичко е вързано на верига и няма свободни електрони на земята, които да си въртят, опиянени от свободата.

С усилената дейност на ХААРП, предизвикаха земестресението и последващото цунами в Азия, което взе живота на близо 300 хиляди души. Жертвите са станали сигурно много повече до момента, като се има предвид, в какви условия трябва да живеят оцелелите по засегнатите места, отровните ваксинации, на които ги подложиха и медикаментите, с които ги затрупаха. Между другото да отбелязвам ли, какви пари пък от това само натрупаха фармацевтичните концерни -убийци и зидарите ?

И така, какво стана ?

Цялото овчясало човечесто ръгна да събира пари и събра, не си спомням един или два-три тримилиона за помощи на пострадалите, които и до ден днешен не са получили и една мили-мили мунда от тези пари. Представете си само лихвите от тази сума и всичко това пак в джоба на бряката Илюминати. Страхотни, тука немат грешка, кога трябва да острижат хората, ох пардон, овцете.

Върхът са !!! Подсигуриха си ларж парета за следващата голяма офанзива с извънземното нашествие, срещу удоволствието да изтребат сумати народ, наведнъж с дългата рнъка на ХААРПА-харпията.

Е, те това, ако не е висша манипулация и конспирация, здраве му кажи ?

Предизвикват проблема, после контролират реакцията и накрая решават галимацията, точно както на тях им изнася, с отново и отново, пълни джобета и маниакално задоволство за власт над човечеството.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4316.msg75292#new

/Важното е, да ви гони шубето, няма значение истина ли е.
Важното е да не се чувствуваме здраво стъпили на земята, за да ни веят ветровете и теченията, на които съвсем целенасочено ни подлагат, за да сме като откъснати есенни листове, реещи се в пространството, лесни за манипулация и насмитане в боклука./

Естествено, че те печелят винаги играта, след като и в трите действия, проблем, реакция и решение, са присъстващи като водещи. Толкова е проста тяхната игра, че не може повече, но като всички прости неща, направо гениална и няма грешка. Почвайки играта, знаят и какъв ще е края.

Да не говориме, че са винаги и от двете страни на барикадите като ръководни кадри и която и страна да спечели, винаги те печелят в последна сметка и държат всички конци, за следващото развитие на събитията.

Ултра-манипулатори бреййй, при всички случаи печелят и от всичко, така са го нагласили !!!

Каквото и да стане, все те пълнят джобовете и убират даже славата, за властта да не говориме, тя им е слабостта. Държът кормилото на света със сатанинско постоянство и сила страшна, но не им стига, искат да е официално.
Хем, рогато, хем чепато, на цял свят познато !!!

Еее, то не, че е трудно да манипулираш овце деее, като държиш всички ключове на кошарите, но все пак, много са се ошлайфали в тая многовековна игра.

Та да си дойдем пак на думата за цунамитата тия на брега и тия у главата.

Но, иначе овцете, бяха много доволни, най-вече, че си замазаха с някой и друг лев съвестта, дето я нямат и до там свърши цялата работа. Сякаш не е и било. Поблеяха малко по медията, събраха парсата, дадоха я на Кумчо Вълчо доволни от овчите дарения и толкоз.

Пак опираме значи до това, за какво се използува дадено знание, пари или каквото и да е друго и това е важното.
И най-голямото добро, подчинено на злите сили се пръвръща винаги в последна сметка, в злина.
Ако не бяха овци, просто нямаше така лековато да оставят тези пари в ръцете на тези, които предизвикаха събитията, амааа са овци и пак тия същите, са ги направили такива.

Омагьосан кръг, та знае ли се !

Само някой да не си помисли, че се възхищавам на Илюминати, но трябва да се види, че са доминанти, а ние прости и програмирани овци, за да се обърнат нещата. С въображение и илюзии далече не се стига, това е реалността.

Малеее, кога успяха тия гадини да дресират толкова много хора и програмират като овце, бе ?

Хем ги стрижат, хем ги доят, хем ги ядът за курбан, хем кръвта им изпиват при ритуалите и те пак не разбират и продължават умилно да блеят, да му вярват и да се дават без бой на Кумчо Вълчо.

Протяжен вой на задоволство се чува извън кошарите.

Ах, двукраките овце са нещо невероятно !!!
Неааам думи и по-добре, че няма да излезе нищо добро ???

Ето още нещичко за ХААРП:

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4272.30.html

La guerre ionosphèrique : USA vs WORLD. Une vidéo documentaire sur HAARP. L'exemple du piano est la pour faire comprendre l'influence de HAARP via les signaux de basses frequences sur les differentes couches terrestres. Avec une accumulation de petite vibration, comme Tesla l'a prouvé on peut provoquer un tremblement de terre. Mais aussi trouver tout ce que le sous-sol contient.

Превод:
Примерът на пианото е тук за да се разбере влиянието ХААРП по пътя на нискочестотни честоти върху различните земни слоеве. С акумулиране на малки вибрации, както Тесла го доказа, може да се провокира земетресение. Но също да намери всичко, което се намира под земята.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4350.msg70221#new

Няма да се учудя, ако ХААРП са решили да направят предстоящите олимпийски игри последните, както техните господари са предвидили от много отдавна по окултни пътища. В най-добрия случай, загиналите от заметресението и от урагаа Наргис, ще са поредните ритуални жертви пред олтара на Илюминати.
Естествено, последните две природни катастрофи може и да са от естествен произход, нооо малко вероятно. Последващите събития ще покажат с точност, дали е така. За себе си знам, че е така, просто защото подготвят голямия удар, с който ще избият всички чевии на човечеството.

Колко съм доволна, че намерих днес, 18.05.2008 това, което потвърждава моята версия.

http://www.youtube.com/watch?v=KKMTSDzU1Z4

Харпиите на ХААРП са се вихрили явно по китайските небеса и резултата вече се видя.

delfin
Редовен потребител НеактивенПубликации: 291

Операция "Черен лебед"
« -: Вчера в 08:11:41 »
На 20 април в някои информационни канали се появи ужасяващото съобщение за неуспешен ескперимент с най-мощния ускорител - LHD на швейцарския Conseil Europeen pour la Recherche Nucleare -Европейският съвет за ядрени изследвания (CERN), довел до страшни последици. Известно е, че на това уникално съоръжение се предвиждат първите опити за ускоряване на атомни частици по 27-километровия пръстен до почти светлинна скорост и тяхното сблъскване, което може да роди изкуствена черна дупка. Подготвителната фаза за него на 20 април - за "охлаждане на ускорителя" е завършила с "пронизване сърцето на земята". Получило се е домино, чието начало беше изригването на вулкана Чаитен (Чили) и дестабилизаране на орбитата на Земята, заради което екипажът на връщащата се капсула на международната орбитална станциясе е отклонил драматично от курса и трябваше да кацне по балистична траектория. Още по-ужасни са последиците за Централен Китай (на антипода на Чили, точно на обратната страна на Земята), предизвикали унищожителното земетресение 7,8 по Рихтер. Изригна и вулканът Каримски (на Камчатка) и Етна (в Италия). Следващият експеримент с LHD е предвиден за средата на август, като произведената от него първа земна черна дупка може да бъде и последната, която ще погълне и цялата планета. Заслужава внимание и тезата, че за земетресението в Китай и огромното наводнение в Бирма е била използвана американската инсталация HAARP, от няколко места едновременно в операция "Черен лебед" - от Австралия (базата Pine Gar), Аляска (HAARP), Невада (Sandia) и Норвегия. Складираната енергия е била фокусирана върху района на земетресението в Китай на 11 май. в-к "Строго секретно" - стр.3, юнския брой 2008

http://www.epochtimes-bg.com/2008-02/2008-05-21_01_d.html

Dankohttp://enkade.blogspot.com/Най-голямата власт е тази да властуваш над себе си, най-голямата любов е тази, да победиш егото си и да обичаш безрезервно, най-голямата смелост е, да казваш истината, какво и това да ти струва.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,144.msg69935.html#new
По въпроса за Re: Chemtrails & HAARP, бих задала едно въпросче, ако се приеме, че следите остават от най-обикновени самолети и те са напълно естествени, от какъв зор тези самолети правят безброй фигури по всички точки на планетата и ежедневно ?/виж. снимките/
Сигурно се забавляват да чертаят картинки, хей така случайно група от самолети, се събрали и си чертаят кръгчета и мрежи по небесата за забавление на раята. Никой, обаче, не задава точния въпрос.

Трябва човек съвсем да е издухал, ако вярва, че това е случайно.

Не ми трябва да питам никакви авио-специалисти и прочее манипулатори, да ми доказват какво им е естеството, то е повече от очевидно.
Картинката е повече от ясна, заедно със знаците и символиките, които правят в небето. Ах, колко типично !!!???

Когато се задават правилните въпроси може да се стигне и до правилните отговори, да не говорим, че тези другари обожават мистичните номера, символи, знаци и нумерологии, отравяйки земя, въздух и вода. Строго си спазват принципите и те са повече от явни, стига да има, кой да ги види.

Може някой и да зададе въпроса, кой пилот ще седне да върти, например, символични кръгове и фигури над един град за скъпо удоволствие.
Всички пилоти са военни и както знаете там не питат, а се изпълняват заповеди и толкоз.

Да не говориме, че точно военните изпълняват основните конспиративни програми, особено в областта на майнд-контрола, облъчвания и цялата там сателитна алабалистика с помощта на ченгетата, вързани в една верига. Военните са ядрото на конспиративните действия по света с тяхната издухана и примитивна мозъчна система, която се базира на един единстевен принцип - йес сър, не виждам, не чувам и изпълнявам. По-добри еничари от тях няма и народите ги хранят, даже са галениците на всяка нация, за да ги тровят, тероризират, във войни да ги въвличат и като зайци да ги избиват.

Сигурно всичко друго има някакви граници, освен глупостта, да си хрантутиш врага !!!

То всичките им номера звучат невероятно, но са факт и ако се правиме на дръж ми шапките, ще успеят без проблем, да реализират крайните цели на конспиративните си занимания.

Всъщност, те са вече в последната фаза и няма никакви изгледи за истинско противопоставяне от народите, освен жално блееене на овцясалото човечество, което само прелива инфомацията от пусто в празно, без да съумеее да спре повсемесната световна енвазия.

Всички вече говорят, но това не им пречи да преглътнат и най-очевидните престъпления срещу човечеството и да ги погълнат невъзвръщаемо и процесите да продължават неспирно, без някой да ги спира.

Всички поглъщат, но никой не повръща, те там е проблема.

Но, ако глупостта няма граници, то поглъщаемостта има и, когато погълне всичко и превърне в наситен стопроцентов разтвор от чернилка, както казах по-горе, ще ни завихри безгранична черна дупка, която сами сме сътворили.

Космическите закони важат и за нашата планета и няма сила, която да ги заобиколи.

Ха, сега от небето, направо при тайните на Странджа планина !!!

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1560&st=0&#entry23507

Знанието и съзнанието са свобода, само ако ви превърнат в струяща светлина, а не като погълната храна.

Длъжни сме да станем ние всички запалени вощеници, за да се отдръпне пред нас чернилката, която нас българите иска първи да погълне. Тогава и да успеят да ви погълнат, ще им запари отвътре.
Налага се да разберем, всички ние българите, кои сме, защо сме и с какво им пречиме, без дори да го съзнаваме.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,3052.msg75275.html#new
Не е възможно някой, някого да накара да прескочи изведнъж няколко стъпала в своята собствена еволюция, нооо може поне да го накара да се види, до кое стъпало е стигнал и да го мотивира да мръдне поне малко нагоре, а не да се пързаля надолу, че е по-лесно.
За сега върлува тенденцията на конспирацията, да събаря всички от стъпалата на еволюцията и ги връща най-долу в позицията на примата.
http://www.xnetbg.com/new/images/stories/Project-Camelot-XNET-Special-Edition-March.2008.pdf

Когато баш майсторите манипулатори, започнат да те пързалят върху истината, за да отидеш точно, там където те искат, е най-опасно.

Уж случайно на повърхността излизат толкова интересни неща !!!
Каква ли е крайната цел на заниманието ?

Не знам точно, знам само, че искат да ни вкарат в точно определен коловоз, който със сигурност не води към добро място.

Залагат капани за мишки с големи парчета сирине от истини.
Ще трябва да виждаме истината, без да влизаме в капана, така изглежда. Трудна работа, но не е невъзможна.

Гледай, но не участвай, разбирай, но ръка не им подавай, чакай, но не се страхувай, с истина се зареждай и осъзнавай реалността, без да им отдаваш своята сила и без да се оставиш да те набутат в коловоза на колхоза на пирамидата.

С истината да изградим планина, на която да се изкачим и от високо да гледаме сеира долу, където дяволите мътят своите сатанински дяволии срещу човечеството. Само така ще можеме да се измъкнем от дяволското гнездо и ги оставим сами да се изтребят със собствените си дяволии.

Всичко е в тяхни ръце, единственото ни сигурно оръжие срещу тях, е нашият дух и той е единственият ни залог за освобождение и единственото ни спасение.
Много мъдрости има тука,

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=...%CD%E0%ED%E5%E2

нооо, имайте винаги едно наум, няма място за еуфория, като знаете, кои раздават професурите, достъпа до интервютата, издаването на книгите и прочеее.

ЗАБЕЛЕЖКА: Тук бях дала да се отвори интервюто:

Зеница към Вселената. Свръхфеноменът Слава Севрюкова ... България и светът - падение или възход? "Психотронното око" на Слава Севрюкова. Нооо, изтрили са го и сега не мога отново да го намеря, но който иска, търси и намира, каквото му трябва. Ако го намеря пак, ще го сложа отново тук.

Дръжте само червената нишка, защото има пак отново много манипулация, която обаче не намалява мъдростта в много от словата. Просто въпрос на точен подбор с много внимание, особено при коментатора.

Копие:

/"Но никой не бива да бърка огласяването с обясняване. Обясненията украсяват истината. Добавят неистинни елементи към нея. Преобразяват я, изкривяват посоката на нейния знак, превръщат я в полуистина, в неистина. Опростяването пък отнема от истинността. Реже, осакатява. Истината се преобразява в своя сянка, в бледо свое подобие. Така е с Истината. Дали вземаш или даваш, вредата е еднаква. Всяка промяна прави от истината лъжа. Убива я, изопачава нейната единствена същност."/ Край на цитата.

Непрекъснато в обясненията към отговорите на Севрюкова се говори за психотроника и психотронно око, вместо третото око. Когато има психотроника имаме и апаратурка, а зад нея винаги стоият бракята илюминати, които диктуват виденията.

Те всичко знаят и как не, с това изцъклено око на връо на пирамидата, което вижда всичко в низината или по-скоро резултатите от дейността, която развиват на земята.

След като движат историята, естествено знаят всичко за нея и си държат кетапчетата, кое как са подредили през хилядолетията.

Тъй като са обърнали наопаки света, аз също тръгвам наопаки, за да ми е по-лесно да разгадая хода им и тръгвам отзад-напред.

Каква е крайната цел на това занимание с тая женица ? Това не означава, че тя няма трето око, но те са го впрегнали както винаги за своите цели. Между всичките безброй мъдрости, които казва, са набутали сума ти манипулатилна плява, която да ни набутат в един искан коловоз от тях ред на мисли.

Ох, колко познато, никога не си изневеряват на принципите.

Какъв е коловоза и накъде води, там е работата, я ?

Днес попадам на тази информация и прочетох до Паисий и нямам още мнение конкретно по въпроса, но като цяло, пак се чувствува ясно дългата ръка, която подхвърля между редовете разни идеи с точно определени цели за масово психо-направление.

Със сладки сиропчета, отровата най-лесно се поглъща.

Забележка: Когато говоря за Илюминатите, никога не забравям, че и те са оръдия на една по-висша дяволска сила, иначе отдавна да са се изличили от лицето на земята.

Идва ми наум и един от техните манипулативни принципи за въздействие на крайностите, т.е. и тук имаме разделение. Топло или студено, черно или бяло, свобода или робство и т.н., но никога равновесие между двете, което е идеала. Номерът е да има дуел и дуализъм и да падат жертви на талази.

Е, да де, но те точно идеала искат да избягнат и ви люшкат от едната крайност, та на другата и това на всички нива от отделния индивид, та до човечеството, като цяло.

Всичко друго, много строго контролирано, само не равновесие. Ако все пак се установи някъде в малък или голям мащаб, бива веднага нарушавано от същите. Слагат веднага от едната страна на везната нещо тежичко и хоп готово, равновесието нарушено, колко му е ?

Най-общо казано, всъщност, точно затова служи и манипулацията и световната конспирация. Толкова е просто, та знае ли се ?

Какво имам предвид за крайностите ? Например:

При комунистите, които са тяхно отроче, ни забраняваха всякаква окултна, езотерична, астрологична и прочее литература и нямахме никаква свобода на словото, затворени зад железната завеса, без право на пътуване и т.н. Сега минаха на другата крайност, заливат ни с това, от което бяхме лишени през всичките тези години на светъл комунизъм. Тези пък зад желязната завеса ги люлееше и ги люлее друга люлка в обратнато посока, но резултатите са винаги негативни, даже при тях далеч повече, въпреки външните блясъци.

Системата на Тези за теза, антитеза и ситеза работи с всичка сила.

/Е, светлия комунизъм, беше толкова светъл, колкото и илюминатите са светнали, илюминирани от знанията си. Това, че се хранят със светлина, но означава, че са светли, я. Черното е черно, защото поглъща светлината. Ясно ?

Писала съм в тази връзка по-горе за черните кутии./

Както сами виждате такова люскане от едната крайност към другата не води до нищо добро, освен силно и разрушително вълнение, особено пък, когато е контролирано, така умело от демонични сили.

Този принцип може да го видите застъпен навсякъде във своя личен живот, както и във всичко останало. Проблемът е, че след тази илюзорна крайност, която наричат уж свобода, ще ни залюскат с точно обратното, истинско робство с много по-голяма сила.

Темата е страшно дълга, а примерите безбройни, ще я оставя за друг път. Все пак, държа да дам примера за подлагане на топло и студено индивида. Няма да го разчепквам, сами си задайте въпросите и си отговорете, защо удариха народа с цените за парното и тока или защо едно време оставяха цяла България без ток и на режим ? Ту топло, ту студено, ех колко класически номера прилагат и никой не ги спира и всички се правят, че не ги разбира.

Бъдете сигурни, че не е било от липсата на ресурси, а преди всичко за психологическо въздействие над цялото население. Естествено и както винаги имало е и други цели както винаги. Техния принцип с един куршум поне пет заека никога не се нарушава и си действа без грешка. Това е само една от целта.

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=...%CD%E0%ED%E5%E2

Ето нещо и за история българска:

http://www.xnetbg.com/new/content/view/539/1/

Истината даром не се получава, търсете я навсякъде, къде скрита дълбоко, къде леко прикрита, къде съвсем явна, но неосъзната.

Скритото винаги излиза на повърхността, дори да му трябват хилядолетия, за да изплува от недрата, когато му дойде реда.

За празника на майките !!! ???

Load Your Mother!

We won’t need mothers in the future. Americans will be ordered on-line from Genentech Labs and reproduced from the DNA of Jimmy Carter and Lindsey Lohan. Everyone will have Shakira’s hair. There won’t need mothers so we won’t need therapists.

In the meantime, what are you going to do about Mothers’ Day? (It’s next Sunday, you ungrateful nudnick.)

WHAT YOU DO IS ARM YOUR MOTHER – with a signed hardbound edition of ‘Armed Madhouse: From Baghdad to New Orleans – Sordid Secrets of a White House GONE WILD,’ the book Robert Kennedy calls, “A masterpiece of investigative journalism” – and the New Yorker calls, “A fun read.”

For a $100 dollar tax-deductible donation to the not-for-profit Investigative Fund, I will send you the book, signed, plus the CD, “LIVE from the Armed Madhouse,” the spoken word CD, investigation goes stand-up.

The Second Amendment gives you the right to carry a gun. The First Amendment gives you the right to carry a brain. Load your mom’s thinking piece. Give her the fact ammunition to defend herself from the elections thieves, oil emperors and crazy-crats of the Washington regime.

These gifts will be sent priority mail within 24 hours of receipt – so order now for Mom’s day:

“Armed Madhouse” – the book and CD for a minimum donation of $100.

Or give Mom the gift of impeachment – a signed copy of the book, “Impeach the President.

Or the “Censored 2008” – the real stories that the mainstream news wouldn’t dare cover, (or, better pick up the combo of Censored and Impeach)

Or, the films Gladys Palast calls, “goddamn brilliant” (yes, even investigative reporters have mothers): - “The Elections Files” – the Palast BBC TV investigations with additional film with Robert Kennedy Jr. - “Big Easy to Big Empty" and "The Assassination of Hugo Chavez". (Or pick up the three of them for a minimum donation of $100)

Most important, your donation will help us launch our investigation of the theft of the NEXT election. It’s happening now. We need to catch’m on camera. Please help us pay for the film - become a producer and give your Mom something to brag about.

And after you load your mother’s mind with The Facts, you think you could maybe pick up the phone once in a while and call her it wouldn’t kill you. - Greg

Всичко се връзва и планът се изпълнява точка по точка, без грешка !!!

http://www.syti.net/Targets.html

Вече не ме пускат да пиша никъде и в никой форум, тотална изолация.

Но това не ми пречи да чета и ми прави впечатление, че админите на всички форуми много внимателно следят форумците да пишат по точно опеделената тема и да не ги смесват.

Хайде сега да видиме защо, няма нищо случайно.

Пак на принципа на разделянето. Може да поднасят всички трески всякакви, понякога голями цепеници, въргалят се и в талаш даже, но не трябва да се съзнава, че те от едно дърво и клони идват. И колкото по ги цепите, зацепвате и делкате, толкова повече загубвате формите на дървото, от което идват. Там е заварката я, да не може да се ориентирате в тази бъркотия. От многото цепене, накрая всички зациклят яката в дърварника, с много талаш в очите.

Няма информация, която да не е свързана с друга, но те точно това не искат, иначе си цепете и зацепвайте на воля, важаното е да не ги събирате и съединявате. Този, на който, не му минава този номер, го изгонват и хоп готово, другите продължават с брадви, триони и тесли да цепат и трески фърчът налево и надесно, та знае ли се, но файда за тях никаквааа.

Ако вие не сте в състояние да осъзнаете една толкова простичка истина, че всички процеси са навързани едни с други, че ако има манипулация, тя ще е навсякъде, за да е успешна, че ако има световна конспирация, тя е във всяка точка на планетата и се прилага на всички нива и прочеее. Ако го нямате това съзнание, не си губете времето да четете, че съвсем ще ви промият мозъка. Не може да виждате нещата правилно, ако сте стъпили на фалшива база и ги гледате от крив ъгъл през криви огледала, поднесени много услужливо от манипулаторите, нацвъкани навсякъде по света.
Ето защо дадоха малко свобода на словото сега, нищо не ги бърка, напротив, това съвсем обърква хората. Е, има и други ефекти, като отваряне на вентила и изпускане на напрежението, което пак тях ги устройва и толкоз. Опипване на народното настроение и тестване до каква степен са успели да му промият мозъка, също е важна за тях причина. Списъкът е дълъг, много съм писала по тези въпроси.

Това беше само отметка, за да разберете, че във всеки един момент всички сме по някакъв начин манипулирани и ако искаме, което е желателно, трябва да се научим да го избягваме.
Не може да развиваш на дълго и нашироко, как манипулират света и в същото време да се оставяш да те манипулират като последния глупак, да позволяваш и помагаш да го праяват с всички останали. От такива всезнайковци няма никаква полза и те са навсякъде, особено по интернет форуми.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1678&st=60

Ако не стане едно масово и спонтано преориентиране и съзнанието не ви подскаже, че друг път няма и в това е спасението, тежко ни и горко, Содом и Гомор, само може да очакваме.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4323.msg75416#new

Още едно просто примерче, за да се научи човек да вижда основните принципи, по които се развива днес живота, благодарение на Матрицата.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4032.60.html

Значи научили сме Европа, скачаща тогава още по клоняците, на основни неща и сме и влели основната култура и тя за благодарност ни слага под турско иго и ни обявява за варвари, прости и диви. Особено през последните години всички бяхме свидетели на нейното високомерие, а прякото й участие в геносида над българската нация всички го чувствуваме.
Този принцип всеки един от нас е преживял и в своя живот, като помогне на някой от сърце и душа и го извлече от калта, но за благодарност, получава неблагодарност, високомерие и даже жестоки удари в гърба. Този принцип е спазен и на всички други нива от слугите на Матрицата. Това, което става във вашата минисфера, става и на цялата земя и по същите принципи се развива и представя на всички нива.

Всеки народ има своята съдба и ние като индивиди не можеме да избягаме от нея. Единственото, което може да направиме е, да станеме господари на съдбата си, на своята и тази на народа. Те ни разделят, за да забравиме цялото, от което частичка сме, за да ни унищожат поеденично за по-лесно.
НА-РОД-Е, не се разделяй, всички сме една рода, за да се спасиме.
/Само един едничък българския език може да изрази истинския дълбок смисъл на тази дума НАРОД и затова е казано, че е божествен./
Номерът е, да разпознаваме сатанинските принципи и да не им се подчиняваме. Това че някой ви е изиграл такъв номер, не означава, че вие трябва да си отмъстите и го изиграете на другите.
Ако имате съзнанието за цялостта, никога няма да правите лошо на другите части от нея.
Много просто, това би значело да правите лошо и на самите себе си. Толкова ли е трудно да се осъзнае това от всички ?
Някой трябва да прекъсне веригата и затова е нужно много любов и превъзмогване на егоцентризма. Затова е казано, че само любовта ще спаси света.
Не ставайте това, което са вашите врагове, много е просто.
Не правете това, което не искате да правят на вас и толкоз.
Направете добро и продължете, не чакайте благодарности, в противен случай ще се окаже, че това не е никакъв акт на любов към ближния, а само начин, за да си начеткате отново и отново егото.

С Вашия пример може да заразите и другите, така като егоцентризма полека, лека е заразил милиони хора и сега те страдат от неговите последствия, но продължават упорито да се държат за него, като удавници за сламка, но той само към дъното ги влече и нищо повече.

http://www.conspiration.cc/

Трябва да има осъзнаване за това, което правиме и антихуманните принципи, които спазваме в бокала на Матрицата.

За да се измъкнем от калищака, в който ни набутаха за благодарност, трябва много точно и ясно да знаем, кои са те и кои сме ние, да имаме пълното съзнание за програмираното ни изтребване и да контрираме на всички нива - от всеки отделен човек, та до цялата държавност и в блок. Вместо да разпространявате вицове и да си говорите глупости, разпространявайте желанието за съюзяване и преодоляване на геносида, защото вече нещата са опрели на живот и на смърт.

Нямаме нужда от оръжие, нашия дух, съзнание, идеята, добро сърце и воля са достатъчни в тази борба.

Ние българите можеме и сме в състояние, на духовно ниво да отворим вратите на затвора на Матрицата, другите да ни последват, ако искат, няма да им е за първи път и ако им стиска.

http://www.spiralata.net/kn_bul/rumen2.zip

Тука нещичко за чичковците Ленин, Троцки, Чърчил и прочеее убийци на човечеството, вързани на конци.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4313.msg75552#new

Колко много неща за размисъл ?

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=2927.msg75568#new

Копие:

"... Когато на делфин му зададат команда, която е с логична последователност(донеси предмет X от място Z и го постави в съд Y,и отбележи със знак, дали командата е коректна или не, делфина извършва действието, последователно и акуратно, ако в място Z обаче делфина не намери предмет X, но види там предмет А, той безпрепятствено и бързо, без колебание ще вземе предмет А и ще го отнесе в съд Y, като обаче ще отбележи, че има некоректност в командата.

Всичко това той няма да постави под въпрос, учудващо мило ще продължи да се доверява, а и защо да демонстрира недоверие, когато няма причини: 1.защото е показал вече, че разбира ситуацията и се справя максимално ясно със задачата си, не може да бъде подведен=действал е правилно при неправилно поставена задача. 2.Допуска, че задачата макар и неправилно зададена има решение, не се двоуми, а незабавно действа, тоест взима нещата в свои ръце, действа самостоятелно, надежден е и добър партньор. Написах тези досадни неща за да споделя, че ако на човек му зададем същата команда, той ще доплува до предмета, ще види, че не е този, за който го пращаме, ще се върне, ще ни обясни колко сме тъпи, че го правим на маймуна, ще ни разобличи, може и да ни се разсърди, но рядко ще се случи да види, че там няма това за което го пращаме, а друго нещо и да си каже-"а бе може и да се е объркал , но нека му занеса това, може него да е имал в пред вид, така или иначе тук съм вече"....

Важното в случая е да си представим колко подобни комбинации човек може да извърши при взимане на решение, ако вярва в себе си и действа според случая, не да забрави за истинността на да и не, а напротив, но действено да ги използва в движение, не на теория и сякаш са някакви замръзнали понятия. А и друго ... на безукорния и през грешни команди решенията му са успешни и пак е готов да действа, а и не му отнема толкова време да го направи...друго-не се губи в излишни емоции, които не доказват всъщност никакво наличие на чувство, обратно именно готовността да се действа безпрекословно показва повече отношение към ставащото, осъзнатост, отдаденост, което по-скоро е чувство, макар и да не е изблик, но е пълно. По този начин готовността за партньорство измества наличието на "дефект" в командата, защото тя престава да е команда, за висшия разум има диалог, той не е роб и няма господар, който да мрази, затова и не укорява, не търси виновен, само отбелязва -"да" или "не" и продължава напред... Ако ние тук на тази планета , вместо да си вадим кирливите ризи на показ , се сетим един другиму да си ги перем..., без да се впускаме в сложен анализ трябва ли или не, заслужава ли си и т н, мисля че и ангелите ще ахнат...на тях не се налага да перат, за да са чисти... колко повече залагат на нас...тук... Човеците са прекрасни създания!"

Край на цитата.

Има и двукраки делфини, но са изключително малко.

Дааа, но двукраките акули са наситили земното пространство и въртят, сучат изкарват "делфините" наивни дебили, като задължително ги оставят на "сухо" или просто ги изяждат на закуска.

Дааа, в този свят обърнат наопаки, гениалното минава за пълна глупост, а жестоката глупост за гениална и мнооого просперираща.

И какво ще стане, когато наивно гениалните делфини напълно изчезнат ?

Днес, наивен звучи като обида, а трябва да звучи гордо и признак на добро, любовно и истински интелигентно !

http://www.svetogled2.hit.bg/ZL.SE4ENIA.htm

Отново българска следа - изначална, дълбока и вечна !!!

Еее, не тая на българския чадър деее, макар че той може да е бил наистина български, нооо сачмата при всички случаи е била илюминатска и няма никакво значение, дали е била сложена от КГБ, ДС, ЦРУ, МОСАД или М6.

Ах, та кой най-много обича чадърите, ако не англичаните ?

http://www.notcanada.com/

Канадска мечта !!!???

http://www.conspiration.cc/

Канадецът Ненки всичко знае за конспирацията, но за съжаление това не пречи да е нейна рожба. Нищо, това не пречи на светлите и възвисени духове съвсем да светнат и черните съвсем да почернеят.
Теза, антитеза и синтеза !!!
А, може би, това е и целта на заниманията.
По-интересно е, какво ги чака и едните, и другите според програмите, без да забравяме, че човек предполага, Господ разполага ?

Явно е едно нещо, че да бъдеш Човек и да останеш докрай такъв днес, е най-трудното нещо на света и на малцина се отдава.
Е, логично е тогава да се помислиме, че човечество без човеци, макар и еденици, не може да просъществува.
Дори и на много добре информираните им се изплъзва толкова простия принцип, че и те са част от експеримента. Много просто, като се има в предвид, че баш майсторите зидари строят барикадите, създават и управляват действията и противодействията, като по този начин не рискуват създадените от тях самите "вражески сили" да им развалят цялостта на плановете и най-вече крайната цел на заниманията.
Наличието на враг и неговото контролирано противодействие, се явява изключително удобно оръдие, за да си пробутват номерата и даже ги зарежда с енергия и илюзии за победи и власт над врага, макар че той е бил вързан на еремичка още в утробата. Лесно е да си играеш с някой, който е вързан, но изключително недостойно и типично за злите сили и техните последователи. Лъжат и манипулират и сами си вярват, съвсем пък типично за всички маняк-манипулатори.

Въобще играят една игра, чиито край е предрешен, дори преди да е започнала.
Нооо, въпреки това, идва им края, но и на тези, които им се оставиха безволно в ръцете и станаха като тях бездушни марионетки.

Ще фърчи дреп и перушина от парцалените куклета и въженца !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php?topic=3961.msg70128#new

http://www.svetogled.hit.bg/

Ох, леле мале, психотрониката вършее яко из България и много млади и зелени стръкове падат стъпкани на земята !!!
Като знам още преди 20-ина години на какво бяха способни професионалните копилета на сатаната с психотронните апаратурки и компютрите върху собствената ми глава, си представям сега колко народ обработват и преди всичко млади. Докато се усетят кое, как и какво, ще бъдат вече аут от живота.
Младите са бъдещето на една нация, а такова не е предвидено за българската.
Тези неща са ми до болка познати от собствен опит, който продължава всеки божи ден. Хванат ли те веднъж, няма отърваване, те са на заплата, дори и да искат да се откажат, няма да може, знаят че много лошо ги чака и така омагьосания кръг си остава. Да не говориме, че изпълнителите са също зомбирани и програмирани да вършат тази работа. И най-добрият човек, включат ли му програмката, може да стане истински садист и изверг, ако това е включено като точка в нея. Малцина са висшите духове, които биха надмогнали програмата и отказали изпълненията.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4272.30.html

http://youtube.com/watch?v=IiZIn05jOBM

Шило в торба не седи, та и истината за бъргаската история започва да се процежда през дупчиците от шилата, полека лека. Все пак, на мен ми е интересно, защо изведнъж започнаха да разтърскват торбата и да излизат шилата. Истината винаги излиза на бял свят, но тука усещам яко напъване и нарочно разтръскване.
Е, някои търсачи на истинската история направо ги упукват. Значи, все пак, искат разкритията да са пак по техен тертип и не съвсем истински, само дотолкова, доколкото пак само на тях да са удобни, за да си постигнат крайните цели.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1685&st=30

С Новия Световен Ред искат да наложат и една единна религия на света. Като имам предвид, че господарите на света, но истинските, а не тези, за които вече, уж "случайно", всички знаят и уж "случайно", започнаха да излизат масово топ-секретни документации за разни голями гяволи и техните дейности, плюс извънземните. Говориме за тези, които не са излизали никога от сянката, от където командват парада и цялото човечество. Не говориме за Илюминати и всички там под тях помияри, пълни с парета, дърпащи конците на пионките.
Мисля си, че истинските господари, които имат изключително голями окултни знания и владеят много повече научно-техническия прогрес, отколкото е известно на масите, са решили да изтласкат Тангра на преден план и я наложат като световна религия.
По принцип може да сме много горди, ако е така, но на мен нещо не ми харесва тази работа, просто защото отново всичко ще е под контрол и то от същите.
Освен това, трябва сериозно да се замислиме ние българите, ако се окаже така, защо тогава са ни подложили на такъв усилен геносид ?
Нима не искат да ни изземат бога и знанията, а нас да ни затрият ?

Така както аз ги познава и продължавам да ги опознавам, това е най-възможния вариант, като се има предвид, че те държът много повече на окултиката, отколкото на цивилизацията и нейните придобивки.
Като анализирах, някои ситуации и въобще всичко, което съм прочела за Тангра, имам силното предчувствие и по логика, че така ще стане.

Леле, много луда работа, но от тия по-луди няма на земята, така че всичко е възможно. Междинните събития, само разсейват, пък и те се задействат само от техните пионки, но аз се опитвам да набарам червената нишка и по моите изчисления натам вървят нещата.
Явно са си дали сметка или по-скоро внаги са го знаели, че без българите няма да могат да минат и те ще им бъдат един вид някаква гаранция в спиритуалната им част на заниманията. За съжаление това ще се разбере, когато стане, каквото има да става.

Ако някой знае, кои са първите, които раздухаха пепелищата, от които заизлиза духът на Тангра, може да стигне до истинските им намерения на овладяване.
Те винаги тръгват бавно и отдалече да сътворяват събитията, като правят всичко възможно всичко да изглежда като съвсем естествен процес и пионките дори не могат да разберат какво става, още по-малко пък останалите. Очевидно пирамидалния начин на действие е гениален, никой нищо не знае за горния етаж и още по-малко за тези, които са най-отгоре и съвсем пък нищо за най-крайната цел на заниманията.

/Много искренни борци за свобода, са водели своите битки, без да усетят, че са ги водили през цялото време за носа. За голямо съжаление, например, един от тях е и Левски, той се е усетил поне и се е противопоставил, затова са го убили. Турчулята и чифутите са само междинното звено и хирургически инструментариум в играта.
Колкото пък до завоеватели и диктатори като Наполеон, Сталин или Хитлер, те са си били направо техни продукти, създадени с точно определени цели, които са и били постигнати повече или по-малко.
Всеки божи ден гледам и чета интервюта на хора, които вършат различни дейности, убедени че са изключително хуманни, но са безкрайно заблудени и през ум не им минава, че са проводници на зли сили и нямат и идея, че крайната цел е повече от лоша.

И как иначе, точно така се води конспирация и висша форма на манипулация, да убедиш всички, че е за тяхно добро, когато в същото време им издърпваш килимчето изпод краката ?/

Аз, обаче се питам, ако наистина стане така, както го мисля, по чиста логика, какво ще каже Бог Тангра и как ще реагира, при положение, че неговия народ ще бъде в най-добрия случай, полуунищожен в близките години ?
Те се взимат за богове, но не са, а Тангра е Бог !!!???

На тяхно място бих се замислила много по въпроса и не бих пипнала повече и косъм от главите на българите, защото ще плащат за всеки косъм с по една глава, точно когато най-малко го очакват и точно, когато съвсем са се самозабравили и провъзгласили за богове ...
Тангра ще им покаже какво значи гняв божи.

Амииин !!!
Казах !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=405.msg75974#new

Наса и Тангра, дори само като наименования не едно и също място хич не ми харесва, като знам как ги връзват нещата и колко издалече дърпат конците.

Ако за всичко чакате да имате доказателства, винаги ще сте в закъснение със събитията. Ако изучите принципите, по които манипулират човечеството, имате добра логика и сте българи, няма да имате нужда ни от доказателства, ни от профети, а просто ще си знаете истината и как се движат, и ще се задвижват нещата. Ако сме повечко, може да променим посоката на пътя, по който бутат човечеството и той води право надолу към пълното унищожение на всичко живо.

Днес да търсиш доказателства, при толкова явни и всекидневни манипулации и изстъпления на баш майсторите манипулатори не е нищо друго, освен да заобикаляш истината и реалността и да си седиш в балона на илюзията, която така усилено надуват и надуват и вкрават в него цялата земя.
Нооо, балонът е на път да се спука от пренадуването и тогава ще стане много страшно, когато за миг ще трябва да се озовете срещу страшната реалност неподготвени, ужасени и безпомощни.

Голямата мътилка в бокала на Матрицата тепърва започва.
В мътна вода най-много балъци се ловaт. А, балъците, които ще артисат съвсем ще объркат посоките и, когато се утаи мътилката, ще се окаже, че бокала е яко захлупен и ще трябва да се научат да се върдалят в кал като прасета, вместо да плуват игриво като рибета.

СВЕТЪТ СЕ Е РАЗВИВАЛ КАТО СЕ Е СЪМНЯВАЛ И Е ОЦЕЛЯЛ КАТО СЕ Е СМЯЛ !!!
ДНЕС, СЪМНЕНИЯТА ЗА СЦЕНАРИОТО ОТПАДАТ,
УСМИВКИТЕ НА ГРИМАСИ СТАВАТ,
ОЧИТЕ ВТРЕНЧЕНО В ПРАЗНОТО ГЛЕДАТ !!!

http://www.xnetbg.com/new/content/view/522/40/

“НЕКА ИСТИНАТА БЪДЕ КАЗАНА, ДОРИ И ДА ПРОПАДНАТ НЕБЕСАТА!”

Естествено, не трябва на всичко да вярвате, защото и тук е застъпен пинципът но омесване на истина с лъжа. Всеки сам трябва да реши и да почувствува къде е истината и къде е лъжата. Никой не може да ви накара да си надхвърлите нивото, така че сами се опитайте да проследите червената нишка. Дори и да не я хванете, заслужава си четенето. Едно е ясно, че масирано бомбардират човечеството с извънземните варианти, което говори, че в скоро време ще има голями изненади откъм небесата.

НЯМА НИЩО ПО-СТРАШНО ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА НА ДЕМАГОЗИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ДЕМОНО-КРАДЦИ НА ИСТИНАТА, НА СВОБОДАТА, НА ДУШАТА.
ДИМ-ОТ-КРЯКАЩИТЕ НА ДЕМОНО-КРАДЦИ-ЯТА.

За голямо съжаление, не се забелязват никакви следи по земята от друга демокрация, освен на манипулатори-демагози, разпръснати по всички точки на планетата, но умело управлявани от един център.
Всичко, което идва от тях, е с обърнат знак. Време е, да се осъзнаят народите и обърнат полюсите, иначе нашата майка земя ще го направи за нас и ще вземе много жертви.

Колкото повече един амбициозен човек с развито его, се стреми да се изчаква нагоре по стъпълата на пирамидата, за да достигне вавилонските височини, толкова повече слиза надолу по стъпълата на еволюцията.
А, може и да не е така, стига да имаме съзнанието на нерушимата цялост на човешката същност и се изчакваме по стъпълата на еволюцията, а не тези на пирамидата.

Помислете сами !!! Един човек, истински човек с главно "Ч", с висша духовна човешка същност, няма нужда да доказва извъредно каквото и да било, нито на себе си, нито на другите, това просто е неговата същност и толкоз.
Доказват се само низсшите, които искат да минат за висши и толкоз.
Много са се усъвършенствували в доказателствата за неща, които не съществуват, а и затова толкова за всичко търсят конкретни доказателства и са тотални рационалисти, като си мислят, че всички са като тях, пълзящи по стълбицата на пирамидата бездуховни влечуги.
Доказателствата винаги могат да бъдат подменени, а изводите от тях съвсем, но истината никога.
Или с две думи казано, затова те са винаги на страната на рационалността, на ялово-неетичната наука и подменимите доказателства, но никога на страната на истината, която винаги има духовни измерения и не се побира никога само в нескопосно сглобените рационално-научни рамки.

Ето защо светлите духове, винаги са били преследвани, унижавани и убивани, макар и никога да не са били много, в сравнение с всички останали. Някои от тях, манипулаторите, ги провъзгласяват за герои, след като ги унищожат, само защото тълпите имат нужда от идоли и нищо повече.
Да, нооо, едно е да имаш идол за герой и съвсем друго е, сам да станеш като него. И те го знаят и много внимателно се грижат това да не става, стремежът даже още в зародиш го убиват.

Иначе, религиите, идеологиите и идолите са им първа грижа,
за да ви спрат летежа, преди даже да размахате крила.
Вместо да се осланяте на себе си, го прехвърляте на тези измишльотини и вот тебя, щраква капана на условността на Матрицата.Тя е затова, да покрива с пепел тлеещите във всеки един божията искрица и изначалните знания, с които всеки се ражда и му пробутва да вярва в какви ли не скроени и съшити с бели конци небивалици.

Колко герои като Левски се родиха, като е идол на всички българи ?

ЪЪЪ ... !!!

Да вярваш, значи да се довериш на нещо и на някого.
Да знаеш, значи да разпалиш, тлеещите божии искрици в тебе,
да осветяваш пътя, ден да греее.
Дедо Боже ни е пратил с тази мисия на земята като негови пратеници.

НЕ ВИ ЛИ Е МИНАВАЛО ПРЕЗ АКЪЛА, ЧЕ НИЕ ХОР-АТА СМЕ НЕГОВИ ПРАТЕНИЦИ, НИЕ ХОРАТА, СМЕ СПАСИТЕЛИТЕ,
НО СА НИ ВНУШИЛИ, ТОЧНО ОБРАТНОТО, ОТ НЕГО ПОМОЩ И СПАСЕНИЕ ДА ЧАКАМЕ.
ОТ ЧАКАНЕ, ТЕ ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ.

Поговорката, помогни си сам, че и Господ да ти помогне, бих перифразирала така:
Помогни си сам, като помогнеш и на другите, защото Господ с тази мисия те е пратил на земята, да се научиш на любов към ближния.
Така да се каже, той си е свършил работата, а ние трябва да свършим нашата мисия, иначе жалко за патрона и изстрелването, на халост ще е раждането на поредното нищожество. Те имат грижата да си остане такова до края.

Ах, колко типично за сатаните, да обръщат полюсите и всичко наопаки, за да ни сложат по-лесно юздите.
На този принцип, чакахме и светлия комунизъм де, но той не дойде.
Чакаме и Господ да ни спасява и той все не идва.

Угасяваме ли искриците, в дълбок мрак ще потъне земята и това ще е нашето наказание за неизпълнена божия мисия.

Едно малко простичко примерче, сложните ги оставям на манипулаторите, че съвсем да се затриете.
Всеки един от вас е имал случай, в който разказва на няколко души някаква впечатляваща, изненадваща, дори невероятна преживелица, хей така без доказателства, напълно емоционално. И не може да не е забелязал, че някои от слушателите, реагират като искат доказателства, за да повярват и бият в тая насока изключително само рационално.
Нооо има и някои, които просто веднага чувствуват и просто знаят, че казвате истината, макар и да нямат абсолютно никакви доказателства, нито присъствие, нищооо. Просто знаят, че е така и дори в много случаи, дори не го осъзнават, че е закодирано в тях, като част от цялото и в такъв момент, просто си намира мястото по неведомите божии пътища и се получава сглобка.
Ето за това изначално знание, аз говоря. Манипулаторите полагат огромни усилия да притъпят и окончателно унищожат у човека това знание, за да го превърнат в едно научно доказано биороботче, което съвсем искренно ще ВЯРВА, че като ходи на два крака, е все още човек, макар и само с приемателни антенки у празната глава.

Е, дааа, ама няма да е ! Защо ли пък го казвам в бъдеще време ?
Не ми вярвайте, почувствайте, сигурно вече го знаете, дори и да не го осъзнавате, че това вече е настояще.

Е, това не значи да нямате никаква вяра и да не вярвате.
Напротив, нооо на себе си и на божията искрица, че във нас е заложена и може да бъде разпалена и от нея да направивиме факли, за да осветяваме ПЪТЯ, който води към горните светове.

Земята с факли да покриеме, всяко кътче земно да осветиме и ДЕНЯТ ДА ГРЕЙНЕ С ПЪЛНА СИЛА.

Няма, от къде другаде да дойде светлината, само от нас самите,
за да отстъпи тъмнината, излъчвана от копелетата на Сатаната.
Не вярвайте на манипулаторите на Матрицата.
Вярвайте, че може да се превърнем в летящи риби и изкокнем с устрем от бокала на Матрицата.
Истината, знанията и силата са във вас самите.
Отвън няма нищо, само лъжа и измама, пунт и пластика, тъмнина и вечна забрава.

Като имам предвид, колко много са тези, у които тлеещите искрици са напълно изгаснали, благодарение на тоновете пепеляк изсипани върху тях от манипулации, генетични модификации, и програмации, се чудя колко въобще ще усетят поне интуитивно и разберат за какво иде реч тука и без доказателства ?

http://balgarite.interbgc.com/
http://balgarite.interbgc.com/Sadarjanie.htm

Не търсете доказателства, а четейки само осъзнавайте в дълбочина, че сте БЪЛГ-АРИИ и да събудите българския дух в себе си. Това е най-важното в този момент, когато искат да ни унищожат окончателно.

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3907.msg70338.html#new
СРЕЩУ САТАНИНСКАТА СИЛА, САМО С ДУХ СЕ УСТОЯВА, ДРУГИ ОРЪЖИЯ НЯМА И НЯМА ДА ИМА, ВСИЧКО Е В ТЯХНИТЕ РЪЦЕ.
НЕ СТАВАЙТЕ И ВИЕ ТЯХНИ ОРЪЖИЯ И ТОВА ЩЕ Е НЕВЕРОЯТНА ПОБЕДА И НАД ВАС, И НАД ТЯХ, ДА УСТОИШ И НА СЕБЕ СИ И НА САТАНИТЕ !!!
НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО, СТИГА ДА ГО ИСКАТЕ И ОСЪЗНАЕТЕ, КОЛКО Е ВАЖНО И ЖИЗНЕНОНЕОБХОДИМО И ЗА ВАС САМИТЕ И ЗА НАРОДА КАТО ЦЯЛО.
ВПРОЧЕМ, СКОРО НЯМА ДА ИМАТЕ ДАЖЕ И ТОЗИ ИЗБОР.

УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО !!!

http://kamen4o.polyplast-4.com/books/7.pdf

http://imadrugpat.org/syndrom-reptile.html

Условностите винаги идват отвън и винаги с цел да ни закотвят и заробят. Условностите, особено на изцяло фалшивата демокрация /демонокрация/ е с цел да забравите вашите истински знания и връзки с космическите сили и вашата истинска човешка същност, единствено истинската и точната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар