Популярни публикации

Общо показвания

вторник, май 20, 2008

ОСЪДЕНИ ДУШИ !!! ???

http://www.leetdreams.com/danko/?p=45#comment-2
Le boumerang fait retoure toujours avec mille fois plus grande force.
http://www.vsekiden.com/?p=30355
Всеки който скъса директната си връзка с космическите сили, закони и Бога, е душа осъдена.
Осъдени души, кланящи се на всякакви други сили, религии и измишльотини, загубвайки се в техните лабиринти, забравили себе си.
Осъдени души, които не изпълняват повелите на Създателя и не се съобразяват с космическите закони, нооо очакват от него в същото време спасение и се чудат, защо то не идва.

Как да им помогне дедо Боже, дори и да иска, като сами са си кръцнали с него директната връзката ?
Осъдените души винаги стават мъртви души и това, че шават и блеят не ги прави по-живи.

Мъртви души винаги е имало, очевидно, но проблемът днес е, че равновесието е напълно нарушено, те са станали много повече и това няма да нищо добро да ни доведе.
/Време е да прочетем отново книгите на Гогол, Достоевски и Данте Алигиери !!!/

Имаме си една много хубава поговорка:
Краставите магарета през десет села се надушват !
А, можете ли да видите от друг ъгъл, как се чувства едно некраставо яре между краставо стадо и като какво е третирано ? Естествено, по пътя на прожекцията него ще го изкарат болно и краставо.
Такъв е принципът на Илюминатите, всичко да обръщат наопаки.
Малко примерче, за да си го изясниме.
Вижте политиците, имат различия като отделни индивиди, естествено, но всички са крастави и въпреки привидните им борби и междуособици, си остават крастави и държат краставото им стадото като цяло да си остане единно, защото са част от него и извън него са едно голямо нищооо, независимо към кой род добитък спадат.
Това, че са крастави ги обединява винаги под един знаменател, каквото и театро да разиграват и дори да се мразят едни други. Даже тази омраза изкуствено бива поддържана, за да са по-настървени.
Така де, все от един дол дренки, макар и някои зелени, други зрели и презрели, трети съвсем изгнили. Тяхното моментно състояние, не променя тяхната дълбока и истинска същност.

Ще каже някой манипулатор, ох колко опростено, ох колко елементарно, ох колко минимизирано, казано.
Е, така е, елементарно Уотсън, ама вярно, точно и ясно !!! Гениалното е винаги просто, но простите никога не го усещат, все гледат да е по-сложничко, за да не им лъсне простотията и да ги мислят за сложни.
Е, то сложните и дълбоко научни разяснения и прочеее са измислени от манипулаторите, за да покриват истината или най-малкото да подменят правилните изводи от нея.

Усложняването на живота, съвсем изкуствено създавано, е лабиринтът, в който натикват човечеството, знаейки се предварително, че малцина ще намерят изхода, а останалите ще се лутат цял живот като митиляви овци, надлежно направлявани и даже преко сила набутвани към глухите линии.
Така де, това е и крайната цел на заниманията !
Лабиринтът на Минотавъра не е шега работа, щуро лутане пада вече хилядолетия !!!
Въобще щурава работа в царствата на краставите ярета, започнали напоследък напълно да издивяват.
На всичкото отгоре, принципът на усложняването стана хоби на много, за да се правят на сложни и за да си придават тежест, която нямат и това съвсем усложнява нещата, вместо да профитираме от придобивките на цивилизация.
С какво може да се труфи една куха парцалена кукла, вързана на сиджимки, ако не с външни  и изкуствени тежести, за да не я отнесе ветъро от сцената ?

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3992.msg70351.html#new
Като чета тука, виждам много искрици и това ми дава надежда, че като феникс ще се родим от пепелта, с която усилено засипват божествената ни искра.
http://www.shalygin.ru/map.htm
Българският фолклор като народни приказки, обичаи и песни е бездънен извор на Знанието, идващо директно от дедо Боже и подчинено единствено на космическите закони за Единството.

Но тези, които управляват света противопоставят точно обратното на космическите закони за Единството, принципите и моделите на Разделението, за да могат да държат в подчинение и разрушават духът на човечеството.
Стига разделение, нека се върнем към нашите божествени корени и към нашето единство, което е и нашето единствено спасение и възраждане от пепелищата.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1855&st=0&#entry27748
Вата съдбата, тяхната съдба, неговата съдба, моята съдба е и са съдбата на народа, на българския народ, подложен вече на съвсем откровен геносид.
Вашето безразличие към вашите, тяхните, неговата, моята съдба, означава един вид самоубийството на цялата нация.
Вашата незаинтересованост към цялото, както и към съставките му, не може до друго да доведе, освен до разпадането и затриването, което е и крайната цел на заниманието на световните власателини.
Докато всички сте се съсредоточили върху пъпа си, те ни избиват на талази. Ако спасявате другите, ще спасите и себе си, ако сте безразлични към съдбините на другите, колкото и жестоки да са, рано или късно и до вашия праг ще стигнат и ще разберете на живо, какви жестокости са изживявали другите, докато на вас въобще не ви е пукало, какво ги е сполетявало.
Всички ние сме част от цялото и трябва да го запазим, като се грижим за всяка частичка, която го съставлява, за да ни има като народ.
Друг път няма и няма да има, дошло е време разделно и трябва да докажем, че заслужаваме да ни има и сами трябва да си извоюваме бъдещото съществувание.
От другите спасение отвън не чакайте, те са пратеници за нашето тотално унищожение, използувайки всички възможни начини.

"Те пият и пеят... Отломка нищожна
от винаги храбър народ мъченик,
дечица на майка робиня тревожна
и жертви на подвиг чутовно велик -
далеч от родина, и боси, и голи,
в край чужди събрани, в порутен бордей,
те пият - пиянство забравят неволи,
и пеят, тъй както през сълзи се пей....."

http://iankov.blogspot.com/

Няма коментари: