Популярни публикации

Общо показвания

събота, юни 28, 2008

ТИНТИРИ МИНТИРИ !!!

Две слончета се срещнали па се гушкали и на ушенце приказки си разказвали за разни паеци, обсебили всички човеци и за страшната мрежа, с която обгънали човечеството. Погледали земното кълбе с меридианите и паралелите и си рекли, ах какво идеално представяне на това страшно положение в земното измерение.
Хилядолетия се полагат усиля от тъмните сили да раздробяват света на съставните му чаркове, за да си упражняват властта, голямата слабост на Сатаната. Разглобиха глобуса, копелчетата на сатаната и сега хоп, ще го сглобяват, както на тях им отърва с глобализациятааа. Глобализация, много точно казано, като изразяване на целта, да държат под контрол глобално света и си подритват глобуса нагоре надолу като футболна топка. Нооо, какато си е типично за маняците-мегаломани, от сатанински и болни амбиции за власт обладани, явно преиграват и топката нещо съвсем се разпада, въпреки сглобките, винтовете и кърпежите. Както изглежда, а са я ритнали, а се е разпаднала, заедно с тях и ще се разминат с футбола на властолюбеца.
Ааамин !!!
Глобусът, с неговите решетки от меридияни и паралели, превърнат в огромен и страшен затвор за всички, ще бъде разрушен и експериментите с двукраките под кодово название "човеци" ще се окажат напълно неуспешни.
Та такива ми ти работи, дами и господа, в дните на футбол 2008-ма, разиграван за тълпата, за да не мисли за реалността, която го застига с пълна сила и да си пие бира на поразия. Който пие бира, нищо не разбира !!! Идат и олимпийски игри 08.08.2008 и ще се открият точно в 8 часа !!!???
Лелеее, пак са го догодили перфектно с нумерологията, даже не ми се мисли, голямо фейкане ще падне, ако така добре го подредят и с ритуалните жертви. "Дай на тълпата хляб и зрелища" - е повече от валидно днеска.
Значи какво, пак сме стигнали в първоначалната точка, но вече на най-долното ниво ?
Уж нагоре, пък изведнъж се окаже най-доле ! Има само една много малка разлика сега в спектакъла. Тогава са убивали на арената, а сега зрителите се изтребват едни други и спестяват дигането на палците нагоре или надолу на царедворците от главната трибуна. Ах, мамините, те са станали голями галеници и не им се отдават много мисли, та зрителите им спестяват тази непосилна работа, тепат се как дойде. Важното е, жертви да има. Снощи един по френската телевизия, във връзка със постановката на една съвременна опера за модерните роби каза, че никога робовладелчеството не е било толкова развито и никога не е имало толкова роби по света, откакто свят светува, както в момента. Вярно е, всички всички го знаеме, лесно проверимо е, но какво от това ? Робовладелчеството с бодра крачка обхваща цялата земя в модерния си вид, наречен - глобализацията на робо-т-оидните двукраки хуманоидни дзверове, за да има ред в Новия Световен ред.
Първо ги направиха дзверове и сега в обратен ред, ах, колко типично, искат да ги опитомяват и дресирват с бичове, чипове и разни други придобивки на психо-тронизацията, генетичната модификация и прочеее дяволски изобретения, за да робуват безприкословно на господата, само срещу бучка захарче подхвърлена надменно и с презрение на опитоменото двукрако животинче. РОБ СЕ СТАВА САМО ДОБРОВОЛНО И КАТО ГЛЕДАМ НАОКОЛО ПЪЛНО САМО С ДОБРОВОЛЦИ !!! Всички искат захарче, като повдигат послушно лапички, но подритват с интелектуално презрение и надменност златната свобода, като ненужна дрипа и носеща само усложнения с господарската дяволска гилдия. С придобивките на научно-техническия прогрес и неговите извънредно развити методи за инквизиция, манипулация, зомбация и програмация, картинката на цивилизацията се заформя една такава, съвсем нецивилизована, направо глобална диващина - истинска дзверилница. Да ме извинят истинските животни, че ги използувам за сравнение, макар и да знам, че ако можеха и те биха избягали в дън горите тилилейски завинаги, по-далече от така наречените двуноги дзверове, наречени с кодовото название "човеци". Всъщност горките животни отчаяни, полека-лека просто изчезват като видове, за да оставят място на истинските двуноги разбесняли се дзверове. Даже периодически масово се самоубиват, от китовете та до пчеличките, явно не им понася тази земя, пренаселена от кръвожадни двукраки, които унищожават яростно и ненаситно, каквото им падне, включая и майката природата, без дори да имат нужда от това. И после какво, като унищожат всичко ? Е, да, деее, но иди да го разправяш на един освирепел дзвер, че си реже клонья, по който се катери и се люшка до замая. Ти му разправяш, а оно си рупа бананче и си се клатушка на клонья самодоволно с претенции, че е интелигентно от висш клас двуного и продължава, даже гениално, да унищожава всичко, което му се изпречи на пътя по всички правила на съвременната наука, която е създало. Ха, деее, какво е това ? Нищо особено, просто програмация, едно говори, но върши това, което му е в програмата, според натискане на бутончетата. Разликата между това, което говори интелигентен и фрагментиран мозък, надлежно програмиран и действията, които неизбежно изпълнява, според програмата, е колкото от земята до луната. Няма място за никакво чудене и ако това от всички се осъзнае, и ако всички решат да преодоляват програмите, с които са ги зар/о/ибили, няма да има противоречие между думи и дела и ще настане мир на земята, но населена вече с Хора. Е, очевидно, Сатаната не е приятел на земята и си разиграва на нея дяволските номера, докато има кой да му се връзва, вместо него да го вържат, за да миряса.
Лелеее, я гледай, явно е неизбежно, та стигнах до библията, там с дзвера вързан за хиляда години. Библията не я чета, но съм срещала извадки от нея по интернета, просто като информация.
Лошото е, че Дявола я чете, но както на него му отърва и даже на всички я пробутва, явно нищо не рискува, след като всички е вкарал в кюпа за програмация. То си има и лаф за това, чете като Дявол еванглието или нещо подобно. Такива ми работи значи, тинтири минтири за глобалисти-ритнитопковци, ще кажете може би и вие, нооо това е реалността и тя е на път да ви смачка. Е, така е, който лази по земята и не може да лети в небесата, го мачкат като гнида, нищо че се мисли за господарско чедо. Влечугуто си остава винаги такова, каквато власт и пари да има. Който търси истината, я намира навсякъде, у вас самите, при другите, даже при враговете. Дааа, копилетата на дявола са станали толкова нагли и сигурни в своята ненаказуемост, съвсем направо и откровено вече говорят, как ни работят всички. Истината е навсякъде, стига да я търсите и се абстрахирвайте от този, който я пуска, по-скоро се научете да я свързвате и нанизвате на гердаанче, за да я видите цялата в целия й сатанински и ужасяващ блясък и да ви е за поука. Всеки, който няма кураж да я види и в заблуда предпочита да живурка, пълзейки им в краката, става автоматически тяхна пионка и ще трябва да споделя и тяхната вина, въпреки пасивността на плазмодия. МЪЛЧАНИЕТО Е ЗНАК НА СЪГЛАСИЕ !!! АКО НЕ СТЕ СЪВСЕМ ОНЕМЯЛИ, ВИКАЙТЕ КОЛКОТО ГЛАС ВИ ДЪРЖИ. ЧЕРНИТЕ ЛЕШОЯДИ, КРЪЖАЩИ ЗА ПОРЕДНИТЕ ПОРЦИИ МЪРШИ, СЕ СТРАХУВАТ ОТ СВОБОДНИТЕ ГЛАСОВЕ. ЧЕРНИТЕ ГАРВАНИ, ПРЕДВЕЩАВАЩИ СМЪРТ НАВСЯКЪДЕ, КАДЕТО СЕ ПОЯВЯТ, СЪЩО НЕ ОБИЧАТ ВИКОВЕТЕ, ПЛАШАТ СЕ ГОРКИТЕ. ВРЕМЕ Е, ВСИЧКИ В ЕДИН ГЛАС ДА ВИКНЕМЕ, ЗА ДА ОТЛЕТЯТ ВО ВЕКИ ВСИЧКИТЕ, ТАМ В ТЕНЕБРИТЕ, ОТКЪДЕТО СА ДОЛЕТЯЛИ КАТО ПРАТЕНИЦИ НА ДЯВОЛА !!! ПОСЛЕДНИТЕ ПЕСЪЧИНКИ В ЧАСОВНИКА СЕ ИЗНИЗВАТ БЕЗВЪЗВРАТНО И НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО ОБЪРНЕ, ЗА ДА ПОТЕЧЕ ОТНОВО И ПРОДЪЛЖИ ЖИВОТА НА НАША МАЙКА ЗЕМЯ - ИЗТЕРЗАНА, ПРЕЗРЯНА И СЪСИПАНА. НО ТЯ ОЩЕ ДИША ГОРКАТА И МОЖЕ ДА БЪДЕ СПАСЕНА ОТ СВОИТЕ НЕБЛАГОДАРНИ СИНОВЕ. СПАСЕТЕ МАЙКАТА, ВЪВ ВСИЧКИТЕ Й ИЗМЕРЕНИЯ,ЗА ДА СПАСИТЕ СЕБЕ СИ, ДЕЦАТА И БЪДЕЩЕТО НА НАШАТА ПЛАНЕТА. НЕ ГЛЕДАЙТЕ НИ НА ЛЯВО, НИ НА ДЯСНО, В ОЧАКВАНЕ ДРУГ ДА ГО НАПРАВИ, ПОЧНЕТЕ ПЪРВО ОТ СЕБЕ СИ, ПРИМЕР ДАЙТЕ ВИЕ НА ДРУГИТЕ, ДОКАТО ОБРАЗУВАМЕ ВСИЧКИ ГОЛЯМА УДАРНА ВЪЛНА СРЕЩУ САТАНИНСКИТЕ ПЛАНОВЕ ЗА НАШЕТО ГЛОБАЛНО ЗАРОБВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ. ТЕ НИ СПРЕТВАТ ЦУНАМИТА ОТ ВОДА, ЗА ДА ИЗДАВЯТ ПОВЕЧКО ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ЛАБОРАТОРНИ МИШЛЕТА, ЗА КАКВИТО НИ ТРЕТИРАТ ВСИЧКИ. НИЕ, В ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ, ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ЕДНА ЕДНИЧКА ОГРОМНА ВЪЛНА ОТ ВЯРА, ДУХ И СЪЗНАНИЕ В ЕДНО, ЗА ДА СЕ ОТДРЪПНАТ ТЪМНИТЕ СИЛИ В СВОИТЕ ТЕНЕБРИ И ОТНОВО СВЕТЪЛ СЛЪНЧЕВ ДЕН ДА ГРЕЙНЕ С ПЪЛНА СИЛА НА НАШАТА ЗЕМЯ.
ТЯ Е НАША И ТРЯБВА ОТ НАС ДА БЪДЕ СПАСЕНА, ЗА ДА СМЕ ДОСТОЙНИ ЗА НЕЙНИТЕ МАЙЧИНИ ПРЕГРЪДКИ И БЛАГА.
http://www.epochtimes-bg.com/2008-02/2008-06-25_08.html НЯМА КОЙ ДРУГ ДА ГО НАПРАВИ, НОМЕРЪТ И СИЕ С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НЯМА ДА МИНЕ И ПАК ЩЕ Е ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА, МАКАР И МАЛКО ДА ХАРТИСАХА. Това е ! Казах това, което мисля, чувствам, съзнавам и предчувствувам. Търсиш ли истината остави настрана, кой я пуска, защото ще се изгубиш в трънака на манипулацията. Навиеш ли веднъж цялото кълбо с червената нишка на истината, много лесно ще различаваш манипулаторите, жертвите и тези, които са и двете, в единство и са мнозинството. Но и това не е толкова важно, кои са другите, по- важното е всеки да открие в коя група сам попада и реши, дали да остане в нея. Без да знаеш кой си и какво си, не може да станеш носител на истина. Светът е пълен с хора, които си мислят, че са носители на истината и доброто, но въобще не съзнават, че са най-обикновенни носители на манипулативни полуистини и оръдия на враговете. Всеизвестната максима: "Пътят към ада е обсипан с добри намерения" всеки я знае, но никой не я прилага към себе си и не си задава въпроси. "Добрите намерения" са едно от най-мощните оръжия на баш майсторите манипулатори и след като ги внушат у даден човек, за да му е комфортно, много лесно го преекспонират на пътят, който води директно към ада, без той да се усеща и даже влачи със себе си дузини хора.
Затова е казано, че спасението тръгва първо от осъзнаването на всеки един от нас и правилната му и точна позиция по пътя, без да се оставя да му пробутат залъгалката, че трябдва да прави това или онова и какви ли не компромиси в името на доброто за другите.
НИЕ, ХОРА-АТА ТРЯБВА ДА КРЪЦНЕМ КОНЦИТЕ, С КОИТО СА НИ ВЪРЗАЛИ И ПРЕВЪРНАЛИ В МАРИОНЕТКИ, АКО ЛИ НЕ, ТЕ ЩЕ НИ КРЪЦНАТ И ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ СПИРАЛИ ОТ ДНК-то, /от общо 12-тте/, ЗА ДА НИ ПРЕВЪРНАТ ОКОНЧАТЕЛНО В ДВУКРАКИ, САМОДВИЖЕЩИ СЕ САМОСВАЛИ, КОИТО КАТО ИДЕАЛНИТЕ РОБИ-РОБОТИ БЕЗРОБОТНО ДА ОБСЛУЖВАТ СВЕТОВНИТЕ ГОСПОДАРИ.

1 коментар:

  1. Във връзка с Ваша публикация до Я.Янков се запознах до някъде с Вас и вижданията Ви!Влязох и в блога Ви,но е много дълъг и нямам време в момента!Просто искам да Ви кажа,че и други хора имат проблеми или програмирано нямат шанс не само за развитие,но и за работа-аз например!Просто по някакъв тайнствен начин,нещата не вървят,или по-точноказано,вървят надолу!Но,ние не се обединяваме,дори и да рискуваме,интелигенцията ни я няма,доколкото изобщо имаме такава,НЕ СИ ПОМАГАМЕ,както го правят другите и НЕ ПОДКРЕПЯМЕ най-добрите от нас,както други правят,а най-добрите се "дънят",когато им дадем шанс!Радвам се,че се запознахме и почти съм сигурен,че имаме свидетели.Останете със здраве!

    ОтговорИзтриване