Популярни публикации

Общо показвания

събота, септември 20, 2008

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ, ТОВА Е ВЪПРОСЪТ !!!

"Само онзи, който е Cвободен, само той може да се нарече Човек в пълния смисъл на думата.в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. "Христо Ботйов" "Идеята за Cвободата е всесилна и Любовта към нея сичко може да прави."в. "Знаме" 22, 13 юли 1875 г. "Христо Ботйов"

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=401&st=75

Дойде време разделно, когато всички констатират всичко онова, което е повече от ясно, но никой сам себе си не поправя и те го знаят и всичко продължава по старому и по програмите на световния елит. Време разделно дойде, когато всеки трябва да реши твърдо и се раздели от господарите.

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ и да се действа без никакви отстъпки и връщане назад в черните лепкави води на блатото. Интернет е пълен с констатации, кои от кои по-точни, информации още повече, но няма и един ред за реално противопоставяне.
Време е да се мине към действие, за реалността вече и на помиярите от улицата е ясно, че така повече не може и сме вече в пълната фаза на началото на края.
Те искат да обединят светът под един чадър, а ние всички, които искаме да сме свободни, трябва също да се обединим срещу глобалистите, като междувременно всеки един от нас първо сам стане свободен. Това е.

 На голобалистите да отвърнем с глобалното обединение на свободните духове, на истински свободните духове, а не на фалшивите глашатаи, които създават грешното впечатление у другите, че нещо се прави за тяхното спасение.

ДА СТАНЕМ СВОБОДНИ И СЕ ОБЕДИНИМ, ЗА ДА ОТКРИЕМ ЗАВИНАГИ СВОБОДАТА, КОЯТО ДА ТРЪГНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ. ТАКАВА НИ Е СВИШЕ МИСИЯТА НА НАС БЪЛГАРИТЕ И ТРЯБВА ДА Я ИЗПЪЛНИМЕ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ БЪДЕМ ОБРЕЧЕНИ НА ПЪЛНО ИЗЧЕЗВАНЕ. ВРЕМЕТО НА ЕДНИЧКОТО ПОЕДЕНИЧНО ФИЗИЧЕСКО СПАСЕНИЕ ОТДАВНА ИЗТЕЧЕ. ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА ПОЕДЕНИЧНОТО ОСЪЗНАВАНЕ И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ДУХОВЕТЕ, КОИТО ДА ПОВЕДАТ И ДРУГИТЕ КЪМ ИЗБАВЛЕНИЕ.

 Свободолюбците-недолюбци далеч не могат да стигнат, защото истински борец за свобода се става само при пълно и истинско отдаване, започващо първо от собственото освобождаване и после към това на другите. От хора, влачещи неотменно духовните си вериги освободители не става, освен само на думи, за позиране и чешане на егото, нещо така изгодно на поробителите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар