Популярни публикации

Общо показвания

неделя, септември 21, 2008

ФИНАНСОВА КРИЗА, ДА, НО САМО ЗА НАРОДНИТЕ МАСИ, А ЗА БАШ МАЙСТОРИТЕ ПАК ЧИСТА ПЕЧАЛБА !!!

Значи такааа, оказва се, че изведнъж държавите извадиха милиярди, като илюзионисти бели гълъбчета от ръкавите, за да подпомагат банките и банкерите, които експлоатират народите !!! Но, иначе нямат пари за народа, за подобряване на социалното му положение и безброй другите му проблеми, свързани с финанси. И народите какво ? Съвсем овчясали седят, гледат сеира, смаяни жално блеят и чакат да им сложат финансовата балтия или ако предпочитате, рогите на финансовия бик в задниците. Не бойте се, няма начин да не ви изпързалят отново и оберат народните спестявания, за да сте още по-кротки и по-умилно блеещи овци. Всичко живо кротува, безсмилено умува и под сурдинка раздува, а изкуствено програмираната финансовата криза върлува като бацил, роден в някоя топ секретна лаборатория. И бацилите и банкерите нищо ги не лови, раболяват и деградират, де що набарат. Повече от ясно е, дори да пълните зомбоидни идьотчета, че от тази кризиа единствено ще спечелят тези, които са я предизвикали много умело и на нея й дърпат конците, като на всичко и всички останали. Нещо неясно или да ви го нарисувам на картинка ??? Ееее, няма да рисувам, давам ви снимка да видите поне колко са му големи рогите на финансовия бик, който вилнее из борсите, за да си дадете сметка, колко ще ви боли като ви бодне изодзаде. От разярен бик се спасява по други начини, а не с блееене, но това е положението само то се чува от страната на народите, за голяма радост на банкерите, станали като танкистите, мачкат всичко наред, което им попадне под веригите. А, тяхните тежки вериги цял свят са настъпили и вървът безспир постоянно, настъпателно и предизвикателно. Глух ропот се чува, но никаква борба не се заформя от народите, по скоро обратното, не се противопоставят дори на факта, че пак те ще пълнят устата на банкерите, за да може утре още повече да ги мачкат финансово. Е, няма що, голяма логика са извадили всички, логиката на митилява овца, загубила ума и дума пред колачите.

Ха, бикът на борсата е още тука, някои опитват да го хванат за рогите, нооо по всичко личи, че ще го хванат точно там, където не трябва.

Аз само го обикалям и опознавам, мъча се да предвидя, кой пръв ще надене на рогите. Лелеее, голям ужас, финансовия бик с роги, всички копилета на Сатаната, които участвуват и провеждат играта също с дяволски роги, въобще голямо надяване на роги иде. Както е тръгнало, ще свърши мастилото и хартията за печатенето на шарените хартийки и тогава хоп идват баш майсторите с чиповете. Ще ви убедят, че това е остаряла работа и ще се разплаща всичко с чипа.

Дааа, явно времето за вкарване на овчясалото човечество в електронните кошари настъпва с мощна крачкка, заедно с измислената и скроена парче по парче, световна финансова криза. Като настъпи пълна паника всред овцете, че няма да могат да си игрят с шарените хартийки и се правят, на такива каквито не са, ще пристъпят кам най-важната фаза за тотален контрол на овчата маса, чипирана, номерирана и напълно овладяна. Маските долу, Ла комедия е финита, народите ще им видят истинските лица на хишниците,но никой няма да може даже да гъкне след това, камо ли да се разблеее. Или в лагерите с палачите и колачите, които вече са подготвили или по сателитчето чрез чипчето бърза безжична ликвидация. Всичко са предвидили, копелетата на сатаната, освен едно, че Господ има последната дума и тя ще е в последната минута. http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18# http://www.thespiritofoknele.org/ http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4682.75.html План е и то не тип комунистическа петилетка, а замислен и провеждан от векове, стриктно и неумолимо, точка по точка, докато завземат изцяло планетата. Само една овца не би могла да разбере, че в момента тече мощно концентриране на всички хартийки, което ще последва от още по-мощно концентриране на власта и после хоп лала, фокус, мокус, барбарокус ще цъфне на като майска роза, Новия Световен Ред и ще сложи света в ред. Ред и то такъв, че никой няма да може ни да шава, ни да мърда и излиза от редицата. Само равнис и ходом марш за всички чисто новички овчици, чипирани, номерирани и роботизирани. Хайде от сега всички овци, дружно и умилно блееене репетирайте, за да галите слуха на робовладелците. Вече ви дават тон с финансовия камертон в коя гама да бъде блееенето. Проблемът е, че накрая ще се чува само цвилене и циврене, но няма да има изход и начин за отстъпление. Перфектното глобализирано роботизирано общество от роби е на път да бъде осъществено окончателно. >http://karutzar.blogspot.com/2008/08/georgia-and-affair-for-1.html

Вярвайте му на каруцаря, той е информиран от първа ръка, такава ще да е истината.

Значи така, Путинка от Путландия шамароса Саакашвили, той се шубелиса и се усра до устата и стана Наакалсешвили и започна да цвили, та се чу чак до небесата, осмърдя цяла Грузия, а световната върхушка, междувременно победоносно печели терени, сфери на влияние и милиарди.

Малобройната световна върхушка на 13-те е нацвъкала такива посерковци като Сик-ах-цвили във всички държави, за да им използуват лайната и ги хвърлят в очите на хората да не виждат разиграването на ходовете по световната шахматна дъска и винаги да печелят играта. Въобще царе са, с помощта на своите каруцари да замесват лайна с говна и карат човечеството да ги яде, а те да си пълнят торбите с милиарди с многото каруци, каруцари и всякакви други помияри.

Не питайте само, какво общо има това с финансовата криза, която полека лека върви към пълен колапс. Всичко има връзка и значение и от едно място идва решението и развитието на положението за цялото земно кълбе. Всичко е навързано на един робовладелчески синджир, който умело все повече и повече го оплитат около врата на овчясалото човечесто и затягат с всичка сила, докато спре напълно да мърда и му наденат изведнъж Новия световен ред като глобален робски хомот, народ по народ. http://www.theorionconspiracy.com/ http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2121&st=0&#entry32440 Не мога да не кажа нещо и за световната криза, всички за нея говорят, така че този път, като никога в едно-две изречение. Бушменът Джорджи Дебил-юто тръцна, борсата се срутиняса, Европа се насра, Азия заеми отпуща с помоща на факирлъка, светът колабира, върхът на пирамидата отново празнува, огромната милиардна миза алчно прибира и на едно място скътава. Не бойте се беее, всичко е под контрол и си върви по плановете на баш майсторите /13-те от връо на пирамидата с изцъкленото око/, идва следващата точка от петилетката на петолъчката на Пиндара. Постъпателно и полека лека загряват водата, скала по скала, в бокала на Матрицата, докато се умаломощат напълно рибетата, като накрая започнат едно по едно да изплуват най-отгоре и заобръщат нагоре шкембетата. Ще има да пируват дяволетата, дооо насита, ще има безброй ритуали. Hищо ново, системата е винаги непокътната за разлика от човечеството, което вече е тотално модифицирано и овчясало, остава само да го сложат в ред, добре затворено в кошарата на Новия Световен Ред, та всичко да му е наред ? Мърданье няма и не се предвижда, даже умилното жално овче блеене ще се забранява. Ни гък, ни мък, само бой, стригане, доене и коляне. Това ще е положението, ако човечеството не се окопити, не се сети, че не му е овча природата и се върне към човешката си същина.

Трябва човечеството да направи нещо за своето спасение и излезе от това унизително и програмирано положение от една банда мизерници - вманячени мегаломани. http://www.davidicke.com/index.php/ David Icke Newsletter Preview THE ARCHITECTS OF PANIC ... ... AND A GLIMPSE OF WHAT COULD BE The David Icke Newsletter Goes Out On Sunday People think that a banking or stock market collapse must be bad for everybody, but it's not. If you know a stock collapse is coming (because you are going to cause it) then you sell at the highest price, crash the market, and buy back at a few cents on the dollar. In this way, those who cause the crash can end up with vastly more stock, and thus financial power, than they had before the 'crisis' and they pay comparatively little to secure it. The Rothschilds have famously, or infamously, used this technique endless times and they are doing so again today. The thing to remember about banks, as with the business and financial world in general, is that there may be many names above the doors, but there are far fewer ultimate owners and controllers. If you go high enough, at least most of them are called 'Rothschild'. So when public and media commentators talk about a terrible time for the banking industry they miss the point. Of course, it is bad for those who lose their savings, can't buy a home, or lose their jobs. But that, to those without access to empathy like the Rothschild dynasty, is unworthy of thought, let alone feeling. The Rothschilds, and their associated network of interbreeding or subordinate families, own the system - the game - and however that system may re-adjust and re-structure itself from time to time the game is still theirs. For example, Merrill Lynch may have failed, but it has been absorbed by the Bank of America, a Rothschild bank if you follow the trail of hidden ownership, and so the game just goes on under different, and fewer, names. Lehman Brothers may have collapsed, but the vultures, like Barclays in Britain, are circling the corpse to seize the most profitable assets and the game goes on. If you own the game, you always win because you make the rules under which it is played. Не знам какво мисли Айк, но аз се питам по-скоро, кой седи над 13-те, барабар с Ротшилдите ? Кои са били на връо на пирамидата с оцъкленото око преди тях ? За мен е повече от очевидно, че те винаги са били инструментализирани, макар и да са от най-висшия ешалон на властта, за да дирижират света, като съсредоточават парите на света в тяхните банки, а останалите са под техен контрол. Пирамидата, от върхът до най-долу, е инструментализирана и използувана по пирамидалната система. Банките сами по себе си, също са един изключително удобен и ефикасен инструмент за заробване на човечеството. Тези 13-те хич не са ми интересни вече. Всичко е ясно за тях, каква им е ролята и с какви методи манипулират света. Единственото, което вече ме интересува от Ротшилдите е червеното винце, което произвеждат - "Шато Ротшилд", мъъъ, фантастичнооо. Днес по-важното е да откриеме, кой седи точно над тях ? Кой държи тези височайшо-смертелни инструменти в ръцете си и насочва действията им ? Нещо пак ни баламосват и ни карат да гледаме в грешната посока или по-точно да не гледаме на по-високо и видиме, кой се крие в черния облак над пирамидата. Е, дааа, но аз обичам високото пък и само нагоре към небето гледам и искам да разбера кой движи наистина анещата. Мразя половинчати работи и не обичам инструментите, а умове, макар и подчинени на черни сили. Глеам, глеам над връо, нема нищо и си викам, ааа тука има нещо !!! Я не сакам да знам кой е Вуте, ох пардон, исках да кажа Ротшилд и целия там набор от инструментализирани висши роби, сакам да знам кой ги държи в ръцете си и така ефикасно ги използува с векове ? Който търси истината, ще я намери. Истината е навсякъде, повече или по малко завоалирана, чака да бъде открита. Изворите са много и неизчераеми. Може човек да получи едно голямо знание от някой, който до книга не се е докосвал, на душевността ме у напълно запазена и не се съобразява много със схоластичните схеми на Матрицата. Може човек да получи голямо познание за света и как се манипулира цялото общество, директно от самите матричари. Самата манипулация съдържа сама по себе си много и важна информация, стига да се научим да я различаваме Телевизиятга, новините, представленията, концентите и филми-съпунки, фантастични и какви ли не други от една страна манипулират всички хора, но от друга, може точно чрез тях, зависи как ги гледаш и от кой ъгъл, да научиш до най-малките подробности методите на манипуалация, които използуват матричарите. Е, ако гледаш само хубавите дупета, страхотните коли, прекрасните вили и прочеее от сорта, като се настройваш да продадеш душата си на дявола, за да ги имаш тия хубавини, целта на филма ще е изцяло изпълнена. Нооо, ако ги гледаш, за да схванеш издъно как се манипулират хората един друг и си въртът номера, напълно самозабравили се в своите егоцентрични набези, стигащи до самоизтребване, добре насочвани и контролирани, резултата ще бъде съвсем друг. Днес има не малко хора, които не гледат телевизия, за да не им промива мозъка. Аз мисля, че не в това е решението и спасението. Защо ? Много просто, защото навсякъде в живота днес има само манипулация и ако елиминираш едната, като тази на телевизията, другите те набарват веднага. Номерът, очевидно е, в това да се научиме да я разпознаваме от раз и да я елеминираме и да не позволяваме да ни промива мозъка, когато се сблъскаме с нея. След като манипулацията е навсякъде, не може да й убегнеме, значи трябва да я афронтираме и влеземе в ръкопашен бой с нея. Избягването и извъртането не помага, след като е навсякъде. Машината на Матрицата за манипулация е перфектна, защото хората без съзнание и желание да я опознаят не й се противопоставят, постоянно я смазват със своето послушание, поддавайки се тотално на нейното влияние и ставайки перфектни колелца от нея. Представете си, че повечето хора се научат да не се поддават на манипулациите, какво ще стане ? Манипулативната схема ще трябва от само себе си да отпадне, след като няма, кой да манипулира.

Да избягаш от проблема, не означава да го решиш. От един избягаш и веднага на друг се наденеш, защото системата е направена, за да бъде така. И като говоря за филми си мисля, че фантастичните филми ни дават доста точни индикатори и картинки от бъдещето, което ни подготвят манипулаторите. Същото правят и с романчетата, които ни предлагат от тяхните поръчкови писатели. Иска се само желание да откриеш истината и умение да се чете между редовете, за да виждаш накъде върви света, какво ни чака и реалните измерения на реалността. http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4660.msg81030#new http://www.conspiration.cc/ Le lègue du Col. Philippe Corso. Dépêchez-vous à le télécharger car d'ici quelques heures ou jours il sera refusé et retiré. Les avertissements sont sévères. Soyez patients, vous ne verrez verrez le générique qu'à la 40e seconde. Dans cette vidéo, le fils du colonel du pentagone, auteur du livre Le jour après Roswell, "Day after Roswell", Philippe Corso Junior., démontre avec verve et clareté les autres secrets que son père savait dont son livre ne faisait pas mention. Ce n'était que le bout de l'iceberg. P. Corso Jr. nous raconte un peu de sa vie, son intégrité, répond aux questions et nous raconte comment il a vécu cela. Vous verrez jusqu'où la science des projets opaques sont rendus. Google m'a déjè refusé 6 films des conférences de Stanley Meyer. Comprends pas ! L'Inquisition de la science est commencée. Google est "vendu". Ха, имам много сериозни лични основания да смятам, че този автор дава много важни информации, поради простата причина, че тази книга ми беше открадната от апартамента, след като си я купих, още преди да я прочета. А, така както познавам добре тези, които вилнеят в моя апартамент редовно и си взимат каквото си поискат и си провеждат експеериментите с мен, ще трябва да е много важно нещо, щом ми я взеха под носа, преди да я прочета. Знам им черните душици на тия копелета на дявола и кога и защо действат в определени моменти. Те ме опознават, но аз същооо, те там е номера !!! Опознайте ги, за да ги победите или да си ги заобичате още повече, ха , ха, ха, ако междувременно сте станали като тях черни душици. Има нещо много гнило в тази работа, ама много гнило, но не съм се развъртела, не съм го открила. Явно дойде и времето на извънземните, до сега само с дяволски копелета се разправях, пък и нещо ме спираше. Спира, не спира почвам офанзива да разбера, колко истина и колко мнооого фалшификация има в цялата тази галимация с извънземните трикове.

До сега не са ми се представяли, освен един път, което си беше чиста проба имитация, така типична за манипулаторите и нищо повече. Ще трябва да се ориентирам по писанията на другите, макар че друго си е, да е от първа ръка. Но по принцип, самият факт, че изведнъж заляха света със извънземни истории, историйки и какви ли не фантасмагории вече ми мирише силно на фалшификация от баш майсторите от върха на пирамидата, но в същото време не може да няма и истина във всичко това, както си им е обичая да смесват нещата. Номерът е, да отбереш златните зрънца от плявата. Може да са малко, но истински и с времето остават все повече и повече в ситото. Защо да не опитаме, може да ми се окори някое извънземно безвреме ? Ах, ще го спукам от майтап, да помни кога на земята е слизало, ха, ха, ха. Въобще няма да се учудя, впрочем, ще му окажа сърдечен български прием, може и погачка със сол да му замеся за добре дошло, че ми писна от пошли помияри. Може и едно хорце да му дръпнеме, не че го мога деее, но съм цар на импровизацията и ще му догодиме едно надино хоро, на бързо спретнато. Леле, ще има да се мае и кокори на кой свет е попаднало горкото. Няма начин, да не остане като треснато, ще забрави за какво е дошло, сигууурнооо. Така де, няма да излагаме планетата Земя, я !!! Трябва да се покажем на висота и най-вече в стил български и щуро истински. Ще трябва да купя и българското знаме да му го подаря, че да го забие на планетата, от която идва, като се върне на нея. Ще го убедя да запази малко земя за всички българи и забие там вимпела ни, за всеки случай, знае ли човек с тия апокалипсиси наууу, които са надвиснали над всички. Да не говориме колко вълци точат зъби за българска свещена райска земя и искат да ни изтребят за целта. Трябва да си подсигуриме една отворена вратичка. Така и така извънземните няма от нас да загубят, къде сме стъпили белград сме направили, държава славна сме изградили, светлина сме донесли, дух сме им вдъхнали, защо не и някъде другаде в Космоса ?Човечеството ще загуби от това, като го напуснеме, а не ние българите. При всички случаи, цял Космос ще разбере, че сме се появили, няма начин, ха, ха, ха, ще падне голяма звездна пушилка. Заплювам си вече място в ракетката. Ох, леле, отвеях се чак в Космоса с много фантазия !!! Космически полет над кукувичите гнезда !!! Много е гот да ги гледаш от голяма височина, умрем да летя високо, високо над всичко, да не усещам миризмата на деградацията, разлагацията и излагацията. Кееф си е, да не им гледам кукувичите физономии на изкукали безкрили. Кеееф !!! Ах, летете, летете ескадрони на фантазията и да покорим Космоса, че ни отесня Земята. Много рептили, влучугоподобни гниди, плазмодии и какви ли не помияри, няма Човек къде да стъпи. Значи, не ни остава нищо друго, освен да плеснем с ръце, да се прегърнеме и литнеме към небесата, далече, далече от всички тези животинки, в дълбокия Космос. Майтап да става бе Уили, каза Алф и отпраши към космичните простори. Ох, къде ми е скафандърът и ракетката, може и с телепортация, евентуално да го последваме ? Астралните пътешествия остават като алтернатива, ха, ха, ха ... !!! Къде майтап, къде истина, няма пък да ви кажа ? Нали знаете, с майтапа, колко много истина може да се пробута ? http://www.karmapolis.be/pipeline/monarch.htm

Представяте ли си, когато извънземните се съюзът със свръхземните, каква страхотия ще настане за земляните ? Земното кълбе ще почне яко да се тресе.

То и само със свръхземните е пълен ужас и ако се съюзът с извънземните, съвсем ще я оплескаме.

Впрочем, този съюз може и да съществува вече, казва ли ти някой ? А, когато се убедиме, ще е късничко да реагираме, очевидно е ???!!! Нооо, при всички случаи са ни подготвили някоя свръх бутафория, до сега не виждана и нечувана, за да имат поводи и начини да сложат окончателно вилката на врата на цялото човечство. Тази вилка с кодовото название Нов Световен Ред е много желязна и наблъскана с електроника и от нея няма да има отърваване, веднъж сложат ли я на врата.

Алилуля и ла комедия е финита !!!

Свръхкопелдаците на сатаната действат дяволски хитро, точно и последователно, движейки се по плановете си, точка по точка и неотклонно. Дори създават парче, по парче своите врагове, за да им служат за стимулиране и поводи за водене на войни и унищожение на всички, които истински се противопоставят на смертелните им изпълнения и ужасяващите им крайни цели за глобално заробване на света.

http://www.conspiration.cc/

On parle de 750 miliards mais que dire des 2,3 trillions de dollars qui sont disparus de la comptabilité du Pentagon et dont on ne possède aucune trace. Où cet argent est-il allé? Ce nest pas une théorie de la conspiration mais bel et bien Donald Rumsfeld qui en fit la déclaration publiquement le 10 septembre 2001 !!! On en a plus jamais reparlé ou si peu. Les américains sont les plus gros payeurs de la planète. Ils viennent au monde avec une dette personnelle de 90,000$US. Au boulot les esclaves. Il faut renflouer et coussiner les financiers, ceux qui vous ont volé, ruiné et vous conduisent vers la misère noire du mondio-capitalisme. Souvenez-vous: La privatisation des uns est la privations des autres et qu'un pays sous-développé est un pays surexploité.

Къде били отишли милиардите, ами никъде, просто си ги прехвълят от единия та в другия джоб. Така или иначе всички джобове са в тяхните панталони, пълни с шарени хартийки, които си печатат на воля.

Друго и да търсите в тях, едва ли ще намерите, ха, ха, ха, освен златни рога !!!

Нали знаете номерата на уличните хазартаджии "тука има, тука нема", докато загубите ориентацията и те си преберат поредната тлъста пачка.

http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18#

Рубриката "Това ми хареса" в тази връзка :

SMSI-H Напредващ НеактивенПубликации: 470 Относно: САЩ са заплашени от държавен фалит « Отговор #127 -: Вчера в 10:35:37 » Малък цитат от забележителната книга "Хакери на сънищата" на Андрей Реутов: Цитат - САЩ ли ръководят световното правителство? - Точно обратното - то контролира САЩ. Докато на световното правителство са му изгодни силни Съединени американски щати, те ще бъдат такива. Но е достатъчно да бъде променена конюнктурата - и за САЩ също ще настанат трудни времена. Световното правителство е наднационално и интересите на един или друг народ, не означават нищо за него. Край на цитата. http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4660.msg81197.html#new Свръхземните, които са си направили Световното правителство си изпълняват, каквото са решили точка по точка от програмата си за завладяване глобално земното кълбе и не се съобразяват с нищо друго, абсолютно нищо. Няма и нищо и никой, който да ги спре, като гледам само овце навсякъде, жално и умилно блеещи, очакващи баш от колачите си помощи.

Е, да, ама, не !!! Парадоксът е навсякъде !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,630.msg161774.html#newЦитирам:

Цитирам:

"Безпрецедентните глобални усилия за преодоляване на финансовата криза струват на правителствата над 2 трилиона лири, пише днес британският вестник "Дейли Телеграф". Американските власти последваха примера на Великобритания и Европа и обявиха невероятен план за изкупуване дялове в най-големите си банки с парите на данъкоплатците." Край на цитата.

Схемата е повече от проста, като всички гениални неща, нооо резултатите ще са повече от глобални. Значи какво ? Централизират всички пари на едно място и естествено тези на данъкоплатците, после решават, че няма вече нужда от тях и минават на електронния им вариант, което от само себе си ще наложи чипирането на всички, за да пазаруват и вършат всичко останало свързано с плащанията.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=9075.msg161774#new

"ЕС се подготвя за въвеждането на умни микрочипове" - за всички тъпоумни овце, които щъпурката по Европата и естествено за всички останали, но подават информацията на порцийки, да не би случайно някоя овца да види цялата картинка и да заблеее прекалено силно и жално, да смущава умилнотото спокойствие на останалите.

Дааа, напоследък колелото почна на много бързи обороти да се завъртааа. Докато се усетят овцете какво става, ноо така са умаломощени и зомбирани, въпреки че са прекрасно информирани за това, какво ги чака, съвсем нагло от същите властелини продължават да си правят овчи илюзии. Очевидно реалността вече не е за овча глава, при това зомбирана. Всъщност това е и крайната цел на заниманието под кодово название "масово зомбиране и програмиране" за да не реагират, въпреки че масовото информиране за това, което идва за всички.

ИНФОРМАЦИЯ ИМА, РЕАКЦИЯ НЯМА ИЛИ САМО ТАКАВА, КОЯТО ДА Е ЗА ОЧИ И ПАРЛАМА, ПАК ОТ СЪЩИТЕ, ДОБРЕ КОНТРОЛИРАНА.

Дааа, те точно това е Световната конспирация и нейните крайни цели в многообразните и дейности, а вие си блейте колкото си искате.

То има решение, но е само за мъжаги-бродяги с повечко тояги, но явно такива вече няма, така че на всички ще ни окачат по едно бижу на челата с трите шестака.

Мощно урааа, ще разстърси земята като обявят официално откриването на "Планетата на чипираните овчета".

Ах, ще бъде грандиозен празник за баш майсторите след непосилните усиля да внедрят ред, ред по ред, овца по овца, в Новия Световен Ред.

Жално беее, беее, беее ще се чува отвсякъдеее !!!

Глобалното заглобване настъпва с бодра и тежка крачка, ац, два, ац два, бегайте ако ви стиска. На всички овце са концентрирали умилните погледи върху парите и са примрели от страх даа не останат бзе шарените хартийки, но хич не им пука, че са на път да им отнемат окончателно остатъците от човешките им същности.

Всъщност какво да им пука и припуква у главите им, след като там отдавна има само програмирани парчетии, които е невъзможно отново да наместят и се върнат към своята единна човешка природа. Те не искат и затова не могат, пък и психо-контролът е точно за това, това никога да не става.

http://www.conspiration.cc/

Grande panique. La bourse est en chute libre... sans parachute, sauf les banquiers, bien sûr, ou biens assurés. Rien ne va plus faites vos jeux. (Ang.) Même l'Europe est en péril. La chute des grands annoncée le 11 septembre 2008, l'attaque terroriste économique montée de toute pièce qui tient la planète en otage. De nombreuses banques américaines devraient s'écrouler en 2009. (français) Vous verrez que les gros poissons banquiers deviennent plus gros et que les petits poissons disparaîtront. Question. Vous croyez que les bons peuples sacrificieront leurs économies d'une vie pour renflouer des intitutions qui les ont volé toute leur vie ? Surtout lorsqu'ils découvriront la manigance et ses malfaiteurs. Ça risque de chauffer quand vous ne pourrez plus mettre de la nourriture sur vos tables. Nous avons été prévenus. La pratique est finie. Prenez des cours d'art martiaux. La junte se soulèvera lorsque le chômage atteindra 30-40%. Vos employeurs ne pourront plus emprunter pour payer vos salaires. C'est la raison pour laquelle il faut libérer l'Énergie gratuite et démocratiser l'Économie MAINTENANT. Nous avons un plan de ré-ingénierie sociale extraordinaire qui changerait le monde en 2-3 ans et qui nous ferait traverser 2009 sans trop de grabuge. Êtes-vous prêts maintenant ? Ou si vous désirez attendre les 2-3 ans que les banquiers vous demande avant que ça commence à se rétablir ? Certains ne finiront pas l'année et on nous demande 3 ans. Et ce n'est pas certain que la situation s'améliore. Tous voudront retiré leurs sous mais ce sera impossible. Il n'existe pas de nation sans peuple. Où est-il ? J'aimerais vous voir tous à la conférence pour vous dire que si nous le désirons fermement, nous pouvons gagner sans verser de sang. Nous sommes à minuit moins quart de la victoire mais personne pour la réclâmer. Vous croyez que nous pourrons nous réunir de cette façon charmante bien longtemps encore si personne n'agit ?

http://www.conspiration.cc/

Дааа, хората все повече започват да разбират в чии ръце се намират, но дали е достатъчно това, за да се преборят с дяволската шайка ? След като познавам толкова хора, които даже издъно разбират, кой командари света, но продължават да се оставят им дърпат кончетата, доста се съмнявам в изхода на всичко това.

Мисля си, че експериментът върху човечеството ще продължи до последно и резултатите от него според логическите ми изводи ще бъдат повече от катастрофални. Тук няма място за черногледство или необоснован оптимизъм, а просто анализи и изводи на реалността без примижаване и подминаване на най-неприятните и най- неудобни моменти не само от реалността като цяло, но и на собствените ни слабости и грешки.

Ще бъде чудесно и цяло чудо, ако не съм права, направо очарована.

Рубриката "Това ми хареса":

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4688.30.html

"Интелектът на милиард свине не може да компенсира ума на едно единствено същество, намиращо се на по-високо стъпало на развитие."

"Диамантът в шепата струва повече от камарите варовик навън.” Край на цитатите.La descente aux enfers de la bourse se pousuit: la bourse de New York continue de descendre. Merks va supprimer 7000 emplois, General Motor 3500, Yahoo 10% de tout son personnel, pour les investisseurs ces signes sont ceux de la Récession. Ils sont en retard dans les nouvelles. La récession a commencé l'an dernier, en juillet... Le pire chômage qui s'est vu depuis des décennies frappera le monde du travail et c'est là que ça risque de s'aggraver. Les gouvernements qui ont pigé à droite et à gauche dans les fonds publiques pourront-ils supporter tous ces sans-emploi.

http://www.conspiration.cc/

Reserve Federal Américaine ne peut pas justifier les 9 trillions manquant dans les livres de la banque. (ang.) Il ne savent pas si ce sont des pertes ou des dépenses ou des prêts... Vous comprenez que cela provoquera une 2e crise prévue d'ici peu. Les règles du jeu sont en leur faveur. Cet été ? L'été comence le 21 juin. Un autre trillion 200 milliards $US dont on ne ait pas comment il a été dépensé...

Федералният американски резерв не може да оправдае липсващите девет трилиона в книжата на банката.

... Един друг трилион 200 милиярнда долара не се знае как са изхарчени

Ехе, та нали кризата трябва да се предизвика с още едно мощно крадене, покриване и потулване от маш майсторите банкери, най-голямите клептомани на планетата. Интересно после какво ще крадът, като и банкерската комесия свърши, сигурно ще изпопукат, защото няма от кого нещо да отпукат, както са свикнали от хилядолетия. Дааа, бутат човечсдтово към пропастта, но не съзнават, че и те ще се подхлъзнати сами и ще паднат в нея. Но не може и да се очаква повече от подобни сатанински същности, чиито глави само с цветни хартийки са напълнени, даже нагнетени, да има някакво местенце за нещо човешко в мозъчното им пространство. Интересното е, че повечето им завиждат и си мечтаят като тях парцалено-парични кукли да станат, вместо хор-а да си останат. Искат да заменят човешкия си облик и същност с печетани или сечени парични знаци, без дори да си дават сметка, че дават кон за кафар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар