Популярни публикации

Общо показвания

сряда, октомври 01, 2008

МАЛКО РАЗСЪЖДЕНИЯ ЗА НОВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ !!!

http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18# Re: Политически виц от Nadejda на Сря Окт 01, 2008 4:52 pm

Все пак не забравяйте в никой момент и по никой начин, че винаги българските служби са били в ръцете на световните сили, по комунистическо време през КГБ, а сега при нео-комуно-мутро-капиталистическото време, през американо-саксонските многобройни служби с главни букви и номерца разни. Правят каквото правят, дигат пушилка и това-онова, но винаги в последна сметка и като крайна цел, наливат вода на баш-майсторите от връо на пирамидата. Който това не е разбрл, значи нищо не е чатнал, защото това е най-важното и базовата част, върху която се развива и строи всичко останало. Впрочем това важи за всички ченгета по света, но по места, естествено, работата им изглежда на пръв поглед по различен начин, според държавата, народа и прочеее, но важното е, че всички слугинясват и получават заповеди по пирамидалната система, баш от връо на пирамидата с изцъкленото око, дето вижда всичко. Никога не забравайте, кой командва парада от най-високото, всичко надолу са само маши и инстрнументариум, послушнички дебилчета с промити мозъчета.

Nadejda Мнения: 6 Регистриран на: Вто Сеп 30, 2008 3:47 pm от Nadejda на Сря Окт 01, 2008 5:33 pm

Досиетата и най-вече топ секретните досиета, както и всичко около работата на ченгетата винаги са ги писали под индиго, поне в пет екземпляра и са били превеждани на три езика, като последния е един такъв много изчанчен и на изговор, и на писане. Естествено, ченгетата са последните, които знаят и узнават на кой дявол фактически служат, защото и преди и сега и навсякъде по света са тъпоъгълници с промити мозъци и затова впрочем са ги избрали за тази работа, защото само така са удобни. Ако сбъркат та вземат някой нормален и Човек, бързо го упукват или го свират у миша дупка.
Да се разглежда положението в България, без да се държи сметка, за това, кой наистина ги дирижира и, че точно България е особено голям трън в очите на световните сили и, че тя се явява не само техен обикновен враг, но на спиритуално ниво, символ и светла сила, която сама по себе влиза в противоречие на тъмните сили.
Когато проблемите се гледат накъсано и не се вижда тяхната конфигурация в глобален план, не се рискува въобще да бъдат разрешени. Колкото и да подменяме интрументите, други ще сложат, значи трябва да подменим системата, която ги произвежда. Всичко останало си е само бла,-бла,-бла и да се намираме у работа. В тяхната централа нема ала- бала и се действува на световна нога и във всички посоки и ние трябва да правим като тях, а не само поеденични сменки и превземки, много приказки и накрая пак същите изпълнения. Не, че не ги знаете тези работи, нооо сме склонни всички често да ги забравяме, което автоматически ни отклонява от правилните решение и рефлекси, за радост на манипулаторите. Та нали Световната конспирация е точно затова, да ни отклонява и заблуждава, да забравяме и да се самозаблуждаваме, за да не виждаме истинските двигатели на събитията по света. При тях всичко си е точно, но явно при нас, тяхните жертви, нещо не е както трябва, щом като нашето положение става все по-лошо, а те все повече и повече завземат позиция и власта им става вече нетърпимо голяма.
Явно някъде и в нас самите има нещо, което куца много, след като така лесно ни слагат ръка и си правят с нас каквото си искат.
Явно трябва и ние самите да се променим и се научим да се борим по правилния начин за нашите свободи и ги  удържам завинаги.
Мисля, че трябва всички да обърнем очи и към себе си, нашето съзнание и духовно въздигане, защото, ако нямаше толкова много продажни дребни душици, те нямаше да ни имат всички. Но да сте чули някой да се е покаял и да е заявил, че поради заблуда, някога е бил продажник, но сега вече е разбрал, покаял се е и е тръгнал в обратната посока.
Аз такъв човек не съм срещнала и затова в обратната посока е пълна пустош и няма никой, то и затова няма и кой да се пребори със злите сили. Всеки вика, дръжте другия, дръжте крадеца, дръжте тоя-оня, но никой не се поправя. По този начин, всички се явяват интрументи, по един или друг начин, пряко или не пряко на същите зли сили и още по зловещите им разклонения из полицейските попълнения.
Знае се, че да излезеш срещу себе си и да се победиш се иска изключително много кураж, висок дуф, себеопознаване и съзнание. Иска се много повече, отколкото да излезеш срещу някой враг.
Време е да почнем от себе си и да се обединим срещу злите сили като истсински БЪЛГ-АРИ И ХОРА, за да разберат, че наистина е имало от какво да се страхуват от нас.
Духовната сила е светлата  и тя е нашата изначална и истинска сила, единствено способнаТА да победи злото.
Това е ! Колкото е просто, толкова е и трудно за изпълнение, но не и невъзможно, особено ако сме истински българи.
ВПРОЧЕМ, ВЕЧЕ СЕ НАЛАГА, ЗАЩОТО КУПОНЪТ НИ ИЗТИЧА !
Не е нужно да останем една шепа народ, за да се сетим, че сме подложени на тотално изтребление и да се юрнем да се спасяваме и както винаги поеденично, което е просто трагично. Може би и тогава ще можем да ги победим, защото като истински решим , но ще бъде далеч по-трудно и ще ни кървят сърцата за другите милиони, които вече няма да ги има.
Нали знаете, малко акъл, ама навреме, а времето почти изтече ?

 Nadejda Мнения: 6 Регистриран на: Вто Сеп 30, 2008 3:47 pm АНичка от Nadejda на Сря Окт 08, 2008 12:47 pm
Наистина, там те държаха твърде много, тъкмо започвах да се учудвам, че нещо са се сбъркали или са закъсняли заповедите и хоп сложиха ембаргото. Не се притеснявай, мен ми дадоха порцията баничка почти веднага и почти като във форума на "Воините на Тангра". Не мога да не направя паралела. Всеизвестно е, че конспиративните форуми по света, които не са спрени са рожби на конспираторите, но това не означава да не се опитваме да си даваме мнението в тях, докато ни пускат и да не четем информацията, като отделим внимателно зърното от плявата и си вадим правилните изводи. Знаем вече, че те са царе на номера, чрез малко истина за примамка да забутат хората в още по задънени улици, но с малко повече осторожност, не е проблем да не отиваме там, накъдето ни бутат.
Те отдавна са станали баничарница, http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php защото много хора спряха да пишат там, особено в темите с конкретика от тяхния живот за психотронния контрол и неговите методи. Остават да пишат само тези, които пускат хипотетична информация, без нищо конкретно, което хората да могат да вържат със собствения си живот, т.е. само бля-бля-бля. Аз все си мисля, че на ниво приятелство и познанство тези информации и свързането им с личния живот и реалността много повече ще се успеее и почнат да се събуждат хората. От човек на човек, един по един, та до един да се посъбудят, кой повече ,кой по-малко, естествено, което вече само по себе си, ще е голяма победа. Когато повечето хора осъзнаятг в какви ръце се намира човечеството и те самите, няма така лесно да им стават проводници и да се оставят да ги използуват едни срещу други. Конспираторите успяват защото използуват всички като маши в тяхните оперативни дейности и ако повечето хора спрат да се оставят да ги използуват за такива, те няма така лесно да ни разиграват и да  си играят на котка с мишки и малко сиренце в средата.
Нали си спомняте, политическите вицове едно време, как се разпространяваха, от дума на дума и от човек на човек - мълниеносно ?
Тогава, ако имаше интернет, нямаше да е така. Мисля че не трябва да разчитаме на тяхните средства за комуникация, а на нашите си народни и обикновени начини, които винаги са били безотказни. Та нима, всичките народни приказки, народни песни, легенди и прочеее, са били предавани по Интернет и както виждате и до днес живеят в паметта на народите, без дори в миналото да са били и записвани, където и да е било, освен в народната памет. Използуваме ли тяхните средства, вече предварително сме обречени на загуба. Та нима богомилството е изолзувало интернет и пощенски кутии ?

Знаеш много добре, че тук могат да се дадат хиляди примери от историята. Да убедиш някой в нещо ти самия, на четири очи, да почувствува твоя плам и увереност директно от теб, е нещо, което не могат да направят хиляди прочетени страници с всякакви там информации. Повечето нямат време да четат хилядите конспиративни информации и ситуации и тяхното събуждаме би било много по бързо и ефикасно, ако се прави директно и с много плам и разбиране по пряката система.Така или иначе, няма време, особено за младите, да преминат през всички кръгове на ада, който ги чака, като нас, за да схванат къде е причината, като и това не е сигурно, защото сега промивките на мозъците са толкова ефикасни и дълбоки, че е съмнително, това някога да стане. Вержината реакция няма да закъснеее, ако се прояви повече дух и увереност, особено сега, когато е видно за всички, че системата нещо започва да се разпада главоломно. То е ясно, че те го искат това, но са се подготвили да овладеят разпада и като наложат нова, която само тях да устройва и точно в този момент би трябвало да се намесят масите, за да им излезат криви сметките и им пропадне РЕДЪТ, който искат да наложат след краха. Точно сега е слабият им момент, в който могат да бъдат победени, в този преходен процес на подновяване на схемите им и налагането на РЕДЪТ им.
Това е единственият момент, в който може да се вклини масовото народно недоволство и разкъсат веригите, с които се готвят да вържат цялото човечество. Трябва да си измислим наши простички начини, които да са далеч по-трудно разбиваеми от всички машинерии и модерни комуникации. Едно знание, залегнало дълбоко в ума и душата никой не може да изтрие от народната памет, освен на отделни индивиди, разбира се, с новите техники, но не и на в паметтта на цял един народ. Очевидно, не е достатъчно само да се опълчим срещу системата,  но и да бъдем мъдри в подхода ни срещу нея и нейната подмяна с нещо ново и добро. Мисля, че ние всички правим точно това, което те искат и ни бутат да правим, защото така ги устройва, хем им даваме поводи да ни нападат и унищожават, хем не ги заплашваме наистина и действително, освен на думи. Известно е също, че конспираторите маржинализират и изолират всички хора, които имат голям потенциал за осъзнаване на реалността и не се поддават на илюзиите, в които са потопили цялото човечство и точно тук, новосъбудените би трябвало да помогнат и извадят от изолацията тези особено опасни за конспираторите хора и заедно се тръгне към събуждане на всички останали или поне на достатъчно много от тях, за да се стигне до някаква промяна.
Това е, аз изхождам от принципното положение, че ако не се постига някакъв успех по даден начин, значи трябва да се помисли добре и се смени метода с по-добър и най-вече по-мъдър. В противен случай ще покажем само колко сме неузрели и ще продължим да си удряме главите в стените, които ни изпречват пред нас, сами да си ги разбием.

Нали знаеш, когато сме по-слабите, трябва да намерим начините, които въпреки тяхната тотална власт, да ни донесат победата ?

 Е, приказките за Хитър Петър не са случайни и те не са вързани само с хитростта на народа, но и с мъдростта.
Да победиш, когато имаш цялата власт и сила не е голяма работа, пък и  пирова   ще е такава победа.
Да победиш, когато си слаб и дори вече са провъзгласили победата над теб, те това ще е истинската и върховната победа на един цял народ.

Аз знам, че нашият народ е способен на такава победа, но нещо трябва да го извади от дълбокия сън, неадекватно  и аморфно състояние, в които е хвърлен нарочно и целенасочено, за да не се противопоставя на геносида, на който е подложен.

Nadejda от Nadejda на Сря Окт 08, 2008 1:44 pm
Подмяната на имена, никове и личности е стара, направо класическа методика на конспираторите. Във всички форуми този трик е застъпен на широка нога, за объркване на повечето хора. Който познава добре стилът на даден форумец, не се лъже лесно, но с тези методи те целят масовите потребители да се объркат и да не знаят какво да мислят и да почнат да се съмняват, когато четат от един и същи човек, напълно противоположни мнения и писания. Колкото просто, толкова и гениално, както винаги от страна на манипулаторите, което би трябвало и нас да ни направи в ответ по- гениални от тях и ги контрираме, като не се оставяме така лесно да ни работят.
Те започнаха да клонират хора вече и да ги дублират, та какво остава за такива номера. Те подменят съдбите ни, действията ни, досиетата ни, всичко каквото ви дойде на ум, само и само да не ни виждат хората в истинската ни светлина и да се съмняват в нас като хора и най-вече да не ни вярват на приказките. Толкова са изобретатгелни в тази насока, че за пет минути могат да докажат, на който си искат, че си там не знам какво си, което няма абсолютно нищо общо с теб и с твоите действия, мисли и съдба. Царе на фалшификацията и подмяната, само и само да е всичко в тяхна полза и никой да няма вяра на тези, които се опитват да им се противопоставят, по един или друг начин. Ще ти докарат от пет могили вода и хиляда свидетели тип "фурнаджийски лопати", за да ти докажат, че еди кой си е такъв и такъв, и толкова.
Хората се връзват много бързо, без да се размислят, защо толкова някой държи да им доказва, каквото и да е било, пък и така им е по-лесно. Ако си задаваха повече въпроси, нямаше така лесно да ги манипулират, но адддеее, няма кой да мисли.

Аз си имам един принцип безотказен. Щом някой започне да ми говори за някой друг, без да съм го питала и да ме уверява, в каквото и да е било, без значение, добро или лошо, вече знам, че има нещо гнило. Тук има и един момент на гордост и достойнство все пак. Защо някой трябва да дойде да ми каже, какъв е някой, след като аз си имам достатъчно акъл, сама да го преценя. Това е, един вид и обида и към този, който го информират и подвеждат. Ха, много типично за манипулаторите подобна конфигурация.
 И като последно, аз мисля, че един форум с цел просвещение и събуждане, не трябва да бъде толкова тип оплаквателна книга, а по-скоро разяснителна и възраждаща духом хората. Да започнат да си дават сметка, че са в лапите на хищници и ако не се откопчат от тях, живота им и този на тяхните семейства и фамилии, животът на целият ни народ е, в съвсем истинска смертелна опасност и няма други начини и пътища, освен твърдото противопоставяне на повечето срещу геносида.

Или с две думи казано НА ЖИВОТ ИЛИ СМЪРТ.
Мисля също, че не трябва да се разводнява много с дребни неудачи, на фона на толкова главоломни проблеми и да се държи главната линия, без много отклонения в малките задънени  сокаци.
Мисля си и, че никога не трябва да се забравя принципът на допълване между осъзнатите, а не на противопоставяне и домогвания за надмощие на личности и персони. Отделните личности не би трябвало да имат особено значение, освен като такива, които водят другите по ПЪТЯ и внимават да не се загубят междувременно всички по него.
Всичко останало и напревари, кой повече знае и може, ще налива, както винаги е било до сега, вода в мелницата на конспираторите. Отделните хора не са важни в такива случаи, а накъде вървят всички заедно и къде искат да стигнат накрая с водачи, които не чакат слава и поклони, а успешно достигане на целта и нищо повече. Просто една истинска победа на духа и любовта към народа, пък и какво по-голямо от това ? Истинско, дълбоко и прекрасно.
Това е !

 Nadejda Re: Луд умора няма от Nadejda на Сря Окт 15, 2008 9:47 am

Говорете каквото искате, яжте се един друг, но знайте, че от това само печелят нашите врагове, тези които дирижират отвън политиците, за да ни провеждат геносида и ни унищожат в последна сметка, до крак. Правете каквото искате, но да знаете че по този начин, волю или неволю, съзнателно или не, влизате в игрите на враговете на българския народ - на вашия народ.
Един вид, вие автоматически влизате и се вписвате в схемите на "Разделяй и владей" и се цепите на люспи и люспички, които нямат никаква тежест и не стават за нищо и това е точно целта на манипулацията. И вместо да се съединявате вие сами се омаловажавате и губите тежеста си като хора, като индивиди, за борци пък въобще да не говорим, една плюнка повече би свършила работа. Всички прекрасно знаете, че когато трябва да се обедините за едно добро дело, повечето се изпокриват като плъхове в дупките и намират хиляди извинения или просто ги няма. Нооо, когато трябва да нападате при това ужасно некоректно някой, /сто срещу един паднал/, няма значение за какво, тогава всички излизате и дигате пара до небесата и го тъпчете наастървено.
 Аз тук говоря за ПРИНЦИПЪТ, човекът не ме интересува и ако изневеря на принципа, ставам като този, който се обвинява. Ако сте толкова добри вие самите, би трябвало да знаете, че няма нищо по-гадно от това да се събирате на глутница, като вълците и да нападате един човек, който сте обръжили, дори да имате право.

Освен това, този или тази, която е направила дългия списък с греховете на Елтимир, защо сега го изнася, а не преди и защо е допуснато в такъв случай, неговото участие и даже тарторство във "Воините с миши опашки" ?

Не случайно, явно, преди няколко години още ги кръстих така. Въобще може да се зададът още много въпроси от този род, но по-добре би било, сами да си ги зададете и да си отговорите на тях, също сами, за да има някакъв реален резултат. Не е лошо и сами да си създавате мненията и да не се оставяте на вечно манипулативните обвинения. Междувпрочем, днес са срещу този, утре срещу онзи, после и срещу вас, няма начин да не стане така, щом сте в схемата.

Нали борбата е да счупим тази система, нейните схеми, цялата Матрица ?
Цялата тази кампания е една малка част от международната за затварянето на всички форуми, които на се удобни на властващите и вие много бързо, като техни пионки се вписвате в нея. Искат да изключат всички, които не са им удобни с това, което пишат, говорят и правят. Ако за вас не си дават зор да ви изключат, значи сте им удобни пионки и толкова по-добре за тях, ако дори не го осъзнавате.

И кой ли не се вписва, всъщност, в тази схема на разделение, се пита в задачката ?
 Като погледнете политиците срещу, които непрекъснато недоволствате, как се ядът едни друг и се топят, като за световно, вместо да си вършат работата, за която са ги чучнали там и лапат народна пара и стигнете до най-долу, все в тази схема и те сами си се вписват и вписвате и вие всичките, по най-долнопробните начини. Та човек трябва да има съзнанието за цялостната схема и конфигурация, преди да влезе в нея и си даде точна сметка, кой печели от нея.

С какво вие всичките сте по-добри от всички онези срещу, които се опитвате да се борите, след като се държите точно като тях ?
Затова е казано, за да оправите светът, трябва първо от себе си да почнете.

Преди да нападате и влизате в схемите на разделението, първо се опитайте себе си да видите и колко пари струвате, ако въобще сте способни на подобен кураж и самообладание и издържите на грозния образ, който ще видите като отражение.
Опитвам се да расъждавам и да виждам нещата по най-мъдрия начин, а не да взимам страна, при това най-лошата - на разделянето.
Опитайте и вие да видите голямата схема, по която ни работят всички, за да ни унищожат, като народ със собствените ни ръце и усилия.
Опитайте да видите у всеки човек, преди всичко положителните му качества и какви са му главните насоки и стремления, особено ако се е включил в някаква борба за благото на народа. Опитайте да си дадете сметка, че няма човек на света, който да няма слаби места и, който да не може да бъде омаскарен и омерзен пред другите, стига да го искат манипулаторите, защото с нещо им пречи в схемите на разделението и да си пробутват плановете и властта.
Опитайте да мислите със собствения си ум и набрани знания и не се оставайте да ставате маши, на когото и да е било.
Опитайте да съединявате, а не да разединявате.
Опитайте да осъзнаете, така или иначе едно настървено нападение от много хора, срещу един сам човек, без значение кой е той, е нещо изключително долно и неморално и се видите сами, че действувате като настървен хищник и с нищо не сте по-добри от този, който нападате и обвинявате в голями грехове.
Опитайте да се виждате и вие самите кои сте, какви сте, колко пари струвате и, на кого сте удобни с вашите действия и настървения.
Опитайте да анализирате цялата ни история от тази гледна точка, както и методите за манипулация на масите и ще видите, че се вписвате в тях като най-обикновени пионки, настървени и зомбирани и нищо повече. Затова пък, наливате по този начин вода в мелницата на враговете на българския народ, независимо от фалшивите претенции, които имате най-искрено и фалшивото ви лице, което виждате в огледалото и си вярвате най-искрено, че е вашето.
Опитайте да коригирате, като не забравяте никога, вие кои сте, а да се съединявате срещу злото, което ни е нападнало и по осъщия начин ни обвиняват, като народ във всички възможни грехове, излага ни пред цял свят, разбиват ни като народ и държава и т.н., листът е безкрайно дълъг. Всички го знаете наизуст. Вижте цялото и после тръгнете към отделните парчета от пъзела и ще видите, че се вписвате идеално в целите и борбите на враговете, по този начин, независимо какви са ви претенциите пред вас самите и останалите.

Не е важно какво претендирате, важно какво е в действителност. Знаете много добре, но само на теория, колко е страшно заблудата и особено много, самозаблудата. Като се знаете вие самите колко сте несъвършенни, защо си мислите, че хоп от някъде ще изнамерите една група съвършенни същества, които ще ви освободят и ще ви турнат на масата победата и вие само ще викате ура и ще лапате наготово от трапезата. С такова уране на комуняжката трапеза, всички видяхте какво стана. Е, да, ама, не !!!

Та не виждате ли, колко е гротесктно всичко това и колко е траги-комично в същото време, нооо неизбежно води към края всичките ?
Та не виждате ли, че държавата ни умира, защото нейните политици се държът точно като вас, че народът ни умира по същите причини, защото вместо да се обедини, се самоизяжда отвътре, след като поддава така лесно на разпокъсването му на групи и групички и се оставя да го насъскват срещу собствените му братя и, на всичкото отгоре си въобразява, че това е пътя за спасението.
Да, това е ПЪТ, но най-директния към унищожението.
Нооо, това не трябва да бъдат само думи и знание, а нещо осъзнато дълбоко и да се почне от тук: обединение на всяка цена и да се използува положителното у всеки, който реши да води борба, а не обратното, което естествено води до разрушаване и на неговата цялост, като човек, както и на групата, към която принадлежи.

И какво в последна сметка става, няма група, като крайна цел ? Остават пак само нападения, оправдания, попадения, разногласия и всичко останало в такива случаи, но нищо полезно, нито за нападателите, нито за нападнатия.

Толкова ли е трудно да го видите и осъзнаете това ?
Третият, обаче печели и доволно си поглажда, евентуално, масонската козя брадица. Всички знаете, че когато двама се карат, трети печели, но само на приказка. Не виждате ли, че свърши времето на приказките и самозаблудите и няма никакво време за подобни движения ?
 Впрочем, вие всички, всичко това си го знаете прекрасно, проблемът е, че не сте го осъзнали и съответно не го прилагате в живота си, но иначе само лозунги дигате и се биете в гърдите, колко сте добри и можещи.
Трънки, та кукувици, вижте резултатите, те са водещите. Няма лоши, няма добри, все от един дол дренки сме всички, щом сме Българи, идеята е да се противопоставим на геносида и изтребването на народа ни, към който принадлежим, трябва всички да обедини и всички да забравят егоистичните си човешки дребни страсти и само ИДЕЯТА да ги води към една единствена цел и да не се поддават на никакви подобни зомбарски настървения и пр. и пр. долнопробни изпълнения.

ИДЕЯТА ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНИ ИЗЦЯЛО ГЛАВИТЕ ВИ И ИЗМЕСТИ ВСИЧКО ОСТАНАЛО, ВКЛЮЧАЯ ЗАБЛУДИТЕ И САМОЗАБЛУДИТЕ ВИ И ЕДИНСТВЕНО ТЯ ДА ОПРЕДЕЛЯ ПЪТЯ И ДЕЙСТВИЯТА ВИ.

Като гледате и четете всеки ден какво правят политиците и всичките им пионки, надолу по пирамидата, задавайте си и въпроса, с какво вие сте по-добри от тях, макар и да сте на друго ниво. Не е важно нивото, което заемате в пирамидата, важно е какво правите и с какво сте по-добри от властниците принципно, които изцяло, точно като вас, се поддават на долните си страсти и това че печелят повече, власт, известно и пари, не ги отличава принципно от всички други, които постъпват като тях, но на по-долното ниво.

Не изпускайте никога принципът, за да схванете действието и крайния резултат от него. Затова е казано, че всеки народ си има правителството, което заслужава. Огледайте се във всички политици и вие, и вижте добре отражението в огледалото, което ще се появи и престанете да се самозаблуждавате, че сте по-добри. Само ако се видите колко пари струвате, ще може да преминете към подобрение и коригиране на собствените ви грешки.
Е, ако решите всички, че сте безгрешни и ще продължите да си живеете със самозаблудите и фалшивите ви борби, уж за народа, а всъщност за надмощия, стъпили на нечия глава, докато ни унищожат всички българи, един по един, та до един, никой не може да ви спре.
Това е во кратце, господ-жи и господ-да, кой разбрал разбрал, кой не ще участвува в собственото си изтребление, краят на илюзиите е близо, така или иначе, но можеше и да е другояче.

ИДЕЯТА БИ ТРЯБВАЛО ДА ВИ ВОДИ В ТЕЗИ ЧЕРНИ ВРЕМЕНА И ПРИНЦИПЪТ НА ОБЕДИНЕНИЕТО НА ВСЯКА ЦЕНА, А НЕ ЧЕРНИТЕ ВИ ДРЕБНИ СТРАСТИ ЗА НАДМОЩИЕ, НАДИГРАВАНЕ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ, КОЕТО КЪМ АДА, ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА ЩЕ ОТВЕДЕ.

Аз не защитавам никой, защитавам принципът, на който никога не изневерявам, да не нападам никога никой, който на земята е паднал, па макар и да е най-голямия ми враг и да участвувам в глутницата, която го е повалила и вие от удоволствие от пировата си победа. Човек без принципи не струва пет стотинки и няма нищо общо с човешките същности, става само за хищник в гората. Огледайте се, ослушайте се и ще чуете, и ще видите, ако го искате, че около вас само хищници вият и решете, от кои да бъдете. Изборът е само ваш, единствено ваш, насила хубост не става. Зависи и какво искате един ден да видите в огледалото, като се огледате, озъбен свиреп хищник или Истински Хубав  и Благороден Човек.

КОЙТО ИСКА ДА ВЛАСТУВА, ДО ВЛАСТ СЕ ДОМОГВА !!!

КОЙТО ИСКА ГОСПОД-АР ДА БЪДЕ, ГОСПОД-АР НА СЕБЕ СИ СТАВА, ГОСПОД-АР И НА СВЕТА, БЕЗ СКИПТЪР НА ВЛАСТТА И БЕЗ ЗЛАТНАТА КОРОНА.

НЕ НА ВСЕКИ Е ДАДЕНО ГОСПОД-АР ДА БЪДЕ ИЛИ НАМЕСТНИК НА ГОСПОДА.

ВЛАСТЕЛИНИТЕ, КОИТО ВЛАСТУВАТ НАД СВЕТА ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН, КОЙТО МОЖЕ ГОСПОД-АР ДА БЪДЕ, ЗА ДА НЕ ИМ ПОПРЕЧИ НА ДОМОГВАНИЯТА ДА НАЛОЖАТ АБСОЛЮТНАТА ВЛАСТ НАД СВЕТА.
Това е. Рекох и отсекох !!!

Re: Конспирацията от Nadejda на Сря Окт 15, 2008 11:44 am :arrow: Ще си позволя да допълня следното нещо: Когато се говори за конспирацията в България, не би трябвало никога да се забравя, че тя се ръководи от Световната конспирация, при това много преди да налетят червените скакалци и опустошът нашата страна. Да се говори за конспирацията, като отделено нещо и се забрави цялото, от което идва, няма да е най-доброто нещо в борбата срещу нея.Това важи и в обратния вариант. Да се говори за Световната конспирация в общ план и се забрави, че тя е прокопола своите безброй тунели във абсолютно всички страни по света, също няма да е никак добро и още по-малко умно, за цялостното виждане на проблема и неговото решение. Точно тези тунели, от нея прокопани през вековете, Световната конспирация в момента е на път да събере в едно общо цяло и обяви официално, че тя е тази, която има пълната власт на всички тунели и тунелчета, пионки и пиончета, които за тази цел е използувала с конспирацията, като обяви налагането на Новия Световен Ред. Решили са да внесат ред в тунелите и тунелчетата и ги вържат на една верига. Точно затова в момента властелините, които дърпат всички лостове на Световната конспирация, провокират напълно изкуствената световна финансова криза, за да има повод да се отървът от измислените, точно от тях, шарени хартийки и обявят в Новия Световен Ред електронните пари, като разменна еденица, което пък от своя страна ще провокира чипирането на всички хора, ако искат да живеят и си плащат нуждите.
С две думи, всичко е навървено на един синджир и Световната конспирация, командвана от нейните властелини бавно, постоянно и сигурно увива синджира около врата на овчясалото човечество, съвсем ошашавено от илюзии, модификации и фалшификации.
Не може да се реши проблемът в един от тяхните тунели, като България, ако се забрави, кой го е прокопал и кой наистина командва парада в него, като използува продажната политическа върхушка и вся остальная сволач под нея по пирамидалната система, за тяхните крайни цели. Това е ! Толкова просто, ясно  и логично !!!??? :!: :?:

Не бих могла да го кажа по-фигуративно и образно, освен и да ви го нарисувам на картинка, за да стане пределно ясно по каква схема работят всички страни и народи, за да успеят да им сложат едновременно хомота на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД и всичко останало, което идва с него.
 Всъщност, бих добавила само, че това съвсем не означава, че не можем да се справим с проблемите, но само при положение, че си даваме точна сметка, с кой точно си имаме работа. Трябва да работим по тяхните принципи "Опознаеш ли :evil: врага, наполовина си спечелил играта" и те най-вече това правят и затова побеждаваха до сега.

Да тръгнеш на борба без подходящо въоръжение и без да знаеш, с кой ще се бориш точно, тя е обречена даже предварително на загуба, дори преди да е започнала..
Впросът не е само да се бориш с нещо и, за да има някаква си борба, та да не е съвсем без нищо, а тази борба да бъде водена достатъчно мъдро и с добра подкотовка и, ако искате спец екипировка за сблъсъка, за да се осигури успеха.
В противен случай ще се окаже само имитация на движение срещу злото и нищо повече, а както е видно вече за всички, просто няма повече време. Последните прашинки от часовника се изнизват завинаги и връщане назад няма и няма  да има. Надежда http://enkade.blogspot.com/

Докладвай Отговори с цитат Re: Луд умора няма от Елтимир на Сря Окт 15, 2008 11:47 am Надежда, позволявам си само една забележка.Аз не съм паднал. И нямам намерение да падам. Поне докато съм жив. Елтимир Мнения: 85 Регистриран на: Пет Окт 03, 2008 5:52 am Русе е важен масонски център! от Ton на Сря Окт 15, 2008 12:07 pm Русе е важен масонски център от поне 150 години:Свободните зидари и Балканитеhttp://zora.freeservers.com/http://zora.freeservers.com/bulgarian_masonry.htm Ton Мнения: 19 Регистриран на: Пет Окт 03, 2008 8:50 am Re: Луд умора няма от Nadejda на Сря Окт 15, 2008 1:19 pm Елтимир,

Всичко беше малко фигуративно казано и по-скоро се възползувах от тези нападения върху теб, които не е за първи път и очевидно не за последен, да се видят нападателите на какво приличат.Аз знам, че не си паднал и те го знаят също, щом така стръвно нападат, но се надяват и особено тези, които са зад тях, а това те дали ги виждат или не, не ги извинява, че с постоянството си в нападенията, ще те съборят  на земята и ще почнат да те ръфат.
Крайно време е да се видят преди всичко те що за стока са, това всъщност ми беше целта, защото времето ни изтича с всяка минута и няма време, а те си играят на добър, лош и не знам какво друго. Мисля, че когато и те напишат такива книги, тогава би било по-етично да дойдат да се мерят и си мерят това онова. Ако тези нападатели, избягват умишлено думата "хора" ги беше грижа за борбата, за движението и въобще за народа, първо нямаше никога да излагат на показ борбите и по този начин да се излагат пред народа. Много естествено, че при такива долни интриги, клевети и нападения, никой няма да повярва нито днес, нито утре на движението и неговите цели. Значи, кой в такъв случай е предателя, лошия и слугинара на злите сили, отговорът се налага от само себе си ?
Създават нещо само проформа, само за имитация на някакви добри движения и после унищожават всичките му възможности да просъществува и да има някакво положително влияние над народа. Та те, с всичките им не малко знания по въпросите, които засяга движението, се оказват истински дебили, щом не схващат своята си роля в цялата тази бъркотия, която провокират пряко сила. Не е важно дали го правят по заповеди на щуките, това са само подробности, по-важното е, че по този начин, съзнателно или не, вольо и невольо, наливат вода в мелницата на враговете на БЪЛГАРИЯ. Цялата ни история бъка от такива безсъзнателни, несъзнателни и даже съзнателни предатели, които са докарали България до това положение.
Най-жалкото е, че имат, особено някои от тях, по моя преценка, особено голями познания и силата да бъдат истински борци и да направят наистина много неща за своята страна и народ, но неосъзнаването на тяхните действия в реалния живот, всъщност ги прави предатели, защото разрушават това, което претендират, че строят.
Един борец не се изгражда за два дена, пада, става, греши, взима обратни посоки и прочеее и прочеее, но важното е с всички усилия да държи линията, колкото и много човешки слабости да проявява и грешки в търсенето на правилната посока. Не са грешките, които трябва да се набутват в очите на тези, които очевидно искат и се борят, а да бъдат подкрепяни и поддържани по пътя и всичко заедно накрая да стигнат до заветната мечта - СВОБОДА за НАРОД, РОД И РОДИНА. От където и да го погледнеш тяхното отношение и тяхните нападения, все на лошо мирише.

Жалко за тях, за теб, за мен, за вас и за всички нас.
Тука не става въпрос за това,кой е по- по- и най- и всякакви други такива простотии, а за това да се следва ПЪТЯТ без отклонения, особено нарочни, да се следва линията на обединението, да се доведат нещата докрай, де се събудят всички хора от латергичните сънища, в които са изпаднали преко сили, благодарение на непосилните усилия на конспиратори, политици, слугинари и вся остальная сволачь след тях, дето се влачи и изпълнява ролята на еничари над собствения си народ.Това е и ако тези момчета не го разберат, след като имат толкова знания и са толкова осветлени, значи другите съвсем
Те знаят прекрасно, че няма време, но не са го осъзнали, щом се разсейват с глупости или точно затова са чучнати. Пълна излагация. Говорят за боили, богатири, воини и не знам какви други, знаят цялата история, но се държът, като последни махленски клюкарки.
Голям резил, голяяям !!!
Не е толкова важно да знаете с подробности за боилите, а да се държите мъжки като тях !!!
Ах, аз пък нещо се размечтах, като че ли, къде пък виждам мъже и още по малко войни ?

КОЙТО ИСКА ДА ВЛАСТУВА, ДО ВЛАСТ СЕ ДОМОГВА, НО САТАНАТА ГО КОМАНДВА !!!

КОЙТО ИСКА ГОСПОД-АР ДА БЪДЕ, ГОСПОД-АР НА СЕБЕ СИ СТАВА, ГОСПОД-АР И НА СВЕТА, БЕЗ СКИПТЪР НА ВЛАСТТА И БЕЗ ЗЛАТНА КОРОНА, НО С ГОСПОД ЗАД ГЪРБА.

НЕ НА ВСЕКИ Е ДАДЕНО ГОСПОД-АР, НАМЕСТНИК НА ГОСПОДА ДА БЪДЕ. ВЛАСТЕЛИНИТЕ, КОИТО ВЛАСТУВАТ НАД СВЕТА ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН, КОЙТО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ГОСПОД-АР ДА БЪДЕ, ЗА ДА НЕ ИМ ПОПРЕЧИ НА ДОМОГВАНИЯТА ДА НАЛОЖАТ АБСОЛЮТНАТА СИ ВЛАСТ НАД СВЕТА ОТ САТАНАТА.

Кой по-добре от вас, момчета знае, защо точно искат да ни унищожът нас всички истински българи, ако не вие ?

Крайно време е към вас самите да се обърнете и се видите, кои сте в истинската светлина, после тръгвайте на война и войни ставайте. Това е !
Надежда, безнадеждна, като ви гледа, какви ги сговнявате там войните с миши опашки, вместо да се борите като мъже, като българи, като истински български войни, с чест и достойнство. Аз ли трябва да ви кажа, че един истински войн с чест и достойноство, никога няма да си позволи да удари в гръб и под кръста, без значение враг или свой. Дошло е наистина време войни да ставате, но не с женско клюкарстване и интрижки, като взимате движението за женски пазар, а да се научите да бъдете такива. Трудно е, но не и невъзможно.
Време е, купонът изтича, няма повече накъде, ако искате да спасите себе си и народа си. Стига илюзии, стига чупки в кръста и да си въобразявате, че нещо представлявате, само защото много знаете. ПО ДЕЙСТВИЯТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !!!
Толкоз, сега сте ми паднали, та да ви кажа всичко, което мисля, а вие правете каквото си искате, но не забравайте, че ще плащате, рано или късно, цената на вашите слабости, решения и действия.

Nadejda Re: Йордан 13- "Всички дисиденти и политзатворници били агенти" от Nadejda на Пет Окт 17, 2008 8:52 am Неутрален опит за реално виждане на нещата, за да не се загуби главната линия, ще се опитам да направя като тръгна от цитата :

"От мене ще знайте, няма "дисидент" или политически затворник, който да не е подписал декларация за сътрудничество с ДС."
В и единствено в интерес на истината, трябва да се отчете, все пак, че това е истина, но частична, а всички знаем, че когато тя е частична, се явява винаги манипулативна. Без да имам някаква статистика по въпроса, със сигурност не всички са подписвали декларация и по-всяка вероятност, те първи са били ликвидирвани или подлагани на мъчения, дори след излизането им на свобода, така както те владеят тези номера, като ги оставят без работа, пенсия, все неща, които влачат след себе си безброй мъки, както на жертвата, така и на всички около тях, знаейки че понякога това е по-мъчителното.
За промените в психиката, дори само от този факт, а те обикновено, са безброй други, не искам да се разпростирам, вие си ги знаете.
Със сигурност е имало и има, и такива, които са подписвали от страх и моментна слабост, но нищо съществено  не са вършели по-късно и са го увъртали по килифарски, но естествено няма да ви го кажат.
Със сигурност е имало и има такива, които са подписвали и много сервилно са служили и служат и ще го правят до края на живота си.
Със сигурност е имало и има такива, които не са подписвали, но са се оказвали и оказват прекрасни слушалки и пионки в ръцете на ченгетата.Тези нямат нужда да подписват нищо, така и така са сигурни подлоги и даже сами се подлагат.
И сега, всички знаете и особено тези, които достатъчно дълго са живяли преди 1989 година, че ченгетата зарибяваха абсолютно всички, нооо естествено затворниците, лагеристите и интернирааните са били винаги най-лесната плячка, заклещена в ъгъла.
Да не говорим, че са ги захранвали и ги захранват с разни дроги и психотропни вещества, след като са длъжни да ядат от затворническата храна, плюс психо-тормоза, за да ги превръщат в безволни, напълно скапани физически и психически удобни пионки.
Естествено, че всеки човек по различен начин се поддава на обработките. Но да не забравяме също, че и особено амбициозните и решени на всяка цена да успеят в живота и направят кариера са, в известен смисъл, още по- лесна плячка за ченгетата.
Имаше и не малко информация, но все пак изключително рядко, че дори децата са били много успешно зарибявани. Говоря в минало време, но този процес след 1989 година беше засилен в още по-голяма степен.

Ако прибавиме и психо-контролът, зомбажът и програмирането, но не само на приказки и на книга, а в неговите реални приложения в живота на всички, се получава една ужасна картина. Mисълта ми беше, че ако някой ще изнася някаква истина, тя трябва да е цялостна, а не частична, в противен случай се явява една голяма чепата лъжа, с точно определена цел, както е в случая. Едно е ясно и сигурно, че много малко им трябва на манипулаторите, за да ви противопоставят един на друг, поради простата причина, че никой не се усеща, кога го манипулират по тънката система и в последна сметка пак влизате в схемата "Двама се карат, трети печели". Направо изпочупихте бараката и сега ще имате подпалки за цяла зима, когато снегът запръска, както казва Мещера, да се огрявате с тях, нооо докато се грееете с такива подпалки, свобода няма да ви огреее, въобщеее. И накрая като заключение, всички сме под контрол, но не всички поддават еднакво, не всички се оставят да ги работят толкова лесно и въобще не е възможно да бъде толкова абсолютно генерален изводът, макар че той е доста лош по принцип, щом държавата ни вече е ударила дъното.

Моят извод е, че прекалено лесно влизате в схемата на противопоставянето, от което само враговете имат полза. Другият извод е, много естествено, че за такова движение като Войните на Тангра ще бъде поставено под контрол, за да станат войните, с миши опашки и успяват и още как, за голямо съжаление.
Какво значение, в последна сметка има, ако погледнем глобално на проблема, кой повече или по-малко е виновен, важното е, че накрая, пак те печелят и успяват да ви разбият, за да няма никакви положителни резултати от това движение, освен че ставате зарезил ?

Впрочем като всички останали в държавата, партии, партийки, групи и групички, правителството и въобще горе долу всички изпускат главната цел и път, и се забутват по сокаците нa мизерните долни човешки страсти, за какво ли не. Просто няма начин да не ви сложат вилката на врата, особено като се има предвид, че по принцип всичко е под контрол. Това е полишинелна тайна и децата я знаят. Номерът е друг, да не им се влиза в схемите, особено подтиквани от лични подбуди, цели и дразги и да се изпуска главната линия и път.
Е, дааа, ама не !!!

Надявам се, поне на всички е ясно, че от цялата бъркотия само полза имат внедрените и тяхните щуки.
И още едно нещо, каква полза ще има, ако някой случайно не е подписал декларация, но реагира точно както искат щуките и им налива вода в мелниците, дори несъзнателно ?

Всъщност, те най-обичат, когато несъзнателно им помагате, та нали затова се трепат толкова много да ни програмират всичките. Така че, нещата не са толкова прости и манипулацията и конспирацията не са само за чешане на езиците и дигане на пара до небесата само с приказки, а искат едно реално противопоставяне и невключване в тяхните схеми, което изисква очевидно, много внимание, интелигентност, самоопознаване, самоконтрол и точно даване на сметка, в каква схема са те набутали. Поправката може да има ефект само, ако почне първо от вас самите, иначе ще е само преливане от пусто в празно, докато ни изчистят до крак, както е застъпено в програмите. Не е важно дали сте добри или лоши, дали сте подписвали или не, дали имате полза или не, по-важното е, дали им се вписвате чудесно в схемите, без дори да го усещате и те си изпълняват по този начин, точка по точка програмите, които ще са катастрофални за всички ни.
Манипулаторите не се интересуват, дали сте добри или лоши, единственото, което е важно за тях е, да ви набутат в тяхната схема, волно или неволно, съзнателно или не, без значение, за да им вървят нещата и ни върви геносида на нас българите безотказно, докато ни изчистят до крак, един по един, та до един..
Ние също би трябвало да сме като тях, да гледаме главната линия на противопоставянето и спасяването на народа да върви неотклонно и да не се забиваме в глухите улици на противопоставянето и разединението, където ни набутват манипулаторите и техните ченгета, за да не успеем да им се противопоставим.
Погледнете, огледайте се и ще видите, че този принцип на разединение е застъпен на всички нива в държавата и всички поддават на него, самозаблуждвайки се или заблуждавани, с какво ли не, че има от тях някаква полза. Има, трънки та кукувици !!! Впрочем има, нооо само за враговете на България и българския народ. Всичко живо продава кон за кокошка и мани другото, ами се и радва и си мисли, че е на печалба. Е, да, ама, не, всички сме на загуба, целия народ е на загуба, защото се вписва в схемата и продължава с пълна сила, а резултатите поне на вас всички са ясни.

Това е, Господ-жи и Господ-да положението во много кратце, кой разбрал, разбрал, кой не, да ходи да пасе на ливадата, там при многото овце.

Забележка : Искам да прецизирам, че никога не съм била в затвор и на всичкото отгоре не познавам в личен план никой, който да е бил в затвор, по независимо какви причини.
Затова пък съм се посветила на опознаването на манипулаторите и чета много и, мисля че имам известни резултати в областта на манипулацията. На никой не съм светила и не знам какво е правил, нооо това не пречи да си вадя заключения по толкова други неща, които неподозирано много дават съществена информация за личността.
Не искам, обаче, да наливам и аз масло в оганя, той е без това е голям и няма изгледи да изгасва.
Войн се става само от Човек, който не мисли за себе си и е отдаден изцяло на каузата, за която ще воюва, в противен случай само си чеша егоцентриката и си въобразява, че нещо прави, и за нещо се бори, освен за себе си.
Да идват жените, да ставаме амазонки, да яхваме конете и с лъкове в ръцете да поведем борбата , защото явно с вас мъжете, до никъде няма да стигнем, освен да ни изтребят всичкит.

 http://opylchenie.forumhead.net/viewtopic.php?f=3&t=27&p=89#p89 http://opylchenie.forumhead.net/viewforum.php?f=3

Едно е ясно, по въпроса за войите с миши опашки, начело с главния герой в тази бутафория. Ходенето на два крака не е достатъчно условие да си хомосапиенс и принадлежността към мъжкия пол съвсем не е гаранция, че си наистина мъж, а Човек в пълния смисъл на тази дума, още по-малко.
Едно двуного същество далбоко зазомбирано, без значение от пола му, по никой начин не може да се счита за човек, независимо от знанията от интелекта и мнението, което има за собствената си програмирана персона. Такива същества се чувствуват добре само, когато съвсем преднамерено им четкат егото, за да се чувствуват велики и свободни, съвсем илюзорно, естествено, докато свършат работата, за която са им пуснали на оборот програмката. След това идва падението и започват да мячат като настъпени мачета, до следващата партия от играта и така, докато им се износят напълно конците от дърпане.
Войните с миши опашки ще се познаят ли и особено баш мишока, който, колко странно, не цвърка като мишка, а вечно жално мяче, сигурно иска да имитира котараците.

Е, да, но нещо не се получава, гола вода е отвсякъде. Жалка, много жалка история заедно с пионките в нея. Едно зомбирано същество не е нито човек, нито животно и е вредно и за себе си и за всички останали, освен за своите програматори. Господ да е на помощ на България !!!???

В ЕПОХАТА НА РИБИТЕ, КОТАРАЦИТЕ СЕ ЧУВСТВУВАТ НАПЪЛНО ЗАДОВОЛЕНИ, ЛАПАТ БАЛЪЦИТЕ НА ПОРАЗИЯ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар