Популярни публикации

Общо показвания

сряда, април 09, 2008

ULTRA PRIVE, LIBERTE ET NON DICTE !!!




ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА !!!

Колко добре и точно е казано.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1749&st=15

Само изстраданата истина се осъзнава и става валидна !!!

http://www.pleven.bg/pleven.forum/index.php?topic=779.30

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php?topic=3947.msg69547#new

СВЕЩЕНАТА ПЛАНИНА И ДРЕВНИТЕ БЪЛГАРИ

В края на своя анализ на географските реалности, съдържащи се в Пураните, Уилфорд помества няколко извадки от тези древни книги, с цел да илюстрира своето изследване с оригинални пасажи от тях, показващ техният художествен стил и композиция.
Под №5 той е предал извадка от "Брахманда Пурана", която разказва историята за прочутия меч на бога на войната Чадранана.
В нея първо се описва страната на юг и югозапад от Меру, където бил роден Чадранана. Това са земите съставлявали някога древна Балгара, по гръцки известна като Бактрия. Тези земи са ограничени на изток от Тиян Шан и на юг от Памир и Хиндукуш. След това в текста се споменават сведения за преселването на Чадранана далеч на запад. Уморен от войните на боговете с гигантите, той решава да отиде в западните планини, в страната наречена Краунча, където да възстанови своята сила и да се прероди отново. Там на склоновете на тази планина, той оставил меча си. След много години този меч бил намерен от Атила и с него бил погребан.
В заключение можем да посочим няколко твърде интересни съвпадения:
Освен вече споменатите географски понятия – Тангра, Мандара, Кардама, на източния бряг на Каспийско море, на 39,5-и на 40-ия паралел виждаме две планини с имената Голям и Малък Балкан и прохода Шипки. На брега на Черно море на 42-ия паралел се намира Бургас и все по същия паралел е разположена Балканската планинска верига дала името на полуострова. На 43-ия паралел се намира Мадара – свещеният култов център на българите.
Случайни или закономерни са тези съвпадения ?

http://www.wmyst.hit.bg/Civilization-HiddenHistory3-main-s.htmhttp://bolgar.rgs-bg.com/articles.php?id=77

Аз бих казала, че няма нищо случайно на този свят и всичко е навързано на една безкрайна верига, брънка по брънка.

Има един роман на американският писателр Едгър Алън По "Свещенната планина", която също може да даде доста светлина по този въпрос.
Едгър Алънт По се води основоположникът на криминални и езотерични романи.

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3907.html

Голямият проблем е, че веригата е накъсана на хиляди брънки, за да не могат хората да я съединят и видят цялата истина за света, като тази накъсаност започва от фрагментирането на мозъците им и стига до разделението на всичко, което ги заобикаля. Просто въпрос на принцип и този принцип, уж всички го знаят "Разделяй и владей".
Но да знаеш и да осъзнаеш, са две също много разделени неща, които трябва да бъдат обединени, за да се получи нещо цяло и добро.
Всеки принцип засяга както малкото така и голямото или както казват езотериците, каквото долу такова и горе и обратното и това не са само думи, но те трябва да бъдат осмислени и разбрани докрай, след което много врати към истината се отварят сами.
/Тук много държа да подчертая в тази връзка, с един пример.
Ставате предател на най-добрия си приятел с нещо много малко и се успокоявате, че не е кой знае каква голяма работа.
Е, да де, нооо вече сте нарушили принципът на доверието и приятелството. Да не говориме, че обикновенно това нарушение на принципа продължава докато се изроди напълно в едно голямо предателство./ Няма малко и голямо има нарушение или отстояване на принципите, разводняването на границите само дава възможности за тяхното нарушаване.
Много пъти съм го казвала, че мъдреците са такива, просто защото са осъзнали основните принципи и оттам вече, никак не им е трудно да разшифроват каквато и да е случка и даже да предскажат последващите явления и събития.

Е, това е положението, кой разбрал, разбрал, кой не, да продължава ряпа да рупа, до насита.
Впрочем, тези които си имат природен афинитет и усет към истината, не ще я подминат и даже ще я търсят, за другите, дори и да им вади очите, пак няма да я видят, дори да им я наливаш в главата, пак ще я нарежат на парченца и ще я изплюят в канала.
Днес светът е залят с невероятно много информация скакто никога до сега и какво от това ? Сякаш булото на незнанието става още по непрогледно за тези, които просто не искат да узнаят истината.
Защо ли ?
Аз си мисля, че те правят всичко възможно да я подминат, защото ако я открият, ще трябва да видят самите себе си, а очевидно това ще е една много ужасяваща картинка. Иска се много кураж, а те го нямат и по всичко изглежда, никога няма и да го имат.
Затова и спасението идва първо от това да спасиш себе си и видиш кой си, което естествено ще последва с корекция. Видим ли се и поправим ли се всички, ще се поправи и изправи на краката си и СВЕТЪТ.
Та нали светът това сме ние, светът е океанът, а ние сме неговите съставни капчици. Качеството на капките дават и качеството на океана.
За сега, обаче СВЕТЪТ продължава да е обърнат наопаки, в пълния смисъл на тази дума, но е назряло времето да застане отново на краката си и хората да заживеят истински нормален живот на ХОР-а, на ЧОВЕЦИ, ако въобще артисат такива.
Най-общо казано, това наопаки би трябвало да се разбира в смисъл, че всичко, което е лъжа се представя за истина и всичко, което истина се представя за лъжа. Пълна размяна на плюса с минуса и обратното, един вид, обръщане на полюсите.
Дали пък 2012 година няма да намести полюсите в истинските им стойности ?
А до тогава, зомбажът с пълна сила продължава по всички точки на планетата ... !!!
ЗЛИТЕ СИЛИ НЯМАТ УМОРА, ДЪРЖАТ ВЛАСТТА В ХИЩНИТЕ СИ НОКТИ И ПРЕВРЪЩАТ ХОРАТА В РОБОТИЗИРАНИ РОБИ !!!
И все пак доброто, ще победи и все пак земята се върти, и все пак никой не е по-голям от Господа !!!
Аз откога ви казвам, че на всички ще ви писнат ушите, но никой не верва ?
Нооо почакайте деее, то сега тепърва започва голямото пищене, ручене и свистене.
Вие да не мислите, че американските бази ги набутаха в България за друго нещо ? Да ви пазят сигурно от врага ?
Ах, дааа, вълците умрат да пазат овцете и да си ги хапват по програма и списъчета, една по една.
По горепосочената темата бих искала да добавя, да не забравяте, едно много простичко нещо. Още по турско време са владели абсолютна психо-система за правене на еничари, а представяте ли си сега какво става, като имат под ръка всички научни постижения в областта на психо-генераторите, микро- и нано-технологиите, микро-биологиягта, фармакологията, генното инженерство и прочеее, които се използуват само и единствено за сатанински и убийствени цели на правенето на роботизирани роби.
Естествено, едно приказват, но друго правят, иначе нямаше да има нито манипулатори, нито конспирации, нито сатаниски планове.
Впрочем, не е нужно много да четете и да гадаете, достатъчно е да се огледате около себе си, дори и най-вече да се видите вие самите, до каква степен са ви модифицирали и превърнали в по-голям или по-малък еничар във вашата микросреда, на пирамидалния принцип.
Ако и четете, дори само заглавията на постиженията в тази насока на науката и ги вържете на верига или съумете да наредите правилно парчетата от пъзела с новинките на деня, картинката ще блесне пред вас със сила и ще разбирате всичките им сатанински номера.

Заливат ни прекалено много с подобна и подробна информация, за да се загубите в нея, един вид огромен лабиринт, в който повечето ще се загубят и ще се почувствуват още по-безнадеждно. Когато човек влиза в лабиринт, трябва да си вземе кълбенцето с червената прежда и да се придържа към червената линия, за да може да се върне и си даде сметка точна и ясна, какво е видял в лабиринта.

Както знаеме още от митологията, мили ми дечица, дами и господа, в лабиринтите живеят винаги само чудовища. Те и затова ни набутват в тези безкрайни лабиринти, като знаят, че повечето ще се загубят и рано или късно ще бъдат изядени от чудовищата.
Заливат ни с безкрай точна даже информация за сатанинската им дейност, защото изпитват садистичното удоволствие да ви кажат, че са ви господари и си правят с вас, каквото искат, но вие нищо не можете да им направите. Малцината, които биха надигнали глава, бързо ги набутват в ъгъла, меко казано.

Да не забравяме, че цялата власт е в тяхни ръце, цялото човечество им е в краката и те го тъпчат, с така присъщото им сатанинско-садистично удоволствие, като се хранят с кръв и нещастия.

За вампирите няма друга храна, не го ли знаете ?
Униженията над жертвите е просто черешката на върха на тортата, един вид, показното им и изтънчено перверзно чувство за надмощие.Това че прекрасно умеят да се прикриват зад благовидни маски на благородни и всеотдайни, уж човеци, ги прави още по-опасни.
Най-голямата им сила като манипулатори е, да изкарват жертвите си виновни.
Това никога не трябва да се забравя, никога !!!
Какво тук значи, че някой ходи на два крака и прилича нещо като на човека, но нищо човешко в него не е останало, освен владееенето на имитацията, да се представя за него?
Огледайте се, ослушайте се, вижте се и добре размислете, докъде са стигнали в модификациите с вас самите и ако имате сила, коригирайте се, докато е време и на се ви превърнали, истински и невъзвратно, в чудовищни еничари и брънки от сатанинската система, която унищожава човечеството и го превръща в една еднообразна сива маса от роботизирани роби, подвластни единствено на Сатаната и неговите принципи.
ПОПРАВКАТА И СПАСЕНИЕТО МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ЕДИНСТВЕНО ОТ ВАС САМИТЕ, А НЕ ОТ ДРУГИТЕ.
Самозалъгването, имитациите и мимикриите, че не сте от тях и сте си останали хора пред другите, е най-добрия начин да ви превърнат в съвършенните еничари на ближните и да сте им вечните роби. Даже ще си вярвате съвсем откровенно на собствените си имитации и ще ви изпълва илюзорно чувство за истинност.
Дааа, отдавна мина времето на еничарите с ятаганите. Днес тези с писалките и докторатите, с последните открития на технологиите и науката като цяло са най-страшните, далеч по-страшни от ятаганите, макар и да изглеждат на вид много благовидни и добрички.
Едно време еничарите с ятаганите са отнемали само живота на хората.
Днес, бавно и сигурно ви отнемат най-ценното, което прави човека човек, неговия дух и със сатанинско удоволствие мачкат като гнида всичко човешко у вас.
Всички трябва като тях да станат - копилета на Сатаната.Този процес с всяка измината минута се засилва и става очевиден, дори за най-заблудените овце, но никой нищо не прави и те го знаят и затова ни информират, защото си въобразяват, че са станали по-силни и от дедо Боже и ще могат, от тук нататък, да ни сложат юларите и чиповете съвсем открито и откровенно да се обяват за наши абсолютни господари.
ТРЯБВА ЛИ ДА ИМ СЕ ОСТАВИМЕ, с преклонени овчи главици да ни набутат в електронните кошари и ни превърнат в роботизирани роби, лишени от всичко човешко двукраки модифицирани същества, продукти на сатанинските лаборатории ?
Аз мисля, че каквото и да стане, дедо Боже ще има последната дума над тези, които днес се вземат за единствени господ-ари и няма да ги остави да си разиграват повече сатанинските номера.
Проблемът е, че ако не направиме и ние нещо и помогнем на дедо
Господ, покрай сухото и много мокро ще изгори, когато той започне да намества както се трябва нещата. Ще да има много гръм и трясък по небесата, много вода ще се заизлива, ще се затресе и отвори земята.
Късно ще е тогава, късно, много късно, даже и утре ще е късно вече, не отлагайте ... !!!
Вижте се, поправете се, изправете се и отново Човеци станете.
Стига пълзене, стига вампиросване и тъпчене по нечии глави, като си въобразявате, че само така ставате по-голями и по-високи, под стоновете и проклятията на жертвите ви.
Рано или късно ще ви застигне и реалността, и проклятията.
LE BOUMERANG FAIT RETOUR - TOUJOUR !!!
И вече се подготвят да няма възможности за оплакване и още по- малко за доказателства. Въобще положението става много натупорчено, а вие си рупайте суа трева, колкото си искате, но и тя ще свърши и само с пищенето в ушите ще си останете да кънти в опразните ви глави.
И еничарите няма да бъдат пощадени, даже в известен смисъл те са първите, за да са добрички палачи на всички останали.
LE PENTAGONE VEUT S'ATTAQUER A VOS BLOGS. UNE ÉTUDE DU PENTAGONE PROPOSE D’INTERFÉRER DE MANIÈRE ILLÉGALE AVEC LES BLOGS, Y COMPRIS EN RECRUTANT DE BLOGGEURS INFLUENTS, EN CRÉANT DE FAUX BLOGS, EN HACKANT ET EN MODIFIANT LEUR CONTENU, VOIRE EN “ÉLIMINANT” PUREMENT ET SIMPLEMENT DE SITES “CONTRAIRES AUX INTÉRÈTS DES ETATS-UNIS”

Ха, моят блог вече го интерферираха !!! Споко, това сигурно е защото само глупости говоря, хъъъ ... Проблемът е, че тези "глупости" са прекалено истински и в следващите години ще ви се изсипят всички като тежки камъни върху всички полирани кратуни.
И сега да се върнеме на любимата ми тема, дами и господа,
Илюминатите, нали съм си Надка Илюми-надка. Кеееф, пълна рима се получава, но само в имената, иначе тотална контра им държа.
Бият ме, троват ме, гонат ме, тероризират ме, ограбват ме, унижават ме, оскърбяват ме, облъчват ме и какво ли още не, аз не се давам, контрата държа и няма предаване.
Само пълен напред !!! Нема ала, бала в мойта централа, където единствена съм си и господаря, нищо че съм им експериментална лабораторна мишка. Мишка, мишка, амааа врачанска превъзходна, струва колкото цялата им еничерска банда, накуп събрана.
Та такааа, Илюминатите инквизират, илюминират, имитират, илегализират, игнорират, имигрират, импозират, имобилизират, ликвидират и имортализират даже, де що видят истински хора по земята. Останалите неодушевени двукраки много бързо превръщат в свои еничари.
С техните знания нямат проблеми, още даже преди да сте се родили, да ви начертаят програмката на живота.
Такива са им най-общо казано схемите и принципите, всичко останало са подробности. Ако ги научите, ще са ви ясни всичките им изпълнения и манипулации.
Естествено, че зад Илюминатите или по-скоро над тях, има нещо много по-голямо и важно, но за сега ми липсват някои парчета от пъзела. Илюминатите, истинските деее, не нещастните първо-сигнални първ-енюта, пенюги и егоцентрици от разните рацарски и тамплиерски клубовете и секти, повече от очевидно е, че са само параван за пред овчясалото човечеството.
На мен ми е по-интересно, кой седи зад параванчето, при дяволчето.
За маняците, които им вършат черната работа всичко вече знам, само смрад.
Нооо, явно това е най-трудното, въпреки многото информация, която и единствено те пускат за себе си по трасетата, та чак се тресе земята. Тресе ли, тресе, но пак от тях, иначе никой не смеее тях да ги разтръска, че да изпадне някое по-голямшко парче от пъзела и се види, кой пък тях ги командари.
Не, бой те се, всичко е под контрол ... ще ви гази голямата мечка, но не се знае още, тази на небето или някоя друга !!!
Ах, като казах мечка, та все имам чувството, че съм станала истинска бяла мечка, изпаднала в дълбок латергичен сън и чакам с години да настъпи пролетта и изскокна от пещерата.
Навън не се живеее сега, поне на мене мечока, всред тези вкоченени и мязащи на хора двукраки същества. Мраз е сковал душите и сърцата им и те си въобразяват, че такъв е живота.
Нищо не правят, за да настане животворната пролет и след нея жаркото лято, сякаш вече са свикнали напълно и даже им харесва жестоката духовна зима, която е сковала планетата.
Такива ми ти работи, мили ми дечица, от баба ви Меца и слава Богу, латергичният ми сън не ми пречи да ви пиша, ли пиша !!!
Ех, нали знаете, в този свят на обърнатите полюси е така ?
Лудите ги вземат за нормални и те владеят земята, а нормалните ги сочат с пръст за луди, че да не им пречат да се изявяват като велики диктатори, тартори и прочеее мегаломанни, властолюбиви и малоумни маняци. Тези пък, които в сън латергичен са изпаднали, за да презимуват в този свят на луди, са ги отписали, а тези, които уж живеят, са си живи умрели, отвътре замразени.
Ха, деее, като ви казвам, че са обърнали светът наопаки, вие не ми вярвате.
ВРЕМЕ Е ДА ДОЙДЕ ПРОЛЕТТА И ЛЮБОВТА - ИСТИНСКАТА - В ЗАТОПЛЕНИТЕ СЪРЦА !!!
РАЗМРЪЗВАЙТЕ СЕ, СТИГА СТЕ ЖИВЕЛИ КАТО УМРЕЛИ.
Хай, стига ви за днеска !!!
Заключително !!! ???
Специално ние, българите, не трябва да чакаме нищо отвън да ни дойде наготово, всичко си е в нас скрито дълбоко и за съжаление замръзнало, за което са се постарали манипулаторите.
Егото отхвърлете, търсете и ще се намерите отново, вие - истинските !!!
Тук вече се сещам за убийството на Георги Стоев, който е изключително типичен пример на контролиран, модифициран и моделиран българи, чиято българска същност, обаче, е взела връх. Калищака, в който са го набутали го е покрил, но не е успял да влезе в душата му и това е същинската причина да бъде убит по поръчка на неговите манипулатори.
Той трябва да бъде пример, особено за тези, които не вярват в конспирациите на контрола над психиката на хората и в частност особено силни над българите. Не е нужно да станете мутра, за да схванете и стигнете до истините, до които той е стигнал.
Той се е пожертвал фактически, знайки че ще го убият, но е продължил да се изкачва по пътя нагоре към светлината и еволюцията, за да ви осветли и вас, без да минавате по неговия път и слизате до дъното в най-голямата тиня. Такива саможертви са истинска рядкост, да не кажа, че въобще липсват, но колко ли хора ще се възползуват от подаръка, който ни е направил на нас, всички българи. Той е стигнал дъното, за да направи огромен отскок нагоре, но за съжаление, повечето хора си остават завинаги долу в тинята, дори и помен нямат, че това падение може да им послужи за възвисение.
Това е положението, дами и господа, има хора, които и в най-черната тиня да ги извърдаляш, отвътре чисти остават, макар и да са направо изключения. Точно в такива моменти се познава, кой какъв е, наистина.
Има и такива, които пред обществото изглеждат много умити и чистички, чак хлъзгави, но отвътре черна тиня ги е затъкнала, без остатък.
Аз познавам ужасяващо много такива хора и знам, че нищо повече не може за тях да се направи. В тях няма абсолютно нищо, освен тиня. Тиня, черна, воняща и лепкава, продукт на тоталната им деградация, която неистово покриват с власт, слава, пари, известности и прочеее измишльотини на Матрицата, за да не се види от всички, че са едни най-обикновенни копилета на Дявола, впрегнати да му вършат най-черната сатанинска работа, макар и на по-високи нива.
Точно такива екземпляри най-много помагат всячески на системата и Матрицата, малкото останали светли духове да бъдат набутвани в калищаците на криминалността и какво ли още не, за да станат всички като тях калтаци и отвътре и отвън, и ако това не стане, чисто и просто ги убиват, естествено, по поръчка.
Те не обичат да се калят отвънка и да си мърсят ръцете, но само с черни сатанински действия и манипулации се занимават, на голями господари се правят.
Не искам и да си представям, на какви ще се представят, когато пред дедо Боже ще застават.
Рядко копирам мнение, но това наистина си заслужава като подкрепа и надеждата в мен трепва, че има надежда и не всички са напълно втинясали. Не съм го забравила този "приятел" и се надявам, че няма да се сърди, че го цитирам.
Jordan_13
Публикувано на: Apr 10 2008, 10:08 PM

Форумен инвентарГрупа: МодераториСъобщения: 1124Потребител # 544Дата на регистрация: 10-August 06
Жал ми е, че си отиват свестните хора така. Направо ме е яд. Докога!------------------------------------------------------------------------------------
Верно е, че когато Силите преляха и действието се стовари освен върху природния и върху човешкия фактор, ще има и жертви, които ще изглеждат невинни или свестни. Но клюпът бавно се затваря и глутницата не намира изход. И за да оцелее се самоизяжда помежду си. Стоев се пробуди, това бе шансът му душата в следващото му прераждане да се роди чист, но трябваше да плати за грешките си, за да се развърже възелът на съдбата.Не бива да съжаляваме за това което се случва, времето е усилно, трябва да работим за това клюпът на Кръга да се затвори напълно и Злото да се самоизяде. Това е един много мъчителен и бавен процес. Българският Бог това иска от нас, тази будност чака. Не бива да съжаляваме за тези, които си отиват, защото те освобождават чисто място за бъдещите, които трябва да дойдат.
"Една риба в океана не може да види птиците, които летят в небето."
Някъде в предишните ми разсъждения бях писала много за балъците от бокала на Матрицата и птиците и тази фраза от просветения ми нявява спомени от личните ми виждания.
Тука има доста златни зрънца и някои голями като пачи яяя.
Но търсенето на истината, ха, ха, ха, чашата на Грааала, пълна със знанието, е най-индидуалното и съкровенно нещо в живота на човека, даже най-интимното.
Истината не опира, според мен, до вярването, а до намирането на знанието и това може да стане наистина само, ако отстраниш посредниците между теб, вселената и него.
Връзката може да бъде, само и единствено, директна.
Има още нещо много интересно. Пирамидата е изградена на една голяма и стабилна основа и от връо изцъквеното на него око всички ни наблюдава. Сега, обаче се прави всичко възможно да накарат всички да гледаме към връо, един вид те нас ни гледат иние тях гледаме, като по този начин забравяме основата на пирамидата. А, каква е тя ? Тя е направена от нас самите и те отново ни прилагат елементарна и класическа манипулация. Насочват вниманието на човечеството с невероятно многото информация за тези от връо и неготово изцъклено око, за да забравят самите себе си, всички тези, фактически безбройните тълпи, които сформират базата, на която е стъпила пирамидата. Без тази база с много усилия сформирана през вековете, тя не може да съществува и пирамидата посторена върху нея, ще се срути веднага, ако я няма.
Ето в това е силата на тълпата и естествено е много по-голяма от тяхната, но те правят всичко възможно да не се стигне до нейното осъзнае, защото това ще им е краха.
Значи, ето за какво говори този подставен и ерудиран "просветен", пак от тях изпратен.
Това, обаче, няма значение в случая, по-важно е да уловите в движение истините, които казва. Чрез такива просветени тестуват масите, за да видят до какво ниво са приспани, неадекватни и неосъзнати, за да вземат съответните крупни мерки и елиминиране на всички, които много ясно схващат, каква е сатанинската им задача като крайна цел на заниманията, известни като световна конспирация.
Силата е в нас, трябва да разрушим базата и да гледаме величественото сгромолясване на пирамидата на принципа на доминото !!!
Лелей, малей, какво срутинясване само ще падне ???!!! Кеееф !!!
Не е дори нужно да вярвате на когото и да било, за каквото и да било, просто знайте и това ще е достатъчно, прозрението ще си дойде от само себе си.
Guerres de religions en pleine fomentation, fausses peurs instaurées contre tous les peuples: que ce soit les services secrets islamistes ou israeliens ou britaniques ou américains, ou chinois, ou russes, on monte tous les peuples les uns contre les autres. Plein de sites comme celui-ci incite à la violence en faisant peur aux gens qui eux ne demande que la sainte paix. Mais il est trop tard. Le but ? Diminuer la population de la Terre de moitié. L'autre moitié? Le climat et les dévastations de l'après guerre, famine et maladies, s'en chargeront. Pas beau comme scénario ? Mais on a beau s'adresser aux médias, aux élus, aux représentants du peuple, on se fait rire de nous ou se fermer la porte au nez. Et ils contribuent au chaos. Été 2008 ? On nous l'annonce. J'oubliais, on nous promettait la grippe aviaire ? Que ferez vous des millions de doses de Tamiflu qui passeront la date d'expiration d'ici peu? Beau coup, Rumsfeld !
Техният девиз е: Номерът не е ние да ви тепаме, а да ви манипулираме, така че и сами един друг да се самоизтребвате.
Или казано по друг начин, във връзка с по-горните ми разсъждения за пирамидата, ние правим от вас базата на пирамидата и после си изграждаме негоре цялата пирамидална структура без да имаме проблеми и всичко си върви без грешка, като ви се наслаждаваме садистично на глупостта, наблюдавайки ви с окото на пирамидата.
Мани майтапа, но си е точно така.
Базата, базата трябва да разрушиме, от нас самите направена, като си дръпнем щепселите от системата, която ни принуждава да им служиме за основа. За да има връх, трябва да има и планина, нали така ?
Толкова е просто и като всички прости неща, трудно осъществимо за ошашавеното за целта човечество !!!
IMPORTANT ! Les morgellons sont des nano-bugs ou insectes nano technologiques fabriqués en laboratoire par on ne sait trop qui. Ils ont été repérés dans le corps de victimes qui souffrent atrocement suite aux épandages de chemtrails dans 3 états du sud des É-U. Ce film documentaire est parmi les plus bouleversants concernant les dérapages de la science. On peut voir la composition et la formation de ce nanobug qui se crée et programme à partir de protéines et autres éléments biologiques. Incroybles, presque extraterrestre. Les fibres que les patients voient sortir de leur peau sont vivants et intelligents. Toute cette histoire inquiétante exige une enquête internationale des plus sévères. Le CDC (Centrer of Control Disease) ne veut même pas se prononcer tellement ils ont peur que la panique éclate et d'autres développement soient révélés.
Ех, мале мила майчице, аз съм сигурна, че тия комарлаци, а и паяците, които ги контролират, за да стават "интелигентни", един ден ще ги замазваме по стените и с гноясалата им кръв ще рисуваме картините на ужасите, на които са подлагали човечеството през вековете.
Много е минало, малко е останало ???!!!
Трябва да помогнем на човечеството, като се изключим от сатаниската система, която го унищожава, много "интелигентно", научно и "цивилизовано".
Само повсеместен бойкот и изключване от дяволската им порочна и садистична система ще спаси от тоталното унищожение на човечеството.
Отдавна мина времето на поеденичното спасение, време е, дърпайте щепселите, утре не, късно е !
Да им издърпаме базата, която сме ние, като килимче изпод краката и да им погледаме и ние веднъж сеира, как ще фърчи от тях дреп и перушина.
Ах, какъв фамозен и грандиозен спектакъл ще си направиме, но зависи единствено от нас самите. Няма кой друг, това е, осъзнавайте се и действайте, няма време, сега и веднага и на никаква цена не им служете за база. И не се правете на недочули и недоразбрали, всички са ви вързали като брънки от веригата и си го знаете. Стига вече, веригата, която опасва омагьосан кръг около всички, трябва да се разпадне, защото всички ще удуши накрая.
Господ тука няма да ни помогне, напротив, ще продължава да гледа търпеливо какво ще направиме и кой път ще избереме, към него или към Сатаната пътя ще продължиме.
Тези изпитания не са случайни и са изпит, който ще бъде оценен точно и справедливо от дедо Боже.
Човек се ражда, за да се научи да преодолява изпитанията и евалюира, а не да отдава всичките си сили и продава духът на Дявола, за да се превърне в един отпадъчен продукт на деградацията. Абе, обикновенни лайна, завити в луксозни хартийки с разните му там реклами, наименования и звания.
Лайното си остава винаги лайно, продукт на деградацията и задължително гадно миризливо, дори парфюмирано, поднесено на златна тепсийка и покрито с медали, почести, пари, известност, кариера, власт и каквото още си искате. Бръкнеш ли с пръст много малко дори и се натъкваш на лайнарската му природа, която с нищо не се покрива.
Въпросът не е да сте лукзоно лайно, а да не допускате да ви превърнат в такова, макар и грижливо завито в луксозно блестяща шаренка опаковъчна хартийка с гооолема фльонга.
Те на това се вика да те вържат на фльонга, ходи се оправяй после, ако може !!!
Ако им развържат фльонгите, ще се разлеят по земята.
Интересно, че най-редките, които едва се задържат в хартийките, дори и с фльонгата вързани, за да имат форма, се взимат за много редки екземпляри, но в другия смисъл, де и много гъсти с властелините.
Лайно, но гордо като говно !!!
Е, да, ама, не !!!
Редко или гъсто, все е лайно, отпадъчно и упадъчно.
Там е работата, я и ако не разбирате, може да ви го нарисувам на картинка с боичките с лайняно жълтите цветове.
Ух, чак започва да смърди само като го пиша, да не говориме, че около мен, само двукраки лайна се мажат и размазват, кое от кое по смръдливо и много специални, даже много прах вдигат и спец в нано-технологиите. Въобще много "интелигентни" модифицирани в необратими лайна.
Всеки ден, без изключение, става едно много гадно пързаляне и те си се радват и хич не им пука, че са лайна, ама лайна ти казвам, от тия най-миризливите, продукт на тоталната деградация, нищо цело в тях, не е оцелело.
Както е тръгнало, ще стана световен шампион по лайнарско пързаляне с тия яки денонощни тренировки.
Нооо, медалите по реверите и звездичките по пагоните само на тях се раздават. Еее, имат нужда горкичките от покритие, нали никой не трябва да види, че са само едни най-обикновенни отпадъчни продукти.
Леле, малей, сега пак ме чака кой знае какво яко пързаляне след това изказване, но какво да се прави, като няма кой друг да свърши тази работа. Явно пак аз трябва директно да го направя, та нали все някой трябва да им го каже в прав текст, вместо да им се лизгат и увъртат, както са свикнали всички.
Нищооо, по добре вечната жертва, отколкото лайно да си, ето това е, което трябва да се осъзнае от жертвите.
Е, то и лайното е жертва на деградацията и няма вече механизъм в него, за самосъзнаване, което даже го прави всъщност, двойна жертва.
Оставили са им за награда и за да са по лизгави и опасни за жертвите две емоцийки, садистичното задоволство като гледат как се гърчат жертвите им като се търкалят по пързалките им и чувството че са велики от властта, дадена им, за да се гаврят с жертвите си.
Е, да, де, дааа, велики, велики, ама лайна.
Използуват го само за пързаляне на жертвите и толкоз, след него червеи, важното е, ча са служили за пързалянето на всички останали.
Няма дух, няма съзнание, няма сърце, едно нищо и никакво миризливо лайно !!!
Ех, лайно да си на този свят на тоталната деградация, че да те слагат на пиадестала. Ами тъй де, едно лайно лайната ще обожава и не може иначе да е. Това е положението.
Е, стига ви толкова по въпроса за лайната, че много се вмириса, пък и пак аз ще плащам сметката и тя е винаги много дебела. Толкова дебела, че един ден като всичко изскочи наяве, а това е сигурно, ще има да се чудят и маят всички, как е било възможно всичко това.
И как не, като са набутали всички у казана с лайната. Проблемът е, че както вървят нещата и лайната, и жертвите ще изчезнат от лицето на земята, защото дори земята вече не може да диша от миязмите.
Ето, свършвам с лайняната серия, за съжаление те не са насвършване, а напротив вече са на път да удавят напълно земята и ако ги изпомпаме, ще напълниме океаните. Ужас !!! Ще трябва да се използуват с милиони тонове биодеграданти, аууу.
Ех, деградацията е невъзвратима за всички, които на Дявола са си продали душата. Горко им и тежко, проклятие вечно ги чака и тука, и в отвъдното.
И ОТ МЕН ЕДНО ЯКО, ПРОКЛЯТИЕ ВО ВЕКИ !!!
Изборът и преценките са си единствено ваши и на вас самите само може после да се сърдите, ако и този път сбъркате.
Бълг-арии, хор-ааа, господ-ариии, топката е в нашето поле вече, крайно време е пример на човечеството да дадеме, не случайно изпитанията при нас са най-голямите.
Време е, жертвайте си егото в името на човечеството !!!
И да е ясно, аз не прекалявам, а тези, които на геносид са ни подложили и те нямат ни жалост, ни милост към никого, дори и към най-верните им там - баш голямите слугинари.
Господ чака дълго вече от любимите си първородни деца осъзнаване и действия, след дългите вековни изпитания.
Забравете комунизъм, империализъм, национализъм, чифутизъм, католицизъм, христианизъм, будизъм, ислямизъм, тероризъм и прочеее измишльотини, садизми и номера на -изъм и безбройните условности на Матрицата, за да ви отклони от ПЪТЯ и затвори в капана.

Просто трябва да сме Човеци с главна буква, като се изключиме от системата и направим всичко възможно да си останем такива с директна връзка с Господа и дадем пример и на другите нещастници затънали до ушите в лайната.
ТРУДНО Е, ЖЕРТВИ ИСКА, НО НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО, ОСОБЕНО АКО СМЕ МНОГО !!!
Това е.
Сполай ви и Господ да ви води по пътищата неведоми !!!