Популярни публикации

Общо показвания

събота, юли 19, 2008

РАЗТУХА ОТ ТЕРОР И СКУКА !!!

http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18# LYS, CALICE ET PROPICE, PARSEMES AVEC MALICE !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4408.30.htmlhttp://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3886.msg71052.html#new http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,210.0.html Нали ви казвам, че един от основните методи на матричарите е, да обръщат всичко наопаки, ето вече и речта ви ??? !!! Друг основен метод е, методичността на обработка и на абсолютно всички нива, без изключение. Колкото повече работят върху хората на принципа на разделянето за по-лесното контролиране, толкова те самите държат изцяло, буквално и глобално всичко в хищните си лапи. Пълни са с машинерии, методики и дълбоко зомбирани оператори.

Няма нищо, което да не е под контрол и под въздействие в глобален мащаб. В един момент, който е близо, след обработките и модификациите, ще съберат частите, на които са разделили човечеството, включая фрагментирането и програмирането на мозъка на всеки човек и ще обявят Новия Световен Ред.

Лагерите вече са готови за недоволните, много са обиграни в тази практика, това поне си го знаеме. Единствената разлика ще е, очевидно, недоволните ще са далеч по-малко, при това тотално и масирано психотронно въздействие върху масите. Другата разлика този път ще е, да няма нито един недоволен на свобода, да им мъти водата.

Какво, нямаш чип и не искаш да ти го турнеме ? Хайде деее, тогава в лагерчето на принудително овчясване и да разбереш, кой командва парада. Това ще е хитът на Редът и всички ще му пригласят с овчето си блееенеее в кошарките. Или в кошарата като чипирана овца или в лагера, друг вариант не се предвижда.

Как беше там лафът, като кажеш "а", ще трябва да кажеш и "б", нооо с много еее и до тук, само беее за всичките.

Така че, който иска свобода, няма "а", няма "б", а осъзнаване и изкачване нависокото, извън обсега на манипулаторите.

Там, където има висок дух, те не вървът !!!

КРЯК, КРЯК, ВРЯК, НО ЧУВА И ВИЖДА САМО ВЕЧНО БУДНИЯ ВРАГ, ВЗИМА БЪРЗИ МЕРКИ, НИКОЙ ДА НЕ МЪРДА И ДА НЕ ШАВА. ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ПОПОВИТЕ ЛЪЖИЧКИ Е БЪРЗА, ПЕРФЕКТНА И ЕФЕКТНА. СЛЪНЦЕ ГРЕЕ, ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА НОРМАЛНО, НО НЕ Е !!! Е, така е винаги в дълбокото блато, вълни няма, изглежда винаги спокойно, но пълно с тежка тиня, бъка от процеси на разлагане, дълбоко скрити в недрата. Слънцето греее, повърхността на блатото блести в златисто и скрива успешно чернилката и деградивните процеси, врящи на дъното.

От време на време двукраки жаби крякат, милно и жално, опитват се безуспешно да изскокнат на брега, но никой не ги чува, а водата в блатото става все по-топла, кани се на ключ да завира. Омаломощението и неадекватността са тотални, точно преди свяраването. Само попови лъжички щъкат като луди, нагоре надолу стресирани от безбройните задачки, зададени им от господарите. За тях блатото е място за развитие, нищо че всичко в него се деградира, разлага и модифицира. Така деее, всичко е наопаки в блатното царство !!!

Когато се изкачваш самотен по стръмния хлъзгав бряг мислиш, че пропадаш и когато пропадаш главоломно имаш чувството, че се изкачваш на Джомолунгма. Там е номера я, схемата е гениална, но като я схванеш, е лесно разбиваема, просто обръщаш знака. Ах, кога ли ще цопне голямия камък в блатото ? http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4547.msg79047#new Ооох, леле мале, каква кльопачка ще пада, след като всички се шубелисват и не смеят ни да шукнат, ни да гъкнат. http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4553.msg79079#new Днес може и да ви изглежда пълна фантасмагория, особено ако ви е промит мозъка, но утре просто ще бъде очевидно, но с тази разлика, че всички изходи ще бъдат здраво и завинаги залостени. http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4049.msg79080.html#new Копирам: "Или с други думи един от най-големите проблеми в нашето време или въобще откакто човечеството съществува - нуждата на хората да наблюдават трагедията (отдалече), да се хранят с нея и да живеят чрез нещастието на другите. Съвременен вампиризъм - чрез телевизора. Елитът твърде отдавна е осъзнал това и сега го използва срещу нас. Особено сила има в последните редове - "Всички ние се храним с трагедия, като кръв за вампир е/ Косвено аз живея докато целия свят умира/ доста по-добре (точно) ти, отколкото аз."Забележете как в целия текст се говори в първо лице - това е силно показателно за нивото, до което тези хора са достигнали. Айде стига съм плямпал, че май прекалих ." Край на цитата. Зомбиране и вампиризиране до дупка. Това поне е нещо, което всеки сам може да открие в себе си, ако му стиска, разбира се. Само не си мислите и не се самозаблуждавайте, че е случайно това ужасяващо нагнетяване на информативното пространство изключително с кървища, насилия и повсеместна война на всички нива. И, ако си дойдем пак на думата за бракята Илюминати, ще трябва да им признаеме огромното предимство преди всичко в това, че боравят с лъжата, която има безброй лица и я нагаждат при всяка ситуация.

А, горката истина, тя е една едничка и който е на нейна страна има само един единствен път пред себе си, без отклонения, ако държи докрай на нея. Поради тази причина те обикновено жонглират с лъжите във всичките им измерения, извъртайки всичко, според ситуациите и с една едничка цел да спечелят поредната партия от играта. Да не говориме, че имат огромен и многовековен опит в тия циркаджийски номера, да обръщат всичко наопаки и използуват другите за салто-морталетата. Който иска истината, трябва да изучи класическите им номера на манипулация и няма да има проблем веднага да схване защо лъжат, а не къде, защото те винаги лъжат и навсякъде, само че поръсват винаги явните си лъжи с малко истина, за да я налапат наивниците.

Повечето хора се страхуват защото преди всичко ги е страх да застанат пред собствената си вина и защото всички сме виновни и се чувствуваме такива. Тези са царе, да те накарат да се чувствуваш виновен и да те овърдалят в тяхната блатна тиня, за да заприличаш на тях самите. Нооо, тези които не приемат тинята да ги изцапа отвътре, имат шанс да изскочат на повърхността на блатото, в което са набутали цялото човечество и намерят истината. Страшното не е да я търсиш, страшното е да останеш в тиняата, тя да ти стане втора природа и да умреш като манипулирана пионка. Освен това, сигурно манипулаторите са изпитанието, изпратено ни от всевишния, за да се научим да го разпознаваме и да се справяме с него, за да евалюираме, което е и нашата мисия, идвайки на света. Очевидно ще трябва да си научиме уроците на ЖИВОТА и извадим правилните изводи от наши и чужди грешки, за да не е напразно идването ни на света. Със сигурност не ни е даден този невероятния шанс да се родим на тази земя, за да се развием само като консуматори , фабрики за лайна и изкуствено създаден интелект, вкаран в точно определени схеми, за удобствата на властуващите. Не, не и не, осъзнаване е нужно, за да премине човек живота си с достойнство и изкачи още едно стъпало, което в никакъв случай не се равнява със стапалата в кариерата, по-скоро обратното.

http://www.bgsviat.narod.ru/

http://www.conspiration.cc/ За да им бъде по-лесно да манипулират и тровят човечеството, масирано го събират в гетата на голямите градове, ликвидирват малките стопанства, развиват и слагат ръка на индустриалното изхранване, добре обработвано с най-новите отрови на баш майсторите. Дааа, на масата химия, в небесата отровни следи и на земята пустиня.

Целта постигната. Les chemtrails sont constants. Une page en anglais qui réunit plusieurs photos sur les chemtrails et morgellons et l'interview du Dr. Len Horowitz. Aucun épange ni de circulation aérienne la veille, le jour même et le lendemain de "La Fête du Canada" Parcontre pendant des jours précédent la fête nationale des québécois, la St-Jean, le ciel était rempli de pulvérisation. Résultats: il a fait froid, la pluie nous a mis dans la flotte, jusqu'à de la grêle pour nous souhaiter: Bonne fête Québec 20-07-08 Le Codex Alimentarius: crime contre l'humanité. Tout traduit en français. Vidéo urgente à visionner. Créée par le cartel d'I.G. Farben qui présenta à ses amis des Nations Unies à sa sortie de prison, cette commission commerciale fut créées pour prendre le contrôle total de tout ce qui est alimentation. Pour aller plus sloin sur l'OMC Pour aller plus loin sur l'OMS Pour aller plus loin sur les vitamines-1 vitamines-2 Pour aller plus loin sur les OGM OGM-2 Pour aller plus loin sur le Codex Reportage Codex-2 Pour aller plus loin sur le sujet de cette dictature mondiale des industriels, on pourra consulter un document très intéressant sur ce sujet : La dictature mondiale des chimistes http://www.noslibertes.org/doc/mondialisation/LaDictatureMondiale1.pdfhttp://www.noslibertes.org/doc/mondialisation/LaDictatureMondiale2.pdfhttp://www.noslibertes.org/doc/mondialisation/LaDictatureMondiale3.pdf Opération Sarkozy : comment la CIA a placé un de ses agents à la présidence de la République française.

http://www.conspiration.cc/ Peut-être que Thierry Meyssan ignore que le MOSSAD a été créé par la CIA-MI6 et que ces services sont étroitement liés entre les diverses agences de renseignement (Rothchild/LondonCity-Round Table / Rockefeller - Morgan - Bush/G8 et al Alliance). Une chose est certifiée: Sarkosy est un sous- produit du Département d'État Américain, CFR-Rockefeller et de la maison des Rothchild. Ses qualités de camouflage sont génétiques et lui viennent de sa descendence, le caméléon, une sous-race de petit lézards de la lignée des reptiles, avec une grand langue pour tout ce qui bouge et freevole. Facilement apprivoisable dans un aquarium bien garnie URGENT IMPORTANT ! Projet de loi C-51 et C-52 - La puissante influence du Cartel Pharmaceutique BIG PHARMA ГОТВИ ПОРЕДЕН УДАР В ГЪРБА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ, КОЙТО НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СИ ПЛАЩА, ЗА ДА ГО ТРОВЯТ И УБИВАТ БЕЗ ПОЩАДА. Е, това, ако не е манипулация в чистата й сатанинска форма, от явна по-явна, не знам какво друго ? Неадекватната реакция на потребителя, явно, също е на чисто зомбиран индивид, който въобще не е в състояние да осъзнае своето жалко положение на жертва, продължавайки послушничко да си гълта отровите, които му пробутват срещу заплащане.

Paris: capitale des religions ou La Mission d'Israël. Livre de Jean Izoulet. Le Nouvel Ordre Mondial, un seul gouvernement, une seule monnaie, une seule armée, religion, école, loi: on en parlait en 1927. Vous pouvez télécharger ce livre rare et important avant qu'il ne disparaisse des tablettes.

Note de Lenculus: " Vous qui lirez ce document sachez que vous serez les premiers à le lire. Personne n'a lu le livre que j'ai eu entre les mains et dont j'ai du couper les feuillets. J'ai donc survoler le texte à l'occasion. Remarquable toutefois pour tous ceux qui s'intéressent au sujet. Surprenant (juste un survol je vous dis) parfois des brides de phrases qui laisse rêveur (lire les pages jointes). Alors bonne lecture et faites bonne usage de ce livre et le soin de le distribuer à l'encans."

Ха, пак нещичко за харпиите на ХААРП !!! Явно, ще се вихрят пак и как иначе, нали за тази цел са създадени, да хааапат и отхааапват огромни късове от майката земя и от човечеството. Хаарпиите са ненаситни като многоглавите змеьове и лапат всичко с огромно настървение.

Le tremblement de terre en Chine a-t-il été causé par HAARP ? Jeff Steinberg, un américain très averti et courageux qui enquête pour Executive Intelligence Review/Larouche dénonce le plan des think tanks tel Brejensky / Kissinger / Rockefeller pour provoquer la 3e guerre mondiale. Il expose également la possibilité de l'utilisation de HAARP pour le tremblement de terre récent. Allo Jeux Olympiques ! Ça fera comme en Allemagne, en 1936, les J.O puis, en '39, la 2e guerre mondiale. Une chose est certaine les É-U provoquent l'Iran et formatent les gens à l'axe du mal. La hache du fachisme. Pourquoi n'empêche-ton pas le Pakistan, ou l'Inde ou Israël à démanteler leurs installations nucléaires en plus des bombes ? Les résidences de John James Charest: comment peut-il se payer ces luxueuses demeures avec son seul salaire de premier ministre ? La corruption est partout !

http://www.davidicke.com/forum/

23-07-08- TURNING OF THE TIDE DAVID ICKE 2007: une vidéo conférence 2007 de 2H13min de David Icke. "Exposing the real story behind global events, which shape the future of human existence and the world we leave our children. The veil lifts on an astonishing web of interconnected manipulation to reveal that the same few people, secret societies and organizations control the daily direction of our lives, & how the same people on apparently different sides of politics are actually connected to the same elite organizations."

Big Brother, the Big Picture David Icke - (July 6th 2008) (2h 53m) La toute dernière de ses conférences au complet qu'il a désiré faire circuler sur l'Internet le plus tôt possible. À ne pas manquer. Diffusez au grand large. Le gouvernement mondial nous offre tout un pot-pourri de bouleversements sociaux, économiques, écologiques, alimentaires et militaires à venir, tout en nous promettant le "Meilleur des Mondes" au travers de ses sacro-saintes institutions. Si le peuple ne s'éveille pas et ne se soulève pas de son derrière, ce sera la catastrophe planétaire.

Le Pen doute de la captivité de la bienheureuse Ingrid Bétancourt. Il donne ses opinions provocateurs. Légion d'Honneur pour Ingrid Betancourt, invitée au défilé du 14 juillet. À quand la canonisation ? N'oubliez pas que je n'endosse aucun politicien. Lisez entre les lignes. Être politiquement correcte ? Mentir en beaux habits ? Être humainement correcte, aller jusqu'au bout. CE QUE LES MEDIAS FRANÇAIS CACHENT SUR LE TERRORISME

http://www.conspiration.cc/

Дзвън, дзвън, дзвън дзвънтът дзвънчета в ушите на хората, кога в лявото, кога в дясното, кога и в двете. Важното е да знаете, че не е случайно и със сигурност, психо-генератор има до вас наблизичко.

Това е положението и за жалост няма друго обяснение, правете му сметката. Проблемът е, че поеденично няма спасение от еничарите на психотрониката и единственият изход е, масирана борба срещу башибузука с генераторчетата и спецкомпютърчетата с операторчетата, които се залостват вечер близо до вашето апартаментче или къщичка и започват да си играят с вашите сънища, чувства, видения и най-вече внушения.

Понякога организират и винаги, с троянски коне от обкръжението на жертвата, уж извънземни отвличания, с разни цели една, от които е чипирането. За другите им цели, все още не мога да бъда сигурна абсолютно и не искам да говоря поне за сега, но от само себе си се разбира, че сте им в ръцете и могат да си позволят абсолютно всичко с "отвлечения". Понякога правят "добри" фокуси-мокуси, стига това да е залегнало в програмата на жертвата, да отговаря на тяхните планове за въздействие и да я накарат да мисли и вярва в разни езотерични чудесии.

Аз минах през този период и всички като мен, които бяхме едни от първите кобай на психотрнонните еничар и вече ги чаткаме нещата в дълбочина, вие да му мислите. Тепърва за всички ще започне голямото дзънкане. Докато правят опити с еденици кобай, на никой не му пука как се чувствува жертвата, когато е изцяло в ръцете на тези освирепяли чудовища, които й регулират живота й, денем и нощем, като я подлагат на абсолютен психотронен терор.

Ех, много жалко, но сега идва ред на всички да минат по този ред в Новия Световен Ред, че всичко да е наред. Никой няма да може ни да мръдне, ни да шавне, без да му натиснат бутончетата и да му дзъннат ушенцата. Ред и то какъв, всеки вързан със сателита чрез чипа го задвижват по заповед на щуката и отстъпление никакво не се предвижда. Ушенцата на ченгетата също няма да минат метър, даже напротив, първи ще са на опшаката, макар че всъщност този процес отдавна е започнал.

Въобще не е нужно да ми вярвате, в скоро време просто сами ще го почувствувате, силно и ясно жужукане в ушенцето и тогава ще ви питам аз, как сте ? Пак е нещо деее, защото мен никой не ме пита как съм и ми подаде ръка и точно затова, утре всички ще сте кобаи като мене ?

До сега всички се правеха на каубои, дойде времето вече, всички да са кобаи, със или без каубойски панталони, ще ви заплющът ушите и без бичове за биците.

Бици, крави, коне, овце както и кобаите, като добитъка, с опознавателно чипче на всяко ушенце, за да не се дели никой от стадото и ред да има. Мирно, равнис и ходом марш ще се подава по сателита, а стадото ще има да се юрка, вкупом, нагоре надолу, както му скимне на господаря.

Дааа, диктатурата ще премени в новите си модерни дрешки и вид на абсолютния ред.

ht//www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4075.msg79135.html#new

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4553.msg70944#new

Ах, колко интересно, мнооого интересно даже, отложено за 08.08.2008 ??? Дзвън, дзвън, дзвън и после бум, бум, бум !!!

При толкова откаченяци и самозабравили се маняци, всичко е възможно, абсолютно всичко.

http://www.lhcountdown.com/

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4408.30.html

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4553.msg79239#new

Подготовка за извънредна ситуация или поредната конспирация?

Извънредната ситуация и абсолютно необходима, за да си пробутат новото световно правителство и обявят Новия Световен Ред като ответ. Тънките им номера са повече от явни, но какво от това ? До сега някой да не би да е реагирал срещу това ? Всичко си върви точно по плана, без дори най-малките отклонения, след като омаломощиха изцяло човечеството и го превърнаха в една единна овча маса, с единна консуматорска система у празните овчясали мозъчета. Дори овче блеене вече не се чува, освен клакьорски професионални викове, добре преценени за последно измерване на температурата на водата и реакцията на масите, за всеки случай. Нали трябва да знаят колко още дърва да слагат под казана ? Нищо повече. http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4559.msg79239.html#new

Сухите тренировки на психиката продължават с пълна сила.

По-интересното е, кога ще ни хвърлят във водата да заплуваме заедно с "извънземните" или и те ще бъдат като познатите до болка полит-гиньоли и давенето ще ни е осигурено сто процента с ултра мощна "извънземна" техника, досега добре укривана за овчата маса ?

Не се знае, знае ли се, но скоро ще да е и голямо турло ще се вдигне, я от ядрена експлозия, я ще започнат да замерят Земята с чиниите, но при всички случаи, няма да е добре за хората.

Сценариите ги изпипват добре и докрай, но дали ще се получи този път, никой не знай !!!

Човекът предполага, Дяволът манипулира, злорадства, убива, нооо единствен Господ разполага. Дошло е, обаче, Господното време и той ще каже кое, как да бъде, въпреки плановете на сатаните. Очакват ни страхотни екшъни на живо, а не виртуално пред екрана и ще падат глави, до сега възхвалявани и даже обожествявани. Голямото меле е на път да се разиграе на най-голямото игрище, за да си дойде отново всичко на мястото.

Хай на бас, казвам аз !!!

Paris: capitale des religions ou La Mission d'Israël. Livre de Jean Izoulet. Le Nouvel Ordre Mondial, un seul gouvernement, une seule monnaie, une seule armée, religion, école, loi: on en parlait en 1927. Vous pouvez télécharger ce livre rare et important avant qu'il ne disparaisse des tablettes. Note de Lenculus: " Vous qui lirez ce document sachez que vous serez les premiers à le lire. Personne n'a lu le livre que j'ai eu entre les mains et dont j'ai du couper les feuillets. J'ai donc survoler le texte à l'occasion. Remarquable toutefois pour tous ceux qui s'intéressent au sujet. Surprenant (juste un survol je vous dis) parfois des brides de phrases qui laisse rêveur (lire les pages jointes). Alors bonne lecture et faites bonne usage de ce livre et le soin de le distribuer à l'encans." Le tremblement de terre en Chine a-t-il été causé par HAARP ? Jeff Steinberg, un américain très averti et courageux qui enquête pour Executive Intelligence Review/Larouche dénonce le plan des think tanks tel Brejensky / Kissinger / Rockefeller pour provoquer la 3e guerre mondiale. Il expose également la possibilité de l'utilisation de HAARP pour le tremblement de terre récent. Allo Jeux Olympiques ! Ça fera comme en Allemagne, en 1936, les J.O puis, en '39, la 2e guerre mondiale. Une chose est certaine les É-U provoquent l'Iran et formatent les gens à l'axe du mal. La hache du fachisme. Pourquoi n'empêche-ton pas le Pakistan, ou l'Inde ou Israël à démanteler leurs installations nucléaires en plus des bombes ?

http://margaritta.dir.bg/2004/april/07horo.htm

Хайде всички заедно на хорцето, че да мирне селцето, в което превърнаха империята България !!!???

За да излезем от смертелния омагьосан кръг ще трябва отново да се върнем хилядолетия назад, към българската магия. Магия с магия се преодолява, според космическите закони и езотериката.

Ние, българите, сме толкова силни духовно, че са ни накарали да го забравиме през всичките тези векове на робства, геносид, гонения. и д размиване на същностите ни, докато напълно изчезнеме.

Време е да ги спреме и да се спасиме и себе си, и другите.

Време е да заизлизаме един по един, та до един от омагьосания кръг на сатаниските зли сили и се завъртим в нашия си изначален и възвишено духовен магически кръг на хорото от ХОР-а, за да се спасим. Хора, всички на хорото да се завъртим и злите сили победим.

Сбогом на оръжията !!! Да идват духовете, други път няма, иначе ни чака голямата и трагична последна драма !!!

Нямаме нужда от его и оръжия, а от духовната енергия, която ни изпиват вампирясалите сатани, за да ни унищожат завинаги. Не трябва да подхранваме вампирясалите паразити.

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3984.msg70960.html#new

Кой разбрал, разбрал, кой не, ще си плати стократно сметката за опиянението на егото и илюзиите, в които се оставя, нямащи нищо общо с реалността.

При заливането на света с информация за действията на голямата манипулация, за измерване температурата на водата в казана и до каква степен са умаломощени жабоците в нея, вече не е важно да се търси, кой пуска информацията. Така или иначе, 98 процента от нея идва пак от манипулаторите и не е важно, дали тези, които я пускат са наясно, че са проводници на същите. По-важното е, да се научиме да четем между редовете и виждаме манипулацията и нейната крайна цел със спуснкането на информацията. Всичко друго е ненужни подробности и отклоняване от важното.

С две думи, трябва бързо да ни уврат мозъците, защото, който бързо не загрява, рискува да го загреят и сварят целия като жаба в казана.

А, ето я и приказчицата за малки и голями дечица.

Имало едно време един принц с царска корона, но цопнал в един огромен казан, окачен над едно огнище и се превърнал в жаба.

И какво станало с жабокът в казана с топличката водица ?

Какво, какво, какво ли ? Жабока не искал да излиза, защото му било приятно топличко и даже уютничко. Докато загрее, обаче, че казана на силен огън се грее и реши да изскокне от него, вече силно омаломощен установил, че не може, водата бързо завряла и цял се сварил. Останала само непокътната златната корона и дяволетата, които подклаждали огъня, които си направили пир с варени жабешки бутчета, танцувайки около нея.

Проблемът е, че казанът вече бъка от жабета и водата става все по-вряла и вряла и не правят дори опити, да изскокнат от нея. Няма и принцеси от любов примрели да ги целунат, та отново принцове да станат. Любовта е напълно изчезнала изглежда.

Малий, голям пир, невероятна пирова победа ще падне за дяволетата, както изглежда.

Какво да се прави, в едно блато има само жабурняк, жабоци, попови лъжички и много тиня ???

Въобще, докато уврът мозъците на жабукряк двукраките, ще уврът целите и после няма да има никой да кряка.Тишина гробовна !!!

Изходът не е в казана, нито в блатната деградация, в която набутват човечеството, копилетата на сатаната. Спасението е на високия бряг, който трудно се изкачва, но там е свободата, любовта и светлината.

Въпросът не е да се оставите да ви сварят в казана, а да ви уврът мозъците, преди да се сварите целите и това не е само метафора.

http://www.davidicke.com/index.php/

David Icke Newsletter Preview THE NEW CONQUEST OF AFRICA ... ... THE DRAGON ROARS The David Icke Newsletter Goes Out On Sunday This silent invasion is being achieved in the same way that the previous phases of colonialism and 'independence' ensured Illuminati domination - by supporting corrupt dictators and supplying them with the money and weapons they need to stay in illusory power and further impose their (Illuminati) agenda. Many of these 'leaders' have the intellect of a pea, but it doesn't matter because they are not there to rule, just to be the conduit for hidden forces to rule (see Bush). This is why the Chinese government spends hundreds of millions of pounds supporting the mentally-deranged evil that is Zimbabwe's Robert Mugabe. While his people starve and suffer violence, torture and death at the hands of his mentally-deranged henchmen, the Chinese government supplies him with fighter jets, helicopter gunships and other weaponry to suppress dissent ... ... But the Chinese invasion of Africa goes well beyond just weapons and money for resources. This is about control, eventually total control. The Chinese are dumping their products on the African market, often appallingly made by sweatshop workers earning a pittance, and the African people are taking the consequences. The Chinese tyranny at home means they can produce goods to undercut the competition and thus impose their tyranny elsewhere. As with countries across the world, the flood of artificially-cheap Chinese goods is destroying African producers and jobs. It has devastated African industry with, for example, only ten textile factories now surviving in Kenya compared with 200 a mere five years ago.

Ехе, комунизмът винаги е бил основна бухалка в ръцете на Илюминатите и те продължават да я използват, очевидно, много успешно и в Африка, докато се счупи. После ще се пръкне един нов Говначев с дръпнати очи и комунизмът, уж ще падне, но засега като диктатура, добре се справя с многомилонната китайска република и ги държи в пълно подчинение, докато станат напълно неадекватни.

Колко удобна схема, обвиняваш комунистическата диктатура, превъната в червена марионетка, като й дърпаш конците удобничко зад завесата ?

Какво безкрайно повторение на методи и схеми, а паметтта на човечеството става все по-къса и къса, за изводи от старите исторически грешки да не говориме, въобще няма такива. Впрочем, има, но ялови, значи без противодействие, само бла, бла, бла ...

Ха, това не е случайно, всичко е предвидено !!!

Хрумна ми нещо.

Има една българска приказка: "Пази ме Боже от приятели, от враговете сам ще се пазя".

Та в тази връзка искам да кажа, че тя се потвърждава изцяло и всеки ден. Врагът, за който тука непрекъснато говоря, винаги работи с дълги маши и неговата изобретателност е толкова голяма, че използува дори своите жертви, за да тероризира и да напада другите и точно там е голямия трик. Точно тук е и разковничето на успеха на Илюминатската клика, защото баш голямите майстори са една шепа хора и сам сами не биха могли да постигнат, кой знае какви голями успехи, независимо от финансовите им възможности и невероятни познания.

Имайки предвид това, всяка жертва, а ние всички сме тяхни жертви, без изключение, трябва да имаме съзнанието и да бъде изключително внимателна да не става проводник и изпълнител на тяхните дела. В противен случай, каквото и да говори срещу врага, няма да има никаква полза.

Ако искате да поправите другите, почнете първо от себе си, иначе всичко ще е нахалост и само врагът ще се възползува, както винаги. Голямата манипулация точно затова служи, да не се усетите, как ще ви впрегнат като мулета в тяхната каруца и този процес продължава от време оно, царе са на тези трикове от конспирации, внушения и отключване на програмите във фрагментираните ни и надлежно програмирани мозъци. Само със съзнанието и познаването на техниките, които използуват можем да им се противопоставим и да не им се оставим да ни формират като пластелинени човечета, при това дърпани на кончета.

Всичко е възможно, стига човек да го иска, ако случайно все още е останало в него нещо човешко, след програмирането.

Това е положението и няма да разбере само този, който умира от страх да види себе си в истинския си вид и измерения, предпочитайки да вижда само останалите и прокламира само тяхното опряване.

Как да се оправи светът и живота на тази земя, като всички другите гледат, а себе си не виждат, едно говорят и съвсем друго вършат, поддават се прекалено лесно на внушения, чужди виждания и насочване точно в грешната посока.

Номерът не е толкова да се борим срещу манипулаторите, номерът е по-скоро да не ги захранваме като им падаме в капанчетата и им теглим каруцита. Без нас ще им се сурне пирамидата много бързо и те барабар с нея. Не ставайте част от тях и поредната тухличка от пирамидата. Те имат своята пирамида, за да манипулират всички хора, а ние, хората, трябва да имаме един основен принцип, да не им служим за проводници, мулета и храна, като база за освобождение.

Много просто на вид, но невероятно трудно преди всичко за дълбоко осъзнаване и пускане в действие. Както винаги най-простите неща се оказват и най-трудни.

Това е.

Казах !!!

Дейвид Айк на български език, лъч в тъмнината.

http://www.xnetbg.com/new/images/stories/david_icke_nachaloto_na_obrata.pdf http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,4026.0.html

"Хората казват: „О, тези хора от елита, там горе, са много могъщи !"

Не! Силата, която се използва да манипулира човечеството, ден след ден, е просто силата, от която то се отказва, ден след ден." Край на цитата

Дааа, очите на страхът са голями, мнооого голями !!!

Тук е разковничето, ние ги захранваме и те от нас взимат своята сила, значи този процес просто трябва да спре и да им затворим кепенците на хранилката, всеки на своето малко местенце, докато рухне пирамидата.

Много ги чатка Девид Айк тези работи, макар и да пропуска някои неща, но всеки сам може и сам да си ги добави, ако до тук се справи с многото истини, стига да продължи да търси, защото още множко има и е вързано пряко с българите и България. Нека ние българите да си ги откриеме и да не чакаме, отново и отново, друг да ни свърши работата, защото ще е ялова.

Като допълнение към вашето просветление, нооо за вас остава, най-важното да допълните. Те дават насоката, но на Пътят всеки сам трябва да стъпи и докрай да го извърви. И този ПЪТ минава задължително през нас самите, отклоним ли го извън нас, никога няма да го извървим.

ПЪТЯТ

Вървя по пътя, сам сама

Гледам около мен, наляво, надясно, не виждам хора,

само същества, на два крака

Тичат като луди, нагоре-надолу, без определена посока,

хаотични електрони, зомбирани, програмирани и стресирани,

заключени в своята егоцентрична сфера, с илюзии им пълна главата,

като съпунени мехури, пукащи едни след други.

Вървят хипнотизирани, покорно и неотклонно, с кервана заедно.

Къде ли, отиват точно ?

Бързат и сякаш не виждат, там в края на пътя,

очертават се бавно, червените пламъци на Апокалипсиса.

Но, не, важно е да се върви, да не се спира по пътя към края.

Чуват се отвреме, навреме, заглушен лай на кучета и

гълчавата на охранените охранители.

Керванът си върви ли, върви.

Миражът неудържимо ги привлича, забравят,

той рано или късно, ще изчезне и ще остане

реалността на безводната пустиня, на пустинята на духа

Данко

Надежда Джамбазова _________________ http://enkade.blogspot.com/ _________________http://enkade.blogspot.com/ Публикуван от Danko в Петък, Декември 23, 2005 0 коментара

http://www.conspiration.cc/

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4553.msg79336.html#new

И нека мненията и мислите на другите провокират и вашите, които ще бъдат може би по-добри и миродавни, но така или иначе няма да намерите никъде цялата истина, поднесена на тепсия.

Няма да намерите и свободата на духа, тя е единственото нещо, което само вие може да си извоювате, ако още го имате и не сте го продали на Дявола, за да станете една добре обиграна цивилизована марионетка. За свободата на духа затвор и вериги няма.

Не се гаси туй що не гасне, не се улавя туй що е възвишено, не се спира туй що начало и край няма и само този, който ги има, им е господаря.

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3886.msg71052.html#new

Няма нищо по-силно и истинско от мълчанието, което ти говори всичко. Всеки един от нас е имал поне един миг в живота си, когато мълчанието му е давало огромна и истинска информация за нещо, която не може да се сравни с хиляди изписани страници.

В мълчението не съществуват призмите за пречупване на истината, в него е събрана цялата истинска енергия на истината, която дълбоко ни обитава и тя е толкова силна, че стига до нас директно от дълбината на душата, без да има нужда да се изразява с посредствеността на думите. Изпълено с енергия мълчание ни удря с огромна сила и всяка дума в такъв момент би я разрушила или намалила силата й. В незаменимо богатия българският език има една прекрасна дума "занемявам", която е много подходяща за такъв момент, когато мълчанието е пълно с чисто и непречупено от призмите на думите, знание, истина и енергия.

Думата "занемявам" е дълбоко инстинктивната реакция на човек, който иска да почувствува в чистия вид енергията на мълчанието и на истината и да се остави изцяло да ги почувствува и попие с цялата си същност.

вторник, юли 15, 2008

ЧИП, ЧИП, ЧЕП, УРААА, К-ВИК, К-ВИК, К-ВИК, Ц-ВИК, Ц-ВИК, Ц-ВИК ОТ ШВАЙНАРИЯ !!!


http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,3253.msg78874.html#new Умният излиза от всяка ситуация, мъдрия въобще не влиза в нея. За предстоящата чипизация, която започва в постапателна форма, първо паспортчетата, после по телата и главетата, докато ни оформят като биороботи, перфектните роби. А, какво става, когато в кошарата се окаже, че няма нито умни, нито глупави, нито мъдри, а просто само овчясали хора ? Чипират ги, естествено под какви ли не предлози и те климат с глава радостно, че ще се грижат за овчето им съществуване ? Това не е обида, това е констатация и, който не е съвсем овчясал, ще си задава въпроси и ще търси изход, а останалите ще се подложат доброволно на чипизацията, която ще им осигури сигурната реалност на овцата. Може да благодари цялото човечество на световната Държавна сигурност за своята овча подсигуреност още от сега, за поголовната чипизация, която ще ни върже със сателитчетата и ще ни подават директно командите, какво да мислиме,да виждаме, да правиме, даже да сънуваме. Ще ни кръцват жицата на живота, по преценка на командващия парада. ДС-то на всяка държава, от едно място му дърпат кончето, там е баш номера на баш майсторите дзидари. Много им е кеф, на тези извратеняци, когато те хванат в капана и ти дадат да разбереш, че изход няма и си извън закона, а те са над него, упълномощени да правят всичко, което им се нарежда и им скимне. Законите по-скоро са правени за тях, за да се измъкват вечно ненаказани, а не за хората, освен да им услжняват живота. Направо се посират от кеф на поразия от властта, която имат, нооо вече са на път да се удавят в своите собствени лайна, още малко им остава. То не бе усиране, то не бе чудо, лайнарите му, с лайнари !!! ??? Ах, колко весела историйка и мааани другото, ами овцете се радват като деца на чипчетата,които им подсигуряват живота в кошарата, дори не мислят, че от нея изход не се предвижда и това е най-сигурното ? Дори без чипове, вече мисли и въпросчета нормални не им минават в овчите главета, а след чипизацията, представяте ли си какво става ? Дори и жално блеене няма да се чува, само ще гледат с овче умиление своето падение. Трябва Новият Световен Ред ще си изтипоса едно единно световно знаме със снимката на овцата Доли на червен фон, хи, хи, хи ? Така де, стига са се замеряли с тия сърпове, чукове, звезди, орли,черти и не знам какви други цветове и фигурки. Цялото овчясало човечество обединено под едно червено знаме и толкоз, а уфсътъ Доли, символ на новата човешка раса. Химнът може да им бъде "Хей Доли" или там как беше ? Де гиди смехурковци, де гиди овци, де гиди манипулатори !!! ОВЧЕТО НАСЕЛЕНИЕ Е БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗА РАДОСТ НА ИЗЦЪКЛЕНОТО ОКО ОТ ВРЪО НА ПИРАМИДАТА. ОТ РАДОСТ ПРИМИГВА НА ПАРЦАЛИ, НА ПАРЦАЛИ, ДАЖЕ НИ НАМИГА ДЯВОЛИТО !!! НЕ ЩЕ И ДУМА, ДЯВОЛСКА РАБОТА !!! ??? Ех, голяма работа е това науката, най-вече генетиката-модификаторка, фармако-тровителката и психотрониката-помрачителка !!! Е, няма що, когато са подчинени пряко на Сатаната ???!!! Слагайте си трите шестака на челата и си гледайте работата, сигурност сто процента, сигурността на роба ви е в кърпа вързана. Баш майсторите ще мислят вместо вас, единственото, което ще трябва да правите е, да климате с глава на съгласие и ако случайно се получи фал по тъча и се запецнете като магаре на мост, ще ви кръцнат мълниеностно връзката и хоп, напред с краката. Нали знаете, магаре между овце си личи отдалече и точно с чипчетата са предвидили да ликвидират бързо всички магарици, магарета, магаренца, които се запецнат евентуално и не искат да влизат у кошарата. И сега го правят, но после ще е на най-бързите обороти. http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4553.msg79079#new Леле, то стана цяла приказка за овчите дечица на овцата Доли, напълно омаломощени от манипулаците на световната конспирация, впрегната яко да модифицира хората под вещото ръководство на науката !!! Супер комбина, резултат от галимацията 80 процента ликвидация на световната популация. Някой беше казал, че умният може да излезе от всяка трудна ситуация и винаги има поне 101-ин изхода, а мъдрият просто няма да допусне да се намери в нея. НЕКА ДА БЪДЕМ МЪДРИ ТОЗИ ПЪТ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ИЗХОДИ НА КОШАРАТА, Е ПРЕДВИДЕНО, ДА БЪДАТ ЗАЗИДАНИ ЗАВИНАГИ. А ДЗИДАРИТЕ СА ЦАРЕ НА ДЗИДАРИИТЕ И ЗАКРИВАНЕ НА ХОРИЗОНТИТЕ, НЕ ГО ЗАБРАВАЙТЕ ВЪОБЩЕ. ДА НЕ ГОВОРИМЕ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО "УМНЯЦИ" ОТДАВНА СА ВЪРЗАНИ НА КОНЦИ И РАБОТЯТ ПАК ЗА СЪЩИТЕ ГОСПОДАРИ. СЕГА Е МОМЕНТА, ЗА ИЗЛИЗАНЕ ЮРОШ НА ВСИЧКИ МАСИРАНО ОТ КОШАРАТА. Да не говориме, че първо искат да набутат българите в тази кошара, което не е случайно, разбира се. Българите на пръв поглед са много послушни и наивни, но им е вроден, свише, ината магарешки, та взимат предварителни мерки да няма много магарешки прояви.Има разбира се и много други причини, много пъти описвани и тук и на други места, но сега говориме само за чипизацията. МЪДРОСТТА, МЪДРОСТТА И ПАК МЪДРОСТТА ТРЯБВА ДА НИ Е ГОЛЯМАТА ГРИЖА, А НЕ СИГУРНОСТТА, КОЯТО Е ВЪЛЧИ КАПАН ЗА ВСЯКА ОВЦА. Е, това е положението, дами и господа, драги ми дечица, това е вечно актуалния хамлетовски въпрос : Да бъда човек или да не бъда? Днес, благодарение на науката и високо развитата ни цивилизация, най-лесно овца се става, най-трудното, Човек с главнто "Ч" се отстоява. Изборът си е единствено ваш, отговорността и последствията също !!! Всеки си плаща за гяволъка, вика българина !!! Леле, мале голямо плащане ще падне, при толкова много гяволета, гяволе и тяхните копилчета ??? Ще има да фърчът роги и свински опашлета с топузчета на поразия !!! Ще бъде грандиозна гледка, заедно с фойерверките, фантазия ... !!! Заемете добрата позиция, докато е време. К-вик, к-вик, к-вик ще има до небесата, като турнат ключа на всички банки, ще се чува само, няма ц-вииик, ц-вик, ц-вик, ще цфърчът и фърчът печени цвинцки пърджолки от угоените с цвик цвиньки. Ужасяващ к-Вик ще се чува от дъното на блатото на всички попови лъжички, свиньки, червеи, рептили и вся остальная сволачь. Дори няма да имат време да разберат, че тоталното разложение, за което толкова усилия и конспирации са положили, ги е настигнало и на собствените си роги се наденали, ровейки дупки за другите. Е, никой не пе по-силен от космическите закони, дори дяволите. Всичко са предвидили и се движат уверено точка по точка по програмите, баш майсторите, само не собственото си падение ? Тези,обаче, които са пък над тях, там някъде много по-високо от връо на пирамидата, много добре знаят накъде ги бутат, каква е целта и какъв ще бъде крайния резултат на заниманията. Космическата мисия на ХОР-ата е едно, заниманията и целите на Матрицата по схемите, е съвсем друго нещо, нещо, което е изпитание по пътя към духовното съвършенство, с много капани. Сам дедо Боже ще раздаде накрая възмездието, за тези които забравиха Мисията и се оплетоха изцяло в мрежите на Матрицата. А, СИСТЕМАТА НА МАТРИЦАТА Е СТРАШНА И С НЕЯ ПРЕЖИВЯВАТ ХОРАТА ДО СЕГА, НООО УТРЕ, ЩЕ Я ЗАМЕСТЯТ ЧИПОВЕТЕ И ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ УЖАСЯВАЩ ЖИВОТА, ЕДНО ОГНЕНО КЪЛБО ОТ МЪКА ЧОВЕШКА, ЗАТВОРЕНА В ЕЛЕКТРОННИ РОБОТИ И НИЩО ПОВЕЧЕ. ЧИСТА ПРОБА ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЯ НА ПРОГНИЛАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И ЧОВЕКЪТ ПРОСТО НЯМА ДА ГО ИМА. Нооо, Човекът предполага, Дяволът налага, Господ разполага и винаги има последната и тежка дума.
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4496.msg78886#new http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=3539.msg78886#new http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=3866.msg78886#new Който иска ще разбере, който не, се страхува схемите, по които цял живот е живял да не рухнат на земята. Не бойте се беее, по-добре е вие да съборите тези фалшификат изфабрикувани схеми,иначе те ще ви срутенясат на дъното на рова, който за всички дълбаят подмолно. Или вие или те, това е !!! Друг избор, очевидно няма.
http://news.ibox.bg/news/id_1637029785
171-на години от рождението на Васил Левски !!!
Ако стъпиме повечко на трънливия път, проправен от Левски с героичната му саможертва, ще им е друдничко да ни обесят всички, без чипче. Ех, мечти, мечти и пак мечти, но възможни, стига да ги искат всички. Един по един, род по род, та цял народ и да направим единен лъвски скок от другата страна на рова, който ни копаят, в него да ни сурнат. Няма други алтернативи или го прескачаме заедно, или падаме в него завинаги. Народе ??? Българи !!! Толкова е просто и логично!!!??? Време е, ровът става все по-широк и по-дълбок, нужно е голямо и всенародно засилване и отскок, без да ни го казва някой пророк. Речено, решено и сторено, стига да е осъзнато !!!
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2043 http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4541.msg78932#new
След като Индже войвода, който е бил психологически програмиран да убива своите и работи за врага и ние бихме могли да надвием програмите за самоунищожаване и за удоволствие на враговете. Да започнеме да се самоспасяваме, един по един, от род на род, та цял народ. Стига опияняващи скоросмъртици !!! Комунистите ни програмираха всички по височайшите заповеди на световните господари. Наш дълг е да се депрограмираме и вземем съдбините си в ръце. Няма нищо невъзможно, стига наистина да го желаеме отново да постигнеме цялостта на народа ни и възвърнем неговото неувяхващо величие.
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4543.msg78948#new http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1924&st=0&#entry28442
PR за всеки помияр - световна тенденция, за да бъде приет и наложен като господар и да заблуждава хората по света, макар да си остава завинаги парцалена кукла дърпана на кончета. Освновна грижа на Световната конспирация да фалшифицира хора и събития, навсякъде по света за угода на баш майсторите, които зидат затвора на човечеството, бавно, неотклонно и сигурно. Нема ала бала, конспирацията конспирира, човечеството омагьосано се подчинява, глобалното робство с бодри тежки крачки приближава, подрънква вериги и букаи. Не чувате ли, не усещате ли, не виждате ли ? Хорааа, идат, идат, идат като вихър ескадроните на смъртта в доспехите на роботите, да унищожат напълно Човека и да наложат на света глобалното царството на роб-робота ???
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1924 http://www.youtube.com/watch?v=gaFj868pK1A
Дейвид Айк на български език - задължително четиво, като липсите в него можете и сами да си добавите, стига да искате и да обичате истините, особено ако сте истински българи !!!??? http://www.xnetbg.com/new/images/stories/david_icke_nachaloto_na_obrata.pdf http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,4026.0.html