Популярни публикации

Общо показвания

вторник, август 19, 2008

ПИРАМИДИ И ПИРАМИДКИ, ИЛЮМИНАТИ И ИЛЮМИНАДКИ, ОБЕЛИСКИ ВСЯКАКВИ !!!

ПОЧВАМЕ С ТРИУМФА, ЗА ДА СВЪРШИМЕ С ДЕГРАДАЦИЯТА !!

"Всичко на този свят се бои от времето, но времето се бои от пирамидите"- арабска поговорка.


"Този, който е направил пирамидата знае.
Пирамидата с остър връх,насочена на горе забавя времето(ако е на обратно сещате се), за това е поставен часовник вътре.
Когато пирамидата е без връх се оставя пролука за да може вихъра да пропука и пространството.Тогава, ако е достатъчно силна енергията може да се общува с други светове и измерения."
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,135.msg237940.html#new
http://oko-planet.su/phenomen/phenomennews/74501-vsemirnyy-zagovor-misteriya-prodolzhaetsya.html
За пирамидите много интересно инфо.
                 Почваме и с обърнатата пирамида, точно както е наопаки и света, турнат в Матрицата, за да го владеят Властелините !!!

В НАПОЛЕОНОВСКИТЕ ПОКОИ !!!
ДО ЕГИПЕТСКИТЕ ПИРАМИДИ ОЩЕ НЕ СЪМ СТИГНАЛА, САМО ДО ЕГИПЕТСКАТА ГАЛЕРИЯ НА ЛУВЪРА
ДЖОКОНДАТА !!!???
И НА КЪДЕ БЕЗ СИМВОЛЪТ НА ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ, КОЯТО ИЗЯДЕ ДЕЦАТА СИ И РАЗДРУСА СВЕТА, ТА НЕ МОЖЕ ОЩЕ ДА СЕ СВЕСТИ ОТ ГАВРОШИТЕ С ПАПИОНКИТЕ ?
И ДЖОКОНДАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА КОКЕТНИЧИ ЗАГАДЪЧНО С ПУБЛИКАТА ...
НЕЩО ОТ ДРЕВНОГРЪЦКАТА КУЛТУРА !!!
ЖЕЛЕЗНАТА МИЛЕЙДИ СИ СЕДИ ОЩЕ ТУКА, СТАБИЛНА, РАЗКРАЧЕНА И ПОСЕЩАВАНА ОТ МИЛИОНИ !!!
                                ПЛОЩАДЪТ ПРЕД ЦЪРКВАТА СЕН СЮЛПИС, С ТАКА ДОБРЕ ОПИСАНА ИСТОРИЯ ОТ ВИКТОР ЮГО В "КЛЕТНИЦИТЕ" !!!
За белия кръг на снимката ще ви пусна разни коментарчета, като ги намеря. Все по църкви ми се случват разни едни такива нещица по снимките, дето нямат нормално обяснение обикновено.
ТОВА СА КОМЕНТАРИТЕ ЗА КРЪГОВЕТЕ ВЪРХУ НЯКОИ СНИМКИ:
Сен Сюлпис, но няма да ви разказвам романите на Виктор Юго и Дан Браун, прочетете си ги и си гледайте снимчицата, може да ви каже някои тихи тайни.
ИНТЕРИЬОРЪТ НА ПРОЧУТАТА ГАЛЕРИЯ ЛАФАЙЕТ, КЪДЕТО МЕ ХВАНАХА НА ГЮМЕ ДА МЕ НАПРАВЯТ ЕДНО ГРИМЧЕ. ТА ЕТО МЕ И ВЕДНЪЖ ГРИМИРАНА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИ, НО АЗ СИ ОСТАВАМ СКЕПТИЧНА ПО ВЪПРОСА, НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКА. И БЕЗ ТОВА ВСИЧКИ СА МАСКИРАНИ. ЯВНО ГРИМЬОРИТЕ ЩЕ МИНАТ И БЕЗ МЕНЕ, НЕЩО НЕ ПОНАСЯМ НИКАКВИ МАСКИ..

МАЛКА РАЗХОДКА ИЗ ПАРИЖ В СНИМКИ, ДОКАТО СТИГНЕМЕ ДО ПИРАМИДИТЕ И ПИРАМИДКИТЕ !!!
ОЛОВНО ТЕЖКО НЕБЕ, НА КАКВО ЛИ ЩЕ Е ?
ТАЯ СКИЦА СЕ ПРАВИ НА МУСКЕТАР, ОСТАВА И АЗ ДА СЕ МАСКИРАМ НА МИЛЕЙДИ, ДА МУ МИСЛИ КРАЛЯ С ЛИЛИЯТА, ХА, ХА, ХА ЩЕ ФЪРЧЪТ ЛИСТЕНЦА НА ВСИЧКИ СТРАНИ !!! ХАЙДЕ В КАЛЯСКАТА ... С ОГЪРЛИЦА ОТ ПЛАС ВАНДОМ.
Жалко, че си закри лицето за целувката, която ми прати, неприлично красив беше този предрешен мускетарин.

ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ ВАНДОМ, ХА ЗВУЧИ КАТО ДЕМОН !!!
Звучи И като Содом и не случайно ... ха, а къде е Гомор ? Изглежда, навсякъде, няма нужда да ги търсиме, сигурно скоро ще затрещи отвсякъде при толкова изтрещели двуноги.

ВАЖНО ИЛЮМИНАТСКО РИТУАЛНО СВЪРТАЛИЩЕ НА БАШ-РАЗБОЙНИЦИТЕ !!!


Ако дадете на силен зуум пламъците ще видите, че имат форма на рептили, съвсем "случайно" деее ... !!!
Не може да не видиме илюминатските златни пламъци и разни други явни знаци, върху лобното място на принцесата Диана до пон Алба на фона на айфеловата кула.

КЪЩАТА НА ДАЛИДА В ДЪНОТО НА УЛИЦАТА.
МОНМАРТР, ДАЛИДА И МЕНЯ, пардон, моа !!!???



ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА НЕБЕТО И ТО НЕ Е НИКАК ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ И ТАМ МНОГО ПИШЕ. КРЪСТА И ДРАКОНА СА НА ЛИНИЯ. КОЛКОТО ДО ЧЕМТРАЙРЛИТЕ, ТЕ СИ БЯХА ТАМ ВИНАГИ.







NOTRE DAME DE PARIS !!!??? Есмералда и Квазимодо ги няма.
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18 http://clip4e.com/play_atakite_kym_bylgarskata_naciq_zagovori_ot_drevnostta.htm Да сте били у Парижу ? Пааа не съм била и так далеее... За, който си спомня този стар виц, малко смехория.
Мадлената и Магдленката на линия !!! ??? Париж, така наречения град на светлината, светлина, нооо дяволска, заслепяваща и изпепеляваща духовността на хората, привличаща ги като нощни пеперуди, докато си изгорят крилата и се превърнат в ларви или какавиди. Деградация, безкраен снобизъм, фалшива претенциозна култура и пълна липса на морални ценности. Какво е Париж в едно изречение? Отвън величествен, красив и фамозен, отвътре прогнил отвсякъде, като навсякъде. Във всяка столица Илюминатите по един колец са забили, не винаги египетски, включая и в София /по-лошо - дериват комунистически/, сякаш да ни кажат, че е запазен от тях периметър, а с всичко останало го доказват и още как, мамо мила. Фърчи от всички дреп и перушина.
Хъ, с обелиските, забодени наопаки по всички точки на планетата, искат да ни кажат, че ни го начукват на всички /тука, без извинение, а с обвинение/, отвсякъде и навсякъде и обръщат света наопаки.
Ех и пирамидата обърната наопаки, е задължителна !! Ах, а какво ли има отдолу у мазето, много ми е интересно ? Нооо, казва ли ти някой ? Дори и Дан Браун не смеее да измайстори някое романче в тази връзка, още на са му го поръчали баш голямите майстори. Илюми-Надка пред илюминадската пирамида на Лувъра на слънце се препича, заедно с рептилите, които не се виждат, скрити в дворци, пълзят, притичват с прибежки и ни кроят капани !!! Ох, за малко щяха да цвърчът тлъсти швайнерски пръжолки, доста стари и жилавички от дебелото ми дупе, на някой от парижките ритуални илюминатски олтари.
Ееее, поне, очевидно ще стигнат за 1з-ет тлъсти порцийки ???!!! Хъъъ !!! Ах, лелеее, светът е оцелял, защото се е смял, та и аз с трагедии смях правя, какво да се прави, иначе не се преглъща истината сатанинска. Какво да правя, такава ми природата, смея се , макар и винаги през горчиви сълзи, откакто се помня в този свят на фалша, към който имам абсолютната алергия ? Алергията ми е толкова голяма, че минавам в другата крайност, да говоря в права реч и директно до невъзпитаност и арогантност, само и само да не изпадам в тяхната фалшивост.
Неведоми са пътищата божии !!!
Ах, колко интересно за банкстерите и гангстерите, които си играят с хамстерите в кафезите ? Banksters privées - gangsters planétaire.
/По-скоро 6000 отбрани слугинари и два пъти по шест баш майстори, са тези, които движат световните съдбини и се правят на 12-те апостоли плюс баш майстора Пиндара, но нищо деее, ако нямаше манипулация, нямаше да види бял ден и тази , уж от първа ръка, информацийка./ Ох, аз намирам сили да се смея, но копелетата на Сатаната, хич не се шегуват и убиват, без окото да им мига, програмата им е такава, робот сърце няма. Фантетата, ченгетата и пулетата по кюшетата, оставам на вашата фантазия. Отказах се, снимки отдавна не им правя, защото ми секвистират след това филмите, пък и празно губене на време с марионетките. И така, за малко да ме пречукат в Лувъра на 15 август на голямия празник на Дева Мария, но и този път ми се размина. Не, че на някой му пука, но аз да кажа, един ден може и да ви пропука, даже чак до спукване. Аз бягам от Монтрьо, където ме опрашват в собствения ми апартамент с прах от амианд /азбест/ през специално пробитите дупки в тавана от тях, а те ми кроят кюляфа в Париж. Не, че не го очаквах, но този път беше страшничко. Така че, в апартамента ми е непоносимо да дишам, срещу непоносим наем от 1440.00 франка на месец, защото го пълнят със смертелния прах на азбестта от покрива, който е от азбестни керемиди и таванските помещения точно над мен, са пълни с амианден /етернитен/ прах. В Париж питиетата в моя хотел се оказаха този път почти смертелни. И както винаги ми взеха много пари за нищо стая, за да спестят за своите агенти, пък и да ми ходят по нервата. Те винаги са се грижили за моите кафенца и питиета да са пълни с психотропни нещица, но този път нещо смениха тактиката, решиха да ми турнат ножа. Аз като съм сама, в ресторант или в най-обикновено кафене, дори да умирам от жажда и глад, никога не влизам по принцип, защото се чувствувам кански неудобно. Правила съм много рядко и насила само, за да ги провокирам и да видя какви ще ги дробят и бъдете сигурни, те никога не пропускат този рядък шанс и не го крият, така типично за тяхната арогантност на ненаказуемост . Кефат се даже от наглостта си, пред очите ми да си въртът дяволските номерца. Така или иначе, няма кой да ги накаже и в това се изразява най-вече голямото падение на човечеството и то скъпо си плаща за това всеки ден. Това, което е днес за мен, утре ще е за вас, след като всички го позволяват и се правят че не виждат и още по-лошо дейно участвуват.
Е, то от зомби не, че друго може да се очаква, но все пак продължавам всеки път да се учудвам ??? Ум не ми го побира още, как може човек да се съгласи да върши подобна работа, дори и да е зобиран до козираката. Все очаквам, че ще срещна някой като мен, който е зомбиран, но въпреки това не влиза в конфигурацията на палача и отказва категорично да им става слуга. Е, да ама не, за шейсет години нещо се разминавам напълно с такава среща.
Най-гадното е, типичното зомбарско настървение, наглостта, чувството за ненаказуемост и самодоловството на тези двукраки, че имат в един момент пълната власт над теб и сякаш са напълно опиянени от това. Нямат никакво съзнание за собственото си падение и са ръководени единствено от заповедта, която са получили да бъде изпълнена или от влезлата в действие на програма, която им е била отключена с една дума или нещо друго. Превръщат се в истински гадини, сътворени единствено, за да бъдат еничари.
Та кой казваше, че нямало Световна конспирация, да дойде да му разкажа някоя и друга приказчица за Илюминатите, как действат чрез ченгетата по търлъци, по всички крайща на света и даже си плащам скъпо и прескъпо за удоволствието, да ме убиват, бавно и сигурно ? Та случайно се заговорих с едно момче, което работи в ресторант и той ми потвърди ежедневната практика на фантетата да слагат на клиентелата психотропни вещества, за да стават напълно неадекватни и ошашавени. Тази практика е станала такова голямо ежедневие, че дори на никой вече не прави и впечаталение, ни на жертви, ни на палачи, които междувпрочем, често си разменят местата, отмъщавайки се едни други. Ужасяващо много народ е включен в тия дяволски практики и всички си траят като бълхи в гащи, защото от една страна ги гони голямото шубе и от друга повечето са замесени в тези истории и съответно принудени да защитават себе си, отричайки, дори самите те да са потърпевши. Добре са го нагласили сатаните, всички в омагьосания кръг да остават винаги, заслепени от низсшите си страсти и инстинктът за самосъхранение. Аз тия неща отдавна ги бях открила, както и в самолетите, но исках потвърждение, все пак от някой, който е вътре в нещата. Всеки пилот или стюардеса, всеки от хотелите, ресторантите и дискотеките, може да ви го потвърди, стига да му стиска, защото бият през пръстите много яко, който много приказва. Освен това, тъй като знаят и най-малките ти навици, привички и къде отиваш във всеки един момент, често пристъпват и към подмяна под носа ти в магазина на храни или козметика, които предварително са понапълнили с разни специални прахчета. Дори с дрехи и обувки го практикуват разни тъпи номера, за да те вкарат в разходи или да ти се изприщат краката и кожата.
Тука имат думата магазинери и касиери, но не очаквайте да кажат нещо по въпроса. Всеки има приятели от браншовете и при желание винаги може сам да се убеди за това, което говоря, ако случайно не е самия той от същите. Всъщност, не трябва кой знае какъв талант и взиране, за да се открият тези маневри, тъй като те не се крият особено много, толкова са сигурни в ненаказуемостта си, тъй като са покровителствувани от тези, които седят над законите и правителствата и тъй като са дълбоко зомбирани и програмирани. В случай, че някъде все пак стане някакъв гаф и публичен скандал, така го издокарват, че най-дребната пионка по веригата, обира пешкира. После всичко продължава по същата схема и тактика с новите пионки. Грижат се да ги имат в изобилие още от тяхното раждане. До баш майсторите никога не се стига, пионките са затова, да изпълняват черните поръчки и да понасят евентуалните удари. Вие си избирайте сами, пионки ли да бъдете или истински човеци, които да имат достойнството и честта да отказват да участвуват в такива дяволски и илегални практики, използувани на всички нива в живота на хората. Тази практиката с психотропните вещества е само една малка частичка от тяхната сатанинска дейност, но която върши голями поразии върху психиката на масите и върви от много години. А, ако заговориме за онези с белите престилки, доктори, сестрички и разни с белите якички, ще трябва да изпотроша десет клавиатури, какви сатаниски дейности вършат срещу невинните хора. Имате Интернет, намерете си информацийки, ако ви стиска да видите истината. Вашите собствени съдбини са също безкраен източник на тези истини, при това от първа ръка, стига да ви стиска да върнете назав филма на живота си и го погледнете от този ъгъл. Една от най-голямите ми заблуди в тази връзка е била, че много хора не знаят за тези изпълнения и ми трябваше много дълго време, за да повярвам най-накрая, че сатанизма е обхванал толкова много хора и унищожил напълно духовната им същност. Това много трудно се преглъща. Впрочем, информация особено по интернет има за дяволските им действия, колкото си искате, даже и доста книги излязоха на пазара, но нищо не се променя и те стават все по-нагли и нагли. Защо ли ? Е, сами си отговорете, но първо се вижте, дали не сте от тяхните слугинари, хвърлете един поглед в огледалото все пак и ще имате веднага отговора. Най-голямата ми мечта е, да съм параноячка и всичко, което разказвам да не е истина и само плод на въображение. Знам, че няма да се сбъдне тази мечта, но все пак все още си мечтая и имам надежда, нали съм си Надежда и тя ме крепи срещу паплачта от палачи.
Кога ще се събуди човечеството от кошмарите, кога ??? http://iankov.blogspot.com/ /Чети коментарът ми към статитята/.
Охооо, господин Янков все пак е поизчистил моите коментари, защо ли, вие сами си отговарете ? Явно на всички днешни борци за свободи, от една явка им дърпат конците !!!??? Демокрацията се провежда навсякъде във вид на ДЕМОНО-КРАДЦИ-Я като крадът на хората от времето, парите, здравето, самочувствието, а напоследък, с особено голямия напредък на психотрониката, даже мислите, чувствата и желанията, дори и модифицирането на ДНК-то, особено за българи.
С две думи, демонячни крадци на съдбини, вманячени, програмирани от рептили еничари, които не се спират пред никакви прегради. Не, че имат някакви прегради пред себе си, след като всички им се кланят доземи. http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2070&st=15 И тук става въпрос за светилища и олтари, но не илюминатско-рептилски, а чисто български - тенгриански. Илюминатите искат да унищожат нашите, защото в тях е нашата българска сила, която ни е опазила от пълчищата влечуги, до момента. Тези сили пазят дори и тези, които не го заслужават, но само защото са българи, но не мисля, че ще е повече така, ще дойде за всички денят на разплатата. Тези сили няма да пазят повече предателите и тези, които оскверняват светилищата и олтарите, където са скрити. Това вече ще им е края, наистина, прошка няма да има. http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2076&st=0&#entry31296 При положение, че сме най-преследвания народ в света, като в същото време се прави всичко възможно, да не ни забелязват другите народи и да се правят на разсеяни, сякаш вече не съществуваме, е вече доста голямо доказателство, само по себе си даже, за нашия изначален произход от изключителен характер, който много спъва целите на рептилите. Този метод го прокарват както към цялата ни държава и народ, така и към всеки отделен българин и много държат на него и на съответния психологическия ефект. Нали знаете царе са на психологията след като имат вековна практика ? Доказателствата са не само в преките археологически разкопки, но и в отношението на световния елит към българите и българската държава като цяло, както и прокарваната линия на тотален контрол над народа и държавата ни чрез правителството. Няма нищо случайно и всичко е вързано на верига, брънка по брънка, хванеш ли й края, ще стигнеш и до началото, като събудиш и истините, закодирани в кръвта българска, ако не е на вода станала. Генетиците, между, които и много българи, работят денонощно точно в тази насока, за да ни разводняат кръвта и подменят гените. Срам и позор за тях, во веки. Доказателствата са за матричарите и техните жертви, здраво затворени в Матрицата, наблъскани до козирките с наука, която няма нищо общо с космическите закони, духовните измерения и божествените сътворения. Истината е за истинските хора, в чиито жили кръвта тече и вика, иска да бъде открита. Истината не иска книги с писаници и доказателства, иска дух свободен и способен да полети извън обозримите неща на света и докосне божествеността на Духа и безкрайността на Космоса.
Истината иска дух и сърце, за да има с какво да бъде обгърната и приета, като част от теб самия. Когато един човек не е вече в състояние да види, преди всичко и първо себе си, доколко е обвързан във веригите на Матрицата и жалкото си положение в нея, което го е отдалечило на милиони светлинни години от човешката му същност и изпарило духовността му, вкаменило сърцето му, никакви доказателвства, бръщолевения и научни постижения, не могат да му помогнат. Магията на истинското Знание и Духовност са винаги извън Матрицата и те не могат никога да бъдат дори докоснати, докато влачите веригите, с които са ви овързали матричарите и клопнали по едно катинарче. Оставете първо веригите, тези невидимите, да паднат и отново човеци станете, после кръвта българска ще закипи и заговори, до истината заветна ще ви заведе и ще я почувствувате с целият си дух и сърце, само го поискайте. Няма доказателства в тази игра, има само една голяма Магия на Духа. Няма Дух, няма Сърце, няма я и Магията, остава само Матрицата, сковаваща, страшна и ужасяваща, превръщаща хората в двукраки мутант-роботизирани роби, които нямат нищо общо с Човека. Разликата между Човека и Животното е в Духът, отнемат ли му го, превръщат го в двукрако Животно, освирепяло за безсърдечно, водено единствено от своите низски инстинки и в това се изразява ролята на Матрицата.
Огледайте се и вижте в човешката джунгла около себе си, че имате само освирепели двукраки животни, борещи се с безкрайна жестокост, настървение и без правила, за парче кърваво месо и по-високо място, стъпвайки върху вашата глава. Колкото по-високо успее да стигне, толкова повече се изпразва от човешкото си съдържание, докато му остане само една празна човешка черупка и промит програмиран мозък, пълен само с маниакални амбиции. Единствената разлика с истинските кръвожадни животни е, голямите претенции и амбиции, напомпани със схемите, правилата и фалш-науката на Матрицата. Това е единственото нещо, което им е оставила Матрицата на разположение, за да се отличават все пак и си въобразяват, че са нещо повече, като изливат тонове лъжи, за да се самозаблуждават, че са нещо повече от свирепи животни и живеят във фалша и деградацията, от тях самите създавани. ЗА ДА ОПРАВИШ СВЕТА, ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕШ ПЪРВО ОТ СЕБЕ СИ. ПРАВИЛО, КОЕТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕСКОЧИ, НО В БОКАЛА НА МАТРИЦАТА НИКОЙ НЕ СПАЗВА !!!
КАКВО ДА СЕ ПРАВИ, ТАКЪВ Е ГЛАВНИЯТ ЗАКОН НА МАТРИЦАТА, ДА НЕ СИ ТОВА, КОЕТО СИ НАИСТИНА И ДА НЕ ИЗПОЛЗУВАШ ПЪЛНИЯ СИ КАПАЦИТЕТ /който се оказва неподозирано огромен/НА ИСТИНСКИ ЧОВЕК. Това е положението, дами и господа, обърнете очи и към себе си, ако ви стиска, ще бъдете много учудени ! Всяка самозаблуда закрива хоризонта и безкрая, разваля Голямата Магия, Магията на Духа, която е вечна !!! Вашата коруба ще умре, постарайте се поне Духът след вас, во веки, да остане. Иначе ще сте изгърмяли невероятния си шанс да се родите и напразно ще са минали години ВИ на Земята.
В Матрицата всичко е обърнато наопаки и с обратни полюси. Даже си мисля и за полюсите на земята, какво роля играят в тази галимация на фалшификация ?
В нея явно се очервата една повсеместна система на изобретателна имитация, като логическо продължение на фалшивостта на Матрицата като цяло.Тук никак не е за пренебрегване да се отбележи, че си позволяват да имитират човешкия дух, физическия облик, ДНК-то, даже зачеването и раждането. Имитацията е навсякъде, имитатори колкото си искате, нооо човеци много малкооо.
Проблемът е, че истинските хора, макар и малко, се оказва, че пречат на останалите да си живеят спокойно и фалшиво в Матрицата. Маржинализират ги и ги гонят до края на живота им, ако случайно решат да ги оставят живи в името на експериментите, които винаги извършват върху тях, за да се научат как да се справят по-лесно с другите. Но в последна сметка точно тези маржинали се оказват далеч по-добре, макар и да се чувствуват нещастни и изхвърлени от другите, защото имат шансът и не рядко успяват, да запазят духът си, който е най-голямото богатство и им осигурява вечността. Нещо, което не може да се каже за другите, които се радват на фалшивите блага на Матрицата приживе, но си плащат за гяволъка, като не отнасят нищо със себе си в небесата. Всичко, което са имали остава на земята, а духът са си продали на Дявола и ла комедия е финита
За всеки, който тук надникне, но е лишен от своя духовен облик, бързо ще изпита досада, нищо няма да разбира и няма да чете докрая всичките писания.
За всеки, който тук надникне, чете и разбира, но не осъзнава, а продължава да живее до уши потънал в бокала на Матрицата ще е ползено загубено време.
За всеки, който тук надникне, чете, разбере и осъзнае, къде всъщност се намира, поне ще опита да изхвръкне от бокала на Матрицата, което няма да е малко, особено ако станеме повечко на брой хвъркати балъци и заизлитаме от него, пример да дадеме и спасиме останалите.
http://tengrianstvo.blogspot.com/ http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4610.msg79859#new http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4543.msg79859.html#new http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php?topic=557.msg71198#new http://www.sarakt.org/calendar.htm Българин - превежда се от две санскритски думи: бълг ("балг") - "висок", "високопоставен", "издигнат" и арий (айрия) - "знатен", "аристократ" "благородник". Или в свободен превод "бълг-айриите" или българите означава "най-високопоставените благородници". И в допълнение ние пазим народностното си име непроменено вече над 3000 години и петте държави които сме създали се наричат Българии. Познавате ли друг такъв народ? Край на цитата. href="http://www.sarakt.org/%22%3Ehttp://www.sarakt.org/ href="http://www.sarakt.com/%22%3Ehttp://www.sarakt.com/ href="http://www.sarakt.net/%22%3Ehttp://www.sarakt.net/ http://www.sarakt.org/
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2058
http://saakol.narod.ru/
http://forum.all.bg/printthread.php/Cat/0/Board/history/main/362233/type/thread
Това, че Бактрия е била на персийска територия, а и до ден днешен съществува още там племето Бактри, съвсем не означава, че сме от персийски произход, както някои се възпротивяват и възмущават.
http://forum.all.bg/printthread.php/Cat/0/Board/history/main/362233/type/thread
http://clip4e.com/play_atakite_kym_bylgarskata_naciq_zagovori_ot_drevnostta.htm
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4588.msg71229.html#new
За грузинската бутафория и кукленца вързани на въженца, манипулирани с психотронни оръжия !!!???
http://karutzar.blogspot.com/2008/08/georgia-and-affair-for-1.html
Вярвайте му на каруцаря, той е информиран от първа ръка, такава ще да е истината.
Значи така, Путинка шамароса Саакашвили, той се шубелиса и се усра до устата и стана Наакалсешвили и започна да цвили, та се чу чак до небесата, а световната върхушка победоносно печели терени, сфери на влияние и милиарди.
Малобройната световна върхушка на 13-те е нацвъкала такива посерковци като Сик-ашвили във всички държави, за да им използуват лайната и ги хвърлят в очите на хората да не виждат разиграването на ходовете по световната шахматна дъска и винаги да печелят играта. Въобще царе са, с помощта на своите каруцари да замесват лайна с говна и карат човечеството да ги яде, а те да си пълнят торбите с милиарди с многото каруци, каруцари и всякакви други помияри.
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-08-27&article=245700
http://www.conspiration.cc/
Тук има много добра информация за грузинската офанзива.
И кой профет беше предвидил, че Черно море ще се изпари за минути ?
Колко му е, като светът бъка от толкова много ненормалници, вързани на конци и в ръцете си държат безброй атомни бомбици ?
Искат отново да отворят студената война, нещо им омръзна топлата, нооо номерът е, че и двете са войни и искат само жертви. Изглежда трябва нещо наистина много голямо да се случи, за да загрее накрая човечеството в преносния и истинския смисъл на думата, че с войни, топли или студени, нищо добро не се получава, дори и за върхушката която ги подгрява.
Проблемът е, че тогава, няма да артиса един човек, който да го загрява.
http//www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4588.45.html За да дадеш добър тон, трябва да имаш много точен камертон и Тон го има ??? Който търси, който иска да знае и да оправдае своето идване на света, трябва да е готов да се сблъска с много неправда, лъжи, измами и манипулации, но идва ден, в който просто ясно започват да се очертават линиите на истината, докато се кръстосат в повратната точка исе превърнеш отново в Човек с главна буква.
ПЪТЯТ Е СТРАШЕН, НО СЛАВЕН !!! Ларвите и плазмодиите нямат нужда от път, стига им да се извиват и пълзят във всички посоки, без път и посока, само и само да се спасят, после никой не ги помни, освен като греховни земни червеи. Сигурно затова, докато са живи като черва са навървени и преплетени, не мож с нищо да ги разделиш и развържеш ?
Всеки си избира какъв да бъде, жалка ларва или Човек, Пътят да хване и Денят да греее. https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8555296519526649376&postID=742198721987617287 http://iankov.blogspot.com/search?updated-max=2008-08-19T13%3A21%3A00%2B03%3A00&max-results=1
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,1977.90.html
"В говоренето милиони хора са изгубили своята душа, своята индивидуалност, своята Божественост. Това означава, че говоренето е голяма отговорност, нещо, от което делфините са се отказали. " Край на цитата.
Всеки един от нас е имал поне веднъж в живота си неповторимия момент да предаде нещо много силно и важно на друг, без думичка да каже и е почувствувал, каква огромна сила се това.
За голямо съжаление хората отдавна сме загубили този си капацитет и сме преминали към преливането, от пусто в празно, с бръщолевенето, което значително ни отдалечава от същественото. Така се получава, че се губиме в трънаците и сокаците на думите и информациите, като заобикаляме правите пътища, които единствено ни водят към голямия бял и прав ПЪТ.
Нооо, ако не друго, поне на човечеството вече е ясно, че се е загубило напълно и е далеч от ПЪТЯ, който води към горната земя.
Да се живее като двукрака овца и с овче умиление да си прекарваш живота, гледайки и помагайки на поголовното изтребление, е може би по-лесно, но не е човешко.
Забележка: Получих два коментара, първия го изтриха, но не искат да се появят в рубриката Коментари и затова тук отговарям на двамата коментатори.
Отговарям:
И аз се радвам, че сте се запознали с мен, чрез блога. За свидетелите, искате да кажете, че имаме общи свидетели или нещо друго ? Кои са тези другите, които си помагат, аз такива не познавам, освен тези, които уж идват по заповед да ти помогнат, но крайната им цел е съвсем друга - обратното ?
Най-много се пазете, когато ви помагат и най-важното и ценното е сами да си помогнете, като прозрете докрай нещата, които се завъртат около вас. Те се завъртът и около всички останали и особено ако са българи, но че се оставят да ги заблуждават или се самозаблуждават, за което особено много спомага зомбажа, си е техен проблем и никой не може да им помогне.
Искам да ви кажа също, че нищо не печелите като не си оставяте истинските данни и имейла, така или иначе, те знаят всичко за вас във всеки един момент, освен ако не сте от тях
Бабо много глупости има в твоя блог добре , че ...(Анонимен)07/08/08
Отговарям: Какво бе бабиното, какво лошо има да си баба, баба ти толкова ли e непоносима ? Недей да четеш глупости бе бабиното, кюти си в кошарката там и си блей на воля, колкото си искаш, даже и под полата на баба ти, за по-сигурно.
Нали вие "НЕ глупавите" все за "сигурност" приказвате ? Хъъъ, едно НИЩО не може да е глупаво, бе бабиното и точно затова е превърнато в такова, да не разсъждава, а само препредава, според зомбарската програма, която са му надънили у изпразнената и промита глава, да пълзи и да се увърта около господаря, за да му е "осигурен" живота на паразитиращо плазмодично НИЩО, като теб самия !!! Край на отговорите за плазмодиите.
Продължаваме нататък с Истините.
Ох, и Айк продължава да пиша за манипулациите на масите, но всичко си продължава, сякаш нищо няма, отвсякъде се чува блееене, даже мячене, нооо не се виждат никакви трансформации, всички си остават овци. Значи нищооо, язък за писането и даже по-лошо. Баш манипулаторите си дават точна сметка, че не рискуват абсолютно нищо и засилват мерките за "СИГУРНОСТ".
На тях им трябва сигурност, за да си останат овцете със сигурност такива, за предпочитане митиляви, подплашени и до кожа остригани, в близкото бъдеще абсолютно всички чипирани, номерирани и картотекирани, както се полага на добитъка - роб, работохоличен и роботизиран, без съзнание за своето жалко положение.
Единични гласове викат "осъзнаване, осъзнаването, е вашето спасение", но баш майсторите ги заглушават и прокламират "сигурност, сигурността е единствената ви грижа" в която завинаги да ви затворят, без пранги и вериги, но с ограбено съзнание, превърнати в двукраки, нещо междинно между човека и животното същества, програмирани да бъдат идеалните роботизирани роби на труда.
Всички си го знаете това, но колко са го осъзнали, точно там е номера, я ?
Николко почти, всички се вписват идеално в тяхните схеми и мрежи и манипулацията продължава, с още по-голяма и невероятна сила на абсолютно всички нива в живота, дирижирана от най-високите места. Никой не иска да направи една малка дупчица в мрежата на паека, покрила цялата земя, докато започнат всички да я разкъсват и ТЯ се разпадне най-накрая. Друг път просто няма и няма да има, освен края на Човека и началото на овчото царство в един имагинерен свят .
David Icke Newsletter Preview COGNITIVE DISSONANCE ... ... A KEY TO UNDERSTANDING THE WORLD The David Icke Newsletter Goes Out On Sunday The population in general are similarly manipulated into manipulating themselves. When someone with a belief in 'Land of the Free', 'John Wayne' America is faced with his government's mass murder and military conquests of other nations he will go into cognitive dissonance when he sees the contradictions between belief and behaviour. He is now looking for what I term 'the getaway car', a way of explaining the contraction while holding on to the belief in 'Land of the Free', 'John Wayne' America. His government provides the high-speed vehicle with claims that they are only killing people to protect them from a murderous dictator and only going to war to bring peace. These 'explanations' are clearly ludicrous, but here's the point: in the stress state of cognitive dissonance when the person is seeking to protect his belief from contradictory information and behaviour he is open to any old nonsensical rubbish because although it is ridiculous he wants it to be true. When you are feeling cognitive (awareness) dissonance (discord) and you want to preserve your belief from contrary experience and knowledge you are already in the net asking to be landed because you'll convince yourself that any insanity is true so long as it keeps your belief-system intact.
Това ми хареса :
Пуснато на: 24.08.2008, 11:16 nedko,парите са си пари! nedko Регистриран на: 09.03.2008, 21:45 Пуснато на: 24.08.2008, 11:14
За да продаваш смърт се иска особена нагласа. Нагласа, че продаваш смърт на низши, от които нужда няма. Край на цитата.
Колко точно казано !!! Номерът е, че всички слугинари, истинските низши всъщност, превърнати в палачи, раздаващи или продаващи смърт, имат тази особена нагласа чрез психотрониката, която върши "чудеса" в тази насока. Колкото по-низши, толкова по-висши илюзорно се чувствуват, толкова по-високомерни стават и плуват в пълната илюзия, че имат власт над някого, след като са загубили напълно властта над себе си и са се оставили да ги превърнат в най-вулгарни палачи.
Как да обясниш на един палач, че от неговото положение по-низсшо няма и е програмиран точно в обратната посока ?
Ех, голяма работа е това програмацията и манипулацията, особено като няма, кой да се бори срещу нея ? Всеки иска да има власт, при това власт чрез манипулация и не подозира че манипулацията над него властува и е винаги в позицията всъщност на измамената камила
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=160.msg79984#new
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2075&st=0&#entry31276
Каква ли ще е символиката на Голямата Мечка, У-ка или ДНК-то ?
Всъщност нагло и ясно ни казват, как ни модифицират, чрез фалшивите НЛО-та и фалшивите информации за тях.
http://www.thespiritofoknele.org/new/
Цитирам от книгата на Еленко Ангелов, което може да ви наведе на някои мисли, какво искат да ни кажат с тези символики.
Цитирам: ДНК символизъм, митове, история и наука През древността Рептилите използвали две преплетени змии(двойно спираловидната структура на ДНК) като символ на вмешателството и създаването на новото робски кодирано ДНК на човешките същества. Рептилските пришълци са майстори на генното инжинерство. „Диаграми на ДНК” от древността сравнени със съвременният медицински символ на ДНК. Събудете се! Рептилите обожават суетно да слагат символиката си навсякаде. Край на цитата.
http://liternet.bg/publish/tmollov/gavriil.ht
http://visit.vratza.com/index.php?r=zasto_vratza
http://clip4e.com/play_24_tchudesa_na_bylgariq.htm
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4398.0.html
Четете и сами си вадете изводите, докато е време, макар че то почти изтече вече.
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,160.0.html
http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3933.msg71231.html#new
"... Хахаха... Съзнанието е ключето, братче..." Край на цитата.
Без съзнание всичко останало е губене на време и сили за самозалъгване. А, самозалъгването е като дебела стоманена завеса, която напълно ти прегражда пътя, пътя на Човека, какъвто трябва да бъдеш и за което си изпратен на земята.
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2076&st=15
Малко история, дори и да има фалшиви тонове или чиста проба манипулации, без които днес не се допуска нищо на пазара, все нещо ще ни се изцибри у главата, което да е истинското, точното и верното, ако е истински искано.
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2070&st=30
Принципът на Световния елит "За да съществуваш трябва да унищожаваш този пред теб и да се насатнаняваш на неговото място", е вече трайно залегнал у всички промити мозъци, благодарение на психоконтрола, който се упражнява над човечеството. Или казано по друг начин, всеки унищожава, за да съществува, включая и майката природа и всичко това взима ужасяващи размери, които няма начин да не завършат с Апокалипсис наууу. Повсеместното прилагане на принципа на унищожението не може да не доведе до самоунищожението на човечеството.
Едното дърпа другото, докато се неутрализират взаимно !!! ???
Междувремено, много успешно успяват да замитат миналите и настоящите действия на собствените си извращения и отклонения на народите по пътя към Истината, както и техните крайни цели за съдбата на планетата.
Майката му е, да се излезе от схемите и принципите на Матрицата, за да се спаси Планетата, заедно с човечеството и Природата.
Да, оказва се, че Матрицата е един огромен компютър със съответните програми, които вкарват човечеството в точно определени схеми и модели, с точно определени крайни цели. Крайни цели, които вече ясно се очертават за тези, на които мозъците не са напълно смлени от матричари и разни други помияри.
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2078&st=0&#entry31413
Такива ми ти работи, дами и господа, кой разбрал, разбрал, кой не, да ходи да пасе по ливадите, отпуснати на овцете, докато дойдат колачите. Ще дойде ден, когато няма да подбират и ще карат наред, една по една, та до една, ако продължавате да се оставяте да ви модифицират и ви превръщат на талази в една огромна овча митилява народна маса, превъзнасяща с овче умиление своите, настоящи и бъдещи, палачи.
http://www.thespiritofoknele.org/
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,160.msg71279.html#new
Тук цитирам няколко хубави мисли, незнайно от кои написани, добре пасващи на моите писаници:
"Когато бях млад и свободен и Въображението ми не знаеше граници, мечтаех да променя света. Като започнах да остарявам и помъдрявам, открих, че светът няма да се промени, така че поукротих стремежите си и реших да променя само страната, в която живеех. Но и тя изглеждаше непоклатима. В залеза на моя Живот, в последен отчаян опит се залових да променя поне моето семейство, най-близките ми, но уви, те не искаха и да чуят. Сега, когато лежа на смъртния си одър, внезапно прозрях: ако най-напред бях променил себе си, тогава, чрез моя собствен пример щях да променя семейството си. Вдъхновен и насърчен от моите близки, щях да мога да направя и страната си по-добра, а кой знае, може би дори щях да успея да променя света."
"Дошъл съм тук по своя собствена воля, за да бъда част от цялото...!Цялото зависи от благоденствието на всеки един, който е част от това цяло...! За да благоденства всеки един от цялото, той трябва да прави същото и за тези до него, както за себе си...!" Край на цитатите.
С други думи и изразни средства не веднъж съм развивала тези тези, но друго си е да бъдеш подкрепен от други и да знаеш, че не си сам в търсенето на светлината, която проблясва някъде там, в края на тунела.
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2082
Очевидно, всички имаме нужда от нов прочит на стихотворенията на Вазов. Историята се повтаря защото хората не се променят, поне не за добро. http:/www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4628.msg80273.html#new Тези, които унищожават майката-земя, която ражда всичко и всички, не могат да бъдат хор-а, макар и да се наричат по навик така. http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=323.msg042e Въобще не се притеснявайте, всичко е под контрол и се движи по плановете, предвидили са и резервни варианти, но крайната цел не се изпуска никога, а от овчата кошара дори жално блееене вече не се чува. Тук продължавам рубриката "Това ми хареса", копирам от тук http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2090&st=0&#entry31573
Истинския Тенгрианин не се страхува! Истинския Тенгрианин сутрин не чете листчета залепени на монитора на РС-то, а посреща изгрева и се моли на своя Бог - Тангра...! Вечер Тенгрианина спи, защото за това е отредена вечерта! Истинския Тенгрианин не проектира ментални огледала които да го предпазват от изкривената реалност на този свят....! Истинския Тенгрианин воюва с изкривената реалност и я променя със силата на вярата си и личния пример...!! Истинския Тенгрианин няма нужда от комфорт на съзнанието, защото комфорта води до ленност, а ленноста убива...!
НЯМАМ НУЖДА ОТ ВИЗУАЛИЗАЦИИ...! АЗ СЪМ ПЛАНИНА ОГРЯНА ОТ УТРОТО, А ПЛАНИНАТА НЕХАЕ ЗА МИШКИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА МИЛИСЕКУНДИ ОТ БЕЗКРАЙНОТО И СЪЩЕСТВУВАНЕ...! ТЯ Е БИЛА ПРЕДИ ТЯХ И СЛЕД ТЯХ ЩЕ ОСТАНЕ... Ако разни трансцедентални похвати те карат да се чустваш по-уверен, нямам нищо против, но не ги налагай на останалите, защото това не е пътя към Тангра...! Молитвените строфи, които искаш да ти предлагат не струват нищо без искрена вяра...! Край на цитата
Ако всичко не идва направо от сърцето, всичко друго е само загубено време !!! Има неща, които не могат да бъдат прескочени или заобиколени. За съжаление днес, повечето са шампиони на прескачането и си въобразяват, че ще стигнат до крайната цел някога само със схеми, молитви, свещи, атрибути и всякакви други научени и изкуствени начини, които не идват отвътре, директно от сърцето и духът на хората. Резлутатите са видни вече за всички почти, дори и за най-заблудените, но за съжаление това не им помага да осъзнаят фаталната грешка, която допускат, така типична за всяка мъртва душа.