Популярни публикации

Общо показвания

събота, септември 20, 2008

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ, ТОВА Е ВЪПРОСЪТ !!!

"Само онзи, който е Cвободен, само той може да се нарече Човек в пълния смисъл на думата.в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. "Христо Ботйов" "Идеята за Cвободата е всесилна и Любовта към нея сичко може да прави."в. "Знаме" 22, 13 юли 1875 г. "Христо Ботйов"

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=401&st=75

Дойде време разделно, когато всички констатират всичко онова, което е повече от ясно, но никой сам себе си не поправя и те го знаят и всичко продължава по старому и по програмите на световния елит. Време разделно дойде, когато всеки трябва да реши твърдо и се раздели от господарите.

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ и да се действа без никакви отстъпки и връщане назад в черните лепкави води на блатото. Интернет е пълен с констатации, кои от кои по-точни, информации още повече, но няма и един ред за реално противопоставяне.
Време е да се мине към действие, за реалността вече и на помиярите от улицата е ясно, че така повече не може и сме вече в пълната фаза на началото на края.
Те искат да обединят светът под един чадър, а ние всички, които искаме да сме свободни, трябва също да се обединим срещу глобалистите, като междувременно всеки един от нас първо сам стане свободен. Това е.

 На голобалистите да отвърнем с глобалното обединение на свободните духове, на истински свободните духове, а не на фалшивите глашатаи, които създават грешното впечатление у другите, че нещо се прави за тяхното спасение.

ДА СТАНЕМ СВОБОДНИ И СЕ ОБЕДИНИМ, ЗА ДА ОТКРИЕМ ЗАВИНАГИ СВОБОДАТА, КОЯТО ДА ТРЪГНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ. ТАКАВА НИ Е СВИШЕ МИСИЯТА НА НАС БЪЛГАРИТЕ И ТРЯБВА ДА Я ИЗПЪЛНИМЕ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ БЪДЕМ ОБРЕЧЕНИ НА ПЪЛНО ИЗЧЕЗВАНЕ. ВРЕМЕТО НА ЕДНИЧКОТО ПОЕДЕНИЧНО ФИЗИЧЕСКО СПАСЕНИЕ ОТДАВНА ИЗТЕЧЕ. ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА ПОЕДЕНИЧНОТО ОСЪЗНАВАНЕ И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ДУХОВЕТЕ, КОИТО ДА ПОВЕДАТ И ДРУГИТЕ КЪМ ИЗБАВЛЕНИЕ.

 Свободолюбците-недолюбци далеч не могат да стигнат, защото истински борец за свобода се става само при пълно и истинско отдаване, започващо първо от собственото освобождаване и после към това на другите. От хора, влачещи неотменно духовните си вериги освободители не става, освен само на думи, за позиране и чешане на егото, нещо така изгодно на поробителите.

сряда, септември 17, 2008

ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ !!!




http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18#

В копанията на синче и слонче празнуваме моето име !!!

Лелеее, скорпионът станал очиларка, работата загрубява !!!

Чин-чин с червено винце, за да има сила Надежда да присвятква в тъмницата.

За всички моряци, търсещи ИСТИНАТА в бурните океани, НАДЕЖДА едничка ги крепи да достигнат до нейните скалисти и опасни брегове, за да пуснат завинаги котвите.

ВЯРА избяга, НАДЕЖДА присвятква безнадеждна, ЛЮБОВ потъна в черните води на океана на циливилизацията !!!

Ех, поне имената на Светата тройца да останат в паметта на хората.

http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18#

Малко снимки и за размишление, стига забавление :

Малки снимки за голями мисли:
Не мога да не кажа нещо и за световната криза, всички за нея говорят, така че този път, като никога в едно-две изречение.

Бушменът Джорджи Дебил-юто тръцна, борсата се срутиняса, Европа се насра, Азия заема с помоща на факирлка, светът колабира, върхът на пирамидата празнува.

Не бойте се беее, всичко е под контрол и си върви по плановете на баш майсторите /13-те от връо на пирамидата с изцъкленото око/, идва следващата точка от петилетката на петолъчката на Пиндара.

Постъпателно и полека лека загряват водата, скала по скала, в бокала на Матрицата, докато се умаломощат напълно рибетата и накрая започнат едно по едно да изплуват най-отгоре и заобръщат нагоре шкембетата. Ще има да пируват дяволетата до насита.

Тяло без дух е мъртво, нищо че мисли, много говори и ходи, мъртвородени ги върши !!!
Вярата без дела е мъртва и за нищо добро не служи, освен за самоизмама !!!
Надеждата последна умира, ако въобще я има !!!
Любовта е всесилна, ако е безгранична, силна и безусловна, родена в сърцето на Човек с Дух, Вяра и Надежда !!!
Един истински Човек, а не зомбирано двукрако е изграден от Вяра, Надежда и Любов с тяхната майка  София - Мъдростта !!!

понеделник, септември 15, 2008

ИМПРЕСИИ СРЕЩУ ДЕПРЕСИИ !!!

СВАЛЕТЕ МАСКИТЕ И СЛОЖЕТЕ КАСКИТЕ ЗАЩОТО ПРЕДСТОИ ГОЛЯМ БОЙ ПО КИТАРИТЕ С ПСИХО-ТРОНИТЕ !!! НЯМА АЛА БАЛА В СВЕТОВНАТА ЦЕНТРАЛА, НА ПЪТ Е ДА ВИ ЧИПИРА ВСИЧКИ, КАТО РЕДОВИ ОВЦЕ, РЕД ПО РЕД, ЕДИН ПО ЕДИН ТА ДО ЕДИН, В НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД. ДО СЕГА, САМО ЖАЛНО БЛЕЕТЕ И МЯЧАТЕ, НООО ТОГАВА, ДОРИ И ТОВА НЕ ЩЕ ВИ СЕ ПОЗВОЛЯВА. САМО АЦ, ДВА, АЦ ДВА , АЦ ДВА И ПРИ ПЪЛНА ТИШИНА, ДА НЕ НАРУШАВАТЕ СПОКОЙСТВИЕТО НА БЕЗМЕРНИТЕ ЛОВНИ ПОЛЕТА НА ВЛАСТЕЛИНИТЕ. Бухо-синхрона ще е на пълна мода, ще ви дават текстовете и даже музиката и само ще си отваряте устата, на пълен плей-бек за всеки овчясал шебек. Ще забравите дори собственият ви глас как звучи, дори и да е блейкане на безмозъчна овчица. БОЙ, ГЛАД, СТРИГАНЕ И ПРИЕМАТЕЛНО КАБЕЛЧЕ, БЕЗ ПРЕДАВАТЕЛНОТО, НИЩО ДРУГО НЕ ЧАКАЙТЕ, АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ЕДИНСТВЕНО С МАСКИ ДА СИ ЖИВЕЕТЕ И ПОЗВОЛЯВАТЕ НА ОВЦИ ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТЕ.
МАСКИТЕ, ВИДИМИ, НЕВИДИМИ, ОБИКНОВЕНИ ИЛИ НАКУКУШИНЕНО ПЕРУШИНЕСТИ, СЛОЖЕТЕ НА СТЕНАТА, В ПРОТИВЕН СЛУАЙ ВСИЧКИ МАСКИРАНИ ЩЕ ИЗПРАВЯТ ПРЕД НЕЯ !!!
ИДЕ, ИДЕ НОВАТА 2009 ГОДИНА С БАВНИ СТЪПКИ, ПЪЛНА С ИЗНЕНАДИ НА ИЗТОЧНИЯ, НА ЗАПАДНИЯ ФРОНТ И ДАЖЕ В АЛЯСКА !!!
ЕСЕН ЗЛАТНА !!!
САБЯТА Е НА СТЕНАТА ОКАЧЕНА, ОКИЧЕНА С РОЗИ, НО МОЖЕ И ДА СЕ НАЛОЖИ В РЪЦЕ ДА Я ВЗЕМЕМЕ !!!
ЕДНО ОРАНЖЕВО БУДУАРЧЕ С БАЛДАХИНЧЕ И С ЕДНО ДЕБЕЛШКО МОНАХИНЧЕ !!!
ЕСЕН ИДВА, ХРИЗАНТЕМИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ, ВСИЧКО ПОЖЪЛТЯВА, ЗИМА СТУДЕНА СЕ ЗАДАВА !!!
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18
ДЯВОЛЪТ НА СТЕНАТА СЪМ ЗАБОЛА МНОГО ДА НЕ МЪРДА !!!
ВСЕКИ, КОЙТО ТУКА ВЛИЗА ДА ГО ВИЖДА И ДА СЕ ПИТА, КАТО НЕГОВ СЛУГА ЛИ ИДВА !!!
МАЛКО ФАНТАЗЕ СЛЕД ГОЛЯМОТО ПИСАНЕ !!!
МАСКИТЕ НА СТЕНАТА, ИСТИНСКИТЕ ЛИЦА ЗА ХОРАТА !!!