Популярни публикации

Общо показвания

четвъртък, октомври 02, 2008

ХА !!! ???

http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18#

ХА, БИЛА СЪМ БРЮНЕТКА, СЪВСЕМ БЯХ ЗАБРАВИЛА, ДРУГО СИ Е ЧЕРНАТА БОЯ !!!


ПРЕД КАЗИНАТО НА МОНТЕ КАРЛО 1998 г.

В БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА НА ХАВАИТЕ 1999 г.

ФАМОЗНОТО И СНОБСКО ПРИСТАНИЩЕ НА САН ТРОПЕ 2000 г.

Още малко картинки в снимки: http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18#

Как беше там закачката ?
Бяхме млади и хубави, особено я, сега сме само стари и грозни, особено ти ?
Може и в моя вариант:
Бяхме млади и хубави, сега сме само улави.
И какво значение в последна сметка, каква е опаковката?
По-важното е съдържанието и дали през годините сме успяли да евалюираме като хора ? Там е главният въпрос и не само за отделните индивиди, но и за човечество като цяло, защото то от нас е съставено, така както океанът е съставен от своите безброй капки.
Дааа, човечеството е във всеки един от нас и ние всички сме в него, точно както времето е в нас и ние във времето. Въобще принципите навсякъде по един и същи начин са застъпени навсякъде. Каквото горе, такова и долу, както казват езотериците. Всичко е подчинено на едни и същи принципи и космически закони и никой не може да бъде по-голям от тях и да ги прескочи, като например, всички илюминати. Аз имам много особено мнение по въпроса, както винаги, естествено.

Попадам на една моя снимка от 18 декември 1978 година.

Гледам, гледам и си викам, бяхме млади и хубави, а сега сме само бъбриви бели свраки, обстрелвани редовно за сега с разни прашки и камичета, като заграчиме по жицата. Нооо, както е започнало много да пуши на световното огнище и голям огън се подклажда, може да хванат и пушките, за да обстрелват свраките. Бум, бум, бум, една по една, та до една и без това не сме много, бързо ще ни видят сметката. Лелеее, ще фърчи дреп и перушина навсякъде.

Не трябва да пречи врякането на свраките на пускането в действие на ПЛАНЪТ за налагане на РЕДА, на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, в който да има ред. И какъв ред, те да имат цялата власт и финанси в абсолютния им вид и притежание, а овцете абсолютно всички набутани в кошарките тихо и кротко да си брецат на спокойствие, а някои дори фалцово мячат, за възхвала на вълците, уверявайки ги, че са тях ни спасители. Да, бе да, на това не вярва дори Червената шапчицачипирани, номерирани, стригани, доени и коляни, без много усилие. Идеалните робовладелци на идеалните роботизирани роби. Фантастично, фантастичните филми просто ще станат реални и в реалността, далеч по фантастични . Но ние не се плашиме, продължаваме да грачиме по жицата, докато я кръцнат и нея. Правиме каквото можеме в тази невъзможна ситуация.
И сега в рубриката "Това ми хареса", едно нещо много точно:

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4660.msg81781.html#new

Будният наистина е много буден, за разлика от повечето !!!
На повърхността на блатото вълни уж няма, но отдолу процесите на деградацията са неудържими, започва да прелива и залива земята, човечеството плавно и славно потъва в лепкавата и смръдлива тиня.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4706.msg81781.html#new

Йордан 13 отново е ненадминат, страхотно точно или поне и аз така го чувствувам.
"They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority." Gerald Massey (Трябва да им е трудно... На тези, които са приели властта за истина, вместо истината за единствена власт.)

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,70.msg81781.html#new

Като знаеме, кой обожава геометрията и държи пергела в ръцете си, не е чак толкова трудно да се досети човек, кой прави кръгчета и безброй геометрични фигурки по полетата. Еле пък пирамидите с оцъкленото око, е повече от очевидно, кой командва тази бутафория.
А като имаме и в предвид, че пак същите имат методиката да казват какво са правили преди, сега и какво смятат да правят в бъдеще по най-различни начини и преди всичко символични, един вид задължителен ритуал, въобще нямам съмнение, кой ръшне по полята, за да ни внушава разни мисли, предчувствия и идеи за предстоящите им набези с подготвените за целта башибузуци и еничари. Номерът е да бъдат разгадани, трудна работа в някои случаи и ако си нямате друга работа.

119-Honey-Street-Alton-Barnes-Wilts-27th-July-2008---Wheat-OH.jpg

Тази житна женска фигура страшно ми харесва и нещо ми шушне тихо, почти неуловимо, хванала в ръцете си Слънцето. Аз пък няма да ви кажа, гиди мързеланковци, какво си шушукаме !!!

Рубрика "Случайни мисли на случайно място", така както ми идват в момента, за да не ги забравя.
Дървинизмът е само за дървеняци, с дървени глави, които предпочитат идеята, че произхождат от маймуната, отколкото, че са деляни от някое яко дърво.
Не бойте се, деградацията навлиза в последната си фаза. Всичко, което се разглага, накрая от само себе си се разпада. Ще се почне на чисто от здравите, колкото и да са малко, след като изтечат всички деграданти в канала, като гнойни отпадъци.
Мисля си, че човек, в които АЗЪТ е много развит, презант и пезант, той няма нужда толкова от своето его, както при останалите хора. Азът и той го изгражда като много стабилно и цялостно човешко същество.
Нооо, когато АЗЪТ е много слабо представен у даден човек, тогава той развива много силно своето его, за да компесира липсите на АЗА. Това го прави много уязвим, нестабилен и нарушава човешката му единност.
А, когато манипулаторите съвсем по изкуствен начин започнат да развиват егото на един човек, той дори по природа да е стабилен и единен, се започва цялостно разрушаване на неговото единство като човешко същество. Различните хора, естествено имат различна податливост на такова външно влияние, но при повечето тази намеса се оказва изключително много разрушителна и резулвтатите не закъсняват.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4712.msg81841.html#new

Голямият абсурд е, че толкова са свикнали с него хората, че е станал като втора природа на човека и живее в него, без да се мъчи да излезе от абсурдната си ситуация на тази планета. Плува си в абсурда на Матрицата като попова лъжичка в локвата и толкоз. Още по-голямия абсурд е, че има много, които малко или много го осъзнават, но това съвсем не им пречи да продължават да си плицокат и върдалят в мръсната вода и нямат сила да излезат на брега. Очевидно, навикът е втора природа.

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php?topic=446.msg71430#new Mirotvorec Global ModeratorЕксперт Странно е за мен тази неохота да разказва за произхода на българите, след като толкова подробни сведения дава за сътворението, за Бог и Господ, за формирането на човешката цивилизация. Великия Свидетел... Частицата на Господ в нас... Тази частица я носим само ние, българите и нещо повече-тя си има име. Усещането ме "тегли" към Премъдрите човеци(Премъдрия Баорг е един от тях), които пък са продукт(обучавани и напътствани) от Великите Човеци, а за тях ето какво казва:"Извън механизма и структурата на психо-физичната вселена /т.е. матрицата/, съществува вечна и неограничена от нищо Истина, която е населявана от същества, много сходни по образ и подобие с нас. За тях мога да кажа, че са неопределими в духовна форма човеци, високо еволюирали, премного мъдри, носещи истината за всичко Ставащо в себе си. Те са чисти и светли в мислите и делата си. Аз наричам тези същества Великите Човеци. Оттук нататък, когато ти говоря за Великите Човеци, ще имам предвид точно тях.Та тези висши създания могат да влизат в матрицата и да пътуват навсякъде из този безначален океан, те притежават силата и мощта да творят и активират процеса на еволюция на новоизлюпените планети. Великите Човеци не са зависими и ограничени от материята, нито от антиматерията. Те са уникални творци и създатели, които правят невъзможното възможно, непроявеното проявено, мъртвото живо. Всъщност, Великите Човеци са форма на пълното изображение на Господ-Бог. Това са Божиите, по-точно Господните пратеници, те са тези, които са давали познанието на хората за Господ-Бог и са демонстрирали и обяснявали процеса на Ставането от незапомнени времена."Ние, българите, сме създателите на Всичко, което Е? Ние носим Цялата Истина в себе си? Активен Не мисли като човек!-Крион.
Край на цитата. Кое му е странното ? Напротив, много е логично при положение, че не искат да се знае истината, поне за сега, просто защото не ги устройва в техните планове за владееене на света от негосподариите, а от пратениците на Сатаната. Всичко, което касае българите и особено поголовното им изтребване и контрол, на които са подложени в момента е вързано пряко с това премълчаване с всичко за тяхната истинска история и произход. Модифицирането и промиването, размиването и изтриването даже на генетичните кодове е една важна част също от тези действия.
Всичко е толкова просто и логично. Сатанинските същности, които командват днес човечеството, естествено не искат да се знае нищо за господните пратеници на земята, защото са тяхната противоположност, за да може окончателно да ги унищожат и да не им сбъркат плановете в последната минута. Ние сме носители на светлите сили, а те на злите черни сили.
Те могат само да налагат с диктатури, кръв и войни своята власт, която няма нищо общо с господ-ството и господ-арството, което както показват и корените на самите думи е вързано с Господ и коетго може да се осъществи само с господните пратеници. Не е случайно, че тези думи в българския език нямат еквивалент с друг език по света. Не случайно е казано, че българския език е единствения, чрез който може да се отразя по най-добрия начин духовните измерения на човешката същност, космическите закони и господни повеления.
Няма друг език, в който да има еквивалент на думите Господ, господар, господство, господ-ин, госпо-жа и много други примери, но невероятно дълга тема, като потвърждения.
Злите сили, които са взели пълен превест днес налагат материализма и маректилността в пълните им и завършени форми, унищожавайки духовността. Везната с духовното и материалното от двете страни е напулно загубила своето равновесие и всеки момент даже ще се катурне. И най-голямата власт няма да може да предотврати последствията от напълното загубване на равновесието. Никой не е по-силен от космическите закони и това, че злите сили си въобразяват, че са по силни от Господ, ще струва скъпо и на тях и на цялото човечество.
Нашата мисия е, отново да възродим духовността, която е залегнала дълбоко в българските гени на истинските българи, които още не са модифицирани напълно в зомбирани пионки. Ето защо психотронните генератори и манипулативните програми за контрол на съзнанието работят на пълни обороти, направо са в своя апогей.
Трябва човечеството отново да намери своето равновесие, ако иска своето спасение.
Имаме една невероятно проста схема, в която сатанинските сили са взели надмощие и са обърнали всичко наопаки. Пратениците господни ги изкарват сатанински изчадия, а те самите се представят за херувимчета и избранници, налагайки чрез своите невероятно голями конспирации, своята сатанинска власт и материалистични схеми на живот във всички нива на живота на хорвата по света.
Може би все пак, самият Господ ги е пратил на земята като изпитание, за да се научи човечеството да опазва своята свобода, да защитава господството в господарството си на тази земя и се научи да остава господар завинаги, без да си продава душата на Дявола за неговия материализъм .
ЗАБЕЛЕЖКА: Този коментар бях го написала в много по-добре, но беше изтрит почти автоматически и сега малко ядосана се оптивам да го препредам, но не излезе както беше.
Няма значение, който иска ще схване същината, който не, нищо няма да разбие неговото нежелание.
Аз съм доволна, че го изтриха, защото по този начин поне, разбирам, че съм уцелила с нещо в десятката. Не знам за другите, но реакцията на цензурата ме ориентира прекрасно, даже много повече от каквато й да е голяма истина и информация, особено когато се касае за напипване на истината, без да се разчита нито на инфомация и още по малко на доказателства.
Има истини, които спят в кръвта ни и чакат само да бъдат събудени, за да бъдат отново родени за всички онези, които не искат да живеят в сатанинските илюзии и с обърнати полюси на живота.
По всичко личи, че времето на сатанинските същности изтича, след като и географските полюси даже се готвят да се обърнат, за да си дойде отново всичко на мястото и както трябва в своето равновесие. Може би това е така дългоочаквания Апокалипсис, който да изчисти всичко старо, изгнило и обърнато наопаки, за да се почне отначало, на чисто и в правилната посока и в пълно равновесие и отново с Господа да господаруваме единствено за човешкото добруване.
И как беше там в Библията, "злите сили ще бъдат вързани за хиляда години", за да си отдъхне земята от тяхните жестоки набези ?
А може би наистина това е краят на календара през 2012 година според маите и започването на новия календар с правилно обърнатите полюси.
/Не случайно вероюто на истинските езотерици е "Каквото горе, това и долу", което според мен, иска да каже, че всичко е свързано в неразривни връзки и принципите са застъпени навсякъде и във всяко нещо както в Космоса, така и на Земята, всяка промяна тегли друга и т.н. Така че, всяко разглеждане откъслечно и вън от цялостта се оказва не просто залъгалка. Точно затова и разбиват цялостта на човешката природа, а чрез фрагмантацията на мозъците на всички, тяхното цялостно функциониране, за да не виждат цялостните процеси, които вървят и движат света. /
За сега, обаче експериментът продължава и сатанинските сили са взели превес и се готвят той да стане тотален, което ще катурне с гръм и трясък везната. Ах, ще има да фърчи дреп и перушина чак до небесата, та знае ли се ?
Няма начин да не дойде дедо Боже да си вземе борчовете с верисиите от лихварите, които взеха живота ни под наем срещу шарени хартийки.Стига сме се държали като аборигени, които срещу няколко стъклени мъниста и огледалца дават на завоевателите си, тоновете чисто злато и диаманти. Нашата душевност е нашата скъпоценност и нямат цена и не трябва да стават разменна монета и да я продаваме за шарени хартийки, коието копелетата на сатаната печатат на поразия и безспир, за да ни имат всички и завинаги. Ще дойде ден и той е близо, когато ще решат, че са ни купили душите и ще отменят паричната система като ненужна в тази връзка. Ще минат на следващия етап като ни чипират и няма да имат нужда да се трепат да печатат хартийки, за да си ги разменяме. Ще преминат изцяло във виртуалната система, чипа ще прави всичко ще мисли, ще плаща, ще лекува и ще ни убива. С две думи, милиони роботизирани роби, експлоатирани и контролирани тотално на всички нива от една шепа ултра демонячни робовладелци.
Време е да разберем кое е истинското и най-скъпото за човека, кое е илюзията и коя е реалността, стига балтаене в ниските сфери на, в долната земя. Време е да излезем на чист въздух и на свобода, извън Матрицата, далеч от нейната жестока и хишническа клетка.
Всичко си има край и той е близо, но няма да е лошо да подпомогнем идването му всички ние, които сме жертви на сатанинските сили, като си отворим съзнанието за истината и върнем духовността отново да господствува на тази земя.
ГОСПОД-ЖИ И ГОСПОД-А, НИЕ ГОСПОД-АРИИТЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ТОВА, ЗАЩОТО ЗА ТОВА СМЕ ПРАТЕНИ ОТ ГОСПОД НА НЕЯ.
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4716.0.html
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4706.msg82015.html#new
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,517.msg82015.html#new
http://opylchenie.forumhead.net/viewforum.php?f=3
Eдин свободен форум за свободни хора, обстрелван още в първите дни от манипулаторите, които не искат да бъдат демаскирани. Рано или късно маските ще паднат, дори и на тези, които имат по две три и повече за всякакви случаи. Все пак да не забравяме, че понякога закриват и отново отварят, тези които са тяхна рожба, просто въпрос на манипулация за замазване на тази ситуация.

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3886.15.html http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4724.msg82013#new
http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/board,16.0.html
http://www.populationdata.net/phpBB2/viewtopic.php?t=191&sid=efc1ec2c0a328f9fc81cb79eb201d98a
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=5&t=347&s=d1e53e48de72dd9b0cd32933cab8fa7c

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА !!!???