Популярни публикации

Общо показвания

петък, октомври 17, 2008

ОРХИДЕИ - КРАСИВИ, ИЗДРЪЖЛИВИ И ДОСТОЛЕПНИ !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=5802.0 За цветята и тяхната приказна природа
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18# http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=9062.msg161893#new
МОИТЕ ПРЕКРАСНИ ЛЮБИМКИ, БЛАГОРОДНИ И МЪЛЧАЛИВО БЛАГОДАРНИ ЗА ВСИЧКИ ГРИЖИ С ЛЮБОВ, КАТО СТАВАТ ВСЕ ПО-КРАСИВИ !!!
Едно цвете, особено цвете като орхидеята, може да ви научи толкова много неща, които в хиляди книги няма да прочетете, защото истинската същност на живота и любовта са в дълбокото мълчание на взаимната връзката, с която и да е земна твар или растение, няма никакво значение.
Пиша тези редове и започвам да си пея песента "Стройна се калина вие край брега усамотена, кичест явор в нея клони сплита ..."
Няма по-велико и всеобхватно нещо от мълчанието, пълно със смисъл, любов и живот.
Думите заглушават гласовете на истинското, които идват директно от струните на душата и се чуват само, когато настъпи мълчение, тежко натежало от истинските чувства.
Днес, цивилизацията е наложила царството на лъжата и много бързо всеки може да забележи, че всички се надпреварват да говорят, никога не спират, за да не чуят тишината. Други изпадат в тотален работохолизъм, само и само да не останат сами със себе си, да не чуят какво ще им каже мълчанието.
Страхуват се естествено, защото знаят, че мълчанието тихо ще им спусне като ангел истината, а тя не ги устройва никак, в този свят на измяната и подмяната. Ще им спре полета, който извършват на крилете на лъжата.
Няма лъжа, няма крила, няма полет, а те искат да летят, макар и с фалшивите крила на лъжата. Всички искат да полетят като Икар, като забравят, че ще си изгорят крилата, които не са тяхни и кой по-рано, кой по-бързо, пада с овъглени крила на земята. Очевидно слънцето не е за такива, които не са дозрели и с лъжа искат да блестят, обляни изцяло в неговите лъчи, отблизо.
Това е възможно само за истински хора, които летят на своите крила и политат към голямата светлина единствено на истинските крила на възвисената си душа. Духовното извисяване не е само парадни думи и в скоро време цялото човечестгво ще бъде принудено да го осъзнане или да загине.
Най-лошото, че никой не си вади поука и продължава с тази стара заблуда, да се стреми с фалшиви криле да полети, надявайки се , че той единствен, ще успее да преодолее космичните закони.
От кукувица, горд орел не става, каквито и огромни крила да й залепи цивилизацията.
Дааа, тази, днешната цивилизация, постигнала невероятни успехи във фалшификацията във всичките й възможни измерения и на всички нива на живота на хората.
В това отношение, нашата цивилизация е намерила своето тотално и съвършено развитие, подчинено на фалшификацията и обръщане на полюсите на всичко, което съществува в нея.
Толкова много заблуда и самозаблуда у хората, поддържани изкуствено по схемите на Матрицата, не може да не доведат до пълната разруха на цивилизацията.
Просто няма как !!!???
Времето на развитие и падение на една цивилизация в космически план е просто нищожно.
За да се започне на ново и на чисто, ще трябва да се унищожи всичко старо, изгнилоь фалшиво и обърнато наопъки.
Природата е най-доброто чистилище и тя ще се погрижи да почисти нашата планета от всички фалшиви същности, идеи и наложени изкуствено схеми на живот, с които е пропита и се движи нашата циливилизация, нооо в обратната посока.
А истината е, че цивилизацията се развива с огромни крачки в научно-техническия сектор за сметка на инволюцията на хората и е на път да ги погуби напълно като такива, като ги превръща в едни нищожни двукраки роб-роботи и нищо повече. Роботи, които ще имат единственото право да живеят и умират само според спуснатите им програми, точка по точка, без никакви други свободи и отклонения, чипирани, номерирани и картотекирани.
"ЧИПИРАНЕТО НЕ Е СВОБОДА, А КРАЙНАТА ФОРМА НА РОБСТВОТО" най-извратената и пагубна за човешкия род.
Извинете за използуването на думата свобода, която от много отдавна има само виртуално значение и е изтъркана напълно от прекомерно лъжовно употребление.
Рубриката "Това ми хареса":
ИванПубликувано на: Sep 2 2008, 11:16 AMМоето мнение е, че времето на партиите свършва (дай Боже). Личностите го усещат, затова не желаят да стават партийни функционери. Избирателите, т.е. основата на приамидалния партиен механизъм не е съставена само от личности, най-меко казано. А по-твърдо казано - в основата на пирамидата напоследък са останали предимно заспали глупаци. Затова каквото е долу, това е и горе.Не ми харесват пирамидите от хора. Предпочитам безспирното вихрово движение. Представете си една напомпена вътрешна гума от автомобил. Това тяло се нарича тор. Представете си, че тоя тор се преобръща постоянно около средната окръжност, както и се върти около вертикалната си ос. Те тая тороидална вихрова форма е нещо по-близко до вечния кръговрат във Вселената. Всичко се обновява и преминава през всички възможни състояния без да има падания и възходи, без йерархия. Няма важни, няма маловажни.Какво чакаме наесен. Предполагам, че чакаме краха на банките в СЕЩ, образуване на североамериканските еврейски щати и въвеждане на амерото, за да обявим най-накрая краха на българската икономика. Някак ще звучи по-естествено, че сме загубили всичко, след като най-богатата държава фалира.Работата ще стане, ако личностите се хванат за ръцете и звъртят едно яко хоро, което както се върти и пулсира навътре-навън, е много близо до описания тороидален вихрови обект. Хорото и по 5-6 човека да е, пак е добре. После, като се заформят 5-6 хора, те пък ще се навържат в броеница. И тъй насетне.
Край на цитата.Подкрепям това мнение със малко информация за българското хоро.http://margaritta.dir.bg/2004/april/07horo.htm
И това също ми хареса, защото и аз така мисля и не веднъж съм писала за обръщането на полюсите:
Jordan_13Публикувано на: Oct 16 2008, 05:06 PMАз искам също да взема позиция по този въпрос. Нашият ум не е подменен, той е преобразен или преориентиран. Полюсите на неговата магнитна стрелка са сменени, спина, неговото въртене е обърнато. В предни времена ума е бил ориентиран към духовното, към абсолютното, защото съзнанието на нашите деди е било повече небесно-духовно, отколкото земно материално. Не е случаен факта, че ние, когато се е раждал човек сме плачели, защото той напуска небесното жилище и идва да споделя трудностите на планетния живот и сме се радвали, когато той умира, т.е. връщаше се в своето небесно творчество. Сега е обратното - радваме се, когато се ражда и плачем, когато умира. Защо? Защото е обърнат поляритета на въртене на нашия ум.Обръщането става, когато той се насочва към планетата, към живота тук, на земята. Тогава от сътрудник на Духа в неговите изяви в материята, той става негова преграда или ограда. Духовните пулсации драстично намаляват и все по трудно ни ослънчават. Така единствено Ума ни остава да бъде Управител и планетен господар. Ето от тази позиция се изхожда, че Абсолюта е УМ. Но без вибрациите на Духа, той се свива, ограничава своето поле и се конкретизира, рационализира. Оттук, от липсата на слънчевите лъчи на Духа, идва неговото озверяване или хищничество, още повече, че то е подкрепено от това, че човек трябва да оцелее като индивид на планетата. Именно за тази победа над това хищничество, това озверяване на ума, съм сложил символа - Орфей с Лирата
Това обръщане на полюсите е главното, което трябва да бъде осъзнато и полека лека се тръгне в правилната, обратната посока на досегашната !!!
Нека да се обърнем преди полюсите даже като слънчегледи към слънцето. Стига сме гледали натам, накъдето ни бутат злите сили.
"дрогшутър, алкочалга, псигеймъри" Край на цитата -все типични рожби на цивилизацията, която се грижи, като такива да бъдат изградени.
Какво й липсва на цивилизацията, за да не бъде така ? Планетата има всички ресурси и възможности да цъфти и само щастие да огрява всички хора, които живеят на нея.
Нищо не липсва, за да е така, нооо "цивилизацията" или по точно властелините, които ръководят нейното развитие, не го искат, защото я движат по плановете, спуснати от Сатаната, казано фигуративно и не съвсем.
Няма лоша информация има лоша интерпретация с цел манипулация.
Всичко около нас е напоено с истини и това, че не ги виждаме си има причини и има сили, които се грижат много внимателно да ги подминаваме и ни държат в лъжовната полюсна система на Матрицата.
ПЪТЯТ, ГОЛЯМИЯТ БЯЛ ПЪТ, МИНАВА ПРЕЗ НАС САМИТЕ, ОТКЛОНИМ ЛИ ГО, НИКОГА НЯМА ДА ГО ИЗВЪРВИМ И НАПРАЗНО ЩЕ Е ЗЕМНОТО НИ ПЪТЕШЕСТВИЕ !!!
Това казвам на всички тези, които живеят в свите виртуални къщички на илюзиите, самозаблуждавайки се, заобикаляйки своята собствена същност, гледайки само към другите и надявайки се, че ще успеят да постигнат нещо съществено. Едва ли съществува в нечия глава, макар и много интелигентна, по-голяма илюзия.
Нашият народ го е казал много точно:
"Малко акъл, ама навреме".
Аз бих го интерпретирала така:
Малко акъл, дори малко духовност, малко знания и малко интелигентност, нооо целокупни, неподдаващи се на най-малкия натиск отвън от манипулации и отклонения, са далеч по полезни и ефикасни, както за притежателят им, така и за всички останали. Качеството на всеки един от нас придава и е част от качеството на човешкия океан.
Когато критикуваме човешкия океан, трябва да имаме и пълното съзнание, че критикуваме и себе си, и ако имаме претенциите да променим качеството, ще трябва първо и преди всичко от себе си да почнем промяната.
Всички познаваме хора с изключително голям интелект, даже гениални, но подкупни и превърнати в послушнички марионетки, чиито качества в последната сметка се оказват по-скоро изключително вредни, както за самия човек, така и за човешкия океан в по-голяма или по-голяма степен. Винаги в последна сметка се разиграва около такъв човек една малка човешка трагедия и изгубени илюзии, независимо, дали това е било видно за него и останалите и дали той е останал като видна личност в историята на човечеството.
Като се има в предвид, че Матрицата винаги успява да величае своите най-добри и гениални слуги, те може да остават в историята на човечеството със своите гениалности, но това не пречи да се види и обратната страна на медала на такава слава. И какво в последна смета и в истинския смисъл на думата е бил един такъв прославен умняк, след като не е могъл да се пребори сам със себе си и да извърви истинския си път, макар и да е далеч по-трънлив и далеч от мегаломаниите на прочутите и всичко останало, което се оказва трагично за човечеството, като краен резултат.
С такива гениали, интелекти и разни други изфирясали претенденти, които нямат съзнанието, че всъщност участвуват в развитието на една цивилизация, която копае гроб на човечеството е пълна и препълна земята, направо прелива. Тяхното едностранчиво виждане на нещата, липса на съзнание и глобално виждане на убийствените схеми на Матрицата с тяхното участие и ужасяващите последиците за всички.
Историята на човечеството буквално бъка от такива примери, но повече от очевидно е, че малцина са си взели поука, а като цяло, човечеството непрекъснато повтяра своите грешки в тази посока и не е мръднало напред с една йота, независимо от голямите постижения в научно-техническия прогрес.
Един вид, колкото цивилизацията се развива технологически, толкова повече човекът се отдалечава от истинската си същност и предназначение, т.е. в обратната посока. Все повече хората биват обезличавани и генетичните модификационни програми на същите тези гениални учени, ги превръщат във всичко друго, но не и в Човеци.
Днес нито човеците са вече човеци, нито и още по-малко тези, които ги модифицират със своите безброй манипулативни програми върху психиката им и генетиката им.
Нооо, иначе взаимно си се лъжат колкото си искат, разменят си нобелови награди, величаят се и взаимно си поддържат илюзиите, че все още нещо представляват, че са човеци и никой не смеее да разруши тази илюзии, макар и дълбоко в себе си да знаят, че всичко това е един огромен и безкраен каламбур, бутафория и мираж в опустошените им души.
Всичко това става все по-отвратително и по-страшно и кара всички още повече да не виждат собственото си падение
Трябва много кураж, далеч повече интелект и генниалност от тези на един днешен интелигентен карирерист. Само Човек с изключителен дух, може да намери сили да си кръцне конците, с които са го вързали, за да играе ролята на марионетка, да види всичката тази напълно изгнила цивилизация в точните й измерения и точното място, което заема в нея.
Ние всички сме превърнати в марионетки и жертви на Матрицата, но еденица са тези, които са способни да надвият програмите и макар да си остават физически жертви, живеейки на тази планета, духът им се рее на свобода.
Но никога не трябва да се забравя, че такива кандидати за слава, са с милиони и тяхните негативности се наслагват и налагат като основно качество на океана, след като са далеч повече от положителните.
Или с две думи казано, ако нещо положително е хванато за носа и се използува като крайна цел за негативни последствия и крайни резултати, то се разпада от само себе си и остава само лошото.
Така че да се изтъква нещо много положително у един човек, което в последна сметка се използува от него или от тези, които са го превърнали в марионетка за лоши цели, е повече от смешно, гротескно и трагично в същото време.
Колко хора имат съзнанието да се видят в точната светлина и оценят истинското си положение на пионки от Матрицата, с всичките им там изключителни качества ?
Тяхните качества са едно, тяхното използуване, е съвсем друго нещо. Не случайно на такива много учени същества им развиват като за световно егоцентризма и мегаломанията, за да виждат само едностранно, т.е. само своите голями качества, но не и това, за което ги или ще ги използуват и трагичната крайна цел за хората.
Може да виждаш идеално как и по какъв начин, например Матрицата мачка хората и ги превръща в самодвижещи се марионетки, но ако не успяваш да видиш, че ти самия си от тях, няма да има никаква полза от напъните да се спасява света.
И манипулаторите отлично знаят това.
Абсолютно никакв полза, защото това ще е още един в повече пример за останалите, че всички едно говорят и друго правят и че няма да е проблем и те да са такива.
Стадното чувство никога не е било така силно развито и използувано така умело от властелините, за да държат стадата от овци в пълно неведение за тяхното собствено жалко овче поведение и пълно подчинение.
Е, за по-едрите и будни овци много умело им се пробутва илюзията, че са наистина нещо повече от останалите и ох, това е върхът, че са свободни, даже велики борци за малко свобода в кошарата.
Да, велики, но само е велика пълната им илюзия, която даже сами са си наблъскали в зомбираните глави и която не им пречи въобще да са перфектните марионетки, като всички останали овци от кошарките.
В последна сметка, такива "велики овци" се оказват по-вредни и по-опасни от редовите напълно овчясали и примирени овци, защото ги бутат към още по-лоши овчари и овчарски кучета.
Затвориш ли дори за миг очи и откажеш ли да видиш, кой наистина си ти и в самозаблуди и заблуди по чужди пътища бродиш, и с чужди лъжовни крила се опитваш да летиш само за своя прослава, страхувайки се твоят Път на истински Човек докрай да извървиш, независимо от твоите претенции и илюзии, напразен ще е бил живота ти.
Чипирането с марката на Звяра или трите шестака.
"Това не е свобода, а най-крайната мярка на робство !!!"
"Роб се става само доброволно !!!"
Колкото за поголовното подслушване и шпиономанията на маняците, които движат световните сили, аз неам думи, а който знае английски и френски да им се порадва тука.
Échelon et le pouvoir secret: enfin disponible sur Google. En français. 1:31H de documentaire ahurissant. Un must à voir à télécharger et à faire circuler. Ce documentaire date de quelques années, imaginez où ils sont rendus maintenant !