Популярни публикации

Общо показвания

понеделник, март 09, 2009

ПУСКАМ НОВА МОДА ШАНТИКЛЕР "С РЕПТИЛ НА РЕВЕРА" ЗА ШАНТАВЕЛИТЕ !!!

http://video.google.com/videoplay?docid=-4506892009882073442

Голямата борба на ментал контрола е, да подчинят всички хора и да ги направят дигитални роботизирани марионетки. Голямият проблем е, че слугинажите на Елита, които вършат черната дяволска работа по Контрола са били първо те самите, надлежно превърнати в дигитални роб-оти /на някои от тях им викат научни раб-отници от топ-секретните лаборатории, военизирани ултра секретни марионетки с лампази, пагони и звездички или спец-ченгел-ченгета, специално обучени за лов на хора/, които си въобразяват, че са гениални, само защото са облечени с властта да промиват мозъци и програмират истинските ХОР-а, подлагайки ги на невероятни изпитания, инквизиции и терори. Още по-голямия проблем е, че с тези дигитални двукраки машинки, каквото и да им говориш и пишеш, те си остават винаги курдисани на една вълна - сатанинската и нищо не е в състояние да ги извади ха,-ха,-ха от гениалната им дигитална простота бъгват се отмааа.
А, можеха и наистина да са гениални, ако имаха смелостта да надмогнат програмата и отново да станат хора, макар и с малка буква.
Човек с главна буква не би допуснал дигитал да стане, каквото и да става. Вместо това продължават да си живеят с тоталните илюзии, че са гениални еничари, само защото са ги поставили над закона, за да инквизират без страх от наказание и за по-удобно, жертвите си. Винаги остават верни копелета на сатаната, фрашкани с дигителни ангели, клавиатури и програми.

Дааа, всъщност са само гениталии на своите командири от Елита, добре употребявани по назначение и кастрирани като си изпеят песента, ох пардон, - изпълнят програмата.
Време е да се отървем от дигиталните черни ангели, сеещи терор и мъки по света !!!

Манипулаторите /майнд-контрольорите/  са най-изпипаните терористи, защото залагат "бомби" със закъснители навсякъде, където им заповядат властелините - в промитите мозъци, в отношенията между хората, в неподозирани от никой специално създадени ситуации, в храната, в инфото, във всичко практически, без никой да си дава сметка, какво ще избухне по-късно, според плановете им. Понякога тези "бомби" могат да си кротуват много години, докато им палнат фитила и взривът съдбата на някой, за който това е решено, даже още преди неговото раждане. Малко примерче за една такава техническа"бомбичка със закъснител" за пояснение, но с огромни и страховити поражения за идващите поколения: какво друго е аспатрама, който блъскат във всичко, ако не бомба с дълъг фитил ?

 /Намерете си инфо за него как действува и сами ще разберете за какво иде реч тука./
 А примерите за психологически бомби със закъснител, които залагат още, даже преди да се родят децата днеска са безкрайни и аз непрекъснато пиша за тях. И всичко се прави по строго определени схеми, изключително координирано с вашата собствена помощ и участие, съдействие и съгласие, защото ТЕ сами не биха могли, така че всеки трябва и сам да се види, доколко е навлязъл в блатото и е част от него.
Не може да викаш срещу калъпа /Матрицата де/, без да го счупиш и от него да излезеш, в противен случай ще е залудо реването.
Звучи много невероятно, но е вярно и всеки може да го види, ако има кураж и е все още в състояние да анализира правилно всичко, което става около него. Повечето не го правят, защото това ще ги задължи да се видят, що за стоки са и тук вече зациклят яката и се отказват да виждат реалността, която се явява като огледало на тяхното собствено отражение, в повечето случаи направо дяволско.
Така че, продължават със самозаблудите, илюзиите, лъжите и с маските, вместо с истинското си лице. Впрочем, така правят и всички други. Колко лесно и удобно, но скъпоструващо не само на индивидите, но и на цялото човечество.
Качеството на океана се определя от това на капките, които го съставят !!!
В този смисъл, самозаблудата се явява дори по-страшна от самите копелета на Дявола, бълващи заблуди и манипулации !!!

И така, стига сте се правили всички на ебани гяволи, защото повечето от вас не само знаят, но и пряко участвуват в различни етапи от контрола на ближните си. Е, очевидно, има много слугиняри, които въобще не си дават сметка в каква дяволска работа участвуват и въобще нямат представа за огромниге беди, които причиняват. И това не е случайно, защото всичко става, точно поради това, по пирамидалната система, за де не се усещат слугинярите колко е коляма пирамидата и какви страшни дяволи с кацнали най-отгоре върху нея.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=968.msg170962#new

ОТ ЗАБЛУДАТА ИМА САМО ЕДНО ПО-ЛОШО НЕЩО И ТОВА Е САМОЗАБЛУДАТА И НА НЕЯ РАЗЧИТАТ НАЙ-МНОГО МАНИПУЛАТОРИТЕ, ЗА ДА СИ РАЗИГРАВАТ НОМЕРАТА !!!

http://znanie.cogia.net/index.php?t=materials&f=0001 http://www.imadrugpat.org/illum-zion.htm

Това е стара слама, но има тук-таме зрънца за гладни пиленцааа !!!


НА ТАЗИ СНИМКА НЯМАМ РЕПТИЛ НА РЕВЕРА, НО ЗЕЛЕНИТЕ ЧУДОВИЩА СА ВИНАГИ НА БОЙНА НОГА ЗАД СТЕНИТЕ НА АПАРТАМЕНТА !!! НЕ СЕ ВИЖДАТ, САМО СЕ ЧУВАТ, КАТО ПУСНАТ ПСИХОТРОННИЯ ГЕНЕРАТОР И КАТО ЗАПРИПУКА, ЗАПРАЩИ И ЗАСВИРИ В УШИТЕ МИ ЗНАМ, ЧЕ СА ТУКА И ВИНАГИ НА ПОСТА, ДЕНЕМ И НОЩЕМ, НЯМА ГРЕШКА. ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА И КОГАТО ВСИЧКИ ВИ ВЪРЖАТ СЪС САТЕЛИТА, КЪСНО ЩЕ Е ЗА РЕАКЦИЯ. АЗ ИМАМ ВЕЧЕ ТРАЙНИ НАВИЦИ, ВИЕ МУ МИСЛЕТЕ !!!

НООО, НАЙ-СИЛНО ЧУВАМ РОБСКОТО МЪЛЧАНИЕ НА ВСИЧКИ !!!

С право бихте попитали, макар че ви е страх, дори да припарите и там ви е овчата грешка, какво правя тука ? Всички иммо-агенции в Швайн-цар-ия и, където е да е по света, са също на бойна нога и не ми дават никаква възможност да си намеря друга квартира. Тотален блокаж !!! За да напусна, трябва да имам, къде да отида, нали така ? Е, няма къде, освен на хотел, за което трябват много парета пък и в хотела ще почнат едни игри, както винаги, не ти е работа.
Значи, пак се връщаме в нулевата точка и тука, денонощно облъчвана с разни честоти, което е и една от целите на блокирането ми на това място с добре оформено гнездо на осите.

 Боже, какви оси, направо стършели, страшно настървени !!!???

Ще почна вече да се възгордявам, такова тотално гонение и Левски сигурно не е имал, макар и на бесилото да е увиснал. Тука му е мястото да припомня на тези, които нямат афинитет към истината и за нищо на света не биха прочели, това което пиша, че си правя и аз експерименти, отвреме на време, с тях.
Например, отидох в истинския смисъл на думата, накрай света, наистина в гъза на географията, без извинение, в дълбините на Австралия, но и там бяха на линия, пустите му рептили и разни други изфирясали гущери и крокодили. Не, че номерата им ме импресионираха, но те упорито, като истински зомбита си ги изпълняваха, макар и да нямаха никакъв успех върху моята персона. Когато реша, съм най-голямия непокист на света !!!

... /Малко отклонение, като казах крокодили. Знаете ли за феномена на крокодила ?
Всички ловци на крокодили го знаят. Когато сложат в устата на крокодил нож с две остриета, за да не може да я затваря, той никога не прави опит да се съпротивлява, един вид направо остава като парализиран. Това е така, защото като животински вид, той няма враг-предатор и поради това, че никога не бива нападан в своята животинска среда, няма изработени рефлекси, когато това стане.
Аз викам, че този феномен на крокодила трябва да бъде използуван и срещу двукраките крокодили-майнд-контрольорите, които ненаказано вилнеят в блатата на деградацията и нямат никакви навици, някой да им се противопостави.
Ще бъде най-интересно нещо на света, смайването им по места. Оказва се, че точно това, което днес им силата, никой да не смеее истински да им се противопостави, може да стане и тяхната най-голяма слабост. /... нали се сещате деее ???

Ох, леле то беше голям майтап, но нали горките марионетки, трябваше да си заслужат командировките, които междудругото, аз им платих, недоброволно естествено, след като агенцията за пътуваме ми начисли довойно нормалната тарифа.
Удрят по финансите с голямата секира и крадът на поразия, пустите му клептомани-демо-крадци, нали са над закона и се кефат, маняците му с маняци, наволя.

Ех, то беше голямо шоу, от което, колкото и да е чудно на шебеците, аз печеля, защото научих много неща, а това за мен просто няма цена, парите са най-ниската такава, в случая.
В Бразилия същото и навсякъде другаде, но явно в Швайн-нария съм им най-удобна за техните сатанински изпълнения и правят всичко възможно, дори невъзможното, тук да съм закотвена, пасивна, статична, в тотална социална изолация и удобна като бяла експериментална мишка в кафеза, редовно слагана под микроскопа.
Що зор видеха, докато ме прикоткаха тука да дойда, на що народ промиха мозъка и изманипулираха и сега не ме пускат, много съм им скъпа, мила и драга, аз горката.
И как не, като много парета, звездички и пагончета си докарват зомбетата-пионки върху моята нещастна гърбина.
 Естествено, че има и други, далеч по-важни причини, тип окултни, всъщност най-важните за тях и няма никакво значение аз какво правя или не правя, окултната същност си остава непокътната, както и тяхното преследване !!!
Ех, няма отърваване, вървът след мен неотменно, на върви навързани, тези напълно програмирани, ошашавени и обсебени зомбар-помияри.

Мааани, мааани, мааани, започват наистина да ми се вдигат акцииите. За такова чудо невиждано и нечувано не съм чувала на някой да му се е случвало, дори и сред най- голямите жертви на майнд-контрола.
Едно време имах разни "приятели" и "приятелки", които още тогава се чудеха, какъв е тоя страхотен вечен полицейски водовъртеж около мене, като знаеха много точно и от първа ръка, че нямаше никакви реални и нормални причини да съществува.
Ех, естествено, че на тези пионки, никой нищо не им обясняваше, само ги използуваха като черни ангели, в пълния смисъл на тази дума, срещу моята персона. Пърхаха около мен безспир с черните си крила и изпълняваха много акуратно своите сатаниски задачи. Идваха и осъществяваха своите мисии, без да си дават сметка, че са много, а аз една едничка, трябва да ги понасям всички.

Дааа, трудно е на промит мозък да си събере акъла и да мисли въобще.
Аз като човек напълно пасивен, невинен и наивен, въобще не си давах зор за тяхното съществуване и непукизмът ми беше пълен, което ме е и спасило фактически от енвазиите донякъде.
След като успяха всичко да разрушат в живота ми, нямаше как, обърнах им внимание и още как, така както никой до сега, сигурно не го е правил. Надявам са доволни, най-малкото защото, поне имат повод да ме лупат още по-силно, на което много държат, за да се чувствуват извинени, тези нещастници с промити мозъци.
Това им е и една част от ритуалите, сам да се набуташ в шамарите. Аз се набутвах почти винаги, защото реших да ги изуча отвътре, в дълбочина и разкрия пъклените им планове, които фактически засягат всички. Това, което открих е, повече от пъклено даже и повечето го знаете, но си траете, защото сте част от тяхните действия.
Когато въобще не реагирах и намирах сила да съм непокист, пак го правеха, така че ... промяна няма в плана, който са извъртели за живота ми ???!!!
С пас и без пас все си в тяхната паст !!!

Всъщност това важи и за вас всички. Вярвайте ми, прочела съм сигурно всичките, обявени в Интернета истории на майнд-контрола по света, но такова чудо, като моето, не съм срещала. Това, че съм българка е ясно, голям проблем, но трябва да има и нещо друго много важно, мамка му, на зелените гадинки и баш майсторите зидаро-мазачи на видимите и невидимите стени на овчите кошари. То е ясно, дори само от това, че не съм овца като повечето, но има и нещо друго в цялата тази история мерд-ьорска.
Разведоха ме уж "случайно" по всички особено важни ритулни места по света, без да имам и понятие навремето, точно какво става и, което явно е било много важно за тяхните номера и номерца, срещнаха ме с изключително важни екземпляри от тяхната клика, резвеждахаме, в смисъл разделяха ме с всички близки и държаха много да остана сам-сама срещу тези гадни гадинки с тех ните веччни гадости.

Уж са много, уж имат цялата власт и уж са над закона, и пак ги е страх, и предпочитат жертвите им да са сами срещу тях. Значи не са силни толкова, за колкото искат да минат, най-малкото защото всичко, което правят е илегално, обляни със сълзите и с кръвта на милионите си жертви, преследвани от тяхните клетви.
Всеки, който им помага, колкото и да е "дребна" услугата, техен съучастник става и ще споделя един ден кървавата им карма, защото ставате частичка от пъклените им действия. Те не разчитат на силата на капката, а на постоянството й, като подсигуряват винаги да капе, докато дупка издълбае. Те не бързат, техните планове са били винаги дългосрочни, макар че напоследък нещо преминаха на бързи обороти, за да превърнат всички зомбита в абсолютните роб-оти.
И сега какво ли ще предприемат се пита в задачата ?
Дълго време не исках дори да знам за тяхното съществуване и ги пренебрегвах тотално, все едно, че бяха досадни конски мухи, което явно много ги е засягало, нали са все мегаломани.

Е, най-накрая зацепих и то с такава сила, че разбрах всичко от всичките им манипулативни принципи и смертелни изпълнения, така както сигурно малцина са го направили.
Е, сега какво, по дяволите, искат още тия дяволски същности ?
Откраднаха ми живота, съдбата, децата, здравето, свободата, какво още искат ?
Може би душата ми ? Е, тука не са познали, няма да стане, сигурно затова е цялата тази невероятна офанзива и безбройната армия от зомбита, която се занимава перснонално с моята нещастна персона !!!
Просто няма да стане и си го знаят, и искат с безброй чипове да ме напълнят, но това не е въпрос на машинерия, тъпи гадни копелета на Сатаната. Точно духът, истинският дух на машина не се подчинява, там е номера, я. Хиляда чипове да ми сложите, пак няма да успееете, като вас няма да стана. На клада да ме сложите, пак духът ми ще оцелеее и отлети в небесата. На тази земя отново ще се завърне, с вас борба отново ще отпочне, докато се сврете в адските тенебри, откъдето сте се пръкнали и завинаги човечеството от вас да се отърве.

Всички, които ме познават, дори и тези, които аз не познавам, а те са много такива гадини, знаят много добре за какво говоря тука. То е преследване, то е контрол, то е манипулация, то е чудо, невиждано и нечувано. Цялото швайнарско сатаниско войнство е на крак !!! То не, че няма защо деее, като се сравнявам с овцете, Човек съм, като магаре из овце, а това не е позволено в царството на сатаните, но все пак, това тяхното минава всички граници на приличието.

АЗ СЪМ ИЗВЪН ЗАКОНА, ТЕ СА НАД ЗАКОНА В ТЯХНАТА ДЕМОНО-КРАДЦИ-Я,  ОТГОРЕ ИЗЛЪСКАНА, ЗАЛИЗАНА, ГЛАНЦИРАНА И ЗАМАСКИРАНА С ФАЛШИВИЯ БЛЯСЪК НА КЪРВАВИТЕ, КРАДЕНИТЕ И ДОМОНЯЧНИТЕ ПАРИ, ИДВАЩИ ОТ УЛТРА КРИМИНАЛНИТЕ КРЪГОВЕ ПО СВЕТА, И ХОП ПРАВО В БАНКИТЕ НА ШВАЙНЕРСКИТЕ САТАНИ !!!

Тук са и червените пари на червените барони на България, лишавайки народа й от благоденствията, за които е работил по време на комунистическото робство.
На това честност и неутралитет ли му викате вие ?
Гледала съм не малко документални филми по този въпрос, където много точно и открито говорят за това, че оставайки тези пари в банките, фактически ощетяват страхотно народа, на който принадлежат, но въпреки това, никой не смее открито да хвърли ръкавицата и каже, вие сте крадци от световна класа.
Само констатации, без конкретизации, както правят с всичко останало, което, естествено, не предизвиква никакви особени контрамерки, освен мимикрии.
Нооо, в скоро време с централизирането на банките по света в услуга на Световното правителство, което се гласят да провъзгласят, ще турнат ключовете на всички банки, включая и на тия тука и тогава ще им гледваме сеира.
Аз вече съм писала, някъде тука, още преди няколко години, че ролята ИМ на каса като си я изиграят, ще стане много зле положението.
Просто анализирам и констатирам, нищо не искам, защото и в двата случая ще съм потърпевша в личен план, както и 90 процента от хората по земята.
Третият вариант, този на освобождението на човечеството от касиерите, явно няма да се случи, искам или не, след като всички по калъп разсъждавате и жевеете, така че ... ???

Значи си имат и други причини някакви, мръсните му гадни копелета сатанински, во веки веков, да са проклети.
 Има и една едничка полза от тази сатанинска история и тя е, знам със сигурност, че не съм овца, което за мен е най-важнта констатация.
Мерси, държа да кажа на инквизиторите си, че не съм като тях модифицирана и програмирана овца, създадена да инквизира истинските ХОР-та и да ги деградира, с безбройните методи на манипулацията.

Благодаря ти Господи, че си ме запазил от подобно падение. Така както се познавам, издъно да кажем, едно знам, ако случайно ми бяха отредили друга, много по-приятна роля, за да ме направят, като другите, послушна програмирана вакла и дойна овчица със златни копитца, щях да въртя да суча, и пак в това положение щях да се намеря, всички овчи блага щях да отхвърля, нооо Човек да си остана.
И да знаете в тази връзка, точно черните овци са добрите, а не белите, както е прието открай време, но нещата в Матрицата са винаги наопаки.

Дааа, истина е това, каето казват езотериците, че всеки си заслужава съдбата и аз съм горда, че не само я заслужавам, но и се стремя към нея, защото тя е единственото нещо човешко, което ми приляга, като ръкавица. Заслужавам си напълно съдбата в царството на Сатаната и неговите копелета - преследване тотално, без един ден мир и спокойствие.

Откраднаха ми живота, съдбата и децата !!! Пазил ме Господ да съм превилигирована в царството на Сатаната, какъв резил за Човека !!! Не, мерси !!! Знае си Дядо Боже работата и на любимите си Чада дава най-трудните изпитания, за да докажат, че са негови ХОР-а. АКО има още някъде ХОР-а по света, нека си останат такива, каквото и да им струва това, заслужава си, нали за това сме се родили и всеки ден трябва да го доказваме с пълно съзнание за реалността и в действие !!! Труден, каменист и страшен е пътят Господен !!! Всички други криви пътища, макар и лесни, водят право към ада !!!
Казвам "АКО" защото ХОР-а при мене няма и почти никога не е имало. Инкивизиторите, стриктно спазват, важното за тях правило, двама истински Човека, заедно в съюз да няма и изключително виртуозно, трябва да им го призная, се справят с проблема.
Дааа и тях голям страх ги гони, тези нещастници, макар че каквото и да правят, колкото и добре да изиграват дяволските си номера, божията справедливост, няма да ги отмине, до тях със сила ще стигне с гръм и трясък ще ги удари.
Така или иначе, на никаква земна цена, не искам да бъда на тяхните места.

И ВЪПРОСЪТ НЕ Е, ЧЕ С МЕН СЕ СЛУЧВА, ВЪПРОСЪТ Е, ЧЕ СЪС ВСИЧКИ ВАС ТОВА СТАВА И ФАКТЪТ, ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ВСЕ ОЩЕ НЕ ГО ОСЪЗНАВА, ГОВОРИ КОЛКО ДЪЛБОК И ВСЕОБХВАТЕН Е ЗОМБАЖА И КОЛКО СА БЛИЗО МАНИПУЛАТОРИТЕ ДО СВОЯТА ОКОНЧАТЕЛНА ПОБЕДА.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=1335.msg170743#new http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=8990.msg170743#new http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=10326.msg170743#new

"Машината обаче не е в състояние да подхожда индивидуално към децата, тъй като й липсват знания по психология." Край на цитата.

Значи следващата стъпка е, бъдещите био-роботи да нямат психика, а просто роботозирана куха тенекия, пълна с копчетия за задвижване на съответната програмация !!!
 Близкото бъдеще, ако не се намесиме, ние човеците !!!
С чиповете у главетата
С трите шестака на челцата
С цедките на дупетата за досиетата
С камерите по кюшетата
С микрофончетата на реверите
С високоговорителчета
Със сателитите всички вързани
С невидимите нишки
Страхотно бъдеще-мечта на био-роб-от-ници ви чака, докато ви заскърца ламарината и ви хвърлят на гарбича за износена био-тенекия. Забележка:

1. Този път няма да е само за комшията и колегата, на който цял живот подливате вода, за да се издигнете в службата и да изучите децата си в престижни университети, където окончателно да им промият мозъците и станат и от вас по-голями сатани. За никой няма да има привилегия, без каквито и да е изключения. Впрочем, привилегиите са били винаги един вид виртуални, защото се оказва, че най-привилигированите, са били и са най-манипулираните, програмираните и зомбираните.

2. Последната мода в Англьо-истерията, според документалния филм, който гледах вчера /18.03.2009/по френската телевизия, просто ужасяващо, камерите в Лондон, градът с най-много такива в света плюс Монако, са били снабдени и с високоговорители. И с цялата тази камерна истерия правят страхотен бизнес, както винаги освен другите номера с нещастните граждани. Всички, жертви и палачи, ще бъдат набутани в кюпа и ще му турнат капака със сателитната ключалка, баз никакви шансове от него да се изпълзява, като разберат плазмодиите, че са заключени. Ропот от Роб-от не се предвижда, само излизане от РЕДА, с едно натискане на бутона от Сателита и хоп мълниеносно унищожаване на плазмата на плазмодиите. Ац, два, ац, два, ац, два, скръц, скръц, скръц и цък върху бутона, ако се запецне нещо чипа и електрониката не изпълнява, предвидената за съответния био-роб-от програма. Програмката ти отказва, чипа се развалил и не подава програмата ???!!!

Няма проблема, клавишчето и хоп за една секунда отиваш по дигиталната система в машината за пресоване на био-тенекия ? Не съм още срещала инфо, в което да са предвидили претопяването на био-роботите, но няма да се учудя, ако издокорат нещо по въпроса. Така де, експлоатацията трябва да е пълна от източването на психо-енергията, изпиването на кръвчицата, разни други номерца и ритуалчета, заменки на органи, може и дефектиралата и износена био-тенекията да им свърши някоя работица.
При толкова орди от учени маймуняци, един вид био-процесори, няма начин да не измайсторят нещо, след като подготвят поне половината човечество да го сготвят на овнешка курбан чорба за Ритуалите на баш-майсторите дзидарно-мязачи, рептиляци и тяхните мяунки, мячещи жално, с преклонение и с умиление, припяващи дяволските им приспивни песнички. /Ще дойде ден, когато ще ги млатат като мачета у диреци и линчуват по площадите, няма начин, след като пренебрегват всички космически закони и единствено на Дявола се подчиняват./
Вие за какво си мислите, че ви превръщат в овце ?
 Точно, за да станете месце за една хубавичка овнешка курбан чорбица, след като са ви изсмукали душицата ? Иначе, няма как да стане номера, я !!!???

Овчата ферма има точно определени предназначения и те се осъществяват, точка по точка. Лелеее, малеее, що ритуално сърбанье ще паднеее на чорбъта, що чудо ще еее, невиждано и нечувано до сега, върхът на маймуняро-рептилската цили-вили-зация !!!???
Със стоглавите зелени чудовища няма ала-бала, три отсечеш, още сто изникват на техните места и искат многооо чорба !!!

Чорбъта прай борбъта !!!
Едно определение от мен за био-робот: кухо био-двукрако, от дух лишено, с промит мозък, по рептилски развито и надлежно програмирано, да бъде вечното робско адово чадо !!!
Ох, забравих, био-роботът е фалшив човек, яде фалшиви био-продукти, въобще само на фалш бие, даже и дзвънтенето на тенекията му не звучи хармонично, но всички се напинят звуци да издават и песнички да създават, спектакло да правят, ролята да си изиграят.
Горките дигитални марионетки, за сцена нали са създадени, на конци да са вързани, от марионетисти дигитално да са управлявани !!!??? И сега е пълно с марионетчици в по-несъвършена форма, нооо утреее, ще дойде времето само перфекни био-роб-отче-та послушничко, без собствена мисъл и душа, да щъкат по нещастната Земя.
А, Земята горката, нашата майка, дали ще издържи такава зла орисия да постигне нейните деца ? Съмнявам се, сигурно на две ще се разцепи и ще погълне тази отвратителна прокопсия на неразумните си чада - завинаги. На робските ч-ада, оставили се безволно в ръцете на копелетата на дявола, в ада им е мястото, заедно с тях самите !!!
Хъм, каква ли е етимологията на думата "ч-ада", какво ли означава ?
Може би Човек извън -ада и когато престане да бъде такъв, в него се завръща ??? Нещо такова ще да е, бъдещето ще покаже, ако въобще нещо остане !!!
Всъщност важното е, какво ще стане, думите също са загубили своята истинска роля, отдавна. Ако съберем заедно робовладелството, феодализма, инквизицията, алхимизма, капитализма, фашизма, комунизма и всички съществували досега диктатури в една топка, няма да успеем да получиме по големина и сила онова, което ни чака в близките времена. Сигурно е !!! Интересното е, с какъв номер ще изкочат и успеят да хвърлят ласото с примката на врата на цялото човечество, с едно единствено и точно хвърляне !!!???

Какво ли са измътили в котилото на Елита, за да набутат на човечеството от раз Новия Световен Ред ? Я някоя супер голяма атомна бомба, я някое ултра лазерно оръжие, което ще препишат на извънземните, я някоя халограма на Христос в небесата, идващ да спаси чадата адови, я фалшификат извънземна енвазия на Земята, добре изиграна с оръжия, непознати все още постижения в областта, я направо отваряне на Третата Световна Война, в която да включат абсолютно всички държави или нещо друго от сорта.
Аз си мисля, че ще е номерът с извънземните, защото разсекретяването на топ-секретните документи от почти всички държави, което междувременно продължава, не е случайна работа и е един вид суха тренировка и подготовка, за да хване декиш театрото, когато ще го разиграят с военните и вся остольная сволачь, неизменно включена в играта.
След като видяха, че народите нещо започнаха масово да не им се връзват на номерата с подклаждането на войните и пълното фалшименто на причините и са решили да разиграят един фантастичен холивудски филм на открито, прожектиран не на екран, а на небето, като цялото човечество ще го гледа смаяно, вече доста добре подготвено да налапа въдиците.

Ех и каква въдици - най-голямите, които са хвърляли до момента за всички, едри или дребни балъци, плуващи самодоволно в бокала на Матрицата.
 Пък после ще почне едно мяткане за откачане на въдиците, едно чудо, ще ври и кипи в бокала, нооо няма да има спасение. Въдиците са им сателитни, плюс ултра-мощни уреди и компютри, така че да няма отърваване.
Ако мърдате тогава ще правите само кеф на въдичаря, точно както беше във вица от едно време. Сега е момента да се размърдате и най-вече суроватката у главите да почне да мисли.
И такааа, докато зяпат захласнато всички овци по небето, ще обявят Световното Правителство, уж за борба срещу извънземните, което е сформирано сигурно още, когато са решили, с кой магически номер да излезнат на световната сцената. /Някъде в Интернет даже имаше доста инфо точно по този въпрос със списъка, въпреки че по традиция, най-важните не са ги обявили. Тяхната наглост е безмерна и е типчина за мегаломаняци и манипулатори, каквито и са/.
http://news.ibox.bg/news/id_1823843368 /

И британците разскертетяват топ-секретни документи за извънземни !!! Е, да деее, нооо не всички, само тези, които им изнася и им вършат работа за целта, т.е. подготовка на овчите маси за извънземните небесни флотилии с халограмите.

http://www.escapetheillusion.com/blog/2008/12/canada-admits-alien-technology-operated-by-the-usa/

Яяя и канадците също по заповед на щуките, един по един, та накрая всичките. Естествено, че подготвят нещо в тази връзка и както винаги постъпателно и уж незабележимо.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=9890.msg171167#new

Ха, ако има такива, те отдавна са тука, я под земята, я на дъното на океана, я между нас самите, и няма да кръжат като изоглавени, ден след ден, без да се опитат да влезат във връзка, като се има предвид, че щом успяват да дойдат до Земята, значи имат всички технически възможности да го направят, без да рискуват. Много е възможно и наистина да се влезли в съюз с Елита, който дърпа здраво юздите, яхнал колесницата на света.
Ако дойдат извънземните, то ще е нещо планирано, а няма да бъде изненадващо посещение, освен за овците, разбира се.
Да не говорим, че от хилядолетия сме посещавани и много доказателства от прадедите ни са оставени и даже има хипотези, че сме плод на извънземни експерименти и те вървът даже и в момента.
Ако тепърва ще идват сега и ще ни нападат, няма да го направят, точно когато на властелините им отърва, за да обявят глобалистичния си ред, в който всички ще бъдат въдворени и подключени с големите сателитни катинари. Ако са в съюз, не виждам защо, като биха могли и сами на теглят балтията на Земята.
Въобще, али-бали портакали, както винаги и много типично за баш-майсторите манипулатори, всичко да използуват за целта и на всяка цена.
Самият факт, че цялата дъндъния за извънземните идва пак от баш-майсторите манипулатори, ясно показва, че пак подготвят някаква щура постановка, тип фантасмагорична и ултра манипулативна. Това не изключва автоматически съществуването на извънземни. Просто те искат както си им е в навиците, от всичко да се възползуват и пускат в употреба, единствено за своите собствени цели.

В тази връзка пускам едно мнение от рубриката "Това ми хареса":Alien Administrator Експерт Публикации: 6142 WATCHER Re:Противо-НЛО земна защита? « Отговор #16 -: Днес в 10:18:49 » Цитат на: Eon в Днес в 08:12:25 Цитат на: Tangrata_ в Днес в 04:34:58 Еон, надявам се за доброто на всички да не си прав. За инсценировката са предположения, дано не съм прав наистина. Инсценировки разбира се има, но те се използват просто като стратегически момент. Много хора са склонни да мислят в стил или е така или е иначе. Нищо не пречи да ги има и двете и ситуацията да е много по-сложна. Например често срещана теза е да се опише как земните военни субекти имат технология за летящи чинии и как правят отвличания на хора като след това се прави "гениалния" извод че щом това е факт, значи извънземни няма. Какво пречи да съществуват паралелно и двата феномена ? Още повече, че извършваните отвличания от военни субекти в стил НЛО допълнително замазват истината и са изцяло в интерес на дезинформацията. Край на цитата.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=10461.msg172009#new

На мен по-интересното би било друго. Докато си разиграват театрото с извънземните, те наистина се появят, но не така, както на тях им се иска. Ах, е те тогава голям кеф ще падне, да ги замлатат сивите по рептилските кратуни и ги вземат до един на друга планета, за да си правят с тях експерименти, да видят какво е !!! Един, да не остане, че пак ще размъти водата на Земята.
Ха, ха, ха !!! Време е на сивите, да ни разяснят механизмът на шейп-шипването на зелените шейтани и най-вече, от къде по дяволите им идва безграничната мания за власт, която напълно ги е одяволила, ошашавила и вманячила.
Алооо, там Сивият, ела тука беее, мааани си очилата и ми дръж шапката с периферията !!!

ХАЙДЕ ДА ИДВАТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, ЧЕ С БЛАТНИТЕ ЗЕЛЕНИ ГУЩЕРИ, КРОКОДИЛИ И РАЗНИ ДРЕБНИ ЖАБОЦИ И ПОПОВИ ЛЪЖИЧКИ В ДОПЪЛНЕНИЕ, СЪВСЕМ ГО ЗАКЪСАХМЕ !!!
БАЛЪЦИТЕ ОТ БОКАЛА НА МАТРИЦАТА ПОИЗЧЕЗНАХА И СЕ ПОЯВЯВАТ САМО РАЗНИ МОДИФИЦИРАНИ ИНДИВИДИ ОТ НЕЗНАЕН ВИД И СОРТ ХИБРИДИ !!!
ОТ ТЯХ, ЧИСТА ВОДА В БЛАТОТО НЕ ОСТАНА И ВСИЧКО СЕ МЯТКА, ВРЪТКА ВЪРДАЛЯ, ВЪРГАЛЯ И ЦАМБУРКА В ТИНЯТА !!!

МОЖЕ ЕДИН ДЕН ДА ДОЙДАТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ И СИГУРНО ЩЕ СТАНЕ, НО НЕ ПО ЗАПОВЕД НА САТАНИТЕ, КОИТО ВЛАДЕЯТ ЗЕМЯТА !!!

ПО-СЪМ СКЛОННА ДА СМЯТАМ, ЧЕ АКО ИМА ЗАПОВЕДИ, ТЕ ИДВАТ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ КЪМ ЕЛИТА.

Единадесети септември беше за даване на ПЪЛЕН ход и поход в борбата уж на човечеството, уж срещу терористите, които са техни модифицирани рожбички и сами видяхте всички, какви нечувани размери взеха мерките за сигурност над овцете, за отрицателно време. Колко бързо всички им се подчиниха и започнаха да ги третират като потенциални престъпници навсякъде, точно както едно време всички нас у соц. лагера ни третираха като потенциални шпиони.
После пък ще дойде времето на Space spy-тата.
Леле, да се чудиш да плачееш ли или да се смееш, трагико-комедията е пълна ???!!!

 "ВСЕКИ, КОЙТО Е ГОТОВ ДА ОТСТЪПИ СВОБОДАТА СИ В ИМЕТО НА СИГУРНОСТТА, ПРОСТО НЕ Я ЗАСЛУЖВА." Край на цитата.

Това си беше един от важните подготвителни моменти за настаняване навсякъде по света всичко необходимо, за да бъде блокирано, каквото и да е евентуално недоволство или контра-реакция от страна на масите, като му дойде времето. Камери, лагери, затвори, чипове, полицейски и военни подразделения, добре екипирани с последна техника за елиминиране и озаптяване, бяха бързо по кюшетата инсталирани, манипулаторите инструктирани и всички фактически станаха екснпериментални мишки, под микроскоп гледани.

Принципът е следният: ако си успял да опознаеш врагът, си на една крачка от победата.
Явно старата игра на стражари и апаши си изигра напълно ролята на Земята и ще го ударят на ултра фантастика във вид на кино-сереали в реалните им измерения, прожектирани в небесата. Шоуто ще се премести от Земното кълбе към Небото СИНЬО!!!

Грандиозно и величествено, типично за мегаломаните и тяхната глобална програма за окончателно поробване на горкото човечеството.
Всичките им земни номера се изтъркаха и сега, опаланка, давай да почнеме в небесата играта. Като начало, започнаха да затрупват космоса с боклуците от сателитите и да предизвикват разни катастрофки между тях самите. Където и да се появят, всичко унищожават и със space боклук да задръстват.
Значи какво ? Всичко е готово, след финансовата криза, която тече в момента и е важен елемент от Плана, да уберат паретата и никой да не може много да мърда, финансово-икономически и индивидуално или като самостоятелна държава и точно тогава, опаланка, ще нападнат лошите извънземни, съвсем "случайно" нашата горка Земя, превърната в кошара и опасана със сателитчета за сигурация

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=98.msg171071#new

Еее, неее, този трик при заспите-овци може само да мине.

http://www.prisonplanet.com/rockefeller-internet-is-%e2%80%9cnumber-one-national-hazard%e2%80%9d.html

Ще сложат и балтията на Интернета, който си изгира ролята да преслушат всички в него, до каква степен са били манипулирани, овчясали и зомбирани и тъй като вече става малко опасен за Елита, ще бъде достъпен само за най-верните му слугинари.
Преди още да са му кръцнали "жицата" на Интернета нека го превърнем в оръжие и направим от него световна трибуна на човешкото недоволство, срещу идващото тотално робство !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=3903.msg171464#new
Краят на свободния Интернет !!!??? 07 avril 2009

 Obama va implanter une nouvelle loi : la fin de l'Internet libre. Il est en pourparler avec plusieurs pays pour faire appliquer les même lois. La France va y passer. Un débat sur le sujet. Si la loi est votée, elle donnera à Barack Obama le pouvoir de désigner des réseaux privés comme des infrastructures et systèmes critiques, et ainsi d'ordonner des restrictions, voire une coupure au nom d'une urgence en matière de cybersécurité ou de sécurité nationale. Le président aurait donc théoriquement le pouvoir de couper Internet. On pourra ouvrir votre portable n'importe où, n'importe quand, pour vérifier si vous n'auriez pas faits des téléchargements illégaux de films, de la musique ou des trucs qui brisent les droits d'auteurs. La porte sera ouverte pour la pornographie, les livres, et aussi les films ou fichiers qui s'opposent Nouvel Ordre Mondial. Cette loi permettra aussi d'arrêter le traffic quotidien de l'Internet pendant des jours s'il y avait une attaque de virus nationale dans les sytèmes civiles ou de la Défense. Si vous êtes arrêté pour quelque raison que ce soit, cela leurs donnerait le droit de saisir tous vos ordinateurs et les scrutiner à fond, à volonté. Big brother à l'oeuvre. http://www.conspiration.cc/
radon Относно: Януари - 2008: Разкритията на един Посветен « Отговор #139 -: февруари 17, 2009, 10:25:29 » Цитат на: Kida в февруари 16, 2009, 04:25:41

Да, но изборът, който ни е предоставен, не винаги зависи от нас. Твърде малко неща зависят от индивидуалният човек. Обстоятелствата не позволяват богато поле на избор, макар че се опитват да ни заблудят с глупости от рода на "Свободна държава"Нещат може да се променят според мен, само ако достатъчен брой хора приемат данен модел на мислене. Така ще се получи едно ново колективно съзнание, на което вселената ще реагира.
"Помощта за едно такова колективно съзнание е дошла вече, това е интернет. Създаден с първоначален замисъл да е военна машина, интернет доказа максимата, че , който нож вади от нож умира." Край на цитата.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4682.msg170826#new

/Този сит е пак на същите, но това не пречи да се възползувате от доброто инфо, тук таме, а наивниците-балъци, които влизат в него им хвърлят после мрежите. Аз не съм наивник вече и затова веднага ме изхвърлиха веднъъъга, за да не всявам смут в овчата маса. Има в него разни спецове, които са ултра информирани, но това не пречи и да са докрай зомбирани, особено администраторите, естествено./. Лелеее, колко добре са го стъкмили, туй чудо невиждано и нечувано, за да набутат на човечеството докрай Голямата, Глобалната, Твърдата, Нечупливата, Стоманената, от хилядолетия мечтаната, Световна Диктатура. Остава под въпрос, междувременно, колко народ са решили да избият "извънземните" пущиняци, за да превърнат Земята в пустиня, за по-лесно управляема, оробовладена и роб-отозирана ? Колко удобен ще се яви врагът космически ???
Въй, земните вече си изиграха ролята и напълно се изхабиха от употреба, давай сега с извънземните да правиме салта морталета на световната циркова арена !!! Едно е сигурно, че ще извадят най-новите си оръжия от топ-секретните си укрития и подземия, за които никой не е чувал още и ще карат наред, че всичко да им е наред в Новия Световен Ред. Няма да им е лесно на горките, да разредат човечеството с няколко милиарда и голямо пуцане ще падне, и мого казани за курбан чорбата ще наслагат по всички важни ритуални свръхенергийни центрове по Земята. Ако трябва ще изгорят цялата амазонска дървесина, за да има огън за казаните с чорбъта. Цели флотилии от "извънземни" ще плуват в небесата и ще пускат огън към земята, всичко ще се стопява и на ритуална чорба ще става. Какво ли и друго могат да измислят такива двукраки, подчинени изцяло на Дявола, който им е напълнил с войнишка чорба главата ? За тях, чорбъта прай борбъта !!! То е повече от ясно, че тогава съпротива, едва ли ще има !!! Ще действуват с ултра изненадата и с непознатото, т.е. с извънземните, разчитайки на смайването и ужаса от неземното върху овцете, които ще реагират точно като едно време аборигените, когато са видяли за първи път кораби, огледал-ца и герданчета, донесени им от конкистадорите. Нищо ново по Земята, Принципът е същия !!!

http://e-vestnik.bg/6008

Тууу, язък за толкова векове циливилизация и пак същото, стария принцип винаги си работи бе грешка и първичността е винаги на линия. Висша цивилизация на нисша популация дава малко еволюция и много изтребвация !!! Рано или късно всички ще се усетят, но мандалото ще е паднало - дефинитивнооо !!! Ако ще има съпротива, то тя трябва да е сега и те го знаят, добре се барикадират и подготвят с всички възможни средства на манипулацията, програмацията, чипизацията, камерите, военните, спец-ченгетата, науката и техниката, построените вече концентрационни лагери, както и хилядите други неща, за да овладеят недоволствата на народите по света. Имат огромна преднина и всичко им е в ръцете, само едно нямат и то е най-важното -
СПРАВЕДЛИВОСТ, ЛЮБОВ, ХАРМОНИЯ И ЕДИНСТВО С БОЖИИТЕ И КОСМИЧЕСКИ ЗАКОНИ, защото ДУХЪТ го нямат и точно това ще им провали Плана.

Хитрягите с тоягите, сами ще се изпързалят на финала, въпреки съвършенството на техниката, прекалено сигурни вече, че хилядолетната им война ще бъде с венец овенчана. Венец ще има, но трънлив и не този на славата, а на хилядолетните проклятия на ХОР-ата. Дааа, бумерангът винаги се завръща с хилядолетно по-голяма-сила !!! За съжаление това, едва ли ще спаси многото овце, които отдавна са се оставили да блеят в хармония с копелетата на Дявола и са си продали на него душата, за жалък овчи животец в кошарата.

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ГРЕШКИ СА НАПРАВИЛ В ЖИВОТА, НА МАНИПУЛАТОРИТЕ ТОВА ИМ Е РАБОТАТА, ДА ТЕ ОТКЛОНЯВАТ И ОБЕЗВЕРЯВАТ, ЗА ДА ТЕ ЗОМБИРАТ И ПРОГРАМИРАТ ПО ТЯХНАТА МЯРКА. ВАЖНОТО Е, ДА ГО ОСЪЗНАЕШ И ДА СТЪПИШ ВЕДНЪЖ НА ГОЛЯМИЯ БЯЛ ПЪТ, БЕЗ ДА СПИРАШ ДА ВЪРВИШ САМО НАГОРЕ КЪМ СВЕТЛИНАТА !!! ГРЕШКИТЕ СА ГЛАВНИТЕ ПЪТЕВОДИТЕЛИ В ЖИВОТА !!! ЕДНИТЕ ВОДЯТ ПРАВО НАГОРЕ КЪМ СВЕТЛИНАТА, ДРУГИТЕ -ФАТАЛНИТЕ - ПРАВО НАДОЛУ КЪМ ТЕНЕБРИТЕ И ДВЕРИТЕ НА АДА, НА КОИТО ПИШЕ С ГОЛЯМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ "НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ".

Като тръгнем от неоспоримия факт, че всички са превърнати в мултиплицарни перснонажи, благодарение на фрагментацията на мозъка, като всеки е програмиран с точно определени цели, съответно задействувани в исканото от манипулаторите време, трябва да започнем сами да развиваме, т.е. депрограмираме, това дяволско кълбо в мозъчното ни пространство. Трябва да го развием докрай и стигнем до нашето истинско човешко ядро, покрито от безброй лъжи. Друго спасение няма, помогни си сам, та и Господ да ти помогне, пишеше някъде. Значи, започваме сами да се депрограмираме, да си върнем единственият и истински персонаж, който представляваме и висшият АЗ единствен да ни представлява. Всеки го може, стига със сърце и душа да го иска, също пишеше някъде. Нека се простим с многоликите марионетки, в които са успяли да ни модифицират, с многото лица от маски и роли, които са ни отредили марионетистите, програматорите, гентетици и разни други сатанински същности. Това вече го пише навсякъде, но сякаш до ничие съзнание не успява наистина да достигне. Всичко се пързаля и стича по предварително гланцираните с тази цел мозъци. Явно и въпрос на афинитет, както пишат езотериците. Масовото загубване на афинитета към истинското, е една голяма победа за манипулаторите над народите. Ей, утрепаха се от работа това да стане, няма вече нищо истинско и естествено !!! Дори човешката черупка и кръвта вече почнаха да подменят, след поголовната генна модифицикация. Накрая и целофана даже няма да остане !!! Нека отново станем ХОР-а в своята цялост, с единство на ДУХ-а и с едничката роля, която Дядо Боже ни е отредил, ролята на Човека, на Човека с главна буква.

Някъде пишеше, кои са ХОР-ата на Дядо Боже, не е лошо най-вече вие, които четете кирилица и сте българи, да го научите, докато все още не са ни окончателно изтребили. Нека да се завърнем всички в лоното на Човека, което единствено за нас ХОР-ата е отредено. Не гледайте другите, първо вижте, вие кои сте и къде са успяли да ви чучнат на сцената и какви маймунджълъци ви задължават да правите, за да си защитите маските, с които са покрили лицето ви !!!

Фрагментираният мозък има нужда за всеки фрагмен по една маска и той я защитава неистово нищо, че е изкуствена и няма място при Човека. И това на много места го пише, но всички предпочитат с другите да се занимават, вместо със себе си. Ако успеете да го направите, пример ще дадете, а той е заразителен и струва много повече от думите.
И това го пише, къде ли не, но повечето предпочитат да бъдат идеалните примери на манипулирани, игриви, многолики маймунки.
Толкова е лесно и приятно да се литкаш по лияните и да ти пляска публиката, макар да струва скъпо - човешкото. Плащат с най-скъпото, което Дядо Боже ги е дарил, с истинския си живот на истински ХОР-а.

КОГАТО СРЕЩНЕТЕ ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ВИ ПРЕВЪЗХОЖДА В НЕЩО ИЛИ ДАЖЕ ВЪВ ВСИЧКО, НЕ МУ ЗАВИЖДАЙТЕ, ЗАЩОТО ГОСПОД ВИ ГО ПРАЩА, В НЕГО ДА СЕ ОГЛЕДАТЕ И МЕРКИ ДА ВЗЕМЕТЕ ДА СЕ ИЗДИГНЕТЕ НА ПО-ВИСОКО РАВНИЩЕ !!! ЗАВИСТТА САМО ЩЕ ВИ ОТНЕМЕ СИЛАТА ЗА ИЗКАЧВАНЕ И ЩЕ ВИ ОТДАЛЕЧИ НА МИЛИОНИ КИЛОМЕНТИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ДОСТИГНЕТЕ НЕГОВОТО ПРЕВЪЗХОДСТВО !!!

Ето ви и една притча по въпроса:
Re:Притчи « Отговор #79 -: Днес в 10:37:24 »
 "Стар чероки разказвал на своя внук за борбата, която се води във всеки един от нас. И рекъл на момчето, че в душите ни се борят два вълка. Единият е зъл, той е гневът, завистта, недоволството, отрицанието, алчността, надменността, самосъжалението, чувството за малоценност или пък за превъзходство, лъжата, фалшивата гордост и егоцентризмът. Другият е добър – той е радостта, мирът, любовта, надеждата, спокойствието, скромността, добротата, благосклонността, взаимността, щедростта, искреността, състраданието и вярата.Внукът се замислил за момент и след това попитал дядо си:- И кой вълк побеждава? - Този, когото нахраниш." Край на цитата.
Какво всъщност значи осъзнаване истината ? Според мен, първо доброто й опознаване на теория и после внедряването й в реалността на личния живот и даване на пример за другите. Ако остане само на ниво теория и бла, бла, бла, няма да има никаква полза за индивида.
Нещо неясно, или да ви го нарисува на картинка ?

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=3744.msg170981#new

След като всички козове вече са изиграни от баш майсторите задаро-мазачи с материалистичната им политика и развиване на консуматорските страсти у двукраките, /ах колко им приляга това наименоване, мажат и замазват всичко, докато си загуби истинския вид и образ/, започват да се подготвят с имитациите за духовното си израстване на висши духовни същества. Да де, нооо на принципа "Вълкът кожата си сменя, но не и нрава", та и с тях същата работа. Гледаш го отвънка уж човек, направо ангелче, нооо чипиран с дигитален черен ангел и на сатаните доброволно слугинче.
Дааа, както винаги при тях няма нищо истинско и всичко е една голяма игра на имитация и загубване на истинската и изначална природа на нещата и хората, както и всичко, което засяга живота върху Земята. В Матрицата всичко са обърнали наопаки и са му сложили обратни знаци, сега са тръгнали да имитират духовно израстване. И защо не, като има кой да им се върже на мимикриите ???

http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass02?authkey=uBTcbGsC9V8# ALBUM 1 http://picasaweb.google.com/home?source=bloggerdashboard&hl=fr&pli=1 АЛБУМ 1 + 2 http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass02?authkey=Gv1sRgCN_qi9jGjbeKuAE# Album2 ^

Забележка: Всички снимки в моите албуми са преработени от моите майнд-контрольори и добре омаскарени чрез тяхните фото-шопе.Всъщност то се вижда и от километър, но все пак да си го знаете и да не се чудите.

 http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2284&st=0&#entry34252

Воините се изпокриват, като мишоци, когато стане въпрос за действие, дори за приказка ги няма, иначе са царе на брътвежа, като почти всички останали !!!
Гледам изчезват теми от форума, които явно не харасват на тези зад кулисите. Трябва да си най-голямия идиот, за да вярваш, че точно този форум няма да е под контрол, да не говориме, че е тяхна рожба, много виртуозна и с точно определени цели, много трудно забележими, защото са далечно целещи се в нещо далечно, което за другите остава все още невидимо.
Един вид в далечни цели, които още не се виждат ясно на хоризонта за повечето. Това не означава да не го четеме ситчето на воините с мишите опашки, защото има златни зрънца в плявата и то не малко, пък и може да зърнеме целта на манипулацията, макар и да е доста трудна работа и се искат много изначални знания, а не толкова научена наука, която пак от тях идва. Истинските българи са знаещи, другите са само учени, научени и недоучени.
Знаещите минават през трънливите пътища господни, защото не са угодни на сатаните, а на учените им наливат у главите чорбите, сготвени единствено от сатаните, така че не е лошо да го знаете.
В този сит пишеше и един знаещ, който трънлив венец носи, в много залуди и капани попада, става и пада, но знанието с него си върви и никой не може да му го отнеме. Това че, той не ме припознава, не означава, че аз не трябва да го правя. Важното е, знанието и идеята да стигнат до хората, докато още ги има по нашата българска земя, а не носителите и предвестниците.
http://eltimir.ucoz.ru/blog/
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=10309.msg170563#new

Джаджите, измайсторени от научното криминално общество стават все повече, за орептилясване тотално на човечеството, по заповедите на елита на баш майсторите зидаро-мазачо-мазняци и рептиляци !!!

 http://vbox7.com/play:6418cea3 За Зидаро-Мазачите-Мазняци в България !!! http://vbox7.com/play:27e87845 Илюминатите с много светлина започнаха да ни обливат, за да е пълно заслепението на човечеството, за да си правят, каквото искат с него !!! http://vbox7.com/favorites:samvoin Интересни нещица за българската ни орисия !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=10311.0 http://vbox7.com/byuser:elenko_angelov ELENKO ANGELOV a dit : http://video.google.com/videoplay?docid=2742837615904314784 Еленко Ангелов представя "Лека Нощ Нещастие" http://video.google.com/videoplay?docid=2742837615904314784

Констатация, без лична трансформация, остава жалката имитация !!!

... След поредната безсънна нощ, атакувана в изобилие с електромагнитни вълни и шокови токови удари, не мога да измисля друго, за да оцелея, освен да правя снимки и да пиша с перо, натопено в сълзите ми и в кръвта, която капе от сърцето ми. Какво ще каже, майсторът на операцията, една едничка нощ и него да го подложат на същото, да види и той какво е това "удоволствие", пък може и да му щракне нещо у кухото главе, между двете ушета ? Знае ли се, може да е артисала някоя мозъчна клетка !!!
/С днешна дата 15.03.2009 никаква промяна у двукракото, операцията управляващо, освен силно течение у кухото главе от рептилски ветрове !!!/. Един ден тези хора ще ги бесят по стълбовете, ще ги линчуват по площадите и ще останат като най-черните срамни петна в историята на човешките цивилизации, но каква файда, след като днеска безчинстват и никой не си дава зор да ги спре, дори не посмяват да говорят, разпространяват и негудуват за страданията на жертвите на ментал контрола от палачите.
Една жертва без подкрепа, си остава винаги такава и те го знаят и правят всичко възможно да е самотна, като по този начин им остава винаги сигурна плячка.

Реакцията на днешното човечество също ще остане сигурно в историята на всички цивилизации на Земята, като най-модифицираното, най-робското, най-маймунясалото, най-скотското, най-мухлясалото, откакто свят светува, паралелно с изключително антихуманното развитие на цивилизацията и инволюцията на индивида. /Научно-техническият прогрес и цялата им банда от учени са изцяло подчинени на тъмните сили и използувани за безумни опити и модификации на човешките общества и раси, подложени на тотална деградация/. Значи какво, каквито палачите, такива и жертвите, като че ли, така излиза ???
В противен случай, отдавна щяхме да сме се от тях отървали, а не с векове да ги траеме. Това, че сме жертви, съвсем не означава, че трябва да сме съгласни и трябва, като тях да ставаме, рогати дяволи, чудовища и деграданти, с тяхните символи да се кичиме и с жертви за ритуалните им обреди да ги снабдяваме. Трябва всички да осъзнаят, крайно време е, че са жертви на КОНТРОЛА !!!

Такива като мене, са атакувани повече от нормалното, защото не се примиряват с тази система за изкуругване на безброй човешки същества, в угода на една шепа сатанински същности. Те успяват, защото всички си траят угоднически и подличко им помагат, по един или друг начин, като се надяват, че до тях няма да стигнат и ехидно се надсмихват над жертвите, като си въобръзяват, че имат някаква власт над цялата тази ситуация. Е, дааа, ама неее !!! Днес Интернет е голяма сила за Илюминатите, рептилите и цялата там еничарска паплач от палачи, защото измерват с него, много точно настроението на народните овчи маси по света, като добре си правят сметката и виждат до каква степен са успяли да зомбират и програмират същите, с многото си методи и палачи. С две, думи ясно да си дадат сметка на резултатите от тяхната сатанинска работа.
/ Та нали от ЦЕРН го измислиха, уж за размяна на информация между учените. Ах леле това е също като мотивите за отваряне на войните, лъжа от край до край и после удрят право в целта/.
Между другото ЦЕРН празнуват 20 г. от създаването на интернета.

http://info.cern.ch/www20/
http://www.prisonplanet.com/rockefeller-internet-is-%e2%80%9cnumber-one-national-hazard%e2%80%9d.html

Интернет си изигра почти ролята и се гласят да му ударат шалтера, защото става опасен, точно сега, когато са пред ФИНАЛА.

http://www.zdnet.fr/actualites/internet/0%2C39020774%2C39390881%2C00.htm

Същите тези маси, биха могли точно с Интернетът да им го върнат тъпкано по един много лесен начин, защото той е, нож с две остриета. Представете си само, че една изключително голяма бройка от компютърджии започнат да пишат и недоволствуват точно по Интернет, но масирано и безспирно, по всички възможни ситове, форуми и трибуни, буквално да го задръстват само с недоволство и конкретни примери. Един вид, да им спретнем една интернет революция, която най-малкото ще им покаже, че тяхните жертви не са толкова лесни вече плячки. Искам да кажа, едно буквално наводняване и потопяване на Интернет пространството само с огромно недоволство, нооо добре аргументирано, в правилната и точна насока насочено, докато стигнеме критичната маса на съзнание. Е, те тогава, пък и ние да им погледаме сеира. Е, да, ама, неее !!! Само жално блееене се чува в кошарите и супер контролирано и канализирано инфо. Вместо това, едни само предъвкват "тревата", която им подхвърлят баш майсторите по Интернет, ТВ-тата и медията или само я пушат и тънат в тотална илюзия, за да има какво да правят и джвакат, да не мислят да тръгнат в истинския смисъл да недоволствуват и в действие да се противопоставят.

Други не им пука пък изобщо и си играят разни игрички, с които окончателно им се промива мозъка и стават тотални жертви на РЕЖИМА. Въобще интернета, телевизията и пресата много виртуозно се превърнаха във всенародна гума за джваканье, която напълно обезсилва джвакачите и те си въобразяват, че с мляскане и примляскване, се изчерпва въпроса. Изчерпва се, но за баш майсторите, защото си подсигуряват нужното спокойствие по този начин, за да продължават своя победоносен ход и окончателния им възход за господство над, вече условно казано, човечеството.

Лелеее, аз нещо много се размечтах, че е възможно такова нещо, овцате да тръгнат срещу вълците !!! Да се случи такова нещо на тая нещастна Земя, населена вече само с двукраки нищожества, които дори не са в състояние да се справят с една шепа маниакални изродчета, обсебени от мисълта да покорят напълно света, като на всичкото отгоре се гласят да го съкратят най-малко с петдесет процента. Три милиарда за курбан чорба !!!
Лелеее, що ритуални убийства ще станат за отрицателно време !!! Не се чудете де, те както си играят с печатенето на милиарди, така си играят и с милиардите човешки същества, няма кой знае каква голяма разлика нито в сметката, нито в принципа.
А, Бога ми, малко им трябва, за да се изпокрият тия смертелни плъхове, угризващи живота ни и се завърнат в пъклото, откъдето са се пръкнали тези сатанински двукраки същности, които нямат нищо общо с човешката природа.

ТЕ СА СИЛНИ, ЗАЩОТО ТЯХНИТЕ ЖЕРТВИ, СА СЛАБИ И ОЧЕВИДНО НЯМАТ НИКАКВИ НАМЕРЕНИЯ ЗА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ !!!

 ТЕ НЕ СА НЕПОБЕДИМИ, ТЕ СА БЕЗУМНИ ОТКАЧАЛКИ, НО ВИЕ СТЕ СЛАБИТЕ И ТОВА АВТОМАТИЧЕСКИ ИМ ДАВА ВЛАСТТА И СИЛАТА ДА ВИ ПРИТЕЖАВАТ, В РОБСКИ ВЕРИГИ ДА ВИ ДЪРЖАТ, В ЗАТВОРИ С НЕВИДИМИ СТЕНИ ДА ВИ ЗАТВАРЯТ, В ПОСЛУШНИЧКИ РАБ/РОБ/-ОТНИЦИ ДА ВИ ПРЕВРЪЩАТ, В БИОЛОГИЧЕСКИ РОБ-ОТИ ДА ВИ МОДИФИЦИРАТ И ДА СЕ КЕФЯТ СЪС САТАНИНСКО ЗАДОВОЛСТВО ОТ ВЛАСТТА, ЧЕ ИЗЦЯЛО ВИ ПРИТЕЖАВАТ, ВСИЧКИ ВАС - БИВШИТЕ ХОРА. САМО СЛАБИТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ВЛАСТ И ТЯ НИКОГА НЕ ИМ Е ДОСТАТЪЧНА. ВЕЧНИТЕ МЕЧТАТЕЛИ ЗА ТОТАЛНА ВЛАСТ НАД СВЕТА СА НА ПЪТ ДА Я ОСЪЩЕСТВЯТ, ОСТАВА ИМ ПОСЛЕДНАТА КРАЧКА И ТОГАВА, БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА, КАКВО ВИ ЧАКА. САМО СЛАБИТЕ ХОРА МОГАТ ДА БЪДАТ НАЙ-СВИРЕПИ И ЖЕСТОКИ И ЕСТЕСТВЕНО, САМО СИЛНИТЕ И БЛАГОРОДНИТЕ С ДУХ ОСЕНЕНИ ОТ ГОСПОДА ИМАТ СИЛАТА ДА БЪДАТ ДОБРИ И ДА ПРОЩАВАТ НА СЛАБИТЕ.

 Те са богати, защото ви експлоатират, но вие продължавате да ги боготворите за парите, които притежават и, които от вас най-нагло и клептомански ограбват. Завиждате им за това, че умеят да ви експлоатират и мамят, най-безкрупулно трупат милиарди, тези клептомани. Мечтаете да сте на тяхно място и да сте като тях, ултра мошенници, значи няма разлика между двата лагера, фактически, ако имахте възможността, като тях щяхте да бъдете. Ако бяхте отвратени всички и да не искате, като тях да сте, щяхте да ги пометете от пътя си, дори преди да са почнали, нооо неее и така се стига до днешното безнадеждно положение.
И бедни и богати от един дол дренки !!! Жертви и палачи също от един дол дренки !!!
Поради това, до сега всички народи си имаха правителствата, които заслужаваха и са тяхни копия, а утре ще има едно световно правителство, което ще е ултра копие на цялото модифицирано в овце човечество и както изглежда, напълно заслужено.

За сега има само размяна на местата, като едните правят всичко възможно до се докопат до мястото на другите и нищо повече, остават всичките фактически в този омагьосан дяволски кръг на домогвания и сатанински изпълнения. Те дори имат наглостта да дадът на овчясалото човечество в ръцете не малко "оръжия" и вярно инфо, като се кефят да го гледат, че то не е в състояние дори да ги използува, още по-лошо, дори и през ум не му минава. Овците му с овци, дори не искат да си дадът сметка, че тези изроди отдавна са надминали чудовищността на хитлеристките експерименти и тяхните жертви вече са в хиляди пъти по-голями и нещата с всеки час, стават все по-страшни и всеобхватни. Какво добро може да се очаква от едно такова човечество, след като се е оставило доброволно в ръцете на такива сатанински тъмни и зли сили да се самоизтребва ? Да се чуди човек, кой повече е изветрел, изфирясал и изтрещел !!!??? Няма нужда от никакви пророчества, достатъчно е, дори само с малко логика и анализ, да се види, че всичко отива по дяволите или по-скоро окончателно в ръцете на дяволите.

С МЯЧЕНЕ, ЖАЛНО БЛЕЕЕНЕ И ИЛЮЗИИ СВОБОДА НЕ СЕ ДОСТИГА !!! СТАНЕТЕ И ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ ЗДРАВО СТЪПВАТЕ ПО ЗЕМЯТА, А НЕ ПЪЛЗИТЕ УГОДНИЧЕСКИ И С УМИЛНО БЛЕЕНЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА ВИ МОДИФИЦИРАТ, МАНИПУЛИРАТ И НОМЕРИРАТ С ЧИПОВЕТЕ, КАТО ДОБИТЪЦИТЕ. ОСЪЗНАВАНЕТО НА РЕАЛНОСТТА И ВЪЗВРЪЩАНЕТО НА ЖЕЛАНИЕТО ЗА ПРОМЯНА, МОГАТ ДА НИ ДОНЕСАТ ИСТИНСКАТА СВОБОДА И ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНА !!!

СЪЗНАНИЕ ИМА САМО ТОЗИ, КОЙТО НЕ СЕ Е ОСТАВИЛ ДА СТАНЕ КУХ, КОЙТО НЕ Е ПРОДАЛ СВОЯ ДУХ.

Като са ви пълни на всички гащите с жълто от шубе и смрад страшна, чак до синьото небе се носи, поне разпространявайте тихомълком недоволството на малцината, които имат съзнанието за реалността и знаят какво неиминуемо ни чака, ако продължаваме така. Така и така ще се мре, поне да е като ХОР-а, а не като скупчена и обезумяла от страх овча маса, напълно изфирясала и обезумяла. Става въпрос и за вашето спасение, защото отдавна мина времето на поеденичното и ще пада гняване по ред на номерата на чипчетата от сателитчетата. Разговоряме си по скайпа за зелените гадинки с Еленко, с дупе зеленко, но критичната маса на колективното съзнание на двукраките маймуняци за реалността, е още почти на нула и те предпочитат да си живеят в илюзията, спускана им от Елита. Да знаеш е едно, да го осъзнаеш, съвсем друго. Това за съжаление се отнася и за него. Спретнали са му зелените едно училище и той повтаря единствено и само това, на което са го научили същите, с приспано напълно съзнание, макар и да съществува, което не е малко. Толкова е лесно да се обърнат нещата с връщането на съзнанието у ХОРА-та, заменяйки илюзиите с реалността, колкото и гадна да е тя и с това да се започне нейната тотална промяна.

НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО, КОЕТО НЕ СИ УСТАНОВИЛ ПО БЕЗПОРЕН НАЧИН И НЕ СИ ГО РЕШИЛ СЪС СЪРЦЕ И ДУША, АКО СЛУЧАЙНО ИМАШ ТАКИВА !!!

 [14:02:13] ELENKO ANGELOV a dit : http://video.google.com/videoplay?docid=2742837615904314784 Еленко Ангелов представя "Лека Нощ Нещастие" ...Може и по-добре...
Sisi a dit : http://video.google.com/videoplay?docid=2742837615904314784 ЕЛЕНКО, това интервю най-ми хареса, моите най-искрени и сърдечни (h) поздравления, добре подредено, градирано и много точно направено, за да разберат и всички възможни маймуняци за какво става дума. Не мислиш ли, че ножът с критичната маса е нож с две остриета и, че жертвите стига да го поискат, като стигнат една достатъчно голяма критична маса на осъзнаване, може да ги сурнеме и разрушиме фермата ? Мисля си, че трябва да подчертаеш този момент, за да има полза цялата тази работа, нали се сещаш ? Аз вече ти казах, че много приличаш на брат ми, когато беше на твоите години и в това интервю, направо приликата е страхотна. Той също е много специален и ултра интуитивен, подложен е на голям терор психологичен, не по-малко от мен. Напоследък имам едни особени наблюдения, набива ми се в очи, че има хора, които много си приличат и имат същите интереси и в общ план като изяви също много са подобни. Знаеш, че съм много опърничава и до болка откровена, така че не е просто комплимент, наистина го мисля и се радвам много, че се познаваме, макар и виртуално. Пожелавам ти, много сили и още много просветление за събиране на КРИТИЧНА МАСА ОТ ХОРА, с обратния знак, за да разрушиме пустата му ФЕРМА да МЕРДА. (F) И не забравай, че когато те критикувам, то е защото се страхувам, че такъв прекрасен човек като тебе, ще го впрегнат като муле във фермата с многото изкусни методи на манипулацията и още по-виртуозните манипулатори. Всичко добро от мен. (y) [18:31:00] Sisi a dit : Еленко мамин, не мислиш ле, че паралелно с темите за рептилите, трябва да развиеш идеята, че точно рептилите правят всичко възможно да развият рептилския мозък у двукраките, или с две думи, да се държът като рептили, което в последна сметка се получава така, че изцяло светът става рептилски, без значение, че не всички са в оригинал такива. Аз познавам прекалено много хора, които пред очите ми са ги превръщали в един вид рептили, не по-малко гадни от истинските. Аз мисля, че този момент е много важен, за да е пълна цялата тази история и, за да бъде полезна, и да й се даде реалност, и връзка с всички двукраки. Е, това ми е забележката, нали знаеш, че аз не мога да мина без критика и допълнения. Много е важно, според мен връзването на теорията с практиката и реалността в точните й измерения !!!

[11.03.2009 20:04:02] ELENKO ANGELOV a dit : mnogo si prava kakto vinagi da .. za poslednoto mnogo si prava[11.03.2009 20:05:58] Sisi a dit : Кажи ми ти, не си ли забелязъл този феномен, който се засилва с всеки изминат ден. Аз имам чувството, че освен рептили, в оригинал или не, други няма вече по земята.
[11.03.2009 20:07:13] ELENKO ANGELOV a dit : da da ima go
[11.03.2009 20:17:51] Sisi a dit : Критикуват, недоволствуват и се преструват на нормални хора, но виждаш, че въобще не им пука, освен за себе си, разбира се, да имат с каво да вампирясват и да пият кръв или енергия от другите. За мен специално, това е най-гадния и страшен момент и на него трябва фактически да се набляга,защото иначе публиката възприема малко рептилите, като нещо отвлечено, което въобще не ги засяга и прочеее. Трябва обезателно да вържеш теорията с практически нагледното, иначе всичко ще е залудо или ще ме накараш, аз да напиша книга, но не ми се почва, защото знам, че моята бял свят няма да види, точно поради това, че цялата конспирация ще я вържа здраво с реалността и това вече за тях е много опасна работа. Аз не се блазня от слава и издаване на книги, за мен е важно, някак си с дружни усилия да повдигнем съзнанието на една критична маса от ХОР-а и да стигнем до феномена със стоте маймунки. Опитай се ти да го направиш, аз съм в тотална изолация, така или иначе, мисията невъзможна, освен за мен самата. Всъщност, затова се позволявам много да те критикувам, защото ми се иска всичко да е добре изпипано и да има положителен ефект върху достатъчно много хора. Някъде пишеше 114.000 души трябва да са най-малко и сигурно са имали в предвид точно този феномен на масово съзнание /мисля, че дори в Библията, която не съм чела, освен цитати на някои хора по форумите, се споменаваше/ т.е. нищо ново под небето. Надявам се, че си разбрал що за скорпионска птица съм и не ме приравняваш с лелките, които се чудят, как да се заяждат. Моята цел е просто далеч може би и над твоята и дано и твоята да е същата, мисля че е същата.

ДА СЕ СЪБУДИШ Е ЕДНО, ДА СЕ ОСЪЗНАЕШ Е , ДРУГО НЕЩО !!! ТИ СИ СЕ СЪБУДИЛ, НООО ОТ РЕПТИЛИТЕ, ЗНАЧИ ВНИМАНИЕ, НЯМА ДА ТЕ ОСТАВЯТ ДА СТИГНЕШ ДО ОСЪЗНАВАНЕ !!! ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, ОЩЕ НЯМАШ ГО !!! ЖАЛКО !!! КАНАЛИЗИРАН СИ И ТОВА, ПОНЕ ЗА МЕН, Е ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНО !!!

В последна сметка не е важно ти, аз, той, важно е да сме повече и да се получи обръщане острието на ножа към рептиляците, които до сега се ползуваха от модифициране и префасониране на масовото съзнание, единствено за тяхна сметка. Сещаш ли се, с техните камъни, по техните глави, иначе няма как просто да стане ? Е, това е, во кратце. Приятна вечер и пак от мен (h) поздравления за всички изложения.

[11.03.2009 20:21:00] Sisi a dit : Аз не винаги се изразявам много точно и учтиво, но никога нямам за цел да обидя, а само истината и доброто желание, тя ясно да се вижда. Извинявай, ако ти прозвучи много грубо.
[11.03.2009 22:14:46] ELENKO ANGELOV a dit : (F)(F)(F) [08:04:13]
 Sisi a dit : Eленич, знаеш ли какво се сетих ? Това че ни наблюдават всички и знаят всичко какво правиме, пишеме, говориме и даже мислиме, не е най-страшното. Най-гадното, ей така по рептилски е, че чрез техните генетици, може би най-голямите криминали на нашето време, знаят нашия точен произход и ДНК, нещо което използуват много точно за своите цели за модификация на ХОР-ата. Всеки истински човек с яко ДНК на Човек го двойчасват, задължително, с някой рептил или модификат, който за човек минава, като гледат да има поколение от половин рептилчета и по този начин успяват да намалят истинските хора, като междувременно правят всичко възможно и да им развият максимално рептилския мозък. Ето защо ти казах, че то от рептили няма вече място, къде да стъпиш. А тези, които не успяват все пак да ги двойчасат по тяхните програмки, просто им извъртат номер, да нямат деца и да имат такива чрез "ин витро" и там вече, пак те са на ход, манипулират зародишите и значи пак имаме на линия нови рептилчета, при това напълно обездушени още в зародиша. Въобще, измислили са го много точно, как да превземат изцяло човечеството и даже всъщност, далеч по-лошо, направо го унищожават тихомълком - генетически - генно-сит в пълния смисъл на думата. Ако беше само да играят оперетки за власт, пари и надмощие, щеше да е много добре, защото винаги има шанс да им се сурне властта, но с генетиката положението, е в хиляди пъти по-страшно и невъзвратимо.

ТА ИСКАМ ДА ТИ КАЖА, ЧЕ ТОВА МНОГО ПОДЧЕРТАНО ТРЯБВА ДА ГО ПИШЕШ И ГОВОРИШ, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО Е МНОГО, АМА МНОГО НАТУПОРЧЕНО. СТАВА ВЪПРОС ЗА ТОТАЛНА ГЕНЕТИЧНА МОДИФИКАЦИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, С ЦЕЛ НАПЪЛНО ДА БЪДЕ ПРЕТОПЕНО В ЗЕЛЕНО И ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА. ИМА МНОГО РЕПТИЛИ, НО ПОЛОВИН РЕПТИЛИТЕ СА ДАЛЕЧ ПОВЕЧЕ И МНОГО ЛЕСНО СТАВАТ НА ИСТИНСКИ РЕПТИЛИ, ЧРЕЗ МАНИПУЛИРАНЕ, НА КОЕТО СА ЦАРЕ НАШТЕ. ТОВА Е И СЧИТАЙ, ЧЕ Е ПОДЧЕРТАНО С ПЕТ ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ.

[13:21:01] Sisi a dit : "Според е A. Hayes и D. Icke "Една от големите цели на ИЛЮМИНАТИТЕ и техните мрежи от тайни общества и организации да споделят тайните си с хора-профани е, нуждата им от набиране на армия от роби по света за изпълнение на мисиите. " Край на цитата. Това би трябвало да ти говори много и то в личен план, гадно е за преглъщане, но си требе, иначе няма да има разлика между тебе и другите овце, без да забравяш поговорката "Кажи на някой истината, ако искаш да те намрази, завинагиии" и аз поемам риска, с един повече, няма проблема, то така и така други няма !!! Казвала съм ти и друг път, че пак същите са ти спретнали нощното училище и то е повече от очевидното, като са те добре канализирали, за да не добавяш друго, освен това, което те са те научили, защото не ги устройва и ти наистина не излизаш от рамките и това се разбира, прекалено ясно. Сложили са ти широк нашийник и дълго въже,защото така ги устройва тях и известно време теб самия, за да си въобразяваш, че си свободен, докато им свършиш мисията, която са ти поставили с училището. А ти си въобразявай, каквото си искаш, това е истината, проста и ясна !!! За съжаление няма да си нито първия, нито последния, който в заблудата си и въобразявайки, че другите спасява, е светнал от много знания. Може и да си светнал, но по-скоро за тях. Аз съм писала не веднъж, че те ми даваха книгите, които да чета, чрез подставени лица и въобще всички важни информации по въпроса, което ясно показва, че щом е тяхна инициатива, значи те само те на този етап, имат интереси от това. Трябва да надхвърлиме тяхната цел, като имаме предвид това, за да не станем като всички останали, тяхни послушнички пионки. Много ясно съзнание трябва, за да се избегне това, много, прекалено много, страхотно внимание и обкръжение от хора, а не от пионки и рептили, иначе всичко ще е залудо, освен разбира се илюзията, че си нещо повече и си направил нещо, където се крие и основната манипулация. Егото да ти стане пътеводната звезда и от там на там, си им вечния слуга. Много съм досадна, знам, но просто установих, че си от другата страна на бариерата и ми е мъчно, защото имаш пълен потенциал да се върнеш към образа на Човека. Не се притеснявай, това е за последно, чувствувам се длъжна да ти го кажа. Опитай се да бъдеш единствен господар на себе си.

[12.03.2009 12:27:38] Sisi a dit : http://tangra.ucoz.ru/photo/14-0-1529-3

Склонна съм да мисля, че НЛО-тата са вързани пряко с психотронното въздействие над масите и въобщо със манипулативното въздействие, дори само с това, че ни го набиват в главата много усърдно. Принципно, просто няма как да не са вързани, като се има предвид основните методи, по които работят и най-вече обработват рептилясалото общество на двукраките под кодовото вече название "Човечество", което отдавна е загубило пряката си връзка с Човека и това, че ходят на два крака, все още не е никакво доказателство за принадлежността им към автентичната човешката раса.
ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ ВЪРВЯТ С ПЪЛНА СИЛА И НЕ ПОДБИРАТ НИКОЙ И НАЙ-ВЕЧЕ ТЕЗИ, КОИТО ИМ СЕ ОПИНЯТ !!! ;)

 [12.03.2009 16:06:00] Sisi a dit : Eленкич, имам една молба към теб, като давам скорпионска мъжка дума на честта, че няма да го обявявам в блога, а иначе, аз с никой не говоря, така че пълна тишина. Кажи ми ти пиле шарено, един пример на български виден рептил. Това не е бабешкерско любопитство, а просто искам да съпоставя някои неща, защото аз познавам цяло семейство рептили, като главния рептил в него ги е подчинил в тоталния смисъл на думата, такова нещо не съм виждала никога и никъде. За съжаление, ти не ги познаваш, не са познати на обществеността тези мазни крокодили, които позеленяват в истинския смисъл на думата и първия път като го видях, направо от шубе умрях, ама много наситено зелено и нечовешко. Тогава нямах и хабер от конспирации и рептили, но поне вързах случката с народната поговорка "Позеленял от завист". Интересното е, че афишират помежду си някаква привързаност, но не се обичат, просто не са способни на любов, само се мазнат и се манипулират и лъжат един друг, като за световно, голям цирк, ама много голям, но никога не излизат от собствената си циркова арена и за тях тя е светът и други не признават, освен тях самите. Демонстрират супер набожност, а са истински сатани и ходят на църква, моля ви ти се, та покрай тях намразих да ходя на църква, поне от адет, освен като турист по света. Много мазни и учтиви, за да няма за какво да се захванеш и много трудно може, поради това да ги обвиниш в каквото и да е било, просто са виртуози, тяхните жертви да ги изкарват винаги виновни. Напълно бездушни и безсърдечни, и поради това правят непрекъснато, дори между тях самите, супер демонстрации на обратното. Абе, сатани, от първи ред направо. Ако искаш да не ти пиша повече никога, не ми отговаряй, тъкмо ще се отървеш от критиките. Чакам отговор и ако го получа със сигурност ще получиш едно анализче, ще се постарая да е, во кратце, като милиционерски рапорт, не ми се отдава никога, но ще опитам специално за теб, като мерси и да не отварям много работа на преводачите. Не мога да не забележка тук, че твоите отговори са силно предпазливи и никога не излизаш от добре канализираните знания на твоето рептилско училище. Внимание, опасно, за теб най-вече. Размисли добре пак върху проблема. Може да дадеш и повече от един пример. Аз си имам един много особен начин на анализ, който на пръв поглед е гола вода, но работи безгрешно и си е само моя запазена марка, ха, ха, ха. Чакам !!!

(o)[12.03.2009 22:37:14] ELENKO ANGELOV a dit : li4no moite podozrenia sa za pove4e ot trima[12.03.2009 22:37:32] ELENKO ANGELOV a dit : moiata kompania e ot mom4eta ot spetzialnite slujbi[12.03.2009 22:37:42] ELENKO ANGELOV a dit : i poviarvai mi znam dostata4no[12.03.2009 22:38:10] ELENKO ANGELOV a dit : dokazatelstva 3d imam li to4ni 6te ima6 i moite otgovori - imena[12.03.2009 22:38:37] ELENKO ANGELOV a dit : sas sigurnost ne e nikoi ot politititzi sega6ni i minali[12.03.2009 22:39:17] ELENKO ANGELOV a dit : 100% bankeri sobstvenitzi na kapitali V BNB tam triabva da se gleda[12.03.2009 22:39:18] ELENKO ANGELOV a dit : ta
[12.03.2009 22:39:22] ELENKO ANGELOV a dit : tam
[13.03.2009 16:35:57] Sisi a dit : E, то това е едно на ръка, на мен отдавна ми е ясно, че банкерите са преди всичко такива и мъни-дж-мътните, мисълта ми беше в политическите среди. По-гадното е, че има рептили сред така да се каже народните маси, за които никой не подозира, че са такива и оставят само мазни следи след себе си, толкова са мазни тия гадни мазняци. Само по логика, допускам, че все пак има и сред политиците, просто няма начин, поне за мая, дето викаме ние, за да регулират другите, ако почнат много да мърдат, накъдето не требе. Абе тия момчета от специалните служби, твоите верни приятели, имаш ли им доверие ? Май се буташ у шамарите, защото, а си тръгнал в свободни води, а са ти натиснали главата под водата. Внимавай, не слушай старило, слушай патило, а аз съм и двете, така че, нали се сещаш ? Умната значи !!! Замъгляват ти съзнанието !!! И пак да ти кажа, моята идея беше някое име и да му видя биографийката по интернета и от там много лесно може да получиш известни доказателства, ако знаеш какво да гледаш и да вадиш истински изводи. Просто си водя мое лично разследване. По биографиите на доста известни хора по света, ме светнаха много интересни нещица, за които дори те самите не подозират, че са били манипулирани от "А" до "Я" и прочее. В полицейските служби има, ако не чиста порода рептили, то поне наполовина, което в някои случаи е по-лошо даже, защото са програмирани единствено да бъдат еничари рептилски, без изключения. Познавам, не лично, два рептила в повече, при това явно бяха семейна двойка, но не им знам имената естествено и не искам и да ги знам даже, на тях просто им личеше отвсякъде, макар че по това време нямах почти хабер и идея за рептилите, но просто се виждаше с просто око, гущерската им природа. Тайните служби доста време бяха след мен, по време на австралийското ми пътешествие. Оказа се, въпреки голямата власт, с която са упълномощени, че са голями пъзльовци. Като им показах файнски, че знам, кои са и що са, направо изпаднаха в паника, вместо аз да бъда в такава от тяхните безумни действия. Това ясно говори, че обременени от многото престъпления, които извършват ежеминутно срещу човечеството, лесно изпадат в страхови кризи и не са въобще толкова силни и стабилни, въпреки неимоверната власт, с която са упълномощени. Истински нещастни и жалки кръвопийци !!! Аз не мога да гледам българска телевизия за съжаление, защото само по снимка е трудно да ги усетиш и освен това не познавам банкерите, защото от 15 години съм тука и нямам идея какви са и що са, макар и да е ясно, че са със зелени дупета. То не е важно да ги знаеме точно кои са, по-важно е да не им се даваме, но явно за 99 процента за сега от народецо, не е възможно тази работа. От добре информираните по въпроса като теб - също ??? И от мен да запомниш да имаш само знание, съвсем не е достатъчно, ако не е подплатено плътно от голямо съзнание и да не се допускат никакви компромиси, дори най-малките, защото това моментално те прави отново тотална жертва и попадаш, по един или друг начин, отново под тяхното влияние. Един вид, всеки компромис е, като малка дупчица, през която отново влизат при теб и бързо разширяват, за да те обсебят.

В МОМЕНТА, В КОЙТО ЗАПОЧНЕШ ДА МАНИПУЛИРАШ НЯКОГО ПО ЗАПОВЕД И СА ТЕ УБЕДИЛИ, ЧЕ ТОЙ ГО ЗАСЛУЖАВА, СТАВАШ САМ ТОТАЛНА ЖЕРТВА И ТИ НА МАНИПУЛАЦИЯТА !!!
/В много случаи съм установила, че една жертва е използувана в повечето случаи, за да манипулират чрез нея други, отколкото нея самата, особено ако не им се хваща вече на номерата./ Така че, умната там, няма да те оставят да се фъчкаш много и нашироко, дори и да ти оставят въжето по-дълго и примката на врата по-хлабава. За всичко си има причина и са решили, че така си им по-удобен за тяхните цели. Нямай много илюзии по въпроса, защото ще навлезеш в голяма грешка. Аз се възползувам от тяхната енвазия върху мен, за да ги упознавам и знам много добре, как успяват да сложат ръка на всички и най-вече на такива като теб, които са добре информирани за тяхното присъствие и ах, от тях самите. (y) Е, това е, извинявай, пак излезе ферманчето, но се съмнявам, че някой ще ти казва така директно, истинското, което ги вълнува. (handshake)

[13.03.2009 16:39:23] Sisi a dit : Забравих, при мен има един феномен много спешъл това, което пиша идва от само себе си, нищо не обмислям, просто думите идват сами и това за мен е признак, че има защо, който работи без грешка, няма празно. Нещата, за които пиша не минават въобще през моята интелигентност, така да се каже, а идват от някъде, но не знам откъде, може би рептиляците знаят, мамка им, къде ми е колта ? Има много неща, които не би трябвало да ги знам, но все пак ги знам и така е открай време, дори когато не можех още да пиша и чета. Ах, чудеса, трябва да е от инкарнацията !!! ???

[13.03.2009 17:26:15] ELENKO ANGELOV a dit : http://vbox7.com/play:0d77ead2 [13.03.2009 17:37:23] Sisi a dit : Не съм виждала до момента двукрако с вертикални зеници, но много често по телевизията ми прави впечатление, че много хора имат различни очи, в смисъл едното око е леко присвито, изглежда доста различно от другото и някак си мъртво, сякаш са две различни очи и това ми навява едни много, ама много кофти разсъждения по въпроса. Обърни внимание, всеки ден може също да го видиш, между хората. Ти какво мислиш по този въпрос, аз съм сигурна, че не е случайно, като се има предвид, че за манипулациите е много важно да ти засегнат едното око и в много случаи едното ухо, да не чуваш съвсем нормално ? Задължително условие за тотално манипулиране се явява този момент, спред моите си проучвания. Но напоследък просто се натрапва това положение, бързо може да се установи, ако не си го забелязал до сега, за което имам съмнения.

http://video.google.com/videoplay?docid=-4506892009882073442

Интервю с Еленко Ангелов, който не казва най-важното, но и това не е малко, вие сами си търсете останалото, там най-долу на дъното. Един път разберете ли принципите, по които работят манипулаторите, за вас много тайни няма да има.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=10331.msg170723#new

"Специално за сетивата, повечто от тях са симетрични, за да се постигне т.нар. "стереоскопичност" - т.е. осъзнаване и на двата аспекта: ляво-дясно, ин-ян, което е фундаменталната логика при изграждането на този наш, така дуалистичен свят..." Край на цитата.
И ако вържеме гореказаното с фактът, че манипулаторите въртят сучат, още в бебешка възраст засягат едното око и ухо, на повечето хора, плюс фрагмантацията на мозъка - много важна брънка за бъдещата им програмация, манипулацията и зомбация, може и да разбереме целта на тяхните занимания и нарушаването цялостта на функиите на човека, до пълното му разграждане и превръщане в двукрако послушничко марионетче. Целите са много, но сигурно най-важната е лесното програмиране на такива индивиди с нарушена цялост и "да няма осъзнаване на двата аспекта на ин-ян". Днес вече, всички са такива, а утре 100 процента био-роб-оти, ако оцелеят в предстоящата ултра какафония, която ще бъде използувана за налагането със сила или просто с изненада, на Новия Световен Ред.
Още в детството ми, ясно чувствувах при някои хора много силно липсата на единство на личността и някакви голями липси и разлики във възприятията и вижданията за живота, схематизирането им личеше и се направаше веднага. Явно, при някои е нужно малко да ги барнат, от тук и там, спецовете по манипулацията и психоконтрола и да се получи, едно напълно разфасовано от психологична гледна точка същество и пълно загубване на изначалното му човешко единство. Всако следващо поколение става все по-бърза и лесна-плячка на манипулаторите и контрола.

 http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=10331.msg170723#new

ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНО, ДАЛИ СИ МАНИПУЛИРАН, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ТАКИВА.
ПО-ВАЖНОТО Е ДА ЗНАЕШ ПО КАКВА ПРОГРАМА ТИ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ, КЪДЕ И КАК ТЕ ПОЛЗУВАТ МАРИОНЕТИСТИТЕ, ЗА ДА УБИРАТ ТЕ ПАРСАТА, СЛАВАТА И НАЙ-ВЕЧЕ ВЛАСТТА !!! ТЕ ТАМ Е НОМЕРА Я !!!

http://tangra.ucoz.ru/photo/14-0-1529-3

/Това инфо е много старо и много вода и нови неща са внедрили гадните рептили, но го копирам, защото е вързано с НЛО-тата, което рядко се намира на български, хич не им отърва да се прави сериозна връзка и нареждането на пъзлите да бъде направено, не че рискуват нещо с овцете./ Склонна съм да мисля, че инфо-НЛО-тата са вързани пряко с психотронното въздействие над масите и въобщо са с манипулативно въздействие, дори само с това, че ни го набиват изкуствено в главата . Принципно, просто няма как да не са вързани, като се има предвид основните принципи, по които работят и най-вече обработват рептилясалото достатъчно общество на двукраките, под кодовото название "Човечество".
Има една малка подробност, но много съществена. Всички знаят вече, че е пълно със сателити, които могат да ви гледат и оглеждат точно като микроб под микроскоп, в която и да е точка на земята. За радарите, които са нацвъкали навсякъде, дори не заслужава да говориме.
Как така все се случва, че никога не успяват да засечат и снимат някое НЛО, което много хора наблюдават някъде по света, след като тези сателити правят само това да снимат все живо диво, което мърда по земята и над нея ? Не е нужно въобще да си специалист в тази област, за да засечеш пълно несъответствие и от там пълното им лъготене и в тази насока. И как иначе, след като всичко в матрицата е построена върху лъжа и манипулация и се поддържа с тях, няма просто други начини ?
В същото време си водят други секретни документации за НЛО-тата и покзват от тях, само някои, които само тях устрйва за манипулиране на масите точно сега. Всичко си има причини и те са напълно видими, но никой не иска да ги види, предпочитат да мислят това, което им се спуска наготово в промитите главета.
А ако вземе под внимание, че още 40-те години са имали построени летящи чинии, представете си сега, какви летящи чудеса са измайсторили в ултра секретните подземните заводи и тайници ???
Няма нужда човек да знае никакви подробности, достатъчно е и това, за да си извади едни такива мнооогооо голями изводи, страхотно точни. Някои обичат да се ровят във всички възможни подробности и това е добре дошло, за тези, които ги пускат, защото в последна сметка се получава ефекта на "Пиле в калчища" и "Колкото по-научаваш, толкова по-малко знаеш". Трудна работа е да се ориентираш правилно в масираната бомбардировка на Елита върху човечеството с огромни количества информация и хванеш червената нишка, която да те води, за да не се изгубиш напълно. Всъщност една от многото цели на тази инфо-бомбардация е точно тази, тотално объркване и оплитане на пилетата, ох пардон, на маймунетата. Няма да изброявам тук другите им цели, сами си ги вижте, особено като съдите по себе си.

ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ ЗА ПРОГРАМАЦИЯ И МОДИФИКАЦИЯ ВЪРВЯТ С ПЪЛНА СИЛА НА ПЛАНЕТАТА И НЕ ПОДБИРАТ НИКОЙ И НАЙ-ВЕЧЕ ТЕЗИ, КОИТО ИМ СЕ ОПИНЯТ !!!

http://erigkan.ucoz.ru/load/1-1-0-25

И тука има нещо по въпроса по един друг начин казано, за всеки, който търси истинското, ако умеее, разбира се, да отдели житото от плявата !!! http://erigkan.ucoz.ru/load/ http://www.sciencedaily.com/releases/2009/03/090312114754.htm http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=&article=270347

Много стара информация и разбира се подплатена с много манипулация. Всички експерименти от този род не се правят срещу престъпниците, а по-скоро, за да ги създават, като не забравяте, че най-опасните са обикновено с костюми, пръкнали се от престижни университети, членове на разни ложи. Останалите престъпници ги изфабрикуват в социума, за да ги заместват в затворите и да се оправдават с тях, както правят в тази статия, за опитите и модификациите, които извършват върху милиони хора. Нали се сещате, ако няма други престъпници, току виж ще ги припознаят истинските ? Затова фабритуват по изкуствен начин чрез психоконтрола престъпници и мафиоти, които да им вършат черната работа, да ги заместват по затворите и да има с кого да се извиняват за сатанинските си дейности и внедряването на Сигурността, която си е чиста проба Световна Диктатура в кадифена ръкавица.
За верният прочит на новините, преди всичко е нужно да се знае, че в Матрицата, в която човечеството днес живее, всичко е наопако подадено. Само четене и научаване, съвсем не е достатъчно, ако не е подплатено плътно от голямо и истинско съзнание !!! Само истина, която не е вързана с реалността, за да бъде тя осъзната, е просто мъртво родена и от нея няма никаква полза. Един истински осъзнат човек не допуска, никога и за никого, никакви компромиси със съвестта си !!! Най-малко валиден е номерът, с който манипулаторите излизат, че някой си го заслужава и вие трябва да направите компромис със себе си и да му извъртите номера, който ви е подшушнал някой от слугтите на Дявола. Дори и да приемем, че го заслужава, един път направите ли компромис, вие сте вече подчинен на Дявола и в повечето случаи цялата игра се разиграва с тази цел. А целта е само претекстът, за да ви изпитат, дали ще поддадете и ще направите компромис със съвестта си. А би трябвало да си кажете, ако някой е установил, че някой си заслужава еди какво си, нека той да го направи и толкоз, вместо да нагазвате в блатото. Толкова е просто и в последна сметка гениално, за купуване на човешки души, като ви пробутват тънки номера ??? Компромисът със съвестта е най-бързия начин да се превърнете в марионетка !!!

Най-голямата и страшна манипулация на един човек започва от моментът, в който се съгласи да манипулира друг човек !!! /Това не е важно, това просто в момента е единствената истина, която трябва да обладава всички, за да спрем сатаниската манипулация./

Да отвориш съзнанието си (open your mind), ако не е напълно унищожено, като надмогнеш ментал контрола (mental control), на който всички днес са подложени, е единствения начин да възвърнеш отново човешката си духовна форма !!! Да направиш лошо на лош човек, е да направиш лошо преди всичко на себе си, защото ставаш като него !!! Направи му добро, дай му пример, за да види що е то, може и да му хареса хубавото !!! Може и да се получи верижна реакция, може и да се научат да правят добро повечето и се получи критичната маса на осъзнаването за трансформация масовото съзнание за правене само на добро. Щом успяха да научат човечеството да прави само лошо, ние пък да го научим да прави добро, за да затвориме кръга. Време е да научи и другото !!! Не лъжи, защото лъжеш преди всичко себе си. Не лъжи и себе си, защото тогава лъжеш всички !!! Който не разбира истински същността на езотериката, която се изразява само в една фраза "Каквото горе, това и долу и каквото долу, това и горе", това са само празни приказки.

Начинът на живот в Матрицата е устроен така от Елита, че да се развива само рептилската част на мозъка у Човека и го превърне в едно ултра егоистично животно, което се подчинява единствено на животинския си инстинкт да води борба срещу всички други, сякаш за тях няма място на Земята, да печели всяка игра, с всички възможни долнопробни срества и за сметка на ближния, да умъртвява или купува всяка жива душа и да организира взаимното изтребване на човечеството !!! Ай, Човек звучи гордо, сигурно, но проблемът е, че вече няма такова животно по земята.

Забележка : Поговорките в този блог сама си ги пиша, като изводи от живота ми. Може и някои да са интерпретации на някои народни, но формулировката си е чисто моя, запазена марка и лично преживяни. Трите питанки са ми един вид подписа. Когато цитирам чужди мисли, винаги пиша край на цитата. Нямам нужда от плагиатстване, защото дори не успявам да запиша всичко, което аз самата имам да напиша.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=10311.0

Не лошо представяне на конспирацията, само че и това е поръчково писане. "Безумният" /според авторът/ начин на представяне на конспирацията, за съжаление също съществува, но конспираторите държат само безумието на показ да се излага, за да не вярват повечето на него. Хъъъ, тънки номера на дебели рептили, значи !!! Манипулацията в тази статия е точно тази, че тя отхвърля "безумията" на манипулаторите, нещо съвсем за тях типично, за да обърква още повече овцете. Та има ли нещо днес, което да не е безумие !!!???

Принципът на "Пиле в калчища" отново е точно спазен, паралелно пускат лъжи и истини, добре омешани, като кълчища и ходи се оправи, особено, ако си пиле от инкубатора на Матрицата. Моят Извод е, че независимо какво четете днес, то е топка от кълчища.

Номерът е, да си хванете червената нишка и вие самите навиете от нея кълбето от истина, единствено с вашето собствено съзнание и само него да следвате, като го допълвате с истините, добре законспирирани във всички инфирмации. В противен случай ще се окажате пиле омотано в калчища, каквато е и целта на многото манипулативна информация, с която заливат всичко.

Е, има и истини, които са толкова очевидни или просто съществуват в живота ни, че дори не е за вярване и биват подминавани, явно недорасли са били, за да бъдат видени. Има и друго, не ги виждате, не го вярвате, не защото не можете, а просто защото не искате да излезете от овчето си състояние на добре манипулирани двукраки и ви изглежда по-спокойничко съществуванието в схемата на заблудите. Еее, дааа, амааа, неее, става всеее по злеее, точно поради бездушното ви самодоволно овчо блееенеее на модифицирани генетично овченца !!! Може животът на тази планета да се промени, ако възвърнем съзнанието си на ХОР-а, като установим точно и ясно в какви овце са успяли да ни модифицират, моделират, програмират и поемем трудния и обратен път към истинската ни и изначална човешка форма на свободни и истински ХОР-а. Стига с тези имитации човешки и фалшив живот на фалшиви бездуховни хорица, само имитиращи Човека.
ВРЕМЕ Е !!! УТРЕ КЪСНО ЩЕ Е !!! ЩЕ ДОЙДЕ НЕВЪЗВРАТИМОТО РОБСТВО НА БИОРОБОТИТЕ И КРАЯТ НА ЕКСПЕРИМЕНТА ПОД КОДОВО НАЗВАНИЕ : "ОТ ЧОВЕК ДА НАПРАВИМЕ УПРАВЛЯЕМА ДВУКРАКА МАЙМУНКА" !!!

Не съм видела от маймуна човек да стане и теорията на Дарвин считам фейк поръчкова работа, но от човек на маймуна, всеки ден го виждам !!! Тука грешка няма, доказателства под път и над път, в огромни количества.

Забележка : Названието на Експеримента е мое, но който иска да знае тяхното, нека иде да ги пита, макар че това е без значение, ако питате мене.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=3976.msg170607#new

"...Чрез унищожение на 3 ДНК шаблоните, хората не са в състояние да се държат естествено и да активират по-високите ДНК направления и нива на съзнанието си, блокират връзката със своите висши светове и с душата си, превръщайки се в контролеруеми роботи. ДНК е нашият универсален софтуерен генетичен код или софтуерната ни програма, носеща цялата ни генетична информация. Манипулирайки генетичната ни програма се опитват да ни превърнат техни роби." Край на цитата.

Вече съм казала не на едно място, че най-голямите престъпници от слугинарите на илюминатите са генните инженери и вся остольная сволачь около тях, с бели престилки.

http://www.conspiration.cc/ http://conspiracyarchive.com/Articles/Owl_of_Minerva.htm

Тук за ку-ку-мявките на илюминатите и какво ли не още, то няма свършване, нооо основната линия е, че ни водат всички за носовете. Трябва си кураж и преодоляване на страха, за да се установи реалността и се започне с промяната, ако случайно не ви харесва. Знае ли се, много са свикнали със ограниченията, схемите, роботизацията и предпочитат да си кютат в рая на манипулацията и илюзията, докато стигнат дъното на деградацията нещастници. Изборът си е ваш и няма значение, кой ви помага и спуска инфото, важното е да схванете същността на реалността и кой ви подръпва конеца зад кулисите на сцената !!!
Всичко си пише и то е навсякъде около нас, нооо язък за хартията и чаткането по клавишите, никой не иска да осъзнава реалността. Дори тези, които използуват като вестители от сорта на Еленко Ангелов, само частично достигат до някакво осъзнаване, но си остават изцяло подчинени на системата и схемата, в която са били вкарани. Това е все едно да успееш да си махнеш веригите от ръцете и пишеш за свободата и робството, но букаите на краката ти да си останат и да те спъват на всяка крачка.
Аз на това, свободен човек на мога да кажа и той си остава обвързан с робовладелците, въпреки свободните му ръце, за да пише и създава илюзията у другите, че свободата е възможна, с вързани крака и с глава промита и напълнена с илюзии. Значи какво, пак манипулация и то мнооого по-дебела от мене даже, ха, ха, ха ???!!!
С две думи, пак заблуда от една към друга или нищо и половина в последна сметка и марионетистите продължават да си вършаат, необезпокоявани сатанинската работа.

 Sunday, 15 March 2009 How to Wipe Your Mind Clean of Health Wisdom and Plug Yourself Back Into the Mainstream Matrix 'If you talk to many people about health, medications, toxic chemicals and food, you'll quickly come to realize that most people have very little knowledge of reality in these areas. And yet, ignorance is often bliss because these people can just wolf down a cheeseburger, get vaccine shots, drink fluoridated water and take all sorts of toxic chemical medications without even a hint of concern (that is; until a few years later when all the toxic build-up starts to kill them).' Read more...

http://www.davidicke.com/content/blogcategory/30/48/

АКО РЕАЛНОСТТА НЕ Е ОСЪЗНАТА, ТЯ НЯМА НИКАКВИ ШАНСОВЕ ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕНА !!! НЕЩО, КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА В СЪЗНАНИЕТО, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ !!!


ИСТИНСКИ РЕПТИЛИ НЕ МОГА ДА ВИ СНИМНА, ОСВЕН ТОЗИ НА РЕВЕРА ВЪВ ВИД НА БРОШКА.
НООО ТЕХНИТЕ СЛУГИ СА ВИНАГИ ДО МЕН, НА ЕДНА КЪСА КРАЧКА, НАЙ-ГОЛЯМАТА СЪМ ИМ ЛЮБИМКА.
ДЪХ НЕ МОГА ДА ПОЕМА, НО НЯМА ДА ПРЕДАВАМ ЧЕТАТА, МАКАР ЧЕ ТЯ САМО ОТ МЕН Е СЪСТАВЕНА, НИКОЙ НЯМА КУРАЖ ДА СЕ ВКЛЮЧИ В НЕЯ.
АЗ ДЪРЖА ЗНАМЕТО, КОНЯ ИЗБЯГА, ПИША ПОЗИВИТЕ, ВИКАМ СРЕЩУ ПОРОБИТЕЛИТЕ, ПОЕМАМ УДАРИТЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ НАТИСКАЙТЕ, ЗА ВСИЧКИ ИМА ПО ЕДНО МЕСТЕНЦЕ В ЧЕТАТА.

 АХ, ОБРЪЩАМ СЕ И КАКВА "ИЗНЕНАДА", НИКОЙ НЯМА, ОСВЕН ДЕБНЕЩИ С ПРИБЕЖКИ, ЗАЛЕГАЩИ, ЛАЗЕЩИ И СЛУХТЯЩИ ЧЕНГЕНЦА !!!

ЛОШО, МНОГО ЛОШО, ДНЕС СЪМ АЗ, УТРЕ ВИЕ, ТОГАВА МОЖЕ И ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ Е ТРЯБВАЛО В ЧЕТАТА ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ, НООО ТОГАВА, КЪСНИЧКО ЩЕ Е ЗА РЕАГИРАНЕ !!!

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ГОСПОД-ЖИ И ГОСПОД-А, ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ОСТАНЕМЕ ХОР-А, НО КОЛКО УСПЯХА, ТАМ Е ВЪПРОСА, Я. АЗ НЕ ВИЖДАМ ВЕЧЕ ТАКИВА, А ВИЕ ?


СЛЕД БРАЗИЛСКАТА ЖЕГА, НАВЛЯКОХ ПАК КОЖУХА !!!

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2208&st=0&#entry33480 В рубриката "Това ми хареса": http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=8976.15

"Древна тайна на познанието гласи "Каквото е горе, това е и долу". По принципа на съответствието, хаосът е едно от латентните състояния на всяко породено тяло, същество, планета, общество, съзвездие или галактика. Затова в мъдрите книги се дават съвети на човека за спокоен и уравновесен дух, за добронамереност и любов. Яростта, омразата, гневът, ревността, завистта са проявите на хаоса на психическо ниво, когато нервната система и емоциите излизат от равновесието и нормалните параметри. Хаосът може да бъде и инфекцията или вирусът, които нарушават енергийния баланс, извежда организма извън нормалните параметри и пораждат болестта чрез изтичане на енергия или неправилното й функциониране. Да не говорим за състоянието, което всеки е изпитвал и е квалифицирал като "в главата ми цари хаос". Той пренасочва енергийните потоци, променя посоката на движението и интензивността им. Енергийните запаси се пилеят, тялото, човекът, обществото, системата губят равновесие, сила и са податливи на разрушението, изчерпването и унищожението, ако не се възстанови балансът. Още по-важно е да не се допуска хаос на глобално ниво - човешка цивилизация, планета, звезда, галактика.

По принципа на скачените съдове, енергията и вибрациите се наслагват и ефектът от хаоса на една планета рефлектира върху останалите планети в системата. Може да се твърди, че хаосът е заразителен и сигналите и вибрациите му се разпространяват индиректно, по силата на закона за резонанса. Това явление важи с пълна сила и за положителните вибрации на енергията на мисълта, думите и действията.
Понякога Силите на мрака опитват да освободят големия първичен хаос, като пуснат на свобода малкия хаос - в човешките същества и в природните стихии. Генерираната негативна енергия все още не е достатъчна, за да разбие "оковите" на първичния Хаос и да го пусне от затвора, между чиито ограничения бушува. Затова Силите на мрака търсят начини да се генерира мощна негативна енергия. С част от нея искат да съживят митичния изначален хаос. И тогава Вселената може да бъде погълната и унищожена , ако Създателят не се намеси и не овладее творението си.
Ако всеки човек е част от Създателя, негов духовен дълг е да не пуска на свобода малкия хаос в мислите и поведението си, защото така може да се наклонят Везните и да се промени вселенското равновесие, което е щит срещу хаоса." Край на цитата.

Никъде няма да срещнете идеалното, пълното инфо, но ако го желаете, може да вадите отделни идеални части и сами да си ги сглобите, за да се доближите до ИДЕАЛНОТО и даже ако искате ОГЛЕДАЛНОТО !!!

Никой не ще може да ви даде истината, дори и най-голямия Мъдрец да е на света, ако не сте узрели за нея и не можете с нея в резонанс да влезете. Истината е сигурно най-индивидуалното нещо на света и никой не ще може да ви я даде наготово !!!

Истината е нещо, което само на строго индивидуално ниво може да бъде преживана, осъзната, и да стане неотменна част от живота !!! Истината ще я видите, когато с нейната амплитуда започнете да вибрирате и резонирате, в противен случай ще я отминете без въобще да я забележите !!!
Четенето и слушането на истината за тези, които я търсят, ги настройва полека, лека на нейната вълна, докато влезат в резонанс с нея и тогава става нейното пълно осъзнаване като такава !!!
Понякога, търсенето на истината и настройката за нея изискват много време, но най-важното е, да я търсиме, рано или късно до нея ще стигнеме !!!
Истината е Истина само, когато е осъзната, в противен случай си остава само мъртва писаница на книга и нищо повече !!!
Точно на това разчитат, всички манипулатори и затова с такава лекота осведомяват публиката за дяволските си изпълнения, чрез своите вестители, уж просветлени, без да се страхуват от жертвите си.
По-добре късно, отколкото никога, пишеше някога някъде.

http://eltimir.ucoz.ru/blog/ !!!??? Неведоми са пътищата божиии !!!
Бих искала да отговоря на това мение тук, защото там не ме пускат, както и навсякъде, ха интересно защо ?

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2284&st=15

"Ако някой каже, че не иска да е щастлив, той ще излъже. Защо тогава хората не са безкрайно щастливи. Това не поражда ли безкрайни конфликти, воини, противопоставяне и т.н. Явно, причината е във всеки един от нас и всеки има своя версия, едни искат да взимат участие във всичко, сякаш това е необходимо..." Край на цитата

Хората не успяват да са щастливи, въпреки голямите им успехи в социума, защото със силно развития си рептилски мозък смятат, че трябва само те да са такива и се качват по социалната стълба, задължително стъпвайки по главите на другите и когато стигнат най-горе се оказват сам сами и далеч по-нещастни, отколкото като са били най-долу. Останалите са нещастни защото не са успяли да се покатерят по същата стълба и по този начин и едните и другите си остават голями нещастници. Разковничето е, да плуваш в твоето щастие, заедно с всички други и взаимно да го търсите, споделяте и на него да се радвате. Това е и единствения начин Щастието да се уголемява и до всички да стига. Да се радваш, че всички като теб и около теб са щастливи, а не точно обратното, да се чувствуваш преуспял и добре, когато гледаш около себе си море от гладни и нещастни хора. Една напълно погрешна илюзия, че ти си преуспял, когато върху главите нанеудачници си стъпил и се гордееш с това.
Сигурно няма нищо по-страшно и нещастно от един много амбициозен човек, с особено силно развит рептилски дял на мозъка, постигнал всичките си амбиции, потънал в пари, разкош, слава и власт, която използува като дрога, но изпразнен изцяло от своето човешко съдържание и най-вече съзнание, превърнал се в една топка от мегаломания, съставена от егоизъм, маниакализъм, мимикризъм и какъвто ви хрумне друго, завършващо на -изъм, само не и хуманизъм. Такива може да са победители с вечната пирова победа, но не са щастливци и интересното е, че всички им завиждат, което означава, че са като тях фактически, нищо че не са успяли. Ако можеха биха същото правили, значи между тях няма никаква разлика.

Как искате да са щастливи те или вие, когато сте допуснали сърцата ви да са се вкаменили ???!!!

ИСТИНСКО ЩАСТИЕ МОЖЕ ДА ИЗПИТА САМО ЕДНО ГОЛЯМО И ТОПЛО СЪРЦЕ, КОЕТО БЪРЗА ДА ОТДАДЕ СВОЯТА ТОПЛИНА И ЩАСТИЕ, ДА ГИ СПОДЕЛИ С ДРУГИТЕ ОТ НЕГО ДА ОПИТАТ, ПОНЕ ЕДНА ГЛЪТКА И ТЕ ДА ИМАТ НАСЛАЖДЕНИЕ !!!
ЩАСТИЕТО Е КАТО АЛКОЛОЛИЗМЪТ, ЩЕ СЕ ИЗРОДИ, АКО ГО ПИЕШ САМ САМИЧЪК, РАНО ИЛИ КЪСНО АЛКОХОЛИК ЩЕ СТАНЕШ И НА БОЛЕСТ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ !!!
АКО ГО ОТПИВАШ, БАВНО И УМЕРЕНО, ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ, ЩЕ МУ СЕ НАСЛАЖДАВАШ ВИНАГИ И ТО НЯМА ДА СВЪРШВА, ЗАЩОТО ЩЕ ПРЕЛЕЕ В ДРУГИ ИЗМЕРЕНИЯ ОЩЕ ПО-ЩАСТЛИВИ И МУЛТИПЛИЦИРАНИ ОТ ДРУГИТЕ, С КОИТО ГО СПОДЕЛЯТЕ !!!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ ДА ГО ЗАПАЗИТЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ ВИ СЕ ИЗПЛЪЗВА И ЗАВИНАГИ ЩЕ ВИ НАПУСНЕ !!!
ЕГОИЗМЪТ И БОЛНИТЕ АМБИЦИИ ЗА НАДМОЩИЕ И ВЛАСТ СА УБИЙЦИТЕ НА ЩАСТИЕТО !!!

Някои на това му казват "Да си продадеш душата на Дявола" и това, очевидно, не са само празни приказки, а пълна със съдържанието на Живота сентенция. Защо ???
Много просто, защото в схемата на Матрицата имаш само два пътя или да си продадеш душата и напредваш в социума на Сатаната или да си кюташ най-долу на стълбицата, запазил си сърцето и душата и да се чувствуваш щастлив, напук на преуспяващите нещастници.
Това не означава, че нещата трябва да останат на това ниво.
Напротив, очевидно човечеството има крайна нужда от осъзнаване и се отърве от рептилските си СХЕМИ на живот и мислене, ултра егоистични и консумативни, напълно лишено от духовността човешка.

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ЧОВЕЧЕСТВО ДА СЕ ЗАВЪРНЕ В ЛОНОТО НА ДУХОВНОСТТА, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ Е ОБРЕЧЕНО НА ТОТАЛНО ИЗЧЕЗВАНЕ !!!
И ВСЕ ПАК, СПОРЕД ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ ВИНАГИ ИМАМЕ ПРАВО НА ИЗБОР, КОЛКОТО И ДА Е ТРУДЕН !!!
ТОПКАТА Е В НАШЕТО ИГРИЩЕ, ТОВА НА ХОРАТА !!!
МОЖЕ ДА СМЕ МАЛКО, НООО ДЯДО БОЖЕ Е НА НАША СТРАНА, А ТОВА ВЕЧЕ ЗНАЧИ МНОГОOO !!!
ДЯДО БОЖЕ ПОМАГА, НО ПАСТВОТО СИ В КОШАРА НЕ ВКАРВА !!!
ИЛИ Я РИТАМЕ ИЛИ ГУБИМЕ ИГРАТА, БЕЗ ДОРИ ДА ОПИТАМЕ ДА Я ИЗИГРАЕМЕ И СЕ СПАСИМЕ !!!
ГОЛЯМ РЕЗИЛ ЩЕ Е, НО ТО НИКОГА НЕ Е КЪСНО, ЗАРЕЗИЛ ДА СТАНЕМЕ !!!

Забележка : Все ме обвиняват, че за овце приказвам, нооо и в Библията го пише, много хора имитират християни и само нея четат, но в живота са истински хиени в овчи кожи към останалите, умилно и жално блеещи овци.

ВСИЧКО, КОЕТО ПИША ЗВУЧИ КРАЙНО, МНОООГО ВАЖНООО, ПРОБМЛЕМЪТ Е, ЧЕ И ВРЕМЕТО НИ Е ВЕЧЕ СЪВСЕМ КРАЙНО И ПОЧТИ ИЗТЕКЛО !!! ВЪПРОСЪТ Е, ЧЕ ВРЕМЕТО НИ ЗА СПАСЕНИЕ НЕ Е БЕЗКРАЙНО И ПОСЛЕДНИТЕ МУ ПЕСЪЧИНКИ ИЗТИЧАТ БЕЗВЪЗВРАТНО !!!
КОГАТО ВСИЧКИ СЕ УСЕТЯТ, ПАНИКАТА ЩЕ Е ПЪЛНА, НОО ВРЪЩАНЕ НАЗАД ПРОСТО НЯМА ДА ИМА !!!

Звучи апокалиптично, нооо е вярно, което е важното !!!
Какво може да се направи ??? Нищо особено, просто спрете на копелетата на дявола да сътрудничите, в малки или голями дела и върнете духът и съзнанието си на тяхните места, станете отново просто ХОРА.
Друго няма, просто и гениално, нооо ефикасно, ако успеееме да достигнем критичната маса на всенародното съзнание, след това нещата сами ще се подредят като с магическатапръчка на Боян Магьосника, защото ще сме влязли в унисон с космическите закони. После, няма страшно, ще се завърти колелото на живота плавно и умерено, разпръскващо любов и добро. Не както е сега, бързооборотна центрофуга, която да ни изстисква жизнените сили и ни модифицира в освирепели двукраки животинки, помитащи всичко по пътя си, за да оцелеят на всяка цена във водовъртежа. Всички са ни нахвърляли в автоматичната пераля /Матрицата/ и ни перат мозъците докато заблестят от чистота, дори изболзват белина във водата /в пълния смисъл на тази дума/. Колкото до програмата, която използуват, тя е най-дългата и целенасочена да измият всичко човешко от хората и даже да не остане по тях едно човешко петно. Използувайки всички научни открития, са успяли да направят почти съвършени пералните машини за пране на мозъци. Колкото до операторите, те търви са били минати през пералните многократно и после чучнати пред бутоните, да правят същото с всички останали.
Дааа, да си човек днеска е нещо много мръсно и веднага те набутват в автоматичната пералня, за да те изперат на бърза ръка с най-подходящата за целта програма с най-бързооборотното центроф угиране, за да изтискат до капка човешкото в тебе.
Сложността в живота идва от манипулаторите, за да не може да се ориентирате с точност, откъде идват нещастията на всички ни.
Всичко е от просто по-просто и трябва да се базира единствено на космическите закони, а не на законите на материалистите, които са като врата в полето, с напълно извратени цели и задачи.
Законите трябва да са във вас самите, с огнени букви записани и непроменими, а не на книга, всеки ден променяни, според интересите на властниците !!!
Това е разковничето на проблема !!!
Законите, това сме ние самите !!! Господ в нас посял ги е, ние негови представители сме на Земята, с цялата му космическа мъдрост, знания и справедливост !!! Нямаме нужда от дяволски изчадия да ни вкарват в тяхните схеми и ни превръщат в нещастни, освирепяли, озверяли и самоизящдащи се копелета на Сатаната !!!
Аз не виждам по-гениално просто от това, да бъде осъзнато от всички Хора, колкото и малко да са по света и това ще е единствения път на човечеството към райските двери.

СЪС СИЛА И НАГЛАСЕНИ ЗАКОНИ ОТ РЕПТИЛЯСАЛИ ПОЛИТИЦИ, ПОД ПРЕДЛОГ СИГУРНОСТ, СЕ СТИГА САМО ДО ТОТАЛНО И ГЛОБАЛНО ЗАРОБВАНЕ, КОЕТО Е И ЦЕЛТА НА ЗАНИМАНИЕТО !!!

Дааа, всички си го знаете това, но не го осъзнавате на лично ниво и нищо не правите, което означава нищо и половина и те го знаят и продължават победоносния си ход към настаняването на Новия Световен Ред.
И после, ах каква изненада, ох, кой ми сра в гащите, откъде ни дойде това чудо на главата ??? Чудото е пред всички ви днеска, но всички се правите на умрели лисици, ебани гяволи, без извинение, или най-обикновени пасивни ембесили, кретащи едва, едва между рептили ???

Да, деее, но това си има жестока цена и тя ще трябва да бъде платена в близките времена.

Дааа, когато пили от омайничето на илюзиите, всички се веселили, когато плащали, всички плакали.
Проблемът е, че плащането ще е дефинитивното унищожение на човешката раса, която за сега е твърде модифицирана, но все пак я има. А, утре, наполовина намалена и окончателно роб-отизирана и генетично унищожена, електронно програмирана био-машинка и нищо повече.
Няма, ама другите, от мен нищо не зависи, какво да направя и прочеее заобиколки от реалността. Има само Азът - Висшият, Аз не искам, Аз осъзнавам, Аз отново духовен човек ставам, Аз не позволявам от мен робот да правят... и так дале. Може и да ви хареса да влезете в ръкопашен бой с Дяволите, заслужава си поне да опитате, така и така последен бой настава и тупкат сърцата, които не са се вкаменили до момента. Може и да са малко, нооо стигат за мая в България.
Азът да ни бъде сабята, но не за мазане на масло върху филия, а да отсечем с нея конците, с които са ни вързали и марионетки са ни направили !!!
Това е принципът, а начините сами си изберете, стига до победата да стигнете.

http://www.craquemental.com/?p=440
Бригадите на еничарите стават все повече и повече, по-свирепи и по-всеобхватни.

http://www.conspiration.cc/
“Release Madoff or Risk War”, Israel Warns US. Article de Sorcha Faal. (pour votre divertissement, on en prend on en laisse). "Not being reported in the United States about its worst ever case of financial fraud involving former Mossad agent Bernard Madoff is that the billions in funds collected from the wealthiest American-Israelis were used to finance Israel’s Global intelligence network reported to have been responsible for numerous attacks against its perceived enemies, including the catastrophic attacks upon America on September 11, 2001".
Tensions transatlantiques croissante à la veille du G20.
Le G20 de Londres à la croisée des chemins : vers une crise gérée de 3 à 5 ans ou bien vers une crise incontrôlée de plus d'une décennie Les alternatives offertes aux dirigeants du G20 qui se réuniront à Londres le 2 Avril prochain sont au nombre de deux : reconstruire un nouveau système monétaire international qui permette un nouveau jeu global intégrant équitablement tous les principaux acteurs mondiaux et réduire la crise à une durée de trois à cinq ans; ou bien tenter de faire durer le système actuel et plonger le monde dès la fin 2009 dans une crise tragique de plus d'une décennie... "

Ех, не може и да е по-кристално ясно цялото положение с двете единствени алтернативи, които властелините дават като възможности, да се излезе от финансовата криза. Наглостта на глобалистите надхвърля всички граници и би трябвало да измислиме нова дума, за такива моменти, в които те я надхвърля стократно, защото това вече става ежедневие. Всичко си върви точно по ПЛАНА.
Някъде по-горе пиша, че убират парите и на едно място ги събират. Дааа "събарят" банките по света, за да струпат паретата на едно място и после ще дойде наред да тропнат и да пляснат на масата, Асът с Новия Световен Ред.
Еее, те тогава връщане назад няма да има !!! До сега имаше тук, таме лагери и терор, но добре замаскирани с разни благовидни само на вид закони и какви ли не изобретения на властелините.
След това, обаче, цялата земя ще бъде превърната в един голям концентрационен лагер, пазен от сателити и ще имат удоволствието властелините да си махнат маските и да ви обявят, че сте им роби, ох пардон, исках да кажа, роботизирани слугинари.
Няма да има спасение ни на Земята, ни в Небесата, отвсякъде добре затворено, даже запечатено и подпечатено с марката на Дявола - трите шестака !!! Файнско, спукана ни е работа, няма мърданье, сега е момента !!!
Имаше един лаф, когато влиза от едното ухо нещо и излиза през другото, значи между двете няма нищо, което да го задържи. Промивачите на мозъци си знаят работата, добре се справят с проблема, не може да се отрече, лошото е, че в тяхните главета, е още по-преметено, по-измитичко, по-фрагментирано и без остатък програмирано.
Ах, дори жално, умилно и умаломощено блееене вече не се чува откъм кошарите. Изглежда, че вече не трябва да говориме за овце, а направо за чиста проба роботчета, макар и все още без чипчета. А след чипизацията, представяте ли си каква униформизация ще е в инкубаторите ???
Лоша работа, мнооогооо лоша, даже фатално трагична за населението на Земята. Но ние българите винаги сме казвали, за да се оправи нещо, трябва добре да се забърка и после наново, на чисто и от нулата се завъртат нещата.

ЗА СВОБОДЕН ДУХ ЗАТВОР НЯМА И ЗАТОВА УНИЩОЖАВАТ ДУХОВНОСТТА С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА НА НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. КАКЪВ ПАРАДОКС, ДА ПОДЧИНЯВАШ ПРОГРЕСА НА УНИЩОЖЕНИЕТО ?
ТОЛКОВА ВЕКОВЕ СИЗИСОВ ТРУД, ЗА ДА СЕ ОЗОВОВЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ПАК НА НАЙ-ДОЛНОТО СТЪПАЛО, ДАЖЕ ПО-ЛОШО, ВЪВ ВИД НА РОБОТИЗИРАНА БИО-ТЕНЕКИЯ, ДОБРЕ ОДЖВАКАНА, ОМАЧКАНА И СГНЯВЕНА ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА.
КАКЪВ СРАМ И ПОЗОР, НАПРАВО КОСМИЧЕСКИ ???!!! ЛЕЛЕ МАЛЕ, КАКВО ЩЕ КАЖАТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, КАТО ДОЙДАТ И ВИДЯТ, ЧЕ КЮТИМЕ ОЩЕ НА ПЪРВОТО СТЪПАЛО, С ЕДНИЧКАТА РАЗЛИКА, ЧЕ СА НИ ТРАНСФОРМИРАЛИ В УЛТРАСОФИСТИКЕ ЕЛЕКТРОННИ БИО-ТЕНЕКИЙКИ С КЛЮЧ ЗА КУРДИСВАНЕ ??? НИКАКВА ЕВОЛЮЦИЯ, ГОЛЯМ РЕЗИЛ !!!
Ако ме питат сиваците, с големите черни очета нещо, ще викам, че съм от друга планета, като разбера, те от коя са деее, да не стане фал с адреса. Така де, то за срамотите всички станахме !!!
МНОГО ЗДРАВЕ НА ТЕНЕКЕДЖИИТЕ, ВО ВЕКИ ВЕКОВ, ПРОКЛЕТИ ДА СА, ОТ МЕНЕ !!!
ДА ИДВАТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, ИСТИНСКИТЕ, ПИСНА МИ ОТ РОГАТИ ДЯВОЛИ, КОПЕЛЕТА НА САТАНИ, ИНКВИЗИТОРИ, КРОКОДИЛИ, РЕПТИЛИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ИЗРОДСКИ ВЛЕЧУГИ !!!
СТИГА РОБСТВО, ТИРАНСТВО И ПИЯНСТВО !!!

В рубриката "Това ми хареса":
И Илюминатите ви го казват "преко куме у очи", нооо няма кой да чуе, въпреки, че неадекватността ви, от тях идва, много зор са видели, докато до това положение се стигна, да превърнат населението в овча маса. С безмерна наглост, толкова много за тях типична, също ви го казва, но това не пречи съзнанието ви да се разбуди, ако още въобще съществува, естествено. Пробвайте, случват се все още чудеса на тази планета.
Номерът е да надвиеме програмацията и схемата на Матрицата, за да избегнем деградацията, роботизацията и киборгизацията на всички онези, които артисат след масираното разреждане на човечеството, предвидено в близко време. Ако си направи някой труд да чете тук, да не забравя, че баш майстора-илюминат не е пропуснал да пробута не малко манипулация и изпързаля и тези, които не са овци, просто въпрос на илюминатски принцип. Трикът е да окриеме и скритата картинка в цялата "откровена" историйка. Все пак не забравяйте, че когато изглеждат най-искрени, са и най-опасни !!! Има доста подложени динени кори, но и много истини, открийте си ги сами, за да сте сигурни.

И така ето "Част от разговор проведен с един от американските илюминати през 2003 г. от Ян Ван Хелсинг, което е поместено в новата му книга “Не пипай тази книга”:
"...Не се отказвайте да четете само, защото ви изглежда дълго..."
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4635.msg171022#new
Аз възразих: “Да, но това е заложено и в телевизионните ви програми и хората днес са бомбардирани с лъжи и исторически изопачения – и то чрез вашите медии..”
“Грешка млади приятелю. Вие самият не открихте ли истината? Не открихте ли всички книги и текстове, които търсехте? Не получихте ли подтвърждение на предчувствията си ? Не открихте ли много световни тайни? Който търси намира!
Но повечето хора не искат изобщо да търсят. Ето, затова ние не ги различаваме от животните, защото те също нищо не търсят. Ясно? Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й. Знанието е пред очите ни! То е навсякъде. Който не иска да види, не вижда нищо. Вие знаете, че ние не се крием. Всъщност никога не сме се крили. Нашата символика е открита – тя е във всички фирмени знаци и емблеми; заявяваме на хората чрез вестниците и телевизията, че се стремим към надзорническа държава, а те не се защитават. Признавам, че дълго време ги успивахме, но въпреки това – теоретично съществуваше шанс за промяна. От друга страна не можехме да допуснем, че нещо ще застане на пътя ни, това не трябваше да става.
Вие уловихте едва върха на айсберга – или малко повече. Аз обаче зная неща, които ако ви бяха известни, дори вие бихте променили мнението си за НСР. Неща, които сякаш са почерпени от филма “Матрицата”. Съществува тълпа – и тя е повече от 95% - която няма представа от нищо, ама от абсолютно нищо. После идват останалите 5% - не зная дали са и толкова, които се чувстват като хора от бъдещето и живеят в настоящето. Господин Холай, ние разполагаме с технология, която днес вече е постигнала нивото, показвано във фантастичните филми. Връщане назад няма. Може би един ден ще сте на моя страна и ще се съгласите с мен."
"Вие ще отмените парите в брой? Кога ще стане това?”
“Когато налице бъдат други фактори. Ще има нови терористични удари, за да можем да сломим масите. Хората ще ни молят да направим света по-сигурен – и ние ще го направим; чрез технологията, която отдавна е налице. Парите в брой ще изчезнат, но това ще стане успоредно с едно друго събитие, което за съжаление, не мога да ви съобщя. В противен случай не трябва да ви позволя да си тръгнете. Ясно е, че няма да изоставим арабските страни до 2012 г., до последните нефтени полета...”
“Как стоят нещата със свободната енергия?”
“Ах, тя ще дойде. Самите ние я използваме от няколко десетилетия – предимно в подземните си съоръжения. Космическият ни транспортьор лети с един от разработените варианти. В случая отново получихме помощта на Германия, защото тя първа бе развила анти-гравитацията. Свободната енергия идва, но само под наш контол.
”И така нататък...Малко брутално, а? Но това е.
След разговора си с господина останах с впечатлението, че той вярва, че всъщност се намира от “добрата страна”! Беше убеден, че хората не са в състояние да решават сами, а винаги трябва да бъдат водени – от “духовния елит”, към който той от своя страна се числеше. Как мислите? Целта оправдава ли средствата, независимо какви са те?
И колко дълго може да продължава това ?...” Край на цитата.
Позволявам си виртуално да отговаря на последния въпрос в интервюто :

ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА, ТОЛКОВА ДЪЛГО, ДОКОЛКОТО ДВУКРАКИ И НЕОСЪЗНАТИ ОВЦЕ, ВМЕСТО ХОРА, ИМА НА ЗЕМЯТА !!!
НАГЛОСТТА ИЛЮМИНАТСКА Е БЕЗМЕРНА, ЗАЩОТО ВАШАТА ГЛУПОСТ Е БЕЗГРАНИЧНА !!!
В ЗЕЛЕНЯСАЛОТО БЛАТО ЗЕЛЕНИТЕ ГУЩЕРИ ЛЕСНО НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ !!! ИЗЛЕЗТЕ ОТ БЛАТОТО И ЩЕ ГИ ВИДИТЕ МНОГО ЛЕСНО И ЯСНО, КОЛКО ДОВОЛНО ШЛЯПАТ В ТИНЯТА И НАГЪВАТ НАВОЛЯ ХОРАТА !!!
ЗИДАРИТЕ С МИСТРИИТЕ МАЖАШ И ЗАМАЗВАТ ИСТИНАТА, ВИСОКИ СТЕНИ ДЗИДАТ И ИЗДИГАТ, ОТ ЗЕМЯТА ЗАТВОР ГОЛЯМ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ !!!

Като се има предвид, че колкото по-голяма е една истина, толкова повече усилия се правят за нейното премълчаване или преиначаване, тук се налага извода от това интервю, за нова манипулация чрез спускане на една част от истината. Всъщност, той само казва истината за резултатите от техните манипулации за цялото човечество и, че са успяли да превърнат всички в неадекватни двукраки, които са загубили напълно чувството си за реалността , въпреки дадената им възможност за избор.
Ах, колко са великудушни пустите му гадни душевадци, както винаги глями наглеци и откровено се подиграват на всички !!!???

Ето и още един цитат в рубриката "Това ми хареса" в подкрепа на моите разсъждения за бедните и богатите, че са все от един дол дренки, поставени на два противоположни края.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4682.msg172048#new kompi Re:Световна финансова криза 2008 - 2009 « Отговор #230 -: март 26, 2009, 01:11:32 »

 Всъщнист Икономическата криза е симптом на моралната криза,която е истинския проблем! Тогава когато, всеки иска да е богаташ за сметка на мнозина бедстващи, когато върху труповете на деца изграждаш богатство и странното е,че обществото уважава такива богаташки гадове, когато не се интересуваме от страданието на другите, а го приемаме за *нормална* статистика, и тайно се надяваме да не ни достигне.Тогава когато, лъжата е начин на мислене, измамата - препитание, алчноста - религия, простотията нещо като условен рефлекс, мързела - култ, страха - двигател на съществуване, агресията и омразата, начин на себеизразяване, всякакъв вид криза настъпва, а икономическата такава е малко зло, в сравнение с това, което тези непростими смъртни злини (грехове за други)пораждат.Разбира се да не забравяме *пророците* на всичко това-...продажните медии...,които обучават в насилие,проповядват страх,развращават наред и то най-вече деца,учат ни какво да мислим,и че ако не си купим еди какво си ще сме никой и т.н. Медиите са враг на морала и на всички духовни ценности , тези ценности, които скрепяват и поддържат едно нормално съществуване на обществото или по малки групи общества,те отровните информатори имат и вина за убийствата в училищата, където ученик разтрелва съучениците си (това е много по-опасно от една икономическа криза - децата ни да се избиват в училищата)....само ПОМИСЛЕТЕ....., дали има икономическа криза, или някаква по-опасна такава, застрашаваща цивилизацията ни.......Нека вярата ни е в Доброто, религията - Любовта, мерилото - Истината, оградата - Мъдроста, а Правдата - необходимост. Край на цитата.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=10515.msg172499#new