Популярни публикации

Общо показвания

неделя, май 24, 2009

ХА !!! ???

ЗА ПРАСЕТАТА, ДЕЛВИЧКИ С ПАРИЧКИ, ВМЕСТО БОНБОНЧЕТА, ЗА ДА СИ ОСТАНАТ ЗАВИНАГИ ДОБРИЧКИТЕ СВИНЧЕНЦА !!! СМЕШКИ ЗА СТРАХОВИТИ ГРЕШКИ, НО НЕ ЧОВЕШКИ !!!

Стари поршета за разни прасета в луксозна поршерия !!!
Забележка: porcherie fr. - свинарник
Този път разбор няма да има, кой както иска така да го разбира
Смешки в грешки !!!
Чака ни път, този път за последен път, ще правиме този път, ако не ни дадът прав път. Хаха, страхотна тафтологията, царица съм на нея, направо се опътих
СТАРА ИНФОРМАЦИЯ С МНОГО НОВА РЕАЛИЗАЦИЯ !!!
Първо изработиха птичия грип, като суха тренировка и сега да видиме защо измислиха свинското грипче, ах колко символично - на прасенцата, свинско грипче се полага.
Много просто, за да тръгне масирана ваксинация, заредена с чипчета.
Проблемът е, че чиповете макар и микроскопични, ще играят ролята на голями чепове да ви затапят всичките възможности и свободи, които и сега са минимални, нооо след чипизацията ще станат по миниатюрни и от чипчетата.
Инфото е старо започнато по повод птичия грип, но днес още по-актуално, защо вече ще пристъпят към масираната ваксинация, даже вече я обявиха за месец септември, наглеците. Процесът на пръв поглед е бавен, но сигурен !!!
Не намирам нищо друго на български, макар че в промити мозъци, от едното ухо влиза и от другото излиза, без да има, къде и в какво, да се задържи инфото вътре у главето.
Е ето и най-новото инфо, във Франция ще задължават популацията с ваксинацията.
Да нещата вече се развиват с бясна скорост и няма да има накъде да се бяга !!!
Ха, прасшлетата въобще нямат такива намерения, те са си чипирани от рождение !!!
01 JUIN 2009 La France envisage des vaccins obligatoires pour cet automne. Ça y est ! Le combat est commencé. Attachez vos ceintures si vous ne voulez pas recevoir ce vaccin. J'ai reçu la nouvelle samedi matin mais je courais pour ma conférence. Aujourd'hui je l'ai reçu des amis inquiets en multi versions différentes. Bellacio, Europe 1, Santé-Actualité, L'Express, La Tribune... Il faut informer et agiter la population. Même au Québec. Car nous subirons tous le même sort. Il faut s'unir comme jamais autour des médecin, biologistes, scientifiques qui dénoncent cette aberration. Les médias ne proposent aucun débat et ne diffusent que des stupidités sur les vaccins. Comme ils nous l'ont promis depuis le 11 septembre "Vos droits et libertés devront être sacrifiés au nom de la sécurité et de la protection". C'est la raison pour laquelle nous nous sommes tant battu depuis cette date, réalisant que si nous pouvions démontré que le coup provenait de l'intérieur pour plusieurs raisons dont celles de tenir en otage les populations de Terre sous l'égide du terrorisme 'fabriqué'. Et maintenant, de virus fabriqués in labo, in vitro. Comment pourront-ils vérifier si vous avez reçu le vaccin ou non ? En y insérant une nano-micropuce RFID avec le vaccin qui sera vérifiable avec un lecteur. Sinon vous serez mis en quarantaine chez vous ou ailleurs et serez refusé l'entrée dans les endroits publiques, votre travail, écoles, aéroports, hôpitaux et super marchés. Vous comprenez ? Tous ceux qui refuseront seront classés comme faisant partie d'une secte ou regroupement dissident. L'été n'est pas commencée encore.
Дааа, няма ала бала в Илюминатската централа.
На всяко промито и прогрнамирано главе се полага чипче
на всяко кюше дебне роботизирано ченге
навсякъде поголовно снимане с камерите
Хе, хе, хе, в свинската ферма само свински работи стават, за радост на свинарите.
http://forum.all.bg/showthreaded.php/Cat/0/Number/1921954/page/9/vc/1 Re: Имплантиране на микро4ип в 4овека...Неалтернативно и за ваксините... [Re: нито] #1918392 - 10.10.2007 23:15
Alfa Beta Регистриран: 07.11.2006 Мнения: 189 От: Italy Re: Имплантиране на микро4ип в 4овека...Неалтернативно и за ваксините... [Re: Промених прякора] #1921954 - 15.10.2007 16:36 Цитат: Мисля,че все още нямаме подобно неЩо в телата си и трябва да се паzи човек от всякакви мед.манипулации. Най вече преz такива Ще бьде внедрен, zаЩото на всеки слабата точка е zдравето му. И там Ще е най силната манипулация.Не раzбирам от техника,но един обикновен пейсмейкьр с батерии иzдьржа години под кожата...Какво остава zа един микрочип... Засега zнам zа планувано "чипване" чреz ваксината zа птичи грип.Предполагам,че ако е локално вкаран,може с лека операция да се иzкара.Но имам опасения,че подобно неЩо Ще бьде направено като противоzаконно и човека няма да има иzбор. Ако искат всеки да носи чип и всеки да може да си го махне,няма смисьл и логика.Предполагам,че с zакон и насилие Ще има и други мерки. Ето инфо относно ваксина под формата на микро4ип, пти4и грип етц.
Зарязаха птиците и минаха на прасетата от фермата на Оруел
http://etleboro.blogspot.com/2006/05/un-virus-dei-polli-per-salvare-i.html...и превода: ПТИ4И ГРИП ЗА СПАСЯВАНЕ НА БАНКЕРИТЕ29 май 2006
Странното и обезпокоително развитие на събитията няма да убегне, разбира се, не невидимото правителство, което отдавна контролира умовете ни и скоро ще настрои и нашите мисли на стандартизирани вълни и 4естоти, които после може да управлява от платформи.Развитието на технологията е такова, 4е биологи4ните нанотехнологии, като "бълхите", ве4е са на много напреднало равнище и не са фантастика, а близко бъдеще. Подобни механизми представляват технологи4ната версия на паразитите. Произвеждат се от фирми IT като Alien Tecnology и намират широко приложение не само във военната област, но и във всеки друг сектор от гражданската област, а днешните успехи в изследванията позволяват да се произвеждат дори такива с диаметър сто микрона, т.е. една десета от милиметъра, по-малки от зрънце пясък. Могат да бъдат вкарани в тъканите на дрехите, във филиграна на банкнотите, и е наистина малка кра4ката, която ги дели от инжектирането им в 4овешкото тяло за терапевти4ни цели и за сигурността и обществения ред. Достатъ4но е само хората да свикнат с идеята, като с всяка др. технология, и да предпо4етат предимствата и удобствата на прогреса пред загубата на ли4ната свобода.
Имплантираните "бълхи" в 4овешкото тяло формират система от приемане на информация, която система влияе на мозъ4ните импулси и възприемането на сигнали отвън. И това е ве4е осъществено, дължи се на факта, 4е тези "микробълхи" имат плътност, по-ниска от тази на кръвта, пътуват вътре в кръвоносната система като малки мехур4ета. Във вътрешното ухо има нерви, които са свързани с възприемането на определени 4естоти, и едно негово увреждане би предизвикало звукови илюзии. Тези нерви се подхранват от артерия с малък диаметър, "средната мозъ4на артерия", свързана с извивката на аортата, която е ве4е с по-голям диаметър и запо4ва направо от сърцето. Когато кръвта пренася азотни мехур4ета , които могат да се образуват поради липса на кислород, тези мехур4ета проявяват тенденция да се разполагат по дължината на мозъ4ната артерия, защото аортата се оказва съвършен капан.
Нервите на вътрешното ухо са свързани помежду си 4рез капиляри, с малко разклонения (без анастомази), които блокират отти4ането на тези мехур4ета и така се увреждат капилярите, а оттам се увреждат и тъканите.
Бълхите ще имат същото поведение, тъй като са със сфероидна форма, леки са и са със същия размер на мехур4етата. Ще следват този път с разклонения, които се стесняват все пове4е, натрупвайки се по дължината на мозъ4ната артерия. Веднъж след като тези "бълхи" се регрупират в капиляри във вътрешното ухо, те могат оттам да действат не само на слуховата система, но и на мозъка, и тогава ще служат като антени за приемане на сигнали под формата на компресирани микровълни.
Тези сигнали атакуват нервната система, свързана със слуха, и могат да създадат звукови халюцинации и дори да поставят в зависимост индивидите, вследствие на послания, предавани по сублиминален път, т.е. под звуково ниво, възприемано по съзнателен път. Под звуково ниво се подразбира нивото на възприемане, тъй като тези сигнали не минават ве4е през възприемателната система на звуковите вълни, т.е. през тъпан4ето. Всъщност посланията ще бъдат приети и отново предадени, извършвайки при това истинско "промиване на мозъка" при пълното ни незнание (вж. схемата на тъканите и кръв. система в линка и другите схеми).
Не става въпрос за нау4на фантастика, нека да е ясно, защото тези техники са били успешно тествани още в на4алото на 70-тте години, използвайки като ефектор компресираните микровълни. Последните могат да бъдат изпратени от сателит, който може да покрие обширни райони или пък предавани от предаващи централи, или с мобилен телефон. В действителност CD системата HAARP е била замислена, за да експериментира една система за контролиране на тълпите, без да знаят цели народи: САЩ и Русия са единствените страни, които сега контролират тази технология.Когато вълните са излъ4вани на голямо разстояние, те могат да бъдат отразявани от невидими огледала, представляващи като повърхност йонизирани газове, които йонизирани газове се създават на по-голяма висо4ина, и на свой ред са породени от други изто4ници на микровълни."Бълхите" могат да бъдат инжектирани в тялото ни 4рез ваксини, влизат в кръвообръщението като същински вируси, ставайки невидими рецептивни центрове.
Това трябва да изясни, 4е разпространяването на новината за риск от пандемия, ще доведе после до масово ваксиниране, зад което ваксиниране се крият стратегии, целящи контролиране на масите. Вирусът на пти4ия грип има ве4е готова своята ваксина Tamiflu, а страхът от пандемия се създава с всеки изминал ден. Английското правителство заяви пред изминалите месеци, 4е е ве4е програмиран план за оборудване на болници и гробища, за да посрещне пандемията, докладите на ООН прогнозират милиони жертви, а вси4ки държави се договорират с Roche за производството на ваксината. За тази цел са избрали един вирус, който поради своите характеристики може лесно да отприщи паника - може да се разпространи по цялата планета, защото неговият вектор са прелетните птици, а и има симптоми, които не могат се идентифицират, защото са подобни на грипа.Пти4ият грип е невидимият план на един процес за промяна в планетарен мащаб, и можем да твърдим, 4е невидимото правителство крие от нас нещо толкова потресаващо, дале4е от всяко възможно стати4еско и прагмати4но предвиждане. Това, което е в ход не е само механизъм на фармацевти4ната индустрия, на мултинационалните компании, на Банки и Застрахователни дружества, а е много пове4е.Борсите падат, системата наистина пропада пред о4ите ни, и разпространението на пти4ия грип е антидота, защото преди вси4ко техният крах може да бъде лесно приписан на разпространението на пандемията.
И второ, масовото ваксиниране ще позволи имплантирането на "бълхи" и на напреднали наномеханизми, така 4е да се има пълен контрол над населението, след като хората са консуматори и спестители.
Трябва да ни накара да се замислим факта, 4е "Bill and Melinda Gates Fondation е дарила на Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) 750 милиона долара за проект за ваксиниране на децата в Африка за период от 10 години. Освен това не е за първи път фондацията на Бил Гейтс да поддържа тези инициативи, защото ве4е е превеждала огромни суми за ваксина против СПИН, тетанус и малария.
Веднъж след като този план за ваксиниране в световен мааб се задейства във вси4ки страни, а не само в африканския и азиатския континент, може наистина да се каже, 4е световният контрол се е осъществил.
Америка би могла един ден да се събуди, озовавайки се във финансов крах, с опашки пред гишетата и криза в платежността, с пари4на единица, обезценена с 50 до 80% и дълг, който никога не може да бъде платен, но никой наистина не би могъл да си даде сметка за това, което става в момента. Решението и контрамерките относно краха са ве4е програмирани и предвидени в най-малките детайли - нова глобална телемати4на финансова система, контрол над медиите, на всяко средство за предаване и за комуникация, от медиите до музиката, от телевизията до спектакъла.
Няма да има бунтове и протести по площадите, както в Америка, така и в Европа, или в останалата 4аст на света, вси4ки ще продължат живота си без особени обрати. Не е нещо трудно за разбиране, ако 4овек си помисли, 4е цял свят повярва на срутването на Кулите-близнаци, само защото стоманеният пилон се бил стопил от топлината при експлозията на самолета.Контролът ве4е съществува и фирми като Vodafone, Ibm и Microsoft знаят добре какво се слу4ва сега. Редактирано от Alfa Beta (15.10.2007 17:59) Alfa Beta Регистриран: 07.11.2006 Мнения: 189 От: Italy Re: Имплантиране на микро4ип в 4овека...Неалтернативно и за ваксините... [Re: Alfa Beta] #1925948 - 19.10.2007 14:54 http://www.youtube.com/watch?v=cHPSckL5RDIhttp://www.youtube.com/watch?v=FKx1gLCQef8&NR=1И все пак за 4овека все още има надежда - да се информира и да не приема http://youtube.com/watch?v=2hHzN6w30ro Екстри: Промених прякора Човек Регистриран: 15.09.2004 Мнения: 1940 От: не в БГ Re: Имплантиране на микро4ип в 4овека...Неалтернативно и за ваксините... [Re: Alfa Beta] #1927529 - 21.10.2007 23:53
БИО- ЧИПОВЕ И ЕЛЕКТРОННО ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ
Д-р на мед.науки Хайнц Герхард Фогелзанг „ Човечеството няма право да развива свое собствено съзнание.”, каза д-р Хосе Делгадо, директор в Департамента по Невро- психиатрия в Йелския университет. И по- нататък: „ Трябва ни психо- хирургична програма, с която политически да може да бъде контролирано обществото ни. Целта е физически контрол на самосъзнанието. „Всеки , който се различава от зададената норма, може да бъде променен по хирургически път.” ( Congressional Record Nr.26, Vol.1118, 24. Februar 1974, по цитат на д-р Хелмут Ламер „ Скрити операции.” )
Подобни проекти има и във Федералната Република.36.000.000,00 DM предостави федералното правителство за развитието на имплантируем мозъчен био- чип (източник: списание „ Наука без граници” Nr.2. / 98)На 09. януари 1998. научното издание „ Modern Times ORF2 излъчи предаване, в което беше представен имплант с размери 0,8 на 2 мм, т.е. колкото оризово зърно, който, според „Modern Times” в бъдеще ще бъде имплантиран във всички жители на Федералната република.
Междувременно елементите би трябвало да са вече много по- малки и да могат да се инжектират в кръвния път. С това се отваря широко вратата за криминалното инжектиране: един препарат в ампула може да бъде внедрен (тайно по трасето между търговските складове и аптеката в нормална опаковка и да бъде имплантиран от нищо не подозиращия лекар.
По този повод криминолозите Б.Л. Инграхам и Г.В. Смит казват: „Развитието на системи за размяна на информации чрез имплантирани в тялото сензори скоро ще направи възможно, да се наблюдава човешкото поведение без директен контакт и чрез електронни манипулации да се управлява човешкото поведение. ..”(източник: Х. Геринг: „Поробени мозъци. Контрол на съзнанието и влияние върху поведението”, amun-Verlag, Schleusesiedlung 2, D- 98553 Schleusingen).
Поради тази причина Германия служи за опитно поле за импланти : така например от 1993 година насам с така наречения Smart Device, чип, разработен от дъщерна фирма на на Дженерал Мотърс в САЩ с име Hughes Aircraft. Също така разработения от швейцарската фирма Lipo Matrix Vigliance TM ID се изпробва на хора в Германия от 1994. година.
В горепосоченото предаване на научното списание „Modern Times” беше назован като място на разработката на мозъчния био- чип университетът в Бремен с професорът по приложна информатика Д-р Клаус Хефнер. За пред обществеността се излага, разбира се, надеждата от медицинска полза и се премълчават манипулационните намерения.. Dipl. Psych. Heiner Gehring,Postfach 2105, D- 49011 Osnabrück,e- Mail: newtonline@web.de
Коментар за био- чипа от Армин Ризи, автор на много книги:(…)
Днес чиповете са толкова малки, че могат да бъдат имплантирани във врата или в гърба, както и интравенозно по време на хирургически операции в различни части на тялото, с или без съгласието на лицето. Сега е почти невъзможно, да се открият тези импланти и да се отстранят. Опитните зайчета в тайни експерименти са били затворници, войници, душевно болни, деца- инвалиди, глухи и слепи лица, хомосексуални, самотни жени, възрастни хора, ученици и социално слаби хора.
Технически е възможно, във всяко новородено да се имплантира микрочип, който да идентифицира лицето до края на живота му. Такива планове се дискутират тайно в САЩ, без да се дава публично гласност и да се дискутират свързани с това проблеми на личната свобода.
Вашата мозъчна функция може да бъде наблюдавана от голямо разстояние от свръхмощни компютри и дори променена чрез промяна на честотите. С помощта на сателити лицето с имплантирания чип може да бъде преследвано навсякъде по света.
Тази техника, според д-р Карл Сандърс, който е разработил човешкия интерфейс intelligence-manned interface (IMI), била тествана по време на войната в Ирак. Преди това, по време на войната с Виетнам, е инжектиран „рамбо”-чип на войниците, който увеличавал притока на адреналин в кръвта.
Свръх-компютрите от 20 милиарда бита на NSA (National Security Agency), днес могат чрез система за наблюдение (RMS) от разстояние да „виждат” и „чуват”, какво преживяват войниците на бойното поле. Когато един чип с големина от 5 микромилиметра (Диаметърът на един косъм е 50 микромилиметра.) се имплантира в очния нерв на окото, той черпи нервни импулси от мозъка, които отговарят на опита на лицето с имплантирания чип, като мирис, зрение, слух. В момента, в който тези нервни импулси се предадат на компютър и се запишат, могат чрез чипа да бъдат обратно прожектирани в мозъка на лицето, за да бъдат преживени отново. Чрез използването на RMS може посредством компютър да се изпращат електромагнитни послания към нервната система. (кодирани като сигнали).Чрез RMS могат здрави лица да бъдат доведени дотам, че да получават зрителни халюцинации и да чуват гласове в главата си. Всяка мисъл, всяка реакция, всяко слухово и зрително възприятие има определен неврологичен потенциал или схема в мозъка и на неговото електромагнитно поле, който сега може да бъде разкодиран в мисли, картини и гласове. Затова електромагнитната симулация може да промени мозъчните вълни на човека и да повлияе на мускулната активност, да произведе болезнени мускулни гърчове, които да бъдат преживявани като мъчение.
Електронната система за следене RMS на NSA може да манипулира и преследва едновременно милиони хора. Всеки от нас има уникална биоелектрична резонансна честота в мозъка, така както и пръстовите ни отпечатъци са уникални. С изцяло кодирана електромагнитна честота (EMF) могат да бъдат изпращани електромагнитни сигнали към мозъка и така се произвеждат желаните визуални ефекти, които после се преживяват от набелязаното лице.Така може да бъде създаден перфектният киборг- войник.
Тази тайна технология е прилагана от военните в различни държави на НАТО от 80-те години насам, без цивилното население или учените да разберат нещо за това.
15.10.2004. Правителството на САЩ разрешава радио-имплантат.
Правителството на САЩ е дало разрешение за въвеждането на техника, която разваля добрия сън на защитниците на личните данни: микроскопичен радио-чип, който може да бъде имплантиран под кожата. „VeriChip“ може да съхранява медицински данни, но може и също така да издаде всякакъв вид информация за лицето, на което е поставен. Всъщност е нещо съвсем невзрачно, което прилича по големина и форма на оризово зърно. Но невзрачността му е само привидна: Той може да съхранява здравни данни за преносителя си, за да улесни лечението при спешен случай. Поне това е главният аргумент на американската фирма Applied Digital Solutions (ADS), която сега е получила от американската Food and Drug Administration (FDA) разрешение за медицинското приложение на Veri Chip. (…)Процедурата по поставяне на Veri Chip, която се състои в инжектирането му под кожата, трае само няколко минути и е напълно безболезнена. След това става невидим. Също така няма нужда от собствено електрозахранване. Активира се от скенер, който получава записаните данни чрез радио-вълни. (..) --------------------"I am, and have been for years a confirmed anti-vaccinationist. I have not the least doubt in my mind that vaccination is a filthy process that is harmful in the end" - Mahatma Gandhi инфо
http://bioeticamente.splinder.com/archive/2006-08 (втората статия)САЩ - НАХЛУВАТ
4ИПОВЕТЕ RFIDДружеството VeriChi Corp със седалище в Delray Beach, Флорида, убеждава Пентагона, 4е имплантирането на микро4ип на вси4ки, работещи във въоръжените сили, представлява отли4но решение за незабавно идентифициране на отделни субекти. Става въпрос за нов микро4ип RFID (Radio Frequency Identification), специално разработен за въоръжените сили, за подкожно имплантиране на дясната ръка на военните и на целия персонал, обслужващ въоръжените сили на Щатите, вклю4ително женския персонал.С този микро4ип всеки отделен войник или работещ в сферата, може да бъде идентифициран и следователно хабилитиран за определени зони за работа. Освен това, в микро4ипа RFID може да бъде въведена и постепенно актуализирана, цялата медицинска история на военнослужещия. Тези микро4ипове, които на жаргон се нари4ат "The chips would" или "пържени картофки", биха могли да заместят старите износени метални зна4ки (отли4ителни знаци) на военните, които са били въведени през дале4ната 1906 г.4ипът, освен в ръката в мястото близо до триглавия мускул, може да се имплантира и в долната 4аст на ръката (на снимката се вижда къде).Според фирмата, която ги произвежда, 4ипът е сигурен, доколкото е снабден с механизъм за шифроване от 16 знака, което го защитава от нежелателен достъп. 4ипът се синхронизира с database, ръководен от централен компютър, за обработване на анаграфски данни и на данни, отнасящи се до цялата медицинска информация, а също и за др. цели... Той се имплантира без особени предпазни мерки (достатъ4но е да се анестетизира мястото) и не се вижда с просто око. Според инициаторите и някои влиятелни политици, тази система би могла да функционира много добре и върху населението за управление на медицинските данни, а също и за контролиране на незаконната имиграция.В Щатите от известно време (ве4е година) се раздават първите паспорти, съдържащи 4ип RFID. И Германия, според споразумение с една американска фирма, предпо4ете паспорти, имащи 4ип RFID. Тази инициатива е продукт на търговско споразумение между правителството и дружество Infineon Tecnologies North America. В 4иповете на новите паспорти са запаметени вси4ки данни на 4овека, на името на който е паспорта. Този документ може да бъде автомати4но про4етен от специални раз4итащи устройства (скенери), инсталирани на летищата и не само там. Правителството на Сащ умаловажва контестациите на противниците на този документ, като казва, 4е благодарение на него сигурността ще се подобри.Ве4е е ясна стратегията, която има като крайна цел световното господство 4рез унищожаване на всякаква индивидуална свобода! Касае се за добре скроен план на САЩ за постепенно микро4ипиране на цялото население (предвидиха го също и нашите скъпи европейски политици). И не е слу4айно, 4е фирмите производителки на тези системи са тясно свързани с някои много влиятелни политици, най-ве4е в управителните им съвети.Планът, който ще бъде осъществен постепенно, предвижда в на4алото тези 4ипове да се имплантират с медицинска цел (ето я клопката) на хора, които не могат да кажат "не", т.е. на възрастните и на тежкоболните.
В следващата фаза да бъде имплантиран на вси4ки хора, които работят в правителствените офиси. И накрая, достатъ4но е да се въведе закон, който налага 4ипа на вси4ки и играта е станала - вси4ки живи хора ще станат роботи, контролирани и манипулирани от тези, които управляват централния компютър, към който са свързани 4иповете.Много важно е да се знае, 4е според множество тайни неофициални изто4ници, потвърдени от много независими у4ени, тези 4ипове всъщност са много пове4е от метод за етикетиране. Истинският проблем не са толкова посланията, които идват от 4ипа към компютъра, а в посланията, които идват от компютъра към 4ипа. Организацията, която управлява този компютър, може да взаимодейства с вкараните в тялото 4ипове, изолирайки един 4овек, а също и да въздейства на група от хора, която група може да се състои от стотици хора.
По такъв на4ин този, който маневрира световния компютър, може да изпраща на един 4овек или на група подбрани хора особени сигнали, състоящи се от 4естоти, които при4иняват, например, силна физи4еска болка, болести в определени 4асти на тялото, да манипулира както иска ума и емоциите на хората, а дори и да убива. С тази система 4овек може да бъде направен кротък или агресивен, да се увели4ава и намалява неговата сексуална еуфория, да се манипулират вси4ките му мисли. С 4ипа могат да се предават на 4овека сигнали, които имат негативен ефект вурху познавателния му процес, така 4е да се наруши силно коректното използване на мисълта и да се влияе на действията му в зависимост от информацията, която 4ипът предава на компютъра.
Тази е истината, която стои зад имплантирането на тези микро4ипове в 4овешки същества. Затова неслу4айно тези 4ипове ги нари4ат "The chips would" или "пържени картофки". те са като мобилните телефони, дори и по-лошо - предавайки 24 4аса в денонощието изходни и входни сигнали, те разрушават клетките или казано по-то4но ги "пържат". Тази система в този смисъл би предизвикала болести, най-ве4е тумори, което много малко хора могат засега да си представят.Един истински метод за превръщане на хората в марионетки за еднократна употреба.
Едоардо Капуано, 29.08.2006
Край на цитатите за чипчетата
Хе, хе, хе на българите се полагат най-много бълхички, това е сигурно, след бръмбърите и бръмбъросването.
Мина времето на песента "Кацнал бръмбър на трънка и започнал да врънка" и дойде време на най-новата, в момента я измислям, да речем "Бълхи скачат в кръвта ми, вместо в потурите ми" !!!
ВМЕСТО ОРЕНДАТА, БЪЛХИЧКИ ЩЕ ПЛУВАТ В КРЪВТА НИ !!!
Те на това му се вика високо технологическо постижение на една високо развита цивилизация. Е, нема що ??? И това, ако не е ултра окултно-ритуален майсторлък на баш-майсторите на Елита, използувайки научно-технически прогрес на цивилизацията, не знам какво друго.
Две хиляди години развитие на нашата цивилизация, само за да се преместят бълхите от потурите в кръвта на двукраките, след милиярди тонове ритуално по своята дълбока същност, проливане на същата под привидни претексти.
Ха, е няма що, голяма работа ще да е това и си заслужава и тази цивилизация да изчезне от лицето на земята и явно така ще стане. Просто логика, вързана с някои космически закони и нищо повече !!!
Колко ли цивилизации ще трябва да се развият наново, докато се научи човечеството на Любов и Човечност, за да си заслужи названието и съществуванието завинаги на тази Земя ?
Ако съдиме по днешната цивилизация, която ясно показва, че Човечеството не е мръднало напред, даже милимунда в тази насока, ще има да създава още мнооого цивилизации, които ще изчезват, докато стигне до заветната мечта, всеки да бъде Човек и Член на едно истинско Човечество с истински Вселенски закони, вместо сатанинско-смертелните на днешната цивилизация.
Кой разбрал, разбрал, кой не ще го почувствува осезателно в скоро време, като го нападнат бълхичките и го засърби отвсякъде, но няма да може да се почеше въобще !!!
Ще падне едно голямо мечтаене на всички за потурите с истинските чернички бълхички, нооо тогава, наистина късничко ще е !!!
Хей, има ли пилот в този самолет, наречен Земя, или ще летим на автопилот, програмиран от Елита ?
Що ли питам, то е ясно, че няма и няма да има, нооо никога не се знае, на какво ще налети един самолет, когато на автопилот лети по строго определена програма. Ще има тепърва екшъни, особено ако нещо случайно се развали голями компютър !!!???
Дедо Боже за сега само гледа сеири, но ще си каже и той тежката дума, крайно време е !!!
За осъзнаване на крайните цели на глобалистите, е нужно глобално мислене и глобално осъзнаване на реалността, както и на глобалната заплаха, която всеки момент ще се разрази с пълна сила над цялото човечество. Всякакви други забежки по тъча и бла, бла, бла, в които се изпускат най-важния момент и крайната цел на Глобалистите, ще си остане само бла-бла-бладстване и точно затова, те даже го поддържат, за да се заблуждават и самозаблуждават двукраките , без да имат време да гледат натам, накъдето трябва. Крайната цел много я знаят вече днеска, но сякаш им се изплъзва от промитите мозъци и сякаш тази релалност въобще не съществува. Ето на това се вика да си информиран и да не се осъзнаваш и да продължаваш да плуваш в илюзиите на Матрицата. В скоро време, обаче ще ги избият със силни удари всичкото там илюзии с които са напълнили всички марионетки до козирките.
Нищо не е наред и ще озаптят всички в Новия Световен Ред, за да е всичко наред и поред на номерата ще направят от всички био-роб-оти с хомо-ти, това е главната схема и който я подминава, никога няма да е на истинската права линия.
Това е като последно, вече наистина няма да пиша повече и да си удрям стената в стоманената стена, с която са обкръжили света сатанинските същности.
В чугунени глави, така и така нищо не влиза, освен нано-бълхи и илюзии, коя от коя по-сатанинска !!! Чугунена глава, вария я, печия, не може да увира !!!
Топката и Изборът са все още в ръцете ни, нооо чугунът много издръжлив се оказа !!!
Апокалипсисът иде и той няма да бъде какъв да е, а изведнъж всички илюзии ще се срутат и света най-накрая ще види, с кой наистина си има работа, но ще е късничко за всякакво реагиране.
С ваксинацията към роботизацията, идентификацията и програмацията !!! Тези, които откажат ваксинация ще бъдат сложени под карантина или в лагери.
Moteur qui tourne au HHO avec une soudeuse au HHO. La performance viendra... URGENT ! La vaccination de masse en cas de pandémies: ils contiendront une nano-micropuce qui identifiera le vaccin et son propriétaire. On utilisera cette raison pour s'assurer que vous l'êtes. Et ça deviendra votre numéro. Serge Monast a travaillé fort pour nous le révéler en 1990. Ceux qui refuseront ces vaccins seront mis en quarantaine chez eux ou dans un camps.Gardasil: Vaccin imposture Exposé (ang.) mais très important. Il faut absolument arrêter cette vaccination de masse des plus dangereuses. Il a été démontré que ce vaccin est absolument nul pour combattre ce virus et que ses effets secondaires sont plus virulents ou pathologiques que l'infection elle-même dont tous les cas se sont rétablis peu après. Ce vaccin CAUSE le cancer du col de l'utérus. URGENT ! SAUVER lES VIES DE JEUNES FILLES INOCENTES. LE VACCIN DU PAPILLOMA VIRUS EST UNE IMPOSTURE. Faites circuler.Urgent Warning about Gardasil Merck la recommande à partir de 9 ans. Les effets sont néfastes. La vie de Ashley Ryburn une jeune victime inconnue est ruinée dû au Gardasil. Son témoignage (ang.) Gardasil - The Damage is Done: From A Best Friend's View Les vaporisateurs de vaccin pour la grippe saisonnière contiennent le H5N1. Wallmart en vend. On dirait qu'ils se sont tous donnés la main pour nous anihiler. On empêchera même empêcher les enfants qui ne seront pas vaccinés d'aller à l'école. Et les parents risqueront gros...
Изказване на Рокфелер на английски !!!???
Те искат този свят само за тях. В тяхните очи ние сме говеда или по-добре, същности биологично дефектни на разположение.
Venant de la bouche même du caid du pétrole et du cartel pharmaco-médical, parler de surpopulation et de pollution est plus qu'une promesse. Ils veulent ce monde à eux seuls. Et à leurs yeux, nous sommes du bétails ou mieux, des entités biologiques défectueuses disposables.
Робот с размерите на бактерия !!!???
Ха, робот в ръцете на сатанинските същности за роботозиране на хората, под претекст тяхното излекуване. Кога ли пък претекстът е бил нещо истинско, също като претекстите за отваряне на войните ???
Ce robot a pour but d'appliquer certains traitements dans le corps humain, en quantité (La quantité est un terme générique de la métrologie (compte, montant) ; un scalaire, vecteur, nombre...) et aux endroits adéquats. Il ressemble à un tire-bouchon et se déplace grâce à son flagelle, comme certaines bactéries (Les bactéries (Bacteria) sont des organismes vivants unicellulaires procaryotes, caractérisées par une absence de noyau...). Dénommé ABF(Bacterial Artificial Flagella), il a été étudié et conçu par le laboratoire Robotique et Systèmes intelligents de l’Ecole fédérale polytechnique de Zurich.
Не се заблуждавайте, че само чрез ваксинация се извършва чипизация.
Чипизацията от много години е започнала, без дори да го подозирате, при невинно посещения при разни доктори, чиста проба сатани. Справки моя милост, която беше чипирана плюс тотален скенер на мозъка и съответната връзка с мозъчните ми вълни при едно съвсем невинно посещение при едно швайнерско докторче. Въпреки моята молбла до Европйеския трибунал с всички факти, имена и прочеее, както и очевидното пристъпване на всичките ми права, от която и да си искате гледна точка, нищо не беше направено, абсолютно нищо, сякаш въобще не съществувам. Дерзайте и с вас ще е същото, някои бяхме първите, но ще има втори във вид на цунами.
Нооо, това което днес е за мен, утре ще бъде и за вас.
Едно човечество, което е напълно неспособно да помогне на ближните си, но с голям хъс се хвърля и винаги намира начин да тероризира и измъчва другите, е просто обречено и няма как да е иначе. Днешните безчовечни действия на това антихуманно човечество, определят и трасират пътя му към едно бъдеще, което не може да бъде друго, освен апокалиптично. Няма нужда да си оракул, за да го видиш, ако не си си изгубил напълно разума и елементарната логика.
С ваксинацията просто са решили процеса да се засили и бързо да чипират всички. Досегашната чипизация е само предшествуваща и отваряща пътя към глобалната на цялото човечество.
В рубриката "Това ми хареса":
Древните българи почитали неодушевени предмети и вярвали в магическата им сила.Те вярвали, че цялата вселена е изпълнена с една особена, свръхестествена сила, която не представлява винаги едно точно определено божество. Тя се крие по някакъв начин във всички предмети. Тази сила, която, смятали те, обитава главата и кръвта, може да преминава от човек в друг човек или от човек в предмет и обратно, според поверието за т.нар. "Оренда". Край на цитата.
Има ли нужда да се питаме защо най-вече на българите вкарат чипове в кръвта и им програмират мозъците. Те се страхуват от Орендата у ХОРАТА и са й намерили цаката. Проблемът е, че ние ХОРАТА не сме намерили още начин да си защитим свещената Оренда, която ни прави ХОРА и се оставяме полека-лека да ни превръщат в митиляви овци, при това роб-отизирани.
ВЛАСТЕЛИНИТЕ МУ ВИКАТ СПАСЕНИЕ, А ТО ЩЕ Е ЖИВО ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ВСИЧКО ЧОВЕШКО, КОЕТО СЛУЧАЙНО Е АРТИСАЛО У ВСЯКО ДВУКРАКО !!!
ДА ПАЗИ ГОСПОД ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ ТЕЗИ "СПАСИТЕЛИ", МАКАР ЧЕ АКО ТО САМО НЕ ИСКА ДА СЕ ОПАЗИ И ТОЙ НЕ ЩЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ !!!
Повече няма нужда да говорим, че ще стане манджата много солена и няма да става за ядене.
Завършвам в български стил, солен и пеперлив, кратко и ясно :
Всички се правят на ебани гяволи, докато станат наистина такива, защото един биоробот управляван от сатаните не може друго и да бъде. Това е.
Казах !!!
ДА СИ ЗАБЛУДЕН В МАТРИЦАТА Е ПОЧТИ НОРМАЛНО, НО ДА СЕ САМОЗАБЛУЖДАВАШ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ ИЗЦЯЛО ВЛЯЗАЛ В КАЛЪПА !!!
Les désaxés du MI-5 & MI-6 sèment le chaos pour les Illuminati (ang.) Blogs by people claiming to be former MI-5 and MI-6 agents paint a sordid picture of state terrorism, rape, torture, mind control, murder and pedophilia in the service of the Illuminati. Important. Nous sommes contrôllés par des pervers dérangés, les plus odieux qui soient. Lire la suite.
Първо хаос и после РЕД, НОВ СВЕТОВЕН РЕД, ТА ВСИЧКО ДА ВИ Е НАРЕД, РЕД ПО РЕД И РАВНИС, НОМЕР ПО НОМЕР В НОВИЯ ЛАГЕР !!!
Здравей Елтимир, Аз пределно добре знам, че не се страхуваш и аз също и точно от това ме е страх.За сега няма нужда от намеса. Аз им разбрах посланието със голямото сплашване. Хе, нооо изглежда и те са били сплашени, нищо че всичката власт е в ръцете им ? ЗНАЧИ ИМА НАДЕЖДА, НАДЕЖДА ТИ ГО КАЗВА !!! КОГАТО ЛЪВЪТ СЕ ГОТВИ ЗА СКОК ТОЙ ОТСТЪПВА НАЗАД ЕДНА КРАЧКА, ЗА ДА СЕ ЗАСИЛИ И НАПРАВИ ГОЛЯМ И МНОООГО ДЪЛЪГ СКОК !!! Не забравяй, че понякога трябва да отстъпиш една крачка, за да направиш после две крачки напред. Това не е въпрос на страх, а на стратегия и даже мъдрост. Важното е вътрешно да не отстъпиш, а само стратегически. Аз се уча на стратегия от баш-майсторите зидари, те са най-добрите учители, какво да се прави, това е истината, но не пречи да се учим от тях, с малката разлика, да правим добро с наученото. За съжаление повечето отстъпват вътрешно, но иначе най-лицемерно демонстрират, че работят за Идеята, за каузата, за свободата. Дрън, дрън, дрън, та пляс и ти познаваш много такива в личен план даже, а аз отдалече им гледам сеира и най-вече, как умело сами се манипулират и самозаблуждават, което се явява и тяхния най-голям грях, защото те няма нищо добро да донесат по този начин на народа, освен като проводници на злото, да му нанесат, заедно с голямия Враг, най-тежкия и последен смертелен удар, под претекст, естествено, че искат да го спасяват и САРАКТ да правят, нещо на което не са способни, защото са си продали завинаги душите на Дявола и съвсем искренно се самозаблуждават,че се борят за благото народно.
Аз такива ги слагам като по-опасни, дори от Враговете, защото са прикрити и поради това далеч по-гадни и по-опасни. Нали знаеш хубавата българска поговорка "От враговете сам си се пазя, но от приятелите ми няма кой да ме опази" и тази приказчица лепва много добре тука, даже идеално. Вътрешните врагове, българите които са се предали изцяло на външните врагове, са по-опасните от истинските и, ако не бъдат блокирани, ще става тепърва страшно, ама мнооогооо страшно. Винаги е било така, предателите са далеч по-страшни от врага и затова никой не ги обича, дори тези, които ги използуват за своите цели и са вечно най-презрени.
Да имаш достоен враг и влезеш в битка открита с него, като борец, си е даже удоволствие, но да си имаш работа с долни предатели, при това пълни лицемери и зомбари, това си е пълна гадост и отврат невиждана. Те, затова е Световната Конспирация, за да напълни земята чрез манипулацията, с предатели, които да вършат долната и черна работа на баш-майсторите зидари от Елита. Аз, затова ти писах веднъж, макар и на шега, че предпочитам да стана Надка-Илюминадка или директно да си имам работа с тях, отколкота да съм част от самовлюбените предатели и пълни лицемери, които си вярват съвсем истински и искрено на собствените лъжи, че вършат добро и са за добро.
Разбираш ли ? Ние скорпионите обичаме да е ясно, кой, кой е у темницата и в този смисъл, ако  най-голямия ми враг се представи като такъв, без да ми играе лицемерни игрички, само мога да го уважавам и дори да съм поласкана, че е на мойто ниво, дружко си е нали ?
Но да си имам работа с долен и гаден слугинаж, лицемерен до мозъка на костите си и да ми играят долни номера, самозабравили се от властта, която им е дадена, за да вършат черната работа и опиянени от нея, готови на най-черни дяволски номера, това си е отврат пълна.
Дори да изглежда, че ме е страх, аз с такива не искам да имам работа, защото ще трябва да слеза на тяхното низсше ниво, което е и целта на баш майсторите и да те тепат като маче у дирек с кеф на тяхното долнопробно ниво, където са и много. Не, ние трябва да си избираме битките и да се бием само срещу достоен враг, като истинските рицари, с другите слугинажи и еничари е само загубено време, така ценно за всички. А те много държат да си губиме време, докато те ни подготвят усилено Апокалипсисът и РЕДЪТ.
Ние така и така сме си самотните войни и така е винаги по-добре да знаеш, пък и кристално чисти пред другите, които биха ни разбрали, защото една от целта на слугинажа е, да замърсяват образите ни и другите да ни възприемат с недоверие и прочеее замъглености.
Пак щура манипулация, така че според мен, най-умното би било поеденично да работим за осъзнаването на хората, колкото и малко да са останали в България, а те даже сами да се обединят и ще ни потърсят, но и да не го направят, важното е, че ние сме си cвършили нашата невъзможна почти МИСИЯ, мисията на истински българи, което е най-важното и няма никакво значение, дали те ще си дадат сметка за нашата роля. Аз поне нямам никакви егоцентрични чувства, намерения и желания за слава и признания. За мен е важно, какво съм направила и да съм доволна, че съм си изпълнила МИСИЯТА ГОСПОДНА, другото въобще не ме интересува и дори не го искам, защото би ме притеснило, даже много. Не чакай от никого признание и възхвали, върши си това, което смяташ, че е полезно за другите, концентрирай се на него и толкоз. Изключи другите щепсели и това е, няма начин нещо да не постигнем и да не се получи някаква качествена промяна в съзнанието, духа и сърцата поне на една шепа хора, които да задвижат с нас, ако още ни има, колелото в обратната посока, която е правилната. Няма значение дали ще са разбрали, кой е предизвикал вълната и е обърнал течението, това са подробности, важното ще е, че ние сме си изпълнили мисията и Господ ще е доволен от нас, другото е само дребни човешки слабости и егоцентризъм. Не чакай от другите нищо, а само от себе си. Най-страшната и голяма борба е с нас самите. Който не е наистина свободен и истински свободен Човек, надмогнал всичките си човешки слабости и егото си, не би могъл, колкото и да го иска, да донесе свобода и на другите и ще продължи да бъде в лицемерната схема на Матрицата, която вечно претендира чрез своите верни слуги, че прави на хората добро, а е точно обратното. Когато един човек надмогне своите собствени слабости става истински Човек с истинска Сила и Дух и никой не може да го победи, дори да бъде убит физически. Сега за номерът, че не ти се явяват мицифайки да те поразиграят. Добре си отвори ушите, защото тоя проблем съм го изучавала и анализирала още от много, много години дори тогава, когато не съм и подозирала, че сме експериментални бели мишки. Ще ти дам извода, а не подробностите, защото с тая клавиатура клюцам като кокошка тука два часа.Не те закачат, каквото й да говориш първо защото тези срещу, които говориш са протежирани от своите господари, поне за момента, защото им вършат добра дресьорска работа върху маймунетата. Второ, твоите апели и разкрития, очевидно, не стигат до сърцата на повечето хора и почти никой не реагират и за тях нищо страшно.
Трето ТИ си им нужен в свободно състояние, нооо като експериментална бяла мишка и поне за сега си предпочитан така.
Това е истината, която и сам може да откриеш, ако върнеш лентата назад и си прегледаш живота от тази гледна точка. Особено важно е да си зададеш въпроса, а не могат ли да ме арестуват, дали пък толкова ги плаша ? Драги ми, всеки могат да арестуват и инсинуират каквото си искат и ще го направят само, ако ония от топ-секретните лаборатории, които целят далеч по-високи цели, кажат, о кей, ликвидирайте го, както искате, на нас вече не ни е нужен. Това е истината драги ми и не се заблуждавай, че те се страхуват от нас, след като сме изцяло в ръцете им и всички, абсолютно всички служат на тях. Нямай илюзии въобще по този въпрос, ако искаш наистина да си в тоталната реалност, а не като другите в пълни илюзии да се върдалят като прасетата. Аз знам, че си до мозъка на костите реалист, но и това не е за пренебрегване като лична реалност. Толкоз. Дааа, те се страхуват от нашите Идеи, от това, което сме, като личности и затова точно ние сме сложени под лупа и ни изучават като особено интересни екземпляри в топ-секретните лаборатории, за да разберат, защо сме такива в дълбочина, а не като другите овченца, които си въртят без проблем, като пумпалчета.Даже се опитват да профитират от нас, в своите сатанински планове, ,нямай съмнение. Нооо, на физическо ниво, могат да ни ликвидират за секунди, немай никакви съмнения в това и ако не го правят, то е защото сме им още нужни за Нещо. Това Нещо трябва да е много ВАЖНО, но още не съм съвсем сигурна, макар да смятам, че съм го открила, но то за сега е само за ушенце. Няма да се учудя, ако се досещаш и ти. На Запад винаги си е било лошо, далеч по-лошо, нооо ние си въобразявахме, че сме много зле, като гледахме фалшивия блясък и понеже той ни липсваше абсолютно, нормално беше да ни привлича всички, необичайно силно. Книгите, романите и филмите много добре разкриваха и безкрайно лошата страна на капитализма, но очевидно фалшивия блясък ни заслепяваше очите и ние виждахме само него, само фалшивото, но не и буквално черната им реалност. Ако ти пращам жълтите страници всеки ден или анализът от тях на френската, швейцарската, италианската и испанската преса, ще започнеш да се чувствуваш на доста сигурно място и ще почнеш да гледаш живота си от друг ъгъл и хлебецът със сол ще ти се услажда много повече от помиите, които продават по моловете, загърнати с безброй шарени хартийки, които пак купувача ги плаща, а в същото време природата плаче, разбита от набезите на опаковачите, които унищошават горите и изтеглят до къпка петрола, за да произвеждат залъгалки за хората. Абе наистина дяволска работа !!!
Тези опаковчици струват по-скъпо в този смисъл от отровата, която слагат вътре и фактически няма печеливши.
Ако хората не започнагт да осъзнават, че се вкарани в този порочен омагьосан кръг, просто Апокалипсисът не ни мърда за всички по света. Естествено, примерът за опаковките е само една милимунда от цялата трагико-комедия. Като си оправя клавиатурата ще ти пусна само най-интересните статистики за изтъпленията в Западна Европа на институциите, а и въобще криминалността, ще се хванеш за главата, ако ги сумираш и циганьорите даже ще почнат да ти се привиждат като немирни ангелчета.
Вярвай ми, аз не съм там, но 47 години все пак съм живяла само в България и сега съм тука, чета всеки божи ден българските новини и някой и друг форум, чета и гледам новини на горепосочените страни и си сътавям едно доста цялостно мнение за всички и си тегля едни изводи, които просто са ужасяващи. Като последно, все още България е в по-малка степен засегната от капиталистическата истерия и деградация, но е на път да я достигне и даже надмине, ако там не стане чудо и спрът да се заразяват от капиталистическото загноясване. Това е.
 Ще се постарая да ти напиша някой ден една хубавка статистика с доказателства от официалната преса на загнилия Запад, за да ти стане ясно, без да си тука, каква тотална деградация и разложение ги гони, макар и прикрита зад златни покривала, отдолу смърди, та се не трае. Междудругото една от главните цели на силно влошаване изкуствено на криминалността и безработицата беше и е, за да подтикнат младите поколение да се разсеят по чуждите страни, където са далеч по-лесни за контрол, манипулирани, модифициране и обстрел от ловците на хора, като диви зайци. Искат да източат всички умове и младостта на нацията и старите да ги изтребат без проблеми и ги бият като мачета у диреци, междувременно. После, естествено, ще се заемат и с тия на Запад, дори и да са станали междувременно тяхни хора, така да се каже. Геносидът ще е тотален !!!
Ето на това се вика една малка частица от работата на СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ и като си помисля, че има хора, които още не вярват в нея, направо ми идва да се въргалям от смях или да се задавям от сълзи. Никакви илюзии по този въпрос. Аз си давам точна сметка, обаче, че ако бях на твоето място, щях също да си правя малко илюзии, че на Запад е, все пак, по-добре.
Е, да, ама, не еее, направо ужасяващо е, особено за хора като нас, които са на други по-високи нива и виждат от високото , където се намират, в какво вмирисано блато се върдалят дресираните прасета.
Е, да, но и както сме на високото, сме и по-лесни за обстрел и ни стрелят всеки ден, за сега със малки съчми !!! За нас БЪГАРИТЕ все още има малка надежда за спасение, много малка, но реална, което не може да се каже за западняците като цяло. При тях процесът е вече НЕОБРАТИМ и наистина, ако трябва някой да обърне нещата, може единствено да дойде от БЪЛГАРИЯ. Елитът го знае безпрнеделно ясно и точно, защото е тяхно дело, но остава все пак ГОЛЯМИЯТ ВЪПРОС доколко ще се възползуват от ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ в тази връзка и каква ще е крайната цел. Аз знам, сигурна съм вече, че ще има нещо такова, нооо ми се изплъзва малко най-най- крайната им цел. Отделен е въпроса, дали няма да се удавят накрай Дунава като власите, в последната дори минута, защото са прекалено сигурни в победата си и се считат вече свръх Господари и по-големи от Господа, което ще им изиграе една много голяма шега. Тука само има известни неясноти, които сигурно ще ми просветнат в близко време, няма начин. Има и нещо друго, все пак, има едни добри светли сили, за сега доста немощни, които се възправят срещу голямото ЗЛО и аз на тях залагам всичко, пък каквото стане, но все пак съм сигурна, че Доброто ще победи, защото с него е и Господ, много просто.
Важното е, ние докрай да останем с Доброто, пък каквото стане, нашата МИСИЯ ще бъде изпълнена и ние ще сме направили това, което е трябвало и това поне за нас, ще е и най-важното. Иначе това писмо, ако решиш, го публикувай, защото доста хора може да се видят в него. Ти реши. Лелеее, два часа го клюцам това със строшената клавиатура !!! И да знаеш съвсем, ама съвсем не е СЛУЧАЙНО, че този път ни оставиха, да си пишем толкова време.
Както винаги манипулаторите с един патрон искат поне десет зайци да уцелят и мисля, че знам поне шест от тях кои са, за останалите четири само се догаждам, но все още не мога да имам пълни доказателства. Но затова друг път. Ако не им изнасяше нашето, така да се каже сътрудничество и обмяна на мнения и опит, просто щяха да ни кръцнат пощата, начини колкото искаш или да измайсторят някоя манипулация, за да спрем сами.
Сефте комендански ???!!!
Главното е, обаче е, с малко далечна цел и, това че побеждават, е защото отдалече се подготвят за бъдещето и взимат мерки овреме. В някой отношения, трябва от тях да се учим и после с тяхните камъни по тяхните глави.
Трябва ясно и точно да отчетем тяхните предимства, даже достойнства като врагове, ако искаме да се преборим с тях и в никакъв случай да не ги подценяваме, защото са с хилядолетни проверени във времето системи на контрол и манипулация, които няма да е лесно да бъдат преодолени. Само един много силен ДУХ и СЪЗНАНИЕ ще могат да се изправят срещу еничарите на Дявола, които не случайно са били лишени от тях и ще могат да ги победят. Други стратегии срещу тях са само загубено време и нищо повече.
Извинявай за дългото писане, но мисля, че е много важно, точно ти да го прочетеш, защото само ти и ще го разбереш в дълбочина и най-вече осъзнаеш цялостта, което е много важно, ЦЯЛОСТТА, тъй като цял живот сме обработвани да загубим СВЕЩЕННАТА СИ ЦЯЛОСТ, която си я имаме по рождение, като истински българи с орендата, която плува и  бушува в кръвта ни. Точно затова сме особено предпочитани еспериментални мишки на секретните лабораториите за модифициране на ХОРАТА в овци.
Та нали трябва да имат истински ЧОВЕК в лапите си, за да се научат, как да го превърнат в овца и затова овците ги оставят да си блеят на свобода, а нас ни държат здраво за гушата и се чудат с всички манипулативни начини да ни превърна в овци ???
Толкова е просто и логично !!!


ЗАПОМНИ, ТЕ НИ ЗНАЯТ КАПАЦИТЕТА И РАЗЧИТАТ НА НЕГО, ПО-ВАЖНОТО Е И НИЕ ДА ОТКРИЕМ ЗА КАКВО ТОЧНО В ПОСЛЕДНА СМЕТКА ЩЕ ГО ИЗПОЛЗУВАТ !!! ЕДНО Е СИГУРНО, ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО САМО СИ ПОДГОТВЯ САМОУНИЩОЖЕНИЕТО, ЗАЩОТО СЕ ОСТАВЯ ДА СТАВА СЪУЧАСТНИК В СОБСТВЕНОТО СИ ИЗТРЕБЛЕНИЕ !!! АКО ЧОВЕЧЕСТВОТО ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ СЪУЧАСТНИК, НЯМА ДА ИМА НИКАКВА СИЛА, ДОБРА ИЛИ ЗЛА, КОЯТО ДА ГО СПАСИ, ГОСПОД ЩЕ ГО ОСТАВИ ДА НАПРАВИ ТОВА, КОЕТО ТО САМО ИСКА И ДА НАПРАВИ САМО СВОЯ ИЗБОР, ЗАЩОТО СА ТАКИВА ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ !!! ГОСПОД НИ ИДВА НА ПОМОЩ САМО, КОГАТО Е ПОВИКАН И, КОГАТО Е НАПРАВЕН ДОБРИЯ ИЗБОР ЗА ДОБРОТО НА ВСИЧКИ.
ЗА СЕГА ПОВЕЧЕТО СЕ КЛАНЯТ САМО НА САТАНИ И ЗЛИ СИЛИ, КОЕТО ГИ ПРАВИ НАБЛЮДАТЕЛИ НА СОБСТВЕНОТО НИ УНИЩОЖЕНИЕ, ЗАЩОТО ТОВА Е НАШИЯ ИЗБОР.
Това че всички искат добро само за себе си и това не им пречи да правят злини на другите, говори ясно, че са направили най-лошия избор и дори не го съзнават, което е най-страшното.
Не съзнават най-простичката истина и вселенски принцип, че никога не трябва да правиш на другите това, което ти сам не искаш за себе си, защото е бумеранг, който винаги се завръща със стократна сила.
Човечеството в момента е обстрелвано и бомбардирано тотално от собствените си бумеранги, които естествено са набрали огромни сили и енерции във движението на завръщането си. Всичко, което се случва днес и ще се случи утре цялото човечество си е добре обусловано от действията на всички и, ако тези действия не се променят, нищо няма да го спаси от заслужените апокалиптични последствия. Не бой се, няма да се предадем на финала я, а той е близо да знаеш, знам че го чувствуаш, къде без нас при голямите фойерверки, леле ще трябва да го гледаме сеиро, няма начин, ааа. Другите гледат сега нашия сеир без ни гък, ни мък, ще е заслужено и ние да погледаме тяхния, макар че на нас няма да ни доставя сатанинското удоволствие, какъвто е случая с тях. За нас единственото удоволствие ще е, че сме го предвидили с точност и нищо повече.
Мъките, обаче, ще за всичките, ако не стане ЧУДОТО, но то трябва да е поискано, макар и от една шепа ХОРА, истински ХОРА. Нека поне ние се придържаме към принципа "И сам войнът е войн", като в същото време си бъдем вързани с невидимите нишки на Идеята, Саракта и Орендата, докато и на другите започне да им харесва да бъдат войни, без да имат властници и организатори над главите си и да стават оръдия на Сатаните. Който не е в състояние да се върже с тези невидими ниши, значи и въобще ги няма, нищо няма да му помогне и всички думи и дела ще са напразни. Аз затова ти казах, че няма нужда от реклами и прочеее, тези които трябва и имат нишките сами ще стигнат до нас и ще ни четат, и ще се вържат с нашикте ни, с невидимите нишки, за да се привържат към истинското съзнание, за да станем повече и тръгнем заедно към нашето спасение.
На такива Хора нашите писания, няма да се видят дълги и оттегчителни, а напротив, ще ги четат на един дъх, за да нахранят огромния глад на своя ДУХ. ЗА останалите никой не може да ги накара да четат и още по-малко да осъзнаят истините, за които пишем и на тях и сам Господ вече не ще може да помогне, ще останат за вечни времена на този или онзи свят в пипалата на Сатаната и ще му правят компания, во веки веков, в АДА.
Аз така ги разбирам нещата, може да не съм Колобър, а може и да съм, няма значение определението, по-важно е, да виждаме повече онова, което е невидимото и, което е най-важното, вечното и движещото и него да използуваме, за да се намерим ние всички - истинските ХОРА,чиито български яки нишки, не са били кръцнати докрай и напълно унищожени.
Ние трябва само да пишем, а те, ако още ги има, ще ни намерят, нямай съмнение и те ще са истинските, е не пратениците на баш-майсторите зидари, които идват при нас само като предатели. Нашата МИСИЯ е да кажем истините, а тяхната, на ХОРАТА, е да ни намерят и с нас да се свържат по неведомите пътища Господни и се обединим в едно съзнание, дори никога да не сме се виждали или да сме си писали. Ние сме борци за осъзнаване и съзнанието отново да ръзцъфне у ХОРАТА, а не ние да ги търсим.
Ако използуваме принципите на гнилата система, автоматически ще си останем в нея и промяна никаква няма да има.
Важното е да пишем и да бъде от сърце и истинско, останалото само ще си дойде, те сами ще дойдат, не трябва ние да ги търсим, защото ще ни подхвърлят само предателите, на истинските ще им барират към нас пътя.
НАЙ-ВАЖНОТО Е, ДА НЕ БЪДЕМ ЧАСТ ОТ ЛЪЖЛИВИТЕ МЕСИИ, С КОИТО ЗАЛИВАТ СВЕТА, ДА ЗАЛЪГВАТ И ПОДМАМВАТ ХОРАТА ДА ВЪРВЯТ ТОЧНО В ОБРАТНАТА ПОСОКА. Нооо бариери за съзнанието няма и там ще ни е СИЛАТА, обединение на СЪЗНАНИЯТА на по-високото ниво, там където не могат да се докопат низсшите сатанански същности.
Това е, немай грижа кой чел, кой разбрал, кой чул. Който си требе, ще чуе, ще види, ще разбере, ще осъзнае и сам ще дойде горе. Толкоз !!!
ВРЕМЕ Е ХОРА, ПОСЛЕДНИТЕ ПЕСЪЧИНКИ В ЧАСОВНИКА ИЗТИЧАТ ВСЯКА СЕКУНДА !!!
ХАЙДЕ И САМ ВОЙНЪТ Е ВОЙН !!! Надежда http://tom.icnhost.net/~ideyazab/index.php?option=com_content&view=article&id=1104:2009-06-05-15-25-45&catid=82:autors&Itemid=2 http://www.syti.net/SilentWeapons.htmlhttp://www.opposingdigits.com/openeyes/ http://www.populationdata.net/phpBB2/viewtopic.php?t=191&sid=efc1ec2c0a328f9fc81cb79eb201d98a ПСИХОТРОННИТЕ УБИЙЦИ ЧИСТА ПРОБА ПСИХОПАТИ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ.РАНО ИЛИ КЪСНО И ПРИ ВАС ЩЕ ДОЙДАТ, АКО СЕГА НЕ ГИ СПРЕМЕ !!! Здравей Надежда, Сега текста, който ти обещах: ОЖИВИТЕЛЯТ Mисълта на писателя Рей Бредбъди сътвори един убиец на електронни уреди. Своята ненавист към мобифони и компютри той обясни така: "Изведнъж се хванах, че по цял ден това правя - стоя и слушам". Някой друг живее вместо нас живота ни, а ние сме поставени в ролята на безучастни по принуда наблюдатели. Веднага щом осъзнах причините, пораждащи желание за съпротива, реших да призова Убиеца: щом ти слушаш, някой трябва да говори, нали? Намери Говорещия, Убиецо! Говорещият няма значение. Той е лесно заменяем индивид, обикновен майстор, добре владеещ интонацията и дикцията. По-важен е Нареждащият какво и от кого да се говори. Търси Съставителя на текстове, Убиецо! Огласихме целите на говоренето. Изучихме отвличащите маневри. Можем да различим лицата зад кадър. Вземи нашите знания, Убиецо. Издири точните, истинските, рождените имена и конкретните физиономии на ръководителите, стоящи зад всички разпоредители и кукловоди. В цял свят! Не са много, по неколцина за всяка отделна страна. Посети домовете на Властелините, Убиецо! Мислим си, че зад всяка новооткрита врата ни очаква съкровище. Вместо това, съзираме нов проход, водещ към неподозирани досега дълбини... Някога живял един скромен равин. След погребението му станало ясно, че именно той е дирижирал оркестъра на сенките, стоящи зад земните властници. Остави инструментите на мира, Убиецо. Не хвърляй сили, елиминирайки изпълнителите. Нека за теб те бъдат само врати, водещи към Тайната на световните тайни. Погледни към Диригента, Убиецо! - А после? Да го убия ли? Него ли да убия? - Не. След като си извървял дългия път на търсенето, след като си преминал през степените на Познанието, у теб ще се е оформила Идея. Ще си стигнал до Композитора, а от там - до Неназования, който поръчва музиката. Има белег за разпознаване. Последният, наричащ себе си Пръв и Върховен, той не твори. Лишен е от дарбата да твори. Той няма Божествено вдъхновение в себе си да твори, затова заповядва на други да творят вместо него. При Неназования иди, Убиецо! - Той ли е обреченият да умре?- По-страшно наказание му е отредено. Ще го принудиш да ти открие Тъмните тайни. Вземи ги. Изнеси ги на Светло, а после ги погледни. Едва тогава подготовката ти ще е завършила и ти ще си готов за същинско действие. Подбери най-немъртвите думи, напиши най-живите страници, изречи оживителните заклинания и убий видиотяващото обезодухотворяване.Убий Смъртта, Убиецо! Елтимир http://erigkan.ucoz.ru/http://video.yandex.ru/search.xml?text=%D0%9F%D0%A1%D0%98%D0%A5%D0%9E%D0%A2%D0%A0%D0%9E%D0%9D%D0%9D%D0%9E%D0%95+%D0%9E%D0%A0%D0%A3%D0%96%D0%98%D0%95http://www.conspiration.cc/Конспираторите са си чиста проба пирати, абордират и завземат всичко в окена и по земята !!!http://www.davidicke.com/content/blogcategory/30/48/Дейвид пак е тръгнал на турне с голямото гърне, овцете го слушат с овче умиление, уж гледат умно, но не мърдат от своето модифицирано положение !!! Значи нищо !!! Ако имаше нещо, нямаше да го оставят да фърка навсякъде.http://www.davidicke.com/forum/http://www.conspiration.cc/И Ненки е тръгнал на турне и не е за сефте, но има забрана да цитира конкретни примери, така опасни и си плямпа до забрава, общи конспиративни приказки, които не водят до никакви качествени промени. Значи какво, пак инсинуации и имитации за свободи, които въобще ги няма и няма да ги има, докато си мислят всички, че чрез инфомация свободата идва автоматически, без да си натегнат овчите мозъци, осъзнваят напълно реалността и променят действията си, за да предизвикат промяната. Брей много месии много нещо, също както е предвидено в някои дебели книги и на всичкото отгоре си вярват съвсем искрено и откровено, че са такива. Там е фатката я на Световната Конспирация.
Дааа, докато има глупаци, ще има и хитряги !!!