Популярни публикации

Общо показвания

петък, септември 11, 2009

МИСЛИ НА ДЕНЯ !!!

Posted by Picasa
Птиците, умират сами и в полет !!!
Червеите си пълзят по земята и не знаят какво става в небесата !!!
Който днес мълчи и угоднически лази и се извива по земята, утре ще пищи чак до небесата, но дори и дядо Боже няма да го чуе, ще бъде принуден да остане в ада на земята !!!
КОЙТО СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА НЕ Е РАЗБРАЛ, НАПРАЗНО Е ЖИВЯЛ, С ДЖОБОВЕ ПЪЛНИ С ПАРИ, ДИПЛОМИ И НАГРАДИ, ЩОМ ЧЕРВЕНАТА НИШКА НА ЖИВОТА НАПЪЛНО МУ СЕ Е ИЗПЛЪЗНАЛА !!!
ИСТИНИТЕ, С КОИТО НАГНЕТЯВАТ ЦЯЛОТО ИНТЕРНЕТ И МЕДИЙНО ПРОСТРАНСТВО СА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПАРЧЕНЦА СИРЕНЦЕ В БЕЗБРОЙНИТЕ КАПАНИ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ МИШОЦИ, В КОИТО СА ПРЕВЪРНАТИ ДНЕС ВСИЧКИ ХОРА.
А СИГУРНО ЗНАЕТЕ, ДРАГИ МИ ДЕЧИЦА, САМО СИРЕНЦЕТО В КАПАНА Е БЕЗПЛАТНООО !!!???
КОЙТО НЕ УМЕЕ ДА СГЛОБЯВА БЕЗБРОЙНИТЕ ПЪЗЛИ ОТ ИСТИНИ, ЗА ДА ПОЛУЧИ ГОЛЯМАКТА КАРТИНА НА ЖИВОТА, ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ДА ГИ ТЪРСИ !!!
НАВСЯКЪДЕ ИНФОРМАЦИЯ, НИКЪДЕ ОРИЕНТАЦИЯ, ОЩЕ ПО-МАЛКО ОРГАНИЗАЦИЯ СРЕЩУ СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ !!!
ИНФОРМАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ЗА ЗАБАВА НА ПУБЛИКАТА, КАТО ЧАСТ ОТ ЗРЕЛИЩАТА /ДЗВЕРИЛИЩАТА/ И ХЛЯБА !!!
РЕПТИЛСКИТЕ ЧОВЕКОЯДЦИ СА НЕНАСИТНИ, ЧОВЕКЪТ Е НА ИЗЧЕЗВАНЕ И ПО ПЛАНЕТАТА ВЕЧЕ ЩЪКАТ САМО ДВУКРАКИ МИТИЛЯВИ ОВЦИ !!!
ИСТИНАТА Е НЯМА, ТЯ ПРОСТО СЪЩЕСТВУВА НАВСЯКЪДЕ В ПРОСТРАНСТВОТО, НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧАКА ДА БЪДЕ ОТКРИТА ОТ ХОРАТА, КОИТО СА ДОРАСЛИ ДА Я РАЗПОЗНАВАТ, ОСЪЗНАВАТ И НАПРАВЯТ ЧАСТ ОТ ЖИВОТА СИ !!!

ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е ПРЕВЪРНАТ В ЕДИН ОГРОМЕН ТРОЯНСКИ КОН, ПРЕКТЪПКАН С ТРОЯНСКИ КОНЕ, КОИТО ЩЕ СЕ САМОИЗТРЕБЯТ, КАТО НЕ ОСТАНАТ НИКАКВИ ХОРА !!!
„Извънземните знаят как да отделят биоплазменото от физическото тяло, за да поставят в човешкото тяло жизнената матрица на извънземен, след като са отстранили душевната жизнена матрица на човека.”
През Втората Световна Война бяха избити почти шейсет милиона, а през третата бройката ще е, шест милиарда според изисления, които се базират върху днешната реалност и нищо повече.
Не е въпрос на оптимизъм или песимиъм, а чиста математика, обсервация и констатаия на реалността, която предполага, почти с точност, бъдещето на всички ни. Не е нужно да си профет и да надникваш в акашите, достатъчно е и добрия анализ на настоящето, за да видиш бъдещето.

ДНЕШНИЯТ ДЕН, ПРЕДПОЛАГА УТРЕШНИЯ !!!
ДААА, ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПРОСТО И Е ТОЧНО ТАКА, УТРЕ НИЩО НЯМА ДА ДОЙДЕ, БЕЗ ДА ИМА СВОЯТА БАЗА, ПОСТРОЕНА ДНЕСКА !!!
КЪДЕ Е ПРОБЛЕМЪТ ???
ТОЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ РЕАЛНОСТТА НА ДЕНЯ, НЯМА ДА ВИДИ И КАКВО ГО ЧАКА УТРЕ, САМОТО БЪДЕЩЕ ВСЪЩНОСТ, КОЕТО Е ПРОИЗВОДНО НА ВЧЕРА !!!

ЗЕМЯТА Е ПОКРИТА С ЩРАУСИ, КОИТО СИ КРИЯТ ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА !!!
ОТВОРКОВЦИТЕ, КОИТО НЕ СЕ ХВАЩАТ НА ТЕЗИ НОМЕРА И НЕ ИСКАТ ДА СА ЩРАУСИ, НАСИЛА ИМ НАВИРАТ ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА, ЗА ДА ИМ ЩРЪКНАТ ЗАДНИЦИТЕ.
Е, ДААА, НО ИМА И ТАКИВА, КОИТО ДОРИ ПЯСЪКЪТ ПРЕСЯВАТ И НАМИРАТ ЗЛАТНИ ЗРЪНЦА ОТ ИСТИНА И ИСКАТ ДА ГИ ИЗНЕСАТ ГОРЕ И ДА БЛЕСТЯТ НА ДНЕВНА СВЕТЛИНА, ВСИЧКИ ДА ГИ ВИДЯТ !!!
ЕЕЕ, ТЕ ТОЧНО ТУК Е НОМЕРА, Я !!!
НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ШРАУСИ ДА БЪДЕТЕ, ТАКА И ТАКА, ДУПЕТАТА ВИ ОСТАВАТ ОТКРИТИ ЗА ВСИЧКИ ВЪНШНИ САТАНИНСКИ СИЛИ.
ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ТЪРСЕТЕ ЗЛАТНИТЕ ЗРЪНЦА НА ГОЛЯМАТА ИСТИНА, ТЪРСЕТЕ Я, ДОРИ В ПЯСЪЦИТЕ НА ГОЛЯМАТА ПУСТИНЯ, КОЯТО ДНЕС ПРЕДСТАВЛЯВА ЦЯЛАТА ЗЕМЯ.
АКО ВСИЧКИ ГО НАПРАВИМЕ, ИМАМЕ ШАНС ДА СЕ СПАСИМЕ - ВСИЧКИТЕ,
АКО ЛИ НИ,
ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ, КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, ЩЕ НИ УПОТРЕБЯТ ВСИЧКИ ЗА КУРБАН ЧОРБА
ЗА ПРАЗНИЧНАТА ТРАПЕЗА НА САТАНАТА.
И ВСЕ ПАК, ИЗБОРЪТ Е В РЪЦЕТЕ НА ЧОВЕКА, МАКАР ЧЕ ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, КОЛКО ЧОВЕЦИ СА ОСТАНАЛИ НА ЗЕМЯТА ???
ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА СА ДОСТАТЪЧНИ ДА ОБЪРНАТ НЕЩАТА, НО ЯВНО Е ДОСТА ТРУДНО ДА БЪДАТ В ЕДНО СЪБРАНИ, АКО ВЪОБЩЕ ГИ ИМА ОЩЕ !!!
ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИМ СБИРКАТА, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ НАСТАНЕ БИТКАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЯТА !!!

МЪЧИМ СЕ, ЗА ДА СЕ УЧИМ, КОЕТО НЕ ИЗВИНЯВА МЪЧИТЕЛИТЕ НИ, КОИТО СЕ ВЗЕМАТ ЗА ВСЕВИШНИ И НАЛАГАТ САТАНИНСКИТЕ СИ ЗАКОНИ НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО. АКО НЕ МОЖЕМ ДА ГИ СПРЕМ, ПОНЕ ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ, ДА СИ НАУЧИМ УРОЦИТЕ И СИ ИЗВАДИМ ПРАВИЛНИТЕ ПОУКИ, ТА МЪКИТЕ И ЖИВОТА НИ ДА НЕ СА НАПРАЗНИ !!!

СЛЕД 1989 ГОДИНА БЪЛГАРИЯ ПЛАВНО ПРЕМИНА ОТ КОМУНИЗЪМ С ПОМОЩА НА ДЕМОНО-КРАДЦИТЕ КЪМ ДИМО-КРЕТЕН-ИЗЪМ  И ШАМАНСКИЯ МУНИЗЪМ НА КАПУТ-АЛИЗМА, БЕЗ ДОРИ ДА СЕ УСЕТИ, В ПРИБЪРЗАНА ПЪЛНА ЕУФОРИЯ ОТ СВОБОДАТА, КОЯТО НИКОГА НЕ ВИДЯ. ТАКА СТАНА, ЗАЩОТО НЕ УСПЯ ДА СИ Я ИЗВОЮВА СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ И СИЛИ !!!
ОСТАВИ БОРБАТА В РЪЦЕТЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАЛАЧИ И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИ, ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е ПОГОЛОВНО УНИЩОЖАВАНА НА ВСИЧКИ НИВА, ВКЛЮЧАЯ И ОТКРОВЕНИЯ ГЕНОСИД, НА КОЙТО Е ПОДЛОЖЕНА.
ВСИЧКО Е МНОГО ТОЧНО И ЛОГИЧНО, СПОРЕД ПЛАНОВЕТЕ НА ЕЛИТА ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ, КАТО ДЪРЖАВА И УНИЩОЖИ БЪЛГАРИТЕ ДО КРАК  И НЕ Е ПРЕДВИДЕН НИКАКЪВ КРАХ !!!
СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ ГО ИСКА И ГО ПОСТИГА И О, БОГОВЕ, С ПОМОЩТА НА САМИТЕ БЪЛГАРИ, НАЙ-ВЕЧЕ.
ТОВА ЧЕ, ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ, ЗАГРИЖЕНИ ЕДИНСТВЕНО САМО ЗА СОБСТВЕНОТО СИ БЛАГОДЕНСТВИЕ,  НЕ СЕ УСЕЩАТ И НЕ ГО ИСКАТ, ЧЕ СА СТАНАЛИ ИСТИНСКИ ПРОВОДНИЦИ НА САТАНИНСКИТЕ ЖЕЛАНИЯ НА ЕЛИТА, НЕ Е ИЗВИНЕНИЕ И ВСИЧКИ ЩЕ СИ ТЕГЛЯТ СМЕРТЕЛНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ, ДОРИ И ДА СА ПОСЛЕДНИТЕ В СПИСЪКА !!!
ПРОШКА ЗА НИКОЙ НЕ СА ПРЕДВИДИЛИ, ЗАЩОТО СПОРЕД ТЯХ, ДВУКРАКИТЕ ОВЦИ НЕ Я ЗАСЛУЖАВАТ !!!
И САМО ТУК, ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ, ИМАТ ПРАВО !!!
ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН НЯМА ПРАВО ДА СЕ ОСТАВЯ ДА ГО МОДИФИЦИРАТ В ОВЦА ИЛИ ПОНЕ НЕ ЗА ДЪЛГО, ЗАЩОТО ГОЛЯМ ГРЯХ СИ НАВЛИЧА НА СЕБЕ СИ И НА ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ГОСПОД-АРЙСКА РАСА.
ЕДИН ГОСПОДАР НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСТАВИ ДА СТАВА СЛУГА И АКО ТОВА СТАНЕ, САМИ ВИЖДАТЕ, КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА !!!
ИМАЙТЕ СЪЗНАНИЕТО, КОИ СТЕ, КАКВИ СТЕ И НЕ СИ ПРОДАВАЙТЕ ДУХЪТ НА ДЕМОНИТЕ, ЗАЩОТО Е БОЖЕСТВЕН, ЕДИНСТВЕН И БЕЗЦЕНЕН!!!
 ЗА ШЕПА СРЕБЪРНИЦИ, КАРИЕРА И ИЗКУСТВЕНА СЛАВА, НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА СЛУГИНАРИ НА ДЕМОНИТЕ ДА СТАВАТЕ И ДА СИ НАНЕСЕТЕ САМИ, ВО ВЕКИ, ПРОКЛЯТИЕ !!!
ПО ПЪТЯ НА ЖИВОТА ВСЕКИ ГРЕШИ, ВАЖНОТО Е НАВРЕМЕ ДА
ГО РАЗБЕРЕ И СЕ ПОПРАВИ, ИСТИНСКИЯТ, БОЖЕСТВЕНИЯТ ПЪТ НА БЪЛГАРИТЕ ДА ПОЕМЕ, ПЪТ ТРУДЕН, КАМЕНИСТ, С КРЪВ ОБЛЯН, НООО СЛАВЕН !!!
САМО ТОГАВА, БОГ ЩЕ Е С НАС И ЩЕ НИ ПОМОГНЕ, ОТНОВО ДА СЕ ВЪРНЕМ В НЕГОВОТО ЛОНО ГОСПОДНО, КЪДЕТО ВИНАГИ НИ Е БИЛО МЯСТОТО !!!
НЯМАЙТЕ СТРАХ ОТ ТОЗИ ПЪТ, КОЙТО ВОДИ НАГОРЕ И ТРУДНО СЕ ИЗКАЧВА !!!
ИМАЙТЕ СТРАХ, ОТ ТОЗИ КОЙТО ВОДИ НАДОЛУ,  САМ ВИ ПОВЛИЧА И ВЛАЧИ ПО ТЕЧЕНИЕТО,  ПРАВО В АДА, НА ГОСТИ, ВО ВЕКИ, ПРИ ДЯВОЛА !!!

Демоно-Крадците искат да демо-Кретен-изират цялото човечество чрез капут-ализмът, след като си поиграха с една част от него с комун-анал-лизъм !!! Задава се отново Юдо-фашизъм, за да се слегнат пластовете и всяко нещо си дойде на местото, естествено, според Дяволето, което дърпа конците на цялото марионетно човечеството.
На никой не му е приятно да му дърпат юздите, но и никой не иска истински да се противостави на кочияшите, които стават все по-нагли и ни пришпорват всички, задалжават човечеството да галопира, без да си дава сметка, че отива право към бездната.
Уж всички разбират, но никой няма смелостта да си кръцне юздата, а междувременно човечеството е превърнато в летящите ескадрони, препускащи с настървение право към пропастта.
Реалността и Парадоксът са врапиращи, остава още малко и да видиме, най-вече да почувствуваме резултата от дърпането на юздата !!!
В рубриката "Това ми хареса":
едно от прозренията на Юрий Воробьовски: «Психотрониката е магия, облечена в инженерна дреха. Черна магия!"
И понеже има хора, които вярват само на научни светила и академици, ето ви и едно такова интервю:
с акад. Тодор Дичев, дадено в далечната 1994 г. пред вестник “Свръхестественото”.
"Тогава повечето от нас бяха в еуфория от демокрацията и нямаше място за песимизъм. За съжаление наистина “тихата” война е била в ход, а сега в настоящата 2007г. резултатите са налице." Край на цитата.
Копие на интервюто.
ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА
-Вие сте единственият академик у нас, който твърди, че психоенергийният удар, макар и невидим е напълно реален, както невидим, но реален е електрическият токов удар. Какви са научните Ви аргументи? -В живите организми съществуват биоплазма и биополе като самостоятелни системи от възбудени лептони, електрони и други елементарни частици със съответните им полета. Всички те, заедно осигуряват извършването на сложните функции за управление на на човешкия организъм и за връзката между отделните му системи.Непосредствен материално- духовен носител на психиката и съзнанието е аурното поле на мозъка. В моята най-нова научна разработка, направена съвместно с академик Е. Чиркова, става дума за изключителната способност на живите клетки да приемат и предават резонансно-вълнова информация. В понятието квант трябва да търсим единството между материя и съзнание, между тяло и дух.
Нашите аурни или квантови полета непрекъснато си разменят информация. Тя въздейства както положително, така и отрицателно върху тялото и духа.Силата на това въздействие е известна от най.дълбока древност.
Старинните или още традиционни битови методи на това въздействие са: баенето, уроките, проклятията. Спомнете си Вазовата “Грамада”! Тя не е художествена измислица, а реалноизпълним акт на псивъздействие, завършило със смърт.По-висока степен на псивъздействие от древността до днес са магиите - едно много опасно занимание, при което се извършва псинасилие върху човешката личност било в здравословен, било в психичен план.
Духовният свят съществува паралелно с нашия физически свят. Той включва не само нашия емоционално-духовен живот: любов, ненавист, възвишените и нетолко възвишените ни мисли и надежди, но и духовни нематериални същества, които имат независима роля, притежават разум и възможности, които са несравними с възможностите на човека.
Не случайно маговете още в най-дълбока древност са им дали имената: Власт, Господство, Природа, Космос, Вселена и т.н.Науката тепърва ще прониква в този огромен океан, зада търси обяснението на необяснимите изцеления и за да изобличава шарлатанството.
Но, ако досега с псивъздействие се занимаваха селски и градски магьосници, на битово ниво, двес вече в океана от тайни на псиенергията заплува и съвременната наука. Отгледана в секретни лаборатории, хранена богато с пари и апаратура, тя се превръща в зловещо чудовище. Нашата общественост трябва да знае, че много по-опасни от клетвите, уроките и магиите са психотропните въздействия и пситехнологиите.Не случайно в Русия открито надигнаха глас срещу тях хора, като генерал-лейтенант Фираз Ханцеверов, доктор на техн. Науки, началник на космическото разузнаване на СССР, и проф.д-р В.М.Канюка, директор на секретния институт в гр.Подлипки. Те твърдят, че КГБ и ЦРУ са започнали от есента на 1985 г. съвместна психообработка на жителите в страните на Източна Европа.
-Бихте ли дешифрирали, какво точно се крие под понятията : психотропни въздействия и психотехнологии?
-Психотропните въздействия се получават в резултат на поемането на отвари, настойки, билкови компоненти или химични препарати, които въздействат на психиката или по-точно могат да я командват в определена посока. Психотропните вещества се поставят в храни, напитки, лекарства и въздействието им в даден момент може да стане масово и пагубно.
Пситехнологиите се кодират в радиосигнали, в телевизионни предавания, във видеокасети с филми и концерти, примерно на всеки 25-ти кадър.
Кодовете са съвсем невинни наглед и на пръв поглед нямат нищо общо със закодираната информация. Известен е примерът с една кодировка на “Кока-Кола”. Чрез музика и текст, в който изобщо не става въпрос за въпросното питие, в САЩ са били накарани милиони зрители едновременно да отворят хладилниците си, за да търсят точно там “Кока-Кола”. А, ако кодировката е да се хвърлят от прозореца, или да убиват?...В много западни страни са създадени контролни органи за проверка на видеокасетите, които влизат в търговската мрежа. Те се проверяват за скрити въздействия, така както храните се подлагат на проверка за токсичност.
Но несъмнено най-мощната пситехнология е т. нар. Зомби-генератор, или генератор на торсионно/ лептонно/ поле. Той бива два вида : стационарен и преносим.
Какво може да се постигне с него? Много неща: да внушават чужди вам мисли, да ви разболеят физически, да ви накарат да харесате един политик, да ви е все едно, кой ще спечели изборите и дали къщата ви ще се срути.
Мощността на псигенератора се въвежда чрез система от филтри в битовата мрежа/ ел. инсталацията, телефона, общата телевизионна антена, микровълновата печка, алармените инсталации и др./ Генераторът работи денонощно на фиксирана за определен жилищен комплекс честота в диапазона от 1,4-2,2 мгц. Той модулира различни типове импулсни сигнали. На всеки от тях съответства определена емоционална реакция: потиснатост, страх, безразличие, удовлетвореност, еуфория и т.н. -Има ли начин човек да се защити от тези чудовищни атаки?
- От няколко години научен екип под мое ръководство провежда курс по “Психоенергетика и дезомбиране”. В него курсистите получават теоретични знания за лептонно – електромагнитната концепция и парапсихологичните въздействия, обучават се да си изграждат защита срещу старинните методи на въздействие: клетви, уроки, магии и срещу модерните технологии на зомбиране. Живот и здраве, догодина ще се опитам да организирам през лятото такъв курс и в България.Важно е нашата общественост да знае следното:
Третата световна война започна! Тя е тиха, страшна, необявена. Учените я наричат психотронна.
в."Свръхестественото"1994 г.
Въпросът, обаче е, не само да се знае, а да се осъзнае. Медиите и интернета бъкат от информации, но това не пречи нещата да стават все по-зле и зомбитата все повече, значи липсва съзнание. В главата на едно зомби всичко може да намерите, цели учебници от история, наука, безброй дипломи, награди, огромно самочувствие и какво ли още не, само не и най-важното - съзнание.
За всеки, който търси истината нека в тези три сайта честичко да надниква !!!
САЩ - КАКВО Е ТОВА НЕЩО ?
Матрица V
15 septembre 2009 OBAMA ressuscite le décret T-4 d'Hitler de 1939 intitulé DESTRUCTION DES VIES SANS VALEUR. Vous vous êtes tous fait avoir par la luciole de Barack Husein Obama, création de Brejinsky. (tout comme Osama). Barack Obama a appelé à cinq reprises à l'établissement d'un "conseil indépendant de médecins et d'experts de la santé" qui déciderait de l'accès aux soins en fonction de critères coût-efficacité. Cette mesure est une copie conforme du tristement célèbre Tiergarten-4 imposé en 1939 par Adolf Hitler et pour lequel les nazis furent jugés à Nuremberg. Pourquoi personne ne mentionne jamais qu'Hitler est le petit-fils du baron Salomon Meyer Rothschild d'Autriche ou plutôt de son fils alors agé de 19 ans, Anselm. Le mystère s'évapore. La Famille 'veillait' sur la descendance et le fils illégitime de Maria Anna Schicklgruber, Alois Hidler; il décéda en 1915, l'année où Hitler fut confié à leurs agents et thinktanks (Dietrich Eckhart, Alfred Rosenberg, Rudolf Steiner...) qui devaient l'endroctriner (Société de Thulé, VRIL) et le préparer à la 2e guerre mondiale des ashke-Nazis, (Thysen-Harriman-Bush-Warburg- aux USA) pour créer la nation d'Israël et faire place au NOM à travers de la création de l'ONU. Je ne mentionne pas ici la participation et manipulation des Jésuites et du pape noir et leur association à cette guerre. Il est difficile de voir l'ampleur et la complexité de la 'Matrice' des Illuminatis, en terme général. Il faut tout inclure si vous désirez seulement en avoir un aperçu. (si la vie cachée d'Hitler vous intéresse, le document *traduit par Google*, qui dévoile un peu son enfance occultée et les noms changés de certains juifs notoires).
Който днес мълчи, утре ще пищи чак до небесата, но дори и дядо Боже няма да го чуе !!!
И ако си го кажеме на живописен фолклорен език ще прозвучи така:
Дааа, много пъщърнак в този бардак, в който е превърната нашата Планета от елитарните таралясници !!!
Ако няма бойкот от всички и отвътре, промяна няма да последва, по-скоро обратното, нещо вече очевидно дори за най-овчясалото население.
За голямо съжаление играта на думи и многото писаници не водят до никакви промени, напротив, даже настървяват още повече слугите на елитарните убийци и положението става все по натупорчено.
Явно, от думи ще трябва да се мине към дела, но за тях са нужни Хора, а не извиращите отвсякъде настървени зомбета.
Хора почти няма вече, действайте !!!
Това че някои казват някои истини, не означава автоматически, че са на страната на Истината. Всеки сам трябва да я търси, преосмисли, да я осъзнае и неин носител да стане. Частичната Истина дава голямо самочувствие, но нищо повече и спокойно може да започна да работи против нея самата.
Дойде времето на златотърсачите и всеки трябва да си пресява пясъка, в който заглъзне, за да намери златните зрънца или цели буци самородно злато от Истина и сам да реши какво да прави с нея. Това е чисто индивидуална работа и никой не може да ви даде това, което сами трябва да откриете, за да се изградите отново като Хора.

Само един многоброен Хор от Хора ще може да промени света !!!

Най-заблудените, най-силно си вярват на заблудите и най-вече на самозаблудите си !!!
Най-знаещите и осъзнатите, най-бързо приемат грешките на другите, както и своите  и поемат отново пътя към нови истини !!!
Снимки и картинки за размисли на малкото мислещи !!!

Информацията, с която наводняват интернет пространството и медиите се пуска, само защото, тези които дърпат конците на всички марионетки го искат при това във вид, който е най-подходящ за овци, за да не се осъзнаят, че са мутирали човеци !!!

Истинската красотата е, преди всичко, хармония между материята и духът и когато тя липсва, физическата красотата е ялова, тя е невълнуваща и незапомняща, ненужна и само претенциозна, без покритие и без истинско значение !!!
Днешното унищожаване на духовността и акцентиране само на външната красота е един прекрасен пример за унищожението на хармонията  у човека, т.е. съсичането му на две половинки и разбиване на хармоничното му ЕДИНСТВО !!!
Половин човек, не е човек, а удобно получовешко същество, което лесно може да бъде превърнато в роботизирана марионетка, натруфена с ялова и ненужна красота за парлама и хранене на свръх развито Его.
Известно е, че такова Его имат всички получовеци, на които само едно от полукълбата работят и рептилската част от мозъкът им домининира, благодарение неуморната работа на манипулаторите и програматорите. Крайната цел на заниманията им е точно тази, да превърнат Човекът в получовек, за да бъде превърнат по-лесно в идеалният роб-био-роб-от.
Всъщност, защо ли употребявам бъдеще време, това вече е факт за повечето, да не кажа даже за всички нас ??? Всъщност, днеска получовек и полуробот, утри единствено истински дигитален робот !!!
Та какво е био-робот ??? Нищо повече от дигитален роб от плът и кръв, без тенекията, чиста проба бионика и роботроника  !!!
С две думи, цивилизация изградена от науката и гениалността на Човека, подчинени изцяло на Злото, с крайна цел модифициране на хората в изчадия на Дявола !!!

http://imadrugpat.org/syndrom-reptile.html

И на мен, като всички други са ми изключили почти напълно едното полукълбо и някои други функции, но разликата е в това, че имам съзнанието за това и не искам да ме превърнат в  рептиляк, който да стъпва по главите на останалите, за да е пръв и по-най-най. Пръв, пръв ама истински получовек и полуробот, но нямащ съзнанието за модификацията си.
Във форумите за антиконспирация гледам много интересна тенденция, която не ме учудва. Разглеждат, философствуват и размишлряват над различни езотерични проблеми, но винаги забравят наличието на конспирацията, което променя фактически изцяло гледната точка. Това означава, че те въобще не са могли да осъзнаят конспирацията и да я включат в своята реалност и в своето съществувание за голяма радоста на конспираторите, т.е. знанията им за конспирацията не им дава абсолютно нищо, т.е. ялова  работа.

Изпипаният лъжец се чувствува най-удобно, само когато лъже и може би, затова всички му вярват !!!

Вятърът думите отвява, само примерът остава !!!

Точно, ясно и кратко :
Конспирация, манипулация, фрагментация, зомбация, програмация, мутация и накрая чиста проба роботизация !!!