Популярни публикации

Общо показвания

сряда, октомври 07, 2009

ЕСЕН !!!

Песента за повечето е демоде, но съдържанието не !!!
Достатъчно е дори само да се четат заглавията и да се гледат картинките, за да стане ясно, колко света е натясно !!! Всичко останало са подробности, с които се удавя света, за да не си даде точна сметка, кой Дявол го унщожава със сатанинска последователност и жестокост.
За четирикраките говеда, явно не е нужно да знаят, че ги отглеждат, за да ги откарат в кланицата и защо имат юларчета, но за двукраките не би трябвало да е така и трябва да се опитат да се противопоставят по пътя на заколението, да знаят поне, кой ги води за носа.
Кастрирането на мозъците продължава, а това означава да си даваш сметка за реалността, но да я гледаш като през масивно стъкло и да не си в състояние да направиш нещо, да не е така, т.е. връзката между реалност и действие е кръцната и по този начин ни превръщат в едни най-обикновени двукраки говедца.
Нещата са даже още по-зле и от това, за да си подсигурят бъдещите биороботи, за да им слугуват и им изпиват психичната енергия са престъпили и към половата кастрация, за да не се размножават вече хората по естествения начин, а само "ин витро" и по каталог да си порачват детето.
Да деее, дете, ама програмирано отвсякъде, още в епруветката генетично модифицирано, за да не се мъчат после да го правят. Ах, колко удобничко за робот-одателите на био-роботите !!!
Междудругото, масираното изкуствено изпедерастяване на много хората по света, е също част от тази програма и е чиста проба двуяка кастрация.
Има кастрация и тя върви от години в нейния истински смисъл и са развити много методи, за да я пробутват, без да подозират хората, че всъщност са жертви на един от видовете кастрация /медикаменти, аборти, облъчвания, внушения, фалшиви диагнози и още други неща/ , че всичко е предизвикано нарочно и са част от програмата.
Да не говориме за гейско-лизбийските бракове с осиновяването или ин-витро деца.
Абе те без да са живяли в гей-смейства са станали педераси да мерда, а какво остава, за децата, които ще прекарат детството си между двама чиста проба обратни и не само долу, ами и най-горе ?
Ох лелеее, на това му се казва пълна мозъчна кастрация, на внедрителите и гласувалите за тези отврат закони.
Значи нещата опират, преди всичко до индивидуалната борба и да надмогнеш кастрацията, програмацията и манипулацията, които са застъпени на всички нива в живота и резултатите са видни вече за всички, дори и за най-кастрираните двукраки говеда и говедца.
Дааа, балъците си плуват ли, плуват в бокала на Матрицата, гледат света през стъклата и си мислят, че такъв е света, такъв трябва да бъде и такъв ще си остане !!!
Е, дааа, ама неее !!!
На път са да изпразнат бокала от водата и всички балъци ще останат на сухо.
И това съобщенийце между другото, макар че те почти всички са такива, ако го вържете със световната конспирация и ако не са ви кръцнали напълно връзките в мозъка, ще видите и фактът, че тя най-вече се грижи да е от двете страни на барикадите, с което си осигурява винаги победите.
И иначе как, ако не с конспирация и манипулация на всичкото там световна популация, от върховете, та чак до циганьорите в борделите ???
Дааа, деее, но номерът е да навръзвате съобщенийца, като тези и да ги налепите като частички от пъзелa и да получите голямата картинка, на която ще видите рогатия с топуз на опашката, чучнал се дяволито на връо на пирамидата с опуленото най-отгоре око и всички ви наблюдава от много близо.
Та Дяволът деее, много се е загрижил, особено напоследък, да ви направи напълно стерилни, нооо напомпани до спукване с въздух под налягане, за да не се сплуете и да имате тежест някаква, макар и въздухарска, колкото за пред хората, пък и даможете да плувате в бокала на Матрицата, нали такава е ролята на бълъците и балъчките. Все още сме във фазата на илюзията, че Земята е населена с Хора, а те почти са изчезнали от циркулация. Оставили са тук таме Хора, все пак само за заблуда и да поддържат илюзията, че има такива, докато свърши и тази последна илюзорна фаза.
Проблемът е, че след илюзията ще застигне човечеството пълната реалност, която ще е катастрофална във всичкия смисъл на тази дума и няма да има Хора, за да направят нещо за спасението на човечеството !!!
За Елита има един девиз :
- "Всичко се купува"!!!
В него, обаче, не е добавено най-важното, естествено :
- "Всичко е и манипулируемо и то на първо място, после го купуваш, колкото му струва акъла, вече добре обработен и вече може спокойно да си потриеш ръцете с предвкусване на поредната победа".
Все се питам, кои са по-виновни, баш-майсторите ли, които искат света в краката си и такава им е сатанинската природа или света, който се оставя така лесно да бъде манипулиран и купен по най-баналните възможни начини и не си дава сметка, че сам става оръдие за унищожение на човешката раса, към която сам принадлежи.
Светът, това сме всички ние, които го съставляваме, като капките, които образуват океана и тяхните качества дават и определят вкусът и мощта на този океан.
За да се промени окенът, трябва да се промени и всяка капка или поне една достатъчно голяма част от тях, за да обърнат нещата !!!
Знам, знам, вие всичко си ги знаете тези работи, все голями спецове сте.
ПРОБЛЕМЪТ Е, че никой не иска да се променя, макар че много държи светът да се промени т.е. нищо и половина, казано на чист български.
Може и да го вържеме с гореписаното и да го кажеме така:
- значи да продължаваме да лижеме захарното петле през стъклото и дори да не съзнаваме, че са кастрирани мозъците ни и кръцнати връзките с реалността и действията.
Така деее, все говедца, с тази разлика, че все едни такива много учени, пълни с по-знания, но не и със знания, информирани, достолепни, напомпани като плондери, на цял свят известни и уважавани, нооо ах, каква беда, с нищо не допринасят за спасението на света, дори нямат съзнание за собствената си мизерия и отвратителна роля за положението или по-скоро за изтребването на света.
Да, тук опираме отново за самозаблудата, плюс заблудите чрез манипулациите, за които говоря в предната глава.
Дааа, Царството на заблудите и самозаблудата никога не е властвало така тотално над света. Въобще, все на тотално всичко бие, докато глобално ни заглобят в новия световен ред, зада е глобалвно заробването.
Царят-глобалист е гол голеничък, та чак му блести задника като месечина, нооо всички се преструват, че е облечен в сърма и коприна и дори се възхищават, даже коментират модела, като го поздравяват с поклони до земя.
Въпросът отдавна вече не е, да знаеме какво става тук и там, а да го съзнаваме, защото само осъзнати ще можеме да се промениме и по напълно естествен и логичен път в Действие да променим и СВЕТЪТ. /граматичната грешка тук е нарочна, а останалите са от невнимание и от незнание.бел. авт./
Знание, без действие си е чиста проба кастрация, пълна стерлизация и оговедизация. Само че по силата на нашата силно развита технологтично цивилизация, говедата вместо да ги водят за носа с халка и ги номерират с горещо желязо на задника, ще ги номеризират и халкират едновременно с чипизацията с трите шестака, за да се знае, че Дявола им е притежателя.
Ха, ха, ха, колко весело започва да става !!!???
То това е и крайната цел на заниманията с двуяката кастрация на световната популация.
БОРБАТА НЕ Е В ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО, КОЕТО ИЗИСКВА И ПРОВОКИРА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РАЗДЕЛЯНЕТО, А В ОСЪЗНАВАНЕТО И ПРОМЯНАТА С КРАЙНА ЦЕЛ, ЗАПАЗВАНЕ НА ЦЯЛОТО - ВАШАТА ЦЯЛОСТ - ОНАЗИ ЧОВЕШКАТА, КОЯТО ЗАБРАВИХА ВЕЧЕ ВСИЧКИ !!!
С МЕТОДИТЕ НА ДЯВОЛА "РЕЗДЕЛАЙ И ВЛАДЕЙ" НЯМА ДА СТИГНЕТЕ ДО НИКЪДЕ, ОСВЕН ДА ВЪРШЕЕТЕ В КРЪГ И ПАК ПРЕД ПОРТИТЕ НА СЪЩИЯ ТОЯ ДЯВОЛ ДА СТИГНЕТЕ !!!
Във връзка с ПРИНЦИПЪТ на "Разделяй и владей", който цари аблсолютно на всички нива в живота и най-вече в кастрираните мозъци, ми се иска да обърна внимание специално върху, особено напоследък, акцентиране на разликата между мъжете и на жените, което е повече от изкуствено. Естествено, че има разлики, които са от съвсем естествен произход, но те съвсем не са толкова голями, колкото напоследък искат да ги изкарат, за да предизвикат тотално разделение и от там, противопоставяне едни други, а тези които го предизвикват да потриват доволничко ръце.
Да деее, разделени на два лагера, напълно при това опедерастени е много по-лессно да бъдат владеени и манипулирани, като крайна цел на заниманията.
И ако се върнеме отново на опедерастяването, то също е част от това същото подмолно противопоставяне мъже-жени и измислени безброй разлики от капсолованите стерилни мозъци на психолозите днеска. Естествено, че тези разлики с времето ще стават все повече и повече, защото това е и целта на заниманията, ако разбирате какво искам да кажа. Да не говориме за другата цел, може би най-важна, разруха на семейството, като стожер за децата, мъжете и жените , без който се превръщат в напълно овладени марионетки, чиито дом ще е тятъра, а семейството - марионетистите.
Това е положението, ла комедия е почти финита !!!
Пак имаме приложен даже в съвършена форма вече ПРИНЦИПЪТ НА РАЗДЕЛЕНИЕ И ВЛАДЕЕНЕ, СЪОТВЕТНО НА СЪЩИТЕ!!!
Трябва да е ясно, че и тук на това ниво, работят сатанинските труженици с пълна сила и като гледам, голями успехи жънат, като има кой да им се връзва.
КОЙТО ПРИНЦИПИТЕ УМЕЕ ДА РАЗГАДАВА И ТЯХНАТА ЧЕРВЕНА НИШКА ДА ОТКРИВА В МАНИПУЛАЦИЯТА, НЯМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ДА СТИГНЕ ДО ИСТИНАТА !
НИКОГА НЕ СЕ ХВАЙЩАЙТЕ КАТО ПОСЛЕДНИТЕ БАЛЪЦИ НА ТОЗИ ПРИНЦИП "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ", АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ВИ ПОДЧИНЯТ НАПЪЛНО !!!
ИМАЙТЕ ВИНАГИ СЪЗНАНИЕТО, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЛИТЕ ОТ ЦЯЛОТО, ЗАЩОТО САМО ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ СИЛАТА ДА СИ ОСТАНЕТЕ ХОРА, АКО ВЪОБЩЕ ОЩЕ СТЕ ТАКИВА !!!
ВСЯКО РАЗДЕЛЕНИЕ И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ Е САТАНИНСКИ АКТ НА ОТДЕЛЯНЕ ОТ ЦЯЛОТО, КОЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ВИ НАПРАВИ ПО-СЛАБИ, ЗА ДА БЪДЕТЕ АТАКУВАНИ И ПОБЕДЕНИ !!!
Имат и един друг Златен Принцип да не лъжат, а да подвеждат и той съгщо е застъпен навсякъде и не случайно навсякъде бъка от информация и казват истината буквално в прав текст, но номерът е, че подробностите около нея вече са напълно фалшифицирани и подвеждащи и кастрираните точно там се оставят да ги ловят като балъци в плитка вода. И в тази връзка, колкото повече спускат истини в най-различни видове, толкова по-малко рискуват, колкото и да е парадоксално това. Поне това може да го видите веднага, като си дадете сметка, какво знаехме само преди няколко години за всички задкулисни игри навсякъде по света и какво знаеме сега, нооо това сякаш още повече блокира и подвежда хората и нещата стават, от ден на ден, още по страшни.
Паството не се води от пастирите, а се по/д/вежда / към дадената посока и то само си върви към нея, а за всеки отклонил се си има овчарски кучета и пастирски геги ???!!!
Защо да лъжат овцете, като е толкова лесно да ги подлъгват и подвеждат, като знаят, че веднъж тръгнат ли по нанадолнището, връщане назад просто не може и да има.
Въобще пълен цирк, пълен с какви ли не трикове, магове, шамани, клоуни, и марионетки, всички впрегнати да представят нещата такива каквито не са, да правят своите шмекерии и номера, за да е пълна илюзията и никой да не си дава точна сметка или по-точно да не осъзнава реалността, макар и да я вижда.
PHPSESSID=0i81j6ujn2h12nq7evef0cjin2&topic=2096.msg185236#new
Прекрасните тонове на есента, дали няма да станат наситено кафяви, както е тръгнал света ? Да не забравяме, че баш-баш майсторите със своята безмерна арогантност са обявили официално, че този път няма да допуснат грешките от последната война, която спретнаха и ще има бой последен по всички празни кратуни и кратунчовци.
Acceptez vous le nouvel ordre mondial ?AHMADINAJAD DENONCE LE NOUVEL ORDRE MONDIAL. Bien beau tout cela mais il en fait partie aussi. Franc-maçon et crypto-juif. Il devrait se dénoncer lui-même. Il font tous partie du film hollywoodien planétaire. Y compris les papes... Ахмадинажад денонсира Новия Световен Ред. Много е добре това, но и той е част от него.Франк-масон и крипто-евреин той самия би трябвало да се денонсира. Те всички са част от холивудския планетарен филм, включая и папите ... Край на цитата и превода.
Някои елитни двукраки си въобразяват, че са властелини, а останалите роби, нооо в последна сметка, всички са балъци в бокала на Матрицата.
Да деее, нооо за това се иска акълец и връзка с божествените закони, за да се схване тази отвратителна ситуация на тотална манипулация на всичко живо, което щъка по планетата Земя.
Илюзията на всички е тотална и са далеч на космически разстояния от простичката божа истина, че просто няма разлика между роби и властелини, че всички са в кюпа и всеки се е капсулирал в своята черна дупка, вече напълно лишени от божествената искра и светлина по собствена вина.
Робите и Властелините пак са на принципа "Разделяй и владей", за да бъдат противопоставени едни на други, като в същото време някои други, които аз вече наричам баш, баш, та баш-майсторите са потриват ръцете и печелят световете.
Този принцип, както и другите от този род, използувани за да бъде в ръцете им тази планета са навсякъде и на всички нива, а това че властелините си въобразяват, че са по-добре от робите си, както и вис-верса, робите се мислят по-зле от властелините, си е за тяхна сметка и резултатите се видни вече за всички, дори и за най-голямите ембесили.
Естествено най-страшно е с разфасоването /разделянето-фрагментирането/ на мозъците на всички днес, което води точно до това, да не могат хората да виждат цялостта на нещата и най-вече да им се кръцнат връзките с космически закони и им изгасят божествената искра, без която просто престават да бъдат хора, макар и да продължават да ходят на два крака.
В предишната глава развих темата за принципа "Разделя и владей", който все повече и повече е застъпван като изкуствено надуват разликите между мъжете и жените, за да ги противопоставят окончателно едни на други и естествено напълно ги овладеят, според плановете на баш-баш, та баш-майсторите.
Същото може да се каже и за всички други разделения и раздробяване на цялото, за да бъде овладяно тотално парченце по парченце !!!http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?PHPSESSID=miu7vha6cdd1leob4m37o64qq4&topic=12069.msg186086#new
Ах, колко илюминатско !!!
Двукраките със зелените чорапки са винаги били много вътре в нещата и верни проводници на Сатаната, така че много истини ще да има тука, макар че са пуснати с манипулативни цели. Ще трябва пак да се надскачаме с манипулациите, ако искаме да се докопаме до истината.
Хъъъ, няма нищо случайно, напротив много е нарочно, толкова нарочно, че чак е нарочено, само се не знае, колко е обречено и кой ще изгърми първи, но пукотевица ще има и то голяма.
1984 de George Orwell en français Un classique qu'il faut lire pour comprendre la situation mondiale actuelle.