Популярни публикации

Общо показвания

четвъртък, октомври 22, 2009

СКОРПИОНКА ИИИ НИКОГА ПИОНКА !!!



Малко фото за окото, за да се смила по-лесно написаното !!!

ЦВЕТЕТО НА СКОРПИОНА -
БЛАГОРОДНАТА, БЛАГОДАРНАТА И БОЖЕСТВЕНАТА ОРХИДЕЯ http://picasaweb.google.com/home Albums

Скорпион - НУР 6/93 *** Зодия Стрелец - НУР 6/94'>http://Зодия Скорпион - НУР 6/93 *** Зодия Стрелец - НУР 6/94
> - НУР 6/94com/nur_varna/d163.html">Стрелец
- НУР 6/94
В рубриката "Това ми хареса":
http://kasnaprolet9999.blog.bg/lichni-dnevnici/2008/11/12/pritcha-za-skorpionite.253981

Ето едно бързо стихче и от мене :

Всеки истински човек,
заобиколен винаги
от Ограничени Портали
няма никакви изходи,
освен един портал,
пазен от цербер-кротал.

Кой разбрал, разбрал, кой не, ако е Човек ще е заобиколен отвсякъде или е превърнат в Органичен Портал, за да ограничава останалите и бъде трансформиран по-лесно, в дяволито игриво био-роб-отче дигитално манипулирано от сатаните с натискане само на едно бутонче. Така де био-роб-отче, а може и само -отче за пропаганда на новата ню-ейдж религия, която не предвижда да й се пречка в плановете за тотално унищожение на Човека.
http://picasaweb.google.com/home Albums

http://www.aura.net/home_reg.html

http://eltimir.ucoz.ru/news/novata_evrejska_taktika/2009-10-26-611

Естествено, с невероятните методи на манипулацията и салта-морталетата искат да затрият Хората завинаги от земята.
Преди криеха истинската ни история и с комунизма, след турцизма и фашизма, ни доунищожиха психиката и самочувствието, плюс физическото изтребление на най-истинските. Успяха дори да ни накарат сами да се плюеме и унищожаваме едни други.
Сега обърнаха нещата точно наопаки, нещо много типично за методите на манипулацията.
Извадиха ни историята на преден план, за да ни унищожат с нея, като изпаднаха в антикмунистическа истерия, най-вече същите тези комуняги, вечните пионки на баш майсторите. То бяха разкопки, то бяха открития, то бяха световни археолози, то беше чудо невиждано и нечувано, добре оркестрирани от все същото комунистическо правителство, добре пребоядисано и супер марионетно, винаги здраво вързано с дълги конци от баш майсторите от външните Централи.
Това, че сме с много специална и с дълбоки корени история, е факт вече за всички, но за съжаление искат точно с нея и нашето за съжаление отминало величие, да ни погубят завинаги.
Те точно тук е голямата фатка на баш, баш, та баш-майсторите, но и в същото време много им е прозрачна вече манипулативната техника за всички истински Човеци, за голямо съжаление, станали вече голяма рядкост и блокирани, за да не могат да повлияят на тези събития.
Фактически, всичко е много точно изпипано, както винаги, от страна на световните манипулатори, които въртят Световната конспирация и в България, която се явява възлова и гледана под електронна лупа.
За голямо съжаление не само наблюдават, но и действуват по направление на психо-манипулацията, която окончателно съсипва нацията. Още по-ужасяващото е, че отдавна са пристъпили и към генетичната модификация на българите и то с пряката помощ на българските дофтори-генетици. Нооо това са все работици на Елита, които засягат всички народи, но у нас, както винаги са се вторачили, което естествено не е случайно.
Разбира се, генетичните промени се правят с точно определени цели, една от които е, да ги имат за повод и начин да извършват геносид над даден народ.
По моите лични наблюдения, без да ангажирам никой друг, аз мисля че въпреки голямите масовки, на които сме подложени българите в тази връзка, ние сме най-малко податливи на генетична обработка, в сравнение с другите нации. Разбира се, това няма да е винаги така, ако продължават да ни бъркат не само в мозъците, в кръвта, но и в гените.
Това ясно се вижда по последните поколения.
Да си затваряме очите пред тези факти ще е, като да си криеме главите в пясъците.

Другият проблем е, че използуват най-вече напълно зашеметените българи, дуловци, мухльовци и какви ли не други промити мозъци, но все голями специалисти във всички области, като маши, за да им вадят кестените от огъня и провеждат геносидната политика, за да си осъществят плановете.
Един истински Дуло би бил преди всичко голям водач, само ако може да се проектира в бъдещето, заедно с народа си и способен да отхвърли всякакви външни зависимости.
За момента явно никакви истински дуловци не се забелязват на хоризонта, освен зомбирани егоцентрици, превърнати в удобни маши.

Да не забравяме все пак, че на всички маши, оръдия и междинни гари в тази галимация, когато си свършат работа ще им духнат под опашката и нищо добро не ги чака и този път, за тях ще е най-страшния съд за подмолната роля, която са приели и, която с голяма педантичност и старание изпълняват, като дори не го съзнават.
Проблемът е, че в последна сметка, всички ще са в кюпа и ще гори, и суровото, и сухото по цялата планета, ако не стане Чудото.

Дааа, както винаги използуват принципа на добрите намерения, с които осейват пътя към Ада, като гледат всички, които вървят по него, да са заслепени егоцентрици и се чувствуват величави, докато не видат крайните ужасяващи резултати от тяхната липса на съзнание и виждане в далечината, нооо както винаги, много късно.
Така де, не е важно дали днес за другите имаш добри намерения, по-важно е каква е крайната цел на заниманията, но за това се иска голям дух и съзнание, които ги е хванала липсата у повечето.
Днес, всеки който догажда крайните цели на манипулаторите, каквото и да прави е лошо за повечето и е трън в очите на всички, защото им разваля илюзиите, в които са потопени и нехаят за последствията. Нооо, ако успее в своите начинания да разбуди съзнанието на овцете, крайната му цел ще е направо спасителна и повече от добра, осъзнаването им като Хора.
И обратното днес, тези които минават за много добри и избутвани на преден план, за да потопяват човечеството в измамни илюзии, ще докарат най-страшните времена като крайна цел за човечеството и тогава чак ще се разбере, че са били истински демони.
Аз ги наричам продавачи на миражи, за да не виждат пустинята, в която ги принуждават да живеят всички.

Е, точно тук трябва да работи истинското съзнание у малкото артисали вече Човеци, да се ориентират и видят накъде води Пътят, надолу към адските тенебри или нагоре към слънчевите простори. Слугинажите на Сатаните осветяват пътя към долната земя с изкуствена светлина, за да подмамят всички да вървят по него омаяни от нея, като нощни пеперуди и не си дават никаква сметка, колко е опасно това и, колко жежко ще им е после в АДА.

Дааа, всеки може да прочете какво се прави днес от всички, но не всеки може да гледа по-далеч от носа си и да предугади крайните цели на заниманията, но не на слугинажа, а на баш, баш та баш майсторите.Там е голямата фатка.
Нооо, така или иначе, светът се въргаля като едно кълбо от илюзии, което набира огромна енерция по нанадолнището и просто няма начин да не се разбие, там на дъното.
Не е нужно да четеме разни пророчества, календари на маи и ред други от сорта, достатъчно е да анализираме резултатите от собствената ни глупост и илюзиите, в които е потопено човечеството, за да констатираме, че скоростта се усилва шеметно и сме близо до дъното, т.е. крайната цел на заниманието.

Има, обаче и друг момент, знаейки и съзнавайки колко са голями злините, които съществуват, които са ни причинени и, на които самите ние сме носители, може би ще видим разликите, ще започнем да търсим да създаваме добрините.
Всъщност единственото нещо, което може да спре като клин в скалата, главоломното падане право надолу, е точно обратното на всичко, което става в момента на планетата Земя и неговото осъзнаване от достатъчно голям брой артисали човеци.
Черното поглъща бялото, но бялото трябва да намери сили да излезе от неговата сатанинска прегръдка, за да има равновесие !!!
Това е единственото чудо, което могат да предизвикат самите хора, другото чудо може да дойде само от Дедо Боже, но само ако е заслужено или реши просто да покаже, кой има последната дума. Природата и самата Земя като живо същество са в неговите ръце и сигурно ще ги използува, за да покаже, че никой не може да е по-силен от него и от космическите закони.

Колкото и да звучи парадоксално, за да се видят крайните цели на глобалната политика за тоталното владеене на човечеството, трябва да се има и глобално виждане и мислене и се вижда далеч във времето и крайната им цел на заниманията. Накъсаните и едностранчиви истини и истинки, разхвърляни хаотично в безброй пъзли, до които сме успяли да се докопаме, ни дават напълно илюзорното чувство, че истината е пред нас цяла целеничка, голямата истина, глобалната истина. Е, дааа, амааа, неее.

Според моите наблюдения най-трудното е, да се върже всичко случващо се със собственото ни съществуване в точната конфигурация и да се види, като какво точно винтче от системата ни използуват.
Иска се много голямо съзнание и силен дух, лишен от егоценстрични набези, за да се види човек сам в истинската светлина и положение, в което са го чучнали като пионка и съответната роля, която изпълнява. Да деее, но всички предпочитат да гледат другите и тяхните роли и действия, но не и собствените, което естествено пречи за поправките и корекциите по житейския ни път и не ставаме слугинаж на сатаните.
Само със ясно съзнание за собствената ни роля може да избегне човек, да стане пъзелче в тяхните игри с отделните хора. Нали се сещате, цялото е направено от отделните парченца и не може да се промени цялото, без това да стане с парченцата.

За голямо съжаление, сигурно поне 90 процента от хората умират, без дори да подозират, каква роля са играли в сатанинската система, която управлява цялата планета.
А това означава, да си живял напразно, без значение, как е протекъл живота ти и с колко успехи и бил отрупан пътя ти, щом най-важното не си разбрал, че крайната цел на твоите добри действия са били чиста проба сатанински.
Дааа, повечето живеят в тотални илюзии и умират с още повече, като си мислят че това са им успехите в живота. Е, да ама не !!!
Както винаги всичко в Матрицата е наопаки и всъщност, последните са били винаги първите и това, че другите не са го разбирали си е за тяхна сметка и тя тепърва ще се плаща от цялото мухлясало и обратно човечество.

http://selenabg.com/index.php/2008-08-12-22-05-32/2008-07-28-06-20-41/40-2008-07-27-20-28-03/1367.html

Както във всички информации особено от този сорт, има скрита картинка и трябват много усет, знание и интуиция, за да откриеш накъде бие вкараната съвсем нарочно между истините, манипулация и каква е крайната цел на това информационно занимание, което от една страна хвърля силна светлина, а от друга дърпа тотално до долу завесата. Трудна работа, но не е невъзможна.
На пръв поглед, на мен ми се струва, че искат да насочат мислите на хората към новия измислен враг - извънземните и да струпат върху него цялата вина за миналите и бъдещите ужасяващи действия на Елита върху горката ни планета.
За огромно съжаление голяма част от спуснатата информация за подземията и отвличанията е очевидно вярна, но в този сандвич от истини, къде ли са сложили парченца от тотални лъжи, за да ги налапаме с удоволствие и ни подведат в напълно погрешната посока, както винаги ?

Глава 11 от книгата ''Children of the Matrix'' от Дейвид Айк, с някои малки съкращения.rar (202.45 KB - свалено 6 пъти.)
http://www.youtube.com/user/oknele#p/u/28/ajKmDP6T4v4
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,12111.msg186605.html#new

То хубаво да мислят, но няма с какво, защото промит и зомбирано-програмиран мозък не може да мисли самостоятелно, а само изпълнява програми и приема чужди мисли. Та нали това е и целта им, крайната цел на заниманието, за да могат да си разиграват игрите за тотален контрол над човечеството, без някой да им пречи.
Едениците, които успяват да надхвърлят програмите и да си останат Хора биват бързо изолирани от останалите, които така и така ги чувствуват чужди, санкционирани, тероризирани по всички правила на психотронно-манипулационните техники и в последна сметка ликвидирани.
Така де, не може да има такива еденици-индивиди, трябва да има пълен ред в настъпващия Нов Световен Ред и всички да са еднаквички, без никакви задни мисли и помисли и да реагират единствено и адекватно на бутончетата с програмките, като не са предвидени никакви отклонения от Реда. Био-роботизация тотална, без остатък, всички ще бъдат ред-ови, вързани към сателити !!! Глобалност на глобуса на всички нива, въобще глобално заглобване !!!
Няма ала-бала в дяволската централа, карат само напред с рогата дяволетата. Жалкото е, че говедата, които управляват, забравят, че също са рогати, силни и способни на победи срещу злите сили.
В тази връзка за скритите човешки способности ми хареса следното изказване :

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,12073.msg186919.html#newИван
Начинаещ потребител НеактивенПубликации: 60

Re:Кой е Христос и кой е Сатана и защо враждуват
« Отговор #66 -: Вчера в 10:27:52 »
- Да, ние сме. Разбира се, мнозина подозираме, че земното човечество е създадено за това - да бъдем специалисти по изнамиране на решения в невъзможна ситуация. А най-добрите пък от земните специалисти сме ние българите - от върха на Земната слава, до дъното на робията - за нас няма скрити тайни.Към всичко това следва да се добави още нещо. Защо непрекъснато "откриваме" неща, които са все потенциални у нас, защо всичките чудеса са все неразвити у земния човек - че можем да летим и да живеем без храна, че можем да знаем всичко, което пожелаем, че сме безсмъртни... Защо всичко това е все недостъпно? Но дали е така? Дали не е време да погледнем на въпроса по следния начин. Нали именно така би изглеждало идеалното скрито оръжие за решаване на проблема Луцифер! Та ние сме скрити дори от самите себе си. Нужно е само да се АКТИВИРАМЕ в нужния момент! Идва ли той? Идва. Изглежда се случва активиране. Ако не се получи, ще трябва да се изработва ново оръжие. Край на цитата.

И ако се върънем отново към Историята на бъдещето, това изказване също казва доста, макар че темата е много обширна и липсва много информация точно по въпроса, но който търси, ще я намери :

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,12111.msg186919.html#new
otnesen
Начинаещ потребител НеактивенПубликации: 24
Re:Историята от Бъдещето: Тенденции 2012
« Отговор #10 -: Днес в 01:52:03 »
... Швейцария е описвана от различни пътешественици като силна, богата и независима държава още от времената на Наполеон. Ето защо, считам, можем да приемем, че щабквартирата на хипотетичните илюминати е именно там и ръководенето на локални, регионални и глобални обществени процеси не е от вчера. Край на цитата.

Класика е, Централата винаги да се представя като неутрална, за да не бъде разкодирана и да изпълнява на спокойствие сатанинските планове.
Така де, открай време на подмолните действия, които всъщност са главните двигатели на събитията, им викат неутралитет. Този принцип е застъпен така или иначе на всички нива и ще го откриете навсякъде и даже и най-вече у вашите приятели.
То и затова ние си имаме приказката - Господи пази ме от приятели, от враговете, сам ще се пазя. Ще кажете няма връзка, всичко има връзка, когато се касае за принципно положение и всеки принцип е застъпен на абсолютно всички нива, а това че не ги виждате, е вече ваш проблем и си плащате цената.

Сигурно сте обърнали внимание, че всички форуми са по тематика точно определена и не дават да се смесват темите, нещо което не е никак случайно и е вързано точно с това, да не може да връзвате пъзлите и да си остават разпокъсани във вашето съзнание, нищо че са истински, няма да може лесно да ги съедините и получите Картинката.
Така де, от много парцелиране всичко на парцали да стане !!!
Знаят си работата манипулаторите, не ще и дума даже, еле па, админите.
То и затова, още като се родят децата вече им парцелират мозъците, но кой ли обръща внимание на подобни парцалчета в информацията. А тя е най-важната, защото изцяло променя хората и ги прави сто процента податливи на програмирането, към което пристъпват веднага след това. Та то и затова, никой не обръща внимание на най-важните неща. От парцали истини не се получават, освен по-скоро с тях да ги забърсваш !!!???
Всички се занимават с последствията, но не и с причините и причинителите, за да продължават злините !!!

http://erigkan.ucoz.ru/news/traki_i_druidi/2009-10-31-406

Време е да се върнем в началото, там където блика изворът с живата вода !!!

http://erigkan.ucoz.ru/

Инфо, колкото си искате, но балъците продължават да гледат живота през стъклото на бокала на Матрицата и въобще не ги засяга, докато не ги подпрат лично с остена силничко. Но и тогава реагират само за собственото си положение и не се интересуват от другите, нещо идеално, за да продължава Сатаната да вилнее над Земята.

В рубриката "Това ми хареса" като едно тлъсто парче пъзелче :
http://news.ibox.bg/news/id_1145171562
KeepWalking 31.10.2009 18:43
Това не е случайноНай голямата рецесия от 1930 насам заедно със свински грип плюс воденето на 2 войни в близкия изток......Не е случайно.Престокторира се света.....1996 Започва воината в Бивша Югославия1999 приемат централно европейските държави в НАТО1999 НАТО бомбандира Сърбия2001-11 септември2002 -Нахлуване в Афганистан2003-нахлуване в Ирак2004 -10 държави от бившия соц блок повечето влизат в ЕС2004 БГ и влиза в НАТО2007 БГ и Румъния влизат в ЕСВсяко едно е свързано с предходното.........
Освобождават свободното движение на наркотици през България и Бивша Югославия като разширяват ЕС-то,в същото време постоянно ни продават оръжие за да могат да опазят коридорите на наркотиците ,които идват от Афганистан,от руснаците и арабите.Ако нямаше 11 септември нямаше да могат да вземат наркотиците от Афганистан под формата на "легална война" Хората ,които притежават световните пари едва ли не разбирали ,че ще вкарат света в Рецесия,просто парите са изключително големи.....Богато Европа ,която до безкрай може да купува афганските наркотици...В същото време от другата страна на света Америка слага 7 военни бази в Колумбия което никога не е правено никога в световната история........
Свалят правителството в Хундорас защото режимът не ги уствойва,също така в Мексико започват нечувани и невиждани по размера си убииства..........същото е и там.Парите ,които могат да се спечелят от продаването на колумбииски наркотици на територията и САЩ се измерват в трилиони.....и са неизчерпаеми... Край на цитата.

Власт, власт, но без много пари, неизмеримо много пари, номерът не върви, така чеее ... трябва войни за територии на влияние, дроги, използуване на новите биологични и други оръжия и още много други нещица, за да смачкат окончателно човеците на тази земя ??? С дрогата и другите номерца за изкарване на парета върви отлично и геносида ??? Въобще, всички си върви по плановете !!!
Използувам умалителни, защото същите изкарват всичките тези ужасяващо сатанински неща пред очите на овчясалото човечество като нищо работа, добре завоалирани и едва ли не добродетелно демократични, а всъщност са главните двигатели на злините днес по земята.
С Демоно-Крадци-те няма ала бала !!! Действуват точно и прецизно като швейцарски часовници и сигурно затова, в Швейцария им е главната централа, ха, ха, ха.

НООО ЦЕНТЪРЪТ Е ЕДНО, А ВЪРХА СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО ... !!!???

В ЦЕНТЪРЪТ НА ЦИКЛОНА ВИНАГИ Е СПОКОЙНСТВИЕ ТОТАЛНО И ТИШИНА БЕЗМЕРНА, НООО ВСИЧКО Е ПРИВИДНООО.
ТАКА ДЕЕЕ, ТОЧНО КАТО В НЕУТРАЛНА ЗОНА, НООО В НЕЯ ВИНАГИ СЕ ЗАРАЖДА ЦИКЛОНА И ПОМИТА ВСИЧКО НА ПЪТЯ, МНОГО ЧЕСТО ДОРИ И СЛУГИНАЖА.

Висш или низсш слугинаж, в Центъра или извън него, все едно, за него на ВРЪО с окото на Циклопа, няма място, даже и на БЪРДОТО !!!

Върхарите не обичат низините !!! Низините вечно се надигат и искат да стигнат върховете, но не разбират, че има природни дадености, които не могат да се променят, кой кога си иска, макар и да му не стиска.
Само изригването на Вулкана може да промени нещата и размени местата !!!???

Пълно е с демони и то толкова много, че вече на никой не му прави впечатление и очевидно отдавна са забравени по цялата земя истинските образци човешки.
Човекът вече е от рода на изчезналите динозаври, само името му остана, по-скоро нарицателно и съвсем не се покрива вече с двукраките днеска !!!
Истинските Хора ги гледат, като че ли са паднали директно от небето ангели и нещо хич на им харесват разликите, предпочитат да ги няма, за да им напомнят отново, какво е истински човек и в какво са се превърнали те самите.
Какво не вярвате ли ? Направете си едно истинско анализче на живота и бързо ще видите, че е така. Но не анализ на това, което другите са ви направили, а на това, което вие сте направили на другите, иначе сметката няма да е никога точна и всички се изкарват от добрички по-добрички. Лошите са винаги другите и никой не вика, че е лош, а добрите ги хванало вечната липса, освен в нашите собствени илюзии !!!

Главните са, си главни, макар и слугинаж от висш ешалон и си имат главни цели. Тези цели, обаче, не са достижими, без другите, всички останали двукраки, които щъкат ошашавени и зомбирани по земята, а другите, това сме ние всички, така чеее ... ???
А трикът с "А нам все равно" в една илюзорна неутрална зона, не вървой вече, всички плъхове ще трябва, искат не искат, да излезат от дупките, защото корабът потъва, така или иначе !!!
Има си космически закони и от тях по-Голями няма, така чеее ... ???!!!

През последните две хиляди години човечеството си предопределяше Голямото бъдеще, което искристализирва напълно точно сега и в най-близко време ще блесне с пълна сила ... безмерната глупост човешка, бум, бум, бум и после тишина, смертелна за много лета.

Copenhague le coup d'état globale ! URGENT ! Ok ça fait longtemps qu'on le dit mais là tout de même ça va un peu trop loin trop vite. Il faut stopper la machine avant qu'elle nous écrase tous. Il ne faut pas signer cet accord en décembre 2009. À vos clavier et démenez-vous comem des bons contre l'imposture du "réchauffement climatique". Al Gore est un être totalement d.... Allons pas de diatribe. Disons un prédateur sans scrupule comme ceux qui l'ont formé (Clinton - Bush - Rockefeller / Strong / la City). Le problème est que les pays 'émergeants' ne bénificieront pas de ces nouveaux tierras (la nouvelle monnaie mondiale après que le dollar américain s'effondrera, d'ici peu, quelques semaines/mois, pas plus). Tout est mensonge. La dictature totalitaire fachiste de tous les temps. Le pire tournant de l'Histoire des civilisations passées. En passant, tous les pays sont actuellement banqueroute ou en faillite. Bon coup de la tribu. Prêter de l'argent au dela de la capacité de paiement. Avec des intérêts usuriers. Rothschild et ses maîtres (car malheureusement ou heureusement, on ne sait trop, il n'est qu'un des directeurs de la Table Ronde des Chevaliers) sont sur le point de gagner ou de perdre. Lisez les Protocoles des Maîtres du Monde, vous verrez où nous en sommes rendu dans "le Plan" du Nouvel Ordre Mondial.

И да знаете всичко е по темата, защото тя е винаги само една, нооо подразделенията й са много и различни, нали се сещате, при това по пирамидалната система, та много да не знаете и да се усещате, кой командва парада и най-вече, какви са им крайните цели на всичките дяволски занимания.

http://www.google.ch/search?hl=fr&source=hp&q=mental+control+&meta=&aq=f&oq=

http://news.ibox.bg/news/id_38436318

Хе, хе, хе, кога ли ще почнат и да продават хора със специална генетична стойност, като тази крава ?
Всъщност те си ги продават такива хора, но зад кулисите и си изкарват доста сребърници за тяхна сметка, като ги изучават с подробности, за да се научат, как да ги модифицират, защото  "генетичните  гении" - рядко срещани индивиди, нещо ич не им отърват, пречат им на плановете за постигане на тоталната власт над света. Дружко си е, когато те са ги създали и програмирали да им служат, единствено на тях, там е фатката я.

http://picasaweb.google.com/home Albums

понеделник, октомври 19, 2009

ЩО ЩЕ ПРАВИМЕ ЗИМЪСКА, КОГАТО СНЯГ ЗАПРЪСКА ???!!!

Дзън, дзън, дзън, зима е навън !!! Мраз сковава земята, студени са и сърцата !!! http://picasaweb.google.com/home Albums

Дааа, шестаците от цял свят, под ръководството на баш-баш, та баш-Майсторите, се готвят да маркират овцете с трите шестака, за да ги държат всички по-изкъсо и им промият мозъците окончателно. Дори имат наглостта да си правят и реклама - тип тест, за да видят, колко балъци ще се хванат на въдицата. После ще отворят тихата война на спринцовките и по-после бой по китаритe, за да ги включат към сателитите и спец-компютрите от най-голямия калибър с програмите на баш колобърите ... 20 octobre 2009

Vaccination grippe A - H1N1. Conversation Dr Hamer/Helmut Pilhar 26 août 2009. La puce CHIP est dans la seringue. Hamer : "nos pires craintes ont été dépassées en quelques jours par une réalité encore plus horrible." Le site du Dr. Hamer. La grippe A : une bonne occasion pour les marchands de puces RFID. Des élèves équipés de puces pour pister le virus A/H1N1. Lire la suite... Parlant de puce RFID.
Voici une pub arrogante et incitative. http://www.conspiration.cc/
Чипът CHIP е в спринцовката. Д-р Хамър: "нашите най-лоши страхове бяха надминати и след няколко дена реалността ще е още по-ужасяваща. За всяко овчé, номерчe-шестаче !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,3920.msg185715.html#new
Всъщност положнието е много по-страшно, отколкото би могъл да ви го представи и най-черния песимист. Очевидно един човек не може да разкрие на думи в цялата им цялост, сатанинските планове. Ац два, ац два, ац два, строй се, рапорт даден, рапорт приет и всичко ще ви е наред в Новия Световен Ред !!! Никакви забежки и забележки не са предвидени, новата мода ще е униформа в синхрон с унифицираните мозъци на всички и няма да може да кажете А ?, а само беее ... Направо прелест, невиждана и нечувана до сега, сто процента овча !!! Овцата Доли ряпа да яде пред двукраките !!!

НАЙ-ТРУДНО СЕ ДОЛАВЯ ОЧЕВИДНАТА ИСТИНА, ТАЗИ КОЯТО ВИНАГИ СИ Е БИЛА ПРЕД НАС И СТАНАЛА ЧАСТ ОТ НАС !!! ИМА ИСТИНИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ОТКРИТИ САМО АКО, ИМАШ ОПРЕДЕЛЕНИ ЗНАНИЯ И СЪОТВЕТНО НИВО НА РАЗВИТИЕ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПРОСТО ГИ ПОДМИНАВАШ, КАТО НАПЪЛНО НЕНУЖНИ ПРОСТОТИЙКИ, КАТО ЧАСТ ОТ ПЕЙЗАЖА ИЛИ ВАС САМИТЕ !!! 23 octobre 2009

 La nouvelle monnaie mondiale proposée: l'argent de Baphomet. Vidéo fr. http://www.alterinfo.net/La-nouvelle-monnaie-du-Diable_a34831.html


Хе, хе, хе Бафоме официално дойде, издокаран върху новите парета, за новия световен ред, та на света всичко да му е наред под дяволския каскет. И със знания и без знания, с ниво и без ниво, ще го видят всички на бърза ръка, като им стъпи окончателно на шията и ги набоде с рогата изодзадка.

http://erigkan.ucoz.ru/news/knjazt_na_sveta_i_negovija_izbran_narod/2009-11-09-421

ЗАБЕЛЕЖКА : Всички глави в този блог се състоят от много страници, но гледам нещо демоно-крадците са ръшнали и окрали всичко, което не им изнася.