Популярни публикации

Общо показвания

петък, ноември 20, 2009

ИЛЮМИНАТИТЕ, ВСЕМОЖЕЩИТЕ, ВСЕМОГЪЩИТЕ И ВСЕСИЛНИТЕ МАНИПУЛАТОРИ !!! ВСЕ-ВСЕ-ВСЕ ЗА ВСИЧКИ ДВУКРАКИ ОВЦЕ !!!

ИЛЮМИНАТИ ФАЛШИФИКАТИ ИЛЮМИНОПАТИ !!!

Ако Илюминатите наистина бяха илюминирани от дядо Боже, а не от Луцифер и имаха истинските знания за космическите закони, любов и хармония, нямаше да използуват своето безспорно могъщество и богатство, както и на тези, които са над тях и под тях, непосредствено, за да разделят, владеят, сеят хаос и омраза.
Ако бяха истински илюминирани, ако бяха истински ГОСПОД-АРИИ и светлинни деца на дядо Боже, всичките им усилия щяха да съм към установяване на хармония с космическите сили и закони, любов и мир в сърцата на хората.

Е да, ама не !!!

Луциферската светлина е точно обратната на Божествената, заслепява, но не осветлява, отнема, но не дарява, не ражда, но убива и т.н. !!!

http://erigkan.ucoz.ru/news/anti_manipulativno/2009-09-11-346

ВСЕМОЖЕЩИ, ЗАЩОТО ЧОВЕЧЕСТВОТО ДОБРОВОЛНО СЕ ОСТАВЯ ДА ГО МАНИПУЛИРАТ И ИМ ДАВА ВЛАСТТА НАПРАВО В РЪЦЕТЕ !!!
И ТЕ Я ВЗИМАТ ЕСТЕСТВЕНО И ЗА БЛАГОДАРНОСТ НИ МОДИФИЦИРАТ В ОВЦЕ, ЗА ДА ИМ Е СИГУРНА ВЕЧНАТА ПОБЕДА И ВЛАСТТА.
А МОЖЕШЕ И ДА НЕ Е ТАКА, РОБ СЕ СТАВА САМО ДОБРОВОЛНО !!!

Създават органични портали, за да ограничават истинските хора да стигнат до голямия ПОРТАЛ, през който трябва да преминат, за да излязат от бокала на Матрицата, за да видят Истината, да достигнат истинското космическо Знание и да заживеят като истински свободни човешки същества в пълна хармония и равновесие с природата, с божественото и със себеподобните.
Внушават ни чрез разни поръчкови посредствени писатели като Дан Браун, че трябва да се търсият символи и ключове, за да достигнем до магическото знание, а всъщност те упражняват своите сатанински магии срещу всички  Хора, за да ги превръщат в перфектните роби - зомбирани, модифицирани, програмирани, отдалечавайки ги все повече от космическите закони, късайки им и последните нишки, с които са свързани с небесните сили, с божественото, с Знанието и с дядо Боже, чиито представители са фактически. Чрез сатанинските си методи, които са внедрили изяло в научно-техническия прогрес на тази цивилизация, която владеят изцяло, превръщат всички Хора в сатанински същности, изяждащи се едни други и живеещи в пълни илюзии.
http://www.davidicke.com/index.php/
http://www.davidicke.com/forum/