Популярни публикации

Общо показвания

сряда, декември 02, 2009

http://www.conspiration.cc/

Albums
http://picasaweb.google.com/home

À propos d'une citation de John Swinton, (et non Swayton) ancien rédacteur en chef du New York Times, lors d’un banquet, le 25 septembre 1880.

À New York, lors d’un banquet, le 25 septembre 1880, le célèbre journaliste John Swinton se fâche quand on propose de boire un toast à la liberté de la presse :

« Il n’existe pas, à ce jour, en Amérique, de presse libre et indépendante. Vous le savez aussi bien que moi. Pas un seul parmi vous n’ose écrire ses opinions honnêtes et vous savez très bien que si vous le faites, elles ne seront pas publiées. On me paye un salaire pour que je ne publie pas mes opinions et nous savons tous que si nous nous aventurions à le faire, nous nous retrouverions à la rue illico. Le travail du journaliste est la destruction de la vérité, le mensonge patent, la perversion des faits et la manipulation de l’opinion au service des Puissances de l’Argent. Nous sommes les outils obéissants des Puissants et des Riches qui tirent les ficelles dans les coulisses. Nos talents, nos facultés et nos vies appartiennent à ces hommes. Nous sommes des prostituées de l’intellect. Tout cela, vous le savez aussi bien que moi ! » (Cité dans : Labor’s Untold Story, de Richard O. Boyer and Herbert M. Morais, NY, 1955/1979.)

Превод:
По повод един цитат на John Swinton екс главен редактор на Ню Йорк таймс на един банкет от 25.09.1880 година.

В Ню Йорк по време на един банкет, 25.09.1880 година, известният журналист John Swinton се ядосал, когато предложили тост за свободата на пресата :
Не съществува в Америка, до сега, свободна и независима преса. Вие го знаете толкова добре, колкото и аз. Няма един единствен между вас, който да посмее да напише своите мнения честно. Вие знаете много добре, че ако го направите, те няма да бъдат публикувани.
Плащат ми заплата, за да не публликувам моите мнения и ние знаем всички, че ако се правим авантюри, ще се намерим на улицата, илико.
Работата на журналиста е да унищожава истината, патентова лъжата, перверзията на фактите и манипулацията на мнението в служба на Силата на Парите. Ние сме изпълнителни оръдия на Силните и Богатите, които дърпат конците зад кулисите. Нашите таланти, нашите знания и нашия живот принадлежат на тези хора. Ние сме проститутките на интелекта.
Всичко това вие го знаете, толкова добре, колкото и аз.
Цитат » (Cité dans : Labor’s Untold Story, de Richard O. Boyer and Herbert M. Morais, NY, 1955/1979.)

http://www.conspiration.cc/.cc/

Хе,  хе, хе, 1880 година, а представяте ли си сега, какво е положението ?
Впрочем, какво да си представяте, като всеки ден го виждате и няма даже накъде повече, Манипулацията е, квази тотална не само с журналистите, а и със всички.
Овчясването на човечеството - пълно, манипулацията - все по-могъща, манипулаторите все по-богати и властни.

Всички се страхуват от свинския грип, най-страшното ще дойде, когато дойде овчия ???!!!
Първо свинчетата, после овчетата, а после - няма никой !!!?? Вековна тишина и тук-таме  лакеи-роботчетата, с еднакви отмерени програмирани движения робуват на властелините.

Най-голямият проблем вече не е, че баш-майсторите манипулират, модифицират и убиват, а това че човечеството, като цяло, се оставя това да става.
Вълкът си е хищник и си иска своето, за да съществува, но защо хората се оставиха да бъдат превърнати в овци и като такива, не само отварят вратите на кошарите си, но и канят Кумчо Вълчо вътре, въпреки очевидните му хищни намерения. Защо овцете смятат, че колкото са по-хрисими и с овче умиление се увъртът около вълците, ще им се размине, въпреки очевидните факти, че това никога не става ?
Това е главния проблем на овчясалото вече напълно човечество, всичко останало са подробности, които по-скоро го разсейват и отдалечават, макар и да са истина, от простичкия факт, че само съдействува, по един или друг начин, на вълците и вълчарите. При това положение, няма и не може да има други резултати за всички овци на Земята. Макар и напълно овчясало, човечеството има все още, макар и не задълго, едно голямо предимство, че е многобройно и ако реши да се конфронтира масово, просто ще победи.
Е, да, ама, ньеее !!! Въобще няма такива признаци. Тук-таме всред паството, някой случайно артисъл човек надигнe глас и реве срещу вълците, напълно самотен, точно като магаре из овце. Овцете го гледат ококорено, сякаш от друга планета е паднал директно или просто го вземат за извънземно, при това лудо. Па се чудят, ли чудят, как така не е станал междувременно и  той като тях, блееща овца и не се умилква като самите тях на вълците, с тоталната илюзия да му се размине, за сметка на останалите.

Е, има много овце, които се взимат за много интелигентни, наблъскали са им овчите кратуни с каква ли не наука, блеят много силно, уж разни истини, пишат и бришат, но само по заповед на вълците и по начини, които с нищо не спасяват горките им овчи събратя, напротив. Така де, напълни се лъжепророци, които на всичкото отгоре, си въобразяват, че не са овци.

Е, дааа, ама, неее, даже в известен смисъл, са по-овци и от другите, които въобще все още не разбират в каква сатанинска ситуация се намират и нямат и понятие за собствената си овча модификация и  конфигурация, в която са ги набутали, вольо или невольо.

Такива ми ти работи. Вълк кожата си не мени, но двукраките овци биха могли, стига да им стиска, много са и биха могли да разпардушинат всички вълци.
Е, дааа, ама, неее !!! Отвсякъде се чува жално блеене и явно на всички им харесва овчето съществувание !!! Загубили са ума и дума пред Бафомето !!!

Явно, в световната преса само датата на издаването е вярна !!!

http://www.dailymotion.com/video/xbbm3e_1retour-diran-conference-de-presse_news /на фр./

Това видео го вземам като прекурсор, доста ясен, но не за всички, все още е много е тънка червената линия тука, толкова тънка, че и самите участници не я виждат.

На пръв поглед добре звучи, хората са истински, но както винаги има и трета точка, най-главната - където е манипулацията. Нали знаете, чрез истината най-лесно се пробутва лъжата, както и чрез искрените хора, заплеснати от Идеята, пропускат манипулацията ? Но едно е сигурно поне, идват нови времена и за някои ще са особено тежки, но точно те, едва ли се усещат, понеже доста са се самозабравили. Историята,  когато никой не си вади добрите поуки, винати се повторя, но в още по-лоши варианти и за всички други.
Започва се един много голям завой от 360 градуса от много далече и полека-лека.
Малцина ще го видят или почувствуват още сега и после пак ще има, ой, лала, лала, лала, от къде ни дойде пак това връз промитите главета ? Кой ни сра в гащата ?
Дааа, тези които правят голямите виражи и държът рула на кораба наречен Земя имат много време и го започват иззотдалече, бавно и сигурно с много голям радиус, за да не се усети никой, накъде отиват нещата.
Кой се  усетил, усетил, така или иначе точно, тези които би трябвало да го видят, дремат добре поприспани и накрая супер изненадани и отново неосъзнати, което означава почти автоматически, победени. Не е важно, баш,  баш, та баш-майсторите, кои ще хванат за ушите да им вършат работата, по-важното е, че  зайците не се и усещат,  каква е крайната цел на заниманията, която е стриктно предопределена.
Ще има явно повторение на пиесата, но с нови декори и с повече супер екшъни, както го изисква новото време, за което подготвят човечеството от доста време.
Най-трагико-смешното ще бъде, че всички ще са изненадани, не само най-потърпевшите, точно като със снега, който вали всяка зима, но те все не са подготвени технически и психологически.
Дааа, повторението викат, е майка на знанието, но кой знае защо, човечеството упорито отказва знанието, иначе повторенията са винаги на линия, което естествено не е никак случайно последствие.
Кой знае защо, на Знанието му викат Наука, а те са диаметрално противополжни неща.
Нищо де, то точно от това объркване идват всичките нещастия на тази Земя и цялата й научно-техническа цивилизация, която няма вече грам връзка с космическите знания и закони, с Твореца.
И така, та от две хиляди години насам !!! Преди с дървени глави, сега с гланцрани и с надлежно промити мозъци, със средствата на Голямата Наука. Всъщност, няма значение, важното е, че все до  едно и също, неизменно  се стига.
Екшън, екшън, та екшън, но този път човечеството ще го закърши много яко, толкова много, че дори тези на рула, непредвидено, ще го изпуснат в голямата сматоха и ще става, каквото ще става. Голямата въртележка, тепърва ще отпочва !!!
Целят се в един мнооогооо голям Заек, което означава, че и подготвят нещо мнооогооо голямо, толкова голямо, че може да излезе извън Контрола. Е, няма да е за първи път на тази Земя.
Нооо, на кой ли му пука, като ни подпукат ще го мислиме, е девиза на всички !!!
Да, деее, но проблемът е, че въобще няма да има време нито да се мисли, нито с кво, само едно голямо меле, в което може и някой да оцелеее, слчайно де !

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-12-04&article=304429

Ил ми майно ле илюминати забушуваа из нашата земля
ил ми майно ле, българите започнаа да мъчат и изтребват !!!

/http://erigkan.ucoz.ru/
http://eltimir.ucoz.ru/
No comment, достатъчно красноречив документ, за тези, на които им стиска, да знаят Истината !!! Малцина са, но си заслужава, нооо като ги заблъска със сила реалността, може да станат и повечко, но ще е късничко !!!

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-12-08&article=305003
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=306259

Хе, хе, хе похарчили 134 милиона евро, за конференцията и замърсили доста въздуха, с частните си самолети, за  да идат на нея. След това ще викат, че нямат пари да осъществят решенията. Лелей, тия взимат вече на подбив цялото паство /така нареченото все още човечество/, съъъвсем открито. По-интересното е, че не се чува дори блеене вече откъм кошарите, притихнали са всичките и си чакат орисията, пустите му овчета, с овчета. Намериха им цаката и сега цакат ли, цакат всичките си козове, за да стигнат до лелеяната си мечта - глобализация на планетата Земя. Трябва да останат, има нема, един милярд роботизирани роби, да им слугуват, все отбрани лакеи-киборги, а останалите за скраб ще отиват. От Останалите Глобалистите просто са решили, че нямат нужда и работят вече съвсем отрито по Въпроса.
И защо не, след като жертвите им се правят на утрепани лисици или ебани гяволи, ох-ах пардон, а всъщност са си най-безподобни овци, с промити до блясък мозъци, по които всичко се лизга и нищо вътре не влиза ? То като гледам вече орезилиха и овчата раса, защото четирикраките овце, като ги колят врещът и ритат, а от двукраките, ни гък, ни мък.
/Мерси на един незнаен форумец, който беше споменал това./
Е, то бива бива, но това на нищо не прилича.
Лелей, до какъв голям резил стигна човекът. Те на това аз му викам тоталното падение и деградация, до която докараха 6-7 милиярдно човечеството, при това, от само една шепа сатанисти. Всички плуват в един огрномен океан от лайна с говна и сякаш това им е най-приятната и естествена среда на света. Свикнали са отдавна с миризмата, така че проблеми няма, да си затъват в собствените си миязми.
Ах каква миризлива Фантазия тотална, направо глобална, осъществена от глобалистите за глупандерите !!!
Най-интересното е, че всички говорят за глобалистите в бъдещо време, след като повече от ясно е, че те отдавна са тука и глобално владеят планетата, а в най-близкото бъдеще само ще узаконят съвсем официално това положенние.
В Копенхаген, точно този момент отпочва, но човечеството е на колене и се прави на лапен зи мухен. Е, може и още да се каже по-пиперливо, но хайде, от мен да мине, вие и сами ще се сетите, така или иначе ще го почувствувате, ако не е станало вече. Само педерасите ще са добре и радостта им ще расте, хе, хе, хе !!! Сигурно затова модифицират вече, кажи речи, всички  в гейчета, че да са радостни и щастливи, макар и глобално заробени.

http://www.youtube.com/watch?v=rkx7myyAk4s

http://www.youtube.com/watch?v=pesqQpi6KC0

Харпиите на ХААРП започват както бяхта обещали още преди 6-7 години да инсценирват НЛО-та и халограми в небесните простори да смаят докрай горките овци по цялата земя и да си настанят без проблеми НСР-то-без да имат никакви проблеми. Бяха обещали и преди това да цвъкнат либерализма като голямо кравешко лайно насред демонокретенизма- и както виждате точно така стана. Ако не друго, поне си изпълняват точно обещанията пред овдцете, а те горките гледат с овче умиление този цирк и се радват като дечица на шутовете, които междувременно ги разсмиват и ги разсейват, докато им стъпат на всички на шията и ги превърнат в киборги. Въобще наистина почна да става много весело, драматично и особено трагично.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4131.0.html
Естествено, че не е случайно местонахождението на тази фантасмагория, илюминатска шмекерия, тип пасмантерия.
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,2787.45.html

http://erigkan.ucoz.ru/news/nevidimata_ataka_prodlzhava/2009-12-12-444

"Истината е, че масовото подслушване не е с цел да се борят с някакъв измислен тероризъм, нито с педофили. Целта им е да откриват сред масата необикновени умове и хора с развити определени специални възможности. После да ги вербуват/разработват или елиминират." Край на цитата.
Това е наистина голямата истина с Интернета и всички, които пишат в него. Радвам се, че потвърждава и моето мнение тук, като отметка:

http://eltimir.blog.bg/politika/2009/12/11/obratnata-strana-na-vremeto.452930#comments

http://picasaweb.google.com/home /АЛБУМИ/

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-12-12&article=305598

Подаракът на Бофомето !!!

неделя, ноември 29, 2009

ОТНОВО ПУСКАМ ИЗТРИТАТА ТЕМА "ХАРПИИТЕ НА ХААРП"

"- ИМА НЕЩО ГНИЛО !!!" - ОСТАРЯ, ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ГНИЛО !!!
ЦЯЛО ЧУДО Е, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ КРЕПИ НЕЩО И НЕ СЕ Е РАЗПАДНАЛО НАПЪЛНО !!!

http://www.ivanstamenov.com/?p=663#more-663
//www.iva“
Да се огледаме! Всичко е наопаки. Всичко е с краката нагоре: лекари унищожават здравето, адвокати унищожават правосъдието, университети унищожават знанието, правителства унищожават свободата, масмедиите унищожават информацията, а религиите унищожават духовността.” Край на цитата.

Майкъл Елнър – лекар и психолог
 
Така де, и аз откога викам, че в Матрицата всичко е наопаки, но очевидно не е достатъчно само да се констатира, а да се обръщат нещата, всеки в своя микрокосмос, докато всичко си дойде на мястото. Всички столове са нагоре с краката, време е да ги поставим на краката и да седнем на тях като ХОРА !!!

Е, да ама не, всички чакат другите и за него да го направят и по този начин нещата все повече загниват и се разпадат, докато нищо накрая не остане. Всичко се развива съвсем логично, според държанието на всички двукраки и разпадът се очертава съвсем наскоре като логическа ръзвръзка.
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,9002.0.html
http://www.ossem.eu/article.aspx?pg=arl92
И с климата всичко са обърнали наопаки !!!???
Тази зима от затоплянето на климата ще измръзнеме от студ,  то не беше затопляне, то не беше чудо. От кога на минусовите температури им викат затопляне ? Всъщност има затопляне и то голямо с микроондовите, лазерните и психотронни оръжия, но само у главите на ненормалните политици и техните безбройни слугинажи с тяхните измити до блясък и изпържени мозъци, при това предварително добре изгнили.

http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=406&aid=9728

ХААРПИИТЕ на HAARP не си поплюват Земята и атсмоферата
преобразуват !!!
Слугинажът на Сатаната унищожава Планетата, а човеците от човечарника-овчарник дремат и чакат без дори елементарните  реакции на инстинктът им на самосъхранение - Апокалипсисът наууу !!!
Тук таме някоя изблее жално и никой не я чува или се преструва, друга пък почне да рита и подритва, пак  никакви реакции не предизвиква из останалите овце, вкупчили се страхливо, се разсейват със грандиозните спектакли и подхвърлените им наръчи слама, очакват своето заколение с пълно смирение.
http://www.conspiration.cc/
arnaque-taxe-carbone-jovanovic-arna
http://www.newsoftomorrow.org/spip.php?article6878