Популярни публикации

Общо показвания

събота, декември 12, 2009

"- ИМА НЕЩО ГНИЛО !!!" ОСТАРЯ, ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ГНИЛО !!! ЦЯЛО ЧУДО Е, ЧЕ ВСИЧКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕ Е РАЗПАДНАЛО !!!

Ах, пуснали са голямата гумичка в действие, дори ситовете, които пускам без коментар, не им се нравят вече !!!
Albums
http://picasaweb.google.com/home

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?PHPSESSID=lrhmb9l9q5jmic08r6ugnur2i4&topic=290.msg192858#new
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?PHPSESSID=dbpp71485ofdscsgieethnh0t0&topic=12714.msg192864#new
http://www.ivanstamenov.com/?p=803#more-803

/http://www.conspiration.cc/

Дааа, наистина има нещо гнило и особено сега и отново  в Дания.
Остава да открием, кой  играе ролята на Хамлет сега, какви въпроси си задава от сорта
-TO BY, OR NOT TO BY и на кой е черепа, който държи в протегнатата си ръката ?
Ха, ха, хаaa !!! Кой е Шекспир в случая и пише сценариото, дори не искам и да мисля.

Очаквайте трагични драми по шекспировски и със сигурност перфектно римувани, стриктно ритуални и много кръвопролитни !!!

Копенхаген по никой начин не е избран случайно от гледна точка на някои ритуали, всичко е точно, няма грешка, кааакто винаги.
Овцете също нямат грешка в овчото си умиление и самодоволство, кааакто винаги,  да се съгласяват за собственото си изтребление !!!
Въобще, всичко си е баш как си трябва и както са го предвидили, баш, баш, та баш-майсторите.

Хай да са ви  честити всичките подаръци, които са предвидили на всички за лето двехиляди и десето !!!
Ще хлопнат всички изходи на човечарника и после, въййй, ще фърчът вълна и копита !!!
Ще фърчи също дреп и перушина от овченцата, които  станали  бели гълъби, но тогава ще има дум, дум, дум  с дум-дум и опаланка, бум на земята, няма никой в небесата.
Всичко живо ще лази от шубе по земята, без много да шава, освен по команда през чипа, по законите и с движенията на влечугите !!!

Всички двукраки, които щрапат здраво и самодоволно  по земята,  са им кръцнали докрай връзките с небесата.
Да летят не биха могли, но като плужеци са идеални, върдалящи се в калищака на собствената си деградация !!!

http://www.ivanstamenov.com/?p=663#more-663

//www.ivanstamenov.com/?p=385

Това прозорче не съм го отворила аз, а някой шестак, но го оставям, като обица на ушенцата, правена от ушевците, шушляците и шушумигите !!!
О, език мой свещен, нямаш равен на себе си !!!
Няма и да сменям заглавието, което се повтаря, защо ли не са измислили нещо подходящо за случая ? Сигурно защото така са ги изкомандарили горките.
Подобни  демострации на власт и сила, са излишни поне за мен, знам че си пъхат носовете навсякъде, така че ..., айде немааа нуждааа, значи от ваште знаци. Знам ги наизуст от безбройните повторения през всичките години на живота ми, без изключения, така че ... по-кротко там в коневръза, ох пардон, в центъра на овцевъдството.
Не се престаравайте толкова деее, вече сте си заслужили достатъчно новогодишните бонуси, с бясната скорост на бесни кучета, с която действувате. 

Трийсетте сребърника са  осигурени завинаги на всички продажници, така че ... , нооо и някои други неща, не забравайте и това. Проклятията са като бумеранга, а той се завръща със сто пъти по-голяма сила, така че ... !!!
Даже ще добавя нещо от същия блог на този Стаменов. Винаги има какво още да се научи, който търси, намира, дори игла в огромна купа слама !!!

Дааа, двукраките овце преживят сламата, а човеците търсят иглата !!!

Въпрос на модификация, зомбация и манипулация !!!

http://www.ivanstamenov.com/?p=723#more-723

Приятно четене или рупане, кой каквото му подхожда, както му харесва и колкото може !!!
Да не забравите и да си вземете подаръците, които ще ви остави дядо Мраззз- Илюмини-нас под елхата на Дания, само гледайте да не се смразите, даже вкочинясате от изненада.
Ха, каква ли е етимологията на Мраз ? Трябва да е от мръзна, но може и да стане и от глагола - мразя. Хъъъ - интересна работа, ще трябва да проуча въпроса в дълбочинка, може да се промени значението на бърза ръка.

http://erigkan.ucoz.ru/news/zapadt_stana_totalitaren/2009-12-12-447
"ЗАПАДЪТ СТАНА ТОТАЛИТАРЕН" и немножка тотално-пъдарен.

Цялото възможно информационно  световно пространство е изпълнено, даже препълнено с информация пре-достатъчна, за да схване дори една овца,  какви сатанински планове  се подготвят под носа на цялото човечество. Ако сега не разберат масово, в какъв омагьосан кръг човечеството е попаднало и не го осмислят, значи никога и няма да стане, преди напълно да изчезне.
От опозицията и съпротивата, глобалистите само набират сила, тъй като тя се води от една шепа хора и те даже ги насърчават, защото ги вдъхновяват и не рискуват по някакъв начин да се разраства и победи, защото са стриктно контролирани.

Аз съм до тука, отдавна се каня, но все намирах още нещо да изпраскам срещу манипулаторите. Стига им толкова вдъхновение, поне от мене, така или иначе, всичко което трябва да знаят овцете, поне до този момент, е написано, само да има кой да чете и най-вече да го осмисля. Стига вече хабене на сили и време, по-добре да се напише  един роман, отколкото човек да се балтае из тези сфери, където вилнеят само шестаци и блокират всичко фактиски и практически, а овцете, ни чули, ни видяли, се правят на ебани гяволи. Да не говори ме, твърде много от тях са станали чиста проба продажници.
Писна ми покрай мен да си пълнят джобовете и да си добавят още звезди на пагоните, т.е.  правя им добро само на тях, а те да ме тероризират денем и нощем за благодарност. Тези, за които пиша хич, така или иначе  не им пука и си гледат животеца нищожен.

Има толкова още неща за откриване и преоткриване, за да се завърши един етап на пълно осъзнаване, вместо да се повтаря и преповтаря на овцете, на които въобще не им пука и не си дават никаква сметка, какво става и че пряко ги засяга.
Хайде, на мен ми писна с овчи работи да се занимавам. Абсолютна гадост.
От времето по-ценно нещо няма, така че пайдос, ще го използувам за други цели.
От какъв зор да вдъхновявам само сатанистите, за да ми въртат дяволските си номера ? Баста !!!
Всички, включая и аз, си хабят енергията в приказки на вятъра и всъщност това е целта на заниманията на властелините.
Българският народ го е казал, когато там във далечните времена е бил истински и изцяло автентичен много точно: "Който много приказва, работа не върши".
Първата работа, която трябва да бъде свършена е всичкото информация, която ни се спуска, да бъде добре разчепкана и се отдели зърното от плявата, след което добре да бъде осъзнато, за да стане част от същността човешка и духът, ако още някой го има и не го е продал на Дявола.
И ако, от чудо небесно, това стане за една голяма шепа от хора, в истинския смисъл, а не, за да се правят на интересни и да снобстват само с наученото, нещата сами ще почват да се наслагват и се получи голямата промяна в съзнанието и на всички останали. Маймунетата ще започнат едно по едно да се осъзнаят и ще се сетят че са били човеци, а не обратното.

Ще пускам само страници и блогове без коментари или само с две думи и толкоз.
Никой не е в състояние да спаси самоубийците, ако те не го искат.

Казах !

http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-07-24/41-2008-07-27-20-29-45/1091.html

Ако народът не осъзнае силата си и не тръгне да си извоюва правото на добър живот, свобода и щастие, да стане ГОСПОД-ар на съдбата си, такава каквато той самия Я иска, а не тази, която му изковават като робска верига продажните му политици, той ще си ЗАСЛУЖИ съдбата, която има в момента и изтреблението, което ще последва неиминуемо.

Защо се говори непрекъснато по начин, сякаш се очакват само добри неща от правителството и сякаш всички са учудени, че то не ги прави ? Защо се реагира от всички сякаш от народа нищо не зависи ? Какво чакате от тях звънци на шиите ли да ви сложат, що ли ?

Та точно тази реакция го прави сто процента зависим от предателското правителство. Крайно време е народът да осъзнае простичкия факт че точно от него всичко зависи, той ги хрантути и с работата му се движи икономиката на страната и политиците хрантутници могат да си тупат доволно тумбаците и да си раздават медали за заслуги. Народът сам се поставя в позиция на зависимост и си подлага задника под наем, значи не е по-малко опедерастял от политиците си. От Народът всичко зависи и ако той го осъзнае, покаже го и вземе държадвата си в ръцете си, ще тръгне към оправяне. Вместо да се чуди и мае защо за неща, които са повече от очевидни, ще е далеч по умно да направи нещо, да не е така и на практика и в действие. Само с приказки, жалване и клю-клю като на женски пазар нищо няма да се получи и политиците и тяхните марионетисти го знаят много добре и си разиграват игрите при пълно спокойствие, като стават все по-жестоки, след като не са обезпокоявани от абсолютно никой.


Повече от очевидно е, че друг е начина за да има някакъв ефект и той трябва да бъде намерен, защото всички вече са пределно убедени, че положението е лошо и е излишно да бъдат убеждавани, живота сам го прави, по-добре ще е да се търси как да се спре търкалянето по нанадолнището, което очевидно не е безметежното стоене пред компЮтрите и приказчиците за лошите политически дечица на Елита. Така нищо няма да се промени, освен да стане още по-зле

Изключиха ми кирилицата като влизам в блога, явно не им харесват неща, които не са само бла-бла-бла и трябваше да хитрувам, за да напиша горното.

петък, декември 11, 2009

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!



ПОЗДРАВ С ТАЗИ ПЕСЕН - Tu, Ca Nun Chiagne

http://www.youtube.com/watch?v=fh2EjP7Du9U7
http://www.youtube.com/watch?v=yb6H3xemWXE&NR=1

В МАТРИЦАТА Е ПЪЛНО С ОРГАНИЧНИ ПОРТАЛИ, КОИТО ПРЕЧАТ НА ХОРАТА ДА СТИГНАТ ДО ИСТИНСКИЯ ПОРТАЛ, КОЙТО ТРЯБВА ДА ПРЕМИНАТ, ЗА ДА СЕ НАМЕРЯТ В ЦАРСТВОТО НА КОСМИЧЕСКОТО ЗНАНИЕ,  БОЖЕСТВЕНИТЕ ВЕЧНИ ЗАКОНИ И СВЕТЛИНАТА.
ОРГАНИЧНИТЕ ПОРТАЛИ ДЪРПАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО КЪМ ТЪМНИНАТА, КЪДЕТО Е ЦАРСТВОТО НА САТАНАТА И ВСИЧКИ СЕ ПРЕВРЪЩАТ, В ПОСЛЕДНА СМЕТКА, В САТАНИНСКИ СЪЩНОСТИ.
ОРГАНИЧНИТЕ ПОРТАЛИ ГИ СЪЗДАВАТ, ЗА ДА ИМИТИРАТ ИСТИНСКИЯ ПОРТАЛ ПРЕЗ КОЙТО ТРЯБВА ДА ПРЕМИНАТ ХОРАТА И ДА ГИ ЗАБЛУЖДАВАТ, ЧЕ СА НОСИТЕЛИ НА ЗНАНИЯ И СВЕТЛИНА.
ОРГАНИЧНИТЕ ПОРТАЛИ МНОГО ДЪРЖАТ ВСИЧКИ ДА СИ ПРОДАДАТ ДУШАТА НА ДЯВОЛА, КАТО ТЯХ САМИТЕ И ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В ПОСЛУШНИЧКИ РОБИ.

http://erigkan.ucoz.ru/news/otvarjaneto_na_bjalata_vrata/2010-01-22-492
http://erigkan.ucoz.ru/
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,834.210.html

Междувременно Порталът е добре задзидан, защото не е направен за дресирани маймуни, а за истински слетлинни хора, така че е време за еволюция и от маймуни да станеме хора, чисти светли и изпълнени с любов към всички и всичко.
В Матрицата както с всичко останало, нещата са обърнати наопаки и все ни убеждават с разни поръчкови и удобни за властелините теории, че човекът е произлязъл от маймуната, а всъщност те направиха от истинския човек - маймуна. Единственото, което ни остана, е ходенето на два крака за поддържане на илюзията.
Значи, време е за масирана еволюция в обратната посока, защото не може да станеме по-голями маймуни от това което сме сега и да  си заслужиме правото да минеме през Бялата Врата.


http://www.xnetbg.com/new/40/115/252
Аз само органични портали познавам в личен план, дори вече се съмнявам, че има други, а вие ? За голямо съжаление, един истински завършен ОП никога няма да осъзнае, че е такъв и още по-малко, да си го признае пред себе си.