Популярни публикации

Общо показвания

неделя, януари 24, 2010

ПРОДЪЛЖЕНИЕ 2

http://www.conspiration.cc/
http://www.conspiration.cc/

http://picasaweb.google.com/home Albums


ПРОДЪЛЖЕНИЕ 2

http://enkade.blogspot.com/2009/01/blog-post_22.html

За хамстер-иканците еври-дей-чалнатите, за тяхната Бяла Барака, за Барак-удата Обама, за Осама- бат Ладен, превърнат в Батман, който винаги спасява драконовските мерки за "сигурност", излизайки от нищото в световното пространство !!!

Вярвам на всички Хора, но не се доверявам на заложените програми на зомбито в тях, които могат всеки момент да бъдат събудени по предназначение в нужните моменти, дори само с една дума или жест. Всички днес сме зомбирани, но малцина са тези, които истински го съзнават и съответно преодоляват. Ето защо, преди всичко търсете кодираните грешки преди всичко във вас самите и после в другите, за да се получи депрограмиране, в противен случай ще се стигне до така желаното роботизиране на цялото човечество.

Много биха си казали, от какъв зор да знаеме, така и така нищо не може да направиме ?

Е, дааа, ама не е баш така, защото трябва да имаме адекватни реакции всички към баш, баш, та баш-майсторите, които са една шепа хора !!!

Единствено вашето осъзнаване ще донесе промяната, ако сте достатъчно на бройка и наистина искате да се спасите от геносида, който набира сила. Спускат ви отвсякъде илюзии, за да ви подлъгват и да вървите в обратната посока, която е чиста проба самоубийствена. Все още имате време, няколко мига още, няколко прашинки пясък от часовника, които изтичат всяка секунда, за да направите правилния избор.
Ако не го направите, ще последва вечната тишина за българската нация.

Топката е в игрището на народа и трябва поне да опита да я ритне, ако не иска да го изритат завинаги от лицето на земята.

Голямият резил няма да е, ако ни победят и до крак изтребят, а това, че се предаваме без бой, дори без никакъв опит за противопоставяне и за спасение от геносида.

Лееле, малеее, ще е голям позор и срам за вечни времена, да ни изчистят от земята, без капка желание и опит за спасение. Аууу, дори не искаме да влеземе в игрището и да ритнеме топката, пък каквото ще да става,  дедо Боже ще е на наша страна, но няма да ни поднесе спасението на тава.

Господ помага, но в кошара не вкарва !!! - казал някога народа, но зомбиран до козирката, забравил собствените си мъдрости, изпълнява само програмирани действия, макар че има все още сили и дух за противодействия и надмогване на вражеските сатанински сили.

Дааа, никога не е късно да станеш зарезил !!!

Очевидно свикнахме с резилите, та вече не ни правят и впечатление, но този път ще е за последен, там е проблема !!! Ето това трябва всеки да осъзнае и тогава би трябвало да се задействува духът български за самосъхранение и борба с помоща на божествените сили с Дявола на Елита. Настанала е последната битка и може да отнеме още някоя и друга година, но по-важното е, че за нашите деца и внуци бъдеще няма да има, дори за за тези на най-голямите предатели. Прошка не са предвидили за никой, така че ... ???!!!

Дааа, баш, баш, та баш-майсторите са решили да се отърват от баш-българите, за да не им се пречкат в работата и да си правят на спокойствие имитацията, за да възтържествуват над света на био-роботите, който създават всяка минута по цялата земя.

Нооо Господ е тука, гледа, гледа, гледа и си вика, леее ако ви почна, ще ви свърша, во веки, но отлага все още, явно чака нещо по-така, па така, та да се развърти и ох, лелееей, голямо турло ще се вдигне, сигурно е, мнооогооо голямооо и ще измете цялата калтащина, свинщина и сатанинщина.

Всеки е такъв, какъвто е, не е въпрос на изхвърляне и големеене в стил висша раса и прочеее, а просто въпрос на идентификация като народ и търсене на истинската ни история, нищо повече. Този, който е ГОЛЯМ няма нужда да го завира под носа на всички, то би трябвало и без това да се вижда, ако е така, така че .... !!!??? А комплексираните мъници-маняци, само за величие, несъществуващо говорят, с тази илюзия живеят, напомпани с нея като плондери, които много лесно се пукат, когато му дойде времето.

На майсторлъка с майсторлък, това му е майката, иначе спука на ни е работата.
Или ще пукаме с иглички слугинаж-плондерите, напомпани с въздух, или те ще ни упукат направо, един по един, та до един. Прошка не са предвидили за никой, даже за слугинарите, които им вършат сега най-черната работа, най-вече за тях, защото никой не обича палачите, дори тези които ги създават. А те стават все по-безцеремонни, арогантни и жестоки, нооо това е така, защото цялия овчясал свят им го позволява, така че ... !!!???
Накрая ще се изтрепат един друг, нооо полза никаква и за никой, освен за майката Земя, която едва диша вече от набезите на хомо сапиенса да мерда !!!

Така де, то само с блееене няма спасение за овцете !!! Блейките си блеят, манипулаторите лъжат и унищожават всичко, което им заприлича на човешко !!!

Овцата е нещо много удобно и полезно животно за хитрягите майстори и затова превърнаха човеците в двукаки овци. Стрижеш я, доиш я, коляш я и тя все си блеее жално и умилно те гледа, нищо че я експлоатираш робски и й взимаш живота. Крайно време беше и да я номерират, както си се полага на всяко домашно раб-отно животно.

Докато лудите се налудеят, нормалните ще изчезнат !!!

Шубето голям страх навсякъде, голямо нещо, считат го даже за голямо геройство !!!

Проблемът е, че тепърва ще има голями страхове, точно защото човечеството не успява да надмогне сегашния по-малък страх и това ще го доведе до едни нечувано голями страхове и даже до неговото тотално унищожаване.
И тука работят на принципа "Чрез инфо, уж за осветление на тълпите, към още по-голямо затъмнение !!!".
Царе се на този номер и за съжаление почти всички се хващат, като истински балъци от бокала на Матрицата на тази въдица.

В много светло или в много тъмно, все едно, нищо не се вижда реално !!!

Правят се на добрички, ето видите ли, ние само го правиме за парички, давайте си дупетата да ви боцкаме с инжекцийки, за да не боледувате от разни свински грипозни вируси, затова пък с ваксинката ще ви турнеме нано-чипчетата, с които ще нанкате спокойно и на сутринта ще се събудите, като едни послушнички нам роботчета-киборгчета.

Това е положението, какво толкова му мислите, така и така, няма къде да бягате, ние сме владетелите на тази земя.
Горе долу, това се крие зад всичката шуматевица и информация за ваксинирането на световната оглупала популация. Използувам умалителната форма, защото те искат да внушат на всички, че не се крие нищо важно и третират всички, като малки дечица, при това доста дебилнички.
Колкото повече се развива тази цивилизация, толкова повече се изродява и деградира, с което сама се обрича на изчезване.

Според моите наблюдения най-трудното е, да се върже всичко случващо се със собственото ни съществуване в точната конфигурация и да се види, като какво точно винтче от системата ни използуват.

Иска се много голямо съзнание и силен дух, лишен от егоценстрични набези, за да се види човек сам в истинската светлина и положение, в което са го чучнали като пионка и съответната роля, която изпълнява. Да деее, но всички предпочитат да гледат другите и тяхните роли и действия, но не и собствените, което естествено пречи за поправките и корекциите по житейския ни път и не ставаме слугинаж на сатаните.

Само със ясно съзнание за собствената ни роля може да избегне човек, да стане пъзелче в тяхните игри с отделните хора. Нали се сещате, цялото е направено от отделните парченца и не може да се промени цялото, без това да стане с парченцата.

За голямо съжаление, сигурно поне 90 процента от хората умират, без дори да подозират, каква роля са играли в сатанинската система, която управлява цялата планета.

А това означава, да си живял напразно, без значение, как е протекъл живота ти и с колко успехи и бил отрупан пътя ти, щом най-важното не си разбрал, че крайната цел на твоите добри действия са били чиста проба сатанински.

Дааа, повечето живеят в тотални илюзии и умират с още повече, като си мислят че това са им успехите в живота. Е, да ама не !!!

Както винаги всичко в Матрицата е наопаки и всъщност, последните са били винаги първите и това, че другите не са го разбирали си е за тяхна сметка и тя тепърва ще се плаща от цялото мухлясало и обратно човечество.

Глобалност на глобуса на всички нива, въобще глобално заглобване !!!

Няма ала-бала в дяволската централа, карат само напред с рогата дяволетата. Жалкото е, че говедата, които управляват, забравят, че също са рогати, силни и способни на победи срещу злите сили.
В тази връзка, за скритите човешки способности, ми хареса следното изказване :
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,12073.msg186919.html#new
Иван
Начинаещ потребител НеактивенПубликации: 60
Re:Кой е Христос и кой е Сатана и защо враждуват
« Отговор #66 -: Вчера в 10:27:52 »
"- Да, ние сме. Разбира се, мнозина подозираме, че земното човечество е създадено за това - да бъдем специалисти по изнамиране на решения в невъзможна ситуация. А най-добрите пък от земните специалисти сме ние българите - от върха на Земната слава, до дъното на робията - за нас няма скрити тайни.Към всичко това следва да се добави още нещо. Защо непрекъснато "откриваме" неща, които са все потенциални у нас, защо всичките чудеса са все неразвити у земния човек - че можем да летим и да живеем без храна, че можем да знаем всичко, което пожелаем, че сме безсмъртни... Защо всичко това е все недостъпно? Но дали е така? Дали не е време да погледнем на въпроса по следния начин. Нали именно така би изглеждало идеалното скрито оръжие за решаване на проблема Луцифер! Та ние сме скрити дори от самите себе си. Нужно е само да се АКТИВИРАМЕ в нужния момент! Идва ли той? Идва. Изглежда се случва активиране. Ако не се получи, ще трябва да се изработва ново оръжие." Край на цитата.

Всички се занимават с последствията, но не и с причините и причинителите, за да продължават безпрепятствено злините !!!

Време е да се върнем в началото, там където блика изворът с живата вода, там където единствено може да има живот, в неговите истински измерения !!!
Този извор се намира в българската душа и трябва отново да бъде намерен в тези трудни времена на изпитания, за да има спасение за българската нация.

Класика е, Централата винаги да се представя като неутрална, за да не бъде разкодирана и да изпълнява на спокойствие сатанинските планове.

Така де, открай време на подмолните действия, които всъщност са главните двигатели на събитията, им викат неутралитет. Този принцип е застъпен, така или иначе, на всички нива и ще го откриете навсякъде.
С Демоно-Крадци-те няма ала бала !!! Действуват точно и прецизно като швейцарски часовници и сигурно затова, в Швейцария им е главната централа, ха, ха, ха.

НООО ЦЕНТЪРЪТ Е ЕДНО, А ВЪРХА СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО ... !!!???

В ЦЕНТЪРЪТ НА ЦИКЛОНА ВИНАГИ Е СПОКОЙНСТВИЕ ТОТАЛНО И ТИШИНА БЕЗМЕРНА, НООО ВСИЧКО Е ПРИВИДНООО ПРЕЦИЗНООО.

ТАКА ДЕЕЕ, ТОЧНО КАТО В НЕУТРАЛНА ЗОНА, НООО В НЕЯ ВИНАГИ СЕ ЗАРАЖДА ЦИКЛОНА И ПОМИТА ВСИЧКО НА ПЪТЯ, МНОГО ЧЕСТО ДОРИ И СЛУГИНАЖА НА ЦИКЛОПА.

Висш или низсш слугинаж, в Центъра или извън него, все едно, за него на ВРЪО с изцъкленото око на Циклопа, няма място, даже и на БЪРДОТО !!!

Върхарите не обичат низините !!! Низините вечно се надигат и искат да стигнат върховете, но не разбират, че има природни дадености, които не могат да се променят, кой кога си иска, макар и да му стиска, воден единствено от егото и амбицията.

Само изригването на Вулкана може да промени нещата и размени местата !!!???

Пълно е с демони и то толкова много, че вече на никой не му прави впечатление и очевидно отдавна са забравени по цялата земя истинските образци човешки.

Човекът вече е от рода на изчезналите динозаври, само името му остана, по-скоро нарицателно и съвсем не се покрива вече с двукраките днеска !!!
Истинските Хора ги гледат, като че ли са паднали директно от небето ангели и нещо хич на им харесват разликите, предпочитат да ги няма, за да им напомнят отново, какво е истински човек и в какво са се превърнали те самите.
Главните са, си главни, макар и слугинаж от висш ешалон и си имат главни цели. Тези цели, обаче, не са достижими, без другите, всички останали двукраки, които щъкат ошашавени и зомбирани по земята, а другите, това сме ние всички, така чеее ... ???

А трикът с "А нам все равно" в една илюзорна неутрална зона, не вървой вече, всички плъхове ще трябва, искат не искат, да излезат от дупките, защото корабът потъва, така или иначе !!!

Има си космически закони и от тях по-Голями няма, така чеее ... умната там по тъча ???!!!

Не сте ли забелязали, че винаги, когато казвате една конкретна истина за конкретно лице, то реагира доста яростно и не защото не я знае, а защото я крие дори от себе си ?
Не сте ли забелязали, че истината, както и да е казана, изразена или отразена, винаги има за цел да предизвика скок в еволюцията, като влезе в съзнанието.
Истината винаги изплющява, като бич Божи и много често зачеревява удареното място, даже почва и много да боли.
Е, дааа, но колкото и парадоксално на звучи, точно болката провокира нашето осъзнаване на грешките ни. В последна сметка точно осъзнаването единствено може да доведе до изцеляването и неповтаряне на принципалните ни грешки. Впрочем, за езотериците това не е никаква тайна, макар че, особено сега, има езотерици само на теория, при това грешна, а практиката е съвсем друго нещо. Така или иначе, езотериката не се учи и не е за всеки лъжица. Тя само събужда заспалото знание у хора, които си го имат и веднага включват на вълната. На останалите и Господ не може да помогне, кой си го няма, го няма.

http://enkade.blogspot.com/search?updated-min=2009-01-01T00%3A00%3A00%2B01%3A00&updated-max=2010-01-01T00%3A00%3A00%2B01%3A00&max-results=49

Продаваме в неограничени количества шампоани за промиване на мозъци, даже и за избелване и моля, моля не се натискайте, предвиди ли са да има за всички !!!
Кеф ти флуорирана вода, кеф ти хлор, кеф ти аспатрам, кеф ти газирани питиета пълни с мощни промивачи, кеф ти цялата гама от лекарствени препарати, кеф ти лазерни малокалибрени оръдия, кеф ти чипове с кодираните шестаци за опознавателно чипосване на двукраките овци, с помоща на шестаците, нано частици в дрехите, козметиката, храната, различните предмети и още много други нещица, с които очевидно се постигат огромни промивачни ефекти върху всички човешки мозъци, без изключения.
Очакват се вече и много продукти за глациране, запечатване и програмиране на всички промити мозъци, за гарантиране на тяхната чистота, честотата на сигнала и успешна роботизация. Цените варират както от производителите, така и от консуматорите, избор колкото искате, важното е, че и за едните и за  другите са предвидили задължителна промивка. И от двете страни на барикадата всички мозъци ще бъдат безпрецедентно промити без остатъци и надлежно чипирани, за да е пълна роботизацията на вече успешно получените хибридчета.
Двама се карат, третия печели и от двете барикади. Няма грешка !!!
Там е фатката я, на баш, баш, та баш-майсторите !!!
Държат въженцата на всички кукленца и по този начин - нямат грешка, осигуряват си пълната победа в ку-ку-вичето гнездото, в което са превърнали земното кълбо.
Кукат ли, кукат, та даже  кукунясват,  купончета си спретват висша класа, денем и нощем, като се маскират с гу-гу-гу-ткане, преструвайки се на бели гугутки,  пустите му кукувци.
Дааа, същи ангелчета отвънка, но отвътре истински черни сатани.
Изкукването е поголовно в царството на кукувиците, които отмерват времето на човечеството !!! Тик-так, тик-так, тик-так, ку-ку, ку-ку, ку-ку, докато се сурне пирамидата, заедно с върха в прахоляка и калищака на собствената си деградация, барабар с робите, които сами си строят затворите.
Докато се разбере кой кукувица изкукала, кой гу-гутка изфабрикувана, кой гущер натурален в шейпфшифтингът гениален, кой гълъб правен в калъп, ще свърши светът.
- За пернати и влечуги патрони с различни калибри, хи, хи, хи - казват баш-майсторите ловци !!!
Има майстори зидари, но няма майстори ловци, така чеее ... ку-ку-вайте, ку-ку-няьсвайте и ку-поняс-вайте !!! После идва плащантето на сметака, така че ... !!!

Времето не съществува, но това не му прече да изтича, като пясък между пръстите !!!

Le silence des nanos. (devrait se lire le Silence total sur les nanos!). Un must documentai
29-30 janvier avant la conférence de Sherbrooke
Le silence des nanos. (devrait se lire le Silence total sur les nanos!). Un must documentai

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?board=17.0
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,517.285.htm

Забележка: Някой да не си помисли, че рекламирам сайтове, аз дори нямам достъп във форумите им. Имам забрана за всички форуми в света, случайно де !!!
Просто няма други на български език, които да третират конспиративната тематика, нищо повече. Всеки да си отбира в плявата златните зрънца като кокошчица, естествено, ако го интересува.
Вече и на децата е ясно, че всички официални конспиративни сайтове и писатели-конспирантисти са хора или по-точно отлични марионетки на баш, баш, та баш-майсторите, един вид заложени капани за оцелели по случайност душици. Истинските антиконспиратори са блокирани в разни блогчета, ако въобще имат достъп до интернет и никой не посмява да си покаже продажната муцуна в тях с някакво мнение или коментар, освен отвреме-навреме подставени манипулатори.

Днес всички живеят на принципа  "След мен потоп и колкото ще е по-жесток, толкова сега ми е по-добре !!!"
Опа пааа, потоп ще има за всеки ОП/органичен портал/ с лаптоп !!!.

фэълрпхфНе се притеснявайте потоп ще има. Всички  балъци в бокала на Матрицата не се страхуват от потопа, рибата във вода плува, нооо се лъжат, защото  водата ще е жешка, ще ври и ще кипи. Хвърчащите риби, свикнали на вечните привилегии и пускани винаги с парашути, няма да имат сила да изхвръкнат от казана. Вода, вода, но като дойде с потопа не подбира, влачи наред всичко и всички,  даже залива върхове на пирамиди, така че ... !!!???

Балъците днес бълват инфо за всичко, нооо, ооо, чудеса, нищо не осъзнават от реалността, защото лишени са от тази привилегия на чистата душа. Продължават да служат на сатанински зли сили, макар и прекрасно информирани. Така да се каже, продължават да слагат послушничко дърва в огъня, подгряват водата в казана, в който плуват те самите и се плицокат безгрижни, докато се сварят в нея. Дааа, като заври водата, нямат  сила да подскачат  и изкокнат от казана. Дааа, има мнооого варена риба.
http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=19037624&postID=2709272186682136296

МЪДРОСТТА В ПРОРОЧЕСТВАТА Е ПО-ВАЖНА ОТ СБЪДНАВЕНО ИМ !!!

Не знам дали някой е пророкувал 10 ноември1989 година, знам само, че настъпи преход от Комун-анал-лизъм-ът към Капут-ализъм с най-отвратителния пинизъм и донесе само ционизъм, цинизъм и песимизъм чрез демоно-кретенизацията на нацията от новите-стари демоно-крадци на съдби и души народни.


На световната шахматна дъска, Елитът чрез Световната Конспирация направи чисто и просто една Рокада, озвучена с американска рок-музика за упойка на народа !!!

След това естествено започнаха ходовете с пешките напред и сами виждате до къде стигнахме, вместо нагоре, право надолу, нооо с вдигнато високо хъмър-иканското знаме на еври-дей-мериканците.

Днеска шах, а утре шах и мат !!! С Гройсмайсторите нема ала-бала, които са си утроили Земята в тяхна централа !!!

Те предвиждат ходовете си с години напред, обмислени, планирани, отиграни безброй пъти през вековете. Отвреме, навреме оставят да се спечели някоя игра, за да се позамае малко народа от фалшивата победа и после бой по кратуните, шах и мат за отрицателно време, в исторически план, естествено.

Не случайно един от символите им е шахматната дъска в бяло и черно, там където се подвизават обикновено, като държат ключът на кутията. Хе, хе, ху - кутията на Пандора !!!
Това че винаги играят с черните фигури защото са представители на злите сили, въобще не ги притеснява, напротив искат на всяка цена да докажат, че Злото е по-силно.
Естествено, че се лъжат, ще загубят точно, когато са най-сигурни в победата, съвсем накрая, защото не могат да са по-силни от божествените закони, макар да си го мислят вече, преминавайки в тотално самозабравяне. Побеждават човека, защото са го превърнали в овца, но не ще могат да победят дедо Боже, макар че се вземат вече за по-голями и от него, и там им е грешката, която ще е фатална за тях, но и за човечеството. Ще се сгромоляса тази цивилизация изградена на една фалшива  научна база, изцяло лишена от каквито и да е човешка етика  и напълно откъсната от космическите, божествени и вечни закони. Земя на технократи, напълнени им главите с науки, нооо тотално неуки, неспособни да разчитат абзуката на природните закони.

Колкото повече се развива тази цивилизация, толкова повече се изродява и деградира, с което сама се обрича на изчезване.
Само кретени могат да се съгласяват с демоно-крадци-ята и демо-кретен-изацията, която се превърна в откровен геносид на българската нация, мислейки само за собственото си спасение и демоно-крадливо обществено положение.

Всички са в кюпа и за никой няма да има прошка, само малка отсрочка.

Дааа, нооо кретенът не вижда по-далече от носа си и си мисли, че и неговите деца ще продължават да прокарват демоно-крадци-ята за своя сметка, но се лъжат жестоко, защото деца няма да има, нация също, ако така продължава цялата тази галимация на генетична модификация. Ето защо ни подложиха на демо-кретенизация, за да не се усеща тоталната изтребвация и никой да няма сила да й се противопоставя, ако случайно я забележи.

Очевидно крайнате цели на юдо-фашизма, социализма, комунизма и капут-ализма
бяха постигнати - земята се напълни с кретени, които предстои да бъдат или умъртвени, или превърнати в послушни био-роб-оти за слугинаж на Елита. Елитът няма вече нужда от многоброен слугинаж, както досега, просто защото достигнаха целта си чрез всичките си демонячни дейности, завършващи на -изъм с много пинизъм, пунт и змийско-сатанинска пластика.

http://www.conspiration.cc/

Демоно-крадцията на капут-ализмът е престъпна, недостъпна и подсъдна !!!

Човечеството вече е втасало почти напълно, остава още малко само да го поподгреят, ще го турнат в тавата и добре оформят. Излишното тесто ще го изхвърлят на боклука. После ще оформят една голяма питка, декорирана само с масонско-рептилско-сатанински символи, известна предварително веч под кодовото название - Нов Световен Ред !!!

Интернетната информация в голямата си част е добре сготвена помия с много подправки от специалните готвачи на баш баш, та баш майсторите. Помията си е помия, колкото и да е добре сготвена и с прекрасни меродии подправена, за да бъде с удоволствие погълната.


СМЕШКИ ЗА НЕ СЪВСЕМ ЧОВЕШКИ ГРЕШКИ !!!

Докато политиците си играят на апаши и стражари, а зомбетата от по-новите генерации, т.е. 100-процентови, си играят на пинг-понг с инфото по интернет-форуми - България, като народ и държава, като ланския сняг се стопява. Това е и в последна сметка целта на тези занимания, един вид залъгалка за зомбета и изкукуригали зомбирани политици, да не усещат, че времето изтича на всички.

Докато овцете само блеят и правят бла-бла-бла, цереутата, сиатите и ушевците родиха АЛ-КАЙДА, Осама и Обама, за да изземат свобоите на народите и ДЯВОЛЪТ, техният властелин, унищожи с виртуозна гениалност човеците и планетата Земя !!!
Урааа, да живее сигурността без свобода !!! Само една овца, при това дълбоко зомбирана, може да пожелае това !!!
Хайде юруш на овцетеее, беее, така и така няма полза от такава хибридно-мутряшка овча раса !!!

ПРOДЪЛЖЕНИЕ 1

http://www.conspiration.cc/
ПРОДЪЛЖЕНИЕ 1:
--------------------------------------------------------------------------------
РОБ СЕ СТАВА САМО ДОБРОВОЛНО И НИКОЙ НЕ ВИ Е КРИВ, АКО СТЕ ДОПУСНАЛИ ДА СТАНЕТЕ РОБИ !!!

ПОРОБИТЕЛИТЕ ВИНАГИ ГИ Е ИМАЛО, НО ПРЕВРЪЩАНЕТО ВИ В РОБ - НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ???!!!

ПОРОБИТЕЛИТЕ ВИНАГИ ГИ Е ИМАЛО, ЗАЩОТО ВИНАГИ Е ИМАЛО И ХОРА, КОИТО СА СЕ ОСТАВЯЛИ ДОБРОВОЛНО ДА ГИ ПРАВЯТ РОБИ !!!

ВСИЧКИ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ НА ИСТОРИЧЕСКИТЕ ЛИЧНОСТИ, ТАКА ИЗВЕСТНИ, КОИТО СА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯЛИ НА ВСЯКАКЪВ ВИД РОБСТВО И СА ОСТАНАЛИ В ИСТОРИЯТА, НО НАИСТИНА МАЛЦИНА СА ГИ ПОСЛЕДВАЛИ !!! ЗАЩО ЛИ ???

Дааа, едно е да се възхищаваш на героизма, съвсем друго е, да имаш кураж да станеш герой !!Дааа, един е Левски, но никой не го последва и до него не застана, не остави такава дълбока следа в народните сърца. Всички предпочитат властта и презрението народно, вместо неговата обич и слава.

Дааа, всички едно приказват, възхищават се на героизма, но съвсем обратното правят, точно както повелява Матрицата и си остават послушнички балъци, манипулирани и зомбирани отвсякъде.
А, можеше и да не е така, нооо никой не иска да си излезе от схемата, в която са го набутан и съгласен да остане, откакто се е родил и се чувствува очевидно удобно в нейната затворническа килия, макар и обратното да ломоти.

СПАСЕНИЕТО Е В СВАЛЯНЕТО НА МАСКИТЕ И ВИЖДАНЕ НА РЕАЛНОСТТА, ТАЗИ КОЯТО Е ЧИСТО НАША И В КАКВИ ЧУДОВИЩА НИ Е ПРЕВЪРНАЛА, А ПОСЛЕ И ТАЗИ НА СВЕТА !!!

РЕАЛНОСТТА НА СВЕТА Е НАПРАВЕНА ОТ РЕАЛНАТА СЪЩНОСТ НА ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ЩРАПА ПО ЗЕМЯТА И ДРАПА ЗА ВЛАСТ, ИЗВЕСТНОСТ И ПАРИ !!!ТАКА ДЕ, ВСЕКИ ИСКА ДА СЕ РЕАЛИЗИРА КАТО ЧОВЕК, НО НИЩО НЕ ДАВА ОСВЕН ЧУДОВИЩНА ЕГОИСТИЧНОСТ. И ЧУДОВИЩНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ БРАТЯТА СИ.

ДААА, ИСКА ДА СЕ РЕАЛИЗИРА КАТО ЧОВЕК И ЗА ТАЗИ ЦЕЛ, ФАКТИЧЕСКИ СТАВА ЧИСТО И ПРОСТО ЕДНО ЧУДОВИЩЕ И НЕ СИ ДАВА СМЕТКА, ЧЕ ТАКА ПРАВЯТ И ОСТАНАЛИТЕ И СЕ СТИГА ДО ЕДНА ПАПЛАЧ ОТ ЧУДОВИЩА, КОИТО НАЙ-НАКАРЯ, ЩЕ СЕ САМОИЗЯДАТ ВЗАИМНО.

Хищникът не подбира, за него има само едно право, да съществува в джунглата, а когато Човекът стане Хищник изцяло, тогава идва Краят на света !!!

Та такива ми ти работи, ако биха имали съзнание, не биха ставали чудовища и само духът им би ги ръководил истински и като голями Човеци биха се развили и останали доказани такива !!!

Е, дааа, ама, неее, всички вървят по проправенате пътеки на хищници и рептили, докато накрая и те самите станат такива, загубвайки човешките си същности !!!

Нооо идва голямото плащане за това отклонение, защото няма нищо случайно в това космическо пространство !!!

Този, който е роден като Човек, трябва да си остане такъв, каквото и да му струва това, в противен случай, за чудовището, което ще стане, ще има чудовищна отплата !!!

Няма ала-бала във вселенската централа и дядо Боже си знае точно работата, рано или късно ще си дойдат нещата по местата !!!

Ако дядо Боже забавя, то е, за да се усетиме, че по грешни пътища сме тръгнали, услужливо от дяволи в тях натикани. Но той ще изгуби търпение и ще ни покаже, кой командва парада и ще ни даде, според вселенските закони, каквото ни се полага.

ТАКА Е ПРЕДВИДЕНО И ТАКА ЩЕ СТАВА !!!

В рубриката "Това ми хареса" :
Йордан_13 Публикувано на: 8.2.2010, 15:48
Знанието идва отвътре, не отвън, отвън идва информация, която по какъвто и начин да назубриш - фин или механичен, няма да доведе до промяна на съзнанието. При получаването на информация отвън и приемането й като знание вътре, има една опастност, да се затлачиш така, че когато дойде истинското просветление, умът ти да започне да се съмнява в истинността му и ти да пропуснеш потока на лъчистата му сила. Край на цитата.

Червените мафиоти или разтварят чадър над своите гангстери, или ги боцкат с отрова по задниците, според ситуацията. Иначе, обикновено, ползуват червени парашути, за да спуснат свои пионки по високите правителствени местенца с много паренца и организиране на мафиотски гюмета !!!
Опове и попове правят оргия със суеверията на хората, за да ги мъчат страхове и съмнения, да се тероризират и  избиват едни други. На ОП и на ПОП не вярвай до гроб !!! Появиха се и ботовете и работата савсем загрубя, всички вече лазят в краката на Змея, превърнали се окончателно в гъвкави змийчета.
Лазенето, залегането, засадите, манипулациите и всичко друго от сорта стана цяла наука. Наука за това,  как да се убиват Хората и от тях да останат само виртуозно пълзящите червеи.

Хитлер погуби няколко милиони хора по бойните полета и остави Майн Копф, а днес, неговите създатели  процедират с Майнд-Копф-Контрол и превърнаха всички в модифицирани двукраки овци !!!

Капсулираната от рационални умове наука става само за боклука, ако междувремено на убие своите създатели, нейните проводници и  почитатели !!!

Баш, баш, та баш майсторите от всичко год-но превръщат в гад-но, защото в гад-остта е тяхното мощ, слава и сила !!!

Лашкат ни, откакто свят светува и шейната набира страховита скорост днеска.  Замайването е тотално от скоростта на развитието на цивилизацията или по-скоро от нейната деградация. Наближава  фаталното удряне в стената, която уж е невидима, но много яка, висока и непробиваема. Ще падне голямото размазване !!! Бум, тряс и пляс !!!
После  тишина космическа - непроницаема, дълбока и вечна, тишината на черната дупка, която векове наред си дълбае само човечеството !!!

Дааа, копа, копа, копа в ко-п-фите /куфалата/ на хората и накрая  ще падне голямото  сгрномолясване в дупката, както си е по вечните Закони на Дедо Боже  !!!

Коpf - глава /нем./

Да имаш на разположения целият земен рай, с всичките му прелести и чудеса и да ровиш да откриеш Черната дупка, докато не остане земя под краката на всички божи твари,  е невиждано,  нечувано и неописуемо престъпление срещу цялата човешка раса !!!

Истината не е, там където се говори, а там, където се премълчава дипломатично, мазно и гъвкаво по змиярски или в многозначителните паузи.

В Средновековието отровата е била широко използувана всред властуващите, велможите и кралските особи, като средство и оръжие. Днес отровата е навсякъде и за всички, даже във водата, която винаги е била свещена.
Е, няма що !!!??? Голямо развитие,  голями постижения, голям напредък на цивилизацията, голямо нещо !!!???
Цялата наука, всичкото машинерия и всичката химия е включена мощно в отравянето на цялото човечество.
Всички гледат като отровени, нооо никой не спира кранчетата с отровите, което е явен признак, че те са си свършили работата.
Някои, особено отровителите,  на това му викат еволюция, други тотална инволюция !!!
В демоно-крадци-ята, която най-вече краде съдбините и живота на Хората имате едничката,  единствената, ненарушимата свобода да избирате между двете, така или иначе с нищо не можете да повлияете или спрете отровителите, които са навсякъде и се въдят като плъховете.
Всъщност, защо като плъховете, та те са истински плъхове и се свират по дупките и троват де що им падне. Очевидно ще трябва всички хора да станат специалисти по изтребване на плъхове, ако искат да оцелеят, все още. Така че ... ???!!!


Инфото показва само върхът на  айсберга, който е далеч по-малък от долната част, както добре знаете. Трикът е, виждайки горната му част, да се досетиме, усетиме и разбереме какво има там под водата, защото то е базата и главната част на айсберга.  С това инфо, отклоняват на всички погледите към видимата част на айсберга и неговия връх с оцъкленото око най-отгоре, но очевидно трябва да гледаме в обратната посока и какво се крие най-отдолу.
Явно ще трябва да ставаме всички поводничари, хе хе ех, подготвени за слизане в Марианската падина !!!???
Дааа, както винаги се оказва, че всичко в Матрицата е обърнато наопаки. и ще трябват голями усилия, за да поставим всичко по местата и на краката.

Повечето използуват инфото за гаргара на гърлото, за да могат да блеят по-силно, вместо за просветление, осъзнаване и излизане от овчето си умилно състояние.
Инфото  и даже доказателствата не могат никой да спасят от нищо, ако той наистина не го иска и не е достигнал пълната деградация на човешката си природа.
Като се има предвид, че в Матрицата, колкото по-бързо и по-високо се изкачва някой по социалната стълбица, толкова и  бързо деградира, така че не е чудно днешното положение на  човешкото извращение.
Чалнати, чалгари, чакали, някои с чалми, други с килимяфки, тиари или шапчици дружни песни пеят и припяват песни за упокой на духове народни, като  със сатаниска последователност бутат човечеството в пропастта, изключително толерантно, дискретно, регламентирано, законово, планово  и демократично. Отврат неописуема !!!???
Quo vadis, Domine ???"