Популярни публикации

Общо показвания

неделя, януари 31, 2010

С ПРИМУЛАТА ПРИМАМВАМ ПРОЛЕТТА В СНЕЖНАТА ЗИМА !!!



С примулата примамвам пролетта в снежната зима, а с писането разсейвам безуспешно мъглявините на Манипулацията в зимата на нашето недоволство, провокирайки Знанието, което са приспали у всички ни !!!

http://picasaweb.google.com/home Albums

Снежният човек вече се разтопява от слънчевите лъчи, предвестници на пролетта.
Днешният Човек, обаче, се разтопява дори без топлина и му е останава, само формално,  човешката арматура.
Майстор-дзидарите кофражисти (kopf^ragisti) успяват да унищожават Човека  и за камуфлаж се грижат само за арматурата, да е що годе човешка.
Гледаш някоя самодвижеща се арматура, една такава засукана и хубава, в много случаи не е ясно дори, на кой пол принадлежи, но като ти каже две думи, изскоква веднага  на преден план програмираната овца.
А, когато такава овца започне и да размахва неистово многото си дипломи, награди, тлъсти банкови сметки, изтъквайки височайшите си постове, голямата си популярност и други подобни, си казваш наум:
- Какви невероятни висоти са постигнали лабораторните учени плъхове от топ-секретните лаборатирии, за да получат подобни хибриди от истински човешки индивиди ?
Дааа, наистина цивилизацията много е напреднала, нооо за съжаление само в тази насока !!!
Истинският човек, неподдаващ се на хибридизация е подложен на тотален МЕНТАЛ КОНТРОЛ, САТАНИНСКИ ПОСТОЯНЕН ТЕРОР и ОТКРИТ ГЕНОСИД от най-нов научно-НАНО-технологичен тип.
Но така или иначе, с всяко поколение все по-малко хора има, защото са владеят до съвършенство създаването на хибридите, още при тяхното зачеване. Така че ... ???!!!
Човешката раса ще изчезне напълно, ако този процес не се спре !!!

Не е трудно да откриеш овцата у другите, така или иначе, тя е навсякъде около тебе.  Номерът е, да Я видиш в себе си, скътала се в арматурата, добре зазидана от баш майсторите- зидари копф-ражисти (kopf^ragisti), почти невидима, кротичка и програмирана, чака  всеки момент да  бъде задвижена от  баш майсторите на ментал контрола, когато и както само на тях отърва !!!
Хитлер погуби няколко милиони хора по бойните полета и остави Майнкопф за поколенията. Днес, създателите на марионетката Хитлер процедират с Майнд-Копф-Контрол направо виртуозно и превърнаха всички в модифицирани двукраки овци !!! Двата процеса са тясно свързани и ужасяващите резултати от тях също !!!


http://www.conspiration.cc/
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,1334.msg197030.html#new

http://www.thespiritofoknele.org/part1/index.html
Когато земляните попаднаха в огромното змийското котило, огромно и пирамидално, бяха хипнотизирани и превърнати в роби на змийската раса.
Змийското око, оцъклено на връо на пирамидата не само вижда всичко, но и хипнотизира всички, за да ги подчини завинаги.

Има само един начин за отърваване от змийте, да им унищожаваме яйцата, които сеят навсякъде и най-вече тези в телата, сърцата и душите ни !!!
В противен случай ще трябва да се примирите да живеете в змиярника Земя с всякакъв род пепелянки, питони, усойници, смокове, хипнотизиращи кобри, мамби, зомби-замби и какви ли още не от сорта дзверове, плюс гущерите.
За топлокръвните ще е вечна и сковаваща зима за душите им, в студената прегръдка на змиите !!!
Зомби-замби - /току що го измислих/  доста добре отразява състоянието на милиони двукраки в змиарника. Дааа, зомби-замбитата с една замба са правени, досуш еднаквички, с едни и същи вървички вързани, от змийското котило непрекъснато подръпвани, по-силничко или по-лекичко, според желанията и нуждите на змей-горяните.
От това многолетно дърпанье хората се износиха и останаха само марионетките, хе, хе, хе, опърпани от употреба, но все още функциониращи и мислещи, че такъв е живота !!!
До кога ли ???
Иде видьов ден идеее, близо е вече, ще падне голямото чукане на яяя, като на Великден. Велик-Ден за цялото човечество, което ще застъпва смело и тежко  по  яяя и яйчени черупки, докато не остане едно цяло змийско яйце !!!
За сега, обаче, всички мътат яйцата на влечугите на Дявола в пазвите си !!!
Що е запартък, що е чудо, невиждано и нечувано ???
Нищо, тъкмо ще има повечко за чупене, хе, хе, хе, цялата земя ще побелее от черупките и много ще мирише на запартъци !!!