Популярни публикации

Общо показвания

понеделник, февруари 08, 2010

ЛАЛЕ ЛИ СЪМ, ЗЮМБЮЛ ЛИ СЪМ ???




http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=9419.msg197383#newн
http: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ https://www.youtube.com/watch?v=0ze07HnD8F0
Лале ли съм, зюмбюл ли съм или лукова глава ??? Неее, само бяла, та бяла и даже побеляла експериментална мишка, управлявана директно от сателита !!!???
Такава ще е съдбата на всички, ние първите вече навикнахме, вие да му мислите тепърва. Сатанинската Наука напредва само в тази насока и антенките стават все по съвършени и с тотален обхват, на промитите предварително за целта, мозъци.
Така че ... , трайкайте си още, докато ви запищят на всички ушите, денем и нощем и засанувате осъзнати сънища, пуснати през ултра-спец компютрите.
Ах "Сън в лятна нощ" ???!!!
Ла комедия е финита, нооо всички се преструват, че продължава и си седят кротко и очаквателно по местата в Театъра. Да, нооо, следващото изпълнение е тоталната трагедия, при това за всички - жертви и палачи.

http://enkade.blogspot.com/2009/11/blog-post_20.html

Да се информираш е едно, да знаеш е друго, да научаваш трето, а да осъзнаваш, е съвсем различно нещо !!!
Днес всички зубкат и са безкрайно информирани, еле по интернета, то е опове, то е попове, то е болтове, то е чудо невиждано и нечувано. Нооо, ой, каква загадка, защо ли Знанието и Съзнанието у всички са дълбоко приспани или направо липсват ??? Може и да е от многото информация, която идва в множко за всяка зомбирана овца в тази галимация на световна манипулация !!!???
Дааа, у малцина информацията събужда закодираното им Знание и предизвиква тяхното осъзнаване.
За съжаление за общата сива маса, настървено щракаща по Интернета, инфото служи само за гаргара на мозъка и устата. Нищо повече, нищооо, освен изпускане на пара от затоплена армеева чорба в празна глава !!!

http://www.conspiration.cc/

В рубриката "Това ми хареса":

HEINZLECHNER (1 day ago) Show Hide 0 Marked as spam

 "Quand le mensonge est synonyme de bonne santé, la vérité et sa recherche deviennent la maladie." Край на цитата. Превод: Когато лъжата е синоним на добро здраве, истината и нейното търсене стават - болест.

http://www.incapabledesetaire.com/predict.htm
http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?showtopic=27272&st=15
http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?act=id

http://eltimir.ucoz.ru/