Популярни публикации

Общо показвания

вторник, февруари 23, 2010

Всички търсят властта, но ХОР-АТА трябва да намерят СИЛАТА, ако искат да живеят в любов, щастие и хармония !!!???

http://enkade.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

Тука новините продължават да се нижат с малки коментарии. Да почепкаме вълната на рептилите (или по-скоро двукраките със силно развит рептилски мозък), дето я нямат, нооо от нас я стрижат и за капак ни изпиват енергията и кръвчицатка по всякакви начини. Те нямат вълна, нооо са с много брилянтно загладен косъм за сметка на остриганите до кожа милиони овчици. Докато овцете, струпани в кошаарите нехаят за своето жалко положение, двукраките със сатаниски същности ще ги използуват за своите цели, ронейки безмерно лицемерни крокодилски сълзи.
Те го правят, защото им се позволява и защото им се помага, а не защото са всесилни. Без помоща на собствение им жертви, които с овче умиление даже се включват в техните схеми за унищожение, не биха могли нищо да направят. Крайно време е жертвите да се осъзнаят, ако не искат да изчезнат от лицето на земята. Тука върви принципът, определен от народа така добре:
 "Кой каквото си направи  сам, никой го не може !!!", така че ... време е за осъзнаване на това положение и да спрем да се самоизтребваме под заповедите на манипулаторите.

http://eltimir.ucoz.ru/news/pismo_ot_germanija/2010-03-06-876
http://erigkan.ucoz.ru/news/stefan_marinov_v_pamet_na_georgi_markov/2010-03-06-580


http://istinata.livejournal.com/
Един предупреждава, останалите се разсейват, докато ги застигне реалността с пълна сила.

http://tangra.ucoz.ru/news/krgove_chervena_kniga_7/2010-03-02-244

Опитайте се да хванете червената нишка в червената книга на Кръговете, ако искате да  намерите на ПЪТЯ, защото безпътието води право към ада !!!

Най-голямия успех на Властелините е, че успяха да вкарат в мозъците на хората тяхния модел, койте съдържа едно единствено нещо:
"Власт с всички средства и на всички нива", и хората  да не си дават сметка, че това е най-могъщото оръдие за унищожение на човешкото у хомо-сапиенса и превръщането му в маймунка, имаща някаква илюзорна власт в маймунарника и несъзнаваща, че тази Власт й струва всичко човешко, което някога е притежавала.
На това някои му викат:
"Да продадеш душата си на Дявола за едното нищо, за едната илюзия, за едната черна магия и за двайсет сребърника. "!!!
Огледайте се, вижте се и вие самите и ще установите бързо, че и най-нищожния слугинар на Системата и Властевините има това илюзорно чувство на власт над жертвата си, за което е получил заповед да обработва по един или друг начин.
Това е основата на всичко в Схемата на Властелините, по която действуват от векове така успешно. Ако много от вас откажат да действуват по тази схема и илюзорната власт, която тя им дава, колкото и да е малка или голяма и тя ще се срути като замък от карти, без да има нужда от революции. Майсторите зидари не са чак толкова добри и тяхните  зидарии и зидове, с които са задзидали човечеството в един огромен затвор, не са толкова яки и много бързо могат да бъдат сринати из основи.
Има, очевидно, само един проблем !!!
Човечеството явно е свикнало да си живее в затвора и хич не помисля да излиза от него, докато не усети, че крайните намерения ще са ужасни, но тогава ще бъде късно, много късно, утре даже ще бъде късно.

http://erigkan.ucoz.ru/news/za_dvizhenieto_voini_na_tangra/2010-02-23-518
http://erigkan.ucoz.ru/news/prichinite_za_strakha_i_za_omrazata/2010-02-26-539
http://erigkan.ucoz.ru/
http://eltimir.ucoz.ru/
http://erigkan.ucoz.ru/

Този, който това не може да разбере, да осмисли и да осъзнае горенаписаното и Господ не ще може да му помогне !!! Всичко е казано, дори нямам какво повече да добавя, така че ... четете !!!
Тези, малцината, които имат съзнанието за истинското положение на нещата и искат да помогнат и на другите, ги гонят, тероризират и убиват като вещиците в Средните векове.
Ако носителите на СВЕТЛИНАТА станат много, СИЛАТА, ИСТИНСКИ ЧОВЕШКОТО И БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ ОТНОВО МЯСТОТО ВСРЕД ХОРАТА !!!

И НЕКА СИЛАТА ВСИЧКИ НАС ДА ОБГЪРНЕ, ДА БЪДЕ И ПРЕБЪДЕ, ЗА ДА НАСТАНЕ МИР, ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА !!!


http://tangra.ucoz.ru/news/krgove_chervena_kniga_7/2010-03-02-244

КРЪГОВЕ
"Те, паразитите достигнаха тавана на своите възможности. Всичко е развалено и омърсено. Какво по-нататък ?" - /Абрек - Бол колобър/ Край на цитата.

"... Няма избран отделен народ. Няма избрани отделни хора. Има избрана Раса - човешката. Но избранничеството на расата ще отпадне, ако народностите допуснат да се слеят, да изгубят своята уникалност. Ще отпадне избранничеството на хората, допуснали да отхвърлят своята дарена им от Бога индивидуалност и да се превърнат в безименни единици, в серийни номера с инплантирани микрочипове от уеднаквения глобален свят." Край на цитата.

Четете, докато Бялата Врата не хлопне под носа на всички и сметртелния кръг не се затвори завинаги !!!
 Четете и се спрете за момент, излезте от въхъра, който ви е завъртял и ще чуете камбаните в  сърцето ви, които бият неистово и предвещават бедствието, което иде.
Тези камбани искат да ви предупредят и спасят, а не да ви внушават страх.
Страх внушават само  Властелините, за да заглушат човешкото у вас и ви държат в робско подчинение и извращение.
Никой не слушайте, не търсете доказателства, не вярвайте на лъжепророците, достатъчно е да чуете ЗОВЪТ НА СЪРЦЕТО СИ и  истинската светлина ще ви огрее, дори преди ИЗГРЯВАЩИЯ ДЕН,  ще излезете от ЗОНАТА НА ЗДРАЧА и ще се озовете на ПЪТЯ, който ще ви заведе пред ВРАТАТА, за да минете през нея и намерите завинаги СИЯЙНАТА СВЕТЛИНАТА НА НЕБЕСАТА  !!!

http://www.google.ch/search?source=ig&hl=fr&rlz=&q=%22%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE%22+%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE+%D1%81%D0%B5+%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%BD%D0%BE+%D0%B2+%D0%A8%D0%B2%D0%B5%D0%B9%D1%86%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F.&btnG=Recherche+Google&meta=lr%3D&aq=null&oq=
http://voldemor4.blog.bg/technology/2007/01/28/nlo.39148

Резултатът е създаването на тайно общество, познато като Билдербургерите. ("Bilderburgers"). Седалището на това общество е в Женева, Швейцария. Билдербургерите се разрастват в тайно световно правителство, което и тогава, и сега контролира всичко. ООН и тогава, и сега, не е нищо повече от международна шега. Край на цитата

Une video sur HAARP: Nature Modification Weapon & Projet Blue Beam. Le programme Star War ou Guerre des Étoiles est en fait le projet HAARP. Angl. À ne pas manquer.http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=12993.msg199405#new

Охо, харпиите от ХААРП започват яко да хапят като разярени тигри тази година, а това е само началото. И защо не, след като шест милиарда овце не са в състояние да се съюзат и ги спрат ? Вместо това само жално блеят с чувството на знаещи чиляци, с което се изчерпва цялата им овча реалност.

http://besage.ru/dokumentaри%20lnoe-kino/voennoe-i-boevoe-iskusstvo/boevaya-sistema-specnaz-beskontaktnyj-boj.html#more-109
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,6825.msg199513.html#new

Със стопроцентовия ментален контрол в светът на зомбетата стигнаха до безконтактния бой, ой, ой, ой и дистанционно виждане - върхът на капелата !!!
От какъв зор да побеждаваш в бой зомбетата, като са си утепани още, като са ги формирали като такива и какво има да видиш дистанционно, като така или иначе всичко е манипулация и обърнато наопаки в Матрицата ? А, дааа, забравих, зомбетата-инфалтинчета имат нужда от промивки, занимавки и залъгалки !!!

Дааа, училищата на мистериите действуват с пълна сила, благодарение на черните магоьсници-властелини, както  е било още в древния Египет, докато артисали само пирамидите. Този път, обаче, дори и пирамидите няма да останат, така че ... !!!???

http://blog-this-shit.blogspot.com/2010/02/blog-post_3260.html
Дааа, в противоречието са ражда истината, точно по средата. Винаги е добре да се погледнат и двете страни на медала. Дали е Дейвид или Еленко все едно, от едно място им дърпат конците, нищо че пробутват много истини в многопластовите си сандвичи. Трикът е да откриете, това което ви трябва и е подходящо за вашия глад, вашата еволюция или даже деволюция, най-често срещаната. Ако бяха истински, естествено, че нямаше да получат такава трибуна и разпространение на книги, публични дискусии и какви ли не други начини. Това не пречи да си чопнеме нашите Истини, които са принудени да ни спускат между змийските лъжи, за да се приемат от всички. Манипулацията е навсякъде, дори когато не е осъзната въобще от нейните разпространители, което е най-лошия вариант, но най-удобния за тяхните марионетисти, защото звучат много истински, искрено и откровено. Изглежда, че полуосъзнатостта е по-лоша от пълното незнание !!! Нали знаете, манипулацията върши най-добра работа, когато никой не я подозира, че точно там съществува ???

Дейвид Айк  е така да се каже, първия ми учител и неговите книги ми отвориха очите, нооо веднага ме впечатли "малкият" факт, че след неговите страховити буквално нападки срещу английския кралски двор, то никога не е бил атакуван от страна на кралските особи /освен проформа/ с невероятните си възможности да ти скръцкат живота завинаги. Значи ??? С нещо той им е много удобен, колкото и да е парадоксално на пръв поглед. Е, нищо чудно, когато има някъде дебела манипулация винаги се полочава тънка парадоксална ситуация, на която обикновено никой не обръща особено внимание и точно там е фатката. Това не пречи за търсачите на Истината да се възползуват и продължат нататък с своите търсения, за останалите манипулацията си върви с пълна сила, парарелно с всичко останало, подчинено на нея.

http://www.glasove.com/article-6943.php

Интернет е част от висшата масирана манипулация на човешката популация !!!
Един вид оръжие, което трябва да се държи много внимателно, за да не се обърне срещу стрелеца, един силен наркотик, към който бързо се свиква и като всички наркотици, е смертелен за мисловните способности на така и така, промитите мозъци плюс толкова други страхотии.
Всъщност и Интернет потвърждава Правилото, че тази цивилизация се развива само и срещу Човека по един изключително лицемерен, перфиден и сатанински начин, като всичко останало в Матрицата.


http://picasaweb.google.com/home - Albums
http://www.leetdreams.com/danko/?p=45#comment-2