Популярни публикации

Общо показвания

петък, март 19, 2010

http://www.conspiration.cc/

http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass02?authkey=Gv1sRgCN_qi9jGjbeKuAE#
 Album
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=Gv1sRgCN_Gna-KuYCySA#
Album
http://www.populationdata.net/phpBB2/viewtopic.php?t=191&sid=efc1ec2c0a328f9fc81cb79eb201d98a

http://www.conspiration.cc/
http://www.solidariteetprogres.org/article6446.html
Tract national : « Arrêtons le jeu de la mort ! » Voici ce qu'en dit 'Solidarité': La conclusion « suggérée » est que nous serions presque tous de potentiels tortionnaires. En effet, mis en condition par la présentatrice et incités à appuyer sur le bouton de leur manette, sur 69 participants au jeu, 53, soit près de 80 %, ont obéi jusqu’au bout à la règle sans savoir qu’il s’agissait d’un jeu et sont ainsi devenus des assassins, 16 seulement ayant renoncé. Les candidats étaient des Monsieur et Madame tout le monde, sélectionnés par un organisme de recrutement de volontaires pour des sondages qualitatifs sur la consommation, la politique ou les médias. Les 2000 personnes qui formaient le public et encourageaient les assassins en criant « châtiment, châtiment ! » ont été rassemblées par deux sociétés spécialisées dans les jeux télévisés. Lire la suite...

Conspiracy Theory: Links to All Episodes - Jesse Ventura.
TOUS LES LIENS DE TOUTES LES ÉPISODES DE CONSPIRACY THEORY» SE TROUVENT ICI. DÉPÊCHEZ-VOUS À TOUTES LES TÉLÉCHARGER. Je n'endosse pas Ventura, ni personne de ce fait, sauf moi-même, mais je trouve intéressant que FOX (Rupert Murdock) qui est le propriétaire de True TV laisse les gens savoir ce que nous dénonçons depuis trois décennies... Le hic est que la désinformation est 90% d'infos et 10% de désinfos pour qu'elles passent en douce. Il ne révèle pas les 'vrais' coupables'

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,5205.360.html

Re:Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #364 -: август 02, 2009, 04:15:52 »
--------------------------------------------------------------------------------
Едната раса е от ГМ поколение на Адам и Ева, другата е от преди това.
Българите са от втората. Край на цитата.
Едва ли има човек по света и особено ако е българин, да не е почувствувал, че нещо не е  от расата, която го заобикаля, независимо към коя от двете принадлежи. И не забравяйте, на голямите истини, най-истинското се намира в НЕКАЗАНОТО, но дълбоко почувствувано.

http://lado.blog.bg/politika/2010/03/23/vryhnata-tochka-e-preminata-i-veche-niama-vryshtane-vie-ste-.516451
Ако тръгнем от факта, че Апокалипсисът фактически означава Откровение, той е започнал доста отдавна, защото медиите и  Интернета преливат от истини, направо удавят с тях всички, един истински потоп, в който малцина изплуват, хванали се за някоя масивна дъска от истина в морето от удавници.
Светът, НЕ САМО БЪЛГАРИЯ, държа да подчертая, се намира в пълно апокалиптично ОТКРОВЕНИЕ И Е ПОДЛОЖЕН НА ОТКРОВЕН ГЕНОСИД, на който няма никакво адекватно противодействие, по-скоро обратното. Това беше и крайната цел на мозъчните промивки, фрагментации, зомбации, чипизации, психотронни облъчвания, отравяния, неистов и сатанински постоянен терор и какво ли още не.
В това невероятно трудно и сложно за ориентиране ИЗПИТАНИЕ НА ДУХА за всички хора по света, само малцина, истински преминаха в тотална изолация, за да осмислят реалността и не стават оръдия на сатанинските банди, подлагащи човечеството на това невероятно ужасяващо изпитание.
Не е възможно да си деен участник в социалния живот, независимо по какъв начин и да  претендираш, че нямаш нищо общо с унищожителите на човешката цивилизация ?
Тъй като еденици от Хората, подложени на особено силен майнд контрол и терор, ги тласкат самите те да се самоизолират или ги изолирват насила, това ме кара да мисля, че не е само защото при изолация те стават по лесни за манипулация. Това е Изпитанието на което са подложени, за да се види, дали ще успеят да си направят добрите изводи и да вземат добрия изход,  т.е. да останат Хора или да изневерят на истинската си човешката  същност или да се приобщат към общата сива заблудена напълно сива маса от модифицирани двукраки.
ЗНАЧИ ВСЕКИ ИМА ВСЕ ПАК СВОБОДЕН ИЗБОР, каквото и да му струва това и точно тук е и голямото изпитание.
Колкото и парадоксално да звучи, най-страдащите са, избранниците, подложени на тотален терор и майнд контрол и те би трябвало да защитят тази титла, като останат верни на себе си докрай, въпреки страховитите изпитания.
За съжаление малцина от тези Избранницит издържат на Изпитанията и предпочитат да си останат част от сивата тълпата, загрижена единствено да преживее някак си и НА ВСЯКА ЦЕНА.
Е, дааа, нооо тази цена после винаги скъпо се плаща и се връща като бумеранг със стократна сила, от който не мож избяга и като с нож съдбата ти отрязва.

Колкото и парадоксално да звучи, а избранниците на съдбата, водещи "сладък живот", на които всички завиждат, са най-съвършените марионетки, изработени чарк по чарк от баш марионетистите и са  фактически за  жалене, защото са престанали да бъдат хора, нищо че ходят на два крака и ги величаят всички.

Апокалиптичното ОТКРОВЕНИЕ ПРОДЪЛЖАВА И ЩЕ СЕ ЗАСИЛВА, КАТО ВСЕМИРЕН ПОТОП ЩЕ УДАВЯ И УНИЩОЖАВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ХОРА, ХИПНОТИЗИРАНИ, ПРОГРАМИРАНИ И ЗОМБИРАНИ, НЕСПОСОБНИ ДА ВЗЕМАТ СОБСТВЕНО РЕШЕНИЕ ЗА СВОЕТО БЪДЕЩЕ И ОТТАМ И БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

Всеки един от нас е участник в изграждането на настоящето и  бъдещето на човечеството и ОТКРОВЕНИЕТО ви подлага на изпитание, за да се научите и в себе си да гледате и да се видите в каква конфигурация се намирате в тази сатанинска реалност. Само тогава ще може да се възползувате от  дадения ви божествен СВОБОДЕН ИЗБОР,  който е най-трудния в живота на един истински ЧОВЕК и невероятно трудно ИЗПИТАНИЕ на духа, ако въобще още го има.

ВСЕКИ ИМА СВОБОДНИЯ ИЗБОР, КОЙ ПЪТ ДА ВЗЕМЕ, НООО ПОСЛЕ НЯМА ДА ИМА ПРАВО ДА СЕ ОПЛАКВА, АКО Е СТАНАЛ, СЪЗНАТЕЛНО ИЛИ НЕ, СЛУГИНАЖ НА САТАНАТА И Е ТРЪГНАЛ ПО ПЪТЯ КЪМ АДА, КАКТО ВИНАГИ ОСЕЯН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ,  служещи ИДЕАЛНО, като самозаблуда, за да продължаващ по него.

Там е и силата на ИСТИНСКИЯ ЧОВЕК, със непоколебим и силен ДУХ, да види и надмогне самозаблудата, което е невероятно изпитание на духа и егото, само по себе  си.

ВЪПРОСЪТ НЕ Е ДА СИ ИЗБРАННИК НА НЯКОИ СИ, ЗА НЕЩО СИ, ВЪПРОСЪТ Е ТИ САМ ДА СИ ИЗБЕРЕШ ПЪТЯ, ДА СТАНЕШ ГОСПОДАР НА СЪДБАТА СИ, НА ЕГОТО СИ, НА ДЕЙСТВИЯТА СИ, НА МИСЛИТЕ СИ, НА ВЪЖДЕЛЕНИЯТА СИ. С ДВЕ ДУМИ ДА ОСТАНЕШ ЧОВЕК, КАКВОТО И ДА СЕ СЛУЧИ И КОЙТО И ДА ТЕ ИЗБИРА И МАНИПУЛИРА. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ОТ ДЯВОЛА !!!

Да излезеш от схемата на Матрицата, в която всички сме били потопени от рождение /дори преди това, още в зачатие/, превърнати  в истински балъци, налапващи всички възможни кукички на голямата манипулация и да се озовеш на сухо на абсолютно самотен плаж, нооо с ясното съзнание за реалността, от която си се отървал, е страхотна работа.
Дааа, много трудно е да накараш една балък-риба, при това доста ошашавена,  да изскокне сама от бокала на Матрицата и се озове на сухо, сам сама да се научи да живее без ВОДАТА на ИЮЗИИТЕ, в които е била хвърлена и подхранвана с трохички от матричарите-въдичари царе на хвърляне на кукички. Като те закачат на някоя голяма кукичка те влачат цял живот, колкото и да се мяташ, даже и да мяцаш. За тях ти си балък и трябва да си ням, като  риба, толкоз. Ако много приказваш, слагат тигана !!!

НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, СВЕТЪТ ВИНАГИ Е БИЛ ЗАДВИЖВАН ОТ ЕДЕНИЦИТЕ И АКО И ТЕ ИЗЧЕЗНАТ, ПРОСТО И ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ОТ НЯКОЛКО ХИЛЯДОЛЕТИЯ !!!
НЯМА ДА Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА.

Така както всеки човек идва на този свят, за да се научи и си вземе изпитите от уроците, този принцип важи и за цялото човечество. Каквото горе, това и долу, и обратното !!!
Има хора, за да си научат уроците им трябва да се прераждат хиляди, даже милиони пъти, за да  разберат издъно космическите закони, други бързо влизат в час и излизат напълно наясно с Материята. В този контекст, по-горе написаното, че на Земята има две съвсем различни раси се връзва идеално. От едната включватк бързо, дори и да не реагират, а на другите им трябва наистина милиони години, докато усетят, че ги работят тотално.

Същото е и с цивилизациите, идват и си отиват, докато разберат като цяло, от какъв зор се появяват и защо, казано на арго. Докато има цяли народи, които се оставят буквално да ги водят за носа, като истински добитък, а в същото време им внушават, че са много ХАЙ /хай, хай, хай,  нооо само  хай-тек, така че заблудата им  е тотална/. Та тази цивилизация ще трябва отново да се ражда, защото повече от очевидно е, че не си  е научила уроците и още по-лошо, тя просто не го и иска, което безусловно я обрича на изчезване.

Има и една малка нотка на оптимизъм в цялата тази адска чернилка. Тя е, че в непосилните трудности, които очакват човечеството тепърва, може и изведнъж масово да се зароди желанието за излизане от дяволските схеми на Матрицата и излизане от нея, т.е. истинското спасение.
При наличието на тотално манипулиране на човечеството, изпаднало в негата на полусварената жаба в казана,  тази вероятност е много малка, нооо тъй като човешките възможности са невероятно голями, при много голямо желание, истинктът за самосъхранение, имащ невероятна сила би могъл да превъзмогне черната магията на  майнд контрола и обезсилването, за да се спасят в последна сметка всички.
Ако изкокнат повечко, матричарите няма да има какво да правят с малкото останали сварени жабета, рибета и рептилчета, ха, ха, ха !!!

Омагьосаният кръг не се е затворил все още напълно и мандалото му още не е щракнало напълно, нооо всеки момент може да клопне дефинитивно, така че ... излизайте от системата, защото ТОЧНО в това е спасението, нищо че ви внушават ТОЧНО обратното.
Днес е повратно време и, който тръгне да се спасява в този смисъл, хе хе хе, оставайки фактически на сухо, сам самичък със себе си и виждайки реалността на света и самия него, ще е тръгнал по ПЪТЯ на спасението на цялото човечество.
Такова трябва  да бъде съзнанието  днес на повечето хора, за да си подсигурят своето бъдещето и това на децата си. Е, дааа деее, ама не !!!

Това е !!! Кой разбрал, разбрал, кой не, ще го разбере, когато ще е късно за отреагирване и ключът от омагьосания дяволски кръг, хвърлен на дъното на  океана, потънал в неговите дълбини за векове.

ПОЕДЕНИЧНОТО СПАСЕНИЕ НЕ Е ТАМ, КЪДЕТО МИСЛИТЕ И ГО ТЪРСИТЕ, А ТОЧНО В ОБРАТНАТА ПОСОКА И С МИСЪЛТА ЗА СПАСЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ДРУГИ !!!

ЗА СПАСЕНИЕТО ОТ  ВСЕМИРНИЯ АПОКАЛИПСИС Е НУЖНО СЪЩО  ДА СЕ МИСЛИ  ВСЕМИРНО, ЩОМ ЗАСЯГА ВСИЧКИ

Трябва да се блокира the voice to mind технологиите, защото ще бъде овладяни и последните искрици свободна воля  у двукраките, които са на път да станат био-роботи, задвижвани единствено по заповеди от сателити. Човечеството ще се превърна в една автоматизирана система, обслужвана също от био-автомати, наводнили вече достатъчно Земята.
Колко хора си дават сметка днес, кое е истинското в тях и внушеното, кое е наистина тяхно желание и кое човешкото останало все още в тях ? Всички се страхуват да се погледнат, защото ще откриат всичко друго у себе си, само не човекът, който са били. Иска се невероятен кураж за подобно изключително важно нещо в този момент, когато човечеството загива, като се трансформира в идеалните, перфектните роби от най-нов технологичен вид - био-роботите. Би трябвало всеки да има кураж да се види до каква степен вече е превърнат в автоматизирано същество, с чужди мисли и внушения, които взима за свои и да спре процеса на автоматизацията, тъй като не е възможно да го спреш у другите, ако те не го съзнават и не го искат, просто им е добре така, да си живеят живота на роботизирани пионки. Така че ... първо трябва да спрете автоматизацията у вас и после у другите, примерът е заразително нещо, нали знаете ?

Вярно, най-роботизираните марионетки получават и най-много захарчета от живота, както се полага за всяко добре дрисирано животинче, но това няма да продължи дълго и ще им излезе на всички през носовете.

В рубриката "Това ми хареса":
алибаба
Публикации: 81
Re:За Егото
« Отговор #391 -: Днес в 03:00:56 »
--------------------------------------------------------------------------------
Благодаря fishbone, радвам се когато съм намерила подходящите думи да предам нещата .

За целта - не забравяй кой поставя целите! Умът (и егото разбира се). Тук нещата са тънки и неуловими и до някъде проивручиви.
Докато нещо е цел ти се стремиш активно. Може целта да е най-прекрасно изглеждащата, но тя си остава пак атрибут на егото.

Съвършенството не може да е цел.
Любовта не може да е цел, дори без-его състоянието отпада като цел. Целта отпада.
Ти се отричаш. Отказваш се. Цел не съществува. Ти си свободен едва тогава.

Отказването също може да е подвеждащо. Едно е да се откажеш от гроздето, когато е високо, друго е да се откажеш, когато гроздето е лъксаво и примамвливо, напълно в твоите възможности, но ти въпреки това се отказваш.При това не се отказваш защото очакваш награда, царството небесно или каквото и да било...отказваш се без никакви очаквания, без никакви надежди и без никакви желания за нещо в замяна...само защото в някакъв миг си осъзнал, че само коато си се отказал от всичко ти живееш истински.Тук няма бъдеще време, всичко сатав в мига на отказване. Не се отказвам ЗА ДА.....а отказвам се - живея.

Това отказване за ума е направо обидно. Край на цитата.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=7612.msg201901#new

Днес, когато Егото бива развито у повечето до гигантски размери и най-вече в посока властуване, хората би трябвало по-често да четат и откриват отново и отново, както и да осъзнават истинския Живот - на истинския Човек.

ЗАБЕЛЕЖКА: Използувам много тафтологията, напук на всички граматически правила, защото се налага да се повтаря и преповтаря Истината за света, даже излизайки от всички възможни правила, поставени от матричарите, за да ограничават невероятните възможности на Човека, докато го превърнат в дребно  и ограничено от собственото си его, амбиции за властолюбие, известност и слава дребен, но надут до спукване  Балък.
Да са си Балък с главно "Б" днес е нещо често срещано, но да си Човек с главно "Ч" е нещо изключително рядко, буквално на изчезване.
Всеки сам трябва да си избере какво да е, като не забравя, че всичко на този свят се плаща, скъпо и прескъпо !!!
Изоборът на всеки поотделно, ще определи и Изборът на цялото Човечество !!! После, обаче, никой няма да има право да се оплаква на Дядо Боже, защото Той ви е дал Правото сами да си изберете ПЪТЯТ, по който да вървите. Колко ли прераждания  трябват, за да се разберете, че трънливия път на истинския Човек е винаги за предпочитане от КРИВОЛИЧЕЩИТЕ ПЪТЕЧКИ на управляемата марионетка, живееща в илюзии и  фактически извън Живота, затворане в бокала на Матрицата.

АКО ПО ИСТИНСКИЯ ПЪТ ТРЪГНАТ ИЗВЕДНЪЖ МНОГО ОСЪЗНАЛИ СЕ ХОРА, БИХА ГО УТЪПКАЛИ И ОТ ТРЪНЛИВ ЩЕ СЕ ШИРНЕ ПРЕД ВСИЧКИ НИ ИСТИНСКИЯТ ПЪТ, ПО КОЙТО ТРЯБВА ДА ВЪРВЯТ ЧОВЕЦИТЕ - ИСТИНСКИТЕ ЧОВЕЦИ.

С две думи, стига илюзии, нека да бъдем истински и по истинския път да тригнем, тръните ще бъдат добре утъпкани, истината ще ни осени, любовта ще затупка отново, затопляйки  сърцата ни и истинския Живот ще обгърне всички !!!

НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ СХЕМИТЕ, ДОРИ КОГАТО СЕ КАСАЕ ЗА ГРАМАТИЧНИ ПРАВИЛА, ВАЖНОТО Е ДА ПОСТИГНЕТЕ ЦЕЛТА НА ИДЕЯТА ЗАЛОЖЕНА В ДУМИТЕ ???!!!

И историята непрекъснато се повтаря, само декорите се сменят, но никой не я обвинява в тафтология, хахаха, още по-малко  и въпреки това хората не си вземат поука, като продължават, сякаш е за първи път всичко се случва. Така че, очевидно  трябват безкрайно много повторения за човечеството, докато започне да включва, ако въобще оцелее, докато се осъзнае. Докато го има, все ще има и надежда.
Ах,  царица съм на тафтологията за мой кеееф и ужас на закостенели даскалици по граматика с промити мозъци !!!
Как да обясниш на едно учило в унивеситет същество с напълно промит мозък, препълнен с ялова наука,  напълно префабрикувано и схематизирано до последната си клетка, че Знанието не идва от наученото по изкуствен и манипулативен начин, а от събуденото в нас самите чрез наученото. Наученото не може и не трябва да служи за затвор, а точно обратното, да събуди у вас това, което сте били и можете да бъдете без ограничения. Е, дааа, нооо науката днес е направена така, че да затворя хората в зад високи зидове, а не да ги освобождава и поради тази причина, точно тази наука ще унищожи тази вече напълно скапана, но вот тебя, много учена цивилизация.
Тези, които са нучили-недоучили всичко, най-влажното не-ЗНАЯТ. Само свободните поети си позволяват свободата да излизат от правилата, защото трудно се побира в една схематизирана граматика, това що излиза от дълбините на сърцето и душата.

Ето нещо и за повторението на историята, както и за истерията, в която все повече и повече изпада човечеството преди сгромолясването на цивилизацията :

http://www.futurquantique.org/?p=3927#more-3927
Rome, Sparctacus et Crassus, Cicéron et Jules César. Flashback: L'Empire de Rome continue. La terreur artificielle
 – Le chemin de la dictature par Michael Rivero. Un voyage dans le passé. Plus ça va, plus c'est du pareil. L'Histoire se répète parce que les gens ne la connaisse pas ou ont oublié la leur. Malheureusement la plupart ne sont pas intéressés à connaître les rouges du monde. Ils sont nombril-centriques. Ce que les strars mangent, portent comme vêtements, leurs voiture, leurs amours, leurs exubérances les intéressent davantage. Je connais un type qui se souviens de tous les noms des joueurs des Canadiens depuis 1972, quand ils ont remporté la coupe Stanley, etc. mais il ne connais pas l'Histoire du Québec, le nom des ministres ou présidents d'aucun pays, l'ONU. Je suis pour l'Homme complet, total, habilité en tout, instruit en tout, équilibré quoi !
http://www.conspiration.cc/ http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,13893.0.html
http://www.davidicke.com/headlines/32804-katyn-ii-how-satanists-say-were-sorry

'In April 1940, the Soviet NKVD massacred the cream of Poland's nationalist and Christian intelligentsia in the Katyn Forest and elsewhere. They were slaughtered because they wouldn't agree to join the Communists in fronting a future occupation of Poland.

Seventy years later, on April 10, 2010, the heirs of the NKVD, who still run Russia, probably finished the job. They probably engineered a plane crash which killed the Polish President, the heads of the army and navy, the secret service and much of the patriotic wing of the Polish government. Thus they neatly eliminated one more obstacle to Satanic world government which is descending on the planet like a dreaded darkness.
This is how Satanists say, "We're sorry!" By repeating the outrage, again and again, until they are finally stopped. The grounds for suspicion are numerous.'
Read more: Katyn II - How Satanists Say 'We're Sorry'

http://forum.de-zorata.de/index.php?PHPSESSID=313a32efa0ee8ee98ca9485a328ff9c2&topic=159.msg1050#msg1050

/И, ако искате наистина да разберете издъно събитията, никога не забравайте, че Властелините владеят световната шахматна дъска, заедно с белите и черните  фигури, организирайки всички, абсолютно всички турнири с точно определени цели и съответните последствия, като подсигуряват предварително много точно, кой да спечели. Ако се концентрирате само върху белите или черните фитури и тяхните победи, нищо няма да разберете в последна сметка и най-вече крайните цели от турнирите./

Събитието от 10.04.2010, ах каква ритуална дата, взе своите ритуални жертви, точно както тези от катинската гора. Катин и Качински ???!!! Хе, хе, хе, също като Осама и Обама !!!
Списъкът е дълъг в тая насока.
Работата е много тънка, но трудна за обяснение, кой си го разбира няма нужда от него, ще го улови още във въздуха, така че няма да си губя времето да обяснявам, че светът се намира в Матрица, в която всичко е спиритуално и ритуално обосновано, образувайки един абсолютен омагьосан кръг, здраво заключен.
През вратата никой не ще може да излезе. Единственото спасение е само, ако се възвисищ духовно и се издигнещ над него, ще може да се спасищ и освободиш  !!!

Тъпото си тъпо, не иска да се заостря, дивото си диво, не може да се опитомява, ученото си учено, но напълно незнаещо, знаещото си е знаещо и няма нужда от доказателства, улавя веднага тънкостите на нещата и събитията !!!

Ах и пак какви ритуални числа от нумерологията, съвсем в стилът на баш майсторите- конспиратори, които много държат Събитията им да стават на тoчно определени дати, с точно определени двукраки и прочее, и прочее.

"В Катинската гора с изстрел в тила са екзекутирани 22 000 офицери и войници от армията на Полша. На борда на катастрофиралия самолет е имало 96 души - 88 пътници и 8-членен екипаж..." 1940 и 2010 - случайно, хе хе хе ???
И колко негативна енергия от потресените поляци, ах колко голяма кльопачка пада в момента ???

Ритуалът беше извършен перфектно, както винаги и следи няма, но сега ще е по интересно, какво ще последва след него. Вот тебя не толкова голяма загадка, като имаме в предвид повторенията в Историята,  които никога не са били случайни и няма да бъдат, докато този свят светува !!!
Следи няма да намерят, защото са в сферата на психотронно-нано технологията и освен това такава операция, провеждана за първи път с обезглавяване на една голяма държава като Полша е обмисляна дълго за да бъде извършена перфектно, макар че със зомбираните маси и тяхните още по-тежко зомбирани политици, не рискуват кой знае колко много. Дори и да се провали една такава операция, ще пробутат да обере пешкира някой от слугинажа, но никога няма да се стигне до главните поръчители, така или иначе. Системата, по която действуват, винаги  протежира главните марионетисти, каквото и да се случи непредвидено. Така или иначе, на никой няма да бъде позволено да се рови по-дълбоко, отколкото му се позволява, иначе лошо го чака.
След някоя и друга година, ако още светът го има, такъв какъвто е сега, самите поръчители ще пуснат истината само по начин, който тях ги устройва, добре завоалирана и не водеща до тях самите. Винаги имат кой от слугинажа им да пожертват и го хвърлят на тълпата да го разкъса. Историята винаги се повтаря още от древните времена, само декорите се сменят, но принципите на Елита си остават непокънтати.
Царе са на тези трикове. Истината винаги те я пускат супер контролирана, затова често казвам, че при тях трябва винаги да се търси, нооо с много внимание, интуиция и отворено еспри. Те дори и в момента я пропускат леко, но трябвда да умееш да я четеш между редовете и да познаваш принципите на висшата манипулация, както и технологията която използуват сега, което усложнява търсенията. Впреки това, не е трудно да се убеди човек поне за себе си, кой е автора на всичките катастрофални галимации.

http://vhod.awardspace.com/news.php?lng=bg

Ах колко типично манипулаторо-маниакални трикове пак са приложили, както винаги - неизменно. Тааа, значи не са го поканили Лех Качински на церемонията и той сам е решил да отиде на нея, т.е. сам си е избрал смъртта.

Неам думи, винаги така действуват, дават ти един малък шанс за избор, но знаейки до съвършенство твоята психология, са наясно предварително, че е малка вероятността да избереш добрия за теб вариант, след като са те обработили предварително толкова добре, че да влезеш в капана при всички случаи.

Много малко хора биха разбрали за какъв принцип от манипулацията говоря тука, но толкова по зле, ако имат още малко мозък, да се поинтересуват и да го изучат.

И така, този принцип за конспираторите-манипулатори и задължителен, направо свещен, нищо че фактически е опорочен тотално, те го спазват, въобразявайки си, че по този начин се освобождава от греховете.  Е, един ден и те ще разберат, че са се лъгали, точно толкова колкото те са лъгали и манипулирали всички останали, но полза тогава никаква няма да има, нито за тях, нито за тяхните жертви. Ще им стане ясно, че всички сме в  кюпът на Матрицата и най-общо казано и манипулатори, и жертви се самоизбиват за едното нищо. Отдавна манипулаторите са станали жертви и жертвите манипулатори !!!
Истински Човеци, които са само жертви-мъченици, удържащи на напъните да ги направят и тях палачи, преследвани и тероризирани цял живот, почти не са останали на Земята !!!
В чиста форма манипулатори-палачи, без да са жертви на свой ред, пък въобще няма !!!
В това има един много силен манипулативен момент. Фактът, че и те са жертви на други като тях манипулатори, ги прави по-настървени и по-гадни палачи, пълни с отмъстителност за своите житейски мъки, на които са подложени, за да са точно такива изроди, каквито са на практика. Това  е главния стимул във фрагментиранят им, програмиран и до блясък промит мозък плюс привилегиите, илюзорното чувство за власт над другите, звездичките и лампазите, многобройните трийсет сребърника и какво ли още не, според психологическия портрет и положение в социала по рождение.

И да се върнем на катастрофата, макар че отклонението е пряко вързано с нея.
След като имаме предвид, че случайности няма и тази "случайна" катастрофа, обезглавяваща Полша, се явява прекалено удобна,  очаквайте повторение на историята от 1940 година и естествено с далеч по-ужасяващи и нагли елементи.
И Русия си е Русия, Путкин си е Путкин, нооо все пак по-важно е, кой му дърпа конците, както на него, така и на всички останали държавници. В  противен случай, пак ще сте далече от голямата Истина и най-най-крайната цел на заниманията. Междинните цели са само подробности по пътя, проправян от Дявола. В повечето случаи създадени по начин, за да отклоняват вниманието от главната червена линия,  която води към целта - най-крайната.
Не забравяйте и, че полуистината е по-гадна и манипулираща дори от чиста проба лъжа.
Така че ... не гледайте кой е сечивото, а кой го държи и с каква цел го използува.

http://www.conspiration.cc/guerres/pologne_suspicions_avion_catastrophe.pdf

Доста интересни неща за катастрофата, вече наречена "Втория Катин" - на френски,  списакът на важните пасажери, както и истинските имена на Путя и Мечката. Има и фина манипулация, както винаги и навсякъъде, нооо не е трудно да се открие, мъждукаща между истината. Никак не е случайно и официалното упоменаване на истинските имена на двамата руски политици, което е част от Завоя, който става все по ясен и в каква посока забива.
Дълга тема и нямам намерения пак да я развивам, който иска да търси из блога ми обясненията.
Само с две думи, кой разбере, разбере, кой не ще го види на яве, малко по-късничко.
Една от много цели на 180-градусовия завой е канализиране на вниманието и омразата към точно определени хора и нации, което разбира се е изчислено до милимунда, за да се пристъпи към следващите действия, в които ще е много нужна тази канализирана омраза, за да се приемат от сивите озлобени тълпи.
Въобще стари класически трикове в новите повторения от вечните манипулатори и марионетисти. И очевидно, човечеството не само че упорито не иска да си извади нужните поуки от вече миналите събития, напротив, все по-упорито отказва да види ясно реалността и повтаря абсолютно същите грешки още по-глупаво.

Ей, това зомбацията е много страшна работа, многооо !!! Брей не оставиха една читава глава брей !!!

Въобще да повярваш, че обезглавяването на Полша за втори път и почти на същото място, е случайно, си е направо признак на дълбок зомбаж, но няма да е чудно, защото промивките и програмирането са извършени върху масите по цял свят вече отдавна и целта очевидно е постигната, да вярват в явни лъжи, пясъчни миражи и тотални илюзии. Вярвайте, но няма да е задълго, ще дойдат събития, които ще ви разтръскат така, че искате неискате ще тупнете с огромна сила в калния двора на реалността, а тя е ужасяваща.

http://www.conspiration.cc/

Събитието от 10.04.2010  е повторение на историята и предвестник на още по-страшни събития от тези на убийствата в качинската гора.
Случайности не съществуват, така или иначе, нооо, когато тези "случайности" хе, хе, хеее и "неизправности" твърде добре "нагодени" се явяват прекалено удобни за "творците" на съдбините на човечеството, направо е смешно да се говори за тях.
Обеглавяването на една държава от нейното политическо ръководство или от нейния елит, не може никога да е случайност, от където и, от който ъгъл да го погледнете, и то има някаква крайна цел, която по никой начин няма да е хубава. Естественооо !!!???
Вярвайте им на "случайностите", това е само префас за следващите ултра събития, които ще бъдат далеч по-ужасяващи и демонячни от тези след 1940 година. По отношение на ужаса, повторенията на историята наистина евалюират страхотно и страховито, за разлика от човечеството, което усилено инивалюира.

Очевидно няма ала-бала с Дявола, като тръгне с рогите напред, щпори яката и всичко нанизва на тях. За никой няма застраховка, дори и за най-верните му президентски слуги, ако трябва да бъдат пожертвани, за да постигне крайните си цели. Така че ... и низсшия и висшия слугинаж не е подсигурен, колкото и да се мазнат на Дявола и никой няма да бъде пощаден, като му дойде времето. Номерът е, да не му слугувате, ако не друго, ще си запазите човешката същност, която е безценна, ето защо не си струва да я продавате на Дявола, няма да имате полза никаква.

ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК, КОГАТО НА ДЯВОЛA ПЪТ НЕ ПРАВИ !!!

Точно чрез повторенията, този който познава добре историята, много бързо ще се ориентира, накъде бият вече нещата и какво още ще се повтори и какъв завой много голям отново са предвидили, преди да се разгърнат напълно.
Е, този път няма да ви кажа, сами си търсете, като си повторите уроците за Втората Световна Война, която може да бъде повторена, но по съвсем друг начин, още по-жесток и по-кръвожаден и с далеч повече жертви.
Завоят е започнал вече, но малцина биха го видяли, а когато го видят всички, ще е късно чадо за реагиране. Може да го видите във всекидневните новини даже, ако умеете да сглобявате парчетата и познавате методите и принципите на манипулаторите.
Но неее, пак ще пищят после всички, особено политиците, ах, каква изненада, някой ми срал в гащите, кой ли ще да е !!!???
Това е ... кой иска да разбере, и с малко ще го може !!!

http://eltimir.ucoz.ru/news/kachinski_e_ubit_ot_gru/2010-09-05-1291
А ето и последното инфо от 05.09.2010 за цялата алабалистика, всеки да си вади извода.
Впрочем една голяма част от моите изводи по темата, бяха изтирти веднага. Когато познаваш принципите, по които работят сатаните, никак не е нужно да имаш цялата информация и да си в центъра на събитията, за да се догадиш с голяма точност за развитията на събитията и кой седи зад тях. Елементарно Уотсън, елементарно би казал баш дедективът, за баш майсторите манипулатори.

ЛИБЕРАСТИЯ, ПЕДЕРАСТИЯ И СЛОБОДИЯ ЦАРИ В ЧОВЕКОЯДНАТА ФЕРМАТА !!!
.
http://news.ibox.bg/news/id_1493372205

„Опитът за приземяване е бил само един." - категоричен е полковникът. Край на цитата.
И кой мислите, че пусна веднага слуха прясно прясно за внушение на масите в първия момент, че четири  опита е имало за кацане ?Дааа, висшата манипулация се упражнява над сивата тълпа в първите съобщения, които са един вид много силни внушения. После няма толкова значение какво ще се разкрие, както е видно в повечето случаи. Поръчителите ще ронят най-много сълзи над горките жертви и ще устроят небивали почести. Така е било от време оно и явно така ще бъде още докрая, защото е най-подходящо за овчото човечество.

И нека не забравяме, че с новите психотронно и нано технологии не е никакъв проблем да се накара един вдиртуозен пилот да сбърка в сублимните секунди на кацането на самолета, само чрез една кодирана дума подадена от диспечера или от телефонно обаждане.
ИНтересно защо голямите плямпачи, които искат да минат за антиконспиратори, като спускат информации, дадени им точно от конспираторите, се правят на ощипани моми, когато трябва да говорят за конкретни моменти, като този, в който явно е употре бена майнд-контрол намеса. Дааа, аман от силно ограничени от самите конспиратори, антиконспиративни писачи и преписвачи на информации, които много внимателно избягват да вържат теорията с конкретна практика и упоменават точни събития и хора. Не го прнавят, защото не им разрешават баш майсторите и се разпростират само до токлова, колкото им е дълга веригата. Ако дръпнат много и искат да излезат от териотирята, която им е позволена, веригата ще ги удуши и те си трайкат, та чудо правят, нооо иначе се пишат спасители на човечеството. Ето точно на тия се казва лъжовните профети, които спускат истини само дотолкова, доколкото да минат за такива, нооо най-крайната им цел е точно толкова дяволска, колкото и на тези, които ги командарат от централата на Дявола. Еленко е типичен пример за такъв профет и дори няма съзнанието, за своята роля, което е много жалко, защото той има заложбите да мъде ИСТИНСКИ ПРОФЕТ. Да де, но точно такива най-много ги обработват за да ги направят фалшиви и за съжаление, повечето поддават.

http://www.ivanstamenov.com/?p=1095#more-1095

Нещо интересно от Валерия Новодворская за историята и връзката с Катин-2 под тази статията във форума !!!

Eто и едно мненийце в мой стил, което естествено много ми хареса, тука викам бравооо, макар че е далеч непълно. Просто още няколко пърченца от пъзела, който иска да стигне до истината да си ги събира и подрежда.

http://news.ibox.bg/news/id_874427804
USarmyPOWER
13.04.2010 14:08 Коментари (30) Най-старите отгоре
Регистриран на: 31.12.2009, 18:41 30. 
13.04.2010 14:08

МАРКС Е КАЗАЛ (ВАШИЯТ ВДЪХНОВИТЕЛ НА ТЕОРИЯТА ЗА ГЛОБАЛНО (ИНТЕРНАЦИОНАЛНО) ГОСПОДСТВО НА МАСОНО-СОЦИАЛИЗМА), ЧЕ МАСОНО-СОЦИАЛИЗМА МОЖЕ ДА БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ САМО ПО ЕДИН НАЧИН. А ИМЕННО ПО НАЧИНА ПО КОЙТО Е ДОШЪЛ И С ОЩЕ ПОВЕЧЕ КРЪВ.
СМЯТАЙТЕ МАСОНО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАПЛАЧ КАКВО КАЗВА. ЧЕ ЗА ДА ГИ СВАЛИМ ТРЯБВА ДА ИМА РЕКИ ОТ КРЪВ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТАЗИ ПРОЛЯТА КОГАТО ЗАПОЧВА ИДВАНЕТО ИМ НА ВЛАСТ СЛЕД ДВЕТЕ ФРЕНСКИ РЕВОЛЮЦИИ ИНСПИРИРАНИ ОТ ТИЯ МАСОНО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ!

РЕАЛНО БУКВАЛНО ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВСИЧКИТЕ ЗАСТРЕЛЯНИ ЗА ДА МОЖЕ СВЕТА ДА Е НОРМАЛЕН, А ТЕ СА МИЛИОНИ. КОЛКО УДОБНО КОНТРОЛИРАТ ЦЯЛАТА ПАПЛАЧ.

МЕДИЙТЕ, КОИТО ИНАЧЕ БИХА СЪОБЩИЛИ НА СЕКУНДАТА ЗА ГРЪМНАЛА КОФА ЗА БОКЛУК В ШИЙТСКИЯТ КВАРТАЛ НА БАГДАД КОЯТО Е РАЗПИЛЯЛА ЧЕРВАТА НА ПОРЕДНИТЕ ИСТИНСКИ МОМЧЕТА ГЕРОИ НА АМЕРИКА (ДА ИСТИНСКИ ГЕРОИ..ЯВНО ЦЕЛТА Е ДА ЛИКВИДИРАТ ТАКИВА КАТО НАС ИСТИНСКИТЕ ГЕРОИ НА АМЕРИКА), ТОЗИ ПЪТ МЪЛЧАХА С ЧАСОВЕ (3 ЧАСА И ДВАЙСЕТ МИНУТИ).

ЧЕТЕТЕ МАРКС И ЕНГЕЛС, ЧЕТЕТЕ. С ЦЯЛОТО СИ ДЕБЕЛООЧИЕ ТЕЗИ ИЗРОДИ СПОКОЙНИ В ТЯХНАТА ПОБЕДА, СА НИ ОСТАВИЛИ НАЙ-ВАЖНОТО. САМОПРИЗНАНИЕТО ЗА ТЯХНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО И МАНИПОЛИРАНЕТО НА ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА ИСТОРИЯ СЛЕД 1789 ГОДИНА!!!!!

ЧЕТЕТЕ МУ КАПИТАЛА НА ТОЗИ БОКЛУК! И СЛЕД ТОВА ПРОЧЕТЕТЕ ТРУДОВЕТЕ НА СИФИЛИСТИКА ЛЕНИН! ТЕ ОТКРИТО ПИШАТ МАШИНАТА КОЯТО РАБОТИ И ДНЕС.

А ИМЕННО, ЧЕ ЩЕ ПРЕВЗЕМАТ САЩ И ИМЕННО НЕГО ЩЕ ПОЛЗВАТ ЗА ИНСТРУМЕНТ. ЧЕ ЩЕ ПОЛЗВАТ КАПИТАЛИЗМА, СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА ЗА ДА ГИ УБИЯТ! И ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НЕЩА СВЪРШИХА И ОФИЦИАЛНО ВЕЧЕ СА РЕАЛИЗИРАЛИ С ИЗБИРАНЕТО НА ОБАМА И ПАДАНЕТО НА СВЕТА ПОД КРАКАТА НА ИЗРОДИ НА ИСЛЯМО-СОЦИАЛИЗМА И МАСОНОСОЦИАЛИЗМА КАТО АХМАДЕДЖАН И ПУТИН!

Регистриран на: 31.12.2009, 18:41 29. USarmyPOWER
13.04.2010 14:07

Истината е ясна, САМОЛЕТА Е СВАЛЕН ОТ РУСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ ПО ЗАПОВЕД НА ГОЛЕМИЯТ УБИЕЦ ПУТИН!

ИСТИНАТА ОБАЧЕ Е ОЩЕ ПО-ЛОША...ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЗНАЕ ТОВА И МЪЛЧИ, ЗАЩОТО СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ЕДИН ОБЩ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ КЕНЕФ, УПРАВЛЯВАН ОТ ШЕФОВЕТЕ СОЦИАЛИСТИТЕ ОБАМА И ПУТИН. КЛИКАТА НА МАСОНО-СОЦИАЛИЗМА ПОЛЗВА УСПЕШНО СВОЙ ПИОНКИ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА ПО ЗЕМНОТО КЪЛБО И СЛЕД ПАДАНЕТО НА БУШ МЛАДШИ СВЕТА ВЕЧЕ 100% Е В РЪЦЕТЕ НА МАСОНО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАСМИНА! ЗА ПРОТОКОЛА....САМИЯТ БУШ БАЩА Е ИНИЦИАТОР НА ИДЕЯТА ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯТ ИНТЕРНАЦИОНАЛ И КАТО ШЕФ НА ЦРУ СПОМАГА ПОБЕДА И ПЪЛНОТО ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ЦРУ ОТ МАСОНО-СОЦИАЛИСТИТЕ!

НЯМА ТЕХНИЧЕСКА ГРЕШКА!
НЯМА ПИЛОТСКА ГРЕШКА!
НЯМА ЗАПОВЕД ОТ ПРЕЗИДЕНТА!

ВСИЧКИ ТЕЗИ ТРИ НЕЩА СА ДОБРЕ ИЗВЕСТНИ ДАЖЕ НА ПЪРВОКЛАСНИК СТИГА ДА НЕ Е РАЗЯДЕН ОТ МАСОНО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ЗАРАЗА.

ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА МОДЕРНИЗИРАН СИГУРЕН САМОЛЕТ МИНАЛ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА ПЪЛНА ПРОВЕРКА В МОСКВА, ЗАЩОТО ШИБАНИЯТ САМОЛЕТ Е РУСКИ!

САМОЛЕТА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ! НЯМА КАК! НЯМА ТАКИВА ФИЛМИ! ТОВА НЕ Е СЛУЧАЕН САМОЛЕТ. ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНА ДАТА. ТОВА НЕ СА СЛУЧАЙНО ХОРА.

МОСКВА Е ЗАБРАНИЛА НА ЛЕХ ДА СИ ОТИДЕ В КАТИН, НО ТОЙ ВЪПРЕКИ ТОВА Е ОТИШЪЛ ДА СЕ ПОКЛОНИ НА ЗВЕРСКИ РАЗСТРЕЛЯНИТЕ В ТИЛА 30 000 ОФИЦЕРИ.

СЕГА ТАЙНИТЕ НА НАТО СА РАЗПРЪСНАТИ В ГОРАТА, А НЕЩАСТНИТЕ ОФИЦЕРИ НА ФСБ СВАЛЯТ ДОРИ И БЕЛЬОТО НА ПОЛСКИТЕ ОФИЦЕРИ ЗА ДА ГО ОТКРАДНАТ.

ЕКИПАЖА НА САМОЛЕТА НЕ МОЖЕ ДА БНАПРАВИ ГРЕШКА. ТОВА СА ПИЛОТИ С НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ. ПОВЕРЕН ИМ Е НЕСЛУЧАЙНО ТАКЪВ САМОЛЕТ И ЖИВОТА НА ЦЕЛИЯТ ПОЛСКИ ЕЛИТ. ОСВЕН ТОВА НЕ Е ЕДИН ПИЛОТ.

ИСТИНАТА Е, ЧЕ РУСИЯ НАРУШИ СВЕТОВНИТЕ ЗАКОНИ КАТО ИЗПРАТИ ЧЕРНИТЕ КУТИЙ В МОСКВА. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

ИЗРОДИТЕ ОТ ФСБ БЯХА НАМЯСТОТО ОЩЕ ПРЕДИ САМОЛЕТА ДА ПАДНЕ С АВТОМАТИ КАЛАШНИКОВ, А НЕ С ЛИНЕЙКИ.

ПУТИН ЕДИН ДЕН МНОГО СКОРО СЪС ЦЯЛАТА ТАЯ МАСОНО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА СГАН ЩЕ ПОТЪНЕ В АДСКОТО ЕЗЕРО!!! ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА! ПРОКЪЛНАТИ СТЕ!


http://www.conspiration.cc/
Още нещо от Алибаба, което много ми хареса, точно, ясно и кратко за същността на Живота в неговата цялост, макар че има едно уточнение, някои си остават цял живот луковици и дори когато четат подобна езотерика, не им хрумва даже да разцъфнат на светлината, научили са ги, че няма нужда и си живеят само в една истинска илюзия.
Осъзнаването, очевидно не е лесна работа, въпреки многото информация, пак зависи от интерпретацията.
И така ето и мнението:

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=3903.msg201970#new
алибаба

Re:Януари - 2008: Разкритията на един Посветен
« Отговор #246 -: Днес в 02:41:49 »
--------------------------------------------------------------------------------
Не бях обърнала внимание на тази тема, но е много интересна. Признавам си, не съм чела писанията на този "посветен", а коментарите в този форум. Отбелязах си някои неща, по които искам да кажа нещо, по-скоро примери, които възникнаха и искам да споделя с вас.

1. За Исус и Христос, че са резлични "личности" от различни епохи.Когато четях това си спомних една случка. Беше преди много години, по телевизията даваха интервю с някакъв свещенник. Не помня почти никакви подробности от това интервю, но едно нещо явно се е забило много дълбоко в съзнанието ми и ето сега излиза. Да речем, че се е казвал Николай (преди да се замонаши), а след това Серафим. Примерно. Журналистката няколко пъти се обръщаше към него по името му от живота "николай", при което той много бавно, категорично и спокойно казваше "Николай умря". Журналистката малко се сконфузи и след малко пак го попита нещо от живота на Николай. Отецът пак спря, отказа да отговаря на въпроса за Николай и пак рече "Николай умря". Това се повтори няколко пъти в процеса на раговора.Аз не помня нищичко от самия разговор, но тази категоричност при това "николай умря" съм запомнила. Сегурно е било най-малко преди 20 години.Ако кажа, че съм мислела дълбоко по въпроса ще излъжа. Изобщо не съм разсъждавала. Едва години по-късно си спомних и разбрах за какво става въпрос. В живота на личността се случва прелом,при който личността изчезва (умира) и ще е абсолютно неправилно да говорим за един човек преди и след този прелом като за една и съща личност. Когато прочетох обяснението на Ошо по въпроса за Исус и за Христос разбрах за какво говори. Исус е човекът преди трансформацията на личността(а тя е разпадане, смърт). Христос е след. Но и това не е правилно защото няма линейност, няма "преди" и "след" в някакъв чист линеен вид (както умът е свекнал да си представя процесите). Исус и Христос съществуват едновременно но никога не се проявяват едновременно. За да се прояви Христос Исус трябва да бъде разпнат. За Христос това е новорождение, вечен живот, за Исус това смърт и разпъване. Едно и сащо нещо. Точно както едно лале примерно има фаза луковица и фаза цвете (стебло+цвят). Те съществуват едновременно (в луковицата е затворено цветето), но никога не се проявяват едновременно. ПОКЪЛВАНЕТО за луковицата е смърт, разпятие, за цветето - новорождение. Ако дойде един извънземен, който не знае нищо за биологията, развитието на цветята и пр. и види едно до друго луковица и лале за него това ще бъдат 2 различни неща, нищо чудно и да си помисли, че са от различни епохи. Що се отнася до епохите, нека припомня всеизвестния факт, че линейно време не съществува, това е само умствена представа. Нека припомня, че учените ВЕЧЕ откриват невероятни неща, допускат наличието тунели във пространство-времевата матрица, които правят така, че да се "допират" времеви точки отдалечени на огромни разстояния....

Още нещо да изстискам от примера с луковицата и лалето. Кое е истината за растението? Светлината. Ако кажем тогава "Истината се спуска отгоре" това твърдение правилно ли ще е?! Абсолютно, на 100 %! И нека предположим, че луковицата и цветето имат съзнание. За луковицата, която е под земята и не знае що е това светлина, да не говорим слънце...как би звучало подобно твърдение? Вероятно би си помислила, че това означава, че истината се спуска от лалето.Все пак единственото с което тя (луковицата контактува)на този етап освен почвата е стебълцето в мига, в който тръгва да пониква. За цветето изразът "истината се спуска отгоре" има съвсем различен смисъл. Ето един и същи факт, който е възприет по два различни начина. Замислете се над това.

Друг въпрос господари - роби. Отново динена кора. Отново две различни интерпретации в зависимост от състоянието на съзнанието. тези две състояния съществуват в човека в зависимост от състоянието на съзнанието му. В непробуденото състояние си роб. Изглежда сякаш си роб на други хора, които са с по-високо ниво на съзнание. Но само изглежда така. Ти си роб само поради факта, че си все още в непробудено състояние на съзнанието (в луковицата си още, в егото си, в личността си). В мигът в който се случи пробуждане ти преставаш да си роб. Но ставаш ли господар? Погледнато спрямо тези, които все още са в непробудено състояние така изглежда. Но пак казвам само ИЗГЛЕЖДА. В действителност "роб" и "господар" не са отношения между хора. Това са оптични измами на съзнанието. Това са състояния на твоето съзнание, при това могат да проблясват ту едното, ту другото, точно както човек който ту задрябва, ту се пробужда, после пак задрямва....това е един динамичен процес....без никаква линейност във времето.

Пробуждането се случва мигновено, значи ти за миг (а може и за н-ти части от мига) можеш, условно казано, да станеш от "роб" в "господар" , а когато нещо отвлече вниманието ти и ти задремеш пак да минеш пак в състоние "роб". Но като се поразходиш н на брой пъти между състоянията в края на краищата разбираш, че това са само смяна на състоянията и няма нищо такова като "ние робите" и "те, посветените". Тези две състояния присъстват едновременно във всеки един човек.

Там е и неговата сила и мощ, защото е по силите на всеки един да пробуди.

ПО СИЛИТЕ НА ВСЯКО ЛАЛЕ Е ДА ЦЪФНЕ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!
алибаба
Re:Януари - 2008: Разкритията на един Посветен
« Отговор #253 -: Вчера в 08:16:51 »
--------------------------------------------------------------------------------
Не, не съм си и помислила, че ти или някой друг преднамерено нещо иска от мен.
Просто каквото и да кажа ще е още едно мнение за което ще има за и против и както за "за", така и за "против" ще се намерят аргументи, ще се водят спорове, накрая тези от "партия за" ще влязат в словесен дуел с тези от "партия против", може даже да се разделим на мъже и жени и пр. и пр. и цикълът се затваря. И всички ние ще сме нагазили яко пак в блатото на его разправиите, като не само, че ще сме се отдалечили от истината, ами може и да сме забравили за какво е почнало всичко.

За това само маркирах хлъзгавите моменти. И най-великата истина от живота на лалето за луковицата ще звучи като манипулация. Въпросът тук значи не е в това какви доводи ще намери лалето за да убеди луковицата. Въпросът не е и луковицата да търси разбиране на доводите на лалето.

Аз даже вече започвам да осъзнавам, че дори най-искрен опит да доведеш информация до някого, както се казва да му отвориш очите, самият този акт е форма на манипулация. Ти отнемаш на човека възможността да свърши работата сам, а именно при свършването и той ще укрепне, ще развие вяра в силите си.

Все едно непрекъснато да пишеш домашните на един ученик...ми той нищо няма да научи, нали за това са домашните. Не само, че той няма да научи нищичко, но ще остане с убеждението, че е неспособен. Истинската помощ (както сам на себе си, така и на друг някой), вече някъде го писах е по-скоро разбиване на илюзии, а не спускане на истини.

По принцип съм много подозрителна когато някой спуска истини.
Край на цитата.
И още нещо пак от Алибаба, което ми хареса.
брей това женорята сме голяма работа, колкото до мъжорлята ич ги няма, особено там, където трябва един мъж трябва да бъде. Дааа, в Матрицата всичко е наопъкии не е за чудене !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=3253.msg203011#new
алибаба
Re:Бихте ли си имплантирали чип?
--------------------------------------------------------------------------------
Вие май не сте на ясно, че "чиповете" ВЕЧЕ са ни имплантирани.
Те не са материални, но въпреки това са вградени в мозъците ни и действат безотказно.
Мисловността ни е програмирана. Всъщност по-правилно е, да кажем глупостта, както каза някой по-горе.
Ако успеем да се депрограмираме успешно ще видим алтернативите веднага.
Депрограмирането прилича на разминиране на минно поле. Ние сме сапьорите.
Трудна работа. Но възможна. Край на цитата.
И нека всеки се рови сам в плявата и търси истината,  за която е дорасъл !!!
Истината е като самороден диамант, заровен в калта. Отвреме навреме се появава, проблясва и отново потъва на дъното, докато някой го намери и улови завинаги. За съжаление има много, които не са в състояние нито да го видят, нито да го оценят, предпочитат да си се върдалят на воля в калта на илюзорното си съществувание. Още по-парадоксалното е, че колкото  повече диаманти се появдяват в калта, толкова повече хората сякаш не ги виждат, а някои дори се преструват, че не ги виждат, което означава, че илюзиите напълно са ги трансформирали в блатни червеи и за тях диамантите на Истината за света са досадни камъни, които  разбалбукват нанужно блатна утайка, в която се чувствуват толкова  удобно.
Ефектът на камък хвърлен в блатото никак не им харесва, а концентричните кръгове, които предизвиква - още по-малко !!!
Няма нищо по-трудно от това, да разбиеш илюзията на червея !!! Уж е малък и пълзящ, но илюзията му  стоманена, нищо че се извива много гъвкаво и угоднически в краката на Елита.
Не бойте се, Дядо Боже знае как да прави на пепел стоманата и ще се справи в недалечното бъдеще, дори ако трябва Земята с пепел да покрие !!!
И да продължим темата още малко.
Само птиците могат да се справят с червеите, нооо те са на изчеване, както знаете, така че ... !!!???
Горките птици самотни кръжът над блатото и писукат неистово, а червеите, хехехеее, се крият конспиративно на дъното, страхуват се да бъдат извадени на дневна светлина и клъвнати завинаги. Отвреме навреме току се пръкне някой, само за камуфлаж, защото така и така си е изгирал вече ролята и подлежи на  ликвидирация.
Нооо, когато блатото се пресуши, няма да имат къде се крият, ще останат на сухо и без калтака, дори птиците вече да ги няма и ще им се наложи да се изпоядат сами.

Така чеее ... никой няма да избяга от божествените закони, нищо че са свикнали да създават своите закони, само за да ги заобикалят !!!???
Имат голям тренинг в областта черволяците, нооо с божествените закони тяхната ала-балистика просто няма да мине и ще фърчът глисти, гниди, амеби, червеи и какви ли не още влечугести изродени дяволско-блатни същности.
Дааа, деградацията, която са предизвикали, тя ще ги и изяде накрая, точно както революцията изяжда своите деца !!!

Никой не може да ви поднесе Истината на тепсия, освен да ви накара да я търсите, да се научите да я усещате, да я чувате  и да я виждате. Истината е навсякъде около нас във всеки един момент от нашето съществувание, но за голямо съжаление нашия усет към нея е напълно притъпен съвсем съзнателно от манипулаторите, а знанията които носим по рождения напълно приспани, за да бъдем идеалните жертви.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,13748.msg201970.html#new

Много интересно, макар и известно, но твърде неосъзнато !!!
Има и динени кори за хързулване, но може да бъдат избягнати, за всички онези, които търсят Истината.
И още една конкретика за осъзнаване, за тези които въобще могат все още нещо да осъзнават, защото очевидно това се оказва най-трудното нещо днеска :

. galatceq - Глобализацията – фабричното ми...
29.03 10:30 Глобализацията – фабричното мислене – уеднаквяването – факторът различност трябва да бъде заличен, за да може да има програмиране и Нов Световен Ред! Една религия, един език. В САЩ се започна като ги обсипаха с алкохол и лекарства. Американските индианци имат най-високия процент на алкохолизъм в света! Те са захвърлени в резервати, дадени са им правителствени пари да изкарат реколта от някаква необработваема земя и толкова! Какво друго причиняват на хора, които може да са необходими, но са непрограмируеми? Слагат им микрочипове. Микрочиповете могат да се наложат над модела на Съзнанието, директно да проникнат в нервната система и да манипулират мозъчните вълни! Затова информацията за личните карти и влизането в ЕС трябва да се възприеме много, много сериозно, защото колкото и далечно да ни се вижда всичко това, то навлиза! Няма планове и кроежи, ТО СЕ ПРАВИ В МОМЕНТА! Досега бедността пазеше България – защото бяхме класифицирани като страна от Третия свят. Сега нещата обаче са различни и който смята, че влизането ни в ЕС е естествен процес, нека помисли пак! Защо приемат точно България, а на редица по-развити и напреднали страни даже се отказва разглеждане на въпроса за години напред? Случайност ли е? Помислете пак! Също така, интересуващият се може да намери потвърждение, че според законите на хералдиката, семиотиката и номерологията страната ни наскоро прие герб, отговарящ на васална държава без история и в него са закодирани десетки елементи за негативно подсъзнателно психологическо въздействие. (Виж “АЗ-ът на българите”). Става ясно, че държави, които имат правилно оформени символи, благоденстват, и обратното. Защото националните символи залягат дълбоко в съзнанието на всеки, а оттам на подсъзнателно ниво се извършват редица процеси, като породената от това мисловна енергия образува един общ поток с неимоверна мощ. Такива мисловни потоци могат да бъдат насочвани за предизвикване на резонансни психо-физични явления, засягащи не само нашата планета и човечеството, но даващи отражение и върху цялата Вселена. Случайно ли е тогава, че в продължение на осем години държавата ни нямаше герб и държавен печат?! Помислете и за програмата за изтребване на българския народ, приета на Московския ционистки конгрес 1988 г. Това не е конспиративна теория! Това е случване! Наблюдавайте и правете своите изводи! Но с отворено съзнание и безпристрастност. Край на цитата.

http://www.youtube.com/watch?v=u6iNCHPJ1m4&feature=related
Всяка душа без любов е Осъдена !!!

http://www.youtube.com/watch?v=YPyZQj5_d8I&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=bHtx28sSi5I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4BrMdHU_n_w&feature=related

http://www.conspiration.cc/
http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/04/02/noviiat-svetoven-red-konspiraciia-ili-realnost.521903#comments

Каквото и да четете, както и да го правите, не забравайте, че конспираторите са винаги и от двете страни на барикадите и използуват много умело фалшивите профети, от тях пуснати навсякъде за всяване на страх у всички, вместо осъзнаване.
Не се оставайте страхът да ви обземе, залагайте на съзнанието, в което е единственото спасение. Когато съзнанието ви се събуди напълно и излезете от Илюзията, няма да имате нужда от фалшивите цели на лъжовните профети и сами ще разбирате света и неговата лъжовност, която е навсякъде.
Когато се вдигне завесата на илюзиите, ще видите истинските марионетки на сцената, тяхните роли и игри, както и сценаристите и марионетистите зад декора.

Колкото и да е парадоксално, знайте винаги, че истините за света днес се спускат от баш майсторите манипулатори чрез тяхните слугинари, които всъщност са и най-голямите им жертви, щом не съзнават ролята, която са им дали, както и сиджимките, с които са ги вързали като послушни кутренца.
Това не пречи, обаче, да се възползувате от тази възможност да си наредите картинката с пъзлите, които ви пускат всеки ден и да осъзнаете в дълбочина в какъв свят живеете и какво ви очаква, както и да излезете от илюзорния магически кръг на Матрицата. Това е положението, търсете Истината при истинските лъжци и манипулатори, като избягвате да ви подхълзнат и не забравайте каква е крайната  цел на тяхните заниманията - чрез иистината да ви заслепят още повече и да ви внушават панически страх, който да ви превърне в още по-удобна жертва.
Тяхните диаболични действия са толкова ужасяващи, че няма как да не се уплаши Човек, но там е и силата му, да го преодолее и събуди своето съзнание за истината за света, в който живее, което вече ще е половин победа над манипулаторите.
Истината не е достатъчно само да бъде прочетена и запаметена, но използувана като събуждаща съзнанието, в противен случай е загубено време и за съжаление при повечето е така и тя с нищо не променя тяхното съзнание и съществувание, освен събуждане на първичния страх.
Всички говорят за световна конспирация, нооо тя отдавна вече не съществува и всичко което се прави от баш майсторите манипулатори, е повече от очевидно, макар че продължават за очи само, да вършат много от сатанинските действия и най-вече майнд контрол илегално, но с наглостта на дяволи, които са над закона.
Във всички останали действия просто няма никаква конспирация вече, резултатите от тяхните майнд-контроли, програмации и зомбации са толкова успешни върху популациите по света, че те си  позволяват да казват истината, без да рискуват кой знае колко неща. Та вижте се самите вие, които сте уж на ти с темите по световната конспирация и сами съдете и за другите ! Нещо изменило ли се е във вашия живот и спряли ли сте да им бъдете проводници и слугинари, вольо или невольо, явно или скрито и прочеее ? Едва ли, пишете си настървено по форумите за конспирацията, но не се променяте и те точно на това разчитат и си играят на мишка с котка, като залагат Истината за сиренце в капана. Мишките лапат сиренцето на поразия, нооо си остават в капана, дори още по сигурно, нищо че знаят за какво е сложено. Та ето на това, аз му викам истинска висша форма на манипулация над овчата световна популация.
Масово рупат сиранцето, нооо продължават да се въртят  в капана, въпреки че писукат яростно и самонадеяно, колко са знаещи.
Очевидно другаде е решението, но мишоците са доволни и дори не съзнават, че капана е станал още по-страшен, котараците още по-коварни и точат обилно лигите, предчувствуващи своята тотална победа над милионите заблудени мишлета, омаломощени от преяждане на сиренце.
Най-смешното е, когато мишоците си въобразяват, че са станали котараци, само защото са  станали перфектни слуги и си въобразяват, че имат власт над всички други мишоци.
Ееее,  това е и най-голямата им и тотална илюзия, която в последна сметка ще ги затрие, тях и всички останали мишоци.
Така че, не се страхувайте от котараците, но не ги и подценявайте, защото владеят до съвършенство манипулацията и конспирацията, направо виртуози с многовековен стаж. Другаде е решението, извън игрите на власт и надиграване, единствено там, където има роля мощното човешко съзнание и отговорност пред себе си и пред всички останали човешки същности, които са на изчезване.
Не гледайте другите, преди всичко вижте първо себе си и какви ги вършите, криейки се дори от собственото си съзнание чрез пълно самозаблуждение.
За да видите светът и другите в истинската им светлина, първо трябва сам себе си човек да види, що за стока е и доколко е нагазил в блатото. В противен случай никога няма да се стигне до промяна и на това точно рачитат сатаните сами един друг да се издавите в блатото на собствената ви деградация, изпаднали в пълна латергична самоизмама.
Тъпизмът превзема човечеството неимоверно много !!!
Либералистия, педерастия и слободия цари във човекоядната ферма на Земята !!!
До кога ли ??? Горко и тежко на всички !!!

http://www.conspiration.cc/

http://www.xnetbg.com/new/40/98/483
Чип-чип-чип урааа, само че чипкането много отдавна е започнало и не питат никой иска ли, методи безбройни за целта. И чипкането и кризите не само финансовите, а и природните катаклизми са навлезли вече дълбоко в реалността на човечеството и даже резултатите са вече на линия.
Една от целите на подобни информации е пак манипулации, защото представят нещата, като предстоящи и доста ефемерни, което преспива още повече двукраките овци, докато някоя сутрин се събудат в добре залостени електронни кошари с мозъци директно свързани със сателити. Реалността е тук и сега, потресающа и може да бъде променена само със съзнанието за нея в нейните истински измерения, за да се предприемат радикални изменения. Мисията почти невъзможно с полуприспаното овчо двукрако човечество, но ако не друго, вярваме още и на чудеса. Днес всичко е възможно, но не е лошо всеки да се събуди и ако не друго да осъзнае ясно реалността, в която е поставен преко сила.

http://www.prisonplanet.com/claim-man-who-shot-polish-plane-crash-gunshots-footage-stabbed-to-death.html

La mort du marquis Juan Antonio Samaranch, un fasciste présidant à l'idéal olympique, membre de l'Opus Dei et expert en pot-de-vin. Quelle perte.... pour l'Ordre Mondial. Cinq vérités dérangeantes sur les Jeux Olympiques et le sport « moderne. En plus de sélectionner les ADNs des surdoués physiques, (prises de sang de tous les participants pour le dopage, vous n'y aviez pas pensé ?) de maintenir le règne des gladiateurs de Rome et l'idéologie de la compétition

Davignon le Bilderberger: un club sans pouvoir, on banalise son rôle mondain d'échanges entre les pays. Entrevue télé Belgique 2006. Toujours aussi vrai. Comment on peut 'debriefer' une vérité en disant la vérité !(КАК МОЖЕ ДА ОТКЛОНИШ ЕДНА ИСТИНА, КАТО КАЗВАШ ИСТИНАТА) Extraordinaire ses génies du gain et des profits. Ils sont là simplement pour synchoniser leur plan, leurs efforts capitalistes et différentes exploitation de la planète pour atteindre leur but ultime: le Gouvernement Mondial Corporatif. Je n'ai jamais entendu autant de foutaise en quelques secondes. Sachez traduire. Ils sont des hypocrites nés hors-pair, et sont tous voués au Grand Oeuvre du Grand Architecte. Le problème est que cet architecte saturnien est un faussaire, un voleur et imposteur; il fait grimper les coûts de la facture et ses ponts ne tiennent pas la route. Jeu de mots.

http://www.conspiration.cc/