Популярни публикации

Общо показвания

понеделник, май 03, 2010

ИНФО !!!???

СВИНЬЕТЕ ЛОЧАТ ИНФО ПОМИЯ, ТОВА НЕ ИМ ПОМАГА ДА СТАНАТ ХОРА, ОСВЕН ЧЕ СТАВАТ ГОТОВИ ЗА РИТУАЛНИТЕ КОЛЕДА !!!

По-дружко си  е за баш-майсторите да опраскат ритуално едно информирано прасе, отколкото напълно невежо и неведомо !!!

http://www.youtube.com/watch?v=4v6jA0vX58U
http://www.conspiration.cc/

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4313.msg204569#new
http://www.gadatel.org/2009/03/blog-post_08.html
Къде започва истината и кога се включва манипулацията, всеки сам да си реши, че не е хубаво да се отвиква да се разсъждава.

http://eltimir.ucoz.ru/

Забележка: Исках да пусна във форумите и блога на Елтимир малко разсъждения по тази тема, но  съм отхвърлена. Може и блогера да няма понятие, но това е факт за мен. И в моя блог със сигурност не могат да пускат коментарии, които не се харесват на интер-нет-церберите.
Браво, сега мога да се похваля, че абсолютно никой форум в света не ме допуска.
Брей, защо ли въобще не ме впечатлява и учудва това ? 
А вие, учудени ли сте и можете ли да си извадите точните изводи за причините ?

ТОВА ГО ПРИЕМАТ ПО-СКОРО КАТО КОМПЛИМЕНТ, ОТКОЛКОТО КАТО ТЕРОРИСТИЧЕН ЕЛЕМЕНТ !!!
ТОВА ПОТВЪРЖДАВА ИСТИННОСТТА НА ПОВЕЧЕТО НЕЩА, КОИТО ПИША !!!
ТОВА КАРА ЦЕРБЕРИТЕ ПОМИЯРИ ДА ЧЕТАТ И ЗАПЕТАЙКИТЕ В МОЕТО СКРОМНО БЛОГЧЕ. 
ЗА РАЗЛИКА ОТ ОВЦЕТЕ, ВЛАСТЕЛИНИТЕ ЗНАЯТ КЪДЕ ДА ЧЕТАТ И НЕ СЕ СТРАХУВАТ ЧЕ Е НАДЪЛГО И НАШИРОКО НАПИСАНО, ЗА ДА Е ПО-ЯСНИЧКО ЗА ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ.

Е, надявам се ... наготово вече няма да ви давам сготвено ???!!!
По принцип, няма проблем, аз съм свикнала. Това няма да промени моето мнение за човек-ЪТ и неговата цена, те са непоклатими, на манипулации не се поддавам току така, но очевидно не всеки, колкото и да е навътре в нещата, устоява на разни класически манипулации за разделяне на еднаквомислещите Хора. Принципът на разделение и владение при мен не вървой, но не се и натрапвам на никого. 
Да не говориме, че сега ми пречат да пиша и в блога ми, като ми изключват мишката, непрекъснато ми изключват блога и прочеее простотийки, така типични за пиончиците. Нищо, нищо, днеска се кефите с дяволските се изпълнения, но утре ще ви гледаме и на вас сеира.
Така или иначе спирам да пиша, така и така улавите овци нищо не разбират. Това е !!!

Никой да не се обижда на овца, а по-добре да помисли, дали пък не е вярна констатацията  и това ще е единственото доказателство, че не съм права. Не бързайте да викате, че не сте овце, помислете си добре. Аз си признавам, че понякога съм овца и то голяма, та точно затова внимавам да не става често това и полека-лека преставам въобще да бъда такава.
Там е фатката и номера. Не е важно за какъв се мислиш, а какъв си наистина, това е ядрото на осъзнаването, да го видиш ясно. Стига илюзии, че овчясването ще стане необратимо !!!

Дааа, всичко в Матрицата е Илюзия и с обратен знак !!! А в случая, внушават на масите, че нямат власт и сила, като ги присвояват за себе си. Използуват от време на време силата и властта на един или друг народ, когато имат нужда да съборят даден режим или система, но след това отново овладяват положението и народа продължава да си рупа трева, нямайки хабер като цяло и на кое ниво, пак е бил изигран. На този принцип са проведени всички революции и после викат, че революцията си изяждала децата, ха, ха, ха., по-скоро тези, които са я замислили и организирали, а не ахмаците, които са я провели.

Днешната система и схемите, по които Елитът държи масите в тотални илюзии, вече са на изчерпване и Той е решил да я срути, изиграла напълно своята роля, нооо както винаги с помоща на самите маси, като им внуши нови илюзии, за да му свършат черната работа. Елитът не е свикнал да работи, а само планове да прави, да командари и манипулира.

Значи какво става ? Ами пак същото, както преди. Ще намерят искрени борци за свобода и ще ги пуснат да обещават на народните маси нова система и прочее, изпълнени с еуфорията, колко са велики революционери, спасители и прочее, изпълващи с доверие и ентусиазъм и овчите маси.
Я познайте, кой ще пуснат на озверелите вълци с овчи кожи за успокояване на духовете и връщане на доверието ? В момента сме все още във фазата на насъскване и после, леле мале, отново голямо ръфане ще падне. Най-интересното е, че нито едните, нито другите се усещат, накъде ги водят за носовете. Ужас и безумие в най-висшата форма !!!
Няма да им е за първи път този трик, така че сетете се сами, за какво говориме, аз не обичам да си цапам езика, така че ... няма да им направя това удоволствие !!!???

И такааа, след като новите герои, борци за свобода,  успеят да донесат новата система на тепсия, ще ги сурнат, т.е. революцията пак ще изяде своите най-изявени деца и ще настани отново слугинарите на Елита на готовата маса, да си кльопкат на спокойствие и наготово баницата. Ще издигнат величави паметници на героите, които са им свършили работата уж за вечната свобода, а всъщност пак на Елита, с което ще си измият ръцете пред света.

Този път ще съборят напълно изхабената световна система, на която вече никой не вярва и за което точно Те се постараха с безбройните си конспиративни форуми, ситове, книги, писатели, конспиратори и какви ли не други наивници, с глави пълни с илюзии, че нещо ново и гениално са открили и трябва да се настани на мястото на старото.

И какво правиме после ? Много е просто !!! Като узрее негативното настроение у народите напълно и поискат да се смени системата, ще сложат новата, още по-страшната, тази на Новия Световен Ред.
Нали се сещате принипа за създаване на проблема, искане от масите за разрешаване и после и самото решение, но както го искат тези, които са го предизвикали. Значи, кво ? Пак с двата крака у торбата.

Малко ще се отклоня с примерчета, дръжте червената линия и не забравяйте, че всичко е навързано като свински черва и фактически, всичко попада в графа една и съща тема.

И така ... :
Изведнъж започнаха да тръбят навсякъде, колко лоши били банките и те започнаха да фалират, но никой не казва, къде им отиват парите. Вкараха най-голямия им моше-нник чифут Мадоф у затвора на почивка и се свърши далаверата, като под масата си раздават бонуси за милиярди. И всички се радват, като диваци на стъклени маниста срещу златната истина, но никой не си дава сметка, че пак са изманипулирани, като последните абдали.

Каква е целта ? Унищожават банките, които са тяхни и нищо не губят, за да съберат всичко на едно място в една централна световна банка, т.е. банката на Новия Световен Ред, при който е предвидено всичко да е централизирано и най-вече парите, които просто няма даже да ги има повече, защото ще бъдат заменени с електронни, т.е. виртуални. Тъкмо няма да се напинят да печатат нови шарени хартийки за диваците, да се радват.

Примерите от този род са много, като най-последния е централизиране на аеро-флотовете под един чадър, като вкараха с вулканичнния облак всички в милиярди загуби. Вече образуваха един световен съюз на няколко аеролинии. /В момента не мога да цитирам източник, чух го по френската телевизия съвсем официално, но всеки може да си намери инфо по въпроса в Интернет/. Аз с доказателства не се занимавам, който иска такива да си ги търси. В момента организират стачки на някои от въздухоплавателните компании, което също е част от същия план. Впрочем и стачките винаги са били тяхно дело, точно толкова колкото и революциите, така или иначе.
Важното е, че процесът на централизиране на всички институции отпочна с пълна сила и явно ще завърши успешно във всички области на живота, щом овцете са станали толкова улави, че дори не схващат увреме накъде бият уродите на властелините .

Този процес ще засегне абсолютно всички институции, по един или друг начин, но всички ще започнат да пискат и да ахкат, когато стане очевидно и късно за отреагирване и връщане в предишните позиции.  Мандалото паднало дефинитивно !!!

Да се върнем сега на принципите на манипулации след отклонението.

На същия принцип те смениха и комунистическата система и никой не гъкна и не шукна истински, вярвайки, че новата ще е супер добра и прочее, като само в началото използуваха антикомунистите и после ги подмениха, с пунт и пластика с най-върлите комуняги.

Примери в историята, колкото си искаш, но правилните изводи от тях, напълно липсват, за осъзрнаване на реалността, дори и дума не може да става, освен високопарни приказки на самозабравили се плямпачи.

Трябва ли да ви го дробя лъжичка по лъжичка, че ако комунягите бяха пуснати в началото, никой нямаше да ги подпомогне и прочее, затова набутаха наивните десиденти и истински антикомунисти да издърпат малко напред и после, кой от къде е и пак същите дойдоха, но този път с пълни догоре дипломатически куфарчета от окрадената народна хазна и откритата подкрепа и диригенство на Елита, който манипулира и владее света в сянката.
Елитът, който създаде комунизм-ът с точно определена цел и съответно го унищожи с един замах, когато счете за нужно това, за осъществяване неговите нови планове.

На същия принцип ще сурнат цялата изхабена капиталистическа система, за да пробутат новия си ред, който ще е стопроцентова полицейска диктатура и по ирония на съдбата от комунистически тип, която ще сработи веднага, а на героите за свобода, просто скорострелно ще им издигнат паметници точно те, защото са им свършили тяхната работа, нооо добре изманипулирани, както винаги.

Нооо, очевидно човечеството за две хиляди години не се е научило да разпознава висшата манипулация на низсишя духовно Елит, затова пък хитър и владеещ до съвършенство всички методи за измама на хората от цял свят и им пълни предварително промитите мозъци само с илюзии. Да не говориме за хилядолетния им опит в областта на измамата, илюзията и манипулацията, направо черни магьосници.

Та в момента тече точно такъв процес и почти всички влизат в капана, заслепени от великите си прозрения, които пак ще се прояват, като нов тип илюзия, без дори да се замислят за момент, че от една илюзия ще ги прехвърлят в друга, още по страшна.

Това не означава, разбира се, че не трябва да се борим да сменим тази прогнила, меко казано, изцяло анти-хуманна система и да не караме народите да осъзнаят властта и силата, които притежават. Съвсем не, нооо това трябва да стане по начин, по който да не се допусне отново да се стигне до, заслепяващата еуфория и да се намерят, докато се усетят, в една още по-страховита система. Както знаете вече, новото не винаги се римува с по-доброто !!!

Нямайте за миг съмнение, че ще използуват много умело отново същия принцип да овладеят масите, след като им използуват силата И ЕНЕРГИЯТА, а после отново да им сложат хомота, но този път той ще е най-страховития, от психотронен тип и веднъж завинаги ще превърнат в био-роботи всички, за да нямат нужда повече да си играят на революции и прочее илюзорни борби за свободи, за да си наложат абсолютната власт над света. Много ясно, че за един нов свят от био-роботи ще е нужна нова система и тя ще бъде настанена с усилията на бъдещите био-роботи под командата на вечните Властелини.
По-ясно  и простичко от това, не мисля, че може да бъде обяснено това явление.

При положение, като разполагат с милиони овце под ръка, които да им слугуват безприкословно, няма да имат никакъв проблем да изиграят и този път перфектно Играта, за да завладеят света окончателно  и с открити карти от връо на Пирамидата да обявят Новия Световен Ред.
Защо ? Защото този път ще си направят невероятното маниакално удоволствие, да кажат на всички, колко много пак са изиграни и защото в положението на абсолютна полицейска диктатура над напълно ошашавени и програмирани био-роботи, никой няма да може нищо да направи повече. Ни гък, ни мък, ни хък !!! То и сега е така, но някои си правят само илюзии, че имат някаква свобода. Единствената свобода, която имат е да са жертви и нищо повече. Свобода, облечена в розово облаче на  една или друга илюзия или ветър и мъгла.

Всъщност, дори това няма да е внедряване на поредната нова система.

ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ !!! ПРОСТО ЩЕ ОТПОЧНЕ НОВА ИСТОРИЯ С НОВИ ОБИТАТЕЛИ, ОТ ЧИСТО НОВ РОБОТИЗИРАН ТИП И НИЩО ПОВЕЧЕ !!!

КРАЙ НА ЕРАТА НА РИБОЦИТЕ-БАЛЪЦИ И ОТПОЧВАНЕ НА ЕРАТА НА КИБОРГИТЕ, ВМЕСТО ЕРАТА НА ВОДОЛЕЯ !!!

/Такива са им плановете. Ние българите сме казали, че човек предполага, господ разполага, така че може и да им се изплъзне из ръцете цялото планиране в последната минута, защото рибоците може да са ги направили междувременно голями балъци, но затова пък са много хлъзгави и може де се изплъзнат из хищните им лапи, така чеее хе, хе, хеее ..., но не трябва на това да  разчитаме. /

Генетиците работят на пълни обороти в топ-секретните лаборатории също, за да подпомогнат процесът на модифицирането на Човека в имитационен, т.е.  био-робот,  надлежно програмиран и зомбиран, плюс безбройните други научни психотронни методи, съществуващи паралелно, за да е сигурна трансформацията на  цялата човешка раса.

Ако беше лесно да се сменят системите и да се води успешна борба за свобода, човечеството отдавна да го е направило.

Е, да ама не е !!! Да се пребориш с Дявола е твърде трудна работа, която изисква изключителни умения и най-вече разбиране на висшите форми на манипулация над народните маси и индивида.

Не е нужно да учиш в университет за това, по-скоро обратното, там замъгляват истинските способности на хората. Достатъчно е, човек да поизчете историята на различните народи и си извади правилните изводи, плюс информацията, с която ни осветляват така щедро самите Илюминати,  с много задни и сатаниски цели, за да се разгадае цялата тази галимация на дяволска игра и докопване до абсолютната власт над света.

Гросо модо, това ще стане с многото ентусиазъм на великите борци за свобода, но лишени тотално от далновидността.

Може да видиш по-един гениален начин развитието на нещата, нооо, ако не видиш най-крайната цел, до която ще се стигне, е много удобно само за манипулаторите и те винаги се възползуват от такива хора, за да ги включат в една борба, като борците въобще не подозират, че крайната цел ще е съвсем противоположна на тяхните чисти пориви и желания.

Историята бъка от нежни  и кървави революции, все с недалновидни участници. За тях единствено важно е било, че истински искат една свобода и се борят за нея жертвайки живота си, нооо са пропускали обикновено най-важното, че са били използувани и в последна сметка тяхната борба е била трансформирана и крайните резултати на заниманията са били точно обратните.
А номерът е, от началото до края да знаеш за какво се бориш, за кой и какъв ще е крайния резултат. В противен случай, е по-добре нищо да не правиш, а да се мъчиш да проумееш нещата, преди да се хванеш на такава работа, която очевидно не е за всички. ППо-добре нищо да не правиш, отколкото на Дявола да служиш, при това без да го знаеш. Отврат.

Един истински ГОСПОД-АР на един Народ, като българския /една дума, която съществува само в българския език по смисъл/, е Човек свише надарен с ПРОЗРЕНИЕ, неподлежащ на никаква манипулация и егоцентризъм, непоклатим като скала пред всички трудности и изпитания, както и поглаждания по косъма.  Той си знае цената, НЯМА НУЖДА НИКОЙ ДА МУ Я КАЗВА, ТОЙ САМ Я ДОКАЗВА  И НА ПРАКТИКА, С ДЕЛАТА СИ, А НЕ САМО С ВЪЗДУШНИ ПРИКАЗКИ И ИЛЮЗИИ.
Знае и Мисията, за която е на Земята и я изпълнява, без никакви отклонения.

ПРОСТО ГОСПОД-АР И ОТВЪНКА И ОТВЪТРЕ, ИЗЛЪЧВАШ СИЯНИЕ, ОСВЕТЛЯВАЩ ПЪТЯ, ИЗПЪЛНЕН  С БЛАГОРОДСТВО, ИСТИНСКИ ВЛАДЕТЕЛ, ВЪЗСЕДНАЛ БЯЛ ХВЪРКОВАТ КОН, ПРЕДВОДИТЕЛ  НА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД, С УСТРЕМ ГО ВОДИ ПО ПЪТЯ НА БОЖЕСТВЕНАТА ВОЛЯ И ЗАКОНИ.

И така да продължим темата след замечтанията.

Единственото в последна сметка, което постигат, неосъзнатите революционери за свобода, е някой паметник, построен в тяхна чест, от тези които са ги изманипулирали да им свърши работата и нищо повече. Така си умират с илюзиите, че нещо голямо са направили, но мисията им не е била изпълнена докрай и изцяло видоизменена, в което са царе манипулаторите.

Много е гадно да се констатират и пишат подобни истини, но поне са истини, а не илюзии.

Илюзиите за нас и за света нищо добро не носят, така че време е да отпаднат, но с много внимание, за да не бъдат подменени с още по-голями и още по-деструктивни.

Трудно, но не е невъзможно, но все пак се питам, колко ентусиазирани анти-
конспира-ционисти и разни борци лишени от далновидност са си дали сметка за тази постановка. Аз не съм чела и още по-малко, срещала такива.
Очевидно е едно, че пак човечеството не се е научило уроците и пак ще се остави да го преметнат и го набутат завинаги в костюма на киборга.

Това е, кратко и ясно, набързо нахвърлено, но не е за изхвърляне !!!

Кой разбрал, разбрал, кой не да продължава да пасе трева, до идването на следващата голяма илюзия. Рупайки, рупайки, вървейки вървейки, докато се усетят всички овци, ще стигнат пред една голяма врата, на която пише с голями букви "НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ".
Това ви го казва кака ви Надежда, така че ... скоро ще видите !!!

Извод: Един борец за свобода, един водач на народ, трябва преди всичко да има абсолютната далновидност и да знае накъде го води, през какви вълчи капани ще трябва да премине, заедно с него и какво го чака накрая на пътя - със сигурност.

Ако беше лесно, нямаше да се броят на пръсти такива ХОРА, през цялата хилядолетна човешка история.

И, ако някои, дори от тях, са били победени в последна сметка, то е било защото са успявали, както винаги с много манипулации, да им разбудят докрай ЕГОТО и да повярват, че са непобедими великани, като с това са се обричали сами на крах и измама.

МИСИЯТА НА ВОДАЧ НА ЕДИН НАРОД ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА БЕЗ НИКАКВА НАМЕСА НА ЕГО И ЛИЧНИ АМБИЦИИ, С ПЪЛНА САМООТВЕРЖЕНОСТ, ОТКАЗ ОТ ЛИЧНОТО И НАЙ-ВЕЧЕ ДАЛНОВИДНОСТ ПО ЕДИН ЯСНО ОЧЕРТАН ПЪТ.

Мисията на водач на един народ е БОЖЕСТВЕНА и може да бъде успешно изпълнена само, ако се приеме, като такава със сърце, дух и душа, води се единствено според БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ, само с ЛЮБОВ и божествено ПРОЗРЕНИЕ В БЪДНОТО.

Тогава Мисията е поддържана и от Дядо Боже и успява, но в истинския и цялостен вид, а не като междинна революция, която  последна сметка отново се овладява от хитрите дяволски същности.

Колкото и парадоксално да звучи, един Човек е Личност от голям мащаб, само когато успее да надхвърли и се пребори с личните си слабости, заблуди и его. Личност е, защото е победил преди всичко себе си, личността си и защото само тогава ще може да побеждава и другите. Всичко друго е илюзия и е от Дявола.

Не визирам никой в случая конкретно, просто си разсъждавам на глас, провокирана от горенаписаното. Когато визирам някой конкретно, винаги му го казвам по един или друг начин в прав текст, без недомлъвки.

Мълчанието ми също казва понякога много повече от думите, дано да е разбрано !!!???

По форуми и ситове, в издателствата на книги, в медиите бъка от хора, които смятат, че са спасители на света и събуждачи на приспани овци, но тяхното късогледство и егоцентризъм са толкова очевидни и смайващи, толкова добре омаймунени, оманипулирани и омаломощени самите те, по линия на прозрението, че просто се чувствувам длъжна да кажа нещо по въпроса.

Който иска ще чуе, който иска ще види, който иска ще се пребори със себе си и ще излезе в откритите свободни простори, където няма никакви илюзии, за да се бори и за другите за една висша, духовна и божествена реалност, която да няма нищо общо със сатанинските илюзии, в които е потопено и в тях се самоудавя човечеството .

Това е !!!

http://enkade.blogspot.com/
http://www.conspiration.cc/

Confessions d’un assassin financier : le contrôle des pays par la dette. (vidéo avec sous-titre en français. Un must pour comprendre la situation mondiale actuelle et à venir. “Il y a deux manières de conquérir et asservir une nation. L’une est par l’épée. L’autre par la dette.” Voici un témoignage étonnant concernant les Révélations sur la manipulation des économies du monde par les Etats-Unis.

Изповедите на един финансов убиец: Контролът на държавите чрез дългове. Нещо за разбиране световната актуална ситуация и за в бъдеще. "Има два начина да се превземе  една нация. Единият чрез сабята. Другият чрез дълговете." ... Края на цитата и превода.

И, ако на някой не му е ясно, Гърция е най-фрапантния пример за даване на помощ, за да бъде заробена окончателно, после идват следващите по ред на номерата, до заробването на цяла Европа. Кратко и ясно. Принципът на предизвикване на проблем и искане на помощ от потърпевшите за разрешаването му точно от причинителите е спазен  перфектно. Този принцип върви във всеки един момент от живота на индивида, на групи от хора, на народи, на континенти, докато го решат с световния ред, за да е на всички съвсем наред с тотален контрол във вид на световна ултра фашистка диктатура.

http://eltimir.ucoz.ru/news/bojko_se_grizhi_za_nas/2010-05-12-988

http://www.google.ch/search?source=ig&hl=fr&rlz=&q=http%3A%2F%2Fwww.imadrugpat.org%2Fsilentweapon%2FSilentWeapons.html+&btnG=Recherche+Google&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

http://tayni.nm.ru/stat.htm
http://www.youtube.com/watch?v=Q1s6dTKEEhk&feature=player_embedded#!
http://www.ivanstamenov.com/2009/12/829/

Опипвайте всяка информация, така да се каже с ръкавиици, защото винаги има манипулация, съзнателна или не, няма значение, важното е да не ви отклони от истината.
Никъде няма да намерите Истината в чистата й форма, а само като самородно злато във формата на руда, която очаква вашата обработка, за да заблести с цялата си сила поредната находка.
Днес има много хора, които даже са претъпкани с информация, дори мозъците им раждат не малко гениални неща, нооо за голямо съжаление, липсата им на съзнание за крайните цели на всичко което знаят и правят, ги превръща завинаги  в манипулируеми пионки.
Какво значение дали една парцалена кукла вързана на въженца е пълна, та препълнена със слама или с голяма наука и информация от голямата пирамида, ако в последна сметка служи за постигане крайните цели на Дявола, казано не само фигуративно, а и в пълния смисъл на думата.
Казано е, ако искате да опознаете света и го разберете, опознайте и разберете първо себе си. Това означава в този контекст, че ако не осъзнаваш, че със знанията, които притежаваш, дори да се безкрайни и гениални, на Дявола слугуваш, в последна сметка най-важното не знаеш и по този начин всичко отпада, за да спечели Злото по света.
/Не случайно е имало учени,  които са унищожавали своите открития, защото междувременно са разбирали, че те ще бъдат повече в полза на Дявола и са предпочели да останат незнайни./

Значи, да знаеш много, даже и да си гениален, съвсем не е достатъчно, защото в последна сметка най-важното е, да можеш да бъдеш господар на себе си, да се познаваш и да знаеш кой път да извървиш, без на Дявола да служиш, дори да не знаеш да пишеш и четеш.
При всички случаи божествените знания и закони са по-важни от човешките, създадени единствено в служба за властуването над другите.
Нооо, така или иначе, в близките времена ще стане ясно на всички, макар и късно, че цивилизацията върви в грешната посока или по-скоро, сама се деградира и в последна сметка работи за своето изчезване, тъй като е загубила напълно връзката си с божественото, изцяло робувайки на Злото.

Дяволът винаги е обичал многознаещите, можещите и гениалните, за да му вършат главната работа, а всики останали с тяхната помощ е превръщал в овце, над които да  властува, без много да рискува, като редовно си прави ритуални агнешки пирове, кога с някоя малка или голяма война, кога просто на частна сбирка с избрани дяволски копелета и сатанински изчадия, кога за някои други дяволски кръвопиещи мероприятия.
Гениален е единствено Човекът, който се познава, Господар е на знанието и волята си и знае, най-важното, ако започне нещо, къде ще свърши и в чия полза и има силата да не почва нищо, ако това ще облагодетелствува единствено Дявола и подсили властта му над безкрайната маса от овце. Може би не случайно има и такива, които прекарват живота си единствено сред природата, на пост и молитва, медитират и се опознават, вместо да участвуват и предизвикват само нещастия и реки от кръв по земята.
Днес всички се оплакват, но никой не сяда да си помисли, кой е той и с какво е участвувал в Играта, дори и да не е много, за да се стигне до тука. Въпросът не е, че вината ви може да е много малка, въпросът е, че  малките вини на всички се наслагват и се стига до
това положение на тотално разложение. Малките вини не са извинение и си имат своето значение. Да не говориме, че всеки омаловажава своето участие и слугинясване пред Дявола, който от своя страна, е наясно, колко е важно всеки да е впримчен в неговата мрежа и има вина за цялостната картинка на съдбата на човечеството, която се рисува от всяка човешка ръка, макар и само с едно нищожно драсване на четката.

Ако много хора биха имали пълното съзнание за това положение, биха си замислили, дали въобще да взимат четката в ръка, макар и да направят само една нищожна щриха. По-добре нищо да не правиш и само да се наслаждаваш на природата, отколкото да служиш на Дявола и на неговите дяволски цели.
Цивилизацията може да се развива  без да се слугува на Злото и без човечеството да бъде затворено в Матрица на Дявола. Всичко е въпрос на осъзнаване на това, което е било и е до сега и пораждане на желание и сили да излезе от кълбото на Злото и се започне развитие в свободното божествено пространство, където няма и не може да същуствуват силите на Злото, защото там където има Любов, то не може да вирее и човечеството само според божествените закони просто ще живее, без никакви цели за надмощие, насилие и властуване.
Просто Живот на истински Човек, вързан директно с Дядо Боже и неговата Любов в сърцето.
Какво му трябва на един истински Човек, ако не Любов в сърцето и щастието да гледа всички огряни от него ? Всичко останало е само от Дявола !!!
В последна сметка, човечеството ще получава, онова което само си е избрало до момента. Идва времето на ново изпитание и нов избор между Любовта или всичко останало, измислено от Дявола, след всички изпитания до сега.
Така както всеки човек се ражда, за да се научи чрез изпитанията на правилния избор, така и човечеството ще бъде изправено пред един генерален избор и от него ще зависи, дали ще продължи да съществува. 
Изпитът и изпитанията днес са във почти връхната си точка, но какъв ли ще е Изборът, след като липсва почти тотално Съзнанието  в отделния индивид ?
Може би, нещо ще се случи, което ще провокира за отрицателно време раждането отново на това основно звено - Съзнанието, за да се почне на чисто и отново, без наличието на дяволските същности, причинители на всички злини, подчинявайки човеците, унищожавайки съзнателно съзнанието, което фактически ги прави такива. Без Съзнанието, човеците се превръщат в сива управляема овча маса, в която всяка овца се бута и иска надмощие на останалите и колкото е по овчясала, толкова е по-напориста и иска да докаже, че е повече от другите.
Човешкото Съзнание е залогът и от него ще зависи, дали Играта ще продължи и кой в последна сметка ще спечели.
Човешкото Съзнание за нашата божествена същност и безкрайните способности и възможности, които могат да бъдат разгърнати само в състияние на Любов и никакви други дяволски алабалистики за показване на надмощие, власт и борби, носещи само разруха и унищожение на Истинското човешко Съзнание и Същност, които на практика са неограничени, стига да не са под властта на Дявола.

А, Дяволът, ах той е взел пълна преднина и щъка навсякъде в човешката история, но не защото е по-силен от Човека, а защото Човекът го е оставил да се подвизава и да го модифицара в овца, която да му слугува, за да има власт над Света.

Време е, Съзнанието да се завърне у човеците и Любовта с него да дойде, за да се оттегли Дяволът в адовите си поселения, заедно с безмерната си Злина и заключен завинаги.

Така че ... не е вече знанието и информацията, в тях потънали и заталачени, които ще ни спасят, а Съзнанието за нас самите, стига да имаме кураж да го извикаме, защото то е по-силно и от Дявола. Наистина е страшничко да се срещнем с него и се видим в истинската светлина, но това е единственото спасение, така че ... изборът е един вече, така че ... избирайте, времето почти изтече ... време е ... избирайте ... !!!
Единствено Съзнанието може да изгони Злото - единственооо, а спотайването и нежеланието да се види сам Човек, в какво дяволско изчадие са го превърнали, е най-добрия начин, да си останете слуги на Дявола, независимо от вашите претенции, знания, гениалности, положение в обществото и прочеее.

Съзнанието не иска ни ядене, ни пиене и напротив всичко останало, което е от Дявола, е ненаситно и иска много усилия, предателства и сребърници, за да се поддържа, така че ... !!!???

Е, вярно е, че дяволските същности се надушват от километри, като краставите магарета и се поддържат много усилено, макар  и да са на различни позиции, дори само защото са мнозинство и, за да не им цъфнат резилите, греховете и греховцете, пустите му овце с овце на овцете.

Не се страхувайте, колкото по-нагоре  се изкачвате, толкова по-малко овце около вас ще има и даже ще изпаднете в пълна самота, нооо точно тя  е и истинския показател, че сте стъпили на вярната пътека, която води право нагоре към истинската свобода. Оставете другите да си вървят право надолу към адовите палати, заедно с Дявола. При тях е претъпкано, пълна гужва и всички се надпреварват един друг да  се лъжат, самозалъгват и маниакалните си амбмиции да напомпват с въздух под налягане.

Не бойте се беее овцеее, наближава времето, когато всички плондери ще се спукат и ще се види, че само с въздух са надувани, че нямат нищо общо с Човеците, нищо че са двукраки. Това че нямат роги също  не значи, че не са дяволи.

Хе, хе, хе, та кой рече, че повторението е майка на знанието човешко ???
Царица съм на повторенията !!! Повтарям, повтарям и повтарям, срещу всички правила на граматиката, но никой не прихваща. Повторенията се  лизгат  по промитите лъснати до блясък  мозъци и безвъзвратно изчезват в небитието, влизат от едното ухо, минават през празното черепно пространство и излиза през другото. Факт, с който не мога цял живот да свикна и всеки път ме смайва, но за съжаление този процес с още по-голяма сила продължава.
/Както винаги малко отклонение. Не ви ли се е случвало да обяснявате нещо важно на някой и докато преминава през главата му, виждате че разбира нещо, но като излезе през другото ухо ви задава някакъв въпрос, който ясно показва, че абсолютно нищо не му е останало у главата. Направо ужасно и оставаш с отворена уста, невярваш на очите си, как е възможно това./
Дааа, зомбацията и майнд контрола набират страховита дяволска сила, даже вече се развихрят. Нооо как ли ще свърши всичко това ?

Забележка: Колкото до информациите, спускани навсякъде и в които направо човечеството направо затъна, не забравяйте, че манипулаторите имат един много важен принцип на действие, който е класически и действува безотказно. Ще ви го издокарам с мои думи, нещо от сорта, ако ще има революция, нека ние да я спретнеме, за да сме сигурни, че пак ние ще спечелиме и както винаги в дълбоката сянка зад кулисите: ако ще спускаме истината нека ние чрез нашите слугинари я спускаме, за да сме сигурни, че овцете няма да научат най-важната и по този начин всички останали се обезсмислят, щом  не ни засягат реакциите и прочеее и прочеее все от този сорт неща и нещица, подчинени на единния принцип, винаги да държиш под контрол Базата и най-вече Истината.

Принципът на КОНТРОЛ е застъпен навсякъде днес, включая над мозъка, действията и мислите дори, така че ... искат се невероятни усилия да се надскочи и се види какво има наистина зад него. Не, че има много кандидат скачачи над майнд КОНТРОЛА, да не кажа, че на пръсти се броят по света, но не е лошо да се знае и това, без което останалите знания се обезмислят, особено ако не сте в състояние да ги вържете със собствената си персона и до каква степен вие самите сте контролирани.

Това е обобщение за общи неща, които ни слагат всички под един знаменател, независимо от позицията, която заемаме и в коя точка на света се намираме !!!

Единствено Съзнанието може да ни обедини под знамето на Любовта и закрилата на Дядо Боже. Останалите, така и така, вече са обединени и страхливо вкупчени в лагера на Дявола във вид на една огромна, лесно манипулируема и контролирана овча маса.

Единствено всеки САМ може да направи своя ИЗБОР, към кои да принадлежи, ако все още може да надскочи Контрола и отново стане ГОСПОД-АР  и българин отново да се нарича, в истинския смисъл на думата, по дух, по кръв и по призвание.
За останалите народи нямам голяма надежда, но се надявам на ЧУДЕСА и защо да не започнат пак  да се случват - първо в България ?
Нищо не ни пречи, стига да си върнем Българското Съзнание отново да заемем мястото, което ни се полага и което винаги ни е принадлежало, нищо че сме го забравили, МЯСТОТО на ГОСПОД-АРИ.
Ако не друго, поне да опитаме да отместиме ВЛАСТТА на Дявола, за да дойде  на нейно място  ЛЮБОВТА на нашия Дядо Боже !!!

Ние българите трудно решаваме, люти битки водиме до последен дъх със себе си и с другите, нооо, когато решим  полетиме нагоре  с небесните коне. Не сме го решили, не сме го направили и сме непобедимите и единствените. Нищо и никой не може да ни спре, особено, ако се обединим всички хвърковати.

Така или иначе, да летиш е много по-лесно и приятно, отколкото да пълзиш. Опитайте сами и ще видите, че истината ви казвам !!!
В началото ще ви е трудничко, но като изхвърлите неимоверно тежкия и безсмислен багаж на егото, амбициите и отровния кеф на властуването над другите ще ви олекне и на сърнцето и на душата и ще се зареете в небесните простори на пълна свобода, макар и много самотни, докато започнат и другите пълзящи да разбират, че няма нищо по-хубаво от небесния простор, божия закон и безкрайната свобода.

Така че ... само напред и нагоре, иначе няма спасение !!!???

Стига вече пълзене, гърчене, угодническо змийско увиване с  придвижване, прибежки, залежки, забежки, самозалъгваници, прибързаници, присламчваници и какви ли не други простотийки. Силата е в нас закодирана, тя е божествена и никой не може да ни я отнеме, колкото и Дяволи да са впрегнали за тези цели. Успяли са само да ни накарат  да я забравиме, като са ни убеждават от векове, че сме бедни, нищожни, пръкнали се от нищото, унищожавайки истинската ни многовековна история.

ВРЕМЕ Е ДА СИ ПРИПОМНИМ, КОИ СМЕ, КАКВИ СМЕ И ЗАЩО СМЕ ТУКА НА ЗЕМЯТА !!!

ВРЕМЕ Е ДА СИ ИЗПЪЛНИМ МИСИЯТА, СПУСНАТА НИ ДИРЕКТНО ОТ ДЯДО БОЖЕ !!!

ВРЕМЕ Е ЗА ОСЪЗНАВАНЕ,  ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЕ, ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е, ВРЕМЕ Е ЗА ИЗБОР, ВРЕМЕ Е ЗА СПАСЕНИЕ, КОЕТО ИЗТИЧА ВЕЧЕ !!!

Повтаряйте си го безкрайно, докато спре течението в главите ви и се задържи трайно вътре в тях, за да провокира вашето истинско съзнание, крайно време е, хе, хе, хе, повторение-спасение !!!???

Някои ще кажат, че това са само празни приказки. За някои те наистина са празни, вярно е, нооо има и такива, които ги изпълват със съдържание, смисъл, съзнание и сила.
Да те са празни, докато не се напълнят !!!
Аз за тях пиша, за другите нито Господ, нито Дявол може да им помогне. Вярно е, те са много, просто безкрайна върволица от роби,  на един синджир навързани и от едно високо място дърпани, но може и да се обърнат нещата от малките камичета по пътя.
Знае ли Човек, препъне се  някой в някой чепат камик български и току  му се намести някой чарк у главата  и започне да вижда правилно нещата от живота, робовладелците и реалността в цялата им прелестна гнусота.
Вървяла вървяла колата на Дявола, но се катурнала в едно камиче на пътя, точно когато най-малко очаквала, на две крачки от целта ...

Така или иначе, спасението винаги е идвало от малко хора, но качествени, така че ... !!!???

Но вече си задавам въпроса, дали си заслужава некачествените да бъдат спасени, след като се безобразно много. Имам гадното съмнение, че после бързо ще го забравят и отново ще окалпазанят работата и ще омаскарят всичко, както са си свикнали отпреди по зомбарските канони. Ето защо, е най-добре, повечето да се издигнат на достатъчно духовно ниво, преодолявайки всички зомбарски програми, за да няма регресия много бързо след евентуално спасение.

Бях се заканила да не пиша повече, така или иначе никой тука не чете, още по-малко отзиви смеят да направят. Пискат, пристискват  и водят напълно лицемерни разговори в разни форуми и ситове, които са под пълния Контрол на баш-майсторите . Изживяват се като спасители на човечеството. Еле пък някои, които издават разни конспирационни книжлета, те са по-опасни слугинари, дори и от другите, които не знаят, кой знае колко за конспирацията и си живеят в пълен несвест.

Малка забележчица с голямо значение:

Докато пиша дори тези редове, баш майсторите си упражняват майсторлъка да ми пречат и ми създават всякакъв род тъпи пречки и номера. Та на вас оставям извода, къде ги стяга точно чепика и мазоли им прави.
Някои текстове направо ги изхвърлят от равновесие и се развихрят жестоко, но ако не друго, показват, че съм на вярна следа, ха, ха, хааа. За изтритите завинаги, дори не искам да говоря, макар че ще останат в дебелите папки на баш-майсторите, за да ги изкарат един ден на бял свят и се направят на добрички, както винаги са правели, сменяйки вълчите кожи с овчи. За плагиатстването и идеите, дори не си заслужава да пиша, та нали затова създадоха Интернет и форумите, плюс ролята им на капани за умни мишлета ?

Някои отявлени, уж  анти-конспиратори, дори не смеят да си покажат носа тука, но иначе се пишат голями спасители, загледани единствено в пъпа си, чакайки поредната заповед от щуките, мислейки, че знаят всичко и са направо титани на мисълта. Блааа-блааа-блааа, беее-беее, беее - поредното овченце пуснато на терена да манипулира другите още по-овчясали.
Е, дааа, ама неее, не знаят най-важното, че са инструментализирани и на всичкото отгоре, въобразявайки си, че са профети, спасители и събуждачи на останалите, като Еленко, който получава заповедите от щуките чрез сънищата си, в които вярва най-искренно.  Има и други, те си знаят кои са, няма да ги изброявам, така или иначе ще продължават да съществуват и да претендират, че са спасители.
Междудругото ролята им на спасители, макар и фалшива, макар  и да вярват, че е истинска, не им пречи да залагат капанчета на истинските, по заповед на щуките.
Да им кажа все пак на траперите на Дявола, че малките капанчета могат да бъдат много опасни и така или иначе залагането на капани, малки или голями, опасни или не, ги превръща в ловци на хора, а не в спасители. В тези неща няма извинение или междинни положения или си ловец в услуга на Дявола, или си спасител  в името на Дядо Боже !!! Средно положение няма и не може да има.

Затова винаги съм казвала, че най-важното е да откриете принципите, по които ви работят, вие работите и живеете. Да твърдиш, че си спасител и в същото време да работиш на принципа на ловец, при това от сатанински тип,  показва направо тотално зомбиране и контрол на всичко, което правиш, никаква свобода нито на дух, нито на действия. Колкото до претенциите, те са вятър работа, приказки без никакви покрития, освен на развити его и амбиции.

ХОРАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ, МЕРЯТ И НАПРЕВАРВАТ, А ПРОСТО ДА ЖИВЕЯТ И СЕ ДОПЪЛВАТ, ГЛЕДАЙКИ В ЕДНА ПОСОКА ДАЛНОВИДНО, РАЗВИВАЙКИ СЕ ХАРМОНИЧНО, ИЗГРАЖДАЙКИ ОБЩЕСТВО НА БАЗАТА НА ЛЮБОВТА КЪМ ВСИЧКО И ВСИЧКИ, В КОЕТО  ДА СА ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИВИ
ЧОВЕК, ЗВЯР И ПРИРОДА  В ЕДНО ЦЯЛО И ЕДИНСТВЕНО СПОРЕД БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ ЖИВЕЕЩИ!!!

Един въпрос остава открит пред всички на Земята :
След като процесът на овчясването на човечеството завърши напълно успешно, дали ще се обърне посоката и ще започне очовечаването на овчясалите ?
Малко вероятно, защото овчарите-баш майстори са започнали процесът на овчясване с цел по-лесно овцете да бъдат превърнати в био-роб-оти, перфектните и вечни роби.

Ще имат ли сила овцете да се противопоставят и обърнат процес-ЪТ, след като така лесно се оставиха да ги модифицират ?
Това е въпрос-ЪТ !!!
Да бъде или да  не бъде човечеството в човешката си същност ???

Избор-ЪТ все още принадлежи на човеците, макар и напълно овчясали.

http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass02?authkey=Gv1sRgCN_qi9jGjbeKuAE#п
Album
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=Gv1sRgCN_Gna-KuYCySA
Album

Забележка: Снимките са много лоши не по вина на фотографите, а защото минават през фотошопа на баш майсторите-манипулатори, като част от Тоталния Майнд Контрол, упражняван на всички нива от живота на жертвите, без изключение.
Този контрол се упражнява непрекъснато от най-дребните и на пръв поглед незначителни неща, до най-важните и решителни моменти в живота на жертвата. С две думи казано, владеят изцяло съдбата на жертвите си, подлагайки ги на нон-стоп контрол-терор със изключителна сатанинска последователност, изобретателност, настървеност,  безсърдечност и  жестокост на истинския палач. Типичната за зомбитата-оперативни контрольори настървеност е пословична, дори явна и предизвикваща у тях едно истинско,  нескрито садистично удоволствие.

Естествено едни снимки не са кой знае какъв проблем, нооо като се има предвид, че няма нищо което да не е под контрол и да не се използува за тероризиране на индивида, това вече е голям проблем не само за него, но и за обществото като цяло.

Дааа, методите за зарибяването навсякъде, със сила сатанинска, продължават да се упражняват, балъците невероятно много се размножават в бокала на Матрицата и с настървение са самоунищожават, превърнати в жертви и палачи, едновременно.

Балъциии, внимавайте и не забравяйте, че ерата на Рибите завършва  вече и човечеството  отпочва новата ера на Водолея. Бокалът на Матрицата ще се излее  и рибетата ще останат на сухо - всичкитеее. Време е да станете сухоземни същества и с човешки качества, иначе лошо, многооо лошооо, та лошо.

Днес аз, утре всички вие, които се правите на ощипани  и сте слуги на същите, за да имате мимолетното сатанинско удоволствието да властувате над другите по балъшки, но си оставате при всички случаи, балъци на балъците.
Балъците-слугинари си мислят, че  по този начин се оказват на сушина в живота, но скоро разбират, че това не е много препоръчително за рибоци-лакеи, в които са ги превърнали, междувременно и неусетно. Оказват се на дъното, шляпат в тинята и си въобразяват, че плуват в океана, в пълна липса на съзнание за истинското им положение на блатно- миризливи шарани.

Удоволствието да властуваш над другите е силно отровно, макар и със сладникъв привкус, има  страховита цена и всеки един  ще я плаща стократно в  живота си. По принцип, модификацията от Човек в балък, сама по себе си, е достатъчно наказание. За съжаление, при липсата на човешко съзнание, това не се чувства на съзнателно ниво, но това съвсем не означава, че не съществува и на дава своите отровни плодове.

НЕ ТЪРСЕТЕ ВЛАСТТА НАД ДРУГИТЕ, А ЛЮБОВТА КЪМ ТЯХ В НАЙ-ЧИСТАТА Й ФОРМА !!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ, ЗА  ИЗЛИЗАНЕ ОТ САТАНИНСКИТЕ ЗАКОНИ НА МАТРИЦАТА, В КОЯТО СА НАБУТАЛИ ВСИЧКИ !!! НЯМА КОЙ ДРУГ ДА НИ ИЗВАДИ ОТ НЕЯ, ОСВЕН НИЕ САМИТЕ.

ЖЕРТВАЙТЕ ВСИЧКО НЕ В ИМЕТО НА ВЛАСТТА, А В ИМЕТО НА ЛЮБОВТА И НА ПРАКТИКА !!!

НЕ Е ДАЛЕЧ ДЕНЯТ,  КОЙТО ЩЕ ОГРЕЕ СЪС СВОЯТА СВЕТЛИНА ВСИЧКИ ДЕМОНЯЧНИ ДЕЙСТВИЯ НА ДЕМОНО-КРАДЦИТЕ И ТЯХНИТЕ СЛУГИНАРИ, ЗА ДА ИЗЧЕЗНАТ ЗАВИНАГИ И ОСТАВЯТ МЯСТО НА ИСТИНСКИТЕ ХОРА ДА ЗАЖИВЕЯТ В ЛЮБОВ, СЪГЛАСИЕ И МИР, В ХАРМОНИЯ И ЕДИНСТВО С БОЖИИТЕ ЗАКОНИ.

НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЗА ДА СЕ ОТТЕГЛИ ТЪМНИНАТА, ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ СВЕТЛИНАТА, ИСТИНСКАТА СВЕТЛИНА, СВЕТЛИНАТА НА ДУШАТА ???!!!

Всички роптаят и недоволствуват, но никой не кръцват пъпната си връв, с която е вързан към системата и я захранва, участвайки, задвижвайки  и захранвайки в нения кръговрат. При това положение няма как да стане и системата да отпадне. Всеки смята, че твърде малко я захранва и не се чувствува виновен, особено като дига пара колко е лоша, но забравя, че милиярди овце живеят по земята и си мислят същото, като вливат в нея милиардна сила.
Значи спасението е не да чакате и обвинявате другие, а да си кръцнете връзката, може и на другите да хареса и осъзнаят, колко е лесно всъщност, ако са много да оставят системата на сухо.
Аууу, аз пак се размечтах нещо, такова животно като истински Човек със истинско съзнание, вече не съществува на тази планета, освен във вид на изкопаемо.
Гледаш, гледаш и пак гледаш все овце, които с овче умиление блеят, даже се жалват, но не смеят от кошарките да излезат, дори тъпите си муцуни на вратите на показват. Уж недоволни, но предпочитат  на сигурничко да си останат и  вълците да ги пазят, нищо че поголовно и постоянно ги тероризират и са примрели всичките от страх, нищо че редовно ги изяждат, кога поотделно, кога на цели групи.

Ей, това човечо-овчата природа е голяма страхотия и на никой не прощава, особено когато се  овълчва по примера на вардяните си !!! Гледаш едно овче, уж едно такова хрисимо и кротичко, блеее жално и милно, все се оплаква и изведнъж, току те захапе страшно като истински вълк. Мешавицата е тотална, всеки гледа да те заапе, без значение в какво животно е превърнат междувременно !!!
Нооо, по принцип, една овълчена овца е изключително гадно, непредсказуемо модифицирано животно, силно зомбирано. От един чиста проба вълк, истински вълк, знаеш поне какво може да очакваш, за съжаление дори и той изчезна в цялата галимация на модификацията. Независимо какво, истинско вече просто няма, всичко е ГМО.  Фалшификат е всичко !!!

Ей, това зомбацията, програмацията и генетичната модификация вече имат голями постижения в областта, въобще цивилизацията напредва яката в областта.

Хе, хе, хе, пак да повторя, нали съм царицата на повторенията, само съзнанието за това положение може да спаси човечеството от глобалното му превъплащение в едно освирепяло чиста проба животинско царство.
Съзнанието, че когато те хапат вълците, блееш жално като овца, а когато хапеш  като вълк, виеш от удоволствие и че този процес просто трябва да спре, за да се отърве човечеството от тази сатанинска-животинска система на самоунищожение.

Това е !!!

http://www.conspiration.cc/

На пръв поглед като гледаш на земята балъци спокойно плуват в бокала на Матрицата, овченца рупат трева, докъдето погледа ти стига, сякаш всичко е наред, нооо цялата картинка е повече от лъжовна.

Le navigateur, véritable cybercarte d’identité. Une autre façon de vous identidier. Selon l’EFF (Electronic Frontier Foundation) chaque navigateur aurait une empreinte unique. A partir d’algorithmes et autres outils mathématiques, les chercheurs ont réussi à trouver un système pour identifier les internautes.

Всеки навигатор в Интернет ще си има уникален знак. С алгоритми и други математически средства, откривателите са успяли да намерят една система за идентифициране на интернетците.

Тя системата е стара, но сега просто са я усъвършенствували, за да обхване абсолютно всички. Глобалното заглобване се развихря с пълна сила. После с чиповете ще сложат ръка на обсолютно всички двукраки. Направо върх-ЪТ на глобализм-ЪТ, Ран-ЪТ е за всички, ранЪТа отровна и няма да може да прай борб-ЪТ-а.
Днес всико се знае и за всички, а с чиповете всичко ще могат с вас да правят.
Никаква анонинмност няма и всеки, който вярва, че я има, зомбажа го е хванал яката, щом не вижда очевидни неща в сатанинската реалност днес на света.

След последното ми изявление в блога ми, ми изпращат отново техния емисар Хирситилиян да ми подлага редовните капанчета. Не съм в състояние да обясня сега, как го правят и с каква цел. Тази тема е много дълга и доста невероятна, но за мен е факт.

Очевидно този екземпляр е решил да става вече доцент и професор, та са го хванали за ушите да ми пише. Нали съм в изолация, благодарение на тях, та отвреме на време ми пускат някой като него, много амбициозен, с претенции и програмиран до мозъка на костите си, да ми подложи капанчета. Той едвали знае всъщност, за какво го използуват нищо че е много учил, аз пък знам, нищо че не съм учила много. Има голяма разлика между да знаеш и да научиш и който не го разбира от само себе си, няма да го разбере и с хиляда страници обяснения.

Университетът на никой не прощава, знам много точно за какво става дума.

Аз все пак му отговарям, макар и да знам защо точно него получавам имейли.
До мен достигат такива само, ако са от техни хора, така че не е чак толкова трудно при това положение да знам, с кой си имам работа. Освен това има и друг признак, който е безпогрешен, те никога не захващат конкретна тема, с конкретни събития, за които говоря, свързани с мен самата. Те проста са табу, поставено от тяхните марионетисти. Освен това никога не поставят коментари в блога ми, за да не ги атакувам в него. Както винаги предпочитат да работят в дебелата сянка.
Знаят много добре, че разбирам цялата фатка, но разчитат, че ще отговоря на провокацията, което винаги ги устройва напълно, за да си построят следващия удар.

Е, сега доволни ли сте отново ??? Хайде Христилияне, готви се за по-високо научно звание. Браво, браво, браво, но после с преписване няма да можеш да си платиш греховцете, а с друго, което хич няма да ти хареса тогава.
И от мен да помниш, една пионка си остава винаги такавда, учена, не учена, голяма или малка, бяла или черна, съвършена или не, все от баш-майсторите винаги е местена !!!

На небето всичко се изписва и то никога не забравя !!!

Ето ги и имейлите на поредния ембесил, който се смята за спасител и много отворен учен :

Ще започна с последния му отговор, който дори не заслужава анализ, гледам, гледам и въпреки че знам прекрасно какви са, пак не вярвам на очите си, колко елементарно са скроени пустите му учени пионки и как лесно ги местят по шахматните дъски, тяхните марионетисти. Аз какво го питам, той какво ми отговаря !!!
Ето го, ах какво научно постижение на глупостта, напълно съвършена !!!
Достигнал си сдъвършенство, безспорно, но единствено като марионетка, направо нямаш грешка !!!
Такъв го нокаутирам в спор, очи в очи, точно за една минута макси, барабар с цялата му ялова наука.
Баш майсторите не биха допуснали подобно нещо, защото поне са дяволски обиграни и умни и знаят с кого си имат работа, за разлика от научните им слуги-ембесили, които ги използуват само за долнопробни оръжия срещу Хората.

Ето го отговорчето му, много научно, барабар с университетските грешки:

ЕДНИ ПРАВЯТ ОРЪЖИЯ ДРУГИ СЕ ОПИТВАТ ДА ОЦЕЛЕЯТ-ДЕВИЗА НА ЙОГА -ДОСТИГАНЕ НА СЪВЪРШЕНСТВО В НАСТОЯЩИЯТ ЖИВОТ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ПРЕРАЖДАНЕТО.ЗАЩО ИСКАШ ДА СИ БЕЗПОМОЩНА СРЕЩУ ГМО- ХРИСТИЛИЯН


На 25 май 2010 16:11, Isis написа:
Христилиян,

Здравей Христилиян,
Аз бях писала много в блога ми за ХААРП, но изтриха по голямата част, но имам още малко дописано, твърде малко ето тук :

http://enkade.blogspot.com/2009_11_01_archive.html

Изтритото може да го търсите при майн-контрольорите, те пазят всичко !!!

За чакрите знам, но само най-елементарните неща, защото не съм се занимавала, просто не ме влече. Стига ми да знам, че сега занимават хорицата, с какво ли не, само да им отвлечат вниманието от главните принципи, по които ги модифицират, зомбират и програмират. Както казавам често в писанията ми, Илюминатите илюминират, не с добри цели. В последното ми писание в блога, съм обяснила символично за какво става въпрос.

Генното инжинерство е част от принципа, по който искат да унищожат всичко човешко у човека и да се стигне до момента, да стане ялово, да не може да се възпроизвежда по естествен начин, а инвитро т.е.  на ниво клетъчно програмиране, лесно и практично.
 В този принцип се вписват много други  действия и манипулации, между които и разрастването на педерастията чрез майнд контрола и много други неща, които сега взимат особено мащабни размери, явно бързат, защото иде 2012 година, която очевидно за тях е много важно и превратна. Целта е, цялото човечество да бъде модифицирано до крак, а за целта нямат толкова много генни инженери, електронни инженери и оператори тип майнд контрол, особено в слабо развитите страни, затова прибягват до всички останали способи храна, вода, медикаменти и сам Дявола  знае още какво, което остава в тайна.

Принципът на противопоставяне на хората един на друг, който прилагат е най-стария и класически и го прилагат от време оно, когато не са имали в помощ технологиите, както в днешните времена, за да разделят и владеят.

Този принцип точно защото е най-стар, го владеят до съвършенство и го прилагат при абсолютно всички, като започват най-вече от семейната среда. Противопоставянето на братя и сестри, майки и бащи, е направо задължително правило при тях. Но аз лично, най-мразя, когато това противопоставяне е почти невидимо, т.е. когато някой твърди, че те обича безмерно, наистина непрекъснато прави нещо добро за теб и същевременно бавно и сигурно точно по този начин, те манипулира и практически бавно те убива, може би не физически понякога, но като индивид. Откритото противопоставяне е по-малко опасното защото, както е казал народът, от враговете сам се пазя, пази ме Господи от приятелите. Тука има невероятно голяма мъдрост, която малцина схващат в дълбочина и въобще не си дават сметка, колко наистина е важно, да се осъзнае това.

Аз се движа по червената линия, т.е. по принципите, с които манипулират човечеството и оставям специалистите в дадените области да излагат подробностите, не си бутам носът, там където не ми е работа и не съм достатъчно запозната, но това не ми пречи хич, да имам точната им диагноза, анализирайки ги.
Човек не може така или иначе да знае всичко, дори да е гениален, затова пък принципите които не са чак толкова много, заедно с тяхните деривати, може да овладее до съвършенство и най-вече осъзнае, за да са му наистина полезни на практика, а не само да се парадира с тях, което фактически се явява, нищо и половина.

Стигнах до извода, че баш-баш, най-баш майсторите правят всичко това, защото така са решили и защото са водени от демонячни сили, нооо това съвсем не извинява човечеството да се оставя така лесно да го манипулират и да се взаимоунищожава по всевъзможните начини и да се поддава, без никаква съпротива на тяхните въздействия от всякакъв вид и род. Фактически никой не е извинен и в последна сметка всички ще си понесат последствията и наказанията, защото освен Дяволът има и Бог, който ще си кажа последната дума в недалечното бъдеще.

Мисля, че човечеството само си е виновно за отвратителното положение, в което се намира и се върдаля в блатото на собствената си човешка деградация, а в същото време Властелюбците-маняци гледат от връо на пирамидата с изцъкленото око цялата тази страховита галимация, която предизвикват с такава завидна лекота.

Баш майсторите ще си понесат вината със сигурност, но и човечеството също си носи в момента последствията от лековерието си и безмерната глупост, въпреки научните постижения на днешната цивилизация и накрая ще стигнат до нейното унищожение, което ще е напълно закономерно, след подобна тотална деградация, вследствие на една напълно лишена от етика и хуманност НАУКА и ТЕХНОЛОГИЯ.

Баш майсторите имат право да се надсмиват високомерно и да взимат хората за животни, въпреки че те ги превръщат  в такива, защото човечеството не прави никакви усилия да се противопостави истински на този сатанински процес на трансформация на човека в животно, при това програмирано и роботизирано.

На мен лично ми писна да виждам навсякъде лицемерни и програмирани знаячи и баячи, които фактически се явяват истински слугинари, оръдия и изпълнители на принципите на баш-майсторите. В много случаи тяхните свугинари, дори не го съзнават, което е и най-лошото.

На мен лично не ми остава вече друго, освен да се надсмивам като баш-майсторите, макар и да не съм на връо на пирамидата, което означава, че може и да си най-долу на практика, но това не пречи да си дори по-високо и от връо.

Колко хора по света са осъзнали принципите, по които променят същността им и колко са се противопоставили в действие, а не само с бла-бла-бла. Аз вече развих алергия от такива баячи, лицемерни до мозъка на костите си и затова спирам да пиша, защото не виждам някой да схваща в дълбочина, за какво става въпрос и още по-малко да се промени наистина, освен претенции и много празни приказки от заучени ялови знания, които нищо не му носят на практика, за да се извиси над връо на пирамидата и вижда отгоре цялата трагико-комедия да мерда.

Откакто се помня като човек, надушвам изкуствените и особено много лицемерни хора, но сега направо ги чувствувам още преди да са дошли към мен и не мога въобще да ги понасям, направо ме хваща дръндарата. На всичкото отгоре, на практика, други почти няма.

Това си е живо губене на време, да спасяваш гадинките, след като те не го искат, та това е най-невъзможното нещо на света и нито Господ, нито Дявола може да помогнат в случая.
Та те просто са неспасяеми, нивото на деградация, на сесписа вече ги е обхванал почти изцяло и никой, и нищо не може да отклони човечеството, според мен, освен ако не стане някакво чудо, толкова голямо и страшно, че да ги върне отново в първоначалното му човешко състояние. Нещо от сорта, когато някой онемява от силна уплаха, проговаря след много години, пак благодарение на някаква силна уплаха. Както казват езотериците, подобното с подобно се лекува.
Та и с човечеството може да стане същото, от много модификация, програмация и контролация, с които напълно се е примирило постепенно с годините и ги намира за нормално, да се случи нещо толкова силно пак от сорта на модификацията, целящо окончателно да го ошашави, а на практика да го върне в първоначалното му състояние.
Аз на това разчитам, че както е казано и най-умния си е малко прост и сатанинските същности, изхвърляйки се като за последно, ще загубят с един удар играта, точно на финала. Народът го е казал, власите се давят накрай Дунава, т.е. като прекалят със своята сигурност, че владеят човеците тотално, нещо типично за всички маняци, каквито са, ще се провалят  в последната не минута, а секунда.
Аз знам, че така ще стане, толкоз.

Нооо, за сега, заедно с тях се смея на света и ги наричам в прав текст безподобни овце, защото наистина са такива и това е положението, докато не го осъзнаят и започнат да се съпикясват, ги чакат страховити неща.
Не може да има никаква промяна, ако не се осъзнае какво в момента представлява !!! Толкова е просто !!! Въпросът не е да се обиждаме, а да констатираме точното положение в реално измерение, а не илиюзиите, с които са ни нафрашкали главите.

Толкоз.

Христилиян, ти познаваш ли ме визуално, спомняш ли си за мен, докато работех във ВМЕИ ?

Благодарение на майнд-контрола, на който бях винаги подложена в особено голями размери, бях доста известна личност, създадена по изкуствен начин и само с лоши и лъжовни клюки, направо цяли легенди, но това не ме притесняваще, нито преди, нито сега. Всеки да си избира от легендата, каквото му харесва, аз поне разбрах защо толкова специално са ме третирали, което не е малко и въобще цялата ситуация. Всичко останало са ненужни подробности, просто плява за хвърляне в очите на хората, за да не виждат истинския Човек.

За съжаление това не може да се каже за народната популация. Те самите програматори от сатанинския център, под кодово название ВМЕИ са особено силно модифицирани и програмирани, но хайде де, сигурно понеже са много учени, не могат дори да схванат тази простичка истина. Дааа, де дааа, те не се занимават с простички неща, горките, само със сложнотии, с които унищожават света и това, дори не им минава през промитите мозъци, като мисъл и вина. Не е предвидено в математическите формули.
Та те пази Господ от учен промита глава, то е по-страшно и от вълк единак гладен в гората. Да говориш академично и перфектно, нооо нищо да не кажеш истинско и полезно, е върхът на овчата простотията, облечена в научна тога и закичена с научни звания.

Аз си спомням името ти, нещо което е рядкост при мен, защото паметта ми за имена е феноменално слаба, може би защото е рядко срещано, а и моя брат се казва Христо. ИЗпрати ми снимка, моля, бих искала да визуализирам персонажа ти, ще ми е по-лесно да ти пиша, разбира се, ако искаш. Няма проблем, аз така или иначе се оттеглям от публичното писане и обмислям да пиша само за себе си, без надежда да публикувам книга, не страдам от никакви амбиции за известност и прочее, слава Богу, просто да си кажа на листове, какво мисля за моретата от овци, които са залели земята и само знаят да блеят с овче умиление, а някои дори се вземат за много учени и знаещи, като тебе.  Ах лелеее, смях в залата.

Всъщност, ако бяха само овце, пак щеше да е по-добре, но те на всичкото отгоре са си  продали душите на Дявола, което ги превръща в сатанински същности, много страховити и настървени за взаимоунищожение, един вид овци във вълчи кожи. Истинска трагедия за човечеството, чийто епилог наближава.

Един съвет, нали съм ти кака, не се концентрирай толкова на подробностите, а гледай да държиш червената нишка, ще виждаш тогава глобалното развитие на нещата и няма да губиш посоката на собственото ти извисяване и вместо нагоре към светлината, неусетно да тръгнеш надолу, накъдето всички вървят, мислейки, че са илюминирани. Какво значение има, ако си илюминиран, а вървиш към дверите на АДА и слугуваш на Сатаната ?

Такива ми ти работи, илюм-инат-ците нека да си се смеят от връо на пирамидата, аз от най-долната й част също се смея с глас, в пълна изолация, като особено опасна, но и плача, над овчясалото човечество, докато нещо голямо не думне на Земята и промени нещата.

Христилияне, ти като ми пишеш тези неща, въобще чел ли си наистина блога ми, защото там става ясно, че съм запозната, макар и по един особен начин и там ми е силата ? Или и ти си от тия, които смятат, че много надълго и широко пиша, та не си заслужава да бъда четена, нищо че има какво различно да се научи, а може би най-важното.
В това отношение, ако гледаме нещата, Илюминатите пак се явяват по-умни от всички. Те ми четат всичко, та както е тръгнало ще стана и аз Надка Илюминатка, защото за сега те се явяват по-умни от ученото човечество.

Циркът е пълен, клоуни и салта морталета-навсякъде !!!

Дано да имаш търпението да ме прочетеш, защото пак се разписах, за радост на моите контрольори, които не пропускат запетайките, макар и често сложени, където не трябва, но за тях е важен смисълът, докато овцете се занимават с граматика и им се изплъзва изцяло смисълът на всичко.

Поздрави
Надежда

П.П. П.П. е, като повечето "учени" чиста проба умели научни преписвачи и нищо повече.
Ти защо мислиш, че си по-различен ?

Христилиян,

Извинявай намерих за syenergie на бърза ръка нещичко и, това което прочетох като определвение ми стига и мога веднага да ти кажа, че е иделно оръжие за глобалистите да обхващат и глобално заглобят всички овце на планетата. С две думи, усъвършенствуване на манипулацията и тоталния контрол на глобално ниво, чудесно, както винаги всичко е в помощ на действуващите сатани в пълна синхронизация. Да ти е минавало това през учената главица, случайно,  какви ще са в последна сметка резултатите и, че никой няма право да се оплаква, защото със собствените си ръце и способности, помага усилено на сатаните ?
На тях това им е най-голямата сила, да карат другите за тях да работят и да им използуват изцяло капацитета !!!

На мен това определение в Уикипедията ми стига, за да имам точно мнение по въпроса и затова ти казах, че нямам претенции да бъда специалист и не съм, в която и да е област, но затова пък мога веднага да видя, за какви "добри дела" и как биват използувани специалистите и резултатите от тяхната работа, за  да превземат изцяло света. Та това е малката, но значителна разлика между мен и теб.
Надявам се разбираш, нищо лично, просто констатации, нищо повече ? Всеки да  решава, кое е добро и кое лошо, каква е реалността и кое е илюзия.

С две думи от независимите поеденични действия преминават към глобалните, ах колко синхронно с глобалистите. Сигурно ще си кажеш, ах колко просто ! Просто я, всичко е даже много просто и само разни маниакални мозъци правят нещата сложни, за да скрият в тях сатанинските си черни намерения и цялата си дяволска  лошотия.

Толкоз !!!

Не мога да скрия, че ще ми е страшно интересно, как ще коментираш ти самия, като специалист, за да ти покажа, как един лаик, може да обезсмисли една наука, която е подчинена изцяло и без остатък на една банда сатани и в същото време се оплакват, колко лошо било и как светът върви към гибел. Ето на това аз викам, пълно тотално лицемерие на човеците днес, напълно овчясали и преструвайки се на такива, фалшиви отвсякъде, но отдавна, нямащи нищо общо с човека, още по-малко с ЧовекЪТ. Казано е и винаги ще важи, опознай себе си първо и се виж, кой си и на кои сили служиш и после критикувай и се оплаквай, учи ги и ги води.

А аз вече ти казах, че човечеството си заслужава напълно съдбата и последващите в скоро време страховити събития, защото действува точно като сиенергетиката групово, но само за да върви в обратната посока и по нанадолнището, където го чака тотален крах.

Това е, дано си разбрал наистина и успееш да се отървеш от лицемерието и фалшивостта на овцете, иначе рупайки, рупайки, неусетно ще стигнеш до дверите на ада, с цялата ти ялова наука.

Струва ми се, че сиенергията е едно много остро оръжие в ръцете на манипулаторите. Направо им се възхищавам вече на уменията да измислят нови оръжия срещу човечеството и съм отвратена от глупостта на човечеството да се съгласява и дори помага всеотдайно със собствените си ръце, за собственото си унищожение.

Не гледай другите, виж първо себе си, но не като жертва, а като Човек, сбъркал, но готов да се поправи, но в никакъв случай да не се остави да го превъърнат в изкуствен човек - тип програмирана овца. Гледай от упор реалността и най-вече себе си, ако искаш да видиш и света във вярната светлина.

Опознай себе си, за да опознаеш и света, защото всички са от един дол дренки, всички лицемерничат и се оплакват, като едновременно с това правят нечувани предателства и лошотии, без дори да ги съзнават, което е дори по-лошия вариант.

Веднага ти давам примерче. Един поръчков убиец, който знае че е такъв, това му е работата и пари взема за нея, отговаря пред себе си и Господ за греховете и си носи последствията с пълното си съзнание. В същото време един майн-контрол убиец при това, предизвикваш бавеното убийство на много хора, подлагайки ги на невероятен терор и изпитания непрекъснато, като истински палач от инквизицията, има претенциите, че служи на науката, има претенциите, че е добър човек, че е част от едно добро общество, постигащ успехи и пр., и пр. нооо нямащ никакво съзнание за отвратителната работа, която изпълнява, ето на се вика изкуствен човек, превърнат в роботизирана овца, която изпълнява всичко, което и заповядват, без дори да има капка съзнание за действията си и какво причинява на жертвите си.
С две думи, далеч по-грешна и модифицирана човешка същност и от  поръчковия убиец, който се явява далеч по-достоен, защото поне знае какво прави и има съзнанието за греховете, които прави. Той просто си остава човек, макар и убиец, нещо което не може да се каже за манипулаторите.

Това е.
Отворих много работа днеска на контрольорите, спукаха се да ми пречат да пиша, направо издивяха, но ефектът е обратен, sygnergito им нещо не сработва с мен. Уж са над закона, но се страхуват от писаниците ми.

Syenergie est un effet positif de complémentarité dans une organisation. La synergie est communément de nos jours un phénomène par lequel plusieurs facteurs ou influences agissant ensemble créent un effet plus grand que la somme des effets attendus s'ils avaient opéré indépendamment, ou créent un effet que chacun d'entre eux n'aurait pas créé isolément.

Sommaire

----- Original Message -----
From: HRISTI5f
To: Isis
Sent: Tuesday, May 25, 2010 12:15 AM
Subject: GMO INTERESNOOO !

Отговарям на бързо защото сега се връщам от работа.

ХААРП е ОРЪЖИЕТО НА ТЕСЛА с което предизвикват земетресенията в Китай,Хаити и Чили.Изригването на вулката също е негова дейност за да изпробват войските на НАТО /самолетите/ при взаимодействие с вулканичният прах защото,ще нападнат ИРАН след предизвикано земетресение което предстои скоро.

Ще преминем към нова СВЕТОВНА РЕЛИГИЯ след разрушаване на религиозни светини.

Изненадан съм съм от факта, че ръсат и в Швейцария където има ТЕХНИ ХОРА.Видях на твои снимки в ПИКАСА и затова питам.

Чакрите са центрове с които тялото влиза във връзка с околната среда,5 първоелемента са КИТАЙСКИТЕ МЕРИДИАНИ.

Имам сестра която оставиха 90 минути в клинична смърт,беше на хемодиализа и след това роди, днес я програмират срещу мен.Ще ти пратя резултати но днес искам да ти пратя признаци за действие на ГЕННО МОДИФИЦИРАНИ ОРГАНИЗМИ. ИЗМЕНЕНИЕ НА ВЕНЦИТЕ, РАСТАТ КОСМИ И ИЗРАЖДАНЕ НА ТЕСТИСИТЕ ТОЕСТ РАК. В книга на военно издателство е изложено,че 2 чаши соево мляко всеки ден в продължение на 2 месеца води до безплодие което си е кастрация. Ще ти пратя признаци за диагностика.

Що се отнася до ТУ,то БАН брои бездомните кучета в София,а ИТК който сега е Институт по системи за управление прави прогноза колко да остави,че да се запази популацията просто гледам в друга посока.След като Петко Петков стана чл.кор. с ЛИНЕЙНИ СИСТЕМИ, а е известен факта от 1976г. когато дават Ленинска награда за ТЕОРИЯ НА СИСТЕМИТЕ С ПРОМЕНЛИВА СТРУКТУРА,ЧЕ КОЯТО И ДА Е СИСТЕМА С ПРОМЕНЛИВА СТРУКТУРА Е ПО-БЪРЗОДЕЙСТВАЩА ОТ СЪОТВЕТНАТА ЛИНЕЙНА СИСТЕМА ТО АЗ СЕ ЗАНИМАВАМ СЪС СИНЕРГЕТИКА И ИМАМ ФОНДАЦИЯ КОЯТО ОФИЦИАЛНО НЯМА ДЕЙНОСТ.

До скоро:Христилиян

На 24 май 2010 20:46, Isis написа:

Здравей Хирстилиян,

Мерси за поздравлението. Ако не друго използуваме богатството на езика и кирилицата с пълна пара.
Аз съм написала, че ще пиша, но во кратце и без това никой не чете, освен майнд-контрольорите.

Пръскат небето та пушек се дига и съм забелязала, че най-често по празничните дни и днес се вихриха, но не се сетих да ги снимна.

И какво значи това бъдеща работа на ХААРП ?
За чакрите имам мнение, когато чета специализирана информация по тези въпроси, но не съм в състояние да давам каквито и да е задълбочени мнения по тези въпроси, но има много инфо по тези въпроси, които за съжаление са ми все още малко чужди като материя. Което не знам добре не го знам и си признавам без бой.
За петте елемента съм запозната повече от астроологията, която също не познавам кой знае колко, макар че по едно време познавах всеки от кой астрологичен знак е, но нямам никакви претенции за особени познания по въпроса, освен силно интуитивни, които за сега са ми достатъчни, аман от специалисти натъпкани с ялова наука. Нещата не могат само да се заучават, а и да се чувствуват и да събуждат твоите закодирани в кръвта ти знания, които са далеч по-интересни, важни и вярни.

В езотериката също са застъпени петте елемента според мен и според моите любими автори в тази област, по един много добър начин, поне аз така чувствувам нещата и рядко греша, щом го чувствувам вярно, дори и да изглежда невъзможно. ТО там е и разликата между яловата наука и Знанието. Би трябвало да вървят заедно, но още не съм срещнала поне аз, научен работник, който да притежава Знанието, с две думи все ялови и най-вече силно неетични, направо ужасни парцалени кукли, наблъскани с наука, като със слама до спукване и после им гледай сериа с борбата, кой да е по напред на сцената, нищо че им дърпат конците.

Ти си ги знаеш тези неща, нали си от тях ?

Ако ми дадеш конкретен материал по въпросите, за които питаш, могат да ти направя една много стройна критика, но не мисля, че добре бих развила с писане тези теми. Аз съм по критиката и то с голямия снайпер, и с много точна стрелба, само в десетката. Нема да се плашиш.

Е, това е, из блога ми има доста неща, но не ми се търсят, щом те интересуват, рови се из писаниците ми, може да намериш нещо, за да се попълва досието ми, макар че според мен, то прелива и няма място за повече, ама вие си знаете, само не се престаравайте много, че така или иначе купона ви изтича.

И какво правят старите кримки от катедрата ? Живи здрави и проспериращи с много титли от ялови по-ялови ??? Така, така след като промиха мозъците на българите си заслужват трийсетте сребърници, но ще дойде ден и те да плащат, така че ... !!!

Поздрави
Надежда.

----- Original Message -----
From: HRISTI5f
To: Isis
Sent: Monday, May 24, 2010 3:36 PM
Subject: Re: INTERESNOOO !,

Уважаема г-жо Джамбазова,

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ДАНО ПРЕОСМИСЛИТЕ ОТКАЗА СИ ОТ СПИСВАНЕ НА БЛОГА.

Интересува ме ПРЪСКАТ ЛИ НЕБЕТО В ШВЕЙЦАРИЯ КОЕТО Е ЕДИН ОТ ПРИЗНАЦИТЕ ЗА БЪДЕЩА УПОТРЕБА НА ХААРП.

Какво Ви е мнението за Чакрите и 5 първоелемента.
Ще се радвам на вниманието от Ваша страна.

Христилиян

На 25 март 2010 20:17, Isis написа:
Здравей Христилиян,

Збравих само да ти напиша, че този Рот установява само онова, което неговите матричари са го изпратили да анализира резултатите от тяхните действия. Ако не беше така, първо никога нямаше да има тази възможност да стане изследовател на мафията и прочее както и да пише книги и дава акъл, еле пък на наште.

Такива се навъдиха много многознаещи, което обаче не пречи да са част от Световната конспиративна мафия, само че ролята му е друга, важното е че е част от системата, нищо че казва истината, това е също една значителна част от МАНИПУЛАЦИЯТА.

Колкото до това двукрако на което са му цопнали етикет с име Румен Петков, дори не е нужно да разбираш от световна конспирация, достатъчно е да го погледнеш дори само на снимка, за да ти стане ясно, че е генно-модифициран бивш човешки продук поне от две поколения, курдисан на една единствена вълна и затова му бяха дали тази служба. То да беше само той на рамо да си носиш направо, а то само такива почти има,, пълзат и се вият като змии, готови на всичко, за да докажат онова, което не са.

Това е като за последно, наистина. Уж сте учени хора, а не схващате, дори най-елементарните класически хватки на манипулаторите, явно промивките, шлифовките, зомбовките са били жестоки, особено в университетите, еле пък ВМЕИ-то с най-много заслуги в тези области, но тепърва ще си плаща за гяволука.

Надежда

From: HRISTI5f
To: Isis
Sent: Monday, March 22, 2010 5:16 PM
Subject: Re: INTERESNOOO !

Разбира се че съм аз след обработка със полицейска химия за това просто няма номера.
Аз съм завършил АНП на Х.Хинов,а Ст.Цонков който открадна Дисертацията ми чрез Катедрата и ИЗОБРЕТЕНИЯТА във Патентното ведомство.

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ

Следя Вашият сайт но все пак имам и въпроси колкото и странно да изглежда.А от друга страна искам да проверя дали съм изолиран от света.

В Плевен непрекъснато самолети пръскат денонощно БЯЛ ПРАХ КОЕТО ОЗНАЧАВА ИЛИ ЕПИДЕМИЯ СВИНСКИ ГРИП ИЛИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ОТ ТИПА ХАИТИ И ЧИЛИ И КИТАЙ.ЗНАЕТЕ ЛИ ПРИЗНАЦИТЕ ЗА НАСТЪПВАНЕТО ИМ.РОЗОВИ ИВИЦИ ПРЕДИ НАЧАЛНИЯТ ТРУС.ДНЕС НЕБЕТО Е МЛЕЧНО БЯЛО И ВЪПРЕКИ ТОВА ГО ОБСИПВАТ ОЩЕ.ПОДОБНА КАРТИНА Е БИЛА В УКРАЙНА ТА ЗА ТОВА ПРАЩАХМЕ ПОМОЩ ЗА СВИНСКИЯТ ГРИП.

ПРАЩАМ И КОПИЕ ОТ КНИГАТА НА ЮРГЕН РОТ "НОВИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕМОНИ" НО НЕ СЪМ СЕ СРЕЩАЛ С НЕГО,АКО ИМАХ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ЩЕШЕ ДА ИМА И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НАПИСАНОНО.В МОМЕНТА БГ СЪД Е ПО-СКОРО АБСУРД А НЕ СЪД.СЪЩОТО Е И СЪС СЪДА В СТРАСБУРГ.ЗА ТОВА ТЪРСЯ ИЗХОД КЪДЕ ТАЗИ СИСТЕМА РАБОТИ,МИСЛЯ ЧЕ СМЕ ИЗПРАВЕРИЛИ ВРЕМЕТО В БГ.

Въпреки, че следя блога Ви надявам се, че не Ви притесняват моите въпроси.

С уважение:Христилиян
На 18 март 2010 19:46, Isis написа:

http://www.atol.bg/?ses=5b05964a70e183b287bbb49c80a8ffdd61079353ac538503f95160389bd6c060&a=spc&sid=70995

Това вие ли сте тука ! Не може да не знаете, че аз съм работила в ВМЕИ и също като секретарка на проф. Наплатанов последните две години ? Номерът какъв е, или сама да го откривам, макар че няма никакъв смисъл. Да не говориме, че по интернет може да си отговорите на всички въпроси и без моя помощ, особено след като сте минали през мозъчната миялна на ВМЕИ. Поне да ми бяхте казали какво правят там старите апапи, сигурно много са се усъвършенствували вече с програмацията на горките българи и после се чудят защо всички заедно страдат. Ами от много акъл без гънки, и от много наука без етика и морал.

hristip@gmail.com, hristiliyan@yahoo.com

СНИМКИ С ПРЕДСТАВИТЕЛКИ НА ЗМИЙСКОТО ПЛЕМЕ НА КАЯНИТЕ !!!


Страницата с разговорите с Еленко Ангелов е изтрита до последната буква, където трябваше да сложа тези снимки.
Разговорите, проведени по скайпа с него, също са изтрити. Брей, това официалните писачи винаги са имали силни протектор-манипулатори.
Дааа, мисля че няма нужда от коментари, за някои запознати, а на другите нищо не им помага, каквото и да им се казва.
Дааа, няма ала-бала в Голямата Централа !!!

И нека оставим събитията в действие, за да разберат всички, искат не искат, какво става наистина.

петък, април 30, 2010

СЛУЧАЙНО ОЦЕЛЕЛИТЕ НАРЦИСИ И ЛАЛЕТА В МОЯТА ДИВА ГРАДИНКА ОТ АКЦИИТЕ НА БАШИБУЗУКА !!!


Алооо, демоно-крадците на съдби и всичко друго от най-старата демоно-крадци-яяя,
Луковиците ще ви излизат през носовете, от люти по-люти,
колкото до българските семенца, вашето семе  ще се затрие завинаги,
а за останалите химио-психотронно-сателитно-майнд контролни безброй изпълнения -
 трижди проклети, проклети, проклети во веки, во веки, во векиии !!!
Днес нищо не ви спира в сатанинските ви действия, нооо утре никой не ще може да ви спаси, ни Господ, ни Дявол, и най-малко, тези които са ви купили мъртвите дребни душици !!!

ДНЕС НИЩО И НИКОЙ НЕ ВИ СПИРА, ЧУЧНАТИ НАД ЗАКОНИТЕ, НООО УТРЕЕЕ, НИЩО И НИКОЙ НЕ ЩЕ ВИ СПАСИ ОТ ПРОКЛЯТИЯТА НА ВАШИТЕ ЖЕРТВИ !!!

АНАТЕМА ЗА ВСИЧКИ ВИ, ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ КОИ СТЕ И БУМЕРАНГЪТ ОТ ВАС ХВЪРЛЕН, ЩЕ ВИ ЗАСТИГНЕ СЪС СТОКРАТНА СИЛА, КЪДЕТО И ДА СЕ СКРИЕТЕ ГАДНИ СЛУЗЕСТИ ПЛУЖЕЦИ, ОСТАВЯЩИ НАВСЯКАДЕ МРЪСНИТЕ СИ ОТРОВНИ СЛЕДИ !!!
АНАТЕМА !!!
Днес пишете най-мръсните страници от историята на държавата и света, нооо никой и нищо не ще може да изтрие позора ви никога !!!

Album
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=Gv1sRgCN_Gna-KuYCySA 
Album