Популярни публикации

Общо показвания

събота, юли 10, 2010

А, КОГАТО МАЛКОТО КОЗЛЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В БАФОМЕ, ЛЕЛЕ МАЛЕЕЕ, НЕМА БЕГАНЕ !!!???




Цар Николай II имаше Разпутин, президент Медведев си има Путин !!!???
Типичните повторения на вечните баш-майстори !!!


Ето какво получавам всеки ден по имейла си /от мен за мен/ по два пъти на ден от бафомето, което стои неизменно от другата страна на компютъра и непрекъснато трие, привключва, изключва, прескача и какво ли още не, само и само да не мога да пиша и чета спокойно. 
То да беше само то, на рамо да го носиш, а то цяла банда, кое от кое по-рогато и чепато, всяко настървено по зомбарски, бързащо колкото се може по-прилежно и точно да  изпълни заповедите, като му дръпне конците  Главния Рогат Баф-о-мат.
То е майнд-контрольори от всички специалности, то е чудо невиждано и нечувано, няма къде да стъпи човек от тях, ще трябва вече само да фърчиме !!!

ПО ДЕЙНОСТТА И НАЙ-ВЕЧЕ БЕЗМЕРНОСТТА НА НАГЛОСТТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ БАФОМЕТАТА !!! ВСИЧКО, КОЕТО БРЕЦАТ Е ЛЪЖА И БЕЗПОДОБНО ЛИЦЕМЕРИЕ !!!

 ----- Original Message -----
From: isis@infomaniak.ch
To: isis@infomaniak.ch

Sent: Wednesday, July 21, 2010 12:48 AM
Subject: Viagra pills on-line
> http://www.tabpascal35x.ru/

Копелчето на дявола продъллжава да ми праща всеки ден своите имейли от мой имейл, с което само показва, че е курдисано до скъсване на една вълна, при това сатанинска. Ама ха дее, как да обясниш на един курдисан будилник, такова нещо, просто няма начин, той ще си продължава да дзвънти, докато го курдисват и докато не му се скъса пружината. Та такива ми ти работи !!! Така че ... повече със стари клапатарници будилници няма да се занимаваме !!!???

На импотентните бафомета само виагра им се върти у програмираната глава !!!