Популярни публикации

Общо показвания

събота, юли 31, 2010

ЕДНИ ПИШАТ, ДРУГИ БРИШАТ, ЕДНИ ФЪРКАТ, ДРУГИ ГИ НЕ СВЪРТА И ГИ СВАЛЯТ НА ЗЕМЯТА , ИНКВИЗИРАТ, МАНИПУЛИРАТ И ПРОГРАМИРАТ В ОМАГЬОСАНИЯ КРЪГ НА ДЕМОНО-КРАДЦИ-ЯТА !!!


ИЗБРАННИЦА НЕ НА СЪДБАТА, А НА САТАНАТА !!!
НООО САТАНАТА НЕ ОБИЧА ДОБРОТАТА !!!


                                                 http://harta-bg.info/article.php?id=68


Когато връзката с Дядо Боже и космическите закони е прекъсната и най-висшата наука не мож ти помогна да разгадаеш живота на Земята, още по-малко  еволюцията на съзнанията !!!
Бързото и неимоверно развитие на технологичната цивилизация съвсем не означава еволюция на човека, по-скоро обратното - тотална деградация, след което следва разпада !!!
За голямо съжаление, колкото повече технологите се развиват, толкова по девалюира и деградира обществото, като основните човешки ценности девалвират изцяло !!!


http://eltimir.blog.bg/politika/2010/07/30/pokushenie-sreshtu-zadnika-na-ivo-injev.584471#comments
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=14639.msg212832#new
http://megimg.info/mg/modules/booklists/knigi/Iudeistvo/Armen_Victorian/Armen%20Victorian%20_%20Mind%20Control.htm

Човечеството знае, но нехае и си трае !!! Да деее, но нехайството се плаща стократно, най-малко !!!???
Дааа, както казвам често нецензурирано и без извинение, всички се правят на ебани гяволи !!! Да деее, но хитрата сврака с двата крака !!!??? Всички са в кюпа, там е проблема !!!

Да не говориме, че всички експерименти  се извършват от хиляди и хиляди учени, военни  и слугинажи по места от всякакъв род и вид.
Един омагьосан кръг, от който никой не иска да излезе и участвува дейно в него, нооо всички се оплакват !!! С две думи, човечеството значи си заслужава цялата демонячна система, в която е вкарано, защото не само е съгласно, нооо и дейно съучаствува в нея, като лицемерно се оплаква и рони крокодилски сълзи.
Колкото повече е информирано и знае, каква демонячна игра се играе с него, толкова повече сякаш ръцете на сатаните са развързани и нещата отиват още по-далече, експериментите още по-страховити, роботизирането още по-масово и масирано.  Очевидно, да се знае само, съвсем не е достатъчно, след като са  унищожили с експериментите съзнанието у повечето и всички продължават да слугинасват на демоните, превърнати в жертви и палачи, едновременно. По-добре е да си само жертва, отколкото и палач, защото по този начин захранваш системата, която те прави жертва и процесът необратим.
Е дааа де, но затова се иска едно дълбоко осъзнаване на реалността и противопоставяне, но без съзнание, нищо не става, нищооо !!!
И никакви илюзии по тези въпроси защото, ако днес повечето се изживяват само като палачи, кефят се от властта, която са им дали над дадени жертви и си правят с тях каквото искат, трябва да им е ясно, че и те са жертви много яко третирани, щом са станали такива. Освен това и тях ги третират като жертви, други като тях палачи, за да ги поддържат във форма и необходимото настървение и озлобление, така нужно, за да третират на свой ред, своите жертви. Ето това, ако не е омагьосан дяволски кръг, не знам какво друго.
Сметката е много проста, колкото повече стават само жертвите, толкова палачите ще намаляват, докато изчезнат ... !!! Днес всички са жертви и се радвайте, ако сте, без да сте се оставили да бъдете палачи, защото това е пътят към спасението !!!

http://megimg.info/mg/modules/booklists/knigi/Iudeistvo/Armen_Victorian/Armen%20Victorian%20_%20Mind%20Control.htm

Петък, Декември 23, 2005

ПЪТЯТ

Вървя по пътя,
сам-сама
Гледам наоколо,
наляво-надясно,
не виждам Хора,
само същества,
щъкащи на два крака

Тичат като луди,
нагоре-надолу,
без своя посока,
като хаотични електрони,
зомбирани и програмирани,
в стрес-атмосфера,
заключени в своята
егоцентрична сфера,
с глави пълни с илюзии,
пукащи се едни след други,
като съпунени мехури.

Вървят, сякаш хипнотизирани,
с кервана заедно, едни след други
с невидими вериги към него вързани

Къде ли, отиват ?
Бързат и сякаш не виждат,
там в края на пътя,
очертават се бавно,
червените пламъци
на Апокалипсиса.

Но, не, важно е да се върви,
да не се спира
по пътя към края,
от рая по пътя към ада.

Чува се отвреме-навреме,
приглушен лай на кучета
протяжна човешка реч и музика.
Керванът неотклонно върви ли, върви.

Миражът ги привлича наудържимо,
забравят,
той рано или късно, изчезва, 
остава реалността
на безводната пустиня,
на пустинята на духа

(Данко)
Надежда Джамбазова
http://enkade.blogspot.com/
Публикувано от Danko в Петък, Декември 23, 2005

http://www.viennainvest.com/?p=518
http://www.viennainvest.com/?p=498#comment-145

http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/08/28/chovechestvoto-ferma-poredniia-sluchei-za-gennite-manipulaci.597241#last_comment

68. анонимен - Нищо няма да промените, докато вие самите не се промените, иначе си чешайте тука егото колкото си искате.


30.08 12:45 "Предадени сме от собствените си световни лидери,които все още търпим. Предадени във всеки един смисъл на тази дума." Край на цитата.

За предадени предадени сме, но и сами се предаваме и продаваме, поради простата сметчица, че Елитът и лидерите са една шепа хора, в сравнение с цялото човечество. Значи, човечеството им върши работата и само се работи.

Ти например, нали работиш за тях и ти като всички останали си имаш твоето извинение децата, жената, баба, дедо, требва да ручаме и прочее, като се самозаблуждаваш, че като знаеш какво става с това си изкупваш греховете. Няма такова нещо, щом работиш за тях, ставаш съучастник и съпричастник.

Нали знаеш дори по законите на лидерите е така, сучастниците на убийците, дори и да не са убийци се съдят ?

По действията ще ги познаете, иначе по приказките всички едни такива добрички все ангелчета, еле ако ги видите какви ги правят, за да може да ручат и живеят. Човечеството е зле защото и човеците се оставят да бъдат обзети от злите сили, но на приказки всички са добрички и велики поборници, едно приказват и съвсем друго вършат. Елитът и лидерите са виновни дотолкова, че поставят в това положение човечеството, но то си е виновно, че им се подчинява и само провежда тяхната политика и се съгласява на всичко това, като борбата му се изразява само в голи приказки, но действува изцяло за тяхна сметка и тяхните интереси. Много е лесно да се търси вината винаги у другите, а номерът е всеки да се види що за птица е и на кой дявол служи.

Междудругото ТЕ много добре знаят, че нищо не рискуват, докато вие съмо дърдорите и се правите на отворковци, но в същото време не се променяте въобще и им слугувате, по един или друг начин.

69. анонимен - продължавайте да си се плицукате и си играете на лицемерие

30.08 13:23 та вие нямате най-важното, което трябва да има един човек, за да бъде Човек - СЪЗНАНИЕТО. Играете си тука на лицемерие и си въобразявате, че никой не го знае какво правите и сте изцяло подчинени на Злото, срещу което само на приказки ритате и като истински лъжци, сами си вярвате на собствените лъжи. Всичко това е абсолютната трагико-комедия и си мислите, че никой не знае, всъщност почти всички са като вас и да знаят си затварят очите, за да се поддържате един друг и да не ви излезат кирливите ризи, ония истинските.

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ да си блабласвате, вместо да работите над себе си и да се видите в истинската светлина като част от злото, което владее света, но нали така е по-лесно да търсите вина винаги у другигте не само в себе си. Светът бил лош, но не се намери един човек да си признае, че е такъв, брей какви ангелчета всички сте се навъдили, брей, кой от кой по-голям гявол и се баламосвате едни други за радост на Елита и тяхните елитни слуги. Вие се явявате на простолюдния слугинаж и нищо повече, язък ви за хубавите приказки, прозрения и какво ли не там, които с нищо не ви помагат за съжаление да станете отново Човеци. Пишете, пишете, колкото и да пишете и лицемерствате очевидно е едно, че Съъзнанието няма да намерите и ще продължавате до края на живота си като всички останали да си се плицокате като свинките в калта на собственото си лицемерие. квик квик квик, но иде коледа, внимание ...!!!

Анонимният, то съм я Надежда и съм такава, защото не ми се разправя с промити мозъци, които са много добре информирани, защото работят в кухнята и са ги научили добре да правят сандвичи от сорта, ред по ред чепати лъжи и по средата малко истина, че да ви стане сладка храната, като ядете  с горчивите лъжи. Като дойде голямата Коледа ще опечат всички свиньки, а кухнята просто ще изгори.
...................................................................................................................................................................
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass02?authkey=Gv1sRgCN_qi9jGjbeKuAE# / Album 2/
http://picasaweb.google.com/home /Аlbums 1 and 2/
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=Gv1sRgCN_Gna-KuYCySA#/Аlbum 1/