Популярни публикации

Общо показвания

четвъртък, август 05, 2010

САМОТО РАЗДЕЛЕНИЕ НА КОНСПИРАТОРИ И АНТИ-КОНСПИРАТОРИ И ВЕЧЕ ЕДНА ГОЛЯМА МАНИПУЛАЦИЯ !!!


Аз фиданка съща, с две ръце не се обгръща, ах колко съм кръшна, ха, ха, ха !!!
Да, нооо кръшкам всеки ден на матричарите от Матрицата !!!
Всеки ден аз бягам, те ме гонят, безотказно тичат след дебелото ми дупе, хе, хе, хе и не им омръзва даже !!!



Contrôle de l'Esprit ? Les scientifiques ont découvert comment utiliser les nanoparticules pour contrôler le comportement à distance ! La réalité a dépassé la fiction de 1984 et Le Meilleur des Mondes. (angl.) "Des grappes de des nanoparticules magnétiques chauffées destinées aux membranes cellulaires peuvent contrôler à distance les canaux ioniques, les neurones et même le comportement des animaux, selon un document publié par l'Université de Buffalo physiciens dans Nature Nanotechnology.L'utilisation de nanoparticules pour contrôler à distance le comportement des animaux ? Ça ne prend pas un doctorat pour comprendre les implications d'une telle technologie. Que faire si ces " nanorobots " qui aurait la capacité de contrôler les esprits de l'homme ont été programmés pour rechercher et s'attacher à des domaines clés du cerveau humain ? Ces " nanorobots " seraient beaucoup trop petits pour être vus, même par l'œil humain, et les gens pourraient devenir "infectée" par ces créatures sans même le savoir ."
И без наночастиците контролът е пълен, но явно с най-новите технологии се подсигурява тоталната власт на човека !!! Дааа, сигурността, тоталната сигурност за власт над роботозиринати роби си е друго нещо !!!





Търсете истината при самите конспиратори, т.е. във всички уж анти-конспиративни ситове и форуми, които всъщност се явяват капани за мишки, пардон за нови жертви !!!
Такива форуми перфектно ориентират майнд-контрольорите, кой има нужда от допълнителна силно персонализирана обработка !!!
Те са виртуозни жонгльори на истината и лъжата, преметат ги както си искат и ви карат да виждате лъжата като истина и обратното !!!
На всичкото отгоре анти-конспираторите се изживяват и като спасители на човечеството, което е направо върхът на капелата и най-искренно си вярват, истински, съвсем истински зомбета !!! Смей се палячо !!! Циркът е пълен !!!
Трикът е, да използувате инфото самостоятелно и да се научите да отсявате добре  златото от пясъка, т.е. истината от лъжата.
По принцип в Интернет ще намерите много истинска информация, но тя е спусната по начин, по който да ви отправи в обратната посока, т.е. по неверни пътища. Да знаеш само истината съвсем не е достатъчно, трябва първо да си узрял за нея и после да я осъзнаеш в дълбочина, в противен случай тя само ще наруши равновесието и, което е и целта на това занимание, спускане на истината. Тези които командват спускането на уж случайно изпуснати истинки за това и онова го правят, защото разчитат точно на това, да сеят страх и допълнително дестабилизарт, така и така, съвсем овчясалото човечество !!!


За повечето, информацията влиза от едното ухо и излиза през другото - автоматично, без да остава спомен и следа, още по-малко осъзнаване на реалността, там в празното пространство, между двете уши !!!
Проблемът е, че ако това безхаберие за бъдещето на България продължава, накря просто няма въобще да има ни уши, ни глави, ни илюзии, а безлюдни земи, там където някога е била държавата България !!!


http://www.liveinternet.ru/users/amayfaar/post95900538/

Психотропна и психотронна война върлува с пълна сила по цялата Земя. Кутията на Пандора докрай се отваря, докато унищожи света.

Иии, кооогато бездуховните започнат да се вземат за по-голями и от дядо Боже, иии, когато започнат да разчитат изцяло на технологиите,  иии, когато започнат да подменят божествената структура на Човека, иии, когато роботизираните роби завладеят изцяло Земята, тогава идва неизменно Апокалипсис-ът наууу, нооо след РАН-ЪТ !!! Впрочем РАН-ЪТ се оказа голяма ранъ за всички предатели на род, народ и родина, но като си изиграят играта на пешкин пешки ще бъдат позорно изхвърлени на боклука на историята, като най-голямия позор на човека в тези крайни времена.
...........................................................................

http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass02?authkey=Gv1sRgCN_qi9jGjbeKuAE#
/ Album 2/
http://picasaweb.google.com/home
 /Аlbums 1 and 2/
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=Gv1sRgCN_Gna-KuYCySA#/
Аlbum 1/

ПРИСТИГА ЕСЕН, ЧУВА СЕ ПЕСЕН НА ВОЛНА ПТИЦА, ПРЕДВЕЩАВА ТЕЖКА ЗИМА !!!



АЙ, тука са изтрили всичко гадините гадни гадньосани.














събота, юли 31, 2010

ЕДНИ ПИШАТ, ДРУГИ БРИШАТ, ЕДНИ ФЪРКАТ, ДРУГИ ГИ НЕ СВЪРТА И ГИ СВАЛЯТ НА ЗЕМЯТА , ИНКВИЗИРАТ, МАНИПУЛИРАТ И ПРОГРАМИРАТ В ОМАГЬОСАНИЯ КРЪГ НА ДЕМОНО-КРАДЦИ-ЯТА !!!


ИЗБРАННИЦА НЕ НА СЪДБАТА, А НА САТАНАТА !!!
НООО САТАНАТА НЕ ОБИЧА ДОБРОТАТА !!!


                                                 http://harta-bg.info/article.php?id=68


Когато връзката с Дядо Боже и космическите закони е прекъсната и най-висшата наука не мож ти помогна да разгадаеш живота на Земята, още по-малко  еволюцията на съзнанията !!!
Бързото и неимоверно развитие на технологичната цивилизация съвсем не означава еволюция на човека, по-скоро обратното - тотална деградация, след което следва разпада !!!
За голямо съжаление, колкото повече технологите се развиват, толкова по девалюира и деградира обществото, като основните човешки ценности девалвират изцяло !!!


http://eltimir.blog.bg/politika/2010/07/30/pokushenie-sreshtu-zadnika-na-ivo-injev.584471#comments
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=14639.msg212832#new
http://megimg.info/mg/modules/booklists/knigi/Iudeistvo/Armen_Victorian/Armen%20Victorian%20_%20Mind%20Control.htm

Човечеството знае, но нехае и си трае !!! Да деее, но нехайството се плаща стократно, най-малко !!!???
Дааа, както казвам често нецензурирано и без извинение, всички се правят на ебани гяволи !!! Да деее, но хитрата сврака с двата крака !!!??? Всички са в кюпа, там е проблема !!!

Да не говориме, че всички експерименти  се извършват от хиляди и хиляди учени, военни  и слугинажи по места от всякакъв род и вид.
Един омагьосан кръг, от който никой не иска да излезе и участвува дейно в него, нооо всички се оплакват !!! С две думи, човечеството значи си заслужава цялата демонячна система, в която е вкарано, защото не само е съгласно, нооо и дейно съучаствува в нея, като лицемерно се оплаква и рони крокодилски сълзи.
Колкото повече е информирано и знае, каква демонячна игра се играе с него, толкова повече сякаш ръцете на сатаните са развързани и нещата отиват още по-далече, експериментите още по-страховити, роботизирането още по-масово и масирано.  Очевидно, да се знае само, съвсем не е достатъчно, след като са  унищожили с експериментите съзнанието у повечето и всички продължават да слугинасват на демоните, превърнати в жертви и палачи, едновременно. По-добре е да си само жертва, отколкото и палач, защото по този начин захранваш системата, която те прави жертва и процесът необратим.
Е дааа де, но затова се иска едно дълбоко осъзнаване на реалността и противопоставяне, но без съзнание, нищо не става, нищооо !!!
И никакви илюзии по тези въпроси защото, ако днес повечето се изживяват само като палачи, кефят се от властта, която са им дали над дадени жертви и си правят с тях каквото искат, трябва да им е ясно, че и те са жертви много яко третирани, щом са станали такива. Освен това и тях ги третират като жертви, други като тях палачи, за да ги поддържат във форма и необходимото настървение и озлобление, така нужно, за да третират на свой ред, своите жертви. Ето това, ако не е омагьосан дяволски кръг, не знам какво друго.
Сметката е много проста, колкото повече стават само жертвите, толкова палачите ще намаляват, докато изчезнат ... !!! Днес всички са жертви и се радвайте, ако сте, без да сте се оставили да бъдете палачи, защото това е пътят към спасението !!!

http://megimg.info/mg/modules/booklists/knigi/Iudeistvo/Armen_Victorian/Armen%20Victorian%20_%20Mind%20Control.htm

Петък, Декември 23, 2005

ПЪТЯТ

Вървя по пътя,
сам-сама
Гледам наоколо,
наляво-надясно,
не виждам Хора,
само същества,
щъкащи на два крака

Тичат като луди,
нагоре-надолу,
без своя посока,
като хаотични електрони,
зомбирани и програмирани,
в стрес-атмосфера,
заключени в своята
егоцентрична сфера,
с глави пълни с илюзии,
пукащи се едни след други,
като съпунени мехури.

Вървят, сякаш хипнотизирани,
с кервана заедно, едни след други
с невидими вериги към него вързани

Къде ли, отиват ?
Бързат и сякаш не виждат,
там в края на пътя,
очертават се бавно,
червените пламъци
на Апокалипсиса.

Но, не, важно е да се върви,
да не се спира
по пътя към края,
от рая по пътя към ада.

Чува се отвреме-навреме,
приглушен лай на кучета
протяжна човешка реч и музика.
Керванът неотклонно върви ли, върви.

Миражът ги привлича наудържимо,
забравят,
той рано или късно, изчезва, 
остава реалността
на безводната пустиня,
на пустинята на духа

(Данко)
Надежда Джамбазова
http://enkade.blogspot.com/
Публикувано от Danko в Петък, Декември 23, 2005

http://www.viennainvest.com/?p=518
http://www.viennainvest.com/?p=498#comment-145

http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/08/28/chovechestvoto-ferma-poredniia-sluchei-za-gennite-manipulaci.597241#last_comment

68. анонимен - Нищо няма да промените, докато вие самите не се промените, иначе си чешайте тука егото колкото си искате.


30.08 12:45 "Предадени сме от собствените си световни лидери,които все още търпим. Предадени във всеки един смисъл на тази дума." Край на цитата.

За предадени предадени сме, но и сами се предаваме и продаваме, поради простата сметчица, че Елитът и лидерите са една шепа хора, в сравнение с цялото човечество. Значи, човечеството им върши работата и само се работи.

Ти например, нали работиш за тях и ти като всички останали си имаш твоето извинение децата, жената, баба, дедо, требва да ручаме и прочее, като се самозаблуждаваш, че като знаеш какво става с това си изкупваш греховете. Няма такова нещо, щом работиш за тях, ставаш съучастник и съпричастник.

Нали знаеш дори по законите на лидерите е така, сучастниците на убийците, дори и да не са убийци се съдят ?

По действията ще ги познаете, иначе по приказките всички едни такива добрички все ангелчета, еле ако ги видите какви ги правят, за да може да ручат и живеят. Човечеството е зле защото и човеците се оставят да бъдат обзети от злите сили, но на приказки всички са добрички и велики поборници, едно приказват и съвсем друго вършат. Елитът и лидерите са виновни дотолкова, че поставят в това положение човечеството, но то си е виновно, че им се подчинява и само провежда тяхната политика и се съгласява на всичко това, като борбата му се изразява само в голи приказки, но действува изцяло за тяхна сметка и тяхните интереси. Много е лесно да се търси вината винаги у другите, а номерът е всеки да се види що за птица е и на кой дявол служи.

Междудругото ТЕ много добре знаят, че нищо не рискуват, докато вие съмо дърдорите и се правите на отворковци, но в същото време не се променяте въобще и им слугувате, по един или друг начин.

69. анонимен - продължавайте да си се плицукате и си играете на лицемерие

30.08 13:23 та вие нямате най-важното, което трябва да има един човек, за да бъде Човек - СЪЗНАНИЕТО. Играете си тука на лицемерие и си въобразявате, че никой не го знае какво правите и сте изцяло подчинени на Злото, срещу което само на приказки ритате и като истински лъжци, сами си вярвате на собствените лъжи. Всичко това е абсолютната трагико-комедия и си мислите, че никой не знае, всъщност почти всички са като вас и да знаят си затварят очите, за да се поддържате един друг и да не ви излезат кирливите ризи, ония истинските.

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ да си блабласвате, вместо да работите над себе си и да се видите в истинската светлина като част от злото, което владее света, но нали така е по-лесно да търсите вина винаги у другигте не само в себе си. Светът бил лош, но не се намери един човек да си признае, че е такъв, брей какви ангелчета всички сте се навъдили, брей, кой от кой по-голям гявол и се баламосвате едни други за радост на Елита и тяхните елитни слуги. Вие се явявате на простолюдния слугинаж и нищо повече, язък ви за хубавите приказки, прозрения и какво ли не там, които с нищо не ви помагат за съжаление да станете отново Човеци. Пишете, пишете, колкото и да пишете и лицемерствате очевидно е едно, че Съъзнанието няма да намерите и ще продължавате до края на живота си като всички останали да си се плицокате като свинките в калта на собственото си лицемерие. квик квик квик, но иде коледа, внимание ...!!!

Анонимният, то съм я Надежда и съм такава, защото не ми се разправя с промити мозъци, които са много добре информирани, защото работят в кухнята и са ги научили добре да правят сандвичи от сорта, ред по ред чепати лъжи и по средата малко истина, че да ви стане сладка храната, като ядете  с горчивите лъжи. Като дойде голямата Коледа ще опечат всички свиньки, а кухнята просто ще изгори.
...................................................................................................................................................................
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass02?authkey=Gv1sRgCN_qi9jGjbeKuAE# / Album 2/
http://picasaweb.google.com/home /Аlbums 1 and 2/
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=Gv1sRgCN_Gna-KuYCySA#/Аlbum 1/