Популярни публикации

Общо показвания

вторник, август 24, 2010

ШУМЕТЕ ДЕБРИ И БАЛКАНИ, СЪБУДЕТЕ ВСИЧКИ ШУШУМИГИ !!! ХАЙДУЦИ ОТДАВНА НЯМА, САМО АЙДУЦИ-ДЕМОНО-ДУШО-КРАДЦИ ШЕТАТ НАВСЯКЪДЕ !!!

И кой се крие и присвятка там в мъглатааа ???

У шумако вече няма хайдуци и шумата сама си гние !!!
Важно е да знаеш истината, но най-важното е да я вържеш с реалността, в противен случай си е  ялова работа !!!


Иии, не забравяйте, че всички антиконспиративни ситове, форуми и прочее са капани за мишки, така че четете защото има какво да се научи, особено ако го можете  между редовете и с голямото сито, нооо не пишете, ако не искате да ви скроят кюлява още повече !!!

(fr. et angl.)

Не е важно дали си жертва, важното е да не се чувствуваш като такава, палач да не ставаш и на Елита да не слугуваш !!!
Всички сме жертви, но това не означава да си останеме завинаги такива !!!


Леле мале, тоя промит мозък, курдисан до скъсване явно има не само "нощно училище" като Ел-енко Зеленко, но и дневно и си вярва силно. Направо се е улял с многопластовия сандвич, който пробутва. Това не пречи да си хапнете само истината, тук таме сложена като шунка. Така де, за да влезете в капана, трябва да има и турнато малко  сиренце.
Да деее, но само сиренцето в капана е гратис, така че ... внимателно подбирайте какво ще налапате, да не стане като с балъците и кукичките на въдичките.
Поела го била космическата йерархия, аууу, е това направо изкърти всички мивки  на галактиката и даже ги извози на гарбича с мозъчната си промивка.
Е, да нооо, народа не може да се извози толкова лесно, колкото си мисли там йерархията и нейния слугинаж, нищо че се прави на балама.
Еленко Зеленко си има нощно училище, а тоя цяла космическа йерархия !!! 

Въртя се из цялата Галактика и накрая кацна на Любимец 13, като муха  лайнарка !!!
Ах леле, това си е направо пълна обида за целия народ, като  взима всичките за абдали. Малей, бил самурай, запазен и втасал в комунистическа саламура, въъърховна комбинацийка !!! И къде му е самурайския меч сигурно знае, хе, хе, хе, смях в залата !!!
Дебре деее, къде ни търси тоя в дебрите ???

Тука нещичко за рептилския дял на човешкия мозък !!!

СИНДРОМЪТ „ПЕТ НА НУЛА” ИЛИ РЕПТИЛОИДЕН СИНДРОМ,

САМО АЗ ДА БЪДА ПОБЕДИТЕЛ

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ТАКА СЕ РАЗВИВАТ НЕЩАТА И РАБОТИТЕ НЕ ВЪРВЯТ

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ УПРАВЛЯВАЩАТА ОЛИГАРХИЯ, КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪРХУШКА И КАСТА И УПРАВЛЯВАЩИЯ ЕЛИТ НА ПЛАНЕТАТА – ТАЙНИТЕ НА РЕПТИЛОИДНИЯ МОЗЪК – РЕПТИЛОИДЕН СИНДРОМ

ПРИЧИНАТА ЗА НЕИСТОВОТО ЖЕЛАНИЕ ДА БЪДЕШ ВИНАГИ ОТГОРЕ И ВИНАГИ ПРЪВ, И ВИНАГИ ДА ВОДИШ С МАКСИМАЛЕН РЕЗУЛТАТ – ВИНАГИ В ЕЛИТА – ИСКАМ ВИНАГИ ДА СЪМ ПРЪВ, ИСКАМ ВИНАГИ ДА СЪМ НА ВЪРХА /НЕЗАЧИТАНЕ НА НИКОГО ОСВЕН СЕБЕ СИ, БОГОИЗБРАНИЧЕСКА МАНИЯ, ПОТЪПКВАНЕ НА БАЛАНСА В ПРИРОДАТА, ЧУДОВИШЕН ЕГОИЗЪМ, БЕЗНАКАЗАНОСТ, АТЕИЗЪМ И БЕЗБОЖИЕ/

БОГОИЗБРАНИЧЕСКАТА ПРОГРАМА В КОМУНИСТИТЕ, ПОДОБНО НА ПРОГРАМАТА БЛИЗНАК НА ЦИОНИСТИТЕ, КОИТО ВСЪЩНОСТ БЯХА ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ, НО ПРОИЗХОДЪТ ИМ Е ВСЕ ТАКЪВ, ЧЕ ГИ КАРА ДА ИСКАТ ВИНАГИ ДА БЪДАТ ТЕ – НАЙ-ПЪРВИТЕ, НАЙ-ОПИТНИТЕ, НАЙ-ЗНАЕЩИТЕ, НАЙ-МОЖЕЩИТЕ, КОИТО СА ПРИЗВАНИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ НАРОДА И ЦЕЛИЯ СВЯТ

/Статията има две много важни притурки, първата включваща списък с имена, а втората – две уникални схеми на Stewad Swerdlow, които показват истината за произхода на управляващите Световната политика и икономика днес, носители на Рептилоидния синдром. Препоръчва се на будния читател да се запознае със статията
КЛЮЧ ЗА РАЗБИРАНЕ МЕХАНИЗМА НА МАНИПУЛАЦИЯТА - УСТРОЙСТВОТО НА РЕПТИЛОИДНИЯ МОЗЪК/ Край на цитатите.

Където и да четете, каквото и да четете, както и в този блог, никога не забравяйте, че всяка информация е нож с две остриета и се иска голямо умение да се борави с нея, без да се порежете.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,2742.30.html
http://www.viennainvest.com/?p=903

Истинските Хора, мъдриге виждат края, още прпеди да е почнало началото, затова ги убиват, за да не пречат по пътя към ада !!!

http://www.conspiration.cc/