Популярни публикации

Общо показвания

петък, октомври 29, 2010

ЕДНА ПРИКАЗКА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА МАЛКИ И ГОЛЯМИ ДЕЧИЦА !!!

Хехехе, това няма да е афоризъм, а само биологичен аналогизъм и чиста проба реализъм под формата на гатанка:
Както знаете дрОгари и ДрОгарки, паразитът има винаги нужда от приемници-донори и си суче от него, докато може и има какво. Да но вече има едни такива паразити, станали много технологично интелигентни, решават в един момент да възвеличаят донора и го представят в истинското му величие, след което просто го унищожават и започнат да ГО имитират, като съответно си присвояват цялата му  ВЕЛИКА ИДЕНТИЧНОСТ.
После си намират нови приемници да ги смучат, но вече се кичат гордо-гордо с новото си лице. Това че са имитация не ги смущава, така или иначе никой след време няма да се сеща за началото на края на Приемника и неговото величаво минало.
Тааа, ха сега да видим кой ще се сети какъв е отговор-ЪТ на гатанката, след като се сети за РАНЪТ, рънъта и борбъта.
бббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббб


Имало едно време една България, силна, непобедима свещенна държава,
бели градове градила, с небето здраво вързана, с деца на дядо Боже  пълна, на божествен език говорели, на бели коне се вихрели с небесни колесници.
Отключили се зли дяволски сили, завидяли на божествения й светъл дух, с проклятия  я почернили, връзките й с небесата една по една кръцкали през времената черни, които смело преминавала и голями кървави късове  от снагата си на лешоядите оставяла.
От робство на робство попадала, от капан в капан се озовавала, даже изгаряла, но от пепелта отново се възраждала.

Орелът я дърпал нагоре, Лъвът й давал силата, Фениксът я възраждал отново и отново от собствената й пепел !!!

Най-накрая в най-страшния капан дълбоко пропаднала, щракнали страховито и здраво над нея острите му хищни зъби.
Изморена вече,  сили не намера  капанът да разтвори и  от него да изскочи, очаква спасение от небето,  връзка с него вече  няма  никаква, нооо вързана с робски сиджимки директно към Центъра на Дявола.
България изтлява и изгаря полека-лека, дяволски вихри отвяват пепелта й, за да няма откакво да се роди отново ТЯ - птицата Феникс - България.

УУУ, ще кажете "Пепел ти на езика" !!!
Да, нооо, докато има все още пепел, дори само на езика, ще има и надежда, после няма да има никой  и нищо !!!

Безброй родни и чужди дрога-ри дрогират и зомбират дълбоко народа, в лъжовни илюзии го потапят и приспиват, за да проспи даже края си !!!
Знаеш ли, от българин всичко може да се очаква, като докрай му причернее, така че за по-сигурно, този вариант усилено се играе.

В момента се развива трагедията в друг вариант, нещо  от сорта "Орел, рак и щука", за да няма абсолютно никаква сполука, нито за държавата, нито за народа, който сам по този начин се прецаква и работи в унисон със своите унищожители. Един от главните принципи, по които действуват винаги манипулаторите е точно този, да накарат жертвите си сами да се унищожават, а те само да направляват действията им в исканата посока.

Нооо, няма как, ще дойде времето и то е много близко на "Изгубените илюзии" и тогава ох, недей, черната реалност ще зазстигне всички, изоставени заслужено от дядо Боже, ще се плати най-голямата цена - изчезването на България.

Няма България, няма  българи, няма и проблеми за нашите унищожители !!!
Е, те така си въобразяват, че като ни унищожат, ще имат карт бланш да завоюват окончателно и света, но се лъжат жестоко.
Нооо, какво значение, че след нас потоп ще има, нали и нас няма да ни има ???

Пейте слугиняри своите приспивно-тъжни песни,
Грей и ти слънце в таз робско-изстрадала земя
ще да загине и таз държава,
но млъкни сърце ...

Извинявам се за дързостта да интерпретирам най-великия поет на България, владеещ до съвършенство свещенния български език.
Български език, свещен мой, само ти си останал вързан с небесната воля, но и на тебе са хвърлили око дяволските изчадия, пречка си им ти, в тяхните сатанински набези, искат от България и българите ни пепел, ни език, ни спомен да  остане.

Това е, дами и господа, мили ми дечица тази приказчица, во кратце !!!

Няма какво повече да се лъжеме и плямпосваме, да премятаме лайна с говна, наляво и надясно и обратното, и взаимно да се пързаляме, като все едно и също е, след като не провокира едно ново съзнание, открито, смело и отговорно. Това си е чиста проба ялова работа, защото се прелива само от пусто в празно, докато живота ни изтича.
Едни дрънкат безсмислено смислени истини с ялови намерения, други дрънкат оръжия, а в това време валякът мачка безмилосно всички и всичко по пътя си !!!

Ако се насили човек да разбере принципите, по които баш майсторите манипулират човечеството не е даже нужно да четеш никакви подробности и заглавието ти е достатъчно и диагонален поглед върхо информацията, за да ти стане ясно, кой и как е спретнал поредната гадост, без значение в коя точка на земното кълбе. Та въпросът не е да се четат само информвации, кое и къде, а да се разбират в дълбочина принципите на действията, които се разгръщат всеки ден по света и да намерим сили да не бъдем поредната овча глава при това с промит мозък жално изблейваща и до тука.
Премятането само на информациите от блог в блог, от сит в сит, от медия на медия, прави единствено услуга на баш-майсторите, които даже подпомагат, задкулистно естествено, цялата тая гадно-мръсна заливка от информация, която окончателно ошашавя човечеството.

Повече от очевидно е, че не е това начина, да  излезе България цяла и читава от капана !!!
Колкото и да се правите всички на ебани гяволи, макар и ултра добре информирани, нещата отиват от зле, та на по-зле !!!

Отврат ми е вече да чета копи-пейсове с отметки от полусъбудени слугинаяри и гадняри, които се имат за свободни, но здраво вързани към ЦентърЪТ на РАН-ЪТ и лоши услуги правят, като жонглират с истината, за да прикрият собствената си вина и насочват всички, вместо към изхода, право към центъра на ада.
Дълбоко заспалите,  поне не съзнават, какво правят.
Стига с яловото плямпосване, време е да се про-мениме и пре-мениме с ново истинско съзнание, за това което ни се случва !!!

Не може да промениш нещо, за което нямаш съзнанието, че съществува и което наистина си ти самия!!!


Нека да се занимаем първо със себе си и надмогнем  дяволското влияние, програмация и зомбация, докато още присветква безпомощно сама едва-едва,  малката единствена надеждица, иначе ... спасение няма да има !!!???

Грабвайте голямите ножици и си кръцнете сиджимките, с които са ви вързали към Центъра и се вържете с небесните сили, кой как може, докато е още време, а то малко остана вече.
Това е единственото оръжие, с което разполагаме и никой не може да ни го отнеме.
Крайно време е, съвсем крайно даже, нека да го използуваме. Така и така сме свикнали, последния влак да хващаме. Иде краят на времената !!!

ТОЧКА ... ПРОДЪЛРЖЕНИЕТО ОСТАВАМ НА ВАС !!!

Край на тази трагико-комения - интермедията, създадена за капан за неосъзнатите овченца, за да им прекъсне окончателно  връзката с небесната сила, ако случайно е артисала, след масивната фрагментация, програмация и зомбация.

Не забравяйте никога, че принципът на фрагментацията е заложен абсолютно навсякъде и всичко е раздробено на парченца, за да е трудно да бъде сглобено и Истината да искристализира пред всички ни. Мозъците ни, есприто ни, историята ни, както индивидуалната, така и на народа, към който принадлежим и на света, социално-политическия живот с безброй политическите си партии и формации и так дале са разпарчотени и трудносъбираеми.
Списъкът е дълъг, затова пък няма нищо, което да не е разбито и лишено от неговата ЦЯЛОСТ, най-вече самия Човек, създаден като единно божествено творение с огромни възможности, намалени до минимум, с цялата тая галимация на фрагментацията, осъществявана по програмите на дяволските изчадия.

Пет години се скитах  немила недрага по сатаниските интернет пътища, изключена от всички световни форуми, добро не видях, само капанчета от полузапсали самозван-освободители. Пустите му капани и амбициозни капан-джурковци, влизах и излизах, за да разбера всички принципи на дяволската манипулация и много перушина  оставих.
Смертелно е, но няма как, без жертвоготовност не може !!!
В последна сметка се оказва, че отварям работа на хиляди да печелят много пари, награди, звезди, пагони и лампази, но не чух и не видях един, който да е се е осъзнал наистина и в дълбочина, т.е. само слугинярите на Дявола спечелиха от цялата тази работа плюс, че се кефят, да държат всичко и всички под контрол, като им дърпат конците от Центъра.
Нямаше как, трябваше да се измине тази отсечка от ПЪТЯТ, за да се разбере, къде е тънката част на проблемите, който се оказват по-дебели и от мене.

Е, друг е въпросът, че който контролира себе си е ГОСПОД-АР, а който контролира другите, е СЛУГИ-НЯР И ГОВНЯР на Дявола !!!???

Стига ми тая награда да си кажа, че не съм заспала блеееща овца  в световната, воняща от деградация кошара !!!

Стига дрънкалници, клюкарници и плювалници, които само зареждат с енергия злите сили, като се правят на ебани гяволи и  пропускат да се изградят като нови хора, с ново съзнание, погълнати от чужди и свои грехове, зареждат с енергия дяволските зли сили.
Отврат тотална ... !!!

От тук нататък :

 И САМ ВОЙНЪТ Е ВОЙН !!!

ЗАТВАРЯМЕ КЕПЕНЦИТЕ, НО  ЗАД ТЯХ ОСТАВА СНАЙПЕРЪТ, КАКТО ВИНАГИ, ЗАРЕДЕН СЪС СТО ДУМИ В МИНУТА, В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМА "ВОЙНА" И ОТНОВО ДА ГИ ЗАЧЕШЕМЕ ЗЛИТЕ СИЛИ, КАТО ИСТИНСКИ ВОЙНИ - ОТГОВОРНО, СМЕЛО И ПРАВО В ЦЕЛТА !!!

Оцелявайте, осъзнавайте,  събирайте сили за разплатата и най-вече не слугинясвайте на Дявола, станете други, всичко друго, нооо не слугиняри, нищо че е тайно НЕБЕТО ВИЖДА !!!
Боят отдавна е настанал, но бойци няма на фронта в открит бой, всички  на тихия фронт се трудят под сурдинка и си въобразяват, че дядо Боже не ги вижда, какви ги дробят, едно приказват и точно обратното правят.
При това положение, няма как да има спасение, каквото и да дрънкате всичките !!!

За цял един живот, не съм срещнала нито един човек, който да контролира себе си, преди всичко и да не си е продал душата на Дявола, волю или неволю, съзнателно или не.
Ако това ви говори нещо, добре ще е, ако не ... ваша воля, ако имате въобще  такава, съмнявам се !!!???

И така, фигуративно казано за обобщение, баш майсторите са надробили всичко на парченца и  поднасят непрекъснато на световната трапеза един голям казан с попара от късчета, като не забравят винаги да я подгряват да е  топла-топла, даже вряща и да  карат човечеството да я сърба !!!
За огромно съжаление човечеството, въпреки че през цялото време се пари от врелите им попари, не се научи, как да им ритне казана, та после само и свободно само да си готви манджите.
Та такива ми ти работи, едни подклаждат огъня, други дробат попарите и всички дружно ги сърбат ли сърбат, а Дяволът доволно се киска, като гледа колко  безброй абдале е създал по земята, които сами превръщат рая в ад.

Това е положението, фалшивите спасители са навсякъде, единственият истински спасител е този, който е във вас самите, използувайте го него, а не го давайте под наем на Дявола !!!

Намерих това, което не е лошо като подкрепа на моите изводи, макар и частично, впрочем като всичко останало :

"Всички се втурват да търсят информация, за да получат яснота и да спрат да се притесняват и страхуват. Търсят яснотата извън себе си, в социалното поле, а не вътре в себе си, казано и описано в много мъдри книги и послания в човешката история, като единствено правилно. Излизайки извън себе си, ние стигаме до там, да забравим себе си и попадаме впримчени в информационната динамика и манипулация на социалното енергийно поле. Така стигаме до резултата – едно дебалансиращо енергийно поле в общото поле на планетата и една бунтуваща се планета и неясна перспектива. Всичко и навсякъде е енергия, а тя изисква баланс и хармония. И когато това не се случва, космическите закони се налагат, като глобално решение по волята на Бог и за една нощ, независимо от нашите очаквания и нагласи !"

* Никола Събев е автор на книгите „Без болка в затворения свят“ и „Невъзможният човек“

Все пак внимателно с новите лъже-пророци, защото ако кажат някоя и друга истина, то е само, за да налапате лъжата на въдичката, която са заложили в нея. Иска се доста  умение да си вземете само истината и да подминете лъжите, нещо  което съвсем не е невъзможно.
Така или иначе, истинските мъдреци и пророци, носители само на истини,  няма да може да ги прочетете в официалните литературни книжки. В това море от манипулация се иска доста голяма виртуозност, за да се ориентираш точно, така че ... умната с четенето.

http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/nikola.subev-bez.bolka.v.zatvorenia.sviat.pdf

http://www.conspiration.cc/

Чета и се мая, де ще му излезе края !!!



ЗАБЕЛЕЖКА : Хвърлих един поглед в блога ми назад и гледам, че е напълно омаскарен, обезобразен и окръцкан, нооо който има афинитет към истината ще я види, дори и при това невъзможно състояние. Нямам намерение повече да си играя на, иди ми-дойди ми, с цяла банда изроди и да им увеличавам заплатите, така че ... който случайно му се чете, ще трябва да се задоволи с дяволското оформление и фотошопиране от шопарите.
Дааа, горкия ми лаптоп работеше сам като луд, макар и изключен от мрежата и интернета, така че ... Дяволът работи на парче !!!???