Популярни публикации

Общо показвания

вторник, януари 11, 2011

INFOOO !!!??? ВИЕ СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ, ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ПРАВЯ ИЗВОДИТЕ, БЕЗ МНОГО ЦЕРЕМОНИИ, КАКТО ВИНАГИ, ТА ДА ВИДИМЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ !!!

Нhttp://conspiration.cc/
http://www.infowars.com/the-collapse-of-western-morality/
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?PHPSESSID=39582q7069a2c3mrol8n4ktss2&topic=13748.msg225776#new

 Ако изгледате тука набора от видео-информация преведена, може и да ви стане ясно, горе-долу, къде зимуват жабоците, но без да забравяте, че щом са ги пуснали свободно в Интернета със сигурност има и много манипулация, с която ще трябва също да се справите. При всички случаи главната червена линия е повече от ясна и както се казва в такива случаи, на съда е ясно, да влезе убития.
Само не се впечатлявайте прекалено много от жестоката човекомелачка, защото тя е станала такава, по вина на човеците, които са я оставили да работи и набира сили през вековете.
Време е колелото на тази опустошителна машина да бъде унищожена их се върне в нулево положение нова система от ХОРАТА и се започне на чисто !!!
Не е важно да се сменят операторите, а машинерията, нейната програма и програматорите, които я обслужват безприкословно !!! С тези илюзии забаламосват човечеството от векове и ето до какво падение се стигна.
........................................................................................................................................................
http://en.wikipedia.org/wiki/Boiling_frog

Ако сложиш една жаба в гореща вода - тя ще се опари и ще изскочи навън.

Ако сложиш жабата във хладка вода и започнеш постепенно да я загряваш - жабата ще се свари жива, без да избяга.

/Българските жабета в едим момент даже си назначиха Желю Жабока за президент на жабешкото царство, като вярваха наивно, че той ще се превърне от дърт комунистически жабок
в прекрасен принц и ще спаси царството. ^
Боже мили, това дори и в приказките за деца го няма, но стана и жабока завлече цялата държава на дъното на блатото и сега й гледа сеира !!!???/

ЖАБЕШКА ИСТОРИЯ В ЖАБОКРЕКА, КЪДЕТО ВСИЧКО ЖИВО КРЕКА ЛИ, КРЕКА И КРЕТА ПОЛЕКА ЛЕКААА И С ПОПОВИТЕ ЛЪЖИЧКИ ЛАПАТ САМО ЛЪЖИ, ВМЕСТО ТЛЪСТИ НАСЕКОМИ !!!

Цялото пространство е пренаситено, направо негнетявано с информация, обаче нещата стават от зле по-зле. Значи,   налага се, по-скоро да се правят добри анализи и изводи, които до доведат до някакво съзнание у углу-пелите полусварени жабежки мозъци.

Дал Дяволът много информатори и информация, но кел файда, никаква следа не остава, още по-малко съзнание у размекнатите и програмирани мозъци на жабетата.
Дал Господ и много жабетааа !!!
Иформатори, направо бъка от тях навсякъде, почти не остана място за информиращите се.
Проблремът най-вече е, че информациите  по-скоро удавят масите, отколкото да провокират съзнанието им.
Освен това, баш майсторите спазват един важен принцип, нали имитират ужкем дядо Боже, като информират жабетата, кой ги работи и какво ще стане накрая с тях, миличките.
По този начин считат, че се освобождават от греховете си, като ви информират надлежно, кой подклажда огъня под казана и си е вече ваша работа, как ще излезете от цялата тази дяволска ситуация. Един вид, те ви хвърлят в казана, а вие си избирате дали да го осъзнаете, да останете  в него или да изскокнете от него, нищо че всички ви дърпат за краката и ви трескат по главата.

Да не говориме за капаните в цялото инфо-пространство, които залагат, зомбажа и най-вече инфо-тестовете,  за да видят до каква степен са умаломощени жабетата. Де що видят оцелело по-енергично  жабе, го омаломощат овреме.
Нали се сещате, каква полза, че знаете какво точно става, щом не можете, нямате сили, а и останалите няма  да ви оставят да  изскокнете от казана ???
Когато водата започне наиститна да завира, жабетата най-силно крякат паникьосани, нооо и напълно омаломощени.

Ехе,  то е ясно, за събудени, събудени са квази всички по принуда, че им се подгря нещо под гъзеца и още как, даже знаят вече добре, кой подклажда огъня, но какво от това, късно е чадо, с крекане само не може да се изскокне от котлето.
Трикът е да се загаси огъня, запален от копелетата на Дявола, ама хаддеее, отдавна смелчаците ги превърнаха в крякащи високо жабета, мислещи единствено, как да спасят себе си, като изплуват в горните пластове, където още се трае жегата.
Пролблемът е, че в скоро време и горе ще закипи и заври, така че ... няма ала-бала в дяволската централа. А може и да се преобърне котлето и тия най-отгоре първи да се люснат в огъня, много е възможно и това.
Нали знаете, при буря, светкавиците удрят първо въховете !!!???
Така че ... нека си строят  слугинярите убежища, тунели и трупат запаси, може точно това да ги затрие по-бързо и от останалите.
Дядо Боже няма да ги остави, при всички случаи, да се измъкнат този път  по търлъци, макар че до сега им гледаше сеира. Дълго няма да продължава тази галимация на яко дяволската популация, пъплеща  и виеща се змийско-подлярски по земята. Вече няма място, къде човек крак да сложи от дяволските изчадия, въдат се като хлебарките.
Като казах хлебарки, та се сетих, че те се разбягват в панически страх, като цъкнеш лампата, така че единственото ни оръжие срещу тях е, да светнем отвътре истински, да станем отново светлинни хора и вместо на дяволски огън да се печеме, ние самите искри и светлина да излъчваме.
Само тогава хлебарките, тези гадинки, ще изчезнат завинаги.

При страшното положение, в което се намира човечеството, ум не ми го побира, защо всички подценяват баш-майсторите толкова много и си мислят, като попрочетат тук-таме за конспирацията и хоп-лала са готови да се преборят с проблема, та и с Дявола.
Повтарям само с крякане няма да стане, а със загасяне на огъня, който все повече се разгаря под казана от дяволите, които го ръчкат ли ръчкат и добавят все по-голями цепеници !!!
Те затова оставиха всички да си крякат свободно и си въобразяват, че са свободни, за да забравят за огъня под казана !!!
Всъщност, това е и една от илюзиите, които внушават с многото "откровена информация" точно това да си мислите, че сте вече много отворени, свободни и сте вече извън котлето, с вече бързо завиращата водица.
Е, да ама не, ако беше така лесно, нямаше до това положение да се стигне, очевидно илюзиите са по-силни от реалността.

Освен много инфо, се искат  и много други неща, за да схванеш в дълблочина, какво става на Земята днес, подчинена изцяло на Дявола.
Всички с Дявола другаруват и му слугуват и се оплакват лицемерно, колко е той лош, баралбар с  неговите слугиняри, но никой не си признава, че от същата банда !!!

Има си принципи в тая дяволска игра и баш-майсторите и тяхните безброй слугиняж-изчадия ги спазват безприкословно и затова успяват да въртят цялото човечество на пергела си, ха, ха, ха, като му зидат високите стени на затвора, /НСР/, от който няма да има излизане, докрай готов стане ли. Впрочем, той е почти готов, остава само да му турнат покрива !!!

Докато жабетата се прават на гяволета и слугинясват на баш-майсторите, като продават ближния си за сребърници,  естествено, всеки ден си плащат за гяволъка.
Няма как, такива са божите закони, дори и Дяволът да ги командари и на властелин  да се прави, дени на разплата редовно идват  на Земята, докато дойде ГОЛЯМИЯТ ДЕН НА СПРАВЕДЛИВОСТТА.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3105&st=0&#entry40967
/Нещо за жабешките кожи !!!???/

Докато цялата енергия отива за защита и самозаблуда, няма да има достатъчно сила за изскачането на жабетата от казана, напълно омаломощени, но силно крящкащи, чувствувайки завирането на водицата. Всъщност крякането съвсем ги омаломощава, без да има никаква полза и онтмеа още повече силицата им да изскокнат от казана.

Я да ви го нарисувам на картинка с думи цялото положение, защото не съм рисувала с боички от много отдавна и не съм сигурна, дали ще стане добре рисунчицата  :

Представете си Земята като голям кръгъл казан, в който се цъмбуркат в завиращата вече вода,
крякащи двукраки жабета, квичащи прасета и кряскащи маймунчета, барабар с цялата природна фауна и флора,  а под него разни дяволета палят голям огън, ръчкат и поддържат горенето с голями цепеници.
Водата все повече завира в пълния и преносния смисъл на думата.
Хе, хе, хеее, ето защо климатът се затопля, ай, ай, ай и в последна сметка всичко отива по дяволите. Логично, дявол при дявол отива !!!

Проблемът не е в това, дали вярвате на предсказания и календари, а в това, че има всички предпоставки, наистина  всичко, да отиде по дяволите, барабар с дяволските слугиняжи, дяволските изчадия и всякакви други дяволски гадинки, уж много интелигентни.

Ало, художниците, я нарисувайте положението, с две думи и един поглед да се разбере, кой на какво положение е !!!
Няма нужда от много обяснения, пояснения и информация, за да  стане ясно за всички обитатели, на завиращия вече казан, какво следва. Даже не е нужно акъл, а само малко инстинкт за самосъхранение, който също е обработен и не става за нищо, точно като програмираните мозъчета.
Тука ще си позволя, за по кратко, една файтонджийска без извинение, така и така в този блог има само знаещи хора, но не и учени, добре научени, програмирани и роботизирани, на Дявола слугиняжи.

Ебем ти интелигентността, след като е за каузата на дяволските изчадия !!!
Ако не може да направиш добро за себе си и другите, по-добре нищо не прави и си чакай момента,  да се включиш в армията на дядо Боже, вместо да ставаш съучастник на дяволските изчадия. Вместо това, всички се правят на ебани гяволи и сами си подтоплят водата, винаги сочейки другите за виновни. Всички се преструват на вода ненапита и не си дават сметка, че огънят е за всички.

Най-лошото е, че преди тялото да усети промените, мозъците от жегата на всички са се размекнали и направо, както писах в предния пост, опустошителен апокалипсис е минал вече, но през мозъците на жабетата, още когато си крякаха на свобода в жъборняка.
Сега работата стана по-сложна, вкараха ги с много фрагментация, манипулация, зомбация и програмация в един кюп и нема мърдане, освен да бъдат инфонрмирани и да имат право да крякат, да квичат и да кряскат чак до небесата.
Дядо Боже, обаче, не ги чува нещо, явно смята, че сами трябва да се оправят, щом сами са наскачали в капана и лапат от копанята на Дявола, станали с него върли ортаци.
Така де, хитрата сврака, с двата крака !!!???

И така да обобщя и направя извода :

За какъв дявол, например, да ви цитирам и копирам пресата тука, какво казал или направил някой си политик, независимо от коя точка на планетата, след като знам, че всички политици служат на баш-майсторите /съзнателно или не, какво значение/ и допринясат за осъществяването на крайната им цел на заниманията, минавайки дори през илюзорно добри намерения ???

А това, че често използуват истината, като оръжие, за да пробутат номерата и стигнат до крайната  си зловеща цел, без дори да си дават сметка, е само за ошашавените жабета, шайнерчета и шебечета.
Това е жива загуба на време и енергия и това им е целта с удавянето в информация.
Фатката е съвсем друга в цялата работа, да се чете между редовете, да се видят принципите на действията им и да се предотвратяват последствията. Естествено това е възможно само, когато става от доста хора, които са обединени, в една посока гледат,  преодоляват успешно програмациите си и заработят за тотална смяна на съществуващата сега схема на тотален контрол. Тука отварям скоба много важна. Разни революционери, борци и десиденти, които дори не са способни да осъзнаят до каква степен ги водят за носа и никога няма резултат от тяхните напъни и живеят с разни илюзии, че вършат нещо полезно и се изживяват като спасители са по-опасни даже и от пасивните жабоци. Очевидно това не е работа за всеки и се искат изключителни умения и най-вече прозрения да видиш как да стигнеш до крайната цел на заниманието наречено "освобождаване от системата", като избягваш всякакви дяволски капани и доведеш докрай нещата. Според моите наблюдения и проучвания, такива просто няма и най-вече защото бързо се поддават на илюзии, егоцентризъм и мегаломания, които са основните оръжия на дяволските изчадия, за да ви отклонят от крайната цел.
Така или иначе, когато някой не е довел докрай работата, която е започнал по една или друга причина, няма право да се кипри и претендира за нищо повече, освен че не е успял и не е бил готов да води такава сложна и изключително трудна борба. Такива неуспехи трябва да служат само за поука, но не и за биене по гърдите.

В противен случай си е бам бадева работа и баш-майсторите го знаят и си се кефат, ич не им пука, че всички ни подготвят за боклука.

Искам да направя едно разяснение накратко, което смятам за важно, като се надявам, че ще бъде разбрано правилно.
По блогове, ситове и форуми има разни подставени лица, вечно добре информирани и даже с много претенции, които подхващат точно определени теми, определени за точно определени хора, които ги посещават и пишат в тях. Става така че, ако тези определени хора започнат да пишат конкретика по тези определени теми, много бързо ги спохождат проблемите, засегнати в тях.
Не съм много сигурна, че подставените лица са наясно, какви голями проблеми по този, уж невинен начин, всъщност капани, поставят на тези определени хора.
Е, сега искам да им кажа, че искат или не, подобни изпълнения имат извънредно страховити последствия. Това са трикове на майнд-контрольорите, които нямам нерви да описвам и обяснявам.
Като лично потърпевша от подобни маневри, няма да влизам в подробности, нито ще цитирам лица и имена, те ще се познаят сигурно.
Въпросът не е да се обвиняваме, а да се осъзнаваме !!!
Не осъждам никой, само призовавам към осъзнаване и даване на сметка за действията на всеки един от нас, защото в последна сметка всичко се плаща.

Последствията са изключително непоносимо страшни и направо неописуеми.
Искам просто да си дадат сметка, че по един много индиректен начин предизвикват страховити неща на други и тяхните, уж добри намерения, се превръщат в голями грехове.
Това че, може би, не осъзнават тежките последствията от действията си, не ги извинява нито изкупва греховете им.
Това че самите те страдат и се намират в невъзможни ситуации, не ги извинява въобще, напротив, би трябвало да се ужасяват, ако по тяхна вина, други биват още повече тероризирани.
Аз на никой не пожелавам, това което на мен ми се случва, ежеминутно, дори на собствените ми майнд-контрольори - супер палачи. Не бих си мръднала и малкия пръст, за да ги вкарам в същия капан, те сами си се наказват по един или друг начин, плюс наказанията им от баш майсторите, които им дърпат конците.

В тази връзка искам да кажа, че не веднъж съм писала за това, как жертвите стават палачи и колкото повече са страдали, толкова по-гадни, злобни и страховити стават за другите, дори и по начин индиректен, това няма никакво значение, важното е, че допринасят крайната цел на заниманията на баш-майсторите да бъде изпълнена. С две думи, по този начин и те се явяват палачи-изпълнители с дълги или къси маши и нищо повече. Нека да е ясно на всички и да не си правят никакви илюзии за точно такива изпълнения и, че уж нямат нищо общо с баш майсторите.
Повтарям, последствията са страшни !!!
Убедена съм, че това е много важен момент за всичи форумци, но всеки си избира, но все пак не си слагайте грях на душите, ако още не сте ги продали изцяло на Дявола.

Аз отдавна знам за тези номера, но исках със сигурност да разбера за някои видни форумци, известни като много голями анти-конспиратори на коя мелница вода наливат и на кой гявол служат. Е, разбрах, че на дяволите служат, като много успешно се самозаблуждават и като голями борци го дават, нооо само на приказки.

Е, разбрах, но във вълчи капан отново паднах.
Какво да правя, всичко си има цена и я плащам, защото проверявам всичко лично и, когато твърдя нещо, значи със сигурност е вярно и поне сто пъти проверено.
Вяра на никой нямам и за голямо съжаление имам право, доказателства само да искате.

Това е. Страшно е, нетърпимо е, неописуемо е !!!
Тука прекрасно се връзва поговорката :
Боже, от враговете си сам ще се пазя, пази ме от приятелите.
А, аз казвам :
Откровения с дяволски намерения са най-отровните изпълнения !!!

Залбележка : Естествено, отново имах голями проблеми да напиша горенаписаното, особено последните изречения. Обещах изводи, но този път си ги направете самички от подобно третиране и къде ги стяга чепика.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,17012.0/topicseen.html

Като ще пиша за информацията не е лошо да се прочете, как тя се използува за майнд-контрол от майнд-контрольорите на широка нога по цялата земя, въздействайки на всички жабета.
И не забравяйте, има и "добри" приятели, които ви пробутват по заповед на майнд-контрольорите разни, но конкретни сублимиинални информации, за да провокират у вас точно определени и конкретни реакции и действия.
Вече няма такива, които да действуват наистина и единствено по чисто своя воля, за голямо съжаление, независимо дали се касае за добри или лоши изпълнения.
Да не говориме, че само с една дума или звук, също може да се провокират точно определени реакции и действия. На ниво сме вече на тотален контрол и не само на действията, но и на мислите, и намеренията. Това е положението.

Междудругото, ако не сте го открили вече, когато някой ви направи добро, но по заповед на щуките, хе, хе, хе, на майнд-контрольорите де, или  по внушение, то рано или късно се изражда в лошо, защото тяхната крайна цел, винаги е лоша. За голямо съжаление това е реалността и няма смисъл да си криеме главите в пясъка, защото гъзеца ни остава отвънка и, ако не сме се изпедерастили, много кофти работа става.

Всички хора са добри, природата е прекрасна, но в дяволска мрежа хванати и в ОП-ове /мъртви души/ превръщани !!!

http://vr.ffwpu.eu/?p=1245

ЗАБЕЛЕЖКА:
Случайно установих, че пак майнд-контрольорите ми са вилняли в блога ми и са обезобразили текстовете, добавяли други глави и размествали, особено в "Тангра от друг ъгъл". С две думи, дяволските маскари, са омаскарили отново всичко, а тяхниге слугиняж-свиньки са освиньили всичко.

ВРЕМЕ Е ОТНОВО ДА СЕ НАУЧИМЕ ДА ЧЕТЕМ ТОВА, КОЕТО НЕ Е НАПИСАНО  И ОНОВА, КОЕТО Е ЗАКОДИРАНО В КРЪВТА НИ !!!

КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА, НО МОЖЕ ДА СТАНЕ И МНОГО МРЪСНА !!!

http://enkade.blogspot.com/2009/03/blog-post_25.html

И сега едно въпросче за всеки, който тук носа си пъхне :
Вие колко блогери познавате, на които непрекъснато им се омаскаряват текстовете, пречи им се да пишат с разни програматорски трикове, не се допускат коментари, фото-шопират им се албумите и прочее ???
Отговорите и изводите на вас оставям самите.

Доколкото касае мен, мерси на дяволските копелета, защото това ясно ми показва, че и с Тангра съм уцелила в десетката, щом са си дали толкова зор да омешат всичко с други текстове в главата "Тангра под друг ъгъл".
Кой друг, ако не майнд-контрольорите не знаят, че овцете не обичат да четат дълги текстове и още по-малко да нареждат пъзлите ???
Та нали това им е основната дяволска работа, де що зърнат истина, да я омешат и замешат, за да не искристализира, случайно, у някое зомбе с програмирано мозъче ???
Какво да се прави, късите майнд-контрольорски лъжи и полицейски заповеди, са най-предпочитани и с овчо умиление обичани от овчясалото човечество и в това отношение е добре обучено и дресирано.

Блейте овченца в таз робска земя
ще да дойдат още по-робски времена !!!

http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html

http://gpetrov.blogspot.com/2010/12/blog-post_10.html

Дааа, Западът винаги си е бил западнал, в пълния смисъл на тази дума и от него нищо не става !!! Драснеш ли леко по гланца, веднага се показва и те удря в носа, вонящата тинята от деградацията !!!
Като написах така хубавата българска дума запад-нал, та си викам, дали не означава нещо гнило и гнусливо, което идва от запад, хе хе хе !!!??? Вярно ще да е, явно !!!

Всичко, което идва от Запад, барабар с клепто-крадците-демоно-крадци, най-паче на човешки души в името на Златния телец, не може да е друго, освен западняшка западналост, пропадналост и перверзност.

Хахахааа, ако пообърнем думата от тук, от там, по илюминатски маниер, ще получиме нещо по смисъл,  като нал от запад иде, та затова пропаднал, дегенерирал, на гад-ина заприличал.

Демо-крадци, клепто-крадци, извратен-яци, демо-кретен-яци, ненормалняци, мегало-маняци, рептиляци, скапаняци, пълни хахахаховци, които се контролират едни други - тотално и си въобразяват, че има в тях още нещо човешко !!!
Имааа ... трънки, та кукувици, пълни шашардалняци, фабрики за лайна, докато се самодеградират  в чиста проба лайнари !!!

 И НИКОЙ НЕ ОБИЖДАМЕ, САМО КОНСТАТИРАМЕ, МОЛЯ ВИ СЕ, ЗНАЧИ !!!

Без да се констатира, едно миризливо лайно, че е такова, на бонбон няма как да се превърне от само себе си, нали ??? Виж обратното, е много лесно, хе хе хе !!!
Обаче, лайнарите имат невероятната способност да се увиват в красиви бонбонени станиолчета и така да се укриват, но като почнеш да ги развиваш, блъска те страхотния смърдеж на истинското им деградирано лайнарско съдържание.

Всъщност, лайнарите му с лайнари, не заслужават въобще толкова приказки, но хайде от мен да мине, нали трябва да им помагаме да се осъзнаят, що за лайна са горките, та дано се променят.
Умрела работа деее, превърнати са в необратими лайнари, но нищооо деее, въпреки всичко, правиме каквото можеме, че светът яко забуксува у лайната и очевидно не му се отдава да изкочи на сушина, с толкова много западно западнали лайнярници, мердьори  да мерда.

Е, това е положението, свършваме с  жъбурняка, калищака и лайняната тематика за сегааа. Мееердъъъ !!!

Ха, ще завърша със свинска картинна тематика, но  нека ме извинят животинките, че така ги обиждам да ги сравнявам с двукраките,  с промити и гланцирани мозъци, с разводнено-мръсна кръв, кръцното яко ДНК и неясен ин-витро-произход, оййй ла ла лааа.
На всичкото отгоре чакат да дойдат извънземните да ги спасяват и не се виждат, че отдавна те самите са станали неземни от неопределен род и вид шизоидни роботоиди.

http://www.xnetbg.com/new/blogs/alienhorus/?p=18

В тази връзка тука може да попрочетете за ОП-овете и за животинките, та да ви стане повечко ясно за картинката. В момента не разполагам с друго инфо на български, но и това не е лошо, макар че пропуска важни неща, но е достатъчно на първо време и най-добре да бъде разбрано и попълнено с лични наблюдения и констатации.

 Каква весела картинка, я гледайте :

Свинье се върдалят в калищака, лочат от хранилка тлъста инфо-помия, трупат сланина и си въобразяват, че няма да ги клъцнат, като квичат на поразия !!!

Няма начин, господ-жи и господ-а, я по главето, я по врътлето, я по джобето, я по шкембето, я по друго нещо, я по всичко, щом сме поробени, роботизирани и схематизирани от баш-майсторите, така че ... само с лапанье на инфо-помия няма, как да се освободиме от гяволете !!!???

ВЪПРОСЪТ НЕ Е КАКВИ СА ДРУГИТЕ. ВЪПРОСЪТ Е,  ДА КОНСТАТИРАШ ТИ САМИЯТ КОЙ СИ,  КАКВО ПРАВИШ, ПРЕД КОЙ ГЪРБИНА ПРЕГЪВАШ, НА КОЙ РОБУВАШ И АКО ИСКАШ ДРУГ ДА СТАНЕШ, ДА СЕ ИЗПРАВИШ И ГОСПОД-АР НА ЖИВОТА СИ ДА СТАНЕШ !!!

ДРУГИТЕ, ТОВА Е САМО ФОНЪТ НА КАРТИНАТА, А ТИ САМИЯТ СИ ОБРАЗЪТ В НЕЯ И САМО ОТ ТЕБ ЗАВИСИ, КАКВО ДА ПРЕДСТАВЛЯВА, ИЗОБРАЗЯВА И ОЛИЦЕТВОРЯВА !!!
Той е той, тя е тя, нооо Ти си Ти !!!

Това е, кой разбрал, разбрал, така и така всеки си кюта !!!

БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА, ДОРИ И НА ТЕЗИ С НАЙ-РАЗВИНТЕНАТА И РАЗБИРАЩИ ОТ КОНСПИРАЦИЯ, ДА СИ ПРЕДСТАВЯТ КАКВО СТАВА ТУКА С МЕН И КАКВО ЗНАЧИ ТОТАЛЕН МАЙНД-КОНТРОЛ !!!


ДАЖЕ АЗ С МОЯ КАРТИНЕН ЕЗИК НЕ СЪМ В СЪСТОЯНИЕ ДА ВИ ОПИША ТАЗИ УЖАСИЯ, НО И ВЕЧЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ, ЗАЩОТО ОСВЕН ДА НАСТЪРВЯВАМ ЛИЧНИТЕ СИ МАЙНД-КОНТРОЛЬОРИ, КОИТО ПАК СА ИЗГРАДИЛИ НАБЛИЗО ЩАБ-КВАРТИРАТА СИ И САМО ТОВА ЧАКАТ, ЗА ДА АТАКУВАТ ОЩЕ ПО-СТРАШНО И ОПРАВДАЯТ СРЕБЪРНИЦИТЕ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ, ДРУГ ЕФЕКТ НЯМА !!!

ТА ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ КОНТРАТА ВИНАГИ В МЕН ОСТАВА, АЙДЕ НЕМА НУЖДА, ЧЕ НЕЩО НАПОСЛЕДЪК ПСИХОТРОННИЯ ГЕНЕРАТОР ПОЧНА ДА ПРЕГРЯВА ОТ РАБОТА, А АЗ ВСЕ ПАК НЕ СЪМ СУПЕРУОМАН, МАКАР ЧЕ ЯВНО МНОГО ГИ ДРАЗНИ МОЯ ОБРАЗ.

Живея на улица без изход, накрай селото с две вили, обитавани рядко за ваканция и една ферма в дъното. Тука никой не е идвал преди и е било пълна пустош, нооо откакто кака ви дойде тука да живурка, стана нещо страшно както винаги, където се поянва, нещо като майнд-контрол магистрарла, даже вързана със сателита. То фърчът джипове, коли, камионетки с разни спецове по сателитна и елетронна техника, денем, нощем и призори, за да си пуснат психотронните машинерии, даже най-нагло обръщат  на моя паркинг, а  щом отида някъде, си влизат вътре  без проблеми, сякаш им е бащиния.

Няма да ви обяснявам подробно този път, вече съм го правила преди, така и така, няма смисъл от цялата тази дъндания, така и така майнд-контрольорите си остават и даже още повече се окопават над законите, а тяхните жертви държат извън закона. Нямам никакъв шанс да се оплача на някой и още по-малко някой да направи нещо, всичко живо се покрива и става по-ниско и от тревата. Ей, това, шубето голям страх било, особено за милионите  ОП-ове !!!

ПРЕФАБРИКУВАТ МИ СНИМКИТЕ, ЯВНО ЛИКЪТ МИ ГИ ДРАЗНИ СТРАШНО, НЕ МОГА ВЕЧЕ И СНИМКИ ДА СЛАГАМ В АЛБУМА, А ТЕЗИ КОИТО СА ВЕЧЕ ТАМ, СА НАПЪЛНО ПРЕРАБОТЕНИ, ТО Е СЕНКИ И ОТСЕНКИ, ТО Е ЧУДО НЕВИЖДАНО, МАЛЕЙ СТРАХОТНО И ТИПИЧНО  МАНИАКАЛНО НАПРАВЕНО !!!
И ВЪПРОСЪТ НЕ Е В СНИМКИТЕ, А В ТОВА, ЧЕ КОНТПОЛИРАТ ЖИВОТА МИ /ВИ/  И В НАЙ-МАЛКИТЕ ПОДРОБНОСТИ И МНОГО ДЪРЖАТ ДА СИ ДАВАШ СМЕТКА И В НИКОЙ МОМЕНТ ДА НЕ ГИ ЗАБРАВЯШ, КОЕТО ВЕЧЕ САМО ПО СЕБЕ СИ ДОРИ,  Е ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН ТЕРОР.

http://picasaweb.google.com/home?source=bloggerdashboard&hl=bg&pli=1

Е, това е положението, дори не мога и с фотография да се занимавам, във всички световни форуми ми е забранено да пиша, нямам право да работя, дори не мога да се обадя по телефона,  веднага го изключват, ако реша да телефонирам някъде, където на тях не им изнася, същото е и с имейлите, не мога да мръдна пет крачки, без да ми дишат у врата, къщата ми е редовно посещавана и обработвана надлежно по всички правила на майнд-контрольорите с отровите, както и много други и далеч по-страшни неща, типични за  тотален майнд-контрол.
Списъкът е много дълъг и невероятен толкова много, че често ми се иска това да е само един дълъг кошмарен сън.
Е, да, ама не е и даже сънищата ми не остават на спокойствие от много години вече !!!

ТЕ, НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ЧИСТА ФОРМА НА ДЕМОНО-КРАДЦИ-ЯТА, НАЙ-УРОДЛИВАТА ФОРМА НА ДЕМОКРАЦИЯТА, ВСИЧКО ЧОВЕШКО ИЛИ УНИЩОЖЕНО, ИЛИ ОБЪРНАТО НАОПАКИ !!! В ДЯВОЛСКАТА МАТРИЦА НЯМА МЯСТО ЗА НИЩО ДОБРО И ЧОВЕШКО, ОСВЕН В ИМИТАЦИОННО-ЛИЦЕМЕРНА ФОРМА.

Един ден, може би, ще седна и ще го напиша от край докрай, но е толкова много страшен и ужасен, че не намирам сили, нооо поне знам, че списъкът с програмките на майнд-контрольорите е пълен  и рано или късно ще излезе на бял свят, с всичките му там отметки и заметки за изпълнени задачки, точки по точки, с цялата им дяволски неописуема жестокост и ще се раздава справедливост. Най-важните и най-ужасяващите неща не съм написала, няма по-трудно нещо, да знаете това.


http://www.dnes.bg/world/2011/01/14/kryvosmeshenieto-ne-e-prestyplenie.108699

Извратеняците искат и да са узаконени, леле-мале, пълна страхотия, отврааат !!!
Напоследък масирано узаконяват цялата деградация, която беше под чадъра на законите, но все пак за лице не беше официално. Наглостта стига вече своя апогей. И това, ако не е духовен апокалипсис, не знам какво друго !!!

Щуките-ушевци се щурат
щурци на ушенце им свирят
като щурави и шугави,
щъкат щуровците, щуросват,
щур купон правят на най-щуравия - Дявола.

четвъртък, януари 06, 2011

163 ГОДИНИ ОТ РАЖДАНЕТО НА ХРИСТО БОТЕВ !!!

06.01.2011 09:39
Рашко Стойков

Първите редове на това стихотворение всъщност са монолог на Хр. Ботев.
Монолог, който поетът никога не е произнасял.
Когато се раждаше стихотворението обаче, имах чувството, че чувам Ботевия глас. Имах чувството, че вековната трагична наша българска орис се опитва да ни говори с Ботеви думи. Че това са думите, които Войводата би искал да ни каже днес.
Простете дързостта ми да бъда протоколчик на тези думи. Аз само ги записах така, както кънтяха в ушите ми с тласъците на българската ни кръв.

Балада за Христо Ботев
1.
Кажи ми, кажи, бедний народе,
чий плач съня ми до кост прободе,
че пак се будя, че пак се мятам
без гроб в Балкана, без мир в душата!
Чий плач е този? На сиромаси?
На продал брата, убил баща си?
Още вълкът ли стадото води?
Момци ли нямаш, или войводи?
Да си събера ли гнилите кости,
за да ти кажа, че жив съм още?!
Пък тогаз нека да си остана
без мир в душата, без гроб в Балкана!

2.
Христо ле, Христо... Адаш на Христос!
Тоз, който падне ли?... Тоз!
Тоз вагабонтин, дето е писал
за чорбаджиите в лошия смисъл?
В Правдата кръстен, на страдущи брат,
с гладните гладен, с разпнати разпнат!
Дори да възкръснеш, не чакай Родината
да те признае за „Мъж на годината“.
От нови юнаци не ще се вредиш!
Но ти си войвода, ще им простиш.
Само не казвай, че още си хъш!
Псета и вълци ще викнат: „Дръж!“
Вихри ще гонят тръни в полето.
И тебе с тръните – към небитието!

И някой Свирчо многотиражен
великодушно за теб ще каже
че подвигът ти е бил излишен.
Ще ти покаже и как се пише!

Туй вече няма да издържиш!
Както псувните
срещу комунарите на Париж,
както ръждата, разяждаща кости,
както нашите и чужди гости...
И ще чуят тогаз „патриотите“
всичко, що мислиш за идиотите!

3.
Тоз, който падне в бой за свобода...
Не за свобода днес пада народа!
Пада за къшей, пада от болест,
пада от стиснала сърцето му горест.
Пада не за майка Родина,
а от жал за децата си по чужбина!

Пада, замаян от толкоз дърдорене.
Пада под толкоз кумири съборени.
Пада и чака с овчата вяра
да му пожали кожата звяра!

Жалят ни, жалят – звяр и природа!
И само оня брадат войвода
с мълнии цепи над нас небосвода –
бесен от туй, че гине народа
не за свобода, ах, не за свобода!

4.
Може това да са хъшовски мисли –
всички ви искам светли и чисти!
От всяка корист, подлост, лъжа
кръвта се ядно в жили вълнува.
Нямаме право да живеем така,
сякаш Ботев не е съществувал!

Ако целуваш земя и жена,
с огнени устни целувай!
Нямаме право да любим така,
сякаш Ботев не е съществувал!
Ако враждуваш, не е дребна вражда,
ако заплюваш, с кръвта си заплювай!
Нямаме право да мразим така,
сякаш Ботев не е съществувал!
Още са нужни мъжки сърца.
Още България за правда жадува.
Нямаме право да умрем така,
сякаш Ботев не е съществувал!

Край на цитатите.

Позволих си за този ден да копирам от тук  http://news.ibox.bg/news/id_605504287 това невероятно стихотворение, което се надявам и на вас не само ще хареса, но и ще ви накара да започнете да мислите, като истински българи.
И да не забравяме никога в този свят на всякакви егоцентрични писачи и слагачи, че Христо Ботев не само е писал, но е и действал, дълбока следа оставил не само на книга, но и в люта борба е паднал за свободата народна.
 Само с  виртуални борци, светът няма да се освободи !!!

 http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-01-06&article=352968

Откакто започнаха да манипулират човешките  гени, хайдуците станаха айдуци и гениите се превърнаха в откриватели, подчинени на баш-майсторите, т.е. победата на злото, на зверското и на златото над човешкото, стана тотална.

http://sparotok.blog.bg/
http://www.al-bulgary.narod.ru/obrazpasport.htm

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-01-11&article=353496

Природният апокалипсис е логическо следствие на този минал през душите и сърцата на хората и превърнал ги в безжизнени роботизирани роботчета, с единствената оцеляла емоция "страх" !!!
Страхуват се всички от природния апокалипсис, но дори не осъзнават този, който ги е унищожил приживе и, от който по-страшно няма.
Дааа, както винаги в Матрицата всичко е обърнато наопаки !!!
Не е чак толкова трудно нещата да си дойдат на местата, но страхът е сковал като арктически мраз душите и сърцата на всички и няма никакви наченки дори за промяна на това положение, по-скоро обратното,  заледяването стига своя апогей.

Време е за размразяване вече, ама нече !!!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
http://picasaweb.google.com/home?source=bloggerdashboard&hl=bg&pli=1

Шопете от фото-шопа на моите лични майнд-контрольори, които са както винаги цял щаб от специалисти, са си отворили много работа в моито албуми, горките.
Явно доста бонуси са получили за новата година за моя сметка. 

Леле-малеее, какво ли пък работа щеще да падне, ако бях млада, хубава и с кръшна снага, майко мила, майчице. Човек хич да не разбира от фотография, пак веднага ще види, че всичко е преработено и разбира се и както винаги във възможно най-негативна форма.
Е, ако не друго, поне личи какви са маняци, откаченяци и скапаняци всички, без страх от закони.
По същия начин държат и живота ми до най-малките подробности и не ми дават миг за отдъхване, бедна ви е фантазията какво става тука при мен в реални измерения.

Ако знаете само на що народ през целия ми живот съм отворила работа, що заплати и награди са им дадени, що звезди, пагони и лампази са  им лепнати на безчетните юди-искариотски, що привилегии, що служебни кариери бяха изградени за добра работа и тотален контрол върху моята персона, свят ще ви се завие !!!

Въобще не е за вярване, но е вярно за голямо осъжаление !!!

Всеки иска и го получава, ако на баш-майсторите се продава !!!