Популярни публикации

Общо показвания

събота, февруари 19, 2011

ЛЕВСКИ !!!???

http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html

http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=42

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-02-19&article=358213
"... не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение. Не, тя с това започва ..."

"Не се подлъгвайте, че тези, които държат парите, държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка..."

/Не веднъж съм подчертавала, че истините трябва да търсиме при слугинвяжите на Дявола, стига да можем добре да се ориентираме с манипулациите,  в които са оплетени./

Левски увисна самотен на бесилото, но духът му витае вечно със страшна сила във всяко българско сърце !!!
Никой не посмял редом и открито до него да застане, ръка да му подаде, силица да му предаде !!!
Вместо това предадоха го, сам го оставиха, Него, който единствено за другите мислеше и живота си им посвети. Посвети и свят стана, останалите в грехове предпочетоха да се върдалят на воля.

Грехове, грехове и пак грехове, които тепърва ще трябва да бъдат изкупувани от всички !!!

Гробът му неизвестен остана, но паметник с илюминатски ритуална символика построиха, за да се кланят на тях всички българи и всъщност не на Левски, а на неговите убийци и предатели.

Нооо Левски не би искал със сигурност да му се кланят, а заветите му да се следват !!!
Да, нооо всички предпочитат да си прекършват гърбовете лицемерно пред паметника, така и така са свикнали на този номер, вместо да тръгнат по трънливия път на Апостола и докрай да го извървят.

Днес резултатите, вече са видни за всички, а греховете - безброй грамадни грамади, с годините струпани от греховни камъни !!!
Кой ще ги разтури тези грамади, кой греховете  ще изкупи, кой ще  прости непростимото с векове натрупано ???!!!

Кой, кой, кой, ако не свой, ако не целия български народ !!!???
Грехът не свършва с вашия живот, а продължава да витае над всички български глави, като черни облаци !!!
"След мен потоп" - е най-грешната позиция, особено за всички истински българи и това вече ясно се вижда, за тези които са се събудили !!!

Не гледайте към никой друг, първо вижте себе си, не се подминавайте удобничко, а си дайте точна сметка, какво сте, какви сте и какво сте сторили тихомълком на ближните си, иначе ... лошо за всички, греховете  застигат всички, рано или късно, при всички случаи.
Такива са законите божиии !!!
 
http://www.blitz.bg/article/23189

"Така Левски успял да подшушне на дядо да се обади на неговите съратници в Севлиево Стефан Пешев и Никола Дабев и да им предаде да направят всичко, ако ще и затвора да запалят, но да го освободят. Дядо веднага потърсил посочените от Левски хора, но те се изпокрили в миша дупка и пръста си дори не помръднали, за да освободят задържания." Край на цитата.

Ех, защо толкова познато ми звучи за вечните  севлиевските продажници ???!!!

Свят човек, преследван човек, винаги от предатели плътно заобиколен, за да не станат и другите светци, като него самия. Знае се добре от дяволските копелчета, че примерът е нещо много заразително и блокират бързо всяко начинание в това отношение.

В този порочен кръг, в който се намира светът, от време оно, само пороците са на почит и особено много долните, гадни, отвратително мазни и лицемерни предатели, влачещи от поколение на поколение своите грехове, струпвайки грамади след грамади от грехове, затривайки народа български, за вечните трийсет сребърници.

Винаги съм казвала, там където има навалица, има манипулация и това важи също и най-вече и за Левски.

ТОЙ, сам самичък умря, от никого помощ не видя, защото свят беше, духът му остана во веки, защото не го продаде, за да си поживее продажнически, като другите.
Многолюдните поклонения пред илюминатския му паметник, са чиста проба конспирация и манипулация и не случайно се дирижират от лицемерните политици. Те му се кланят, чупките в кръста най ги обичат, нооо заветите му не следват, така че ... !!!???
Чувствувате ли тънката разлика, или да ви я нарисувам на картинка ???

И не забравяйте, мъртвите души, на Дявола душата си продали, приемат святите Хора, като истински врагове, дори само заради това, че са различни и, че не са като тях гадни продажници, че са тяхни антиподи.
Те са направо като заредени бомби със закъснители, нямат нужда, дори и да им бъдат палнати фитилите, сами избухтват от възмущение, че всички не са като тях - юди искариотски.
Да не говориме, че се надушват през десет планини и се сдушват веднага, дори и да са съвсем различни, когато трябва някой истински Човек да го натопят и затрият.

Дяволското си, дяволско, лъха им от всякъде. Светите Хора са много малко и бягат от тях, нооо те по петите ги следват с дяволска изобретателност и настървение.

Това е !!!

http://www.blitz.bg/article/23181
http://enkade.blogspot.com/2010_02_14_archive.html
http://enkade.blogspot.com/2008_02_18_archive.html
http://enkade.blogspot.com/2006_02_11_archive.html

Всичко, което съм писала в блога за Левски.

http://enkade.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

Общо състояние на световното безнадеждно положение, хе,хе,хе според Надeжда !!!

http://erigkan.ucoz.ru/news/2009-06-01-143
http://erigkan.ucoz.ru/news/2009-06-01-142
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,3457.0.html

http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=42

Със сигурност има и манипулация и неточности, но по-важното е да чувствате и хванете червената нишка, която никога не подвежда !!!
Разбудете вашето си  чувството за истинност, ако междувремено не е унищожено от модификаторите, така наречените майнд-контрольори, които хвърлят неимоверни усилия да ни уеднаквят, разводнят и приравнят с тяхната помиярска порода на дяволски ко-пилета.

Имайте съзнанието, кои сте, какви сте и от къде сте, показвайте го гордо и смело,  не се оставайте да ви подмамват с дранкулки, за да им слугинясвате и ставате проводници на сатаните !!!
Опитайте само, ще ви хареса и в сърцето си топлина ще усетите, за Левски ще се сетите !!!
Няма прокопсия в тази орисия, докато слугинясвате на сатаните !!!



http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html

Малко афоризми и мисли за разпускане и допускане на разни варианти за контриране на дяволските намерения !!!
http://enkade.blogspot.ch/2011/04/blog-post_18.html
ПРОПОВЕД ПРЕЗ СТРАСТНАТА СЕДМИЦА !!!



http://kanal3.bg/?v=2615

Eдна милимунда от дейността на майнд-контрольорите с психотронните оръжия !!!
http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3577:2013-12-24-07-31-43&catid=152:great-persons&Itemid=235
Левски !!!???