Популярни публикации

Общо показвания

четвъртък, март 03, 2011

НЕ Е ВАЖНО ТОЛКОВА КАКВО ЗНАЕШ, А ОТ КОЙ ЪГЪЛ ГО ГЛЕДАШ, КАК ГО ВЪЗПРИЕМАШ, ДАЛИ ГО ОСЪЗНАВАШ И ДОКОЛКО ДУХЪТ СИ ОПАЗВАШ ???!!!

http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html

Бракята манипулатори-майнд-контрольорите имат едно златно правило-принцип, което използуват ката ден и, което работи безотказно винагиии ката час.
Та, значи, пускат уж секретна информация от тях до милимунда добре преценена и само от свои хора /и от самите жертви даже, като не забравяме никога, че всеки, по един или друг начин, е жертва, дори  и най-вече самите майнд-контрольори/, за да стане изтичанетто напълно контролирано и само дотам, докъдето на баш-майсторите им изнася и дотоклова, доколкото могат да се правят на добрички за пред четящите интернет зомбетата.
Е, никога не забравят заедно с инфото да пробутати куп манипулации и лъжи, които да подлъзнат полечка без натягане,  малце встрани информиращите се, за да се намерят отново в глуха  линия.
По същото това златно правило са правили и правят революциите, тяхни хора ги организират и използуват нещастни заблудени революционери да им свършат черната работа и после кой от къде е, ТЕ отново поемат щафетата. Е и после викат, че революцията била си изяла децата, ха, ха ха. С две думи този принцип е застъпен навсякъде, стига да го видите !!!
Ха, сега радвайте се на бонбончето на какъвто език си искате, само гледайте да не ви преседне, като викате много ура, всичко е въпрос на калкулация, преценили са до милимунда, че само с урата ще си останете и ще продължавате да им помагате, по един или друг начин.
Обожават тестовете, за да видят до каква степен сте зомбирани.
http://video.yande.ru/users/mm1316/view/5/ 
http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/3/
http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/6/ О
http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/8/
http://kanal3.bg/?v=2615
Брях, колко са бързи, брей преведоха го на всички европейски езици, аууу, колко са "спонтанни", колко бързо път им дадоха, да бе, дааа.

Защо ли никой не казва, че такива квартирки имаше още пред повечко от 30-ет години, поне над моя апартамент в кв."Младост" 3 - София, като изместиха четиричленно семейство, като им дадоха друг от УБО, за да се фъчка сам горе един компютърджия с цялата си ултра нова психо-тронна апаратура, денем и нощем ?
Естествено те съществуват от по-рано сигурно, но аз тогава лично съм ги засекла, но каква полза, като всички им помагат на тях, а не на жертвите ???
Да не говориме, че психо-контролът съществува, откакто свят светува и винаги е бил в ръцете на дяволски същности, докато в днешните времена успяха да превърнат всички в такива, вече с помощта на  психотрониката и един друг да се бъзикат, самозалъгват и самоизтребват.
Лицемерие тотално, което всеки ден се наказва, но зомбираните мозъци въобще не отбират и си мислят, че ще им се размине.

Можете ли да си представите оттогава до момента, как са се развъдили тия същите майнд-контрольори и, че те са българи, ваши синове, дъщери, майки и бащи, приятели, нооо всички са правят на ебани гяволи и на ударени с мокри парцали, иначе клюката да върви и те си взимат яки пари от чуждите западни централи за психотронен контрол ???Западните централи винаги са били учителите на комуняжките слугиняжи за контрол на съзнанието плюс гадните им идеологии и доктринации.
Писала съм за това преди шест години и знам, че още тогава, в началото на осемдесетте години, много народ беше наясно и съучастник на подобни действия и точно затова си траят и се правят на много учудени.
Още тогава, явно не беше чак толкова секретно, защото ми се подхвърляха разни неща, ей така, уж случайно, от доста хора, очевидно само, за да видят реакцията ми и доколко съм успяла да разбера в каква ситуация се намирам.
Колкото до психологични въздействия и внушения, отравяния с дроги и радиации това си върви от  години, нон стоп. За посещения в домовете с разни цели на хората от спец-отделите също.
Веднага след 1989 година излезе една информация в един от вестниците, в която черно на бяло пишеше за майнд-контрола и техниките, но след това ни се чу, ни се видя повече нещо по тази тема, която е табу абсолютно и там и тук в дивия Запад, където единствен властелин е законът на джунглата и на майнд-контрольорите. Страхът от тях тук е в хиляди пъти по-голям от нашия страх по комунистическо време и далеч по-малко свободни, да не кажа, че с окованите си душици въобще не знаят, какво е истинска свобода. За тях свободата е единствено пари и нямат никакво еспри и души, за да видят, че са с робски вериги.
Но защо всички забравят, че тези неща се правят от тези, които са около всички нас и въобще не е толкова секретно, колкото искат да го представят.
Според моите лични наблюдения от половин век, горе-долу всички участвуват в тази галимация, дори и с минимални участия, са виновници и си траят като пукели, точно затова, просто си пазят задника.

Много двукраки, при това неработещи директно за тайните служби, участвуват и съдействуват на същите по много начини и са готови на всичко, като им дръпнат сиджимките, дори да предадат децата си, дори и без привилегиите и парите, които се дават на хитрягите, които знаят, как да се продават на Дявола.
Никога не трябва да се забравя, че говориме за програмирани и зомбирани същности, чиято воля е пречупена и единствено инстинктът за самосъхранение сцепва при необходимост, нооо не винаги.
Абсолютно всички хора на земята сме програмирани, единствената разлика е, че не всички ги хваща докрай програмата. Най-парадоксалното е, че тоно най-богатите държави, имащи достъп до най-съвършенните технологии за майнд-контрол са и с най-роботизираното и програмирано от много години население, което отдавна е загубило истинската си човешка същност.
И да не се забравя също, че геносидът върви за всички народи, като почва преди всичко от унищожаването на мозъците им чрез промивки и програмации, след което се прелива във физически, защото вече добре роботизираните се самоизтребват според програмите, с които са ги заредили.
Нали се сещате, трябва да има повечко роботизирани палачи, за да извършват геносида ???
Тези, при които не става сцепване, а зацепване са радват под особено голям майнд-контрол и изучаване под микроскоп, защото искат да знаят в дълбочина, къде е фатката и защо при тях не става номера и се запецва програмацзията. Искат да знаят с подробности, за да ликвидират този проблем със следващите поколения.
Крайната цел - перфектни роби роботи, които изпълняват безотказно, като им натиснат бутончето и нищо не им пречи, с иделно промити мозъци и без души биологични самокрачещи тенекии.
За голямо съжаление, според мен, почти са го решили, като гледам новите поколения почти сто процента роботизирани стресирани роби.
Нещо неясно, или да ви го нарисувам на картинка ???!!!
Дааа бе, да, само че вече се вижда края, нооо зомбетата, като най-нечувствителни, дори за собствената си сигурност, не загряват все още, че всички са в кюпа и накрая всички ще изгорят в огъня, който са подалили !!!
То е абдали, то е чудо, та това е буквално полишинелна "секретна" информация за прах в очите, на тези които не са чак толкова много, които нищо наистина не знаят и да си въобразяват, че има сили, които да казват истината и да правят нещо.
Има - дръжки, след като всички се спотайват като въшки в потури  и само приказват и се представят на велики освободители и мнооогооо интересни, като говорят глупости, без да познават въобще в дълбочина проблема, вместо да вземат да попрочетат повечко и с повече разбиране.
Това е една информация така удобна за всички интернет егоцентрици да се правят на велики откриватели и с чужда пита помен да правят, като само стават проводници на още една дебела манипулация, без дори да съзнават каква лошотия правят.
Ах, бг. майнд-контрольорите искат да покажат на тяхните учители на Запад, колко са добри ученици станали, при това от много, много, ужасно много години !!!
Показват само една милимунда от дейността си и отново с цел манипулация, както винаги, използулайки жертвите си.
Висша манипулация за нисша популация !!!
Ако не беше така, нямаше нищо да чуете затова, най-малкото официално, просто внушение, че си разкриват картите и съответно ще има наказани и прочее простотии. Да ама, не !!!
Тънка манипулация за дебели рибоци !!! Просто трици за предъвкване, нищо повече !!!

Балъците си остават винаги балъци, дори когато плуват свободно в интернет пространството !!!
Пуснат им истински дребно червейче или усукан чеврей и те го налапват дружно, а рибарите навиват ли навиват докрай макарата с влакното много акуратно, както винаги !!!
Голям риболов пада, балъците станаха повече и от водата, ври и кипи направо и лапат ли лапат червейчета всякакви,  предоволни, не виждащи кукичката, а само блескавицата.
Нооо, като се озоват в кошницата на рибаря, ох пардон, на Дявола, започват да се мяткат като риби на сухо, но късно е чадо, къснооо !!!
Всички искат да минат за акули, но се оказват все дребни рибета, риба цаца ти не трябва.
Дяволът много добре знае, кой какво е и колко струва и с каква кукичка и червейче да го хване.

Та нали затова главната му задача е да има пълна информация и досие за всяко рибé-балъчé по земното кълбе !!!
Та такива ми работи, след блескавицата идва блъсканицата и бесовицата !!!
Ако се появи тука и един единствен балък да чатне, какво си говориме тука, па и го осъзнае, пак добре ще е и ще освободи едно място в бокала на Матрицата.
Ех, мечти, мечти, изглежда неосъществими !!!

Уж напускаме епохата на Рибите и уж влизаме в тази на Водолея, вода се леее и пак само рибета се мяткат в нея, ловят ги на поразия в мрежите на Дявола,  сложил вече тиганя на огъня и точи ли точи лиги.
Е, може и с рибена кост смертелно да се задави, но на това не разчитайте
чак толкова много, след като сте вече опражени в микровълновата печка, кел файда ???
С ултра  дяволската технологията шега няма и не може  да има, но най-страшното е, че зомбетата нямат съзнание и не са в състояние да си дадат точна сметка, дори за сигурността на живота си !!!
Пустите му рибета умрат за вода и рибари, няма спасение, явно ще падне голямото пържене от палачите, нооо не на палачинки. Палачите не обичат палачинки, а рибета с промити куфали.

Ох, отивам да си направя палачинки с комфитюрче, толкова по-зле за линита, която вече не съществува, ха, ха, ха.
Обичкам и пърженка рибка, обаче хваната от реката, нооо не и двукрака.
Не искам да подяждам Дявола, той само пържени балъци кльопа ката ден.
http://conspiration.cc/ 
http://noxmail.us/Syl20Jonathan/?p=1870т.4
http://www.tsr.ch/emissions/temps-present/
/За франкофоните тук може да намерите много рубрики с ужасяващи изпълнения, които осветляват с дяволска наглост и точност, без да има някакви последствия, освен бла, бла, бла и продължават с още по-голяма дяволска сила./ Не мога да не призная, че в швайнерската преса и телевизия съм срещала най-точните и откровени анализи на цялата дяволска дейност върху народеца, явно нищо не рискуващи./
Административно  интерниране,директно в затвори т.е. без съд и присъда в най-голямата демоно-крадци-я,  дори на малки деца до 1981 година официално, за неофициалното се догаждайте, защото то си върви - нон стоп по бедбройни и много изобратателни дяволски начини.
Всъщност това се прави навсякъде по света в различна степен.
http://cequevousdevezsavoir.wordpress.com/2011/03/05/tous-manipules/
Крадецът отново вика, дръжте крадеца, за да печели време, защото времето е ногооо парета и още повече манипулация и промивки на мозъци !!!
http://videos.arte.tv/fr/videos/toutesLesVideos
Лицемерният плач на телé-визията пред телé-публиката, наказани никога няма, геносида и роботизацията с пълна сила продължава,  винаги в рамките на демоно-крадци-ята !!!

ПРИ ДЕМОНО-КРАДЦИ-ЯТА НЯМА ПРОКОПСИЯ, САМО ЧЕРНА ОРИСИЯ !!!
ПО ПРИРОДАТА И ПО ДЕЙСТВИЯТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ, КОГАТО ИМ  ЛЪСНЕ ПОМИЯРСКАТА ПОРОДА !!!
ОТ ПОРОДАТА ЗАВИСИ ПРИРОДАТА !!! ОТ ПРИРОДАТА ЗАВИСИ КАЧЕСТВЕТО НА НАРОДА !!! ОТ КАЧЕСТВЕТО НА НАРОДА ЗАВИСИ КАК ЖИВЕЕ И, ДАЛИ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ !!!
МОДИФИЦИРАТ ПОРОДАТА, ЗА ДА ПОДМЕНЯТ ПРИРОДАТА И ПО-ЛЕСНА ЗА РОБОТИЗАЦИЯ  !!!
НЕЩО, КОЕТО ТОТАЛНО  СЕ ПОДДАВА НА ДЕГРАДАЦИЯ, НЯМА  КАК ДА ОЦЕЛЕЕ В ПОСЛЕДНА СМЕТКА !!!
АКО ВАШЕТО ЗНАНИЕ НЕ ПРЕМИНЕ ПРЕЗ ВАШЕТО СЪЗНАНИЕ, ПО ДОБРЕ Е ДА НЕ СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО НИЩО ДА ЧЕТЕТЕ, ПРОСТО СИ ЖИВУРКАЙТЕ, КАКТО СТЕ СИ СВИКНАЛИ И НА ВЛАСТЕЛИНИТЕ КРОТКО СИ СЛУГИНЯСВАЙТЕ, КАКТО ПРАВИТЕ ОТКРАЙ ВРЕМЕ !!!
АКО ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ НЕ ВИ НАКАРА ДА СЕ ВИДИТЕ ВИЕ САМИТЕ В КАКВА КОНФИГУРАЦИЯ СЕ НАМИРАТЕ, КОЛКОТО И ДА СА ДРЕБНИ И НЕЗНАЧИТЕЛНИ ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ, НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ДА ИМА ОТ НЕЯ !!!

Не забравяйте, че океанът е съставен от безброй малки, незначителни капчици, чието качество образуват цялото.
Няма нищо по-страшно и вредно от водител и събуждач на народни маси, който е манипулиран и дори не се усеща, като всички подвежда, така че .... от всяко дърво дудук не става, а от всеки дудук, само с духане истинска музика не се получава.
Всички го духат днеска, но само какафонична музика се чува !!!
Ех, Орфей къде си ти, да научиш своите братя отново на хармония ???
Хе, хе, хе, майтап да ставе бе Уили - рече Алф и се изстреля към друга планета, че му писна от зомбета !!!
Смях в залата на завалийките, от които и чеп за зеле не става, но искат да водят народа към освобождение с чист егоцентризъм и фалшиви звуци, а са заблудени повече и от него, иначе са много добре информирани, нооо не и за самите себе си, що за стока са, колко зле ориентирани са,  колко безполезни и вредни са !!!
Дааа, дърветата са много различни по сорт и вид,  с различно предназначение и не е въпрос само на рептилски амбиции за величави изпълнения за сметка на всички, а на роден водач-ГОСПОДАР, добре подготвен и неподдаващ се на никакви манипулации, провокации и програмации, композитори и виртуози на собствена музика - орфеева - истинска, омайваща и благодатна, вързана с космическата хармония.
Да си водач на овце към кланицата е едно, да си горд, независим и роден Господар и Колобър е съвсем друго нещо !!!
Водачът винаги и задължително е подвластен на баш-майсторите от време оно, нооо Колобърът
е  неподвластен жрец, връзката и стълбът на народа между земята и небето, като осенява, осветлява, освещава, просветлява и съединява хората  с космическите закони, за да може всеки сам да се води по божиите пътища, да знае къде ходи, до къде ще стигне, какво ще постигне и защо.
Днес всички са добре информирани, но за съжаление програмирани и на една и съща вълна курдисани, за да бъде безполезна, неосъзната и духовно унищожителна всяка информация и с постигане на обратен ефект фактически !!!

За да имаш полза от информацията, преди всичко трябва да познаваш издъно триковете на манипулацията и със събудено и осторожно знание, кодирано и клокомещо  в кръвта ни, иначе си е залуда работа !!!
Всички се радват като аборигени на стъкалца, мъниста и огледалца на конкистадорите на всичките откровени информации за изродските галимации на баш майсторите и въобще не си дават сметка за заменката със неоценимото самородно злато на духа си.

Ако знаехте наистина какво да правите с Истината и многото Информация, просто нямаше никога да стигнете до нея !!!
Информацията, с която ни заливат колкото манипулативна, толкова и откровена, е полезна, колкото и на истинските четирикраки овце в кошарата.
Доказателства ли  ???
Просто е и всеки може да го види. Колкото повече информация, толкова повече всичко върви от зле на по-зле, значи ..., така че ..., айде нямат нужда повече от обяснения, дори и двукраките овце.
Най-добрата информация, която днес може да имате е, да се погледнете и осъзнаете до каква степен са ви превърнали в програмирана и ултра зомбирана овца, ако искате да имате полза и от всичко останало. Всички подминават този най-важен момент и феномен, та и затова  човечеството се търкаля неудържимо към абима. Така че ... преди да погледнете към другите, добре вижте себе си и направете неолходимите корекции, иначе ... търкал, въргал и бум !!!

ttp://nikolaijambol.blogspot.com/2011/02/blog-post_8093.htmlВсичк
Две песни, които предполагам ще се харесат на всички жени и евентуално ще накара мъжете да се замислят малко, хе, хе, хе и има ли почва да вирее там, където дух няма !!!
Тъй като не съм феминистка, бих искала да кажа, че разделянето на мъжете и жените с внушението, че са прекалено различни по природа, също е част от манипулациите и контрола, така че ..., това което важи да жените, важи и за мъжете, но по различен начин от тях се възприема.
И да не забравяме, че същия този Контрол вече успешно превръща жените в мъжкарани, уж феминтистки, преди всичко на духовно унищожение, за да се самоунищожи сама, след това.
Надявам се и да не забравяте, че този Контрол се извършва от вас самите и едни други се контролирате, а само една шепа хора дърпат на всички конците, така че ..., търсете преди всичко вината вътре, а не вънка, търсете отговорността не у другите, а в самите вас, иначе много е лесно всичко, все другите виновни  и деградацията продължава с пълна сила.
Отговорността е тежко бреме само за свободни и точно затова овцете не искат да са свободни, добре им е в кошарите и друг да носи отговорностите, търсят си винаги някой да ги води и носи бремето на отговорностите. За какво им е свобода, ни се яде, ни се пасе, ни се пие !!!???
http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/02/blog-post_14.html
Още една много стара българска песньовка с много приятен аранжимент !!!
http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/02/haarp.html
След развлечението идва и сериозното, да не кажа направо - убийственото !!!
Много интересни неща има в този блог, като не забравяме да бъдеме осторожни, защото манипулацията е навсякъде, без значение желанието на авторите !!!

http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/02/11092001_14.html
Няма случайни неща, нито в астрален, нито в реален аспект, баш-майсторите го знаят това прекрасно, като  се съобразяват перфектно с това знание, за да имат успех и го имат от векове.
Колкото до всички останали или им слугинясват, или просто им четат информациите, като си губят времето, вместо да събудят у себе си и  възприемат знанието, без да продават душите си на Дявола.
За двукрак слугиняж, който си е продал душата на Дявола и надлежно програмиран и зомбиран, няма абсолютно никакво значение, дали е заспал или събуден !!! Ако е събуден, даже е по-лошо, защото добрата информация, която има от пърнва ръка, му позволява да лицемерничи безкрайно и да се прави на невинна врънкаща мушица, прикривайки  дяворските си изпълнения.
http://nikolaijambol.blogspot.com/search?updated-min=2011-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2012-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=50
http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
Домашни афоризми, добре опечени  за добро храносмилане на манипулативни информации с чашка червено винце хе, хе, хе за успешно преглъщане и да не се задавите !!!

http://conspiration.cc/
http://www.activistpost.com/2011/02/globalist-coup-plotters-acting-shady.html /англ./
http://iankov.blogspot.com/2008/08/blog-post_11.html
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/03/09/zaveshtanieto-na-hitler-po-evreiskiia-vypros-i-dali-hitler-e.702288

ЕДНО ВРЕМЕ ЛАФЪТ БЕШЕ - РАНЪТА ПРАЙ БОРБЪТА.
СЕГА, КОГАТО ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА ПЛАНЪТ ЗА ГЕНОСИД "РАН-ЪТ", БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ ОБРАТНОТО - БОРБЪТА ПРАЙ РАНЪТА.
ВЪОБЩЕ, ГОЛЯМО РАН-ЪТКАНЕ ТЕПЪРВА ЩЕ ПАДА У БЪЛГАРСКАТА ДРЪЖАВА ЗА ОКОНЧАТЕЛНА ДЕГРАДАЦИЯ И МОДИФИКАЦИЯ НА МАТ`РЯЛА.
ДА, АМА НЕЕЕ, САМО ШУБЕЛИИ, ПРИМРЕЛИ ОТ ШУБЕ,  ЩЪКАТ ПО ЗЕМНОТО КЪЛБЕ !!!
ВЪОБЩЕ, ГОЛЯМО РАН-ЪТ-КАНЕ  И КЪТ-КАНЕ ТЕПЪРВА ЩЕ ПАДА У БЪЛГАРСКАТА ДРЪЖАВА ЗА ОКОНЧАТЕЛНА ЧИСТКА, ДЕГРАДАЦИЯ И МОДИФИКАЦИЯ НА МАТ`РЯЛА.
Кът, кът, кът, ела че ми требеш и шат на патката главата !!!

http://www.dnes.bg/world/2011/03/12/neupravliaema-iadrena-reakciia-v-iaponska-aec.113291
Харпиите на ХААРП си забиха харпуна в земетръсната японска зона, за да е по достоверен улова.Забиха го в гъза на географията в страната на изгряващото слъънце, което също не е никак случайно от гледна точка на символиката и ритуалите, на които държат особено много.
Разбира се както винаги с един куршем десет заека, имат и други причини, най-вече парични.

Много интересно, след като японците, съвсем видно, добре са обезпечили всичките си сгради с антисеизмични постановки, точно ядрена централа, която трябва още по-добре да е обезпечена поддаде, сякаш много е трудно предвидимо едно цунами след яко друскане !!!???
Защо ли им трябва да отварят ядрена война, при наличие на толкова централи и невероятните си възможности да предизвикват ката-ден ката-клизми, в който си искат запечен задник ???

Както е тръгнало с тия клизми, голямо дрискане чака човечеството, направо цунами от лайна с говна, от редки, та  по-редки, ще залеят света и дори само от смрадта ще загине !!!
Леле-мале, щях да забравя и една особено важна брънка от робската веригата
която се увива около шията на човечеството и все повече се затяга - църните дяволски дребни душици, но с ултра голями технологични и финансови възможности от ЦЕРН.
Търсят горките божествени частици и бузони, черни дупки създават, нооо накрая ще хванат на Дядо Боже, нали се сещате кво, което ще им експлодира в тъпите гадни муцуни.
И така, само няколко дена преди 11 март започнаха отново усилена работа  църните от ЦЕРН   и оцърниха джапанките с братската дяволска помощ на харпиите от ХААРП, които забиха харпуна в страната на изгравящото слънчице. Като свински черва са се оплели и докато се разплетат, света ще затрият.
Да не говорим за тяхните уж извънземни летящи обекти, които като правило навестяват съответните зони, подложени на земетресения, уж естествени.
Яко наквасиха джапанките с цунами, с дяволска целувка ги цунаха и не се знае още резултата и най-крайната цел на тези занимания.
Да се готвят следващите с чепиците, а може и да са от босите, да се готвят, докато накрая един по един, всички ги опраскат, кой опражен, кой удавен, все тая.

http://news.ibox.bg/news/id_1312406721 /тук има едно изказване на форумец, което хвърля доста добра светлина в тъмнината, намарете си го./
Когато харпиите си почиват и подготвят следващата клизма или клизмичка, майнд-контрорльорите подемат щафетата и промиват поголовно мозъци, за да се приема всичко за природни феномени. Няма нищо чудно, това е и крайната цел на сатанинските занимянията за унификация на цялата човешка популация, изпълнявани по програма и точка по точка, ръководени от истински рогати ебани гяволи.

Че има природни феномени, има си ги и тях горките, нооо и те вече са почти изцяло подчинени на дяволските сили, както и самото счовечеството.
А резултатите от работата на майнд-контрольорите също е наистина феноменална, като гледам какво пишат в интернет-форумите промитите мозъци по всички въпроси, без въобще да се усещат до каква степен те самите са манипулирани, но другите седнали да учат и събуждат.
Междудругото, както много пъти съм подчертавала, всички ситове и форуми, независимо какво се пише в тях, са пак на бракята дяволи под контрола, въобще не се лъжете да си мислите друго.
Фатката е, да си вземете истините, които са принудени в тях да спускат, с цел както винаги зарибяване, доверие и  заблуда. 
Четете, но продължавате нататък, като сами си сглобявайте пъзлите, иначе винаги рискувате да бъдете подведени, от някой егоцентрик, който се взема за велик събуждач на масите и да се изманипулирате сами.
Светът гледа безсилно, как се срива третата световна сила с най-съвършените технологии !!!
Технологиите ги раздрусаха, но както ясно се вижда, нооо не ги спасяват.
Джапаните заджапаха изненадани с джапанките в океана, с идването на цунамито, дори без да завият сирените. И те като идзривачите на сняг, все изненадани, че през зимата било паднало сняг и са неподготвени.
Та и джапаните след 9-та степен заметресение изненадани за цунамито в страната, където не веднъж е идвало и всички минават през специална подготовка за такива случаи.
Построили маса атомни централи на брега на океана и изненадани, че цунами ги повреди.

Дааа, въобще позната история, всички се правят на ебани гяволи, като навсякъде другаде, докато дявола ги застигне и после олелеее и вече не се правят, ами са вече такива.
Хе, хе, хе, централите излязоха набърза ръка от контрол, затова пък хората си остават винаги плътно под контрол.
Уж страната на електрониката и роботиката, а нямат роботи да свършат малко работа в централите и въобще всичко им се изплъдна от контрола, къде нарочно, къде наистина.
Колкото повече жертви, толкова по-добре за баш-майсгорите, като не залбравяйте и вторичните жертви на радиацията с много поколения занапред !!!
Колкото повече чета, ден след ден, новините за джапаните, толкова повече се убеждавам, че е работа на харпиите и на църните от ЦЕРН, с църни дупки вместо души, направо става повече от очевидно.
Дори не ми се коментират очевидни факти, като тези, че имат най-добрата технология за предвиждане на цунами, но понеже имали само 15 минути не предупредили с виене на сирени веднага. Ах, колко прозрачно и колко дяволско !!!
Когато човек тича да си спаси живота и една минута е важна, те го знаят и затова си трайкат.
За забавяне с една седмица на медикаменти, материали и храна в засегнатите райони и още много други неща в една ултра богата държава с невероятно радзвити, комуникации, елетроника и технологии, дори не ми се правят изводи, те направо са очевадни.
Чакам някой да пита, защо водата на цунамито беше черна, като идва от океана, но явно дори намек няма от това по световната медия, а на мен ми се струва много важна тема.

За триковете с радиацията и липсата на информация, дори нямам думи, историята се повтаря, тъй като винаги от едно място се е дирижирала и се дирижира по едни и същи схеми.
Оти да се напинят да правят нови схеми и по нови принципи да работят овчото човечеството, като то приема старите, все още с охота, нищо че от векове го избиват циклично, все по същите начини.
Не бойте се, то сега тепърва започват човечеството да  обработват с ултра-развитите
 си технологии, КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ СА ОБЯВИЛИ И ОЩЕ ПО-МАЛКО КАК СЕ РАБОТИ С ТЯХ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ РОД, ЗА ДА ПОЛУЧАТ НЕЩО КАТО РОБОТИЗИРАН УРОД, ЕДИНСТВЕНО УДОБЕН ДА СТАВА ЗА РОБ !!!.
От учени, обсебени от дявола и тяхните програмирани слугиняри, няма по-страшно !!!
Съвест и етика  нямат, на тяхно място са нагньели само технологии и лупат яко, де що сварат, ден след ден, докато накрая разцепат и Земята !!!

Един истински борец за свобода и носител на божия светлина не се страхува да умре, за да донесе това благо на Земята !!!
Един истински двукрак, обсебен от Дявола, носител на здрач,  също е готов да умре, за да донесе единствено смърт на Земята !!!

Първият обявява открито своите чисти намерения и води своята борба, вдъхновен от любовта към хората.
Вторият като змия се извива, манипулира и завоалира своите крайни намерения, вдъхновен от омразата си към хората и винаги  успява да помъкне след себе си всички обсебени, за да завърши успешно пъкленото си дело.
Обсебените от злите сили се надушват от киломентри и дори да са много различни, дяволът ги съюзява и разгромяват всичко божествено светло, любящо и значимо.
Носителите на светлина смятат наивно, че доброто и любовта сами по себе си ще им отварят вратите, да нооо не и в този свят на обсебени от Дявола. Точно обратното е, както си повелява Матрицата.
ДЕ ЩО ИМА ДОБРО Е ПОДЛОЖЕНО НА ИЗТРЕБВАНЕ !!!
НЯМА НИЩО ПО-СТРАШНО В ЗОНАТА НА ЗДРАЧА И НЕЙНИТЕ ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ, , ОТ ЕДИН ЛЪЧ СВЕТЛИНА, КОЙТО Я ПРОНИЗВА КАТО УБИСТВЕНА СТРЕЛА !!! НИКОГА НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА ДА ИМ УЦЕЛИ СЪРЦЕВИНАТА И ЗАТОВА ПРЕДПОЧИТАТ ДА СА МНОГО ПРЕДПАЗЛИВИ, ДОРИ И ОТ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА СТРЕЛА, КОЯТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗА ТЯХ СМЕРТЕЛНА.

Прегрупират дяволските си сили за секунди и изгонват светлината, за да си изпълняват дяволските задачи на спокойствие в тъмнината, претендирайки лъжовно, че обожават слънцето.

Не може да се очаква нищо добро от двукраки същности, претендиращи лъжовно, че са хора,  в чиито гърди зеят черни дупки, вместо сърца и души, а главите им обсебени от черни Дяволи, имитиращи божествени инкарнации, но представители на зли античовешки сили.
И сега много интерсна информация, която ми почти отговаря на въпроса, който никъде не видях да е поставен - защо водата на цунамито беше черна като гявола ?
Сега внимателно четете и си търсете допълнително инфо, но работата тепърва ще загрубява и ще наедрява и на само за джапанките, явно цял свят ще джапа в атомна вода, щляп, щляп, щляп и се ошляпа окончателно.
http://news.ibox.bg/news/id_1357233851
Ivan Костофф
29.03.2011 16:39
Поредната конспиративна теория или доказателства за това, че земетресението в Япония е било предизвикано от HAARP ? Прочетете какво пише в този сайт:
http://presscore.ca/2011/?p=1624
ВВС и ВМС на САЩ дадоха визуална представа за това какво е причинило земетресението (с магнитуд 9.0) в Япония на 11-ти март 2011 година в 5:46:23 UTC (Universal Coordinated Time ). Изображението , което виждате, е било изтеглено от интернет страницата на HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program).
Тaзи спектрограма (координати – честотата и време) показва честотата на излъчване, регистрирана от индукционния магнитометър за HAARP.
Този инструмент, предоставен от университета в Токио, отбелязва промените на ултраниските честоти (ULF – Ultra Low Frequency) в диапазона 0-5 Hz в геомагнитното поле (магнитосферата) на Земята.

Забележките са добавени върху снимката, за да се покажа какво се е случило в деня на земетресението и вълните цунами.
Ако се вгледате в спектрограмата на HAARP, можете да видите момента, в който земетресението настъпва (вертикална червена линия), и – какво се е случило преди и след. На спектрограмата може да се види постоянна честота 2,5 Hz, регистрирана от магнитометъра.
Сигналът с честота 2,5 Hz е доказателство, че земетресението е предизвикано. В схемата, този сигнал е записан преди, по време и след земетресението. На 11-ти март 2011 год. сигнал с честота 2,5 Hz е записван от 0:00 ч. до около 10:00 – или в рамките на 10 часа.

Ние знаем вече, че земетресението в Япония продължи само няколко минути, така че защо сигналът – „подпис“ на земетресението (с честота 2,5 Hz) е записан в рамките на 10 часа до сутринта на 11 март 2011 г.?
Тъй като системата HAARP предава (излъчва) сигнал с честота 2,5 Hz и е предизвикала земетресение в Япония и последвалото цунами.
Ако посетите официалния сайт на HAARP, можете лично да проверите дали сигналът с честота 2,5 Hz е излъчван не само 10 часа, той е непрекъснат 2 дни преди земетресението. Както можете да видите на страницата (http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?2011030 , сигналът се появява на 8-ми Март 2011 малко преди полунощ.

Кликнете върху линка „Next Day“ и ще видите, че сигналът причинил земетресението, с честота 2,5 Hz, е наличен на 9 март и 10-ти Март, 2011. Въпреки че сигналът с честота 2,5 Hz („подписът“ на земетресението), се вижда на 9-и и 10-ти март, на източния бряг на Япония не е имало земетресения.
Данните от магнитометъра би трябвало да показват, че земетресението в Япония не е било естествено земетресение – то е изкуствено причинено . Тези данни ни показват, че инсталацията HAARP предава сигнал с определена честота за да предизвика мощно земетресение.
Ivan Костофф
29.03.2011 15:54
Земетресението в Япония е причинено от неуспешен таен подземен ядрен опит, а аварията в АЕЦ „Фукушима-1″ е инсценирана за прикриване на истинските причини за разпространението на радиация, причинена от ядрена експлозия на отдалечен полигон дълбоко под дъното на океана – за това като се позовават на китайски източници, пишат казахстански медии.
Според авторите, материал за това публикуван в много китайски уебсайтове, по-специално, на портала Сhina Value.
Авторите на китайския уебсайт се позовават на анонимни експерти, които не изключват вероятността от техногенна катастрофа в Япония.
„На първо място – се казва в статията – китайски анализатори обръщат внимание на последния намек на губернатора на Токио Шинтаро Ишихара за възможността за използване на ядрено оръжие срещу Китай.
Заплахата на Ишихара, казват анализатори, е странна, предвид факта, че Страната на изгряващото слънце винаги е заявявала, че няма да има ядрени оръжия (спомнете си, Япония не е включена в така наречения „ядрен клуб“).
Скоро след думите на губернатора,на 9 март, в Тихия океан край североизточния бряг на японския остров Хоншу е фиксирано земетресението с магнитуд 7.4 (основният удар бе върху префектура Мияги, която два дни по-късно пострада най-много от земетресението).
Китайски експерти смятат, че това не е земетресение, а изпитание на свръхсекретно ядрено оръжие „.
Любопитно е, че липсват позовавания за тази странна хипотеза , но в материала се изказва версията, че “ в случай на успех, Япония с мълчаливото съгласие на американците скоро ще проведе друга серия от ядрени опити. След това ще се обяви за страна с ядрени оръжия, насочени срещу Китай. „ Край на цитата.
В тектоничната война няма случайни неща и както винаги бракята властелини прилагат вечния си принцип -
"С един куршум барем десет зайци, ох пардон, овци да уцелиме, че да се много не напиняме, така и така, рано или късно ще ги опаткаме всичките".
А зомбарите, тяхните слугинари са им втъкнали у главите, като са ги курдисали следния принцип :
"С настървение да изпълним волята на курдисвачите, дори и да загинеме, важното е и другите да изтребиме, такава ни е ралботата и трябва докрай да я свършиме."
Много хора не вярват или по скоро не им изнася да вярват на конспирациите защото изхождат от принципа, че унищожението е за всички, значи не е планирано, е да ама не, точно затова съществува майнд-контрола, фрагментацията, манипулацията, програмацията, зомбацията, за да си курдисат слугиняжите и да не им пука какво правят и ме в посвледна сметка и себе си унищожават, след като им е унищожено чувството за самосъхранение на самите себеси, семейство, на род, народ и цялото човечество.
В промитите им мозъци няма какво да им тежи, ни морал, ни етика, ни съвест нищооо, натиснат ли им клавишите, действат и им се развиват пружините, с които са ги курдисали, беез грешка.
Нема бате, нема сестра, нема тате, нема мама, нема народ, всички и всичко наред в новия световен ред.
Ясно ли е, или да ви го нарисувам на картинка ???
Текст-тоничната война също набира сила и нейните платени палачи яко работят, за да не излизат думи и текстове, които да разбулват заблудите и да осветяват истината.
http://30dumi.pozicii.net/2011/04/valnata
Маскировката на ядрен опит е доста успешна очевидно за още по-очевидно овчясалото чонвечество.
Пускат лъжичка по лъжичка истината, за да я преглъщат зомбетата по-лесно, пък и е съвсем вряла, та да не си изгярат горкичките. Уж всички много информирани, но пусто с тия изладени мозъци, при това лакирани се хващат на всички номера.
От сателитите могат да ти видят и очите с подробности, но разгеле до сега не били видяли, че вълната се е зародила цели 60 мин. и била над 38-ем метра. Да бе да, е то бива бива да правят всички на будали, но това вече минава всички граници. Нооо то няма и нужда да ги правят, те сами се правят, та нали това е една от крайните цели на майнд-контрольорите да превърнат окончателно в подобни двлукраки твари човечеството и явно вече са успяли.
ТЕПКО, както си се тепка, утепа рибата у морето на джапанезите и сега смучат радиацията и със зоолит прочистват около централите, санким океана е затворен гьол. Смешници. Това е истински тест за интелигентност и ниво на зомбация, защото с такова нещо един нормален човек не може да бъде залъган с такива проакстотии. Проблемът е, че човеци няма, така че ... зомбираните твари ще си понасят участта, по всички личи напълно заслужена.
За останалите последствия от цялата галимация, които  са направо наблъскани като бомби със закъснител и при това мънички, но да кажем ядрени, дори не ми се говори. При това не се касае само за японците, макар че те са най-отпред  и ще поемат най-дече удара, до следващия сюрприз на баш-майсторите в някоя друга точка на планетата. Мисля, че знам къде, но няма да се правя на тетка-профетка, чакам само да видя, дали добре и този път съм го изчислила.
http://www.youtube.com/watch?v=KxqP8Kj0CvI&feature=player_embedded

http://30dumi.pozicii.net/2011/04/2011-rusiya-nanese-tektonitchen-udar-varhu-yaponiya/
Всъщност не е най-важното кой и защо, по-важното е, че изкуствено е предизвикана ця.ата галимация, т.е. крайната цел на заниманието, пак на принципа на разделението, враждата и противопоставянето, като всичко останало са само подробности от поредната висша манипулация режисирана от връо на пирамидата.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Карта сеизмологична, доста полезна през време на война тектонична, която набира лавинообразна сила !!!
http://ndc.geophys.bas.bg/
Забележка : Горенаписано в по-голямата си част, трябваше да го интерпретирам по-накратко отново, защото беше веднага изтрито - безмилостнооо. Пак ги стегна нещо чепика, явно целнах пак у десетката със снайперчето. Да не говориме, че ми мести курсора личния ми компютро-съгледвач, омевиднто българче, през цялото време и много трудно и бавно се пише. Мамка му, а мамка му сигурно се гордее, колко добра кариера прави дяволското й копиле у Швайнария и колко добре е финансово и хич не й пука, че е станал палач на Дявола.
Брей интересна работа, хем ги хваля, колко са добри в своите сатанински изпълнения, а те пак ме трият, по търлъци де, безобразие !!!
И защо ли се оплаквам, като в голямата демоно-крадци-я, дори мислите ти крадат, а аз съм седнала да се оплаквам, че ми крадат и трият постовете.
Цялата човешка история е изтрита и подменена, де що имало и има за крадене, се крадне, а аз съм седнала да се жалвам за няколко си реда, ама хааа деее !!! Капризи !!!
С хаарпии и сатани, няма ала-бала в тяхната централа, по-страшна и от взривена атомна такава.
Та те всеки ден взривяват някои или нещо, или залагат бомби със закъснители по всички трасета на човешкото развитие, но очевидно, не от всеки става познавач на действията им, та нали и затова съществува висшата манипулация, за да си маскират крайните цели.
http://www.youtube.com/watch?v=tQQiZHhJBKk&feature=related
Нещо за харпиите от тяхните специалисти при това на руски.
http://www.blitz.bg/news/article/104566
Я, продължават да действат в Азия, няма ала-бала в ХААРП централата, както и правачите на атомни войни.
Давам си точна сметка, че това, което пиша никак не е приятно за четящите, както и това, че ако искаш да те намразят хората, кажи им истината.
Няма проблем, аз цял живот съм живяла сама, без никаква подкрепа от никой и никога, така че съм свикнала на омразата, която така и така много умело е била насочвана винаги към мен от майнд-контрольорите и вся остальная сволач от слугинажи, плюс истината, на щоято претендирам винаги да съм била носител, независимо от последствията, за които съм си давала точна сметка, за разлика от повечето двукраки.
Освен това, всичко което пиша не е гратис за мен, напротив и предизвиква масиран терор от всякакъв вид и висш технологичено-психотронен контрол, за който и най-развинтената фантазия не би могла да усети или предположи,така че ... ???!!!
Да не говорим, че заставам с името си зад всяка дума и не съм анонимус-балъкус.
Не ми е по силите вече, да наричам лицемерните двукраки, при това прекалено добре зомбирани и програмирани,  хора или човеци и още по-малко да ги уважавам, след като абсолютно не го заслужават.
Истински Човек не съм срещнала за шейсет и три години живот, но не губя кураж, може и да се случи, за мен абсолютно всичко е възможно, само предпоставките за случването са с различни възможности.
Път осеян, съвсем преднамерено, само с предатели, от край до край от ебани гяволи и всички се правят на ощипани и все търсят вина в другите, като много добре знаят че са част от дяволската веригата и са копилета на Дявола !!!
Това е. Кой разбрал, разбрал, кой повервал, повярвал, кой не, нека и на него да му е добре, така или иначе истината рано или късно ще го застигне и няма да може да й се изплъзне, дори и междувременно да се е превърнал в лизгаво змийче !!!

http://samvoin.blog.bg/Т/2011/03/12/zemetresenieto-v-iaponiia-prirodno-bedstvie-ili-amerikanski-.704575
http://iankov.blogspot.com/2008/06/blog-post.html
http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
Малко смях през сълзи в залата !!!
Един стар лаф казваше, че светът е преживял, защото се е смял, а аз викам, че светът си е дал на Дявола под наем задника, докато се е смял безгрижно и продължава да го прави, но вече нещо много му се изкривява усмивката и ооох, боли, боли, та боли !!!
Къде си доктор ОООХ, БОЛИ,  да излекуваш надупената световна менажерия, че вече ката ден от ката-клизми, се одриска съвсем ???
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Забележка без грешка : Отвреме навреме влизам при Войните с миши опашки и гледам отново, за някои теми някои като мен нямат достъп, днес тази за някакъв си Динозавър-вър.
Брей, каква чест, да си правят зор да не се чете само определена тема, от определени хора, мога да си представя каква е.
Иначе там, естествено, както и във всички други форуми по земното кълбе не съм допускана. Аз това си го приемам като голяма чест, ами така де, каква работа имам при цялото това блееещо стадо, дълбоко зазомбирано. Мерсиии значиии, много време щях да загубя да се разправям с зомбари !!!
Едно е ясно, че на настоящите или бившите "войни" от едно и също място им дърпат мишите опашки, направо до скъсване !!!
Гледам днеска 11.04.2011 най-голямия шестак  там, номерирал се сам с трите шестака, уж като елитна овца с трицифрови номера,  не че другите не са деее, развива фалшименто теорията по един тъпо чингасарски начин, че японското земетресение не било на ХААРП работа, защото Елита също щял да загази и си търсел бункери. Ами точно защото си търси бункери, значи знае, че нещо голямо се готви, плюс далаверата и бизнеса в тази връзка.
Освен това, Елитът е само инструментариум на Властелините и  въобще не му пука, какво ще стане с него, след като им свърши работата, за която са ги направили елитни предатели, модификатори и унищожители  на човешката раса. Инструментите като се изхабят се изхвърлят за шкарто.
Да не говориме, че този Елит е също  модифициран, програмиран и зомбиран, при това много качествено, тъкмо поради елитната му роля, която му е отредена и реакциите му са типични за зомбетата -  или пълна липса на отговорност, инстинкт за самосъхранение, или настървено желание за унищожение, самоунищожение с типичната заблуда за власт и контрол, които всъщност не съществуват или само дотолкова, доколкото могат да бъдат използувани като инструменти на Властелините. Инструментът прави само това, за което е създаден, за което е направен и нищо повече.
С две думи, отгоре до долу, по стълбата на пирамидата цари илюзията, че от някой нещо зависи и има някаква власт и контрол над другите или над събитията.
Парадоксът е, че колкото повече отиват нагоре към върха на пирамидата на по-високо ниво,  толкова по-малко имат контрол, не само над другите, но и  над самите себе си, т.е. колкото повече се приближават до върха на пирамидата, толкова по-зависими стават от него, макар и усещането да е точно обратното и зашеметяващо, къде от гледката, къде от илюдзиите. Но както винаги съм казвала, в Матрицата всичко е наопаки, а най-горе на пирамидата направо е в абсолютния си максимум.
На връо с изцъкленото око им малко място и е много ветровито, та никой на него не се задържа дълго, защото идва следващия заблуден властолюбец, стигнал най-горе, погубвайки с болните си амбиции милиони животи и души, за едното нищо.
Елитът в този смисъл е по-контролиран и по-зависим, с пълна липса на свобода и  е най-тясно-обвързан с властелините.
Финансовата криза също засяга Елита и много от неговите вищестоящи членове загубиха милиарди, но това не пречи кризата да е предизвикана, както и предишните, нарочно, по плановете на баш-майсторите, точка по точка. Ех, това логиката на тъпънарите-ченгета е направо ужасяващо тъпа, наистина. Да не говориме, че по принцип цялото човечество работи срещу себе си и майката природа, която го е приютила, просто защото така е курдисано на сатанинска вълна и Елита, като водач на овчясалите, естествено са му навили пружните до скъсване.

Трасетата на смърта ръсат от небето отровни аерозоли и ги лапат свички, без изключение, дори и самите пилоти и какво от това, правят го и даже вече не спират да си почиват и да се разберем, не само в България, но и по целия свят. Още някъде през 2006 година има издадена книга само за тази дейност на отровителите и модификаторите на човечеството с каквото им падне, стига да е ефикасно и смертелно.
Ха, та нали точно и затова сэществува и конспирацията и майнд контрольорите, за да карат двукраките да вървят срещу себе си и да се самоизтребват, без окото да им мигне. Ама хааа, я, как пък един слугиняр на чингасарите  не се извъди малко по интелигентен, а тези които наистина са били такива, от това че ги задължават непрекъснато да се правят насила на ахмаци, наистина стават накрая такива. Ясно ли е там, или да ви го нарисувам на картинка пак ???

Да сте видяли някой наистина да се осъзнае, освен на голи приказки и да спре да работи срещу себе си и срещу другите ??? Аз не съм още срещнала такова овчо чудо, все още, но то никога не е късно да стане.  Нооо за сега всички действуват на принципа "Никога не е късно да станеш зарезил" и го доказват ежечасно, даже ежесекондно ката ден..
И така с две думи, такава идьотска логика показва само една дълбока липса на разбиране на проблемите, типична за зомбирани ченгета и за съжаление не само за тях.
Юрдечката там поне разбира в дълбочина езотеризма и самите проблеми, нищо че са му стегнали юлара на врата.
Писала съм много пъти, че слугиняжите на Властелините, разни илюминати, майнд-контрольори и останалагта сган от слугиняри не са силни толкова, колкото че тяхните жертви са слаби и че преди да тръгнеш на бой, трябва да познаваш противника и да знаеш точно с кой си имаш работа.
Естествено, че тяхните слугиняри пускат информация, за да внушават безнадеждност и безсилие, но който приема съзнателно информацията ще я види от опознавателен ъгъл, а не като липса на изход, напротив.
Точно затова съм озаглавила тази глава за ъгъла от който виждаме нещата.
Слугинярите със змийските си нрави винаги лизгаво се извъртат и въртят, сучат, изкарват истината винаги наопаки, както си е по закона в Матрицата. Там където има истина веднага като конски мухи идват и хапат яко, за да избягат всички и не я видят. Слугинярска му работа.

НЕ ПРИЕМАЙТЕ НИКОЯ ИНФОРМАЦИЯ КАТО ИЗЦЯЛО ИСТИНСКА, ЗАЩОТО ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ИМА МАНИПУЛАЦИЯ, ЗАРЕДЕНА КАТО БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ И НЕ ВСИЧКИ ГИ БИВА ЗА САПЬОРИ.
ццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццц

Ще направя резюме в едно изречение. Тангра за мен е чисто езотерично състояние, чиста проба духовност, което няма нищо общо с религията, затова пък баш-майсторите са решили да я изтупат от вековния прахоляк като божествена вяра и да я направят чистак Нова религия, за Новия световен ред, за да окупират новата епоха след появата на Антихриста, както окупираха и епохата след раждането на Христос. Такава им е програмата, но какво ще стане е другто работа.
Кратко, ясно и точно !!!

ЕДНА РЕЛИГИЯ, ЕДНА ЕЛЕКТРОННА БАНКА, ЕДИН МОЗЪЧЕН САТЕЛИТЕН ЦЕНТЪР ЕДНА ДИКТАТУРА И ПРОЧЕЕ, И ПРОЧЕЕ.
/Вие си ги знаете тези неща безспорно, но още по-безспорно е, че не можете да ги вържете в реалното време и в собствената си реалност и там е проблема./

Тангра е изначалие, състояние на духа, състояние на мъдрост, състояние на щастие, състояние на любов, състояние на наместник на Господ, т.е. Господар на своя живот, на своята съдба, на своя дом, на своя род, на своята земя, като даденост от Господа и единствено условие за истинското съществуване и добруване на ХОРАТА.
Властелините са преценили, че не е уместно да изберат, която и да е религия от съществуващите в момента, което най-малкото ще предизвика голями брожения и противодействия и са решили от единственото истинско изначално и истински човешко и духовно да направят религия за всички и съответно да я опорчат, както са направили със всичко друго.
С две думи, да унищожат и извора на всичко човешко и духовно т.е. ИЗНАЧАЛНОТО !!!
Нищо ново и не е чак толкова трудно да се прозре в тяхните напъни, но заслепените новоизлюпени тангристи очевидно много яко са ги програмирали да се включат в този процес.
Впрочем, когато накарах видния тангрист Елтимир да прочете тази глава, ми отговори, че и през ум не му е минавало подобна идея през главата и да види нещата от този ъгъл. Е продължи да рупа, ли рупа, по старите отъпкани пътища на манипулацията, бамбадева.
Ако не друго на мен ми става пределно ясно, без да съм живяла в предишните две хиляди години, как са били манипулирали човеците, за да стигнат до това положение на митиляви овци.
Написала съм цяла глава в тази връзка, че по-добре нищо да не правиш, отколкото да се оставяш да те манипулират и ти на свой ред да манипулираш другите и ако не познаваш възможностите на врага, по добре не тръгвай срещу него, докато не се научиш как да го победиш.
НЕ МОЖЕ ДА ТРЪГНЕШ НА ЛОВ ЗА ЛЪВОВЕ С ПАТРОНИ ЗА ВРАБЦИ !!!
ИСКА СЕ ЧАЛЪМ ЗА ВСЯКО НЕЩО И ОСОБЕНО КОГАТО СЕ КАСАЕ ЗА МАНИПУЛАТОРИ, ДОКАТО СЕ УСЕТИШ И СА ИЗВЪРТЯЛИ НЕЩАТА НАОПАКИ И СРЕЩУ ТЕБ САМИЯ.

Често обвиняват тези, които констатират силата и възможностите на властелините като тяхни слуги, това е вярно по принцип, но не за всички. Аз констатирам тяхната сила, възможности направо невероятни и изучавам много внимателно и надълбоко всичко, което правят и най-вече методите им за манипулации, защото това е единствения начин да бъдат победени.
Не случайно властелините искат да знаят всичко за всички, защото им е безпределно ясно, че само по този начин могат да победят всички.
Всъщност, не ме интересува въобще какво мислите за мен, а какво мислите за тях, зощото от тях зависите и те ви преврщат в митиляви овци всички.
Е това е. Някъде в средата на тази глава, която добре са омесили по надълго и нашироко съм обяснила под друг ъгъл за Тангра, но сигурно доста са го посъкратили, или поне по-важните изводи, които явно много ги бъзгат и са толкова много вярни, че са си ги присвоили.

http://enkade.blogspot.com/2011/03/httpnikolaijambol.html
Тук съм написала надълго и нашироко, както си ми е табиета, за да стане пределно ясно на всеки, който има афинитет към истгинските неща, че от всеки водач не става и най-вече трябва да изключително запознат с всички техники на манипулация и силите на Злото, с които винаги си имаме работа, в противен случай, пак ще се стигне до пълен упадък на масите и пълна победа на Властелините, както винаги е било досега, поради подценяване на тяхните сили и възможности. Страхлеивците се страхуват от враговете, смелите се подготвят за битките както трябва, за да победят и смело се хвърлят в борбата, без да хленчат, извъртат и се питат, кой им срал в гаките и защо смърди.
Това е !!!
Пасейки, пасейки и пак пасейки, човечеството бавно и сигурно през вековете, напоследък доста забързано, даже скорострелно,  отива към своята гибел със сигурност, водено все от самозванци егоцентрик водачи и събуждачи, които дори не подозират, каква е крайната цел на тяхните промивачи. Те се явяват дори по-опасни от най-пасивните овци.

http://news.ibox.bg/news/id_498949694
Не само ХААРП е използуван, но и ядрени опити също.
http://dnes.dir.bg/news/radiacia-risk-chernobil-quake-japan-fukushima-8402276?nt=13
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3169&st=0&#entry41380
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://kpohoc.blogspot.com/
http://www.blitz.bg/article/23488
http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html
http://picasaweb.google.com/home?source=bloggerdashboard&hl=bg&pli=1