Популярни публикации

Общо показвания

вторник, март 22, 2011

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Карта сеизмологична, доста полезна през време на война тектонична, която набира сила !!!
Текст-тоничната война също се развихря от слугинярите на гяволите из интернета !!!
http://ndc.geophys.bas.bg/
Скорпионка иии никога пионка !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_10_22_archive.html
Червената шапчица !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_09_09_archive.html
http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
Афоризми, мои измишльотинки, хи, хи, хи !!!
http://enkade.blogspot.com/2010/09/blog-post.html
Малко психотроника и защо всички са психясали !!!
http://enkade.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html
Последният акт с продължение!!!
http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html
Ченият Обама влезе в бялата барака !!!
По-интересно е, как ще излезе от нея.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Първо пукна джапанската атомна централа, не на халос като черешовото топче, а съвсем истински  и няма ала-бала, много народ пукна и ще изпука за голямо съжаление, като крайна цел на тектоничната война  в този край на света.
Пукна и първа пролет днеска лето 2011-то на нашето полукълбе, в което има .
четири дати и ме побиват тръпки, като знам, че баш-майсторите много обичат кралското число 11-ет.
1.1.11; 11.1.11; 1.11.11; 11.11.11,  плюс 11.03. - много предпочитана дата през различните години, които също са ритуално подбрани и плюс ежегодните ритуални дати, като 20.3, например.
Не забравяйте и, че има дати, на които, уж нищо особено не е станало за повечето, но за тези които умеят да четат между редовете, не е така. Понякога на такива, уж незабележими дати, един вид се залагат "бомби със закъснител", нооо по-късничко стават едни голями мелета.
Така де, началото на нещо голямо, не винаги е забележимо за овчите мозъци.

Пожелавам ви с пролетното чистене да направите чистка и на душите си, ако ги имате още и да се отървете от голямото шубе, защото вече няма време, купонът на Ран-Ът тече.

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ !!!

Я да зарежем малко майнд-контрольорите, да се ядат самички между себе си и да го удариме на любовна поезия, макар и набързо сглобена, както си се полага през пролетта, че така и така много напечено стана.

Пей сърце и после какво дойде, готови отпор да дадеме !!!

Спри !!!

Обърни се, погледни ме, виж ме !
Идвам да ти кажа
- Обичам те.
- Обичай ме.

При мен се поспри и отдъхни
жаден си, нося ти пълна чаша,
пийни от живата вода на любовта
да сгрее изстиналото ти сърце,
в ритъм и хармония с моето да забушува.
.
Спри !

След вятъра не тичай ти, лошото забрави,
тих пристан при мен намери, щастливи дни прегърни,
небето, цветята, планините погледни,
от тях сила и вдъхновение почерпи,
душата си към красотата отвори,
хвани ръката ми, с мен тръгни,
дългия път на любовта с мен извърви,
слънчевия  лъч ще ни води към невиждано красиви простори
Спри, спри, спри !!!
Автор: Надежда Джамбазова /запазена марка/

Хайде и едно за душата отново набързо нахвърляно.

МОЯТА ЦЪРКВА

В моята църква стени няма
С очи нагоре и
с ръце за молитва
виждам сводът небесен,
вечер обсипан със звездици,
от божии искрици запалени,
избирам една за кандилце,
друга за вощеница

Денем слънцето изгрее
звездите по млечния път посипани,
в причудливи съзвездия подредени,
бягат надалече, правят път на светлината.

Шумът на гората,
ромонът на реката
повеят на вятъра;
в хор припяват ангелски песни

Душата ми в стон и молитви
изографисваща живи икони,
е амвонът в моята църква.

Няма църковни служители в моята църква,
вързана с божествени нишки межу небето и земята
очакваща истинските божии синове и пратеници 
в нея да дойдат, човечеството да спасят..

Надежда Джамбазова /запазена марка/

Брей не съм забравила още българския език, след толкова дълго петнайсетгодишно изгнание и заточение. Въпреки тоталната изолация, без право на работа и приятели, без да говоря с дни, даже с месеци с двукраки, на никакви езици, още го назнайваме. Дааже куче си нямам, като другите, та да има на кой да си го изкарвам или да командвам.

Е, нищо деее, мълчанието компенсираме с писане, да нервяме майнд-контрольорите, хи, хи, хи, пък и да се намират у работа, за да си заслужат заплатата, да си напълнат ненаситната гуша с сребърници за предатели на човечеството.
Трябва да ми дават боноси, много работа им отворих, ама нъцки, все намират от мене да взимат, цициите му с циции.
Такава им е работата от бедните да взимат и на богатите да дават, намират я даже за нормална, ненормалняците му  с ненормалняци.

Ех, а можеше и другояче да е, но това е положението, така се получава с контролирана от край до край съдба, като моята.

Ех, поне все още може да стреляме със снайперчето с дум-дум думи-патрони, та да се намираме на раздумка, като не ни позволяват друго да правиме, шъ думкаме с думи, дум, дум, дум, та цял свят барем да ни чуе.
Не ми дават никога да говоря, каквато съм гръмогласна, като овчарка на овце, хе, хе, хе, защотооо ще им запищят ушите и даже пропукат тъпанчетата и без чипове, за да разберат, какво правят на жертвите си. Е, да ама не, изолация като в еденична килия с денонощен терор, нещо за което перфектно ги бива.

Дращиме по интернета, за да задращи  в ушите на ушевците, не че им пука,  мъртва душа тъп-андурска, нищо не усеща, гледа само пари да лапа.

Е това е, въртех, въртех и пак до тех опрех, лоша работа. /грешките с "е"-то са нарочни/
Нищо, това ми е пролетения експресивен по-здрав за тях, горките мъртви душици, просто няма как да ги забравя, като ми пищят в ушите с чиповете.

Тука няколко написани честитки, нечисти и много дяволски, пак за нашите "приятели", които са навсякъде :

http://eltimir.ucoz.ru/news/khaarp_i_zemetresenieto_v_japonija/2011-03-25-1888 /бълг. субтитри/
http://conspiration.cc/
http://enkade.blogspot.com/2009_03_25_archive.html
Сряда, Март 25, 2009
ХА, ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНЕТАТА !!! ???

http://mileidi46.blog.bg/politika/2011/03/26/politicheskata-shizofreniia-libiia-voina-na-bombite-i-lyjite.716962
Нещо много жежко започна пролетта, тектонична война в Джапания, мас-ООН-четата и химер-о-чалнатите се погрижиха, като спретнаха, както е по програмите им, поредната война в Либия и оше една поредна  "спонтанна" по команда  революцийка в Сирия.

Жеги и миражи на африканска земя по програмата за демонокрация и деменция, след като зарезаха овцете в Европа и подхванаха камилите.

НОВАТА ФОРМА ДА ДЕМО-КРАДЦИ-ЯТА Е СТАРАТА КЛАСИЧЕСКА ФОРМА НА КОЛОНИЗАЦИЯ, НАПУДРЕНА, ГРИМИРАНА  И МОДЕРНИЗИРАНА С КРАЙНА ЦЕЛ РОБОТИЗАЦИЯ СЛЕД МАСИРАНА ИЗТРЕБВАЦИЯ !!!
РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЕДНО СИЛНО РАЗРЕДЕНО ЧОВЕЧЕСТВО ОТ ПЕРФЕКТНИ  РОБОТИЗИРАНИ РОБИ, ОБЕДИНЕНИ ПОД ШАПКАТА НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, СБУТАНО В ЕЛЕКТРОННИ КОШАРИ.
Така де, един вид еволюция, овцете преминават на по-високото ниво на роботите във вид на биологична тенекия надлежно програмирана и курдисана на дяволска вълна.

http://smotri.com/video/view/?id=v7950152cc0

Сега ще чакаме да "падне и Сирия" и да видиме, кой ще сърба врялата каша  накрая, ще  го турнат ли на човечеството Новия Световен Ред или на тях ще им го заврат в задника във вид на бумеранг. Работата нещо загрубявааа и става много чепата !!!

Аууу, развалих литературния вид на блогчето с цинизми, нооо няма как, на сатанинските  пинизи на баш-майсторите се отговаря или с удар или с пиниз-кириз цинизъм за реализъм.

Та гадателския проводник  на баш-майсторите врачката Ванга Гущерова казва, това което са и спуснали, хе, хе, хе, "от отвъдното" :
"Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: "Скоро ли ще дойде това време?" Не, не е скоро. Още Сирия не е паднала!"
Това във превод означава, че най-старото учение Бялото братство, т.е. бялото братство на черните луциферски мъртви души ще наложи своя нов ред и окончателно ще зароби човечествохто. Както се полага в тяхната Матрица всичко е в негатив, на бялото викат черно и обратното и правят всичко възможно по този начин да изглежда и се вижда .

Иска се известно природно майсторство и без да им промиваш негативите, да видиш снимката, демек картинката, ха ха ха !!!
Дааа, някои вместо на промиват негативи, промиват мозъци, че като излезат снимките и наложат със сила картинките, всички да продължават да виждат  негативите, т.е. наопаки.
Много хитро, нали,  демонячно и сатанинско ???
Слугиняжите им работят в момента на пълни обороти, защото явно идват напечени времена, предречени и от векове подготвяни от демоняците, за да стигнат своя апогей всеки момент.

Ами такива ми ти работи, едни промиват мозъци, други промиват негативи, кой за какво е роден, нали ??? !!!
Едните работят в топ-секретните лаборатории за промивки на мозъци, други се оставят да им ги промиват и манипулират, а малцина седят изолирани в собствените си лабораторийки /блогчета/ и промиват негативи, за да излязат на бял свят истинските картинки.
Проблемът е, че всички продължават да виждат всичко наопаки, за радост на баш-майсторите, които хвърлят всичките си сили, точно това да става.
На промит мозък ни негатив, ни позитив помага, там е цялата работа.
А когато промит мозък започне да дава акъл на другите, трагедията става пълна !!!
Примери няма да давам, търсете си ги, иска се голям тренинг и природни дадености, оцелели от промивките, за да виждаш цялостно истинската картинка, наготово не става номера .

По принцип пророците и тяхните пророчества откакто свят светува са били използувани от властуващите в момента за тяхните цели и за манипулиране на масите според ситуациите.
Но едно е очевидно, че тълпите винаги са се държали по един и същи начин от време оно и са се оставяли много лесно да ги насочват в грешни посоки и въобще манипулират. А сега с помощта на технологиите  направо е ужасяващо, как лесно всички се оставят да им въртят номера и се отдалечават скорострелно от ИСТИНАТА, мислейки че са я хванали. Да, ама не !!!

Впрочем, много типично за баш-майсторите да подхвърлят завоалирано истината чрез своите проводници /врачки, медии, телевизии и так дале/ и да гледат после сеир, като не забравят никога да си вадят точните изводи от подобни тестове върху овчите маси, за да разберат докъде е стигнало нивото на овчясването им и настъпило ли е времето за последните им смертелни удари.
От добрите професионалисти стават и добри манипулатори и убийци, така че ... ???!!!

Врачките врякат като свраки, само по заповед на щуките, нищо повече и на същия принцип като медиите и всики други посланици на баш-майсторите, за да налапат лъжите, сложат и тук-таме истина и някои точки от бъдещите им програми !!!

И да е ясно, това не означава, че една врачка не е истинска врачка, но това е без голямо значение, ако е използувана от баш-майсторите за тяхните междинни и крайни цели.
Същото важи и за всички останали журналя, дофтори, фармацифки и каквито си искате други, не е важно дали са добри като професионалисти, а на кого служат и дали точно изпълнявата движенията, като им дръпнат сиджимките.

Баш-майсторите не са балами и предпочитат кадърни хора да им вършат черната работа, нали се сещате и затова при тях няма ала-бала, а черна и съвършена  магесническа алабалистика, като не забравят никога своите ритуали, символика, нумерология, дълбоки езотерични знания, вързани с най-новите им технологии ???
Резултатите вече се разгръщат, все повече и повече, в една огромна сатанинска картина на едно напълно обсебено от Дявола човечество..

Не е лошо да се видите и вие самите на кого служите и да не се самозабаламосвате, защото няма да има прошка, дори и за тия, които не знаят какво правят.

Не забравяйте, бялото е символ на божественото и баш-майсторите са решили да заместват дядо Боже и се пресдставят като бяли ангели, а отвътре са чиста проба черни гяволи.
Научете се като гледате негатива, да виждате позитива, иначе лошо, много лошооо.
Тръгнаха даже да търсят божествената частица, дяволите му с дяволи, което всъщност е и "нормално". Ако не бяха дяволи, щяха да знаят, че божественото е във всеки Човек и затова, понеже са дяволи,  търсят божествената частица, за да я откраднат, както са свикнали с всичко останало да крадат, нали са си  демо-но-крадци и само дем-оно-крадци-ии създават навсякъде, даже започнаха и в Африка вече.
Нека, нека търсят, нека, нека, нека,  само така ще си намерят и те майстора ... бум, тряс и голям прас. Малките черни дупки у промитите им мозъците ще се съединят и ще образуват една голяма черна дупка на Земята.

http://enkade.blogspot.com/2008_09_07_archive.html

Нещо за църните от ЦЪРН, без цървули, по търлъци !!!
Когато Дяволът обсеби учените, започна началото на края на цивилизацията.

И такааа, дами и господа, господ-жи и господ-а, драги ми дечица, филмът на живота на планетата Земя се върти в два паралелелни варианта, единия в негатив, другия в позитив, вие си избирате, кой да гледате.
Смесванего на двата филма е положително и наложително само в началото, докато се ориентирате на кой паралел да се намерите, след това трябва да решите, кой от двата да гледате, иначе заблудата ви, ще е тотална и всичко  ще виждате и ще правите наопаки или полунаопаки, което е същото.

"Там, където сте двама и трима в Мое име, там Съм и Аз."

http://smotri.com/video/view/?id=v7950152cc0  /рус. и англ./
Малко обобщение за голями работи.
И тук ясно се вижда един паралелен филм, но никога не забравяйте, че от едно място се прожектират и двата, за да сте наистина наясно какво става, ноо преди всичко трябва  да се опазват съзнанието и душата от дяволските похитители.

http://www.arte.tv/fr/Comprendre-le-monde/3673928.html
http://30dumi.pozicii.net/category/%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b8/

Всичко, кoето е пуснато по официални медии, телевизии, интернет, книги и пр. е под строг контрол и дозирано , за да действува по скоро като отрова, отколкото като елексир-знание.

Нали се сещате, разликата между отровата и елексира е в дозата ???

Ето защо се иска едно изключително внимание, съзнание и избирателност, за да не бъдете отровени и изцяло манипулирани. рядко се случва да се докопа случайно до официозите някой, който ви спуска само истина и това изключение много бързо бива потушено със стария като света класически принцип за поставяне на чейрвейче от истина, за да налапате с него една голяма и чепата лъжа и кукичката.
За голямо съжаление самите спускачи на истини и разни събуждачи нямат съзнанието в повечето случаи, че са превърнати в манипулативни инструменти и се изживяват като като прометеовци, но се оказва, че по-скоро използват малко светлина, за да стане още по тъмно в съзнанието на мнозинството-. Тове е, кой разбрал, разбрал.
Ако беше толкова лесно само с инфо да се оправи всичко, досега Земята да беше станала отдавна най-светлото място, а както виждате става все по-напечено.
Значи фатката е друга и си заслужава да се замислите по въпроса, ако искате да ви осени истината, разбира се.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,5683.0.html
Нещо за мартениците и тяхната символика, която би трябвало да се знае от всички българи.
Сигурно има много инфо по въпроса, но не ми се търси, който иска ще си намери още.
Червено-бялата затворена свастика ме кара да се сетя за червения кръг на бялото японско знаме, както и последните събития там и ми се иска да открия някои символики и връзки. Може и това да стане, макар че е трудна работа. За сега е ясно само, че масироното унищожение започва от изгрева на слънцето и явно ще завърши, там където залязва.