Популярни публикации

Общо показвания

четвъртък, март 31, 2011

ЗАБЕЛЕЖКИ БЕЗ ЗАБЕЖКИ СЪС ОТМЕТКИ, НАМЕТКИ И ЗАМЕТКИ !!!

Алооо, Централата, в която няма ала-бала, тука Цнтрала бла-блааа, мерси значи за халограмката, много хубавка беше, направо райска градина !!! Да не сте ме избрали за ролята на Евичка в нея. Малко ми е късничко, но ако се напнеме сигурна съм, че добре ще стане, направо  Оскар ще взема. По интересно би било, кой ще е Адам и кой змията, леле-мале ще падне голямо боричкане и меле за ябълката, особено като знаете, че аз горе долу набивам само ябълки.
Ха, ха, хааа !!!??? Майтап бе Уили, ох пардон, Дяволчо !!!
Алооо, я по-полека с лъчевите оръжия и сателита, защото лъчисти няма да станете, а още по-черни и отвътре, и отвънка. Не че не сте деее, но явно искате да заприличате на черни дупки, в наситено, истински дяволско черно, хе, хе, хе !!! ЦЕРН  барем е близо, ще ви свършат работа за нула време, щом толкова държите, ха, ха, ха !!!
Иде видьов ден, по-кротко там на баиро, защото ... шъ фърчи черна дреп и перушина навсякъде  !!!???
Брей вдигате ми много акциите, щом толкова работа си отваряте.за мене с цялото дяволско войнство. Толкова много гяволи рогати на денонощна вахта срещу един единствен Човек ... !!!???
За дупките у полето дето ровихте и затъкнахте, не съм сигурна, че ще трябва да ви благодаря, а и още не съм съвсем наясно, какво в тях скрихте. Имам идея, но аз говоря само с доказателства, така че ... ще видиме, какво ще излезе и от тая дяволска работа.
Много късно реагирах, но не ми давате да пиша нещо напоследък, та затова.

САТЕЛИТИТЕ ЩЕ ПАДНАТ, ВИЕ ЩЕ ИЗПАДНЕТЕ В ТЕНЕБРИТЕ, ВАШЕТО ВРЕМЕ ЩЕ СВЪРШИ ЗАВИНАГИ, ЗА ДА ЦАРУВАТ ХОРАТА НА СВЕТЛИНАТА ОТНОВО НА ЗЕМЯТА !!!.

http://www.youtube.com/watch?v=KxqP8Kj0CvI&feature=player_embedded
Eх, какви хубави картинки и джокери колкото искаш, стига да можеш да ги видиш, а когато пишат да четеш между редвете и вадиш по дълбоко и по-далече от носа си.
/Като не ми дават да пиша, ще пущам картинки, амаха деее !!!

Търся спонсори за околосветско пътешествие, от мен пътеписите, анализите и резюметата за всяка държава и за всяка ситуация !!!

Днес 15.04.2011 пак се опитах нещо да понапиша, но не става номера, хвърчат буквите по разни редове, като полудели, също като лудналите майнд-контрольори и едно изречение трябва да го пиша по един час, като освен това не ми дават да го публикувам, въртели всякакви от програматорите, така че ... това е положението.
Когато оманячените майнд-контрольорите с чиповете у главите започнат да ги стягат чипиците стават едни много кофти чупки и нападат с голямо настървение типично за зомбарите му със зомбари.
Как да ги накараш да повярват, че преди да тръгнат да чипират и манипулират и модифицират другите, тях самите първо са ги чипирали и модифицирали в дяволски твари-слугиняри ??? Даже е достатъчно само да се погледнат отстрани, е да ама не, ако го направят, ще трябва автоматически да си гръмнат. Е, ако го направят, поне няма да цапат наоколо с мозък, с тия опразнени глави, пълни само с чипове и вървички. Леле мале тъкмо ще има за зиганьорите много за продаване на отпадъци.
Мердьори с мердьори !!!
Но няма проблем, има предостатъчно за четене, който има афинитет, макар че ако само с четене и информиране ставаше нещо, днес светът другояче щеше да бъде.
Светът започва и свързва с всеки един от нас, промени ли се всеки един от нас отвътре и качествено, ще се промени и светът, иначе - нъцки, няма как да стане и Сатаната ще шета напълно безнаказано по Земята.
Това е !!!
http://conspiration.cc/
http://enkade.blogspot.com/2010_06_01_archive.html
РУБРИКАТА "ТОВА МНОГО МИ ХАРЕСА !!!"
http://enkade.blogspot.com/2009/03/blog-post_25.html
Под друг ъгъл за Тангра
htp://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/velichko.georgiev-masonstvoto.v.bg.pdf
Книга за масонството в България
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Моите любими вирусчета, управлявани от моите още по-любими майнд-контрольори не ме оставят да напиша пет думи на кръст, така че ще трябва да се задоволявате с това, което вече съществува, тук-таме поокастрено, пак от същите.
Освен това гледам всички текстове са ги разредили и изглеждат направо километрични, точно обратното от преди, когато всички текстове ги бяха наблъскали без никакви интервали.
Въобще щура работа си отварят, пустите му вируси да мердата.
Освен да им благодаря, че ме принуждават да си дам почивка и не само в блога, нооо и в градината, където унищожават всичко, друго не ми остава.
Така де, оти да работим, като мое и да не работим ???  Оти да копам, като мое и да не копам ???
Ще го ударя на живот, няма да пиша, няма и да копам, ще измисля нещо друго по-така, па така, за разнообразие и за душицата.  /От 1994 година съм в Швайн-цар-ия и съм си царица, не ми дават да работя, ах каква случайност, точно за мен никъде няма работа, сега не ми дават да работя, дори и в собствения си дом и компютър./
Е па нема да садим домадета и пипер, ще лапам само червен и черен хайвер, ха, ха, ха !!!
Хе, хе, хе искат да ме направят чиста проба Паразит и пара-сит. Няма проблем, имате го, ще караме на примък и отмък !!!
Вечна благодарност към Централата, в която няма ала-бала и се намира в Центъра на Сатанизма, от тяхната най-голяма любимка най-обичана, ха, ха, ха !!!
ВО ВЕКИ ВЕКОВ ПРОКЛЕТИ, С МНОГО МИР И ЛЮБОВ, ОТ МЕН !!!

Имаше едно време един виц, ще се опитам да го интерпретирам кратко. Всички горски животни тръгнали да правят ленински съботник, начело с кумчо вълчо и гледат заьо-баьо седи под едно дърво и го питат защо не е с тях да работи безплатно за любимата партия.
И заьо-баьо им отвърнал, че напротив много ще работи на този ден и ще такова усилено ленинския им ден.
Хе, хе, хе този виц е много подходяш в годината на белия заек, та и аз викам да стана зайченцетооо бяаалооо, цял ден си играаалооо в близката горичка с една сърничка, ох пардон, зайка-байка с един рогат елитен елен ... и т.н., тананикайки си, ще прави  всеки ден съботник, забравяйки за горския.
Аха, щях да забравя, че това ще е и годината сигурно на дългоушевците зайци, отвътре черни, отвънка бели, които са навсякъде и за голямо съжаление, баш-майсторите под фалшименто претекст за сигурност, ах каква смехория, направиха от всички ушевци, за да се наблюдават, контролират и тероризират едни други. Най-трагико-комичното е, че всеки ушевец, професионалист или просто обикновен зомбиран помагач-ушевец си въобразява, че него никой не го контролира.
Дааа, ама неее !!! Всичко живо е под контрол и за всички всичко се знае иии, когато си траят и се правят, че не знаят са най-страшни в бъдещите си намеренията към дадено двукрако, просто защото искат да използуват, това което знаят и, което обикновено не е никак хубаво, за да го използуват за корупция, изнуда, влизане в капана и прочеее манипулативни техники, които нямат брой и чет.
Ако случайно се окаже, че сте истински Човек, че сте от Хората, а не просто поредното зомбирана овца, животът ви ще го СЪБОТИРАТ на всички нива и във абсолютно всичко от най-малката подробност до най-важните неща, ще ви подложат на абсолютния терор, просто само защото сте Човек, дори абсолютно нищо контра офанзивно да не правите и искате да си останете докрай такъв.
Ако трябва да опиша живота си в едно изречение, даже с една дума, това е СЪБОТАЖ във всеки един момент, от раждането ми до момента, през всичките тези 63-ри  години живот от всички, бед изключение, от моето най-близко и най-далечно обкръжение. Това е моето заключение.
ЕЕЕ дааа, нооо такива неща съвсем не са позволени на тази Земя, задължително трябва да се оставите да ви превърнат от Човек в разигравано маймунче, вързано на конче !!! Вместо еволюция провокират насила деволюция, деградация, дебилизация.
Това е !!!

http://conspiration.cc/ /я, колко интересно, вече са го спряли, е това е признак, че се подготвят голями офанзиви, ще има в близко време гореши, даже вряли световни новини, да знаете./
Един анти-конспиративен сит, като всички останали, за франкофони, англофони и всякакви други галфони и буфони, строго контролиран, като всички останали, който трябва да се чете, но мнооого избирателно, интуитивно и съзнателно.
Навсякъде истината е като дърво, което манипулаторите цепят ли цепят, циклат и зациклят, така че в последна сметка всички да се върдалят в талаша от циклажа, с много прах в очите, за да не виждат добре Дървото на  Истина, добре изциклено и загубило първичната си истинна форма.
http://enkade.blogspot.com/2009_05_04_archive.html
Стига инфо !!!
http://enkade.blogspot.com/2008/04/test.html
Няма ала-бала, пак  тресене и цуни-гуни с цунамитата на харпиите, паралелно със добре спретнатите арабски революции !!!
http://www.blitz.bg/news/article/104566
http://30dumi.pozicii.net/2011/03/neshto-byaga-pred-tsunamito-s-ogromna-skorost-video/japan_ufo/
Трите питанки, удивителни и разни други повторения, които използувам твърде често, са нещо като подписа ми и запазена марка, но и за някои други цели, ще ви оставя сами да се сетите.
Тройката е любимото ми число, нооо баш-майстори, гяволи, майнд-контрольори, слугиняри и всякакви други изроди от сорта, я ненавиждат страховито, хе, хе, хе. Аз също съм им най-любимата ненавистна.
Знам, че на повечето им се вижда много дълго написаното, като цяло в блога.
Е, какво да правиме, така е, карам дълго, веднъж като отпочна, дълго става, нооо както си трябва и докрай , та да се почувства надълбочко, а кой не му изнася да си  цепи дългото на колко си иска.
На фрагментиран мозък само отделни парчета му отърват, така или иначе.

Хе, хе, хе имаше едно време един виц за мъже, някои от старите апапи ще си го спомнят, евентуално, макар да беше в друга връзка деее, но става и за тука, така или иначе важи и за всичко останало. Цепенето продължава, докато зацепиии.
Смях в залата.
За смесването на темите съм писала вече защо и как, само ще кажа отново, че няма смесване, защото всичко е една тема и нещо като скачени съдове и който няма акъл да ги върже си е негов проблема.

Аз не се подчинявам на принципите на разделението, което е навсякъде както и в текСто-ничната война, която се води в Интернета и не по-малко упостошителна от теКто-ничната. Принципът на разделението е един перфектен начин да ви направи лениви и без това промитите мозъци, за да не може да събирате пъзлите и наредите цялостната дяволска картинката.

Не случайно, във всички ситове, особено в уж конспираторските, но строго контролирани, всички теми са разделени и не позволяват смесването, само строго разделение.
Принципът на разделението е застъпен във абсолютно всичко, за да няма цялост и единство на никое ниво, най-вече в разсъжденията, изводите и вижданията.

Ясно ли е, или пак да ви го нарисувам на картинка ???
Картинката е ясна деее, цепят и фрагментират всичко от мозъците и есприто, минавайки през всичко останало, та до инфото, важното е никога да не виждате ЦЯЛОТО, за да ви завладеят ОКОНЧАТЕЛНО.
Елементарно Уотсън, елементаро, нооо само за Хора, не и за овце !!!

Овцете все търсят престъпника, там където го няма, а той направо им се свил, като змия в пазвата, на топличко си кюта и се кефи в овчата вълна, че и млякото им даже пие, а те блеят ли блеят и под вола теле търсят.

Който има афинитет и усет към истината чете, там където си трябва с удоволствие, надълго и нашироко, който не, цепи даже и цепениците, защото и те му се виждат много голями и дълги, така че ... едни четат надълго и нашироко, разбират и осъзнават, макар и еденици да са, другите цепат ли, цепат, трески фърчат навсякъде и все на зацепват, а от цялото дърво нищо не остава, даже не подозират, че съществува !!!

Впрочем, компютърджята-вирус и слугиняр на баш-майсторите в моя блог, много усърдно кастри, така че ... ???
Впрочем по тяхното държание мога много точно да предвидя и без да съм пророк, даже по-добре, защото те всички са били и са под контрол и говорят каквото им диктуват, че предстоят много тежки удари срещу човечеството в най-близко време. Цензурата, която винаги е съществува,  навсякъде започва прекалено много да се засилва, което е предвестник на многооо лоши неща навсякъде по света. А наглите им постановки за узаконяване на противодействието на масите и налагане на тотална цензура е просто предизвестие, че сме много близо до момента, в който властелините ще  обявят явно и безпощадно кой досега е командвал човечеството и че ще го командват вече открито, без много церемонии и не се предвиждат никакви контраофанзиви по никакъв начин. Така де, както си е по тяхните програми и точки, след ТОТАЛНИЯ ТЕРОР, ПРОГРАМАЦИЯ И РОБОТИЗАЦИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО  ИДВА  ТОТАЛНАТА ДИКТАТУРА, нищо повече !!!

Изборът си е ваш, да се оставите да ви поднясат трески и цепеници или да видите голямото дърво със всичките му разклонени клони, за което се искат усилия и то голями, а не лениви фрагментирани и програмирани мозъци, свикнали всичко наготово, ултра манипулативно и угодно за овчиците.
За ХОРАТА, истинските хора нещата стоят по съвсем друг начин, но за съжаление са артисали много малко, също като магарета из овци.
Лошите навици стават втора природа и манипулаторите отлично го знаят и много на това разчитат, цепат на цепеници поголовно и углавно всичко, само и само голямото дърво, дървото на живота да не се види.

Хе, хе, хе, едни цепят цепеници, на цепеняци се правят и цапат и цупкат до ушите в калищака, нищо не им помага. Брей на пустите му овцеее, нищо не помага, ни дълго, ни късо, само жалното им блееене се чува, явно Ран-Ът-та им е малко, пасейки, пасейки с овче умиление ще стигнат и до кланицата.

Други, за съжаление малцина, гледат да излезат от блатото, хванали здраво червената нишка на Истината - една много трудна и дъъълга работа, очевидно само за Хора, а не за сбутани овце.
Всеки прави, каквото можеее деее, беее !!!

Блейте овцеее, блейте,
грей и ти слънце
в таз робска земя,
ще да загине и тоз народ,
нооо млъкни сърце ...
сам си го избира,
като митилява овца да измира.

Перифрази за истински крилати-пернати, както и за самодоволни овци.
Ех, има и едни такива овци, които ми викат, че не били дорасли още да четат такива неща, които развивам в блога. Дааа, амааа то и порастналите овци стават още по-овчясали, така че ... това в никакъв случай не е извинение.
Стара или млада, овцата все такава си остава.

Ех, личните ми майнд-контрольори, боди-гардове, компютър-гардове и всички останали лични гадове и двукраки вируси, се грижат да цепнат от тук, от там дългото, но нищо деее, ако не друго всичко, цяло целеничко, остава в многотомния им топ-секрет архив за моя милост, така че българската следа ще остане при това мнооого длубока и длуга у гяволите.
Един ден сигурно ще  потребва.
А нека и да помнят кога истинска българка ги е драла и черен скорпион ги е апал, без много церемонии, ха, ха, ха.

Още еднна отметка, хе, хе, хе, пак дълго го отперихме.
Със сигурност ще намерите много противоречия, но не забравяйте, че истината се ражда в противоречията, стига да отстоявате и да я търсите до последно.
Моите търсения, както и заблудите вървят паралелно с писането ми тука, докато започне полека лека да се избистря. Съвсем не смятам, че водата на Истината е станала кристално чиста, даже си мисля, че най-важното, така да се каже, последната завеса, зад която се крие, още не успявам да дръпна, но не се отказвам и това да стане.

Ха, хе, хе, развивам развивам матрьошките и ги вадя една по една, като врели кестени от огъня, докато стигна до най-манечката, но очевидно най-важната. Ами важна я, нали е в сърцевината на нещата, нали е ядрото, нали е първоизточника, така че ... продължаваме и не се задоволяваме с досега откритото. Така де, най-голямото не винаги е най-важното.
Най-важното си кюти кротко най-на дъното и чака горкото да бъде открито от време оно.
Но какво да правиш, всички само златна треска ги тресе, заслепени от отблясъците му,  къде златно руно търсят, къде злато копат, къде само парета искат да докопат, но  не  и Истината за човечеството и кой командва парада, за да пропадне успешно в ада.
Истинска масова треска за търсене на Истината просто няма, освен лицемерна проформа за полуистини, колкото за заблуда.
Иначе треската за  цепене на цепеници има голяма, направо е унищожителна и дига много температурата на овцете, та чак разболява тежко и стават силно митиляви.
Както е тръгнало и Земята ще разцепят и голямо трескане и тресене ще пада, както е тръгнало натам върви работата.
Е, те това е за днеска  и сигурно хииич няма да ви хареса !!!
"Ако искаш някой да те намрази, кажи му истината !"
Няма проблем, аз съм свикнала ;цял живот в омраза, предателство и неблагодарност  се къпя, даже давя, така че ...
Виж обратния вариант сигурно направо ще ме изуми, ако стане чудо и се получи.

Така, така стават и божи чудеса, знам, че е така и ще го  бъде, защото има огньове, които и сам Дяволът не може да угаси.
Дядо Боже си знае добре работата, негова е вечността и той не бърза, нооо винаги неговата дума е последната.
Изпитанията са за Хората, божиите създания, за да види кой ще играе докрай, въпреки нечовешките изпитания, хорото на Хората  !!! Хвайщайте се на хорото на хората, докато е време, иначе поеденично ще падат всички, един по един, като ушмуляни врабци от жицата.

"Не се гаси, туй що не гасне."
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Карта сеизмологична, доста полезна през време на война тектонична, която набира сила !!!
Текст-тоничната война също се развихря от слугинярите на гяволите из интернета !!!
http://ndc.geophys.bas.bg/
Скорпионка иии никога пионка !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_10_22_archive.html
Червената шапчица !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_09_09_archive.html
http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
Афоризми, мои измишльотинки, хи, хи, хи !!!
http://enkade.blogspot.com/2010/09/blog-post.html
Малко психотроника и защо всички са психясали !!!
http://enkade.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html
Последният акт с продължение!!!
http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html
Ченият Обама влезе в бялата барака !!!
 
 
 
По-интересно е, как ще излезе от нея.