Популярни публикации

Общо показвания

вторник, април 19, 2011

Аз фиданка съща, кръшна, кръшна, с две ръце не се обгръща, даже в кадър трудно се побирам, ха, ха, ха изпълвам всички паралелни и даже кръстосани пространства !!!


Фръц-пръц ча-ча-ча, не дават лаф да става, ще правиме ла-й-ф
из ла-й-ф тогава !!!
                                     http://enkade.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html

                                                               http://conspiration.cc/

Хе, хе, хе, като не ми давате да пиша, ще ме гледате през ключалката, ама хааа, деее, щрак, щрак с фотоапаратчето, да ви спестя работа да ме шлекате да ме снимате по ливадите !!!

Ха, ха, ха изключиха ми и скайпа и не ми дават да си направя нова връзка !!!
Няма ала-бала в дяволската централа, да знаете, изолацията върви към тотална, в пълния смисъл на думата, също като и терора, а колите с черни джамове почват да се навъртат, често-често, в това загубено `планинско място !!!
Аз с никой не се срещам, по цял месец не продумвам дума с никой, освен добър ден и довиждане в магазина, никъде не ходя, затова пък цяла армия ме наобикаля и отблизо и отдалече, с всичките възможни съоръжения, технологии и сатанински методи на майнд-контрольорите. Ако не друго, поне ги опознах, що за бракувана стока са, с какви технологии работят и сатанинските им методики.

Е, това е положението, сигурно защото пиша само глупости за глупендери и съм никоя.
НООО, понякога безмълвното мълчание може да бъде по-опасно от бла-бла-блато, така чеее ... ??? !!! 
От мълчанието изводите могат да бъдат най-важните, най-прозорливите и най-верните !!!
Четете в блога на мълчанието, без никакви коментарии и мислете при кой има повечко истина
Великден иде, да се концентрираме на божията светлина, за да просветли сърцата и душите ни, а духът ни да намери Силата !!!
Велик-Ден, Ден-велик на безсмъртния ЧОВЕШКИ Дух !!!

"Тоз, който падне в бой за свобода, не умира."
Тоз, който  продаде  душата си на дявола, во веки веков,  приживе умира !!!

На мъртвите души и Господ не може да им помогне !!!

ВСИЧКИ СА ЗАКОТВЕНИ В МАТРИЦАТА С РАЗЛИЧНИ КОТВИ : ДИАМАНТЕНИ, ПЛАТИНЕНИ, ЗЛАТНИ, СРЕБЪРНИ, ЖЕЛЕЗНИ, ПИРИНЧЕНИ, ДАЖЕ ЧУГУНЕНИ КАТО ГЛАВИТЕ ИМ, НООО ХАРТИЕНИТЕ , КОИТО СА ДОБАВКА КЪМ ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ  СА НЕ ПО-МАЛКО ЯКИ И ГОЛЕМИ !!!
И ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ЗАПОЧНАЛИ ДА НАВИВАТ ВЕРИГАТА НА КОТВИТЕ СИ, ДОРИ ДА НЕ СА ОЩЕ Я ВДИГНАЛИ НА БОРДА И НЕ СА ПОЕЛИ В СВОБОДНИ ВОДИ, Е МНОГО ТРУДНО, ДАЖЕ ОТВРАТ, ДА КОНТАКТУВАТ С  ЯКО ЗАКОТВЕНИТЕ ЗА ДЪНОТО.

И такааа ...
Веригата е навита, котвите са на борда, вдигам всички платна  и отплавам в свободни открити  води, макар и без попътен вятър !!! Бог помага на смелите, страхливите сами се наказват и помоща е безсмислена !!!
- Тук аз съм КАПИТАНЪТ !!! Истинсите моряци в открито море, носители  на свободата, не се боят от урагани пратени, за да бъдат преборени.

СПОМНЕТЕ СИ, СИМВОЛЪТ НА НАДЕЖДАТА Е КОТВАТА !!!
СПОМНЕТЕ СИ, КОТВАТА Е СИМВОЛ. НА НАДЕЖДАТА !!!

ХА, ХА, ХА, БЕЗ НАДЕЖДА, СТЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЪРТВИ И ВО ВЕКИ ВЕКОВ!!!

ВДИГАЙТЕ КОТВИТЕ, ДОКАТО НЕ СА СЕ СКЪСАЛИ ТЯХНИТЕ ВЕРИГИ
И НЕ  ОСТАНЕТЕ НА ДЪНОТО - ВО ВЕКИ ВЕКОВ, ДОБРЕ ОВЪРЗАНИ ЕДИНСТВЕНО В РОБСКИТЕ !!!

пак че спи,ат да пиша

На бодлива крава, бог рога не дава, хе, хе, хе !!!
Народът казал, че шило в торба не седи, но забравил да каже, за шило, което в торба не се побира, ха, ха, ха, боцка ли, боцкааа и единствето само решава, кой, колко, как, защо да боде и кога, след като в торба не се побира  !!!

                                       Комично стихотворение за трагично ежедневие !!!
                                       http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
                                       Ще ви е по-интересно, ако четете отзад-напред !!!

Скорпионка иии никога пионка !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_10_22_archive.html
Червената шапчица !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_09_09_archive.html
http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
Афоризми, мои измишльотинки, хи, хи, хи !!!
http://enkade.blogspot.com/2010/09/blog-post.html
Малко психотроника и защо всички са психясали !!!
http://enkade.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html
Последният акт с продължение!!!
http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html
Ченият Обама влезе в бялата барака !!!
По-интересно е, как ще излезе от нея и последствията.
http://enkade.blogspot.com/2009_03_25_archive.html
Ха, за планетата на маймунетата !!!
http://enkade.blogspot.com/2010/03/blog-post_4350.html
http://enkade.blogspot.com/2006_05_10_archive.html
http://enkade.blogspot.com/2010_06_01_archive.html
РУБРИКАТА "ТОВА МНОГО МИ ХАРЕСА !!!"
http://enkade.blogspot.com/2009/03/blog-post_25.html
Под друг ъгъл за Тангра

Констатаците за невероятно лоши неща не означават, че този, който ги констатира е лошият, той го прави, за да обърне лощото в добро, ако има кой да го чуе със сърцето си, ако има кой да събуди съзнанието си, ако има кой да намери сила и дух да се пребори първо със собствените си слабости и даде пример, и на останалите !!!

ЗА ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО, ПЪРВТА РАБОТА Е, ДА УСТАНОВИШ, ДА КОНСТАТИРАШ, ДА ОСЪЗНАЕШ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА !!!

ПРОМЯНАТА ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ВАС САМИТЕ !!!
ХВЪРЛЕТЕ ВСИЧКИ МАСКИ, С КОИТО СТЕ СЕ ЗАПАСИЛИ, КАТО ЗА ПРЕД ХОРАТА И СТАНЕТЕ ВИЕ САМИТЕ.
ВАШИТЕ МАСКИ ЗАБЛУЖДАВАТ ДРУГИТЕ, НО НАЙ-ВЕЧЕ ВАС САМИТЕ !!! САМОЗАБЛУДИТЕ СА ПО-СТРАШНИ И ОТ НАЙ-СТРАХОВИТИТЕ МАНИПУЛАЦИИ, ТАКА ЧЕ ... ДОЛУ МАСКИТЕ !!!

Искам да направя едно картинно обяснени на нещата в тяхната пълна цялост. Нека да приемем, че всичко е един кръг и по средата един Център от който излизат безррой лъчи, които движат кръга с неговите участници и само по неговите закони - писани, неписани и ритуални. И сега, ако Центърът не бъде  унищожен или подменен, който е създал тази дяволска система на живот на Земята, никакви  опити и  менки и подменти  в кръга  няма да променят въртенето на магическия кръг,  в който са включени всички, вкрючая и природата. Центърът го знае и затова нехае за всичките дърдореници и козметични промени, които някои предприемат въобразявайки си,, че нещо добро правят.  Това че милиони овци по цял ден обсъждат неистово редзултатите от сействията на центъра  им прави скамо удоволствие , а и  им отнема енергията , нужна за елиминиране на Центъра, в който няма ала-бала.  Така че .... всичката тази врява  е абсолютно неспособна да прекъсне магическия дяволски кръг на Центъра.  \трикът не е в прикъзките, а в цялостното осъзнаването на положението и голяма част спрат да слугинясват, захранват и се кланят на Центъра, даже няма да има нужда от борба,  той просто сам ще се разпадне, като няма папане. и няма кой да му изпълнява заповеди.   Даааа, колкото просто, толкова и неизпълнимо, при положение, че хората отдавна вече са модифицирани в едни невероятно   изпълнителни овци, оставящи се с овчо умиление да бъдат стригани, доени, убивани и превръщани в безприкословни роби, при това вече роботизирани, на Центъра.
Според мен, всякакви други   али-балистики са само за ала-балааа, за да се печели време и Центърът да си свърши докрай работата на тази прокълната Земя.
Ако всичката информация, приказки, форуми и прочеее не помогнат на една овца да осъзнае това положение в неговата цялост, ако  това не провокира нейната осъзнатост, ако не престане да  бъде овца, която да захранва доброволно Центъра и ако изпълнява дяволските му заповеди,   залудо си  е загубила времето. Е повечето използват информацията, за да снобират и се покажат, колко много знаятг и пр., нооо това не пречи да са най-долнопробни помияри и слугинари на Центъра. Това е !!!

САМОЗАБЛУДАТА Е ПО-СТРАШНА ДАЖЕ ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАБЛУДА И  МАНИПУЛАЦИЯ !!!

Забележка:  Искам да обърна внимания на една много плитък манипулативен трик на майнд-контрольорите, които явно подценяват българските читатели и смятат, че са помияри като тяхните.  Много често  например не ми дават да пиша, по един или друг начин, триковете им са много и с удоволствие дочакват, аз да почна да се жалвам и да пиша, какво става. Малко след това те ми пускат, така да се каже, зелена светлина и аз започвам отново да пиша. Да нооо, който се поддава на такива евтини манипулативни трикове, си казва, тая параноячка какви ги приказва, ако е така защо продължава да пише. Е, те там е точно трика, за да си помислите точно това,, ако сте достатъчно  голяма овча глава, но в същото вмреме се мислите за голям гявол. Та такива ми работи, манипулацията затова съществува, за да мислите точно това, което не съществува.
Сега обявявам, че много им е кеф да ми освинват снимките с не толкова добри фото-шоп-ари защото личи от километър, че са си играли, нооо са ми изключили  опцията за модификация, т.е. аз самата не мога да правя фото-шопиране. 
В интерес на истината не ми се изучава тази техника и не я познавам, освен
да осветя или затъмня малко някоя снимка, но дори това не мога да направя. При толкова милиони снимки в интернета, се хванали за моите снимки и мажат и търкат та пушек се дига, с неистова омраза. Това говори ли ви нещо, да сте чували друг такив случай, случайно и какви мисли ви навява за всичко тук, което изнасям ???
Колкото до липсата на каквито и да е коментари, тя говори ясно и за читателите, що за стока са ! Е това е, но при всички случаи предпочитам да съм на моето си място, отколкото на вашето, ако разбирате какво искам да кажа въобще.

НА МЪРТВИТЕ ДУШИ И САМ ДЯДО БОЖЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ !!!

понеделник, април 18, 2011

ПРОПОВЕД ПРЕЗ СТРАСТНАТА СЕДМИЦА ЗА СТРАШНАТА ЗЕМЯ И СТАРИТЕ НОМЕРА !!!

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ !!!
ВО ИСТИНА ВОЗКРЕСЕ !!!
http://rutube.ru/tracks/4420309.html?v=c408d9bc578281b8588b5e7ae3711c57
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=18823.msg236448#new

"Душа-душа да не поробва, дух-дух да не подвежда"... и бих добавила, сърце-сърце не предава !!!
Не искайте светлина, бъдете светлина !!!
Не искайте любов, бъдете любовта !!!
Не искайте нищо от другите, просто бъдете това, което искате и другите да са !!!
Не искайте  Злото да си отиде само, бъдете светлина, която ще погълне сама неговата адска тъмнота !!!
Не искайте от дядо Боже нищо повече, той  прати своя син Исус Христос, за да  покаже ПЪТЯТ на Хората, убиха го и продължиха с лицемерни добри намерения по дяволските пътища на деградацията. Бъдете негови истински синове, приемете вярата, извън религията на Дявола,  бъдете възродени, бъдете възкръсналите синове на дядо Боже. Той дойде сам на земята, за да станат всички като него !!! Малцина го разбраха, последваха и се обвиха единствено в неговата светлина, но се загубиха сред дяворската тълпа, която двехиляди години надделява н почерня земята на xората.

http://www.scribd.com/doc/48489829/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%98%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8
Кратко и ясно, направо фантастично добра обрисовка на христовата подмянка и замянка на бялото с черното !!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Исус Христос се е родил, за да даде пример със самия себе си и да отклони човечестовото от пътя на Злото, което е поело и го води право към пъклото.
Със своята божествена светлина е осветил БОЖЕСТВЕНИЯ ПЪТ
Той е Идеята и Вярата, в плът и кръв въплатена, за да си остане Човекът винаги Човек, дори и на кръст да го разпнат, за да възкръсне отново като Човек.
Злото на кръст го разпъна, но той възкръсна, за да покаже, че любовта и доброто не УМИРАТ.
Само тези, в чиито вени тече и живее Идеята Христова могат да я реализират в живота си, да дължат примера и въплатят вярата му в действие.
"Щe ги познаете по действията, а не по приказките !!!"
Неговата Идея и Вяра Злото ги е обърнало наопаки чрез християнската религията, за да се контролират масите със страхът -
основен манипулативен принцип.
Този принцип е застъпен и във всички останали религии и  вместо да се  провокират любов и добруване между хората, те са   извор на реки от кръв и безброй страдания.
Злото използува христовата идея и пример единствено за своите цели, като успешно се крие зад тях и обраща всичо наопаки, затваряйки хората в Матрицата чрез религията.
Исус Христос е използуван от Злото, за да бъде мимикрията пълна,  не за промяна на хората по неговия пример, а точно обратното - предизвиква  тотална деградация, криейки се лицемерно зад него.


Исус Христос няма нужда от свещи, той си е осветен и отвтъре и отвън светец. Ние имаме нужда от  светлина, която да освети и най-тъмните кътчета на душите ни и да намерим сила и любов, да бъдем като него.

Исус Христос ни е дал своята светлина и ако не сме я приели в сърцата и душите си, оставаме подвластни на дяволските сили. Той не може повече от това да направи за нас.
Молете се не на Него, а на себе си,  да намерите сили да станете като него. Исус Христос вече в
ни е помогнал още с раждането си, дал ни е насоката, примерът и идеята, друго не може да направи. Спасението е в нас самите. Ако не желаете да възкресите идеята на Исус Христос и да възкръснете като Човек и Господ не ще може да ви помогне.
Всичко останало е само алабалистика на дяволските изчадия, които не понасят божествени светлинни хора. Имат нужда от деградирали дяволски твари и ги имат в изобилие.
Не искайте нищо от Исус Христос, а бъдете като него и се молете да имате неговата сила дух и сърце. Помощ ще получите, ако по неговия път тръгнете, дори и без да я поискате. Нооо пътят е трънлив и много дълъг, осоено сега когато земята е превърната в джунгла и само нейните закони са в сила.
Истинският Човек, приел светлината на Исус Христос в сърцето и душата си, няма нужда от посредници с черни килимявки, с папски одежди или други атрибути, типични за властолюбци и манипулатори, чиято цел е точно обратната на син божи.
Истинската христова вяра освобождава, а посредниците превръщат хората в овце и не случайно дори се изразяват за еноряшите, като паство, като ги лишават от тяхния свободен изначален избор и свобода.
Не искай, а бъди Човек и не ставай проводник на джунгларите. Всичко си има край и той е близо. Не искай прошка, за да влезеш веднага в друг грях след това, искай прошка от себе си и никога нте допускай  грях на душата си, каквото и да става, минавайки неиминуемо през саможертвата.

Исус Христос е дошъл с Витлеемската звезда, за да покаже и напомни, че всички хора са чада божии !!!

Малцина си го припомниха и хора си останаха, обругани, преследвани, на кръстове разпъвани си отиваха един по един, докато останаха днес еденици. Времето, на АнтиХриста очевидно дойде, за да обяви на модифицираните вече бивши човеци, че са станали дяволски изчадия квази всички. Един вид, да обяви своята победа над Христос, т.е. тоталното обгръщане на земята от тъмнината, измествайки изцяло божествената светлина.
Неговата поява е съвсем логично последствие от всичко случващо се и дирижирано от Властелините на  Злите сили.
Земята на хората превърната в планетата на НЕ-хората !!!
Това е и краят на тази епоха, с и без майския календар, то е съвсем ясно, че трансформацията почти е приключила.
Е, това че, трансформаторите не знаят, че това означава и тяхния край, че това е края на дяволския цикъл, си е техен проблем.

ТЯХНАТА ПОБЕДА ЩЕ БЪДЕ И ТЯХНИЯ КРАЙ !!!
НИЩО ЧЕ СЕ ПИШАТ ПО-СИЛНИ И ПО-ГОЛЯМИ ОТ ДЯДО БОЖЕ, НЕ ПОЗНАВАТ ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ И СЛАВА БОГУ !!!
ОЧЕВИДНО НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ И ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НАКРАЯ, ЧЕ ТЕ ЩЕ БЪДАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАЛАЧИ !!!

НИКОЙ, ДОРИ И ДЯВОЛА, НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ КРЪГОВАТА НА ЗЕМЯТА И ВСЕЛЕНАТА !!!
КРЪГЪТ ПОЧТИ Е ИЗВЪРВЯН, ОСТАВАТ САМО НЯКОЛКО ЖЕСТОКИ НАПЪНА, ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ В СВОЕТО НУЛЕВО ПОЛОЖЕНИЕ !!!

Няма да настъпи тяхната ню-ейдж епоха на шестата роботизирана и демонозирана раса, а епохата на ХОРАТА, пряко вързани с божествените сили, закони  и знания !!!
Успяха да убият Христос и да използуват неговото идване за своите сатанински цели и ги постигнаха, нооо  със сигурност няма да успеят да подменят епохата на ХОРАТА с  тяхната ню-ейдж робовладелческа и роботизирана епоха.

Няма как да стане от вселената е дадено и последната дума, винаги е на Дядо Боже..
ИЗпрати на земята своя син да предупреди хората, нооо не се получи, явно ще трябва лично да се намеси и ще го направи, защото е изпълнител на божествените космически закони и ще трябвда да намести нещата на своите места, защото са стигнали своя максимум, обърнати наопаки..

Едно е сигурно, че всичко ще почне от нулата в неговата автентична форма, на нова, чиста и здрава база и най-вече, без дяволските изчадия.

Естествено сгромолясването ще е страховито, като заскачат по земята, почти седем милиарда обезумели дяволчета. Това ще е и ситото за отсяване на артисалите истински хора, за да отпочнат новата епоха, епохата на Хората на светлината и на любовта, на истинското и на автентичното, на духа и на душата, на слънцето и топлотата. на сърцето и на на кръвта-божествена, свещена и вечна.

КОЛКОТО И СТРАШНА ДА Е БИЛА НОЩА, ВИНАГИ ИДВА СВЕТЛИНАТА НА ДЕНЯ !!!


Глобалният извод за глобавистите, заглобили земята с абра-кадабристики, ала-балистики и кабалистики : Успяха да окупират новата епоха след раждането на Исус Христос и сега се говят да окупират следващата нова епоха, която ще бъде провъзгласена с идването на Антихриста със същите методики. 
Е, просто няма да стане, дори и земята на две да се разцепи и да изчезне на късове в космическото пространство.

Помогнете на Земята, вашата майка да се отърси от тези чудовища, ако не с друго, поне да не ги подпомагате с нищо, защото ставате съучастници на убийците на цялото човечество и поемате и тяхните грехове.. Спомнете си за Исус Христос и неговата саможертва  в такива моменти, той затова е бил пратен, за да издържате на напъните на дяволските изчадия, а не за да му палите свещи и да са му се молите лицемерно и още в църквата да вършите греховни дела..

Забележка : Исус Христос не е евреин !!! Има безброй доказателства, нооо, дори и само по логика, имайки предвид историята, може човек ясно да схване, че просто не е възможно и да е. Това е направо очевидно, и очевадно, както и защо го представят като такъв.
Тук всеки може да си добави колкото си иска инфо по въпроса, но аз не обичам да си цапам устата.
А дори и да приемеме, че не се е раждал, така или иначе, божествената му идея е дошла на Земята за спасението на хората и, това че вече 2000-ди години не се  възприема изотвътре, а само на приказки, с безмерно лицемерие, си е за  сметка на всички и се плаща от всички.
Така или иначе вече сме навлезли в
 КРАЙНОТО ВРЕМЕ ЗА ОКОНЧАТЕЛНАТА РАВНОСМЕТКА И РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ БЕЗВЕРИЕТО И ОЗВЕРЕНИЕТО !!!

Дори няма да има нужда Господ да наказва човечеството, то се самонаказва и ще се самоунищожи даже, след като в такъв дяволски бяс е изпаднало.
/Имам някъде из блога ми цяла тема по въпроса, която съм развила по този въпрос, с думи ясни и прости, как всяка лошотия се връща, като бумеранг със стократна сила  и пр. и пр.
В момента виждам само бумеранги да хвърчат, просто няма място за нищо друго в пространството и най-малкото за разбирателство, добруване и ЛЮБОВ към ближния.
Дори, нещо по-лошо, днес вече изцяло модифицирания човешки род не може, не разбира и не иска да обича никого, освен себе си, като дори реже клона на който се фейка, т.е. унищожава майката природа, без която няма и не може да има продължение на човешкия род.
Чиста проба самоубийство.
Колкото повече говорят всички за нейното спасение, толкова повече я унищожават, буквално с зомбаро-сатанинско настървение, така типично за днешните озверени двукраки твари.
Може да благодарите на майнд-контрольорите, които всички подпомагате, по един или друг начин за модификацията на човешкия род и които се явяват най-гадните и страшни престъпници за Човека. Всеки, който им помага, мобьо или невольо, съзнателно или не, се явява техен съучастник и горко ви и тежко, ще плащате наравно с тях.

Време жестоко, тъмно и сатанинско, но очевидно много подходящо за всеки, който иска в дълбочина да схване божествената идея, да приеме христовата светлина и с божествените закони  да заживее в синхрон, като  надскочи с един лъвски скок двехилядите години падение, омерзение и отвращение.
Време, колкото страшно, толкова и прекрасно за всички, които като Исус Христос искат
да засветят с ореол на главата, с любов в сърцата за добруване и мир между хората, дори и да останат една шепа, нооо ХОРА.
За сведение не съм чела библията, макар че майнд-контрольорите, даже ми подариха такава чрез своите слугиняри и няма да я прочета никога. Достатъчно ми е да знам, че Исус Христос е носител на светлина и, ако беше възприета от човечеството, щеше да изгони тъмните дяволски зли сили. Всичко останало е само, за да прикрият задните си цели, които впрочем са успяли да постигнат и само ЗЛОТО властва над Земята.
Заливанего на медийното пространство с невероятно много информация има същата цел, овцете буквално да потънат в нея и още повече да се загубят и овчясат.

МНОГО ИСТИНИ УБИВАТ ГОЛЯМАТА ИСТИНА !!!
Златен принцип на злите манипулатори !!!

Не ми дадоха да пиша спокойно, сменяха ми през цялото време кирилицата и разни други гадни номера и не излезе въобще това, което исках, но го оставям въпреки всичко, както успях да го сглобя, при гадните обстоятелства. Загубих си вдъхновението,но нищооо ... !!!
Който има очи ще види, който има уши ще чуе, който има сърце ще разбере !!!

 /Спи,ат и не чи дават пове(е да пиша; - ето така изглежда писането ми, когато се намесят двукраките компютърни вируси, които не ме оставят една секунда,в пълния смисъл на думата,на спокойствие и не само с компа, но и с АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ОСТАНАЛО ДО НАЙ-МАЛКИТЕ ПОДРОБНОСТИ, НЯМА ОТДИХ ЗА СЕКУНДА, УЖАСЪТ Е ТОТАЛЕН И АЗ СЕ ЧУДЯ САМА КАК ИЗДЪРЖАМ, ВСЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е ЕДИН КОШМАРЕН СЪН,КОЙТО ПРОСТО ЩЕ СВЪРШИ, НО ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ ШЕЙСЕТ И ТРИ ГОДИНИ И НЕ СВЪРШВА. ОТ НИКОЙ РАЗБИРАНЕ, ОТ НИКЪДЕ ПОМОЩ, ОТВСЯКЪДЕ ИСКАЧАТ ОТВРАТИТЕЛНИ ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ И СИ ИГРАЯТ НА ДЕНОНОЩЕН ТЕРОР.

ЗА ВАС, БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ, ЗАЩОТО ЗА ВСИЧКИ ИДВА ТОВА ВРЕМЕ !!!
ЗА ТЯХ, ВО ВЕКИ ВЕКОВ ДА СА ПРОКЛЕТИ !!!

http://eltimir.ucoz.ru/news/poseshhenie/2011-04-21-1966#comments
Не може и да има противопоставяне между истинските, разбира се, християнство и тенгриянство, защото те сами по себе си, не са религии, а изначално знание и вяра в божествените закони за съществуване на човека, като Човек на Земята.

ЗНАНИЕ, ВЯРА, СВЕТЛИНА И СВОБОДА, БЕЗ КАПКА СТРАХ ОТ НИКОЙ И ОТ НИЩО, НООО ОТГОВОРНИ ПРЕД СЕБЕ СИ, СЪРЦЕТО СИ, СЪЗНАНИЕТО СИ, ЗАЩОТО ПО КОСМИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ, НИЕ САМИТЕ СМЕ СИ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ, НАЙ-ЖЕСТОКИТЕ И НАЙ-ОПАСНИЕ СЪДНИЦИ !!!

Няма нужда да четете милиони страници разни библии,  Голямата Истината е малка и в едно изречение се побира, стига да имаш усет да я усетиш, видиш и приемеш за своя, за свята и вечна, никога да не и изневеряваш и да останеш Човек каквото и да става в неговата изначална ЦЯЛОСТ.
И Исус Христос, и Тангра са в пряка връзка с божествените закони, без наместници, и на хората ги предоставят, за да живеят в Любов, безмерно щастие и  мир, изпълнени с вяра, светлина и покой.

ВСИЧКО, КОЕТО Е АВТЕНТИЧНО Е ВЯРНО, ЗАЩОТО Е ИСТИНСКО, БЕЗ НИКАКВИ ПОСРЕДНИЦИ И НАМЕСА, БЕЗСМЪРТНИ И НЕИЗМЕННИ КАТО ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ.!!!
Историите, митовете и религииге с тяхните религиозните канони  са много, пълни с всякакъв род манипулации, но  единствено важното е винаги кристално чисто и се долавя от светлите, чистите и искащите да си останат такива. Всички други се потопяват в безбройните писания за да се самозаблуждават, извъртат и извиняват грешките си.
И да не забравяме, този Ден е Велик-Ден само в България !!!

Всичко останало идва от Рогатия за баламосване, алабалистика, кабалистика и каквото си искате още, толкова са много заблудите, че вече нямат брой и чет.
Един съвет. Придържайте се максимално към простите нещица, като почнете от яденето и стигнете до правенето, на каквото и да е било друго. Избягвайте всякакви сложнотии и, особено когато се касае за информация и обяснения в академика стил, за прикриване на червената линия.

ЗАПОМНЕТЕ, ВСИЧКО РАФИНИРАНО Е ОТРОВНО И ЗА ТЯЛОТО, И ЗА ДУХА !!!

ВИЕ СТЕ ЦАРЯТ И ГОСППОДАРЯТ НА ВАШИЯ ХРАМ - ВАШЕТО ТЯЛО, В НЕГО ИМА ВСИЧКО, ОТ КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ, КАТО ЛЮБЯЩИ ХОРА НА ТАЗИ ЗЕМЯ.
В ТОЗИ ХРАМ Е И ЧАСТИЦАТА НА ДЯДО БОЖЕ, СТИГА ДА Я РАЗПОЗНАЕТЕ И ТЯ ВСИЧКО ЩЕ ВИ КАЖЕ ЗА ВАС, ЗА ДРУГИТЕ, ЗА СВЕТА И ЗА ВСЕЛЕНАТА ДАЖЕ.

Идете на една полянка, поседнете на тревата и споделете с други най-простата храна, например изначалното българско меню, като домашно омесен хляб, шарена солчица, накъсана с ръка чушка и по един домат и сиранце, печено на теферич кебапченце, с едно шише изворна водица и друго с домашно винце, може и ракийца, малко плодове на земята и ще ви е от сладко по-сладко. Послушайте птиците и шума на гората, погледайте синьото небе,  подремнете сладко-сладко и забравете за света и неговата безподобна извратеност.

Забележка : Както сте забелязали, не случайн през последните години се развива с мощни крачки кулиранията и готвачите се надпреварват да правят какви ли не измишльотини.
Това, впрочем както и всичко останало, не е случайно. Искат да убият автентичността на храната, както и автентичността на вкусовете, за да отговарят съответно и на неавтентичните двукраки. С две думи, ако вържеме с горното, имаме мощни опити от майнд-контрольори,  баш-майстори и всичката останала сган от слугиняри за отдалечаване на абсолютно всичко от АВТЕНТИЧНОТО.
Тази тема е много дълга, но не ми дават да пиша, пречат ми ежексекондно, така че няма да я развия, но и така мисля, че е безпределно ясно, за какво иде реч.
Този принцип за унищожаванте на АВТЕНТИЧНОСТТА е заложен във всичко, като естествено се набляга най-вече на самия човек и всичко свързано с него, за да бъде изцяло подменен, модифициран и роботизиран, без никаква връзка с изначалната си природа и най-вече невероятни възможности, като носител на божествената частица.

И така, на този принцип също, са успяли  да убият автентичността и на Христос, освен че са го убили, явно им е било ясно, че не се гаси туй що не гасне, така че той е останал затворен в христовата религия, но са подменили идеята, за да не бъде приета, освен на лицемерни приказки в света на великото лицемерие.

ИЗМИСЛИЛИ СА ЗАКОНИТЕ НА ЛИЦЕМЕРИТЕ, КОИТО СА КАТО ПОРТА В ПОЛЕТО, ЗА ДА ЗАБРАВЯТ ХОРАТА БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ, КОИТО В ТЯХНАТА КРЪВ СА ЗАЛОЖЕНИ И ПО КОИТО БИ ТРЯБВАЛО ДА ЖИВЕЯТ В ЛЮБОВ, ЗА ДА ЛИКУВАТ НАД ЗЛОТО !!!

Това не е четиво за мъртви души, за тях това са смехории и нищо не може да ги извади от мъртвите им корави и безушни програмирани самодвижещи се опаковчици. Въргалят се горките, нагоре-надолу, като ошашавени, признават само програмки, схеми и предписания, реагиращи само, ако им дръпнеш сиджимките. То и да искат, няма как да съществуват по друг начин, на куха глава, кухо съществуване, дресирана твар само по пръчката играе.

ГЛЕДАШ ГО ГЛЕДАШ ГО ЕДНО ТАКОВА ШАРЕНИЧКО, НАРИСУВАНО КАТО ВЕЛИКДЕНСКО ЯЙЦЕ, МНОГО КРАСИВИЧКО, ЧУКНЕШ ГО, СМЪРДИ, ТА СЕ НЕТРАЕ, ЗАПАРТЪК НЕ ТИ ТРЕБЕ, ХЕ, ХЕ, ХЕ !!!
Пак чи въ,тят ноче,а;

http://samvoin.blog.bg/politika/2011/04/22/razpeti-veliki-petyk.733985

Христос умря и възкръсна, за да покаже как да живеят Хората, вместо това за две хиляди години всички станаха Юди Искариотски. на куб. Изплащането, обаче, ще е в хиляди на куб, защото  и Господ да ви прости, вие самите няма да го направите и вашето подсъзнателно самонаказване, ще е и най-тежкото наказание.

Роботизираните двукраки нямат душа, дух и съзнание, но пък затова се оказват рано или късно на гарбича за стара тенекия, во веки веков проклети.
.

събота, април 16, 2011

ЗА КАНАЛДЖИИТЕ НА ЗАДРЪСТЕНИ МОЗЪЦИ !!!

http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/323-2011-05-08-18-55-07.html
Повече от интересно за отворени съзнания, без да се доверявате изцяло !!!
Откриването на истината е строго индивидуален процес и другите само могат леко да ви насочат, нищо повече.
http://doktora757.blog.bg/politika/2010/08/29/komu-sa-dlyjnici-sasht-rusiia-germaniia-angliia-i-dr-razviti.597973
ЗА КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ, КАКВАТО И ИНФОРМАЦИЯ ДА ЧЕТЕМ, ТРЯБНА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ВИНАГИ ЗА ВАРИАЦИЯ НА ЕДНА И СЪЩА ТЕМА -  СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ !!!
ВСЕКИ, КОЙТО СИ МИСЛИ, ЧЕ ТЯ ТУК И ТАМ СЪЩЕСТВУВА, НО НЕ НАВСЯКЪДЕ, Е АБСОЛЮТНО ЗАБЛУДЕН И БАШ-МАЙСТОРИТЕ ТОЧНО НА ТОВА РАЗЧИТАТ, ЗА ДА ВИ ИЗМАНИПУЛИРАТ ИЛИ НАПРАВО  НОКАУТИРАТ ТОЧНО ТАМ, КЪДЕТО МИСЛИТЕ, ЧЕ ТЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА !!!
СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ НЕ Е ФРАГМЕНТИРАНА, КАТО МОЗЪЦИТЕ НА НЕЙНИТЕ ЖЕРТВИ, КОИТО ВОТ ТЕБЯ, СМЕ ВСИЧКИ НИЕ, ВКЛЮЧАЯ И ЦЕЛИЯ СЛУГИНЯЖ, КОЙТО Й ВЪРШИ САТАНИНСКАТА РАБОТА.

А ЗАЩО  ДА НЕ НАБУТАМЕ  КАНАЛДЖИИТЕ У КАНАЛИТЕ И ДА СИ ЖИВЕЕМ, КАТО ХОРАТА ???!!!

А, ЗАЩО ДА НЕ СЕ ОПИТАМЕ ДА СУРНЕМЕ ИСПОЛИНЪТ ОТ ВРЪО НА ПИРАМИДАТА С ОЦЪКВЕНОТО ОКО НАЙ-ОТГОРЕ, МОЖЕ БИ Е С ГЛИНЕНИ КРАКА ???
АКО НЕ ДРУГО, ПОНЕ ДА ПРОВЕРИМ, МОЖЕ И ДА СЕ ОКАЖЕ ИСТИНА, АЗ НЕ БИХ СЕ УЧУДИЛА !!!

КАДИФЕНИЯТ ПАЯК СИ ТОЧИ СТОМАНЕНА ПАЯЖИНА, С КОЯТО ОБГРЪЩА ЦЯЛАТА ЗЕМЯ !!!
РЪКАВИЦИТЕ МУ КАДИФЕНИ, СЪРЦЕТО МУ ОТ КАМЪК, ДУШАТА МУ ДЯВОЛСКА !!!

http://marialerouxi.aceboard.fr/270040-1305-906-0-MIND-CONTROL.htm
http://www.lespasseurs.com/chroniques_arcturius/?p=5180АНА
Прекрасно казано, нооо ... дааа .... нооо !!!???
Шестата раса е точно модифицираната стара, перфектно програмирана, роботизирана и хуманизирана за сметка на дехуманизираното човечество !!!
Използували са баш-ммайсторите духовните възможности на Дънов, както винаги, за да си пробутат номерата и индоктринират  първо него и съответно неговите последователи. Хитрягите знаят, как да го правят, проблемът е, че жертвите им не знаят как да им се изплъзнат, включая и Дънов, но поне като е разбрал, сам се е отървал.
Историята знае много такива случаи, няма кой да ги види. Едни стават като Дънов водачи на овци, други диктари, отварачи на безброй войни и убийци на милиони, други правят научни открития, за да са по-смертелни оръжията, трети гениялни генетици за генетично модифициране на човешкия род  и прочее и прочее, все от едно място дирижирани и все с едни и същи крайни цели. По-интересното е, че никой не се чувствува отговорен и виновен, но иначе всички са зинали и обвиняват другите, никой себе си не вижда, какви ги дроби и в каква парцалена кукла на конци са го превърнали. Да сте чули някой да каже, че е виновен за нещо някога, все голями ангели щъкат, но не летят, крила нямат, чиста проба дяволи превърнати, та дори минават и за събуждачи. Боже опази !!!
Ако може с няколко думи да се каже нещо за световната конспирацията, то е, че нейната най-крайна цел на всичките й занимания  е - дехуманизация на човека и хуманизиране на новата роботизирана раса. Това е.

http://30dumi.pozicii.net/2010/05/sled-samo-edna-kiberataka-i-milioni-v-amerika-shte-umrat/
http://www.ivanstamenov.com/2011/01/2390/
Основната цел на фрагментиране на есприто, което се извършва върху всеки жител на тази планета е, унищожаването на истинската интелигентност за правене на взаимовръзките и виждане на цялостната картина, плюс програмирането на отделните фрагменти, според нуждите и желанията на програматорите /майнд-контрольорите/, което е най-страшното. Подчертаното развиване дейността само на едното полукълбо на мозъка, също влиза в тази мярка, както и неимоверното развиване на рептилския дал на мозъка, за да се влачат по земята, безброй  двукраки рептиляци, кой от кой по-хищен и амбициозен.
Много пъти съм писала за умението на събиране пъзлите и подреждането им, за да се види картината на Цялото. Непрекъснато, да не кажа винаги, виждам по форумите, такива които са много добре запознати с теорията на конспирацията, но въобще не са в състояние да я свържат със дадени събития от ежедневието.
Някъде из блога съм написала цял трактат, че преди всичко трябва да се изучат принципите, по които действуват, например конспираторите, след което няма никакъв проблем да бъдат разпознати в действията им, за съжаление, във всеки един момент от живота ни.
Същото е и с принципите на природните закони и т.н.
Много съм писала и за умението на интелекта да открива червената нишка, т.е. принципът заложен в дадено действие и събитие, както и за четенето между редовете.
Липсата на истинска интелигентност за цялостното виждане на нещата  у "учените хора" ме е фрапирвала силно, отакто се помня. Тогава не можех да си го обясня, но винаги съм го смятала като голяма инвалидност на ума и това е една от причините, но не всичките, да нападам много често много училите дебили, които зацепват само в една насока. За голямо съжаление, това води до голями проблеми, не само за тях самите, но и за цялото човечеството.
Писала съм и за ролята на детските градини, училището и университета във всички страни по света в тази връзка, които подготвят бавно и сигурно модифицирането на хората, от най-ранна възраст, /сега вече още преди да се родят/ във паметливи дебили, рептили и роботизирани двукраки твари от нов тип, които нямат нищо общо с оригиналните човешки род и раси.
Една от най-важните и главни задачи на майнд-контрольорите е, да засичат в най-ранна възраст истински интелигентните деца, за да бъдат превърнати, като всички останали в учени телета-дебилчета, най-добрите слугиняри на Системата за контрол, една истински сатанинска система.

В тази връзка, не случайно искам да добавя, че се акцентрира на игри по телевизията по цял свят, в които се демонстрира голяма паметливост на участниците, които се представят за много интелигентни, но фактимески е точно обратното. Е, както винаги всичко в Матрицата е наопаки.
Не случайно и авторът на горепосочената статия е забравил да каже най-важното, т.е. защо е така, т.е. отново имаме важна манипулация и неразрешаване на проблема - както винаги главната задача на манипулаторите.
Същото е и, с която и друга  статия, научен труд, новина или каквото и да е от този род - главното никога не се казва, в най-добрия случай, се намеква. Това че, тука-таме по света има  истински интелигентни Хора, които, нямат добра памет, може би, нооо знаят да връзват пъзлите не ги притеснява, защото са прекалено малко, пък и са под стриктен денонощен контрол, т.е. изключено е да имат възможност, за каквито и да е реални действия срещу системата.
Да не говориме, че всички останали ги приемат като различни и ги отхвърлят, даже обявяват за глупаци и с удоволствие участват в гоненията им.
Да не говориме, че всички се явяват практически помощници на майнд-контрольорите в тяхните действия за модификация на човешката раса, без дори да си давдат сметка, че участвуват в един сатанински план, който засяга пряко и тях самите. И как биха могли, горките, като не могат да свържат нещата ??? Те са истински престъпници, защото се явяват първоизточници на извора на престъпленията срещу човешката раса.

Мисля, че не е нужно да изброявам цялата тази сган от неосъзнати учени дебили като учители, професори, доктори и т.н. и т.н. участници в самоизтребването на Човека.

КОНТРОЛЪТ ДО ДУПКА НИКАК НЕ Е СЛУЧАЕН, ТАКА КАКТО НЯМА ВЕЧЕ НИЩО СЛУЧАЙНО НА ТОЗИ СВЯТ !!!
ПРЕВЪРНАХА СВЕТЪТ В ЕДИН СВРЪХ МОЩЕН КОМПЮТЪР, КОНТРОЛИРАН И ДИРИЖИРАН ОТ ДРУГИ МОЩНИ КОМПЮТРИ И МАЙНД-КОНТРОЛЬОРИ С ПЪЛНИ ПРАВОМОЩИЯ, СЛОЖЕНИ НАД ЗАКОНИТЕ И АБСОЛЮТНО ВСИЧКО СЕ РАЗВИВА ПО ДАДЕНА ПРОГРАМА  И ТОЧКА ПО ТОЧКА.
ВСИЧКО СЕ СКЛАДИРА, КАТО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСЕКИ, ЗАЩОТО ТОВА ОЗНАЧАВА ВЛАСТ НАД ВСИЧКИ !!!

ТОТАЛНАТА ..ЛИПСА НА ВСЕОБХВАТНОСТ Е НАЙ-СТРАШНОТО НЕЩО СЕГА !!!

http://enkade.blogspot.com/2008/09/blog-post_12.html
Тук някой, ако се натегне да прочете всичко, съм писала също за липсата на цялостното виждане на проблемите.
http://istinata.livejournal.com/tag/%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0 сит на Елтимир
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
http://enkade.blogspot.com/2008/09/pour-mes-amis-et-ennemis.html
http://enkade.blogspot.com/2010/09/blog-post_09.html
http://enkade.blogspot.com/2009_03_03_archive.html
http://conspiration.cc/

http://www.alterinfo.net/Les-scientifiques-avertissent-que-les-medicaments-de-demain-seront-concus-specifiquement-pour-controler-l-esprit-humain_a57703.html
Учените предупреждават от Оксфорт, че в близкото бъдеще медикаментите ще бъдат така направени, че да контролират вашето еспри. И, ако вържем тази тема с онази, която вече гласуваха брюкселските зелета за забрана на билките, може би и най-промитата глава ще чатне, на къде бие работата и, че няма да има никой избор, освен да лапа хапчета, за да овчяса без остатък.
Казват си го в прав текст дяволските изчадия, но отникъде не се чува ни стон, ни звук, ни ропот откъм овчите кошари. Защо ли ще си абат хапчетата, като очевидно работата им е вече опечена,  изглежда препечена и даже много хрупкаво прегоряла ???
Брей няма да могат да смогнат с ритуалите и курбаните, с толкова много овци, брей, брей !!!

Брей само менте закони у парла-ментата.
Брей, няма да има вече мента за коремта, само хапчета ментета, за канално-анално и мозъчни промивки. Избор няма да има друг, очевидно !!! Хапваш хапченцето и
тичкаш послушничко с вдигнати лапички !!! ГМО за флората, фауната и хората вече ще стане задължителна. Няма ала-бала в тая Централа, дори вече не си правят труда да забаламосват овцете, от какъв зор такива усилия, така и така, те приемат своята овча участ с увчо умиление даже. Стигнаха накрая това лелеяно ниво, да узаконяват сатанинските си действия срещу човечшката раса и човешкия род.

http://conspiration.cc/
Frank D. Roosevelt savait que l'attaque de Pearl Harbour aurait lieu....
Франк  Рузвелт е знаел, че ще се състои атаката над Пърл Харбър ..., така както и Дик Чейни за 11 септември, също ...
tout comme Dick Cheny-Bush pour le 11 septembre aussi. The government’s claims that Japan’s codes had yet to be broken in the months leading up to Pearl Harbor have been met with questions and skepticism since 1945’s September issue of Life magazine. Stinnett himself, in an interview featured on The Independent Institute’s website, says that he believed the article to be an anti-Roosevelt tract at the time. After reading At Dawn We Slept by Professor Prange in 1982, however, and learning about the US Navy monitoring station at Pearl Harbor, he changed his mind. This was the beginning of Day of Deceit... Край на цитата.

И да направим връзката, което е задължително, ако искаме наистина да разбереме издъно конспирацията и каква е крайната цел на всичките й сатанински занимания. Всички генерални събития на Земята, особено през последните два века, са предизвиквани нарочно, добре обмислени и предизвиквани, с точно определени крайни цели. Дори и тези, които минават за положителни и даже гениални, са добре завоалирани и тяхните крайни цели в известен смисъл са още по сатанински, защото се поддържат от повечето овци, нямащи достатъчно прозрение да видят истинските намерения.
Та с две думи изводът е, че уж  добрите, са чиста проба сатанински, другите сами по себе си са ужасяващи, но представени като случайни или вражески и по този начин омагьосаният смертелен кръг около човечеството се затваря и стеснява от ден на ден, все повече и повече, направо няма вече накъде да отстъпва, обградено абсолютно отвсякъде. Изход няма,  освен с шурм, безстрашие  и масирано, да разскъса обръча. Иначе ... ла комедия е финита !!!

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3180&st=0&#entry41454
Има скрити картинки и всеки сам трябва да ги открие, защото търсенето на  Истината е дълъг, трънлив и самотен ПЪТ. Четивата са само джокери-ориентири.

http://grigorsimov.blog.bg/politiзka/2011/04/23/vyvedenie-v-genocidnata-medicina-stoleshnikov-profesor-po-me.734672
За инодктринацията на медицинско-фармацефтичната мафия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=qzzNXJ6U39s&feature=related
/За НСР на фр. и англ./ Наглост типична, тотална и брутална !!!
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,18105.msg234674.html#new
Дехуманизацията на човечеството и хуманизирането на роботите.
Мinde kontrol в модата.
http://samvoin.blog.bg/politika/2011/04/26/obzor-na-quot-humanni-quot-nesmyrtonosni-oryjiia-no-diavolsk.736029
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,17375.msg228740.html#msg228740
Сатанинският прашляк, спускан от илюминатския слугиняш !!!
http://www.davidicke.com/headlines/48055-osama-bin-laden-has-been-dead-for-years
Big Pig
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,3483.0.html
Попадам на нещо, което съм писала преди време в хнета, като кратковременен форумец и си мисля сега, дали не е това причината да накарат човечеството да се откаже от атомните централи. И да знаете, няма нищо случайно, абсолютно нищо, трикът е да вържете нещата в тяхната логическа взаимовръзка, като никога не изпускате фактът, че всичко се командари от баш-майсторите. Едно е сигурно, че авариите с японските централи предизвика бум от отказване от ядрената енергия, е това е джокера, вие си ги навървете работиците на дяволите и дяволиците.
Ина(е  яд,ени ,акетки  под водата и с почоюа на ХААП сигу,но са п,едизвика.и зечет,есениетол като по този нта(инл както винаги с един пат,он са ме.на.и поне десет заека; Вирус !!!

http://www.scribd.com/doc/48489829/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%98%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8
Кратко, концентрирано и ясно, направо фантастично добра обрисовка на христовата подмянка и замянка, на бялото с черното и на правото с опакото !!!

http://erigkan.ucoz.ru/news/tjakhnata_sila_e_v_nashija_strakh/2011-05-05-940
Трудно се намира инфо за ментал контрола на български и макар да са стари писания, добре е да ги прочетете и да имате съзнанието, че това касае вече, абсолютно всички, без изключение.
Няма никаква фантасмагория, всичко е научна геносидно-модификационна програма, упражнявана върху цялото човечество с крайна цел унищкожение на човечеството, като окставят само няколко милиона изцяло модифицирани, роботизирани и програмирани клонинги да слугуват на Властелините и нищо повече. Край на човечешкия род е и крайната цел на заниманията на дяволските сили и тяхните Властелини.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-07-24/41-2008-07-27-20-29-45/1379.html
При пресяване със най-ситното сито, ще успеете да хванете няколко истински златни зрънца от тази статия. Всъщност, така е и с всички други, за да хване декиш манипулацията, хвърлят няколко зрънца  истина, фатката е да можеш да ги отделиш от пясъка, като истински златотърсач. Не е лесно, но си заслужава труда. П,очиват ни чозъмител ние т,я-ва да п,очиваче пясъмите за да сче наясно
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
http://eltimir.ucoz.ru/news/protivocionski_protokoli_4/2011-05-08-1990

Ако четенето не провокира у вас съответното състояние на духа, ако не ви прави по-прозорливи, по-съзнателни и по-наблюдателни към всичко, което ви заобикаля, не си губете времето да четете.
Хора, бдете, бдете над себе си, бдете и  над другите,  не влизайте във водовъртежите на  сатанинските игри, от които няма излизане.
Имайте съзнанието, че сте частичка от мирознанието, ако се разпознавате с другите, като вас и се наслагвате, отново ще се получи Цялото, от което сме били откъснати през вековете.
Българската снага е била разкъсана на милиарди парченца, но всяко едно, все още пази своя генетичен код  и очаква своето съединение с останалите, за да възкръсне отново в своето единство и божествена цялост. Ако те ни разединяват, ние трябва да се съединяваме, ако искаме отново да бъдем, това което божията сила ни е отредила - ГОСПОД-АРИИТЕ, СВЕТЛИТЕ, ИСКРЯЩИТЕ, СПРАВЕДЛИВИТЕ И НЕУЯЗВИМИТЕ.

http://universalnite000.blog.bg/drugi/2010/03/27/soljenicin-ubit-s-psihotronno-oryjie.518724
http://www.imadrugpat.org/silentweapon/SilentWeapons.html

За тихите, но масирани и смертелни оръжия на български език. Остава под въпрос, защо позволяват да се пускат тези информации и естествено под тяхен контрол ? Тъй като не ме оставят да пиша спокойно, няма да обяснявам, не е лошо всеки да се размисли и сам да си  отрие отговора. Само един джокер ще ви пусна :
Дяволът е най-страшен, когато почне да се прави да добричък и  сам си казва какви ужасии и пакости прави по цялата земя !!! Самите откровения са част от манипулацията и внушаващи искани мисли и дуйствия  и без тихите оръжия. Освен това, не е важно да прочетете всичко за тихите оръжия, а да се видите вие самите в каква конф игурация се намирате в тази връзка и дали не сте участници в цялата тази галимация, в противен случай няма никаква полза и баш майсторите отлично го знаят и затова нехаят, ча знаете какви запартъци мътят.
С тихите оръжия работят такива, като всички вас, добре фрагментирани,  програмирани, манипулирани и принудени да станат палачи на своите събратя тихо,тихо по търлъци, макар и самите те да са жертви.  Ако знаете да четете както трябва и там където трябва, ако можете да виждате, това което другите не виждат и да чувате, това което другите не чуват  ще разберете, че много често самите палачи умират по-рано от своите жертви, така че ..., но това съвсем не ги оневинява ???!!!
Ако всичко, което четете за световната конспирация, майнд контрола и тихите смертелни оръжия не събужда съзнание, съвест и желание за промяна,преди всичко у вас самите, значи сте в състоянието така желано от майнд-контрольорите, т.е. да сте добре информирани, но неспособни да промените каквото и да е било, нито у себе си, нито у другите. Ако да вие продължавате тихомълком да им помагате, а в съшого време очаквате другите да се променят, просто нищо няма да стане. Да даваш напразни надежди е по-лошо дори и от манипулаци и не е там номера. Напротив, трябва на всеки да стане ясно, че положението е адски сериозно и, че всеки по един или друг начин е част от тази адски дяволски робска верига и трябва да я кръцне първо при себе си и да не чака другите. Всичко друго е алабалистика, така желана от Центъра в който няма ала-бала.
За цял един живот от 63-ри години аз не познавам други двукраки на тази земя, освен такива, които участват по единт или друг начин в играта на Дявола, така че ... не случайно призовавам всички, първо да се видят те самите смело, какво представляват и решат дали да продължават.
Това е, брей цяло чудо е, че успях да напише тези редове, с много мъка.

http://www.viceland.com/blogs/bg/archives/2937
Официалналното инфо винаги е тип манипурлация за всяка нация, нооо съдържа и истина, която трябва да се открие, защото обикновено е пусната скрита картинка, както винаги.
Според мен клонирането, модифицирането на ДНК-то и вмешателство чрез добре програмирани кръстоски са една много дебела червена нишка, която тря ибва да бъде внимателно проследена. То е ясно накъде и  от къде идва, но по-важно е накъде води и къде ще стигне накрая. Навсякъде вече направо бъка от клонинги, но не съм пписала много по въпроса, тъй като нямам доказателства, но това не пречи да си водя наум класификацията. Аз на това му викам, презвземане на човешкия род изотвътре, паралелно за по-сигурно с  майнд-контрола на съзнанието.
Ако само Антихриста беше клонинг, пак добре, нооо не е, много клонинги висят вече по клоните в ролите на дресирани маймунета с различни бананчета !!! Има платинени, златни, сребърни, железни, пиринчени, тенекени и всякакви други, даже и извънземни, хи хи хи !!!

http://30dumi.pozicii.net/2010/10/666/
С трите шестака, майката си трака !!!
http://30dumi.pozicii.net/2011/05/zashto-putin-i-medvedev-se-boyat-ot-mavzoleya-na-lenin/
Светът на парадите, каквито си искате, кабалистики, ала-бала-стики, калабалък-сценки, всякакви абра-кадабри-стики, магьоснически евкилибристики, за да минават номерата на елитните слугиняри на Властелините.

http://www.parallelreality-bg.com/statii/control/305-2011-03-09-21-33-10.html
Не очащквайте всичко да е истина, просто извадете дребното сито и започвайте златотърсаческата работа. Наготово дават само манипулаторите, за да ви изманипулират изцяло.
http://nepoznato.energetika-bg.com/2011/01/taynite-vladeteli-na-sveta-hipoteza/
Някъде тъдява е истината за света !!!
http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=3773049.PN.&OS=PN/3773049&RS=PN/3773049

http://30dumi.pozicii.net/2011/03/ustanovkata-haarp-pritchinila-zemetresenieto-v-yaponiya/
http://www.dnes.bg/index/2011/05/15/iaponskite-vlasti-sa-znaeli-che-fukushima-1-euiazvima.118699
Еденици ще са тези, които ще си извадят правилните изводи, макар че е очевидно, кой се е възползувал от слабостите. Хитрият враг винаги атакува слабите места, нали така, за да е сигурен в обедата ??? /Не ми позволяват да пиша повече от две-три изречения, включват някаква програма за подменяне на буквите, така че карам во кратце, кой се сети, сети, така или иначе само със досещане нищо не става, ако слугинажът продължава. /

http://30dumi.pozicii.net/2010/08/tchalga-dezinformatsiya-i-stres-dove-zombirane-vtora-tchast/
http://ntotkov.blogspot.com/2011/05/haarp.html?utm_source=BP_recent
За харпиите на ХААРП /на български език/
College Conspiracy ! Et oui, le complot du collège. Ça devrait s'intituller L'arnaque des collèges... Ou Comment créer des idiots savants.  /Как се създават учени идиоти./ En effet si vous obtenez un diplôme de collège vous pourrez réussir dans la vie. Faux... C'est juste payant pour ceux qui opèrent des collèges. Un film en anglais.

Le Congrès zunien votera sur la déclaration de la 3 Guerre mondiale - une guerre sans fin, sans frontières, sans ennemis définis... La loi autorise le Président des États-Unis à prendre une action militaire unilatérale contre toutes les nations, les organisations et les personnes, tant au pays qu'à l'étranger, qui sont soupçonnés d'être actuellement ou qui ont soutenu dans le passé ou se sont engagées dans des hostilités ou qui ont fourni une aide à l'appui des hostilités contre les États-Unis ou l'un de ses alliés de la coalition."

http://www.youtube.com/watch?v=2BN0tAEW5xc

"Едно е да знаеш за пътя и съвсем друго да стъпиш на него и да го извървиш докрай." Край на импровизирания цитат.
ТЕ знаят, че човечеството вече е толкова много модифицирано, че нищо не рискуват да го предупредят, какво го чака, просто защото това е част от задължителните им окултни ритуали.
Подлагат на тестове цялото човечество, за да видят доколко са умаломощени жабетата от бавното подгряване на казана, в който са попаднали и нищо повече.  Та такива ми работи, много голяма част от човечеството вече е уведомено, нооо аоз до момента не сэм ни чула, ни видяла някой, който да е стъпил на пътя и да го върви. Освен че уведомените снобират със тази информация, нищо друго очевидно не се случва, защото въобще не е осъзната в дълбочина и поради това не предизвиква никаква трансформация, демодификация и депрограмвация у дадения човек. С две думи, ТЕ са си направили точната сметка, че не рискуват абсолютно нищо, като уведомяват овцете и ги хе, хе, хе, събуждат, но само да блеят жално, неспособни да си депрограмират овчето съзнание и отново да станат ХОРА.
Вижте се вие самите какво представлявате, огледайте се около себе си и ще разберете за какво става дума. Да гледаш е едно, да виждаш съвсем друго нещо. Информацията е навсякъде, но осъзнаването и липсва почти при всички, т.е. е напълно е обезсмислена и това е предвидено до най-малките подробности, за да си изпълнят задачите баш-майсторите.

ДА ЗНАЕШ, ЧЕ СЕ НАМИРАШ В МАТРИЦАТА Е ЕДНО, ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ НЕЯ, Е СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО !!!

По моите си ппроучвания, главните спускачи на надеждна информация от този род са изключително тяхни хора и папагали, които така както са добре информирани, така и са тотално здомбирани и нямат абсолютно никакво съзнание за своето положение на марионетки.
Еленко мамин например, е един типичен пример. Всеки сам може да си го докаже, стига да обича истината в нейната осъзната напълно форма. Това е.

http://kriminalnidosieta.com/strogo-sekretno/nay-izvestnite-teorii-na-konspiratsiya/
Кратка информация за световната галимацияа !!!

http://balkanec.blog.bg/politika/2011/06/19/dyrjavnata-religiia-v-stranata-na-neogranichenite-idiotshtin.768066
За  масоните на САЩ, за сащисаните сащанци и за тяхните шестаци !!!

http://30dumi.eu/2011/06/totalniyat-kontrol-10-ubiystveni-metoda-ot-matritsata/
Вярвайте им, те са съставителите на методите, точка по точка, но винаги се правят на добрички и съзнателни, което не им пречи да прилагат методите към всички, върху тях самите също, така че ... всички се провираме през омагьосани горящи обръчи  и всеки .има опърлена перушина, докато изгори  в адовия ад на Дяволите, които командват Властелините, а те слугинярите надолу по пирамидата..

http://www.youtube.com/watch?v=5kidaUuSt3w&feature=player_embedded
Нещичко за майнд-контрола на демоните /англ./

http://eltimir.ucoz.ru/news/kubrat_tomov_za_psikhotronikata/2011-07-15-2164
За психотрониката  от Кубрат Томов
И да не забравяме, каквото и да четем, че един от задължителните ритулни принципи на баш-каналджиите е да казват открито какво правят и на какво са способни, което ги устройва по много линии, една от които е и тестоване, за да видят на какво ниво са зомбирани от тях овясалите маси от бивши хора, за да знаят колко още да продължават и по какъв начин да ги дообработят за пълното им неадекватизиране от постоянното зомбиране.
Те многто добре знаят, че е едно да си информиран и съвсем друго нещо е да осъзнаваш и се променяш !!!  Фактът, че медийното и интернет пространство е пренатъпкано с такава информация, би трябвало да ви накара да се замислите, че не е случайно и има точно определена цел и тя съвсем не е за доброто на човечеството. Щом е на официално ниво, значи има вмного заложени капани за милионите експериментални бели двукраки мишк, но и за малцината останали по земята хора, за да се затвори окончателно омагьосания сатанински кръг.
Иска се невероятна духовна сила и морална устойчивост, за да се изстреляш високо над цялото това обезнадеждаващо и обезсилващо  информационно поле и да избегнеш допълнително заложените невидими капани, за да не те отнесе, като цунами и да се удавиш напълно в него.
Ако всичко ставаше и опираше до информирането, светът никога не е бил така добре информиран, нооо както виждате положението му става все по-напечено и по-напечено, значии не е това единствения начин на спасение, даже за момента се явява елемент от манипулацията и то много важен и изключително много въздействаш, така че ... !!!???

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3255&st=0&#entry42299
Дааа, първо кръцкат божествените връзки  на хората, после с големия шомпол промиват мозъците им с цялата им канализацията барабар, за да прокарат по тях всичко възможно сатанинско.
По този начин, от чистак промит мозък се получава, чистак нов черен гявол - невъзвратимооо !!!

http://zahariada.blog.bg/politika/2011/07/25/i-shte-byde-vyzdadeno-vsekimu-spored-delata.789702